Labai jau mėgstu tuos stringus
nors esu ne gydytoja, bet manau, kad nera nesveika nesioti stringus. as juos irgi deviu. svarbiausia, kad butu patogu
Man atrodo, svarbiausia, kad per maži nebūtų, netrintų ir nedirgintų intymių vietelių. O šiaip nelabai suprantu, kodėl tai galėtų būti nesveika.
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 08, 17:41) Man atrodo, svarbiausia, kad per maži nebūtų, netrintų ir nedirgintų intymių vietelių. O šiaip nelabai suprantu, kodėl tai galėtų būti nesveika. Aš girdėjau, kad sringai labai gera terpė patekti negeroms bakterijoms iš storoios žarnos... Tai va ir galvoju, teisybė ar ne...
Aš girdėjau,kad nuo stringų gali atsirasti hemarojus
Ojojojoi.... Niekada net nesusimąsčiau, kad jie gali kenkti
Hemarojus... Manu, jei stringai nėta super maži, baisiai aptempti, neturėtų nieko pikto įvykti. Bent jau man po daugelio metų ištikimo dėvėjimo(tfu tfu tfu) viskas gerai
Vat vat... Idomu, ką ginekologai pasakytų...
Taip, gydytojai skelbia, kad nėra sveika juos nešioti. Nehigieniška tikrai, ir kaip kažkuri rašė - labai lengvai nukeliauja bakterijos iš užpakaliuko į makštį.
Patikėsit ar ne, bet esu girdėjusi, kad yra moterų, kurios stringus bando apkaltinti dėl nevaisingumo
Ir atrodo, kad teks pradėti nešioti šiek tiek uždaresnes kelnaites Kaip mano vyras sako: anksčiau reikėdavo pakelti kelnaites, kad pamatytum užpakalį, dabar reikia praskėsti užpakalį, kad pamatytum kelnaites QUOTE(zujkiz @ 2005 08 09, 13:55) Patikėsit ar ne, bet esu girdėjusi, kad yra moterų, kurios stringus bando apkaltinti dėl nevaisingumo visai logiška, jei į makštį pastoviai jais keliauja bakterijos, vyksta uždegimai, kurie gali nukeliaut "giliau į vidų" ir netgi nevaisingumą sukelt tam tikrais atvejais.
Mano sesers grupiokei atsirado hemarojus ir gydytoja pasakė kad nuo stringų
Nuo to laiko aš stringus dėviu tik išskirtinėmis progomis QUOTE(Nightingale @ 2005 08 09, 15:55) Mano sesers grupiokei atsirado hemarojus ir gydytoja pasakė kad nuo stringų Nuo to laiko aš stringus dėviu tik išskirtinėmis progomis Vajetau Aš stringus nešioju jau porą metų, bet tokių problemų neturėjau
Va, radau tą straipsnį apie stringų žalą delfyje. Ir čia parašyta, kad stringai gali sukelt hemorojų.
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 09, 16:14) Va, radau tą straipsnį apie stringų žalą delfyje. Ir čia parašyta, kad stringai gali sukelt hemorojų. Viskas, stringus pasilieku tik ypatingai progai QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 09, 15:14) Va, radau tą straipsnį apie stringų žalą delfyje. Ir čia parašyta, kad stringai gali sukelt hemorojų. geri patarimai, nesiojancioms stringus. as tai ju vistiek neatsisakysiu viska reik daryt su protu ir bus liux
manau, jei su higiena viskas tvarkoj, tai neturetu but problemu
Aha, čia kai ryškiai per mažus dėvi arba kai turi,kas tau kelnaites ant galvos užtraukia, tai tada tikrai traumuot gali, o kartais ir net griovelį prasiilginti
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 09, 16:44) Man va didelės kelnaitės (jei galima jas taip pavadinti) tai blogai tik tuom, kad kartais truputuką įsirėžia į minkštąją ir matosi... Sortukai, jei jie is plonos medziagytes nesimato O stringai dar negerai ir tuo, kad kelnaiciu paskirtis yra saugoti intymias vietas nuo isoreje esanciu bakteriju, jos kazkiek ir sildo, o nuo stringu kokia nauda tada? As turiu pora, bet nesioju retai, nes man patogiau su sortukais, tokiais kaip "boxers" vadinami
Man tai žymiai patogiau su normaliom kelnaitėm. Anksčiau nešiojau ir stringus, bet dabar neseniai pabandžiau vėl užsidėt tai kažkaip erzino mane tas šniuriukas užpakalyje ir nesijaučiau patogiai.
O dideli trūsai pro kelnes matosi kai jie yra labai stori o kelnės labai jau aptemptos. O aš kai pamatau su beveik permatomom kelnėm ir su stringais kurių beveik nesimato tai kažkaip neestetiškai atrodo dubcia
Stringai labai nesveika, nes juos nešiojant gali prasidėti pienligė ir kitos bacijlos gali prisimesti. aš tai pagal save pastebėjau
Pritariu, kad stringai nesveika, kaip ir visi kasdieniniai paketai, kurių pūkai patekę sukelia visokius uždegimus. Šiaip nesu visiškai prieš stringus, bet stengiuosi jų dažnai nenešioti.
