Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegamieji
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
pantera83
QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 03, 21:23)
Maciau sita, dailus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O kaina pamenat galbut? bet tada prie lovos sviestuvu gaubtai, gali but pvz derinami prie romanetes spalvos?
*

jei neklystu, apie 500 lt. ax.gif man rodos, reiketu visus sviestuvus derint tarpusavy ir aisku, prie kambary vyraujanciu spalvu, stiliaus ir pan.
elva
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 01 31, 22:56)

Na sitas miegamasis tai mane tikrai suzavejo thumbup.gif bigsmile.gif Ir baldai, ir spalvos thumbup.gif Ir man nusispjaut, kai dauguma sako, kad miegamajame netinka ryskios spalvos - kai kuriais atvejais jos atrodo ispudingiau nei iprastos ramios smile.gif Ir jeigu jau netureciau savo miegamojo vizijos, tikrai noreciau savo miegamaji matyti toki smile.gif
Lotari
man patiko drugeliai bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
jusku
QUOTE(elva @ 2010 02 03, 22:56)
Na sitas miegamasis tai mane tikrai suzavejo thumbup.gif  bigsmile.gif Ir baldai, ir spalvos thumbup.gif Ir man nusispjaut, kai dauguma sako, kad miegamajame netinka ryskios spalvos - kai kuriais atvejais jos atrodo ispudingiau nei iprastos ramios smile.gif Ir jeigu jau netureciau savo miegamojo vizijos, tikrai noreciau savo miegamaji matyti toki smile.gif
*

pritariu, super spalvytes, man ir tokios patinka thumbup.gif
as labai patenkinta musu lova, nelabai moku nupasakot kaip padaryta, bet pabandysiu. is sonu lovos yra po du stalciu ir kartu kaip spinteles gaunasi, galvugalyje per visa lovos ilgi eina tokia kaip lentyna ir i ja abiejose pusese imontuota po lempute, taigi ir sviesa bet kada gali isijungti dar gulint ir nuo tv pulteli ar dar ka gali pasideti. as neapkraunu, kad kas ant galvos neuzkristu lotuliukas.gif ir viskas sujungta, kaip vienas baldas padarytas. nezinau ar suprantamai papasakojau 4u.gif
Adelle
QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 03, 15:24)
O kaip galvojat, kuria geriau isskirt?
Man irgi atrodo butu logiskiau viena siena isskirti... Taciau kuria? Ar ta lentynele bei "deze" kurioje apsvietimas, dazyt vienoda spalva su kt sienom? Butu visos 4 sienos vienodos, dazyciau tamsiau ta prie kurios bus lova o kaip dabar, nzn doh.gif

Ir dar, koki liustra renkates miegamam?
*

Baldai tamsūs, tai gal tamsinti tos sienos kur lova nereikia? g.gif O kokiomis spalvomis dažysite likusias sienas? Galite tą sieną kur lova stovės 2 atspalviais tamsiau dažyt nei kitas sienas. Labai gražiai ir neiššaukiančiai atrodo. 4u.gif
Rutele_S
QUOTE(Adelle @ 2010 02 04, 01:07)
Baldai tamsūs, tai gal tamsinti tos sienos kur lova nereikia?  g.gif O kokiomis spalvomis dažysite likusias sienas? Galite tą sieną kur lova stovės 2 atspalviais tamsiau dažyt nei kitas sienas. Labai gražiai ir neiššaukiančiai atrodo.  4u.gif
*

