Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dijav
Atidarau naujus namučius ir siunčiu visoms VIRUSIUKĄ!!!!!!!

Dabar, kai surikiuota viskas į vietas
Ir nebeliko priežasties žiūrėt į juodą naktį
Mane sušildo viduje kažkas.
Kažkas brangaus, ko taip bijau netekti.
Lašelis kraujo, judesio truputis
Širdim suplakusia dar laukiamas vaikutis.

Dabar, kai nebegalima žiūrėt atgal,
Palietus naują savo kūno išlinkimą.
Kai nebeliko "nežinau" ar "gal"
Iš miego kitos mintys kelti ima.
Kad tik stebuklas, manyje suradęs vietą
Kasdieną augtų ir, be abejo, stiprėtų..................

Čia mamytės,kurios jau supuoja savo stebuklėlius:
Viltė 2005 1IVF;Britta 2005 2IVF;Muse (du) 2006 1IVF;Zanavykė (du) 2006 1IVF;Ryte 2006 3IVF;Maya 2006? 1IVF;Tlana 2006 1IVF;Daiva 2006 2IVF;JurgaB.(du) 2006 1IVF;LinMer (du) 2006;Jurale 2006 2IVF;Sedula (du) 2006 1IVF;Vira 2006 4IVF;Svajuke (du) 2007 5IVF;Devina 2007 3IVF;Maaja (du) 2007;Vilma J. ;2007 3IVF;auksek 2007 2IVF;Zaneta1 2007;Philipuks 2007 1IVF;Paidukė 2007 3IVF;Magi 2004 2IVF ir 2007 3IVF;Linasi 2007;Mirėja 2007 3IVF;Babulka 2007 1IVF;Sicily 2008 2IVF;Tikiu (trys)2008 2IVF;Maniuska 2008 4IVF;Rence1 2008 2IVF;Garnelis 2008 3IVF;Aussteja-2008 2 IVF;EglinaUk-2008 1 IVF;Boruzite-2008 2 IVF;Praraja-2008 1IVF;Vestide-2008 1 IVF;Nendrė-2008 2 IVF;JustaZ-2008 2 IVF;Pupa1-2008 1IVF;Kantrioji 2008 (du) 1IVF;EvelinaZ 2008 1IVF;Montera-2009 (du)1IVF;Ziovulys-2009 1 IVF;Pajuodėlė-2009 2 IVF;Utopija-2009 2 IVF;Mika-2009 1IVF;kistex-(natūr.po1);Birželį:Nakviša-3;

NAUDINGOS NUORODOS :

http://www.vaisingumas.lt/

http://www.bak.lt/

http://www.motinairvaikas.lt/
*Viktoriukas*
Dijav, kokie žodžiai wub.gif wub.gif wub.gif Virusiukus rankiojuos, nes jau labai reikia blush2.gif wub.gif
liepa7
Kantrioji... ups blush2.gif gal ką ir praleidau...
O čia dėl tų 2 ir 3 lyties tai įdomiai g.gif Nebuvau girdėjusi...
Pas ką tu dareisi IVF?

