Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senovinis vardas mergaitei:)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Raile
Galvojam apie varda mergaitei..Yra vienas didelis reikalavimas, kad tai butu senovinis sventas vardas wub.gif 4u.gif Mielosios, priminkit mums tuos grazius, tikrus, senovinius moteriskus vardus mirksiukas.gif g.gif Tie, kurie mums labai patinka, jau atiteke broliu, seseru, giminaiciu, kolegu vaikams 4u.gif, nesinori kartotis rolleyes.gif Tad, padekite prisiminti....Pasiulykite g.gif
Aciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Minela*
Darata (mano ) biggrin.gif bet as po kiek laiko jau ipratau ir man grazus wub.gif ax.gif reiskia Dievo dovana 4u.gif wub.gif
Dusetelle
Bernadeta is sventu man grazus mirksiukas.gif .
Minela*
QUOTE(Dusetelle @ 2009 02 17, 20:19)
Bernadeta is sventu man grazus  mirksiukas.gif .
*

drinks_cheers.gif man irgi grazus wub.gif
La pluie
Pats paciausias man mergaites vardas Gertruda wub.gif Dar labai grazus Elze smile.gif Tik su siu vardu sventumu tai net ir nezinau kaip yra blush2.gif
rutast
Anelė wub.gif
ciuke
Marcelė wub.gif
Morta ax.gif
GiedrėM
Liucija ax.gif Bent man labai švelniai skamba. Reiškia šviesą ar pan smile.gif
La pluie
QUOTE(ciuke @ 2009 02 17, 20:30)
Marcelė wub.gif
Morta  ax.gif
*

Oi, Morta wub.gif Kaip grazu wub.gif
Raile
Aciu uz Elze ir Morta 4u.gif wub.gif , bet artimuju rate jau auga dvi Elzes ir Mortele thumbup.gif wub.gif
O Liucija as buvau pamirsusi, labai grazuz vardas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Pasiulykit dar 4u.gif
Ramunita
o ta senovinis-taičia kaip? močiučių tinka? smile.gif
Jei taip tai - Ema, Karolina (mano prosenelė buvo Ema Karolina), Ieva, Julijona, Kotryna, Elžbieta, Marija 4u.gif
Raile
QUOTE(Ramunita @ 2009 02 18, 02:25)
o ta senovinis-taičia kaip? močiučių tinka? smile.gif
Jei taip tai - Ema, Karolina (mano prosenelė buvo Ema Karolina), Ieva, Julijona, Kotryna, Elžbieta, Marija  4u.gif
*

4u.gif Julijona toks retesnis thumbup.gif Tiesa, juk ir Ieva senovinis, bet tu Ievu ant kiekvieno kampo g.gif
LapeUrsa
Visi sventuju vardai grazus. Ursule, Elzbieta, Ona galu gale wub.gif
muminukas
mano kaimo senoviniai:
Antanina, Kotryna, Magdelena, Marija, Ieva, Ona, Agnė, Paulina, Emilė, Barbora (šiaip Barbe vadina, bet tikriausiai ji Barbora), Salomėja, Elzbieta biggrin.gif visoms virš 80, visos realios, Paulina ir Marija - iš viso virš 100 būtų, mano prosenelės.
----------------
o šiaip man labai gražiai skamba ir aplinkui kol kas per daug nesigirdi Konstancija (pas mus vadina Kastuka), Magdelena (vadina Magduka) ir Marcelė (vadina Marcelike, Marceliuke)
Raile
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:21)
mano kaimo senoviniai:
Antanina, Kotryna, Magdelena, Marija, Ieva, Ona, Agnė, Paulina, Emilė, Barbora (šiaip Barbe vadina, bet tikriausiai ji Barbora), Salomėja, Elzbieta  biggrin.gif visoms virš 80, visos realios, Paulina ir Marija - iš viso virš 100 būtų, mano prosenelės.
----------------
o šiaip man labai gražiai skamba ir aplinkui kol kas per daug nesigirdi Konstancija (pas mus vadina Kastuka), Magdelena (vadina Magduka) ir Marcelė (vadina Marcelike, Marceliuke)
*

