Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ankstyvasis muzikinis ugdymas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
traliabum
gal kam nors is jusu teko pabuvoti ankstyvojo muzikinio ugdymo pamokelese su vaikuciais? girdejom kad yra tokia moteriske, kuri turi ankstyvojo muzikinio ugdymo studija ir ten rengia pamokeles vaikuciams su mamoms Kaune ir Vilniuj, nuo turbut pirmuju menesiu, vis ruosiames pasiskambint ir pabandyt nueit bet neprisiruosiam.... sad.gif
Gal kuri nors is jus yra buvusi ir galetu pasidalinti ispudziais?
mano vyriskis lyg ir domisi pianinu pagroja ir metalafona neblogai patranko, lopsines kartu niuniuoja... ;
Iva
tu cia apie suzuki mokyklele turbut kalbi, skaiciau zurnale kad su tokiais maziukais uzsiima, bet kai nelabai reikia tai ir neatsimenu kas ten tiksliai parasyta buvo.
Puumpaa
As girdejau, kad Kaune yra "Zuikiu mokyklele" nuo 6 men. amziaus. Drauge ves vasara savo maziu, o jos drauge jau lankosi su savaisiais, reiks paklausti kaip ten jiems sekasi  :smile.gif
Šmigija
o mes ir patys namie padainuojam ir takta rankytem paplojam (aciu savo mamai kad vaikystej leido baigti muzikos mokykla). O spec mokykleles man perbrangu, vasara pas savo mama nuvesiu tai mazius ir pianina pabarskint gales smile.gif
gida
Apie Suzuki mokyklėlę galima pasiskaityti čia-http://www.talentas.lt
Mes irgi lankysim,tik nežinau tiksliai kada,nes labai bijom visokių virusų.Kai bus tikras pavasaris-keliausim muzikuot [smiley=dance.gif]

meya
Gida, tai kad ju mokslo metai tik iki birzelio, o po to atostogos. Mes irgi vis ruosiames, bet taip ir neprisiruosem. O pradet geriausia nuo rugsejo, nes metu gale visi vaikuciai spektaklyje vaidina, kuriam ruosiasi visus metus, be to ir dirba pagal pograma, o veliau atejusiems sunkiau pasivyt. Na, bent jau man taip aiskino viena is vadoviu. Bet maloniai kviecia prisijungt bet kada  ;)
gida
Aš kai teiravausi,tai sakė galima pradėti nuo kada nori.Mažiukų grupė veikia visai neseniai,berods nuo sausio ar vasario mėnesio.Tai gal įmanona prisivyt?Kai bus tam palankios sąlygos,tada ir žiūrėsim ar lankyt ar ne?
meya
Matai, mes jau ne visai maziukai  ;) Mums jau greit 1.5 m. Tai gal su tokio amziaus vaikuciais jau pagal kokia programa dirba. Gal del to ir sake, kad geriausia nuo rugsejo.
Vasara
Koki vasario men. skambinau del tos Suzuki mokykleles. Tai renkasi atrodo treciadieniais ryte (cia Vilniuje). Kaina 60 Lt/men. Vis galvojau galvojau ar spetume mes 10 val., daug pasikeitimu su mano grafiku buvo - tai dirbau tai ne. O dabar nuo balandzio vidurio kazin ar verta pradet eit.
meya
O pas mus Kaune tai kiek girdejau 45 Lt/men.  ;) O pernai, kai snekejau su pazistama, kuri savo 7 men. mergyte vede, buvo 40 Lt. Taiva, as irgi vis svarstau: verta- neverta. Taip ir nesusiruosiu ko gero  :-/
Vasara
Meya, mano broliene mergaite ten vedzioja (Kaune), sake labai patinka. Jei turi laiko ir noro tikrai eikit.
Board
Vilniuj delfinuko darzelyje yra dar kitokios muzikos pamokeles vaikuciams (ir visai maziems), ten jie supazindina ir su suzuki metodu. Kaina 10Lt uz viena karta o renkasi jie su visai mazuciais sestadieniais rytais ir apie pietus, tiksliai dabar nezinau.Mes ruosiames lankyt greiciausiai nuo kito savaitgalio (skambinsiu tai mokytojai Astai ryt)
Vasara
Auges, gal ir man gali telefona parasyt ir daugiau papasakot apie tai, nes mane irgi domina tos pamokeles - kaip ten viskas vyksta ir pan.
traliabum
as turiu toki Astos Kerulytes-Morkunienes tel 8610 065 60 ankstyvojo muzikinio ugdymo studijos vadove yra kaune ir vilniuj. tai gal cia ji ir veda pamokeles tam delfinuku darzelyje,
reikes ir man kada prisiruosti paskambinti jai...
hubba
Dar pernai vasara buvom vienoj pamokelej ir tikrai patiko- tada mums buvo apie 8 menesius - kaip ir velokai pagal amziu, taciau jokiu problemu ir mazajai patiko - ten tokios elementarios daineles, muzikiniai zaidimai, zodziu tikrai verta vaiksciot,  taciau mes labai daznai savaitgaliais isvaziuojam, o po darbo tai isvis be sansu - taigi taip ir liko tos pamokeles..
Jurga
aš irgi jau seniai labai noriu nusivest savo mergelę į panašų užsiėmimą, tik jaudinuosi, kad labai verks ten, nes ji labai bijo svetimų žmonių, o jei dar aplinka nepažįstama... :'(
SuperMama
aš irgi jau seniai labai noriu nusivest savo mergelę į panašų užsiėmimą, tik jaudinuosi, kad labai verks ten, nes ji labai bijo svetimų žmonių, o jei dar aplinka nepažįstama... :'(