P.S. Parodyk savo liniuotę wub.gif wub.gif
Dijav
Dabar papasakosiu koks buvo vakar nutikimas vaistinėje dėl Thrombo ASS.
Užėjau į vaistinę nusipirkti .Ir neišėjau,gal 0,5h. lotuliukas.gif ,nes toks šiek tiek pagyvenęs vaistinikas sako:
"vaistus šiuos gerti būtinai vakare prieš miegą!!!!!!!",jau beišeidama iš vaistinės sakau:"nu koks skirtumas,aš juos visada geriu rytais".Va tada ir prasidėjo lotuliukas.gif kas Jūsų gydytojas?!!!!,kokioje vaistinėje prieš tai pirkote,kad nesuteikė informacijos?! kodėl Jūs rizikuojate savo sveikata!!!ir t.t.
Tai va ką jis išaiškino:
Pasirodo:
1.Thrombo ASS skystina kraują (nu visos mes tai žinome ir geriame juos dėl to).Bet! jį galima vartoti tik ,kad jo veikimas pasireikštų ramybės busenoje,todėl rekomenduojama gerti vakare prieš miegą.Nes dieną sako mes judame,lankstomės, vaikštome ir t.t. todėl gali prasidėti neaiškus kraujavimas, o neduok dieve susižeidus pasekmės gali būti labai liūdnos. Sako ir tai labai labai rimta,aš nejuokauju!Sako,jei dar kas geria taip netaisiklingai Thrombo ASS butinai perspėkite. Nu tą ir darau (nors gal Jūs žinojote, aš asmenisškai ne).
Patiko man tas vaistininkas biggrin.gif tai paklausiau,nu o tai tada kuo skiriasi paparastas aspirinas (bajerio ar kitas) nuo Thrombo ASS.Sako skiriasi ir labai!:
Thrombo ASS -skystina kraują ,o visoks kitoks aspirinas-mažina temperatūra ir visiškai kitos paskirties!
*gabi*
QUOTE(Dijav @ 2009 02 20, 11:30)
< Sako ir tai labai labai rimta,aš nejuokauju!Sako,jei dar kas geria taip netaisiklingai Thrombo ASS butinai perspėkite. Nu tą ir darau (nors gal Jūs žinojote, aš asmenisškai ne).
Patiko man tas vaistininkas biggrin.gif  tai paklausiau,nu o tai tada kuo skiriasi paparastas aspirinas (bajerio ar kitas) nuo Thrombo ASS.Sako skiriasi ir labai!:
Thrombo ASS -skystina kraują ,o visoks kitoks aspirinas-mažina temperatūra ir visiškai kitos paskirties!>
*

As tai ir geriau vakarais, nes kazkas irgi suteike man tokia informacija mirksiukas.gif
Isabele
Dijav, labai grazus zodziai, as irgi gaudau virusiukus nestuke.gif
O aspirina ir as gerdavau ryte blush2.gif
kukulka
Dijav, aciu uz naujus namucius wub.gif
Isabele
QUOTE(Dijav @ 2009 02 20, 12:30)
dėl Thrombo ASS.

Gal kartais pameni , ar ne zalioj pakuotej tie trombo ASS?
Dijav
QUOTE(Isabele @ 2009 02 20, 12:51)
Gal kartais pameni , ar ne zalioj pakuotej tie trombo ASS?
*

Žalioje pakuotėje būtent tas bajero (nu tiksliai nežinau kaip rašosi) ir tas netinka,o tinka ,Thrombo ASS.Jie baltoje su mėlynu dėžutėje po 100vnt. Vienas lapelis po 20 tablečių.Tas žalioje paprastas aspirinas,kad ir po 100mg sakė nėra tas pats kaip Thrombo ASS.
Sekmės 4u.gif
Singerita
QUOTE(Dijav @ 2009 02 20, 12:12)
Žalioje pakuotėje būtent tas bajero (nu tiksliai nežinau kaip rašosi) ir tas netinka,o tinka ,Thrombo ASS.Jie baltoje su mėlynu dėžutėje po 100vnt. Vienas lapelis po 20 tablečių.Tas žalioje paprastas aspirinas,kad ir po 100mg sakė nėra tas pats kaip Thrombo ASS.
Sekmės  4u.gif
*

Bet pačio lapelio antra pusė žalia ? g.gif Nes aš viso pakelio nepirkau, bet gyd buvo tą išrašius jei taip noriu gerti. biggrin.gif
allisa
Dijav,nauji namuciai,naujos viltys,gal ir as virusiuka pasigausiu nestuke.gif
Man VK Usoniene sake,kad butina ta aspirina gerti vakare.
Singerita
QUOTE(allisa @ 2009 02 20, 12:17)
Dijav,nauji namuciai,naujos viltys,gal ir as virusiuka pasigausiu nestuke.gif
Man VK Usoniene sake,kad butina ta aspirina gerti vakare.
*