Spalva nzn kaip uzvadinti bet sviesi dramblio kaulo, na ne balta bet....suprantat turbut biggrin.gif dazu dar neturiu tai ir nepasakysiu pavadinimo tikrai. O dviem kokiais tonais tamsesne ta siena kur lova stoves bigsmile.gif
O kaip jus manot, kokios spalvos tiktu? g.gif langai i rytu puse kambaryje...
Lotari
QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 04, 21:37)
Spalva nzn kaip uzvadinti bet sviesi dramblio kaulo, na ne balta bet....suprantat turbut  biggrin.gif  dazu dar neturiu tai ir nepasakysiu pavadinimo tikrai. O dviem kokiais tonais tamsesne ta siena kur lova stoves bigsmile.gif 
*

svarbu kad pačiai patiktų rolleyes.gif šiaip jei lovą turite galite šalia jos išbandyti spalvas kelias, ir pamatysit ar tinka ax.gif
Spyglienė
O nepaprasčiau iš begalės internetinių puslapių išsirinkti kažką, kas patinka - kažkokią minimalią viziją ar siektiną visumos idėją...Šviesi dramblio kaulo spalva dviem tonais tamsesnė bus beveik tokia pat. Be to parinkta lovatiesė, užuolaidos ir šviestuvai turi ne mažesnę reikšmę, t.y. derinimo su sienų spalva ir mintim (užmanymu) nei lova (kuri užsidengia) su nedidelėm spintelėm.

Čia lenkų miegamieji (jų gyv patalpos dydžiu labiau atitinka lietuviškuosius variantus)
http://inspiracje.leroymerlin.pl/najwyzej-...,2,3333,28.html

Adelle
QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 04, 22:37)
Spalva nzn kaip uzvadinti bet sviesi dramblio kaulo, na ne balta bet....suprantat turbut  biggrin.gif  dazu dar neturiu tai ir nepasakysiu pavadinimo tikrai. O dviem kokiais tonais tamsesne ta siena kur lova stoves bigsmile.gif 
*

Žinau, dramblio kaulo spalva vaiko kambarį dažiau, o vieną sieną 2 tonais ryškesnę, tai gavosi ji tokia švelniai geltona (panašiai kaip gogol-mogol spalva blush2.gif biggrin.gif ) Dar jei baldai tamsūs tai geltona arba persikinė labai gražiai turėtų atrodyt. 4u.gif
O šiaip tai reikėtų jums pamąstyt, kokias spalvas mėgstate, kokios miegamajame labiausiai patiktų. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 04, 22:57)
.Šviesi dramblio kaulo spalva dviem tonais tamsesnė bus beveik tokia pat.
*

Klystate. schmoll.gif Visai ne tas pats, skiriasi labai. Paletėje rinkausi, jau šalia esanti spalva skirtųsi, o 2 tonai tai labai daug. Kitaip ta šviesioji spalva dingtų.
Spyglienė
Net ir ta pačia spalva- skirtingai apšviestos sienos atrodys kiek skirtingai. Bet nemanau, kad dažant dviem tonais tamsiau tai bus kažkoks akcentas. Viskas bus labai 'tvarkingai' 4u.gif

Čia dar mintims gaudyt - vietos forumietės surinkta http://photofile.ru/users/bevardexxx/2261854/
Adelle
QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 05, 00:04)
Net ir ta pačia spalva- skirtingai apšviestos sienos atrodys kiek skirtingai. Bet nemanau, kad dažant dviem tonais tamsiau  tai bus kažkoks akcentas. Viskas bus labai 'tvarkingai'  4u.gif

*

Eičiau nufotografuot, bet tingiu. biggrin.gif

Ir ar reikia labai ryškios sienos kaip akcento? Nenusibos? Gal geriau ryškią spalvą palikti detalėms? g.gif 4u.gif
Spyglienė
Nevalia tinginiaut mirksiukas.gif
Beje, man prie tamsiai rudos spalvos baldų visos spalvos tinka smile.gif Vasarą planuoju perdažyt miegamąjį, baldai irgi tamsiai rudi. Kolkas svyruoju. Noriu iškart kelių variantų lotuliukas.gif
Adelle
QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 05, 00:15)
Nevalia tinginiaut  mirksiukas.gif
*

biggrin.gif Truputį per vėlu su fotiku lakstyt. biggrin.gif
Tikrai, kad visos. biggrin.gif Man dar alyvuogių žalia derėtų su dramblio kaulu ir rudais baldais. Bet tokia nenutamsinta. smile.gif
Spyglienė
Vienu metu lb norėjau tokių spalvų tapeto. Su blizgučiu, nes kambarys tamsokas
user posted image

