Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ankstyvasis muzikinis ugdymas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jjurgius
http://www.youtube.com/watch?v=9-ITY-rI1cU

mūsų mylimiausia dainuška thumbup.gif išgirdęs net iš kito kambario visus žaislus numetęs paržygiuoja lotuliukas.gif
Natoske
Megsta net labai.ir kuo garsesne ir trankesne tuo geriau lotuliukas.gif
lioreta
mes su savo dukryte nuo spalio men jamaha muzikos mokyklele jeruzaleje lankysim cia pamokeles destomos vaikams nuo 4men bet mes eisim nuo 18men tongue.gif labiau dziaugiuosi kad yra tokiu uzsiemimu vaikams nuo tokio mazo amziaus biggrin.gif gali ugdyt vaiko mastysena ir meile muzikai thumbup.gif as uz tokias mokykleles bigsmile.gif sekmes pradedantiems ir lankanties tokias mokykleles biggrin.gif
Afalina
iš tikrųjų daug tų veiklų ir mokyklėlių. Ir vaikai išmoksta nuostabių dalykų. Tikrai svarbiausia noras, bet pirmiausia tėvų. Ir dar - reguliarumas. Panašiai kaip žavingai galima išmokti muzikos vienoje ar kitoje mokyklėlėje, taip galima išmokti ir kalbų ir logikos ir net... verslo pradmenų. Man visai patiko Neformalaus ugdymo centro veikla. Čia ne tik linksmos pamokėlės, nors dar jie tik pradeda veiklą, bet ir įdomios užduotys visai šeimai.
TutėFrutė
Mano vaikis matyt be muzikos negaletu gyvent biggrin.gif zino kur yra tas "auksinis" mygtukas, kuri paspaudus isijungia muzika biggrin.gif Ir tada prasideda sokiai pokiai, patrepsejimai, patupciojimai ir savotiski pritarimai hihihi.gif tik va, jau suprato, kur ta muzika galima pagarsint, ir neduok Dieve patildau, tai uzrekia garsiau, nei muzika grojo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jjurgius @ 2008 09 08, 14:08)
http://www.youtube.com/watch?v=9-ITY-rI1cU

mūsų mylimiausia dainuška  thumbup.gif  išgirdęs net iš kito kambario visus žaislus numetęs paržygiuoja  lotuliukas.gif
*

Reiks pabandyt saviskiui uzleist, kai pabus, jauciu irgi suveiks biggrin.gif
Neringiux
Mano dukra irgi labai megsta muzika, ypac vaikiskas daineles.
austulle
Gal bus idomu:

muzikinio lavinimo svarba smile.gif
jjurgitas
jo mano maziukai irgi megsta ir pasokti ir pasimosikuoti pagal takta. sugeba net ir per reklamas ar anonsus pasokti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
širlė
mano ir mergicka per kaikurias reklamas soka lotuliukas.gif
Adaya
Ne tas zodis kaip megstam rolleyes.gif biggrin.gif Ypac kokios lietuviskos daineles vaikams ala "Karvute Betina" ir pan biggrin.gif
virguliuke
QUOTE(balock @ 2008 09 06, 10:03)
Mes irgi megstam muzika, nerealiai. Ir tupciojam i takta, ir rankom plojam ir linguojam, net kai mobilus skamba galim pasokti. biggrin.gif
*

thumbup.gif ir mano sunelis taip pat thumbup.gif lotuliukas.gif
muzikalus vakiukai lotuliukas.gif
eveliuks
Mūsų vaikui mėgstamiausias užsiėmimas žiūrėt videoklipus per kompą biggrin.gif . Bando atkartot dainas net ir rusų ,anglų kalbomis biggrin.gif
Atlantida
Nemanau, kad ankstyvasis muzikinis ugdymas - tai vien mokymasis muzikos. Maniske nuo 1 iki 4 metuku lanke Suzuki mokyklele, o paskui pradejo dainuoti pop-chore (dainuoja iki siol). Tai drasiai galiu teigt, kad Suzuki mokykleles deka ismoko susikaupti, praturtejo kalba, igyjo daugiau pasitikejimo savimi ir patobulejo bendravimo igudziai. Be abejo, akivaizdi itaka ir muzikiniems sugebejimams.
kipshe
QUOTE(eveliuks @ 2008 09 15, 17:00)
Mūsų vaikui mėgstamiausias užsiėmimas žiūrėt videoklipus per kompą  biggrin.gif . Bando atkartot dainas net ir rusų ,anglų kalbomis  biggrin.gif
*