Blimba aš gerdavau ryte, nes niekas neperspėjo. doh.gif
Isabele
QUOTE(Dijav @ 2009 02 20, 13:12)
Sekmės  4u.gif
*

o man butent ta zialia abu kartus skyre ir paskutini karta jau alergizavo nuo jo verysad.gif Bet kaip idomiai, paskaiciau, kad tiek to bajero, tiek trombo ASS veiklioji medziaga ta pati, o indikacijos skiriasi g.gif
allisa
QUOTE(Singerita @ 2009 02 20, 13:18)
Blimba aš gerdavau ryte, nes niekas neperspėjo.  doh.gif
*

pries punkcija Visockiene,man tik israse aspirina,bet nesake kaip gerti,tai geriau bet kada smile.gif
o Usoniene isodino ir liepe gerti butinai vakare
rozele78
Nesuprantu kodel vienoms israso Aspirina Bajerio, o kitoms Thrombo ASS g.gif
As tai ta Bajero aspirina geriau ir aisku ryte verysad.gif
Daiva
QUOTE(Isabele @ 2009 02 20, 12:21)
o man butent ta zialia abu kartus skyre ir paskutini karta jau alergizavo nuo jo  verysad.gif  Bet kaip idomiai, paskaiciau, kad tiek to bajero, tiek trombo ASS veiklioji medziaga ta pati, o indikacijos skiriasi  g.gif
*

veikliosios medziagos kiekis turetu skirtis ir viskas, mums galima iki 100 mg ar kokie ten vienetai.
Pina
Aš irgi geriu thrombo ASS. Bet kadangi baiginėjosi dexamethasonas, tai gyd išrašė naują receptą. Kartu ir aspirinui, bet šįkart vaistininkė davė žalią pakuotę po dešimt tablečių ir ant jo rašoma 'aspirin acidum acetylsalicylicum'. Kažin, jie vienodi? g.gif Nes vyras dar paklausė, kam tas aspirinas naudojamas, tai jam taip ir atsakė:kraujo suskystinimui g.gif
O geriu ir aš vakare - gydytoja perspėjo. biggrin.gif
ribka
Aišku kvailas klausimas ar visosms po įsodinimo skiria asopiriną? Nes p[irmą kartą apie girdžiu?
Singerita
QUOTE(ribka @ 2009 02 20, 12:58)
Aišku kvailas klausimas ar visosms po įsodinimo skiria asopiriną? Nes p[irmą kartą apie girdžiu?
*

Ne, man U aiškino, kad skiria dažniausiai vyresniame amžiuje ar kai yra problemų su krešėjimu, o šiaip jei ramiau galima gerti. biggrin.gif
Pina
O estrofem kada geriat? bigsmile.gif Nes man gyd liepė ryte, o vaistininkė vakare g.gif Aišku, klausau gydytojos unsure.gif
Daiva
QUOTE(Pina @ 2009 02 20, 13:02)
O estrofem kada geriat?  bigsmile.gif Nes man gyd liepė ryte, o vaistininkė vakare  g.gif Aišku, klausau gydytojos  unsure.gif
*

gerk kaip liepe gydytoja, nes daznai tuos ginekologinius vaistus mums skiria visai kitiems tikslams nei raso vaisto anotacija ar vaistininke isivaizduoja mirksiukas.gif
Dijav
QUOTE(Singerita @ 2009 02 20, 13:59)
Ne, man U aiškino, kad skiria dažniausiai vyresniame amžiuje ar kai yra problemų su krešėjimu, o šiaip jei ramiau galima gerti.  biggrin.gif
*

