Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Stringai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3
zujkiz
Labai jau mėgstu tuos stringus smile.gif Bet neseniai mane pasiekė gandas, kad juos nešioti yra nesveika rolleyes.gif Kokia Jūsų nuomonė? smile.gif
d.guste
4u.gif
nors esu ne gydytoja, bet manau, kad nera nesveika nesioti stringus. as juos irgi deviu. svarbiausia, kad butu patogu smile.gif
zujkiz
QUOTE(d.guste @ 2005 08 08, 17:02)
4u.gif
nors esu ne gydytoja, bet manau, kad nera nesveika nesioti stringus. as juos irgi deviu. svarbiausia, kad butu patogu smile.gif
*

Vat ir man beprotiškai patogu 4u.gif
Manau, kad galima nešioti stringus, svarbu, kad ne sintetinius smile.gif Medvilninius, pvz... 4u.gif
M.A.M.A
Man atrodo, svarbiausia, kad per maži nebūtų, netrintų ir nedirgintų intymių vietelių. O šiaip nelabai suprantu, kodėl tai galėtų būti nesveika.
zujkiz
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 08, 17:41)
Man atrodo, svarbiausia, kad per maži nebūtų, netrintų ir nedirgintų intymių vietelių. O šiaip nelabai suprantu, kodėl tai galėtų būti nesveika.
*

Aš girdėjau, kad sringai labai gera terpė patekti negeroms bakterijoms iš storoios žarnos... ax.gif O jei sintetiniai, tai išvis negerai, nes jie labai glaudžiasi prie intymių vietų ir ten smagiausiai veisiasi bakterijos ax.gif
Tai va ir galvoju, teisybė ar ne...
4u.gif
Estrella...
Aš girdėjau,kad nuo stringų gali atsirasti hemarojus ax.gif .Bet aš juos sėkmingai nešioju jau dauuuuug metų.Bet tik medvilninius ax.gif
Eglinė
Ojojojoi.... Niekada net nesusimąsčiau, kad jie gali kenkti g.gif
Hemarojus... unsure.gif Kažkaip per daug užsimota....
Manu, jei stringai nėta super maži, baisiai aptempti, neturėtų nieko pikto įvykti.
Bent jau man po daugelio metų ištikimo dėvėjimo(tfu tfu tfu) viskas gerai smile.gif
zujkiz
Vat vat... Idomu, ką ginekologai pasakytų... ax.gif
liepsnele
Taip, gydytojai skelbia, kad nėra sveika juos nešioti. Nehigieniška tikrai, ir kaip kažkuri rašė - labai lengvai nukeliauja bakterijos iš užpakaliuko į makštį.
Žydraakė
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 09, 09:04)
Taip, gydytojai skelbia, kad nėra sveika juos nešioti. Nehigieniška tikrai, ir kaip kažkuri rašė - labai lengvai nukeliauja bakterijos iš užpakaliuko į makštį.
*

Man tą patį pasakė mano kosmetologė, kuriai apie šią problemą papasakojo jos draugė ginekologė.
zujkiz
Patikėsit ar ne, bet esu girdėjusi, kad yra moterų, kurios stringus bando apkaltinti dėl nevaisingumo blink.gif
Ir atrodo, kad teks pradėti nešioti šiek tiek uždaresnes kelnaites biggrin.gif
Kaip mano vyras sako: anksčiau reikėdavo pakelti kelnaites, kad pamatytum užpakalį, dabar reikia praskėsti užpakalį, kad pamatytum kelnaites biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
liepsnele
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 09, 13:55)
Patikėsit ar ne, bet esu girdėjusi, kad yra moterų, kurios stringus bando apkaltinti dėl nevaisingumo blink.gif

*

visai logiška, jei į makštį pastoviai jais keliauja bakterijos, vyksta uždegimai, kurie gali nukeliaut "giliau į vidų" ir netgi nevaisingumą sukelt tam tikrais atvejais.
Night
Mano sesers grupiokei atsirado hemarojus ir gydytoja pasakė kad nuo stringų blink.gif Dar gydytpoja sakė kad daug panelių ateina dabar su ta problema..
Nuo to laiko aš stringus dėviu tik išskirtinėmis progomis g.gif
zujkiz
QUOTE(Nightingale @ 2005 08 09, 15:55)
Mano sesers grupiokei atsirado hemarojus ir gydytoja pasakė kad nuo stringų  blink.gif Dar gydytpoja sakė kad daug panelių ateina dabar su ta problema..
*

