kam teko su jo susidurt,kaip ilgai gydytes?????Mano dukrele susirgo,pagulde i ligonine,manes su ja pasilikti neleido nes esu nescia.Kaip manot ar man reiktu kreiptis pas daktare kad mane apziuretu????
Seip Rotavirusinis gastroenterokolitas nera kokia nors labai pavojinga liga. Ji yra pavojinga tik maziems vaikams, nes jie viduriuodami ir vemdami netenka daug skysciu ir juos reikia kuo skubiau atstatyti pastatant lasaline. Liga pasireiskia ivairiai: pykinimas, daugkartinis vemimas, gausus viduriavimas. Jokio ypatindo gydymo nereikia: atstatomi skysciai (jei vaikas geria, jam galima duoti daug gerti), smecta, enterolis ar kitos gerosios bakterijos.
As su savo maziuku gulejom ligonineje del Rotavirusines infekcijos. Tai mes ligonineje praleidome viena para. Aisku, jis pas mane labai greitai atsistate ir as issiprasiau kad mus isleistu namo. Beje, persirges Rotavirusu zmogus islieka nesiotojas dar apie 3men. Tad plaukite rankas pries kiekviena valgi ir tikrai isvengsite sios ligos
Mes taip pat sirgom vasara visi trys rota virusu.Bet nepasakyciau,kad tik maziukai vemia ir viduriuoja.As irgi lb viduriavau ir vemiau,vaikas neteko daug skysciu...I ligonine musu negulde net.Tipo nera vietu
Dar nesirgom, bet va drauges mergaite tai ir ligoninej gydesi ir sanatorijoj buvo, slykstus reikalas.
Labai nemaloni liga. Sirgom visa šeimyna ir net ne kartą
Mes irgi persirgom sia liga... is pradziu mus i ligonine pagulde del plauciu uzdegimo, o salia gulejo mergaite, kuri buwo pasigawusi rotavirusa, deja, jai ji diagnozawo tik tada, kai jau mes buwom uzsikrete. Waikui buwo tik 10men ir jis labai sunkiai pernese sita liga. Weme wisa nakti, sukilo temperatura, lasine wisa nakti pralasejo, kita ryta paeme acetona paziuret, tai buwo nuo wemimo ir jis sukiles, tai lasine pralasejo dar dvi dienas.
Mes rotavirusu susirgom kai gulejom ligonineje del kvepavimo nepakankamumo. Kaip mums pasake seseles,kad niekas nepades isvengti sios ligos, jeigu salia yra sergantis. Jei lemta tai nepasislepsi, uztenka tik prisiliesti pri tos pacios rankenos, kuria laike sergantis. Vaikas susirgo, dezinfekavau rankas kas 5 min, plaudavau viska ir t.t , bet pati neatlaikiau ir susirgau.
maniske tai aciu dievui dar nesirgo,paskiepyta,bet sesers sunelis buvo sia liga susirges, tai baisi liga, vaikas glemba akyse, gulejo ligonineje, tai pastatate ant koju... siaip liga uzkreciama, ypac su ismatom labai daug viruso sukeleju iseina...
Mes irgi sirgom rotovirusu, net pakliuvom i ligonine viduriavom pora kartu, daugiausia vemem. Pastate laseline, jokiu papildomu vaistu negavom. Sestadeinio vakara mus isleido, kaip ir viskas gerai buvo, o kita ryta mano dukryte nualpo, grizom atgal, bet niekas nieko nedare, tik gyd vis uzeidavo i palata, jai prasidejo astominis sidromas, kaip veliau paaiskino gydytojas. Ji pas mane smulkute tai atseit del to taip nutiko. Dabar aciu dievui viskas gerai. Pas ja darzelyje susirgo dar penki vaikai.
Mano sunelis sirgo ir noro ir roto virusu, su antruoju tai reanimacijon pakliuvom. Nu jausmas tai ziaurus i leisgyvi vaika ziuret. Paskui kai p[ati susirgau, pajutau ka vaikas iskentet turejo, tai siaubas kazkoks. Vargsai tie mazyliai, ka jie turi pernesti kol uzauga
mes sita bacila irgi turejo,labai nemaloni,su rotu ligoninej gulejom,o noru namie persirgom
|