Bet kartu noriu išbandyt tokią avantiūrą user posted image
pempe1
Pas mus namie su blizguciais tai daugiau niekada ax.gif nes prisilieti ir jau blizgi.
o kaip tau tokio stiliaus tik sviesesni ? O lova yra is modern kolekcijos ax.gif kai si nauja modeli pamaciau galvojau ,kad bus nepopuleri, o is tikro klientai taip ja mego.
Gal kad kaina gera 1300 lt . O gal kad dabar madoj ivairios medziagines.Jei idomu galesiu daugiau lovos foto ideti.
user posted image
user posted image
user posted image
romeda
Grazi lova ... o tai kokie jos ismatavimai? 140cm plocio kiek tokia kainuoja? ir su ciuziniu cia jos kaina?
pempe1
QUOTE(romeda @ 2010 02 15, 22:20)
Grazi lova ... o tai kokie jos ismatavimai?  140cm plocio kiek tokia kainuoja? ir su ciuziniu cia jos kaina?
*

Taip standarniai vidiniai ismatavimai yra sie 140x200 , 160x200 , 180x200.
nuoroda i elelktronine parduotuve
140x200 kainuoja 1200 lt
el.parduotuve http://e.interjeruvizija.lt/baldai/baldai-...0-modernas.html
arba galerija http://www.interjeruvizija.lt/ciuziniai_ko...os_groteles.php
turime ekspozicijoj tik kitos spalvos .
Ju vaizdas labai priklauso nuo pasirinktos spalvos.
Linuute
4u.gif
vilma
Ar yra kam patiktu toks miegamsis,gal tiksliau miegamojo dalis? g.gif user posted image
giedryte1
[quote=vilma,2010 02 25, 16:36]
Ar yra kam patiktu toks miegamsis,gal tiksliau miegamojo dalis? g.gif

O kaip miegoti tokioj apvalioje lovoje , ar patogu blush2.gif esu tokia nusiziurejusi ir gyvai ja maciau, bet vis neapsiprendziam ar patogu bus ,ar nekrenta patalyne lauk g.gif Šiaip labai graži wub.gif
user posted image
sandrulle

*

[/quote]

Gal zinote kas daro tokia Jusu "avantiura" 4u.gif Gal turite kontaktus? Jei turite gal galima butu i A.Z.?
raganiukė78
Pirmoji lova man atrodo patogesne ir kampas visai nieko, tik tas telikas virs galvos visai neisipaiso, ir veidrodziu komponuote idomi, o raudona kazkokia maza pasirode, tikrai patalyne kris, toks jausmas kad kaip tos stumdomos sopkes. o siaip esu miegojus apvalioj lovoj jokio skirtumo ner, svarbu, kad ciuzinys patogus blush2.gif
giedryte1
QUOTE(raganiukė78 @ 2010 02 26, 11:42)
Pirmoji lova man atrodo patogesne ir kampas visai nieko, tik tas telikas virs galvos visai neisipaiso, ir veidrodziu komponuote idomi, o raudona kazkokia maza pasirode, tikrai patalyne kris, toks jausmas kad kaip tos stumdomos sopkes. o siaip esu miegojus apvalioj lovoj jokio skirtumo ner, svarbu, kad ciuzinys patogus blush2.gif
*

Oi tikrai ji nera maza schmoll.gif gal taip tik nuotraukoj atrodo rolleyes.gif nes matem gyvai ja wub.gif tai sakot jokio skirtumo kokioj miegot bigsmile.gif
vilma
*

Pirmoji lova sukiojasi,tad tv gaunas priesais.buvo dar viena foto kaip tai atrodo,deja jau neberasiu ax.gif
nuolaida
QUOTE(Adelle @ 2010 02 04, 23:49)

Visai ne tas pats, skiriasi labai. Paletėje rinkausi, jau šalia esanti spalva skirtųsi, o 2 tonai tai labai daug. Kitaip ta šviesioji spalva dingtų.
*

QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 05, 00:04)
Net ir ta pačia spalva- skirtingai apšviestos sienos atrodys kiek skirtingai. Bet nemanau, kad dažant dviem tonais tamsiau  tai bus kažkoks akcentas. Viskas bus labai 'tvarkingai'  4u.gif

*

QUOTE(Adelle @ 2010 02 05, 00:13)
Eičiau nufotografuot, bet tingiu.  biggrin.gif

*

Speju priklauso nuo pasirinkto atspalvio. As rinkausi pacia sviesiausia samanines paletes spalva,o vienai sienai emiau 2 tonais tamsesne. Rezultatae to nepastebiu nei as nei mano sveciai g.gif doh.gif

QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 05, 14:19)
*

Gal turit minciu kaip ir su kuo daroma? Jei dirba su mentele-tai gal cia koks glaistas spalvotas? Buna tokio? o ka po to daryt? lakuot? na pasidalinkit fantazijom.Va sitaip norejau senai tik nemokejau suformuluot biggrin.gif
gordi
QUOTE(kice @ 2010 01 21, 10:38)
na jei zmones turi tik viena kambari, miega ant sofos - tai ja butina nukloti diena wink.gif Bet jei yra atskiras miegamasis - tai negi kiekviena diena ryte patalyne i deze, o vakare - is jos issitraukti vel? biggrin.gif Na maziausiai tai juokinga..
Ir siaip - neteko sutikti realiai tokiu zmoniu biggrin.gif
*

na jei nesutikai tai as viena is ju..kuri kloja lova kiekviena diena net ir miegamajam.ziauriai nekenciu netvarkos verysad.gif ir visai nesunku tai uztrunka vos 2min.
www.rrr
QUOTE(gordi @ 2010 02 27, 23:54)
na jei nesutikai tai as viena is ju..kuri kloja lova kiekviena diena net ir miegamajam.ziauriai nekenciu netvarkos verysad.gif ir visai nesunku tai uztrunka vos 2min.
*

O tai ko tokia nuliudus biggrin.gif
Ma tai gaila tu dvieju minuciu, as nekloju tongue.gif
migliux
Šiaip kloti lovą nėra gerai. Sveiką ją pavėdinti
Lotari
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Linuute
Sveikos

Ieskau i miegamaji tapetu ,nezinau kaip cia tiksliau ivardinti kokiu,bet pabandysiu.Tokiu storesniu,prilietus jie toki medziaginiai atrodo,iskilus.
Zodziu,apvaziavau visa Kauna,tai radau tik vienoje vietoje,bet nepatiko.
Cia mazdaug is tos serijos,kai reikia kokiu geru batu,tai Kaune 0 ju yra is ko rinktis doh.gif

Gal kuri,esate kazko panasaus ieskojus Vilniuje pvz... ?
Iriska
QUOTE(Linuute @ 2010 03 07, 10:46)
Sveikos

Ieskau i miegamaji tapetu ,nezinau kaip cia tiksliau ivardinti kokiu,bet pabandysiu.Tokiu storesniu,prilietus jie toki medziaginiai atrodo,iskilus.
Cia mazdaug is tos serijos,kai reikia kokiu geru batu,tai Kaune 0 ju yra is ko rinktis  doh.gif

*

as manau reikia katologuose ziureti. Kiekvienoje parduotuveje yra tapetu albumu ir is ju uzsakineti, nes expozicijoje tik standartiniai tapetai buna. Ir Vilniuje nelabai gyvai yra graziu pirkti. O siap Dubingiai, Iris, Domus Galerija.
Bet paprasciau pasirinkti is katalogu ir bandyti ieskotis tokiu internete, kaip taisykle 30-40proc pigiau gaunasi.
Linuute
QUOTE(Iriska @ 2010 03 07, 08:59)
as manau reikia katologuose ziureti. Kiekvienoje parduotuveje yra tapetu albumu ir is ju uzsakineti, nes expozicijoje tik standartiniai tapetai buna. Ir Vilniuje nelabai gyvai yra graziu pirkti. O siap Dubingiai, Iris, Domus Galerija.
Bet paprasciau pasirinkti is katalogu ir bandyti ieskotis tokiu internete, kaip taisykle 30-40proc pigiau gaunasi.
*

