QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 03, 21:23)
Maciau sita, dailus
O kaina pamenat galbut? bet tada prie lovos sviestuvu gaubtai, gali but pvz derinami prie romanetes spalvos?
jei neklystu, apie 500 lt.
QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 03, 21:23) Maciau sita, dailus jei neklystu, apie 500 lt. QUOTE(secret_lover_ @ 2010 01 31, 22:56) Na sitas miegamasis tai mane tikrai suzavejo
man patiko drugeliai
![]() Papildyta: ![]() ![]()
QUOTE(elva @ 2010 02 03, 22:56) Na sitas miegamasis tai mane tikrai suzavejo pritariu, super spalvytes, man ir tokios patinka as labai patenkinta musu lova, nelabai moku nupasakot kaip padaryta, bet pabandysiu. is sonu lovos yra po du stalciu ir kartu kaip spinteles gaunasi, galvugalyje per visa lovos ilgi eina tokia kaip lentyna ir i ja abiejose pusese imontuota po lempute, taigi ir sviesa bet kada gali isijungti dar gulint ir nuo tv pulteli ar dar ka gali pasideti. as neapkraunu, kad kas ant galvos neuzkristu QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 03, 15:24) O kaip galvojat, kuria geriau isskirt? Man irgi atrodo butu logiskiau viena siena isskirti... Taciau kuria? Ar ta lentynele bei "deze" kurioje apsvietimas, dazyt vienoda spalva su kt sienom? Butu visos 4 sienos vienodos, dazyciau tamsiau ta prie kurios bus lova o kaip dabar, nzn Ir dar, koki liustra renkates miegamam? Baldai tamsūs, tai gal tamsinti tos sienos kur lova nereikia? QUOTE(Adelle @ 2010 02 04, 01:07) Baldai tamsūs, tai gal tamsinti tos sienos kur lova nereikia? Spalva nzn kaip uzvadinti bet sviesi dramblio kaulo, na ne balta bet....suprantat turbut O kaip jus manot, kokios spalvos tiktu? QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 04, 21:37) Spalva nzn kaip uzvadinti bet sviesi dramblio kaulo, na ne balta bet....suprantat turbut O kaip jus manot, kokios spalvos tiktu? svarbu kad pačiai patiktų
O nepaprasčiau iš begalės internetinių puslapių išsirinkti kažką, kas patinka - kažkokią minimalią viziją ar siektiną visumos idėją...Šviesi dramblio kaulo spalva dviem tonais tamsesnė bus beveik tokia pat. Be to parinkta lovatiesė, užuolaidos ir šviestuvai turi ne mažesnę reikšmę, t.y. derinimo su sienų spalva ir mintim (užmanymu) nei lova (kuri užsidengia) su nedidelėm spintelėm.
Čia lenkų miegamieji (jų gyv patalpos dydžiu labiau atitinka lietuviškuosius variantus) http://inspiracje.leroymerlin.pl/najwyzej-...,2,3333,28.html QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 04, 22:37) Spalva nzn kaip uzvadinti bet sviesi dramblio kaulo, na ne balta bet....suprantat turbut O kaip jus manot, kokios spalvos tiktu? Žinau, dramblio kaulo spalva vaiko kambarį dažiau, o vieną sieną 2 tonais ryškesnę, tai gavosi ji tokia švelniai geltona (panašiai kaip gogol-mogol spalva O šiaip tai reikėtų jums pamąstyt, kokias spalvas mėgstate, kokios miegamajame labiausiai patiktų. Papildyta: QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 04, 22:57) Klystate.
