Kiek ieskojau, tai pvz. Eurostar siulo uz 80 svaru, na nemanau, kad tai pigu
Bet negi negali buti pigiau?
Pasidalinkit savo patirtimi.
PAGALBOS! Noriu nuvaziuoti vienai dienai i Paryziu is Londono. Esu girdejusi, kad buna kazkokie pigesni bilietai traukiniu. Esat susidurusios?
Kiek ieskojau, tai pvz. Eurostar siulo uz 80 svaru, na nemanau, kad tai pigu Bet negi negali buti pigiau? Pasidalinkit savo patirtimi. QUOTE(Smailiukas @ 2006 10 31, 13:23) PAGALBOS! Noriu nuvaziuoti vienai dienai i Paryziu is Londono. Esu girdejusi, kad buna kazkokie pigesni bilietai traukiniu. Esat susidurusios? Kiek ieskojau, tai pvz. Eurostar siulo uz 80 svaru, na nemanau, kad tai pigu Bet negi negali buti pigiau? Pasidalinkit savo patirtimi. as vykau vienai dienai su eurolines, kiek pamenu £40 QUOTE(uk-girl @ 2006 10 31, 16:13) jo, eurolines veža, as savaitgaliui važiavau, tai 27 svarai kainavo +3 svarai, kai mokėjau internetu, tai buvo pigiausias variantas koki radau tuo metu, bet reikia paaglvoti apie tai, kad kelionė trunka gan ilgai, ir vienai dienai autobusu nelabai apsimoka. o eurostar galima gauti ir už 40 return, bet reikia važiuoti ne sezono metu ir iš ansktoi užsisakyti. vasarą aš 85 paklojau
Tai autobuso variantas atkrenrta, nes tikrai jei vienai dienai tai nespesi islipti is autobuso, o jau atgal reiks vaziuoti.
Pasiziurejus eurostar sezonines kainas praejo noras vaziuoti QUOTE(Smailiukas @ 2006 12 11, 12:18) Tai autobuso variantas atkrenrta, nes tikrai jei vienai dienai tai nespesi islipti is autobuso, o jau atgal reiks vaziuoti. Pasiziurejus eurostar sezonines kainas praejo noras vaziuoti na man laiko per akis buvo, visa paryziu isvaiksciojom, visas izymes vietas pamatem ir pardas aptustinom
Sveiki visi
Taigi... Mes su draugu pagalvojome, kad tai būtų labai įdomi ir neįprasta kelionė... Nesu to dar niekada dariusi, bet labai ,,užsikabinau" už pažystamų kelionės įspūdžių ir nusprendžiau, kad arba dabar (pavasarį-rudenį), arba jau greičiausiai niekada
Cia nebloga tema
as irgi noreciau paklausti to paties: gal yra keliavusiu su "interrail" bilietais (legaliais)? mes su vyru irgi noretumem sia vasara islekti (kol dar jam nesuejo 26)
atradau viena italiska puslapi, gal kam prireiks... www.inter-rail.it
na aš pati interrailu keliavus neesu, bet domėjausi čia prieš keletą dienų Graikijos traukiniais, kurie įeina į tą sistemą irgi. Jei ką domins, klauskit, papasakosiu
na, negi niekas is musu neismegines siu bilietu?
gal tik cia neuzsuka... na, nieko, Zitlali, mes gal busim pirmos, kurios cia informacija paskelbs... aciu, Šaltmėte, jei turi kokios informacijos, kad ir apie Graikijos traukinius, butu smagu isgirsti, gal kas susigundys.... QUOTE(wit@ @ 2007 03 04, 02:52) Yra neblogas puslapis http://www.db.de - apie susisiekimą traukiniais Vokietijoje. Pasirink anglų kalbą, įvesk, kad nori važiuoti iš "München Flughafen Terminal" į "Ingolstadt Hbf", norimą dieną ir apytiksliai valandą, ir tau išmes galimus reisų variantus. Aišku, įvedus pradinį ir galutinį tašką, greičiausiai teks persėsti, pvz. Miuncheno centrinėje stotyje. Ten rodo ne tik traukinių, bet ir autobusų variantus. Pasinagrinėk, atsispausdink labiausiai tinkamus pagal laiką - turėsi grafikus, ir reisų numerius - nebebus taip baisu QUOTE(groovy @ 2007 03 14, 17:15) žinau, kad vilniuje bilietus pardavinėja Liturimex, o kaune- nežinau, kas.. buvau toje agentūroje dar vasarą, reikės ir dabar kada suradus laiko užsukti, gal ką nors naujo pasakys? nes internete skaičiau, kad dabar bilietus galima pirkti ir po kiekvieną šalį atskirai QUOTE(dianute @ 2007 03 14, 20:44) žinau, kad vilniuje bilietus pardavinėja Liturimex, o kaune- nežinau, kas.. buvau toje agentūroje dar vasarą, reikės ir dabar kada suradus laiko užsukti, gal