Aš dėl kraujo krešėjimo atlikau visus privalomus tyrimus pas A Kaune,tai jis man ant mano siuntimo parašė:aspirinas nėštumo metu nerekomenduojamas.Tą atsakymą nuvežiau U.Bet sako nepakenks tikrai tas Thrombo ASS ir geriau,kad jį gertumėte,tai ir geriu.nes yra visokių prielaidų,kad gali vienu ar kitu momentu gali tas kraujas pasidaryti tirštesnis ir užkimšti kraujagysles,kurių dėka maitinasi leliukas mamos pilvelyje.Ir A taip pat minėjo,kad tas AFS pas moteris išsivysto nepriklausomai nuo moters amžiaus,nepriklausomai,kad ji jau turi vaikų,kuriuos sėkmingai išnešiojo,nepriklausomai kuriuo momentu,buna atveju kai kraujas sutištėja tik nėštumo metu.Jei yra nelabai blogi rodikliai skiriamas thrombo ASS arba jis skiriamas profilaktiškai (maža kas),jei kraujo rodikliai blogesni,tik pastojus pradedana leistis į pilvą leidžiamus vaistus iki nėštumo pabaigos.Yra atskiras skyrelis apie šį AFS,ten labai dauk informacijos yra.
Thrombo ASS yra pilkas ir iš vienos ir iš kitos pusės.
kauniete31
Dijav sveikinimai tau dideliausi mergyt wub.gif wub.gif wub.gif
kantrioji
QUOTE(Singerita @ 2009 02 20, 12:59)
Ne, man U aiškino, kad skiria dažniausiai vyresniame amžiuje ar kai yra problemų su krešėjimu, o šiaip jei ramiau galima gerti.  biggrin.gif
*

man neskyre aspirino. ir man virs 30m. smile.gif
Cikadelė
QUOTE(Pina @ 2009 02 20, 12:50)
Aš irgi geriu thrombo ASS. Bet kadangi baiginėjosi dexamethasonas, tai gyd išrašė naują receptą.
atsiprašau, kad įsiterpiau, bet norėjau paklaustoi- o kam išrašė dexametazoną? ir ar daug? g.gif
fokina 1972
Labas merginos,cia as visai ne i tema,bet noriu paklausti gal kuri siandien skambino i VK niekaip negaliu prisiskambinti g.gif
Daiva
QUOTE(Cikadelė @ 2009 02 20, 16:06)
atsiprašau, kad įsiterpiau, bet norėjau paklaustoi- o kam išrašė dexametazoną? ir ar daug?  g.gif
*

as geriau po viena tablete iki gal septintos nestumo savaites.
*Viktoriukas*
QUOTE(Daiva @ 2009 02 20, 14:17)
as geriau po viena tablete iki gal septintos nestumo savaites.
*

Aš manau, kad Cikadelė klausė dėl ko? smile.gif ax.gif Ar ne? g.gif
gerve
QUOTE(Pina @ 2009 02 20, 14:02)
O estrofem kada geriat?  bigsmile.gif Nes man gyd liepė ryte, o vaistininkė vakare  g.gif Aišku, klausau gydytojos  unsure.gif
*

Nezinau kaip del estrofemo, bet kai man pridejo prometrino kapsules ( progesteronas), liepe gert vakare, nes daznas salutinis poveikis- galvos svaigimas. Pasiskaityciau informacini lapeli mirksiukas.gif
Aspirina skyre irgi, tik ta vadinama vaikiska, 81mg. As jau pasistengiau, nusipirkau kazkoki skirta moterims, tik labai skrandziui jis nepatiko schmoll.gif , greit persimeciau ant paskirtojo. Kuriuo metu gerti nebuvo nurodyta, geriau rytais.
Man buvo labai pabrezta klinikoj, kad butent formuojantis placentai ir vaisiu maitinancioms kraujagyslems, aspirinas uztikrina pakankama aprupinima krauju.
Sekmes visoms!!!

Dijav, 4u.gif 4u.gif Saugok save ir pilvelio gyventojus!!
Isabele
QUOTE(gerve @ 2009 02 20, 17:38)

Man buvo labai pabrezta klinikoj, kad butent formuojantis placentai ir vaisiu maitinancioms kraujagyslems, aspirinas uztikrina pakankama aprupinima krauju.
Sekmes visoms!!!