Vajetau blink.gif
Aš stringus nešioju jau porą metų, bet tokių problemų neturėjau schmoll.gif Čia turbūt laimės arba laiko klausimas ax.gif
Dobšiukas
QUOTE(Nightingale @ 2005 08 09, 14:55)
Mano sesers grupiokei atsirado hemarojus ir gydytoja pasakė kad nuo stringų  blink.gif Dar gydytpoja sakė kad daug panelių ateina dabar su ta problema..
*

O tai nuo ko vyrams tada hemorojus blink.gif g.gif laugh.gif Čia jau gyd. perlenkė biggrin.gif
zujkiz
QUOTE(Dobšiukas @ 2005 08 09, 16:08)
O tai nuo ko vyrams tada hemorojus blink.gif  g.gif  laugh.gif Čia jau gyd. perlenkė biggrin.gif
*

Nu nebūtinai perlenkė smile.gif Stringai gali būti tik VIENA iš priežasčių hemarojui atsirasti smile.gif Nu bent jau aš taip manau 4u.gif
liepsnele
Va, radau tą straipsnį apie stringų žalą delfyje. Ir čia parašyta, kad stringai gali sukelt hemorojų.
zujkiz
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 09, 16:14)
Va, radau tą straipsnį apie stringų žalą delfyje. Ir čia parašyta, kad stringai gali sukelt hemorojų.
*

Viskas, stringus pasilieku tik ypatingai progai biggrin.gif Gerai, kad mano vyrui paprastos kelnaitės žymiai seksualesnės už stringus biggrin.gif Nieko neprarasiu biggrin.gif
zefyras
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 09, 15:14)
*

geri patarimai, nesiojancioms stringus. as tai ju vistiek neatsisakysiu schmoll.gif labai jau man negrazu, kai is po kelniu matosi diiiideli trusai tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
viska reik daryt su protu ir bus liux thumbup.gif
zefyras
manau, jei su higiena viskas tvarkoj, tai neturetu but problemu ax.gif
liepsnele
QUOTE(zefyras @ 2005 08 09, 16:39)
labai jau man negrazu, kai is po kelniu matosi diiiideli trusai  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

man jau kartais geriau išvis be jų tada eit tongue.gif , o ne su stringais ax.gif
zujkiz
QUOTE(zefyras @ 2005 08 09, 16:39)
geri patarimai, nesiojancioms stringus. as tai ju vistiek neatsisakysiu  schmoll.gif  labai jau man negrazu, kai is po kelniu matosi diiiideli trusai  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
viska reik daryt su protu ir bus liux  thumbup.gif
*

Su protu darant viską galima (nu nebent narkotikai išimtis biggrin.gif ).
Svarbiausia jaustis gerai 4u.gif
zujkiz
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 09, 16:40)
man jau kartais geriau išvis be jų tada eit  tongue.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gerai Tu čia biggrin.gif
Man va didelės kelnaitės (jei galima jas taip pavadinti) tai blogai tik tuom, kad kartais truputuką įsirėžia į minkštąją ir matosi... ax.gif Bet kam dabar lengva biggrin.gif
Dobšiukas
Aha, čia kai ryškiai per mažus dėvi arba kai turi,kas tau kelnaites ant galvos užtraukia, tai tada tikrai traumuot gali, o kartais ir net griovelį prasiilginti doh.gif biggrin.gif
Frosted
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 09, 16:44)
Man va didelės kelnaitės (jei galima jas taip pavadinti) tai blogai tik tuom, kad kartais truputuką įsirėžia į minkštąją ir matosi... ax.gif  Bet kam dabar lengva biggrin.gif
*

Sortukai, jei jie is plonos medziagytes nesimato thumbup.gif Man geriau sortukai kuno spalvos, net po baltom kelnem ju visai nesimato, ne taip kaip stringai, po baltom kelnem viskas puikiausiai matosi. Man negrazu schmoll.gif