Aciu 4u.gif ,pabandysiu ir internete pasikuisti mirksiukas.gif
Temidė
QUOTE(Linuute @ 2010 03 07, 09:46)
Sveikos

Cia mazdaug is tos serijos,kai reikia kokiu geru batu,tai Kaune 0 ju yra is ko rinktis  doh.gif

*

O Retroformoje žiūrėjote? Ten tokia galybė katalogų ir pavyzdžių doh.gif Kaip supratau, ieškote tapetu su ''flocku''. Tikrai nemažas pasirinkimas ten.
pempe1

*

Taigi patogus ciuzinys lovoj svarbiausias bigsmile.gif Gaila tik, kad labai isbrangsta apvalus ciuzinys.
Rimvyde1
QUOTE(sandrulle @ 2010 02 25, 20:20)

Manau tai paprastas dazu tepimas ant sienos, lopeteles pagalba ir paeiliui, t.t. is virsaus i apacia tepami sluoksnis po sluoksnio, palaukiant kol pradzius.

Oizo
QUOTE(Linuute @ 2010 03 07, 10:46)
Sveikos

*

Didelis pasirinkimas "Mažeikių Varduvoje", www.varduva.lt, yra facebook'e nemazai nuotrauku, bet gyvai paliesti daug maloniau mirksiukas.gif
AstaRaud
O sakykit kur mergaitės renkatės miegamojo baldus?
Lotari
AstaRaud, važinėjam po parduotuves, ieškom internete. nes reik labai gerai išžiūrėti visus variantus kad po to nesigailėti.
user posted image
user posted image
AstaRaud
Na netiksliai gal išsireiškiau: ar ieškote parduotuvėse jau "gyvų" pavyzdžių ar užsakinėjate pas gamintojus individualiai. Ir įdomu koks tada kainos santykis gaunasi, ar brangiau gaminti?
undi
QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 17, 16:21)
Na netiksliai gal išsireiškiau: ar ieškote parduotuvėse jau "gyvų" pavyzdžių ar užsakinėjate pas gamintojus individualiai. Ir įdomu koks tada kainos santykis gaunasi, ar brangiau gaminti?
*

gaminti pagal uzsakyma visada gaunasi brangiau rolleyes.gif
AstaRaud
QUOTE(undi @ 2010 03 17, 16:38)
gaminti pagal uzsakyma visada gaunasi brangiau rolleyes.gif
*

Tai vat ir įdomu kiek tas brangiau - jei 200 ar 300 Lt tai nemanau, kad tai l.brangu, bet aš nežinau kaip iš tikrųjų tik mąstau...
Linuute
Sveikos

As tai siandien buvau UAB"Vesida".Norejau uzsisakyti miegamojo spinta.Zodziu,paaiskinau ko noriu,ir pabraiziau,kad tiksliau butu.Kaina gavosi ,ju paskaiciavimais beveik 4000 lt.Nors spinta tikrai neimantri.
Zodziu,pasiuntinejau po to firmoms ivairioms savo brezinuka,tai jos man atsiunte savus paskaiciavimus,kaina mazesne kai kur ant 1500lt,kai kur ant 1000 lt.
Zodziu,skirtumas nerealus.
Patikrinau aisku ,kiekviena is firmu,nu visos patikimos lyg.....
Bet kazkaip idomu,nu nejaugi gali ant tiek kaina skirtis? g.gif O gal cia ta Vesida labai jau kazkuom ypatinga? g.gif
LiusiLiu
Sveikos 4u.gif