Ot velnias, o mane alergizuoja nuo aspirino unsure.gif
Daiva
QUOTE(loksins @ 2009 02 20, 16:24)
Aš manau, kad Cikadelė klausė dėl ko? smile.gif  ax.gif Ar ne? g.gif
*

sakai g.gif imunitetui slopinti, kas neatmestu organizmas vaisiaus kaip svetimkunio.
Singerita
QUOTE(Daiva @ 2009 02 20, 16:50)
sakai g.gif imunitetui slopinti, kas neatmestu organizmas vaisiaus kaip svetimkunio.
*

O kodėl ne visoms jį skiria tada ? g.gif Man nieko tokio neskyrė. verysad.gif
janta
Gyd. ŽŽ man aspiriną thrombo ASS sakė gerti vakare prieš miegą. Bet paskyrė tik dėl to, kad man būtų ramiau - pati norėjau. Sugėriau nuo įsodinimo dienos iš viso 40 tablečių.
MB vienoj vaistinėj nupirko pradžiai 1 lakštelį - sumokėjo 1,20 Lt lotuliukas.gif Klausia, kas čia per vaistai tokie pigūs? Kitoj vaistinėj kažkodėl dvigubai mokėjau.
O kad visi IVF reikalingi vaistai panašiai kainuotų...
gerve
QUOTE(Singerita @ 2009 02 20, 17:55)
O kodėl ne visoms jį skiria tada ? g.gif Man nieko tokio neskyrė.  verysad.gif
*

Pasitikekim gydytojais mirksiukas.gif .
Susibure ratelis musu, aplink Cikaga gyvenanciu, turinciu problemu del pastojimo, netgi yra besilankanciu toj pacioj klinikoj. Pasisnekam ka kuriai skyre, po kiek ir kada. Man susidare ispudis, kad gydytojai ziuri i kiekviena atveji atskirai, skiriami arba ne ivairus vaistai, apie kuriuos diskutuojam, labai individualiai, ir tik gydytojams spresti, ar ju reikia, kad padetu mums igyvendinti svajone tapti nestuke.gif .
Papildyta:

Corina, kaip tu? mirksiukas.gif
Corina
Labukas merginos, kas del aspirino tai man kaip ir gervei skiriamas vaikiskas (kramtomas, toks kaip saldainiukas skonis:) )
Vakar paskambino embriologas ir sake, jog mano zirniukas kur 1 liko graziai dalinos tapo blasto... ir ji uzsalde wub.gif Tikiuosi kai mums jo prireiks atsils ir dalinsis toliau...
Labukas gerve , viskas neblogai laukiu ir tiek, padurineja pilva bet sake nuo progesterono gali taip but, ir biski rudo crinono iskrito tai sake irgi gali suerzint gleivine, o be to man po isodinimo truputi tepliojo tai tikriausiai cia senas kraujukas iseina, sake kol nematai mmm kraujo viskas gerai blush2.gif tikiuosi ir nepamatyt smile.gif
Singerita
QUOTE(gerve @ 2009 02 20, 17:04)
Pasitikekim gydytojais mirksiukas.gif .

Man įdomu, kadangi man visai nieko apart crinone neskyrė, o gal dėl to ir buvo nesėkmės priežastis. g.gif Tai noriu ateičiai žinoti ką galima skirti biggrin.gif
Corina
QUOTE(Singerita @ 2009 02 20, 08:10)
Man įdomu, kadangi man visai nieko apart crinone neskyrė, o gal dėl to ir buvo nesėkmės priežastis.  g.gif  Tai noriu ateičiai žinoti ką galima skirti  biggrin.gif
*

Singerita jei tau idomu pas mus US skiria taip : 1 diena pries punkcija pradedi antibiotikus (5dienu kursas) po isodinimo ta pacia diena pradedi Crinona ir leidziama Progesterono alieju bei vaikiska aspirina, 3d. po isodinimo dasideda 2pleistrai Estradiol kas antra diena. Kaip gerve sake cia individualu , cia skirta man bet gal pravers sita info .... 4u.gif Beja viskas tesi iki HCG atsakymo
gerve
QUOTE(Singerita @ 2009 02 20, 18:10)
Man įdomu, kadangi man visai nieko apart crinone neskyrė, o gal dėl to ir buvo nesėkmės priežastis.  g.gif  Tai noriu ateičiai žinoti ką galima skirti  biggrin.gif
*

