Bukit geros patarkite kuri laikrodi pirkti
mes pirkom BEN ten laikrodi per skelbiu bet jau praeitis
sakykit ar patinka jusiskiam vaikam drabuziai su ben10 atvaizdu...gerai butu 7-8 metu vaikinuku nuomone suzinot...turbut dovanu gauti tokiu nelabai noretu...
Mano suneliui 5 metai,tai Ben 10 jega,bet nesupranu as kame ji
Na kiek uzmetu aki kokius filmukus sunus ziuri, tai BEN 10 vienas is normalesniu
QUOTE(Gabanne @ 2010 11 12, 11:52) MANISKIS PERNAI IS KALEDU SENELIO GAVO OMNITRIX,PER GIMTADIENI PROJEKTORIU O DABAR VEL KALEDU SENELIO PRASO TO KUR MONSTRU FIGURELES DEDASI Papildyta: QUOTE(Diolia @ 2010 11 17, 00:46) sakykit ar patinka jusiskiam vaikam drabuziai su ben10 atvaizdu...gerai butu 7-8 metu vaikinuku nuomone suzinot...turbut dovanu gauti tokiu nelabai noretu... MANISKIUI VISKAS PATINKA SU BEN 10
Sveikos,
patarkit man, auginančiai mergaites, ir ieškančiai dovanos berniukui kuo tie laikrodžiai skiriasi :OMNITRIX nuo laikrodžio su projektoriumi. Kuris vaikams geriau patinka? QUOTE(pirasa @ 2011 01 12, 19:02) Sveikos, patarkit man, auginančiai mergaites, ir ieškančiai dovanos berniukui kuo tie laikrodžiai skiriasi :OMNITRIX nuo laikrodžio su projektoriumi. Kuris vaikams geriau patinka? Omnitrix'as kaip mini kompiuteris- ten yra aležaidimas- jis leidžia garsus, vaizdus ir žybsi. O projektorius, tik įdedi skaidrių diskelį ir jis šviečia. Garsų neleidžia Mes turim Omnitrix'ą, o projektoriaus neturim- tai jei ką sumaišiau SAKYKIT QUOTE(Ice tea @ 2011 01 13, 08:26) Omnitrix'as kaip mini kompiuteris- ten yra aležaidimas- jis leidžia garsus, vaizdus ir žybsi. O projektorius, tik įdedi skaidrių diskelį ir jis šviečia. Garsų neleidžia Mes turim Omnitrix'ą, o projektoriaus neturim- tai jei ką sumaišiau SAKYKIT Nesumaišėt. Pas mus irgi Omnitrix -leidžia garsus, vaizdus ir žybsi. Dar dedasi figūrėlės QUOTE(Ice tea @ 2011 01 13, 08:26) Omnitrix'as kaip mini kompiuteris- ten yra aležaidimas- jis leidžia garsus, vaizdus ir žybsi. O projektorius, tik įdedi skaidrių diskelį ir jis šviečia. Garsų neleidžia Mes turim Omnitrix'ą, o projektoriaus neturim- tai jei ką sumaišiau SAKYKIT QUOTE(zuasta @ 2011 01 13, 09:48) Ačiū |