Net ir ta pačia spalva- skirtingai apšviestos sienos atrodys kiek skirtingai. Bet nemanau, kad dažant dviem tonais tamsiau tai bus kažkoks akcentas. Viskas bus labai 'tvarkingai'
Čia dar mintims gaudyt - vietos forumietės surinkta http://photofile.ru/users/bevardexxx/2261854/ QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 05, 00:04) Net ir ta pačia spalva- skirtingai apšviestos sienos atrodys kiek skirtingai. Bet nemanau, kad dažant dviem tonais tamsiau tai bus kažkoks akcentas. Viskas bus labai 'tvarkingai' Eičiau nufotografuot, bet tingiu. Ir ar reikia labai ryškios sienos kaip akcento? Nenusibos? Gal geriau ryškią spalvą palikti detalėms?
Nevalia tinginiaut
Beje, man prie tamsiai rudos spalvos baldų visos spalvos tinka
Vienu metu lb norėjau tokių spalvų tapeto. Su blizgučiu, nes kambarys tamsokas
![]() Bet kartu noriu išbandyt tokią avantiūrą
Pas mus namie su blizguciais tai daugiau niekada
o kaip tau tokio stiliaus tik sviesesni ? O lova yra is modern kolekcijos Gal kad kaina gera 1300 lt . O gal kad dabar madoj ivairios medziagines.Jei idomu galesiu daugiau lovos foto ideti. ![]() ![]() ![]()
Grazi lova ... o tai kokie jos ismatavimai? 140cm plocio kiek tokia kainuoja? ir su ciuziniu cia jos kaina?
QUOTE(romeda @ 2010 02 15, 22:20) Grazi lova ... o tai kokie jos ismatavimai? 140cm plocio kiek tokia kainuoja? ir su ciuziniu cia jos kaina? Taip standarniai vidiniai ismatavimai yra sie 140x200 , 160x200 , 180x200. nuoroda i elelktronine parduotuve 140x200 kainuoja 1200 lt el.parduotuve http://e.interjeruvizija.lt/baldai/baldai-...0-modernas.html arba galerija http://www.interjeruvizija.lt/ciuziniai_ko...os_groteles.php turime ekspozicijoj tik kitos spalvos . Ju vaizdas labai priklauso nuo pasirinktos spalvos.
Pirmoji lova man atrodo patogesne ir kampas visai nieko, tik tas telikas virs galvos visai neisipaiso, ir veidrodziu komponuote idomi, o raudona kazkokia maza pasirode, tikrai patalyne kris, toks jausmas kad kaip tos stumdomos sopkes. o siaip esu miegojus apvalioj lovoj jokio skirtumo ner, svarbu, kad ciuzinys patogus
QUOTE(raganiukė78 @ 2010 02 26, 11:42) Pirmoji lova man atrodo patogesne ir kampas visai nieko, tik tas telikas virs galvos visai neisipaiso, ir veidrodziu komponuote idomi, o raudona kazkokia maza pasirode, tikrai patalyne kris, toks jausmas kad kaip tos stumdomos sopkes. o siaip esu miegojus apvalioj lovoj jokio skirtumo ner, svarbu, kad ciuzinys patogus Oi tikrai ji nera maza QUOTE(raganiukė78 @ 2010 02 26, 11:42) Pirmoji lova man atrodo patogesne ir kampas visai nieko, tik tas telikas virs galvos visai neisipaiso, ir veidrodziu komponuote idomi, o raudona kazkokia maza pasirode, tikrai patalyne kris, toks jausmas kad kaip tos stumdomos sopkes. o siaip esu miegojus apvalioj lovoj jokio skirtumo ner, svarbu, kad ciuzinys patogus Pirmoji lova sukiojasi,tad tv gaunas priesais.buvo dar viena foto kaip tai atrodo,deja jau neberasiu QUOTE(Adelle @ 2010 02 04, 23:49) Visai ne tas pats, skiriasi labai. Paletėje