gal kas norėtų prisijungti?
Domiuosi ,lankau kursus ir pritariu valomajam badavimui.. Kūno bei organizmo tobulinimui, būtų nuostabu jei atsirastų bendraminčių.
gal kas norėtų prisijungti?
gal daugiau info galetum pateikt?
as savo nuomone turiu apie badavima, bet gal nerasysiu
Sveikos. Manau badavimas nera geras dalykas, juk tai vadinamasis jo-jo efektas. Taciau jei nenoresi pati taip tikrai nenutiks. Juk kai numeti norimus kilogramus, reikia ir toliau ziureti savo mityba, vakarais nepersivalgyti. Nes bet kuriuo atveju ar badavai ar laikeisi sveikos dietos, ja pabaigus stosi i senas vezes kilogramai grys dvigubai
Sveikos
PRITARIU VISAKERIOPAI BADAVIMUI !!! Tiek is asmenines patirties tiek seip svorio metimui Esu nusipirkes knyga P.Brego - "sveikai gyventi" (badavimo stebuklai), tai vel mastau jungtis badauti
Vyras kazkada bande badauti...Skaudzias pasekmes iki siol jaucia.
Ziurint kiek laiko trunka tas badavimas. As badauju tada, kai turiu rupesciu, esu liudna, pikta, agresyvi. Mintys tiesiog prasvieseja
sveikos, nu ka bebadaudama, numeciau norima svori ir tikrai labai gerai jauciuosi, sunkiausia buna vakarais, kai draugas atsigula i lova ir pasiima ''popcorn''
Bet istveriau
esu badavus tris dienas.. reikia tam labai pasiruosti, dvasiskai nusiteikti, negalvoti apie tai kaip apie kankinimasi, o tik lengvuma..man tos dienos praejo puikiai, tik paskui reikia laikytis apribojimu dar kokias tris dienas
bandžiau dėl sveikatos sutrikimų, iš pradžių galvojau, kad nublūsiu, o rytojaus dieną kaip naujai atgimusi. Taip daru, kai sveikata sušlubuoja ar peršalu. Kai vaikai serga jie badauja, pažiūrėkite į juos, jiems nieko neįduosi.
Piktnaudžiauti negerai, nafik tas badavimas dėl lieknėjimo, suprantu tik dėl sveikatos, va čia tai padeda
as esu pasninkavusi. Is badavimo knygu galiu pasakyti, kad nevalgymas iki 20 yra pasnykas, o po to jau badavimas. taiki as badavau-pasnykavau, kaip kam patogiau labai daug kartu ir 1 ir 2, ir 3, ir 5 dienas. Tai leme ir svoris ir siaip norejau prasivalyti organizma. sunkiausia yra 1.2.3 dienos, o po to jau dalampo. noreciau kada kokias 10 dienu isbuti, tik aisku kai baigsiu maitinti. Butu puiku vasara, kaime, kai gali iseiti i grina ora, paguleti ant pievute. pailseti. nors jei atvirai lengviausia badauti kai yra uzimtumas, tada ne taip galvoji apie maista, bet manau organizmui dvigubas sokas. ir kasdieniniai rupesciai ir badas.
Tokia tema jau yra- mes renkamės čia
Esu bandžiusi badauti, kol badavau be susidarytos asmeninės nuostatos, sistemos- nieko neišėjo Paskui badavau jau apsiskaičiusi- kaip ką daryti
Kodel "Masculine" ?
Kazkada skaiciau knyga apie badavimo daromus stebuklus, kaip ir buvau susigundziusi, bet pritruko ryzto pabandyti, manau, kad niekada ir nebandysiu, geriau jau vien darzovem ir vaisiais maitinsiuos.
Na o Jums, badaujanciom linkiu sekmes, kad pasitvirtintu idetos pastangos
Sveikute,va pamaciau forume temele ir nutariau prisijungti.As esu pries naujus badavusi 21 d tai viskas liuks.
Na o dabar jau 3 diena kaip vel badauju noreciau 30dienu,bet nezinau kaip iseis nes daug svenciu turim ir atostogos ant nosies.Na 10 dienu tai tikrai badausiu.Stenksimes pasiekti tiksla 30d. O gal kas badauja,kaip jums sekasi.
Pasigimdau, pasiziuriu kaip seksis su pienu ir tada...badausiu. Gal ne 30 d. (nors uzsikabliavus gal ir gautusi), bet pradziai 7d. tai tikrai. Jau dabar tam ruosiuosi. Noriu susitvarkyti savo oda, apsivalyti 'siuksles' organizme ir..viens kits kg nukrites tikrai nepamaisys. preliminari badavimo data gruodzio pradzia...bet gal ir anksciau.
Ai, tiesa: man svetimas sausasis badavimo budas. Tikrai neistverciau. Tad gersiu tik vandeni.
na jeigu normaliam badavimui, tai reikia normalaus pasiruošimo.. aš metus dariau iškrovos dienas su lengvu maistu (kartą per savaitę), po to išvis tomis dienomis nieko nevalgyt pradėjau, tik gerti skysčius, kelis sykius bandžiau taip porą dienų, tai va po truputį po truputį pratinu organizmą
Aš dabar badauju vieną kartą per savaitę (kol kas tokias tik dvi savaites turėjau). Patirties dar nedaug, bet ji gera. Tą dieną jaučiuosi visiškai taip pat, kaip ir valgydama normaliai. Tik jau kitos dienos rytą jaučiu silpnumą ir nuotaika prasta būna. Šiukštu negalima daug valgyti, nors ir valgiau tas morkas, ir atrodė nedaug, bet vis tiek negera buvo. Taip kad jau po badavimo daug valgyti automatiškai nebegali, nes bus blogai. Badavimas tai menas, tikrai ne kiekvienas gali tai daryti, bet viena diena per savaitę tikrai niekam nepakenks. Jūs čia minėjot jo jo efektą, atseit po badavimo tai jau kaip pulsi ryti viską iš eilės. Į šitą dalyką jau atsakiau. Tikrai nebuvo nieko tokio, sakyčiau, netgi atvirkščiai. Šiaip man badavimas kol kas tik pliusas. Išsivalo ne tik skrandis, bet ir protas prašviesėja, lengviau susikaupti, nuovoka tampa geresnė, apskritai, reakcija greitesnė. Svorio tikrai nemanau, kad numesiu. Per badavimo dieną nukrinta vienas kg, bet per likusias dienas svoris vėl tampa, koks buvęs. bet aš jau nusprendžiau, kad svorį mesiu kitais būdais, o badausiu dėl savęs, savo geros sveikatos, būsenos.
Na as tik zinau, kad mano uosvene badavo senokai jau gan... bet ji buvo labai ligota, nei dirbti nieko negalejo ir pradejo badauti... ir pasveiko kaip ridikas, pasidare darbsti, energinga, issigyde nemazai ligu... pagarba jai
|