Jurga, zinok as jau del tokios pacios priezasties du uzsiemimus praleidau.

Nes maniske ir viena svetima zmogu pamaciusi pradeda verkti, o kai bus buris mamu, ir dar visos su vaikuciais, tai net nezinau ko tiketis...

Bet taip is vis is namu tada nebeiseisiu.

Tai tvirtai nusprendziau si sestadieni nueiti pirma karta.

Jei labai verks, bandysiu iseiti, pasivaiksciuoti aplinkui, vel sugrizti ir taip keleta kartu. Pagaliau gi pripras. Gal ne per viena karta, bet po keliu tikrai.
Puumpaa
O pas mus Kaune tai kiek girdejau 45 Lt/men.  wink.gif O pernai, kai snekejau su pazistama, kuri savo 7 men. mergyte vede, buvo 40 Lt. Taiva, as irgi vis svarstau: verta- neverta. Taip ir nesusiruosiu ko gero  :-/

Meya, gal turi koki tel. ar kontaktus kur Kaune vyksta tos pamokeles? Labai ir mes norim eiti i mokykla ;D[smiley=LeahHarp2.gif]
meya
Yra inete ju svetaine: www.talentas.lt , ten nurodyti tel. nr., emailas. O pati mokyklele isikurus Siaures pr. 23, buvusiam vaiku darzely. Va, dar galiu parasyti mokytojos Ausros tel. 8 699 69 003, reiketu kreiptis konkreciai i ja, kad paskirtu i grupe.
Puumpaa
Meya [smiley=000091.gif], ar dar nebuvai ten? Gal palaikysi kompanija, mes sestadieni bandysim apsizvalgyti, vaziuosim su Saule masina. Nurodytam puslapy radau, kad kviecia į ATVIRŲ DURŲ DIENAS ŠEŠTADIENIAIS: balandžio 5, 12 ir 26 d. 11.00 val., Šiaurės pr. 23, Tel.: (8 37) 26 98 96, (8 685) 8 67 78
[smiley=band.gif]
Jurga
o mes šeštadienį buvom "muzikos pamokėlėj"  :D
labai smagu. Labai bijojau, kad mano jautruolė verks svetimoj aplinkoj, bet nė trupučio! Pasirodo, visai patiko  ;D
ten vaikuciai pas mamytes ant rankų būna, o mamytės dainuoja, šoka,  linguoja ar barbena.... o vadovė groja.
Labai lengvas užsiėmimas, trunka apie 45 min. Pats tas tokiems kleckiukams  :)
Ten vaikučiai, atrodo, nuo 3 mėnesių. Mačiau yra ir vyrenių, tų kurie jau vaikšto, grupė.
Čia buvo Vilniuj, Karoliniškėse, tokiam daržely "Delfinukas".
Tikrai verta išbandyti  8)
Vasara
Jurga o kiek kainuoja ir kaip pasiskambinti ten? Ar cia tas pats kur Auges anksciau rase, mokytoja Asta?
Board
Vasara cia tas pats, o iuzsiemimai kainuoja 10Lt uz viena, vyksta sestadieniais 8,30 ir 12val atrodo
Vasara
Auges, zadejai ten nueiti, ar nebuvai?
Jurga
taip, tikrai, cia tas pats, kaip ir Auges raė, ir telefonas tas pats. Dabar bus ne ši šeštadienį, o kitą - po Velykų.
Tiesa, ir dar šiandien, 17:00.
Kidda
Mes jau buvom tode pamokelese gal 3 ar 4 kartus. Labai smagu  :D Vaikai vienas kitus zvalgosi, kalbina, bendrauja. O ir mamytems pakalbeti, susipazinti faina. Kviecieme prisijungti  [smiley=000036.gif]
Vasara
Na tai gal reikes po Velyku prisijungti.
Puumpaa
Mes irgi po svenciu eisime i mokykla (Kaune) ;D Kas palaikys kompanija? Gal Traliabum buvai dar karta nuejus?
SuperMama
Mes irgi su Kleo buvome pas Asta.