O stringai dar negerai ir tuo, kad kelnaiciu paskirtis yra saugoti intymias vietas nuo isoreje esanciu bakteriju, jos kazkiek ir sildo, o nuo stringu kokia nauda tada? As turiu pora, bet nesioju retai, nes man patogiau su sortukais, tokiais kaip "boxers" vadinami ax.gif
Karmen
Man tai žymiai patogiau su normaliom kelnaitėm. Anksčiau nešiojau ir stringus, bet dabar neseniai pabandžiau vėl užsidėt tai kažkaip erzino mane tas šniuriukas užpakalyje ir nesijaučiau patogiai.
O dideli trūsai pro kelnes matosi kai jie yra labai stori o kelnės labai jau aptemptos.
O aš kai pamatau su beveik permatomom kelnėm ir su stringais kurių beveik nesimato tai kažkaip neestetiškai atrodo dubcia tongue.gif
Belladona
Stringai labai nesveika, nes juos nešiojant gali prasidėti pienligė ir kitos bacijlos gali prisimesti. aš tai pagal save pastebėjau
Marusa
Pritariu, kad stringai nesveika, kaip ir visi kasdieniniai paketai, kurių pūkai patekę sukelia visokius uždegimus. Šiaip nesu visiškai prieš stringus, bet stengiuosi jų dažnai nenešioti.
Kozete
Stringus nešioju retai, nes vos tik ilgiau juos panešiojus prasideda pienligė. cry.gif
*Zavinga*
Kazkaip niekada nebuvau susimasciusi del stringu.Bet verta susimastyti g.gif
Deviu jau daug metu ir kasdien juos,taciau nuo snd pradesiu keisti savo kelnaites smile.gif
JaHarta
Na nežinau sveika ar ne, bet aš stringus nešioju jau 5 metus, ir jokių ginekologinių (kaip ir kitų) problemų nesu niekad turėjusi....
bonza
as atsikraciusi stringu ir kasdieniu iklotu atsikraciau ir pienliges thumbup.gif turiu pora stringu jei kartais prireikia bet megstamiausi sortukai thumbup.gif thumbup.gif
laumi
Siaip as daznai nesioju stringus bet iri pastebejau kad nelabai gerai ten po ju buna... Su paprastom kelnaitem daug patogiau, o su sortukai isvis super! Labai graziu sortuku yra ETAM, tokiu sexy ir be rubiu siuliu, taip kad per niekur nepersispaus...
kastaneda
Jetus, nešioju stringus jau laaaabai senai, bet jokių patologijų tikrai nepajutau..........
Net nežinau kaip reiktų užsidėti kelnaites po plonu sijonuku ar kelnėm? O gal dabar jau yra ir tokių kur nesimato? Aš tundra, atleiskit man, nes pripažįstu tik stringus 4u.gif
mazu-le
Na aš nesu stringų mėgėja, retai juos nešioju, bet jie man patogūs ir jokių ligų nesukelia. Tačiau kai kartais merginos "pasipuošia" po plonais rūbais stringais, kai gražiai "išvirsta" užpakalis, tai manau galima tam reikalui naudoti tokius gražius gifiūrinius apatinius, kaip jie ten vadinasi net nežinau, bet ant užpakalio nesimato jokių siūlių...Man jie thumbup.gif
Ribosiuke
As labai megstu stringus, nes man negrazu kai is po kelniu ar sijono matosi trausu "remai". Nesioju juos jau visa amzinybe ir man nieko blogo nepasireiske.
Manau stringai sukelia ligas tada kai neprisiziurima higienos. g.gif
liepsnele
QUOTE(Ribosiuke @ 2005 09 26, 10:59)
Manau stringai sukelia ligas tada kai neprisiziurima higienos. g.gif
*

nori pasakyt, kad turi galimybę apsiplaut po kiekvieno pabuvimo tualete g.gif ? Tad tikrai sutikčiau, kad gera priežiūra nešiojant stringus.
*barbora*
As nesu stringu myletoja, bet kartais juos deviu.Mano draugui labai patinka, tai as juos nesioju tik del to.Nors siaip man zymiai patogiau su iprastom kelnaitem.Sortuku neturejau, tai neturiu su kuo palygint.
WildFire
Nežinau mergaitės kaip Jums patinka tie stringai??? g.gif
Aivute
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 08, 17:12)
Aš girdėjau, kad sringai labai gera terpė patekti negeroms bakterijoms iš storoios žarnos... ax.gif  O jei sintetiniai, tai išvis negerai, nes jie labai glaudžiasi prie intymių vietų ir ten smagiausiai veisiasi bakterijos ax.gif
Tai va ir galvoju, teisybė ar ne...
4u.gif
*