Bet skirs tai gydytoja mirksiukas.gif . O pasidometi kodel skiria pas ja niekada ne pro sali.
Singerita
QUOTE(Corina @ 2009 02 20, 17:15)
Singerita jei tau idomu pas mus US skiria taip : 1 diena pries punkcija pradedi antibiotikus (5dienu kursas) po isodinimo ta pacia diena pradedi Crinona ir leidziama Progesterono alieju bei vaikiska aspirina, 3d. po isodinimo dasideda 2pleistrai Estradiol kas antra diena. Kaip gerve sake cia individualu , cia skirta man bet gal pravers sita info .... 4u.gif Beja viskas tesi iki HCG atsakymo
*

Aišku įdomu, dėkui. Kai žinai pavyzdžiais ką kitoms skiria tada ir paklausti gydytojos galima, kodėl man neskiria.
Corina
Jo zinot galima tada zinai ka paklaust as esu bandzius jau kelis kart klaust merginu tiksliau kas po ko eina, bet niekad negaudavau atsakymo tikslesnio tai tikrai galiu pasidalinti ka man skyre galbut kam pravers...
gerve
QUOTE(Corina @ 2009 02 20, 18:07)
Labukas merginos, kas del aspirino tai man kaip ir gervei skiriamas vaikiskas (kramtomas, toks kaip saldainiukas skonis:) )
Vakar paskambino embriologas ir sake, jog mano zirniukas kur 1 liko graziai dalinos tapo blasto... ir ji uzsalde  wub.gif Tikiuosi kai mums jo prireiks atsils ir dalinsis toliau...
Labukas gerve , viskas neblogai laukiu ir tiek, padurineja pilva bet sake nuo progesterono gali taip but, ir biski rudo crinono iskrito tai sake irgi gali suerzint gleivine, o be to man po isodinimo truputi tepliojo tai tikriausiai cia senas kraujukas iseina, sake kol nematai mmm kraujo viskas gerai blush2.gif  tikiuosi ir nepamatyt smile.gif
*

Tikiu, kad viskas bus gerai pas tave! thumbup.gif Ir kaip liuks del blastos!! 4u.gif
Ar kazka praleidau? g.gif blush2.gif Tu gi leidies progesterona, tai dar ir crinone dedies?
Singerita
QUOTE(Corina @ 2009 02 20, 17:24)
Jo zinot galima tada zinai ka paklaust as esu bandzius jau kelis kart klaust merginu tiksliau kas po ko eina, bet niekad negaudavau atsakymo tikslesnio tai tikrai galiu pasidalinti ka man skyre galbut kam pravers...
*

Na matai, kad čia Lietuvoj kiek pastebėjau mažai ką skiria, tik crinone ir viskas. Va apie aspiriną sužinojau irgi iš SM, o tai būčiau nežinojus. biggrin.gif Kraujuojant irgi apie tokius dalykus kaip C vitaminas ir magnis irgi iš čia sužinojau, ne apie viską pasirodo tie gydytojai informuoja. schmoll.gif
Corina
QUOTE(gerve @ 2009 02 20, 08:25)
Tikiu, kad viskas bus gerai pas tave! thumbup.gif  Ir kaip liuks del blastos!! 4u.gif
Ar kazka praleidau? g.gif  blush2.gif Tu gi leidies progesterona, tai dar ir crinone dedies?
*

Jo man skyre abu, tai jau i dubce leistis tos valandos nebelaukiu doh.gif
O tu balandi su svieziais vel bandysi? Ten pat ?
Singerita
QUOTE(Corina @ 2009 02 20, 17:28)
Jo man skyre abu, tai jau i dubce leistis tos valandos nebelaukiu doh.gif
O tu balandi su svieziais vel bandysi? Ten pat ?
*