Parodysiu savo miegamojo lovą blush2.gif Kambarys nedidelis, telpa lova ir komoda, bet džiaugiuos pagaliau, kad ne ant sofkutės tenka miegoti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
AstaRaud
QUOTE(LiusiLiu @ 2010 03 17, 21:05)
Sveikos 4u.gif
Parodysiu savo miegamojo lovą blush2.gif Kambarys nedidelis, telpa lova ir komoda, bet džiaugiuos pagaliau, kad ne ant sofkutės tenka miegoti biggrin.gif

user posted image
*

O jei ne paslaptis kur pirkote ir kiek apytikriai kainavo, nes mūsų miegamasis taip pat nedidelis... Graži Jūsų lova, o čiužinį kokį rinkotės, nes mes irgi dabar ant sofkutės kankinamės.. biggrin.gif
Lotari
QUOTE(Linuute @ 2010 03 17, 17:27)
Bet kazkaip idomu,nu nejaugi gali ant tiek kaina skirtis? g.gif O gal cia ta Vesida labai jau kazkuom ypatinga? g.gif
*

kaina priklauso nuo naudojamų medžiagų, jų kokybiškumo ir t.t. deja ne visada kokybė atitinka kainą ax.gif
Interdiz
QUOTE(Linuute @ 2010 03 17, 18:27)
Sveikos

As tai siandien buvau UAB"Vesida".Norejau uzsisakyti miegamojo spinta.Zodziu,paaiskinau ko noriu,ir pabraiziau,kad tiksliau butu.Kaina gavosi ,ju paskaiciavimais beveik 4000 lt.Nors spinta tikrai neimantri.
Zodziu,pasiuntinejau po to firmoms ivairioms savo brezinuka,tai jos man atsiunte savus paskaiciavimus,kaina mazesne kai kur ant 1500lt,kai kur ant 1000 lt.
Zodziu,skirtumas nerealus.
*

Taip, "Vesida" nėra pigiausi, bet jų darbo kokybė yra puiki! Pažiūrėkite kaip gerai jie įgyvendino mano idėją (geras spalvinis suderinamumas ir medžiagiškumas).

user posted image

user posted image

Po kelių valandų foto ištrinsiu, nes jos nėra reprezentatyvios.
LiusiLiu
QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 18, 10:19)
O jei ne paslaptis kur pirkote ir kiek apytikriai kainavo, nes mūsų miegamasis taip pat nedidelis... Graži Jūsų lova, o čiužinį kokį rinkotės, nes mes irgi dabar ant sofkutės kankinamės.. biggrin.gif
*

smile.gif lovą gamino pažįstamas meistriukas. Visą butą jau baigiam apstatyti jo gamintais baldais. Kadangi medžiagos brangesnes, tai kaina lovos su visu montavimu, pakėlimo mechanizmu iš abiejų pusių gavosi 1650 Lt, o čiužinį pirkom iš Polvit berods 750 Lt mokėjom.
AstaRaud
QUOTE(LiusiLiu @ 2010 03 18, 10:59)
smile.gif lovą gamino pažįstamas meistriukas. Visą butą jau baigiam apstatyti jo gamintais baldais. Kadangi medžiagos brangesnes, tai kaina lovos su visu montavimu, pakėlimo mechanizmu iš abiejų pusių gavosi 1650 Lt, o čiužinį pirkom iš Polvit berods 750 Lt mokėjom.
*

Ačiū, o gal galima į AŽ meistriuko kontaktus ( o gal jis nedirba kt. miestuose, pvz. Panevėžyje) labai ačiū 4u.gif
Temidė
Interdiz, o antrojoje spintoje visur dažytas stiklas ar ta vidutinioji juosta MDF? Profiliai dažyti, ar taip tik nuotraukoje atrodo?
Interdiz
QUOTE(Temidė @ 2010 03 18, 12:40)
Interdiz, o antrojoje spintoje visur dažytas stiklas ar ta vidutinioji juosta MDF? Profiliai dažyti, ar taip tik nuotraukoje atrodo?
*

Stiklas dažytas, vidurinė juosta -matinis dažyrtas mdf, profiliai standartiniai pagal pateiktą "Vesida" katalogą. Jeigu specialiai profilius dažysite, tai kaina bus žymiai didesnė ir dažai nusibrūžins su laiku, todėl nerekomenduojama.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.