mus panele taip rusiskas dainas traukia biggrin.gif dar lietuviskai reiktu kalbeti pasimokinti, o mazasis tai linguoja ir megdzioja sese, ji ploja ir jis ploja thumbup.gif
zbara
mano abu labai mėgsta dainas. tik kokį bumčiką išgirsta per radiją, tuoj atsuką visą garsą ir šoka thumbup.gif ir labai greit žodžius išmoksta vaikai bigsmile.gif
diva3
Vos isgirdusi muzika tuoj pat pradeda sokti, maivytis, dainuoti thumbup.gif
virgutej
mano vaikis tai isgirdes muzika pradeda uzpakali kraipyti thumbup.gif visad ajm patinka ir paniuniuja dar smile.gif
*Brunetė*
Musu maziui labai patinka muzika,kaip ijungiam tai ir soka ir dainoja ir lingiuoja,zodziu muzika jam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ledine shirdis
musiskis ir soka irpats dainuoja thumbup.gif
linaac
patinka ir maniskiam pypliui smile.gif
kai tik isgirsta kokia trankesne ar greitesne muzika iskart pradeda tipo sokt.o jau soka,kad jus matytumet,galima mirt is juoko,kaip koks senbezda biggrin.gif
arkadija
Mes savajam klasika uzleidziam, ar vaikiskas daineles, labai patinka. Kai pats savarankiskai su zaiskais zaidzia, paspaudzia kokio mizikinio zaislo mygtuka, ir toliau zaidzia. Muzika nutyla - jis vel paspaudzia biggrin.gif
ruteliux
maniskis irgi labai megsta muzika, tik sigirsta masinoj ar namie iskarto sukinejasi rankas i virsu iskeles lotuliukas.gif
Gabred
Mes nuo metukų pradėjom lankyti Yamahos pamokėles smile.gif , vaikui labai patinka ir dainelės, ir knygelės, kurias naudojam pamokėlėse biggrin.gif , o namuose irgi patinka visokia muzika biggrin.gif
DIUMA
Musu mergaiciuke irgi megsta muzika, prisiziurejo kaip krikstamote soka tai tik isgirsta bent menkiausia garsa panasu i muzika iskelia viena pirsta i virsu ( mazdaug ar tu irgi girdi muzika) ir tada prasideda.. kadangi dar tik keleta zodziu temokam tai nedainuoja, bet kuo puikiausiai paziopcioja thumbup.gif
Tulla
maniskei 1m 3men, bet vos tik isgirsta muzika pradeda kojytem lingseti ir dainuoja lialialia biggrin.gif
o dainuoja, nes as kartu dainuoju ir pasoku. matosi, kad muzikali bus. labai skatinu tai, nes man paciai patinka muzika
beni
Sunuciui visada patiko muzika. Dabar jau ir pats bando kartot paprastus zodzius dainoje, soka. Net parduotuvej ar siaip garsiau kaimynams paleidus muzika trypcioja lotuliukas.gif
mantis
Mano sunui taip pat patinka muzika bet ivairiai i ja reaguoja,pvz kai masina vaziujam ir muzika garsiai paleidziam jis uzmiega,namuose tecio muzika klauso tik per ausines(dj tiesto ir pan) o maniske muzika kai isgirsta(matafix,james blunt ir pan.) tai soka,o vaikisku daineliu net neklauso iseina i kita kambari biggrin.gif
youste
Mėgsta muziką - ir šoka, ir ratuku sukasi, ir linguoja thumbup.gif ir pagroja pati sau su FP pianinu lotuliukas.gif , paskui kokį ratuką apsuką, padainuoja "lia lia lia" - žodžiu, koncertus mums rengia smile.gif
uogyte3
o mes muzika pamegom nuo metu, tada ir pradejo sokti linguodamas i sonus, o iki to muzika labai didelio susidomejimo nekele.
Moon_Light
I muzika reguoja nuo pat 3 men.... ypac klasikine. Iskart suklusta, akys laksto kur tik aprepia. O dabar kai jau vaiksto, ir mokia tv pareguliuot buna susiranda MEZZO kanala bespaudinedama ir palieka smile.gif)
aukaja
Mano mažuliukui muzika tai laaaabai patinka thumbup.gif Ypač Robio kompaktas. Lankom yamahos muzikos mokyklėlę, tai iš jos ir kompaktą turim. Pasiima knygutę Robio, man rodo ir šoka, taip duoda suprasti kad šokti nori, ir kad uždėčiau kompaktą lotuliukas.gif Ploja, šoka ir net dainuot bando mirksiukas.gif O šiaip dar labai mėgsta klausyti klasikinės, turim kompaktą, tai irgi prašo, kad uždėčiau lotuliukas.gif O šiaip reaguojaį visą muziką, krykščia ir ploja clap.gif
Ikulia
biggrin.gif Labai megsta 4u.gif
LinaJ.
Mano mazoji labai megsta muzika smile.gif Tik isgirsta kokia linksmesne daina, jau ziurek ir soka kaip moka bigsmile.gif
Renciuss