Nerealiai grazu wub.gif wub.gif Dar renkuos, galvoju, svajoju wub.gif
Siulykit, pagelbekit 4u.gif
muminukas
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 09:29)
Nerealiai grazu wub.gif  wub.gif Dar renkuos, galvoju, svajoju wub.gif
Siulykit, pagelbekit 4u.gif
*

o KK ir BS vardų žodyno neturi? unsure.gif mano stalo knyga, rekomenduoju, jeigu domiesi vardais doh.gif blush2.gif
cipliukas
Domicėlė, Benedikta, Vincė(-enta)- gražūs senoviniai vardai. smile.gif
Toe
Agota (tik nežinau ar šventas) wub.gif
Raile
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:42)
o KK ir BS vardų žodyno neturi?  unsure.gif mano stalo knyga, rekomenduoju, jeigu domiesi vardais  doh.gif  blush2.gif
*

Neturiu! Nieko apie juos nezinau g.gif Gal gali tiksliau parasyt, kas tai?
Papildyta:
QUOTE(Toe @ 2009 02 18, 10:48)
Agota (tik nežinau ar šventas)  wub.gif
*

Tikrai labai grazus Agota, Agute thumbup.gif wub.gif 4u.gif Ir tikru tikriausias sventas vardas wub.gif Sventoji Agota berods duonos globeja, jei neklystu g.gif
muminukas
meli
user posted image

Kazimieras Kuzavinis
Bronys Savukynas

jei kuo ir pasitikiu, tai šiais žmonėmis smile.gif gaila, kad abu neseniai iškeliavo verysad.gif
---------------------
Agota tikrai šventas, ar ne vasario pradžioje šv. Agotos diena mastau.gif
Raile
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 10:56)
Neturiu! Nieko apie juos nezinau g.gif  Gal gali tiksliau parasyt, kas tai?
Papildyta:

Tikrai labai grazus Agota, Agute thumbup.gif  wub.gif 4u.gif  Ir tikru tikriausias sventas vardas wub.gif  Sventoji Agota berods duonos globeja, jei neklystu g.gif
*

Apsimelavau, Sventa Ona yra duonos globeja mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Nieko sau
Elena wub.gif
Uršulė wub.gif
Agota wub.gif
muminukas
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 10:29)
Apsimelavau,  Sventa Ona yra duonos globeja mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

kad neapsimelavai unsure.gif duonos diena ir vilniaus duona juk Agotos duoną kepa smile.gif

Šventoji Ona globoja Kanados valstybę, nėščias moteris, taip pat ir bevaikes šeimas bei močiutes.
jukotu
MARCELE wub.gif
Svasti
Man Adelė labai gražus, močiutė buvo tokiu vardu.
Raile
QUOTE(Svasti @ 2009 02 18, 13:27)
Man Adelė labai gražus, močiutė buvo tokiu vardu.
*

Labai thumbup.gif , bet gimineje trecia Adedyte gal jau per daug butu.... mirksiukas.gif
-Aiva-
Mes dukrai davem varda - Vaiva. Tai senas lietuviskas vardas reiskiantis „vaivorykštė“; sen. lietuvių deivė Laimos pavidalas (Laimos juosta – vaivorykštė). Jis nera sventas, greiciau pagoniskas, taciau lietuviskas ir mums patiko, o kriksto varda gavo Ieva.
vilmante5
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 02:10)
Aciu uz Elze ir Morta 4u.gif  wub.gif , bet artimuju rate jau auga dvi Elzes ir Mortele thumbup.gif  wub.gif
O Liucija as buvau pamirsusi, labai grazuz vardas wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
Pasiulykit dar 4u.gif
*