rinkausi, jau šalia esanti spalva skirtųsi, o 2 tonai tai labai daug. Kitaip ta šviesioji spalva dingtų. QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 05, 00:04) Net ir ta pačia spalva- skirtingai apšviestos sienos atrodys kiek skirtingai. Bet nemanau, kad dažant dviem tonais tamsiau tai bus kažkoks akcentas. Viskas bus labai 'tvarkingai' QUOTE(Adelle @ 2010 02 05, 00:13) Speju priklauso nuo pasirinkto atspalvio. As rinkausi pacia sviesiausia samanines paletes spalva,o vienai sienai emiau 2 tonais tamsesne. Rezultatae to nepastebiu nei as nei mano sveciai QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 05, 14:19) Gal turit minciu kaip ir su kuo daroma? Jei dirba su mentele-tai gal cia koks glaistas spalvotas? Buna tokio? o ka po to daryt? lakuot? na pasidalinkit fantazijom.Va sitaip norejau senai tik nemokejau suformuluot QUOTE(kice @ 2010 01 21, 10:38) na jei zmones turi tik viena kambari, miega ant sofos - tai ja butina nukloti diena Ir siaip - neteko sutikti realiai tokiu zmoniu na jei nesutikai tai as viena is ju..kuri kloja lova kiekviena diena net ir miegamajam.ziauriai nekenciu netvarkos
Šiaip kloti lovą nėra gerai. Sveiką ją pavėdinti
![]() ![]() ![]() ![]()
Sveikos
Ieskau i miegamaji tapetu ,nezinau kaip cia tiksliau ivardinti kokiu,bet pabandysiu.Tokiu storesniu,prilietus jie toki medziaginiai atrodo,iskilus. Zodziu,apvaziavau visa Kauna,tai radau tik vienoje vietoje,bet nepatiko. Cia mazdaug is tos serijos,kai reikia kokiu geru batu,tai Kaune 0 ju yra is ko rinktis Gal kuri,esate kazko panasaus ieskojus Vilniuje pvz... ? QUOTE(Linuute @ 2010 03 07, 10:46) Sveikos Ieskau i miegamaji tapetu ,nezinau kaip cia tiksliau ivardinti kokiu,bet pabandysiu.Tokiu storesniu,prilietus jie toki medziaginiai atrodo,iskilus. Zodziu,apvaziavau visa Kauna,tai radau tik vienoje vietoje,bet nepatiko. Cia mazdaug is tos serijos,kai reikia kokiu geru batu,tai Kaune 0 ju yra is ko rinktis Gal kuri,esate kazko panasaus ieskojus Vilniuje pvz... ? as manau reikia katologuose ziureti. Kiekvienoje parduotuveje yra tapetu albumu ir is ju uzsakineti, nes expozicijoje tik standartiniai tapetai buna. Ir Vilniuje nelabai gyvai yra graziu pirkti. O siap Dubingiai, Iris, Domus Galerija. Bet paprasciau pasirinkti is katalogu ir bandyti ieskotis tokiu internete, kaip taisykle 30-40proc pigiau gaunasi. QUOTE(Iriska @ 2010 03 07, 08:59) as manau reikia katologuose ziureti. Kiekvienoje parduotuveje yra tapetu albumu ir is ju uzsakineti, nes expozicijoje tik standartiniai tapetai buna. Ir Vilniuje nelabai gyvai yra graziu pirkti. O siap Dubingiai, Iris, Domus Galerija. Bet paprasciau pasirinkti is katalogu ir bandyti ieskotis tokiu internete, kaip taisykle 30-40proc pigiau gaunasi. Aciu QUOTE(Linuute @ 2010 03 07, 09:46) Sveikos Ieskau i miegamaji tapetu ,nezinau kaip cia tiksliau ivardinti kokiu,bet pabandysiu.Tokiu storesniu,prilietus jie toki medziaginiai atrodo,iskilus. Zodziu,apvaziavau visa Kauna,tai radau tik vienoje vietoje,bet