Labai patiko. Aisku, Kleo buvo is pradziu nerami, verksleno, nes daug nepazistamu zmoniu, aplinka nauja. Kai kuriu pratimu nenorejo daryti. Tai ir nedareme.

Po velyku eisim dar. Tik gaila, kad 1 karta per savaite.

Bet galima pasimokyti ir daryti tuos pratimus namie. Asta taip ir sake. Mokykites ir kai ka namie darykite.

Board
Supermama, kai eisit praneskit, mes prisijungsim, o siandien buvom nuvaziave i ta nemokama uzsiemima (kaip reklaminis) labai mazajai patiko, lankyciau ir tuos tik tiek kad tren vienas uzsiemimas kainuoja 20Lt ir tk trys kart per menesi  :( Butu daznaiu butu geraiu
Vasara
Auges, kelinta valanda einat pas Asta? Mes rytoj bandysim 12 val., nors nezinau kaip gausis, nes vaikas nuo 10.30-11 val. miega.
Board
Mes ryt neisim, nes atsirado reikaliuku, vyrui i darb areik, tai mes dar savaitgaliui atidesim, o ir eitumeme mes 8,30 val. greiciausiai, kaip tik pries vaiko miega
liute
sveikutes, mano mergickos lanko suzuki mokyklele jau hm... kiek cia... 3 metus. Pradejo kai viena buvo metu kita dvieju ir labai patiko ir man ir vaikam. Kazkaip ten sugeba prie vaiko prisitaikyti, jei jautresnis nepuola tuoj kalbinti i veiklas traukti, jei judresnis, leidzia ir pasiausti... Matos rezultatai dabar vyresneliu, vaikai drasus, nebijo saves parodyti, nebijo scenos. Mano mazei bus liepa 2 tai su ja irgi jau nuo ziemos pradejom lankyti kudikiu grupe. Labai smagu...  beje nuo 2 metu ten moliu lipdo, nuo 3 daile: ivairiom technikom vaikai piesia. Nu vienzo klauskit jei info reix wink.gif
Board
O kokia Suzuki kaina? Kiek kartu per menesi buna pamokeles? Ar ten ne tik muzika kiek supratau, bet ir daile bei kitokie amatai?
Vasara
Vilniuj 60 Lt/men. kiek zinau. O kiek kartu i savaite nepasidomejau. Gal 1 k. Man atrodo yra puslapis www.talentas.lt
liute
Kaune Suzuki kaina yra 45 lt. menesiui jei lankot viena dalyka(pav bendra muzikini paruosima nuo ko visi ir pradeda) karta per savaite. Tai gaunas 45 lt 4 uzsiemimai per men. Bet vel gi jei lankoma daugiau, kaina krinta. Pav. as moku 100 lt uz 5 'atejimus' per sav. cia manskes trys panos lanko tiek smile.gif.
Beje nuo siu metu atsidare jau pradine mokykla i kuria mano vyresniosios eis nuo rudens, tai labai puiku yra kad vaikai pazista jau patalpas, mokytojas vien geros emocijos su aplinka ta susije.
Na o moko: bendras muzikinis nuo 6men.(bet yra visokio amziaus grupes iki 5 metu.), lipdo moliu nuo 2-3 metu, daile nuo 3-4 metu ir instrumentas(pianinas, smuikas, fleita ir gitara) nuo 4-5 metu. Cia metai labai apytiksliai, nes i vaika ziuri pirmiausia, viena tokia yra trimetuke kur su smuikeliu groja, na o mano maziausioji dar i moli tai ilgai neis.... nes suvalgytu visa turbut biggrin.gif.
Siaip Suzky taij svarbiausia tas vadinamas 'mamos kalbos metodas'. Jei vaikas is mamos per 2-3 metus sugeba ismokti toki sudetinga dalyka kaip gimtoji kalba, tai gali simokti ir daugiau, jei tik mokysi. Tai vat mamytes ten ir soka ir dainuoja ir lipdo ir groja, o vaikai mokosi is mamu... ;D
Pradzioj buvo keista, bet dabar taij labai smagu.
Kidda
Mamytes, kurios einate pas Asta - geguzhes 3 diena uzhsiemimo nebus, tai susitiksime geguzhes 10 d.
Kviechiame prisijungti, kas dar nebuvot:)
Vasara
Kida, mielai buciau prisijungus si sestadieni, bet mazius miegojo nuo 10 iki 13 val. Tikiuosi i kita uzsiemima kaip nors atvaziuosim.
uzjurga
mes dar tik ruosiames eit i Suzuki, bet butinai eisim. noriu ir kitas paagituot. cia nauda ne tik, kad vaikas nebijo paskui saves parodyt. suzukis ugdo zinojima, kad tavo galimybes nera ribotos, kad jei reikes, tai ir ismoksi, ko tau reikia, kazkaip isisuksi. o tas manau yra l.svarbu - neateis tada zmogui i galva gyvenime tokia mintis, kad jau viskas, darbar tai baigta, nieko nebegalima padaryt...
parasykit, ka manot - gal as neteisi?
1111
O kelinta valanda i Suzukio pamokeles renkasi vaikuciai nuo 1 metu ir kokia diena. Mes pas Asta buvome viena karta, labai patiko, tik vat kitos pamokeles mano sokejas nesulauke ir "nuluzo" (mes kaip tik nuo 8.30 miegame) ???
simba
O kur ta Suzuki mokyklele yra? Kokiam rajone?
Jurga
kas dar vaikstote pas Asta?
Mes viena karta buvoma - labai patiko, bet paskui vis isvaziuodavom savaitgaliais.  :-/
Taciau si sestadieni turbut liksim Vilniuj, tai labai noretumem prisijungt. Ar niekas nepasikeite - laikas 8:30?
Puumpaa
kas dar vaikstote pas Asta?

