Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Matuko gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Erika!
Nutariau ir as paskelbti savo istorija, taip gera prisiminti ta stebukla.
Nestumas klostesi gerai, ne kartelio nesupykino, auginau sau pilveli ir laukiau sunaus gimimo. Spalio 19 diena prasidejo saremiai, visa diena prasikankinau namie, nevaziauvau i ligonine, nes laukiau kol prades kartotis kas 5 minutes. Maniau geriau namie savo lovoje pasikankinti nei ligonineje. Kita kart taip nesielgciau, nors greit gimdyt nepradedama, taciau vistiek pavojinga bet as gali nutikti. Taigi puse desimtos vakare nuvaziavom i ligonine, mane apziurejo, jau 4 cm sveikino, kad jau puse darbo atlkta, o man dar nelabai skaudejo kaip per mm, tad ir sakau gyd. tikejaus kad bus blogiau o ji atsove palauk dar pamatysi. Na tai asku manes nepadrasino. sedejau sau su sesutem kol jos pilde dokumentus ir jos vis kartojo prasyk nuskausminamuju kaip tu taip gali kentet, o as uzsispyriau, kad nereikia, dabar sito gailiuosi per skausma atidaviau visas jegas. Taigi as jau palatoj, paima krauja, kas man baisiausia yra, pamatuoja tonusus. Is pradziu dar su vyru juokavom, bet po to jau buvo nebejuokinga nepadejo nei kamuolys nei vyro masazas, norejau iseiti namo, pabludau nuo skausmo. Apie trecia prasidejo gimdymas, as stumiau is visu jegu o gyd tepasake, kad as nieko nedarau. tai buvo ziauru. Gimdymo skausmo nejauciau nes buvo baisu del mazylio, buvo dinge tonusai, tad atrodo dariau viska ka glejau stengiaus del jo, mane kirpo ir vistiek nelenda nei galvute, jau manem ves pjauti nes negerai kazkas, niekas nieko neaiskina, pribeg burys gyd vis kartoju kas jam ar gerai, bet mazlis nepasidave abu pasistengem ir gime ranka i prieki, man tik parode akimirkai ir nusinese, vyra isprase laukan, nieko nesuprantu, tik klausia manes ar svaigsta galva, suleido narkoze. Neatsidalijo placenta ja reikejo pasalinti rankom. Prasibudau kai siuvo ir vel uzmigau. Galu gale pabudau ir matsu sedi salia vyras ir supuoja musu maziukas, kuris gime 56cm ir 4455g todel ir buvo sunku jam iseit. Kito nestumo metu priziureciau savo ir kudikio svori, kitaip maitnciaus. Tacia kazkodel man dar buvo keista nesupratau kad tai mano vaikas, norejau atsikelti paimti bet vyras neleido, buvau dar apsvaigus. Pusiaudieni ir vel ateme is manes sunu, truko gliukozes laike vaiku kambari, state laseline, skaudu kai turi vaika ir negali jo tureti. Taciau dabar mes sveiki dideli jau 4 menesiai jau net dantys dygsta.
O paliketi noreciau visoms labiau savimi rupintis, kad ir vaikui ir jums butu gerai, nebijoti paklausti pasiteirauti, isvengsite po to blogu dalyku, kaip pvz, man netyre gliukozes kiekio kraujyje, nzn kad reikia, tai matukas turejo kankintis dvi paras su laseline ir be mamos.
jurginux
Stiprybes mamytei ir suneliuj,aukit sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
egle-kristina
esi tikra saunuole, pagimdei tikra vyra 4u.gif
sveikinu 4u.gif
ramiu nakteliu ir sekmes augant 4u.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
RedMa
Didziausios sekmes ir sveikatos Jusu seimai! 4u.gif
deimuxs
Sveikinu ir sekmes jums thumbup.gif
linausius
Saunuole,mamyte 4u.gif Aukit sveikuciai ir diduciai 4u.gif
astaliut
sekmes ir didziausios sveikatos 4u.gif 4u.gif
lliolia
Sveikinu 4u.gif , šaunuolė kad pati pagimdei mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.