ką nors naujo pasakys? nes internete skaičiau, kad dabar bilietus galima pirkti ir po kiekvieną šalį atskirai Aš paskaičiau apie tai, tikrai fainai, o bilietą galima Lenkijos arčiausioj geležinkelio stoty nusipirkt ir iš ten kelionę pradėt, vistiek Lietuvoje negalios bilietas, tai galima ir Lenkijoje nusipirkt. O šiaip inter-rail puslapyje viskas gerai papasakota ir dar vienam lietuviškam, per google radau. QUOTE(wit@ @ 2007 03 04, 02:52) Kada keliauji? Nes manes laukia ta pati procedura, o as vaziuosiu balandzio 27 Jei vyktum anksciau, parasyk kaip ten ka daryti. Jei pirma nuvyks as, irgi pasidalinsiu patirtim. Siaip planuoju vaziuoti autobusu - kazkoks yra tiesiai is terminalo i Ingolstadta, ekspresas, kainuoja apie 18 EUR http://www.munich-airport.de/DE/Areas/Cons...rtal/index.html Tik as dar turesiu issiaiskinti, iki kokios stoteles tureciau vaziuoti. Sekmes, ir rasyk, kaip sekasi
Radau vakar straipnis kazkuriame Londone internetiniame laikrastyje apie 100 geriausiu vietu 2008uju atostogoms: viena is ju - siulymas pakeliauti po Europa traukinu. Uzkabino
pagalvojau, kad vyresnio amziaus galesiu gulineti papludimiuose ir gyventi viesbuciuse.
(InterRail yra bilietas, leidžiantis jums iki mėnesio laisvai keliauti traikiniais po Europą). jei kas taip keliavo, papasakokite ispuzdius, ar brangi kelione gavosi, neperdaug varginanti ir pan. tik nesugalvoju kurias salis pasirinkti... http://www.langas.net/traukiniu.htm
Keliauti traukiniais labai smagu
as mastau apie keliavima tokiu budu sia vasara, tik nematau reikalo rinktis sali:
http://www.interrailnet.com/global_pass?currency=eur global pass galioja apie 30 saliu, todel be problemu ar skausmingu svarstymu, kur labiau nori nukeliauti, kur maziau
O gal kas nors traukiniais keliavo po Sveicarija? Sia vasara noreciau pakeliauti po sia sali, tad jei kas keliavote, pasidalinkit savo ptirtimi
http://www.7mylios.lt/txt/bilietai/traukini%C5%B3/
čia vat radau kažką apie interRail ir InterRail global pass , bet niekap nesuprantu, tas kur Global pass , tai jis tik po tą vieną šalį, ar po jas visas 22 dienas? QUOTE(ariukas @ 2008 03 24, 22:37) http://www.7mylios.lt/txt/bilietai/traukini%C5%B3/ čia vat radau kažką apie interRail ir InterRail global pass , bet niekap nesuprantu, tas kur Global pass , tai jis tik po tą vieną šalį, ar po jas visas 22 dienas? Aš pati dar tik pradėjau domėtis, bet Global galima keliauti po visas EU šalis.
Sveiki keliautojai
Mes su draugu studiju laikais (o tai, deja, buvo jau senokai - 2001 metais Mes buvom pasirinke tokia keliavimo taktika - vazineti naktiniais traukiniais, kad maziau islaidu butu nakvynei Taigi, visiem, kurie galvoja apie InterRaila - patariu bent karta gyvenima pasiduoti avantiurai ir leistis i kelione traukiniais Sekmes
Eurostar visai nebrangiai galima nuvaziuoti, tik atgalinis bilietas turi buti ne anksciau kaip po 24 valandu. Patogu del to kad atvaziuoja i pati Paryziu, o ne kaip oro uostas dar toli iki Paryziaus. Vaikai iki 3 metu keliauja nemokamai. Perkant is anksto patiems galima issirinkti vagona ir vietas kur sedeti.
Sveiki, iš anksto atsiprašau jeigu veltui kūriau šitą temą, bet norėjau pasiteirauti galbūt kas nors iš jūsų galite patarti... Vasarą su draugu planuojame 7-14 dienų važiuoti traukiniais po keletą šalių... Būtinai norim užsukti į Prancūziją, norėčiau aplankyti ir Italiją, Gardos ežerą. Ruošiamės pirktis tuos traukinių pasus, bet pažiūrėjau, kad jie gan nemažai kainuoja... Tai dabar iš viso susimaišiau kaip geriau daryti... Ar važiuoti traukiniais i kelias šalis šiaip sau su mintim kad gal kur nors rasim kur gyventi ir aplinkui pasižiūrinėti, ar geriau konkrečiai imti vieną šalį ir ją visą apvaikščioti... Nes bijau, kad vasarą piniginė nebus labai pilna...