labutis! galiu pasiulyti AGOTA. ax.gif
Ramunita
na,perkračiau savo senukių pažįstamų ar giminių ratą,kuriems virš 70 metų smile.gif
Aldona, Angelė, Eleonora, Izabelė, Joana, Teklė, Teresė, Sofina (ar tai Zofija), Regina, Valerija, Bazilė (šiaip galvojau,kad Bazilė naujas vardas,bet pasirodo senas ir dar šventas), Melanija, Severija (dar galima Severina) ir Zuzana 4u.gif
Visada_laiminga
Man Beatrice labai patinka smile.gif
Fire
Konstancija (mano prosenelė) ax.gif
Elena wub.gif
Izabelė
Agnietė
Alma
Amelija
Malibu_Stacy
Šiandien kažkaip prisiminiau vardą Justicija . Kaip prisimenu čia Romėnų deivė. Vardas toks keistas, idomus. Dar visai gražiai skamba... smile.gif
Papildyta:
Dar galiu pasiulyt savo vardą Kornelija blush2.gif biggrin.gif
Chippie
Na tik jau ne Justicija (teisingumo deive) schmoll.gif schmoll.gif , pernelyg ipareigojantis vardas, o Justicija studijuojanti teise, tai kaip sviestas sviestuotas doh.gif

Mano proseneles vardas Salomeja wub.gif
o mociutes Dominyka wub.gif kitos mociutes Polina wub.gif
fainulkina
Jadzė, Petronėlė, Zosė, Genė, Agripina, Borata - kvailių globėja.. 4u.gif
Elba
Tai Boratas, pasirodo, ne siaip sau Boratas lotuliukas.gif Primine ta puskvaili filma... O kas del senoviniu vardu, tai Angele buvo musu mociute... g.gif Na jei kiek susiuolaikinus - siulau Angelina wub.gif
mrude
Is senoviniu vardu man grazus ELENA ir MARIJA wub.gif
neriuxxx
mano proseneliu buvo Magdalena ir Marcele wub.gif
Dryžuota
oi kokia gera temute wub.gif itariu rasiu ir savo dukrytei vardeli.. labai jau jie grazus man.
Ringė
Elena ir Morta man gražiausi
Dar Agota 4u.gif

Ir dar Domicelė
InJe*kcija
Ursule, Domicele smile.gif Stasiu ir Stefaniju nesiulysiu biggrin.gif
mulka5
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 23:46)
Ursule, Domicele  smile.gif  Stasiu ir Stefaniju nesiulysiu  biggrin.gif
*

O man grazus Beatričė tongue.gif
EXTRAA
QUOTE(mulka5 @ 2009 02 20, 00:14)
O man grazus Beatričė tongue.gif
*

Ona grazus, o jei nelietuviski, tai drauge norejo savo dukrai duoti Elzbietos varda
Nete
Jone, Janina, Bernadeta, Elena
muminukas
man dar labai gražus Serafina, Serapina wub.gif
Jazza
Perkračiau ir aš atmintyje visų man pažįstamų vyresniosios kartos moterų vardus. Va ką atradau: Katarina, Izabelė, Matilda, Kastantina, Severja, Monika, Genovaitė, Magdalena, Domicelė... Tokie iš retesnių, Onų, Julijų ir Aldonų nevardinsim hihihi.gif (O šiaip, sakyčiau, sunkoka kartais atsirinkti, koks moters iš tiesų vardas, nes dažniausiai jis yra trumpinamas - Kastė, Magdė, Genė, Katrė... ir t.t. ) doh.gif
Viga
Ursule
Marcele
Salomeja
wub.gif wub.gif wub.gif
twins2
ELŽBIETA, MARIJA
Elzė
Kunigunda, Michalina, Mykolė, Paulina, Adelė, Severija, Leonė, Leona, Anzelma, Akvilina
Kostina
Mano močiutė buvo Germa. Skamba kaip nesenovinis, ane? g.gif
damora
Petronėlė, Birutė, Adelė, Regina, Veronika, Stefanija, Zofija, Genė 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.