Ir mes jau nuo siandien pradesim dainuoti pas Asta, bet Kaune. [smiley=grin.gif] [smiley=ser.gif] Gal dar sutiksim ka nors is pazistamu?!  :smile.gif Mazyliams cia vyksta pamokeles antradeiniais ir treciadeiniais, siandien nuo 13 val.  ;)
Board
Nepasikeite 8,30val.
O vaiksto ten dabar keik as ziau tai: As su KArolina, wink.gif Supermama su Kleo, ir Kida su Joriu
1111
O kas pas Asta Vilniuje vaiksto nuo 9.30 ??? Ten vaikuciai nuo metuku renkasi. :smile.gif
Puumpaa
Pasirodo si menesi baigiasi pamokeles.  :'( Dar bus kita savaite, o po to tik nuo rugsejo...
tiesiog daiva
Ruosemes ir mes su suneliu, net paskambine buvom (Kaune). Nenuejom, nes gana sunku su mazyliu, neturinciu metu, prisiderinti prie griezto pamokeliu grafiko (tai pamiegodavom ilgiau, tai guldavom anksciau). Dabar sunus jau 2 metu, o ir as jau "blaiviau" ziuriu i vaiko ugdyma. Jeigu vaikuciai turi su kuo pabendrauti - draugu, kiemo vaikai ar kt., tikrai nera prasmes metyti pinigu. O jaigu sedite vienisi, tai lankykite, patenkinkite bendravimo poreiki tiek savo, tiek vaiku. Dainuoti ar klausyti muzikos galima ir namie. tongue.gif
1111
Mamytes, jau tuoj rugsejis ir prasides muzikos pamokeles pas Asta! ;D Ar planuojate jas lankyti? Butu saunu sutikti ir forumieciu vaikiuku. maniskis tai net praejus porai menesiu prisimena kaip "Astiskai" pasisveikinti reikia. Esu labai patenkinta, kad nepatingejau savo klecko i pamokeles nuvesti.
liute
ir Kaune Suzuki mokyklele jau pradeda darba, kopinu skalbima del pirmu susitikimu:

Soc.m.dr. D.Aukštkalnytė, 2003-08-18 17:54:14

Taigi, rugpjūčio 27 d. (trečiadienį) 18.00 val. susitiksime mokykloje (Šiaurės pr. 23) aptarti naujųjų mokslo metų perspektyvų.

Kad būtų paprasčiau susiorientuoti, siūlome:

2 mėnesių - 2 metų amžiaus kūdikiams ---
ANKSTYVOJO MUZIKINIO LAVINIMO PAMOKOS

2-3 metų amžiaus vaikams -
MUZIKOS, DAILĖS PAMOKOS, FIZINIO LAVINIMO PRATYBOS

3-4 metų amžiaus vaikams -
MUZIKOS, DAILĖS, GIMTOSIOS KALBOS IR MATEMATIKOS PRADMENŲ, ANGLŲ KALBOS PAMOKOS, FIZINIO LAVINIMO PRATYBOS, INDIVIDUALIOS INSTRUMENTO PAMOKOS

5-6 metų amžiaus vaikams -
PRIEŠMOKYKLINIS RENGIMAS PLIUS VISI ANKSČIAU MINĖTI DALYKAI

Vasara
Gerai kad priminet smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.