Gal kas žino SUPER YPATINGŲ vietų, kurių negalima neaplankyti?
mes taip pat vasara su draugu planuojam kazka panasaus.kol kas domejausi tik InterRail traukiniu sistema.kaina nemaza,bet pagalvojus kokios neribotos galimybes vaziuot
Italijoj zinau Genuja(Genoa) yra miestas nerealus manau...
O gal tada kas nors žinot ar yra tokių dalykų, kad pirkti interrail bilietą kuris galiotų tik Prancūzijoj? Kokia jo galėtų būti maždaug kaina? Nes dabar taip pamastėm, kad per dvi savaites nespėsim nieko pamatyti, tai važiuosim tik į Prancūziją
QUOTE(Motusyte @ 2009 03 02, 10:53) O gal tada kas nors žinot ar yra tokių dalykų, kad pirkti interrail bilietą kuris galiotų tik Prancūzijoj? Kokia jo galėtų būti maždaug kaina? Nes dabar taip pamastėm, kad per dvi savaites nespėsim nieko pamatyti, tai važiuosim tik į Prancūziją http://www.zigzag.lt/index.php/pageid/1400
Dėkoju, info naudinga
QUOTE(Motusyte @ 2009 03 02, 15:27) Dėkoju, info naudinga o jūs ruošiatės visas 14 dienų ir važiuoti? ta prasme kiekvieną dieną lipti į traukinį ir važiuoti vis į kitą miestą neapsistojant ilgiau viename ar kitame? ir šiaip mano nuomone neapsimoka pirkti tų pasų jei yra taip keliavusių, įdomu būtų sužinoti už kuriuos traukinius nereikia primokėti? ar tik už regioninius ar dar koki nors įeina? QUOTE(Zuiqtis @ 2009 03 04, 01:57) o jūs ruošiatės visas 14 dienų ir važiuoti? ta prasme kiekvieną dieną lipti į traukinį ir važiuoti vis į kitą miestą neapsistojant ilgiau viename ar kitame? ir šiaip mano nuomone neapsimoka pirkti tų pasų jei yra taip keliavusių, įdomu būtų sužinoti už kuriuos traukinius nereikia primokėti? ar tik už regioninius ar dar koki nors įeina? Na planavom kokias 10 dienų keliausti, 2 dienom apsistoti Paryžiuje o paskui visur kitur po vieną dieną skirti trumpam apsižiūrėjimui. Bet dabar planai pasikeitė, nes pamatėm , kad keliaujant traukiniais daug ką pražiopsosim, nes iki grąžių vietų nuo traukinių stoties dar min.30 km važiavimo, peškom nelabai norisi eiti tokio atstumo. Tai žodžiu daug sugaišime... Padarysim kitaip. Paprastais bilietais nuvarysim iki Paryžiaus, o ten jau nuomosimės automobilį, ir tada galėsim aplekti viską ką planavom Šiaip aš manau kad pasus pirkti apsimoka, jeigu gali skirti tam daugiau laiko, nes su jais nuvažiuoti galima tikrai daug kur...
Tie pasai patogu, bet su jais sunkiai pamatysi gamtą, daugiau orientuota į miestus ir visokią kitokią uzbanizuotą civilizaciją.
Sveikos,
Pries pora metu dviese esam keliave 9 dienas su Interrail bilietais. Pries kelione tikrai daug informacijos ieskojau internete, ziurejau ar susiderina traukiniu grafikai ar nereiks ilgai laukt ir tt ir pan. Zodziu, pries ishvaziuojant jau turejom susidare plana kur norim nuvaziuot ir kaip tai padaryti. Keliavom is Airijos ir marsrutas buvo toks: Airija-Venecija-Roma-Atenai-Meteoros vienuolynai-Salonikai-Stambulas-Ankara-Cappadocia-Efesas-Pamukkale-Stambulas-Londonas-Airija. Keliauti teko ne tik traukiniais, bet ir autobusais (Tukijoje kelis kartus). Is Romos skridom i Atenus (taupant laika ir kainavo ne ka brangiau nei keltu keltis). Kontrolieriams uztekdavo parodyti bilietus ir jie net neziuredavo normaliai, gal tik Turkijoje jau i keliones pabaiga normaliau pasiziurejo ir net uzpilde grafas, kurias jiems reiktu tikrinant uzpildyti Kam idomu placiau - klauskit QUOTE(Motusyte @ 2009 02 20, 16:06) Gal kas žino SUPER YPATINGŲ vietų, kurių negalima neaplankyti? Prancuzijoje yra ispudingas vienuolynes Normandijoje San Michel, . Nepraleisciau progos jo aplankyti, unikali vieta, per juros potvyni vienuolynas lieka saloje. Stipri vieta
Nedulia, o kokia keliones samatele gavosi, jei ne paslaptis?