Na žinai su tiek visokių priemonių tau negali nepasisekti. Tikiu laiminga pabaiga wub.gif O kada jau žadi pradėti testuotis ? biggrin.gif
Corina
QUOTE(Singerita @ 2009 02 20, 08:27)
Na matai, kad čia Lietuvoj kiek pastebėjau mažai ką skiria, tik crinone ir viskas. Va apie aspiriną sužinojau irgi iš SM, o tai būčiau nežinojus.  biggrin.gif Kraujuojant irgi apie tokius dalykus kaip C vitaminas ir magnis irgi iš čia sužinojau, ne apie viską pasirodo tie gydytojai informuoja.  schmoll.gif
*

Tikrai noretusi ,kad butu suteikta daugiau info, bent jau apie vaistus (siuo klausymu labai dekinga savo klinikai informuoja visada) , na dabar kai tu zinai daugiau sekanti kart bandydama pasikonsultuosi su gyd is anksto , juk keiti gyd girdejau ji gera, tai bus nuspresta viskas 4u.gif O tu su saldytais bandysi? Atrodo turi tu ju blush2.gif
Papildyta:
HCG kovo 2diena .... kada namie pasidarysiu nezinau, bet butinai informuosiu smile.gif
kukulka
QUOTE(Corina @ 2009 02 20, 19:32)
Tikrai noretusi ,kad butu suteikta daugiau info, bent jau apie vaistus (siuo klausymu labai dekinga savo klinikai informuoja visada) , na dabar kai tu zinai daugiau sekanti kart bandydama pasikonsultuosi su gyd is anksto , juk keiti gyd girdejau ji gera, tai bus nuspresta viskas  4u.gif  O tu su saldytais bandysi? Atrodo turi tu ju blush2.gif
Papildyta:
HCG kovo 2diena .... kada namie pasidarysiu nezinau, bet butinai informuosiu smile.gif
*

Corina, lauksim dideliu skaiciuku wub.gif
Singerita
QUOTE(Corina @ 2009 02 20, 17:32)
Tikrai noretusi ,kad butu suteikta daugiau info, bent jau apie vaistus (siuo klausymu labai dekinga savo klinikai informuoja visada) , na dabar kai tu zinai daugiau sekanti kart bandydama pasikonsultuosi su gyd is anksto , juk keiti gyd girdejau ji gera, tai bus nuspresta viskas  4u.gif  O tu su saldytais bandysi? Atrodo turi tu ju blush2.gif
Papildyta:
*

Gydytoją jau pakeičiau, tikiuosi, kad gera. biggrin.gif Šaldytų nebandysiu, nes nieko gero ten neturiu, tai nesinori dar be reikalo pinigų laidyti, o tai žinai konsultacijos ir pan, kai vis vien žinau jog neatšils.
kantrioji
QUOTE(Singerita @ 2009 02 20, 17:10)
*

Sinegrita, man po isodinimo skyre irgi tik crinone. daugiau nieko. visiskai nieko papildomo. ir buvo sekmes priezastis. smile.gif tad jeigu kazkam kazka skyre, o tau ne - tai nebutinai veda i nesekme. juk kiekvienos situacija ir kraujo tyrimu atsakymai skirtingi.
Corina
QUOTE(kristinele83 @ 2009 02 20, 08:34)
Corina, lauksim dideliu skaiciuku  wub.gif
*

Ir as ju lauksiu blush2.gif blush2.gif
Singerita
QUOTE(kantrioji @ 2009 02 20, 17:41)
Sinegrita, man po isodinimo skyre irgi tik crinone. daugiau nieko. visiskai nieko papildomo. ir buvo sekmes priezastis.  smile.gif tad jeigu kazkam kazka skyre, o tau ne - tai nebutinai veda i nesekme. juk kiekvienos situacija ir kraujo tyrimu atsakymai skirtingi.
*

Situacija gal ir skirtinga, bet vienai gal užtenka tik to, o kitai reikia dar kažko papildomai, kad pasisektų. Nežinau, gal 1 IVF būna tik bandomasis, o jau tada žiūri ko trūko. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.