Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano gimimo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Apsimetele
Vasario aštuntoji... Pagaliau išaušo ši diena. Gydytoja mamytei sakė, kad šiandien aš turėčiau pagaliau palikti šiltą ir jaukų mamos pilvelį. Na ką gi, nenuvilsiu jų, būsiu punktuali. Ruošiamės nuo pat ankstyvo ryto: mama važiuoja į ligoninę. Gerai, kad jai dar nieko neskauda, o ir aš jaučiuosi visiškai rami. Žinau, kad viskas bus gerai - taip kužda mamytės širdelė.
Vakaras, pagaliau mus perkėlė į gimdyklą. Ir vėl gydytoja bando pas mane prasibraut, šneka apie kažkokius 8 centimetrus... Ką ji daro?! Staiga dingsta tas šiltas vandenukas, globojęs mane ištisus mėnesius. Man jau nebepatinka, širdelė ėmė tankiau plakti...O ir mamai jau labai skauda... Kažkas mane stumia lįsti lauk, aš taip ir padaryčiau, bet niekaip nerandu kelio. Dar ta virkštelė triskart apsivijus mane lyg ir bando išlaikyti, nepaleisti... Daužausi į mamos kaulus ilgai, jau graudu daros, nes kelio vis nerandu... Gydytoja mamai sakė, kad aš neišlendu, nes esu labai didelė, todėl grasina pjauti mamos pilvelį... Netiesa! Nesu aš didelė ir tuoj rasiu kelią, kad tik mamos nepjautų... Pagaliau! Šviesa! Aš neverkiu, esu stipri... Svarbiausia, kad mama šalia, jaučiu jos kūno kvapą, šilumą, girdžiu tą patį širdies plakimą... Kokios didelės ir žalios jos akys! Tikiu, kad aš irgi tokias turėsiu... Man taip gera ir ramu gulėti ant jos krūtinės, nes jaučiu kaip stipriai mane ji myli... Tik ko tėtis toks išsigandęs, pasimetęs? Juk visi trys žinojome, kad ši diena ateis ir viskas bus gerai.
Adrija
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
Apsimetele
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 20, 12:09)
sėkmės jums augant 4u.gif
*

aciu aciuks.gif
Fudzijama
Kaip miela wub.gif
Aukit grazios zaliaakes, bukit sveikos ir stiprios 4u.gif
Vilija2
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lishka
jeckai, atsiverčiau ir pagalvoja - kokia trumpa istorija doh.gif o kol perskaičiau praktiškai visą laiką šiurpuliukas per odą bėgiojo ax.gif gerai, kad ji neilgesnė, nes tas šiurpuliukas mane nukamuotų ax.gif labai gražu 4u.gif
Soterija
Sveikinu 4u.gif Graži istorija 4u.gif
Graži data gimti mirksiukas.gif blush2.gif Aš irgi esu gimus vasario 8 dieną 4u.gif 4u.gif
Sėkmės mano bendradienei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Opps, bet pažiūrėjau jūsų profilį vasario 9d įrašyta blush2.gif
mazukas
Miela 4u.gif 4u.gif 4u.gif
medituk
wub.gif Sekmes auginant savo karalaite wub.gif
egle-kristina
super thumbup.gif
labai saunus pasakojimas 4u.gif
sekmes augant 4u.gif
Apsimetele
QUOTE(Velniukstis @ 2009 02 20, 16:40)
Sveikinu  4u.gif Graži istorija  4u.gif
Graži data gimti  mirksiukas.gif  blush2.gif Aš irgi esu gimus vasario 8 dieną  4u.gif  4u.gif
Sėkmės mano bendradienei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Opps, bet pažiūrėjau jūsų profilį vasario 9d įrašyta  blush2.gif
*

pavelavo maziuke 4 valandas ax.gif wub.gif
Karenina
jezau, kaip grazu!! originalu! miela iki asaru:) saunuole 4u.gif
Giggle
Jau taip šiltai šiltai papasakota.. wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Drugeliss
Šauni istorija 4u.gif wub.gif
dajna
grazi istorija 4u.gif
*Loli*
Šaunuolė Adrija smile.gif Sėkmės augant !
julliciux
Labi grazu wub.gif saunuole mamyte thumbup.gif kartu gimdem biggrin.gif aukit sveikos ir dideles 4u.gif wub.gif
cuoliukė
super 4u.gif
j-o-o-r-a-t-e
Grazi istorija wub.gif . Sekmes augant 4u.gif
vaidule66
Graziai papasakota thumbup.gif
Sekmes jusu seimynelei 4u.gif
liolia79
Nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif Net apsiverkiau blush2.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
Gabanne
4u.gif wub.gif
vi78
grazu 4u.gif
Renesme
4u.gif
irmabaro
grazu drinks_cheers.gif wub.gif
Apsimetele
aciu, merginos... Malonu viska prisiminti wub.gif
midutee
4u.gif 4u.gif saunuole
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.