Tikra teisybė sad.gif , ir manau jog tai tikra tiesa, nors pati taip pat dėviu stringus 4u.gif , aišku labiau man patinka kelnaitės ir dar, kad medvilninės būtų rolleyes.gif. Beje ir aš kiek skaičiau, kad dėvint stringus, būtina naudoti ir kasdieninius įklotus, jau nekalbant apie higiena (kuri aišku svarbiausia visais atvejais) mirksiukas.gif
Sirenete
Aš taip pat skaičiau, kad stringai labai nesveika ir reikia stengtis juos kuo reciau deveti.Jas nesiojancios moterys daznaiu serga visokiais uzdegimais. As pati taip ir nepripratu juos nesioti. Nepatogu ir viskas.
Filia
Ir aš manau, kad negerai stringai. Na bet labai patogu, kai mūvi kelnias. Bet stengiuosi nešioti nekasdieną ir grįžusi namo išsiropšti iš kelnių ir stringų ir pakeisti juos paprastomis kelnaitėmis ir chalatu - kad "kvėpuotų"...smile.gif
gggg
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 08, 15:59)
Labai jau mėgstu tuos stringus smile.gif Bet neseniai mane pasiekė gandas, kad juos nešioti yra nesveika rolleyes.gif Kokia Jūsų nuomonė? smile.gif
*

Betgi patogu smile.gif . Gal nesveika dėvėti per mažus? Nu ką aš žinau, man apie nesveikumą iki šiol neteko nieko girdėti.
smile smile
Stringu labai labai nemegstu, nekenciu kai kazkas uzpakalyje pastoviai lindi, tfu bjaurus jausmas. Man jie net negrazu, nebent jau super ideali figura. Viena karta maciau miesta mergina vaziuojancia dviraciu, tokia visai nieko panike, ir kaip baisiai atrode, buvo apsivilkusi dzinsus zemu liemeniu ir trumpa maikute ir tie stringai ir ta subine viskas matesi, nu tikrai klaikus vaizdas, ir mano vyras mate, sako nu cia kas per mada!!!! Jam stringai irgi jokio grozio, daug patogiau ir graziau normalios kelnaites.
prieblanda
Na va, gyveni ir islenda visokios idomybes cool.gif ir kas galejo pamanyti, kad toks "nekaltas" daiktelis kaip stringai gali sukelti rimtesniu bedu nei asortimento pletimas... g.gif Kol neperskaiciau sitos temos, net i galva nebuvo ateje, kad tam tikri jausti nepatogumai butent del stringu ir yra doh.gif O mano apatiniu stalciuje kaip tik stringai ir uzima absoliucia dauguma. I juos ismainiau iprastas apatines kelnaites, nes nepatiko, kad matosi i uzpakali isireze "begiai". Bet pries kokius metus pameginau sortukus - kaip patiko! thumbup.gif Ir patogu, ir niekas i uzpakali neisirezia, ir uzpakaliukas pasildytas (oi kaip ziema tas smagu blush2.gif ), o mano berniukas pareiske, kad sis apatinei kuno daliai skirtas rubelis seksualiausias is visu ax.gif
Panasu, kad stringai nukautuoti ir mano "garderobe" po truputi bus nurasomi, kol visai tik iseiginiais pavirs mirksiukas.gif
lynkute
taip ir as sortukus isbandziau labai super taigi stringus nesioju kai nesioju permatomas kelnes. thumbup.gif
liniokas
Nešioju stringus n laiko. Tiesą sakant kitokių ir neturiu. blush2.gif Ir patologijų kažkokių nepastebėjau doh.gif
na, gerai jau ax.gif sekantį kartą pirkdama trauzus, pabandysiu tuos šortukus, kad jau taip čia giriat ax.gif
Anafora
Nezinau ar sveika ar ne - sintetika ir be stringu negerai, bet vienas dalykas patvirtina - su stringais sėdynė atrodo mažesnė - nes ji nedalinama per pačius "lašinukus" į dvi dalis - man labai negražu kai moters sėdynę gumytės "spaudžia" - jau verčiau tegu "laisvai juda" - čia taip tiesiai rašau blush2.gif
Anafora
Nezinau ar sveika ar ne - sintetika ir be stringu negerai, bet vienas dalykas patvirtina - su stringais sėdynė atrodo mažesnė - nes ji nedalinama per pačius "lašinukus" į dvi dalis - man labai negražu kai moters sėdynę gumytės "spaudžia" - jau verčiau tegu "laisvai juda" - čia taip tiesiai rašau blush2.gif
Ryški
Man geriausi klasikiniai triusikai biggrin.gif Sortuku nemegstu, labai trina ten ta vietele schmoll.gif nepatogu...o stringai irgi neblogai... thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.