Stringus nešioju retai, nes vos tik ilgiau juos panešiojus prasideda pienligė.
Kazkaip niekada nebuvau susimasciusi del stringu.Bet verta susimastyti
Deviu jau daug metu ir kasdien juos,taciau nuo snd pradesiu keisti savo kelnaites
Na nežinau sveika ar ne, bet aš stringus nešioju jau 5 metus, ir jokių ginekologinių (kaip ir kitų) problemų nesu niekad turėjusi....
as atsikraciusi stringu ir kasdieniu iklotu atsikraciau ir pienliges
Siaip as daznai nesioju stringus bet iri pastebejau kad nelabai gerai ten po ju buna... Su paprastom kelnaitem daug patogiau, o su sortukai isvis super! Labai graziu sortuku yra ETAM, tokiu sexy ir be rubiu siuliu, taip kad per niekur nepersispaus...
Jetus, nešioju stringus jau laaaabai senai, bet jokių patologijų tikrai nepajutau..........
Net nežinau kaip reiktų užsidėti kelnaites po plonu sijonuku ar kelnėm? O gal dabar jau yra ir tokių kur nesimato? Aš tundra, atleiskit man, nes pripažįstu tik stringus
Na aš nesu stringų mėgėja, retai juos nešioju, bet jie man patogūs ir jokių ligų nesukelia. Tačiau kai kartais merginos "pasipuošia" po plonais rūbais stringais, kai gražiai "išvirsta" užpakalis, tai manau galima tam reikalui naudoti tokius gražius gifiūrinius apatinius, kaip jie ten vadinasi net nežinau, bet ant užpakalio nesimato jokių siūlių...Man jie
As labai megstu stringus, nes man negrazu kai is po kelniu ar sijono matosi trausu "remai". Nesioju juos jau visa amzinybe ir man nieko blogo nepasireiske.
Manau stringai sukelia ligas tada kai neprisiziurima higienos.
As nesu stringu myletoja, bet kartais juos deviu.Mano draugui labai patinka, tai as juos nesioju tik del to.Nors siaip man zymiai patogiau su iprastom kelnaitem.Sortuku neturejau, tai neturiu su kuo palygint.
Nežinau mergaitės kaip Jums patinka tie stringai???
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 08, 17:12) Aš girdėjau, kad sringai labai gera terpė patekti negeroms bakterijoms iš storoios žarnos... Tai va ir galvoju, teisybė ar ne... Tikra teisybė
Aš taip pat skaičiau, kad stringai labai nesveika ir reikia stengtis juos kuo reciau deveti.Jas nesiojancios moterys daznaiu serga visokiais uzdegimais. As pati taip ir nepripratu juos nesioti. Nepatogu ir viskas.
Ir aš manau, kad negerai stringai. Na bet labai patogu, kai mūvi kelnias. Bet stengiuosi nešioti nekasdieną ir grįžusi namo išsiropšti iš kelnių ir stringų ir pakeisti juos paprastomis kelnaitėmis ir chalatu - kad "kvėpuotų"...
Stringu labai labai nemegstu, nekenciu kai kazkas uzpakalyje pastoviai lindi, tfu bjaurus jausmas. Man jie net negrazu, nebent jau super ideali figura. Viena karta maciau miesta mergina vaziuojancia dviraciu, tokia visai nieko panike, ir kaip baisiai atrode, buvo apsivilkusi dzinsus zemu liemeniu ir trumpa maikute ir tie stringai ir ta subine viskas matesi, nu tikrai klaikus vaizdas, ir mano vyras mate, sako nu cia kas per mada!!!! Jam stringai irgi jokio grozio, daug patogiau ir graziau normalios kelnaites.
Na va, gyveni ir islenda visokios idomybes
Panasu, kad stringai nukautuoti ir mano "garderobe" po truputi bus nurasomi, kol visai tik iseiginiais pavirs
taip ir as sortukus isbandziau labai super taigi stringus nesioju kai nesioju permatomas kelnes.
Nešioju stringus n laiko. Tiesą sakant kitokių ir neturiu.
na, gerai jau
Nezinau ar sveika ar ne - sintetika ir be stringu negerai, bet vienas dalykas patvirtina - su stringais sėdynė atrodo mažesnė - nes ji nedalinama per pačius "lašinukus" į dvi dalis - man labai negražu kai moters sėdynę gumytės "spaudžia" - jau verčiau tegu "laisvai juda" - čia taip tiesiai rašau
Nezinau ar sveika ar ne - sintetika ir be stringu negerai, bet vienas dalykas patvirtina - su stringais sėdynė atrodo mažesnė - nes ji nedalinama per pačius "lašinukus" į dvi dalis - man labai negražu kai moters sėdynę gumytės "spaudžia" - jau verčiau tegu "laisvai juda" - čia taip tiesiai rašau
Man geriausi klasikiniai triusikai
|