Maniskiui irgi labai patinka muzika tik isgirsta ir pradeda tai trepset, tai ratuku suktis. Netgi kai sedi ant puoduko ir kai padaro pradeda groti muzikyte tai net ant puoduko sokineja lotuliukas.gif
Rutukaz
Muzika jega thumbup.gif
Jei tetis per ilgai uzsiziuri televizoriu, vaikas ji isjungia ir radija isijungia. Tada prasideda sokiai, o jei sokas vaikas, niekas daugiau sedeti negali. Sokam tada visi yahoo.gif
Shady
Muzikele pamego nuo mazens, nuo karuseles su klasikine muzika. veliau buvo spardukai irgi su muzikele. na ir is kompo muzika thumbup.gif Kai uzleisdavom, tai uzpakaliu linguodavo,ratukus sukdavo. ypac patinka Baby Einstein muzikele, ir vaikiska linksma. Buna ir kartu pasokam thumbup.gif
laimav
ir mano abu mazyliai labai megsta muzika soka niuniuoja pagal ja mazasis ploja rankytemes ir kiek linksma jiems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Raske80
Mano panelytei kuo garsiau muzika groja,tuo kojytes auksciau kelnojasi lotuliukas.gif
Kai pradejom lankyti mokyklele,tai jau ir pati sau ir padainuoja ir pasoka kai liudna pasidaro thumbup.gif
ILGAPLAUKE
Ir mano dukryte tik isgirdusi muzika tuoj pat pradeda sokti ir maivosi smile.gif
zzuzza
Mano sunelis dievina muzika,ypac jei ritmas yra,tai iskart sokt pradeda 4u.gif
LLaura
Maniškė taip pat labai mėgsta muziką, tik išgirst muziką ir jau šoka, ploja rankytėmis ir kraipo užpakaliuką thumbup.gif net kai važiuojam su mašina, tai ji visa net šokinėja savo kėdutėj thumbup.gif
Sigitulia
Kai tik išgirsta muziką mano mergytė rankas į šalis ir šoka: kraipo užpakaliuką arba sukasi ratu kol nugriūna. Gal reiktų pabandyti į kokią mokyklėlę nueiti, gal YAMAHOS, ten jai smagiau būtų pašėlti su bendraamžiais.
Vaivorykštė
As savo sunu zadindavau su muzika. Budavo uzdedi, tas kaip zombis strykt is lovos ir soka. Po to jau darzelio aukletoja buvo isigudrinus - pamato, kad ateina maniskis, uzdeda muzika, tai sunus net atsisveikinti uzmirsdavo. Budavo saukiu as jam ate, o jis jau grupeje soka lotuliukas.gif
trimone
Labai įdomus dalykas - ankstyvasis muzikinis vaikučio ugdymas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kol maniškiam nesukako beveik pusantrų niekur nesilankėme, bet šiuo metu lankome AMUS muzikos mokyklėlę Balsiuose, mat netoliese gyvename. Esu sužavėta, kaip pedagogai dirba su mažyliais, kokių dalykų vaikučius galima išmokyti biggrin.gif - tikrai super thumbup.gif , o Asta (mokyklos vadovė) nuostabi psichologė ir žmogus. Jei kam reikėtų jos koordinačių parašykite AŽ.
Marniukas
Mano suneliui muzika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif soka nuo to laiko kai tik pradejo tvirciau stovet........tai isikibes i centra bando sokti biggrin.gif mama pralinksmindavo thumbup.gif o dabar lanko mokyklele tai tas daineles tik ir klausomes namie ir sokam bigsmile.gif
INEXS
Mano panos ir dabar soka lotuliukas.gif , vaikiska muzika groja tai jos duodasi kiek gali smile.gif
inrinke
Zinoma, kad taip! thumbup.gif Tik isgirsta melodija, pradeda galvyte i sonus linguoti arba patys sukasi ratu, na, soka. mirksiukas.gif
tvini
QUOTE(viltea @ 2008 05 12, 11:58)
Į jokias mokyklėles sūnučio nevedžiau. Bet muzika jis mėgsta smile.gif. Kaip išeina taip šoka. O jei jau kas dainuoja, tai ir jis bosu traukia laaaaalaaaaaaa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
*

kazkodel man atrodo ,kad islavinti klausa gali visiems,bet pasaukima muzikai turi ne visi,vienas mokosi muzikalkej 5 metus groti ir vos vos per asaras etiuda ismoksta,kitas antroje klaseje, jau sau sonatas traukia...muzika-jau pusiau pasaukimas-kai kuriems ir pamokeliu nereikia,jei turi lelius pasaukima muzikai tai ir turi,jei ne tai mokink nemokines klasikos virtuozo neisauginsi.... lotuliukas.gif
tvini
maniske knopke taip pat labai megsta muzika thumbup.gif
Kaktuke
maniske, jau skiria nemazai telebimbam dainu kai tik uzgroja tai pasako zodi is tos dainos arba garsa thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.