Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rožinės svajonės išsipildymas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
karole31
4u.gif be galo dziaugiuos uz jus,asara nubraukiau prisiminus savo dziauksmo pasirodyma,kodel nepavadinot mergytes Svajone,juk taip apie ja svajojot biggrin.gif
oxikas_777
Labai grazu 4u.gif sveikateles jusu gausiai seimynai smile.gif
vanile69
nuostabi istorija, net susigraudynau... auikite sveiki ir laimingi 4u.gif
sariukas

labai sveikinu sulaukus tokios grazios gimtadienio dovaneles smile.gif o asarytes tiesiog riedejo be perstojo kaip grazu skaityt tokias istorijas 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Limcamca
Labai šiltai parašyta jūsų istorija wub.gif
Ir šeimyna išties įspūdinga thumbup.gif
redux2
Kaip susigraudinau perskaičius tavo istorija wub.gif
*Viktoriukas*
Seniai neskaičiau tokios gražios istorijos wub.gif
burbulyte1978
Nuostabi istorija 4u.gif Net susigraudinau....
Babaušiukas
Baltike, didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytės wub.gif 4u.gif . Nuostabus pasakojimas wub.gif wub.gif wub.gif . Šiurpuliukai po kūną laksto perskaičius blush2.gif biggrin.gif .
cameron
Super siurpriza jums gandrai iskrete wub.gif
O jums dar balioncikas uz pasiryzima tureti 4 vaikucius - saunuoliai! 4u.gif
Renata J.G.
wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolė. Superinė istorija 4u.gif daug daug daug Jums laimės ir džiaugsmo smile.gif
Egloja
Sveikinu su dukrytes gimimu 4u.gif. Man visos trys istorijos labai grazios wub.gif, sekmes jums!
*Passion*
Perskaiciau visas istorijas 4u.gif Sauni seimynele... tik dar truksta Simono gimimo istorijos wub.gif
bizyte
Baltike, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus išsvajotos dukrytės wub.gif wub.gif wub.gif nuostabu... rolleyes.gif
ViktoOote
Grazu.... wub.gif apsiverkiau beskaitydama smile.gif
Nepapuolu
kaip grazu smile.gif net asara nubraukiau smile.gif visokeriopos sekmes Jusu seimynai 4u.gif
Simpson
sveikinu su rozines svajones ishsipildymu 4u.gif
Pingvinukas
Baltike, nuostabi istorija wub.gif Kokia graži rožinė gimtadienio dovana wub.gif wub.gif Laimės Jūsų šeimai wub.gif wub.gif
jovana
Baltike, wub.gif "Gimdžiau" su tavim... wub.gif Tik aš jau nebūčiau tiek delsus.. ir taip ramiai kaip tu elgusis doh.gif
Leliu_kas?
Kaip miela smile.gif ir as nestuke.gif gimdyti beveik nebebijau 4u.gif siurpuliukai per visa kuna perbego perskaiciussia istorija wub.gif
jovana
Baltike, ar skiriasi ketvirtas ir pirmieji trys nėštumai?
Baltike
QUOTE(jovana @ 2009 03 17, 12:59)
Baltike, ar skiriasi ketvirtas  ir pirmieji trys  nėštumai?
*

Visi nėštumai savaip panašūs ir savaip skirtingi. Kad ketvirtasis super skirtųsi, nepasakyčiau... Išskyrus, kad pasibaigė anksčiau, nei tikėjausi smile.gif ...
Lexana
Baltike, apsiverkiau... wub.gif

Graži, šilta ir tokia motiniška istorija. wub.gif Sėkmės irgražių akimirkų. oro_buckis.gif
Aneta@
labai graži istorija smile.gif aš taip pat labai laiminga susilaukusi dukrytės, labai jau norėjau ..
sėkmės 4u.gif
Milera
kiek beskaityciau Elzytes gimimo istorija tiek dziaugsmo asara nurieda wub.gif wub.gif wub.gif kai labai nori svajones gali issipildyti 4u.gif
lina22
Labai silta ir grazi istorija 4u.gif
aize
Nuostabi istorija wub.gif Net apsiverkiau beskaitydama cray.gif
Laimes ir sekmes jusu sauniai seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
portobella
Nerealu wub.gif asara ir as nubraukiau wub.gif tu super mama wub.gif
aukselis14
kaip grazu wub.gif , kokia sauni dovana mamytei jubiliejaus proga drinks_cheers.gif dziaugsmo asaros rieda skruostai skaitant tokia miela istorija 4u.gif
sonnija
super istorija thumbup.gif 4u.gif net susigraudinau wub.gif
Paranormali
QUOTE(Baltike @ 2009 02 20, 14:58)
“Gavau pačią brangiausią gimtadienio dovaną: šiąnakt 4.45 pirmu klyksmu mane pasveikino mūsų dukrytė (3810g, 56 cm.) Vis dar verkiu iš laimės.”
*

wub.gif isties, ta dovana turbut pati geriausia is visu............ 4u.gif Ech.... wub.gif
Aukit sveikutes wub.gif
Jurinuke
Ir aš prisidedu prie džiaugsmo ašarą nubraukusių daugumos... wub.gif

Istorija tiesiog spindi tavo meile ir šiluma vaikams, Baltike. 4u.gif Laimingai augti visai jūsų šeimynai wub.gif
ajaz
oi kokia grazi istorija 4u.gif wub.gif
Angeliocikas
wub.gif
jurrrte
Labai graži istorija wub.gif Sveikinu 4u.gif
Horo
Vos ašara kaip pupa nenuriedėjo wub.gif Aš irgi turiu rožinę svajonę wub.gif Na, bet bandyti įgyvendinti galėsim dar negreit. Laukia dar 5-6 metukai studijų, norėtųsi šiek tiek didesnių namučių, bet aš tikiu, kad vieną dieną ir aš turėsiu kam įrišti kaspiną ir apvilkti suknytę wub.gif
Guotė
Baltike, labai gražu...
S.A.T.I.N.E
ak baltike kokia grazi istorija wub.gif sveikinu susilaukus dukrytes 4u.gif
Renesme
wub.gif
lollypopas
grazu kai gyvenime pildosi svajones 4u.gif nuostabi seima, stiprybes ir sveikateles jum visiems! mano pacios svajone butu tureti bent jau tris vaikucius, bet...netgi vienam dar svajone neissipilde... ir laukiam to su nekantrumu. sekmes! 4u.gif
Moniuke
o kad visiems taip graziai svajones pildytusi wub.gif
Burka
Labai uz sirdies griebiantis pasakojimas,nuriedejo ir man asarele wub.gif laimes ir sekmes jusu seimynai wub.gif
batida
ir vel apsiverkiau, nebeskaitysiu siandien gimdymo istoriju smile.gif Einu gaudyti zydruju svajoniu smile.gif
Agnute21
wub.gif wub.gif Pati nuostabiausia istorija, apsizliumbiau... smile.gif smile.gif
jurgum81
ir kaip netiketi stebuklais as nebezinau.braukiu asara dziaugsmo sluostau nosi varvancia ir pavydziu baltu pavydu uz nuostabia d dovana jusu seimai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.