Gal patarsit, kur ieškoti info apie važiavimą traukiniu iš Anglijos į Prancūziją
Kokios kainos, traukinių grafikai, kelionės trukmės, išvykimo/atvykimo vietos ir pan. QUOTE(kismet @ 2008 02 29, 23:35) Keliauti traukiniais labai smagu kir galima rasti jų tinklalapį, kad galima būtų pasiplanuoti - su grafikų, kainom, maršrutais... čiaradau tik italų kalba, ar randate kur į anglų?? QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 27, 14:49) kir galima rasti jų tinklalapį, kad galima būtų pasiplanuoti - su grafikų, kainom, maršrutais... čiaradau tik italų kalba, ar randate kur į anglų?? Labai issami Interrail tema: http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPost...61-=(1367026916
Mes su draugu legaliais InterRail bilietais keliavom 2006 metais. Visą liepos mėnesį
Maršrutas: Suvalkai- Varšuva - Budapeštas - Belgradas - Sofija - Varna - Salonikai - Atėnai - Patros - naktinis keltas į Italiją - Baris - Pescara - Roma - Venecija - Zagrebas - Splitas - Ljubliana - Strasbūras - Briuselis - Lille - Calais - keltas į Angliją - Doveris - Braitonas - Londonas - keltas atgal - Calais - Lille - Briuselis - Berlynas - Praha - Bratislava - Viena - Katowicai - Varšuva - Suvalkai. Viso 16 šalių. Kai kur buvom tik vieną dieną, o kai kur - 2 ar 3. Dabar vėl svajoju apie tokią kelionę.. O toms/tiems, kurie norį, bet nedrįstą - aš taip pat rekomenduoju taip pakeliauti. Nereali patirtis. Dabar yra visokių bilietų, 5 dienos kelionės per 10 dienų laikotarpį arba 10 dienų kelionės per 20 dienų laikotarpį - gerai suplanavus, tai gali būti geriau nei Global bilietas. QUOTE(Venice @ 2009 03 21, 11:18) Nedulia, o kokia keliones samatele gavosi, jei ne paslaptis? Sorry, truputi uzdelsiau su atsakymu Sudejus viska dviems isejo 2000 euru. Vien traukiniu bilietai apie 700 eur kainavo, plius lektuvu skrydziai, nakvynes,maistas. Greitai ta suma susidaro:) Mano fotoreportaza apie sia kelione rasite cia: Italija-Graikija-Turkija
Sveiki,
norejau paklausti, gal zinot internetiniu puslapiu, kur galima butu nusipirkti traukinio bilieta, bet ne ta interrail, o kad butu galima nukeliauti i graikija ir grizti. kazkada buvau radusi toki nebloga, bet dabar niekaip nebeatgaminu jo.. QUOTE(ankata @ 2009 09 17, 08:53) Sveiki, norejau paklausti, gal zinot internetiniu puslapiu, kur galima butu nusipirkti traukinio bilieta, bet ne ta interrail, o kad butu galima nukeliauti i graikija ir grizti. kazkada buvau radusi toki nebloga, bet dabar niekaip nebeatgaminu jo.. is kur i kur tiksliai nori nukeliaut? QUOTE(Nedulia @ 2009 09 17, 10:59) noreciau is vilniaus ar kauno, nesvarbu, nukeliauti i salonikus ar atenus (nuo atenu iki saloniku kelione tik 10 euru, tai nera skirtumu i kuri miesta..). tame puslapyje kur radusi kadaise buvau, tai uz 600-700 lt galima nuvaziuot pirmyn atgal, o kelione keleta dienu trunka. su lektuvu ne ka brangiau moket butu, bet va noriu daugiau daiktu pasiimt, nes ilgesniam laikui vaziuoju.. ir be to kiek pamenu ten galima atgaline data laisvai pasirinkt, tai man butu kaip tik
Pirma karta po 20 metu vaziuosiu su traukiniu i Rusija, Vilnius-Maskva.
Nejaugi niekas su traukiniais nevaziavo.
Ne i Sibira gi vaziuojate,kad pergyventi del traukinio bukles
As nepergyvenu, tiesiog idomu.
|