nepatiko. Cia mazdaug is tos serijos,kai reikia kokiu geru batu,tai Kaune 0 ju yra is ko rinktis Gal kuri,esate kazko panasaus ieskojus Vilniuje pvz... ? O Retroformoje žiūrėjote? Ten tokia galybė katalogų ir pavyzdžių QUOTE(raganiukė78 @ 2010 02 26, 11:42) Pirmoji lova man atrodo patogesne ir kampas visai nieko, tik tas telikas virs galvos visai neisipaiso, ir veidrodziu komponuote idomi, o raudona kazkokia maza pasirode, tikrai patalyne kris, toks jausmas kad kaip tos stumdomos sopkes. o siaip esu miegojus apvalioj lovoj jokio skirtumo ner, svarbu, kad ciuzinys patogus Taigi patogus ciuzinys lovoj svarbiausias QUOTE(sandrulle @ 2010 02 25, 20:20) Manau tai paprastas dazu tepimas ant sienos, lopeteles pagalba ir paeiliui, t.t. is virsaus i apacia tepami sluoksnis po sluoksnio, palaukiant kol pradzius. QUOTE(Linuute @ 2010 03 07, 10:46) Sveikos Ieskau i miegamaji tapetu ,nezinau kaip cia tiksliau ivardinti kokiu,bet pabandysiu.Tokiu storesniu,prilietus jie toki medziaginiai atrodo,iskilus. Zodziu,apvaziavau visa Kauna,tai radau tik vienoje vietoje,bet nepatiko. Cia mazdaug is tos serijos,kai reikia kokiu geru batu,tai Kaune 0 ju yra is ko rinktis Gal kuri,esate kazko panasaus ieskojus Vilniuje pvz... ? Didelis pasirinkimas "Mažeikių Varduvoje", www.varduva.lt, yra facebook'e nemazai nuotrauku, bet gyvai paliesti daug maloniau
O sakykit kur mergaitės renkatės miegamojo baldus?
AstaRaud, važinėjam po parduotuves, ieškom internete. nes reik labai gerai išžiūrėti visus variantus kad po to nesigailėti.
![]()
Na netiksliai gal išsireiškiau: ar ieškote parduotuvėse jau "gyvų" pavyzdžių ar užsakinėjate pas gamintojus individualiai. Ir įdomu koks tada kainos santykis gaunasi, ar brangiau gaminti?
Sveikos
As tai siandien buvau UAB"Vesida".Norejau uzsisakyti miegamojo spinta.Zodziu,paaiskinau ko noriu,ir pabraiziau,kad tiksliau butu.Kaina gavosi ,ju paskaiciavimais beveik 4000 lt.Nors spinta tikrai neimantri. Zodziu,pasiuntinejau po to firmoms ivairioms savo brezinuka,tai jos man atsiunte savus paskaiciavimus,kaina mazesne kai kur ant 1500lt,kai kur ant 1000 lt. Zodziu,skirtumas nerealus. Patikrinau aisku ,kiekviena is firmu,nu visos patikimos lyg..... Bet kazkaip idomu,nu nejaugi gali ant tiek kaina skirtis?
Sveikos
Parodysiu savo miegamojo lovą ![]() ![]()
QUOTE(LiusiLiu @ 2010 03 17, 21:05) Sveikos Parodysiu savo miegamojo lovą ![]() O jei ne paslaptis kur pirkote ir kiek apytikriai kainavo, nes mūsų miegamasis taip pat nedidelis... Graži Jūsų lova, o čiužinį kokį rinkotės, nes mes irgi dabar ant sofkutės kankinamės.. QUOTE(Linuute @ 2010 03 17, 17:27) Patikrinau aisku ,kiekviena is firmu,nu visos patikimos lyg..... Bet kazkaip idomu,nu nejaugi gali ant tiek kaina skirtis? kaina priklauso nuo naudojamų medžiagų, jų kokybiškumo ir t.t. deja ne visada kokybė atitinka kainą QUOTE(Linuute @ 2010 03 17, 18:27) Sveikos As tai siandien buvau UAB"Vesida".Norejau uzsisakyti miegamojo spinta.Zodziu,paaiskinau ko noriu,ir pabraiziau,kad tiksliau butu.Kaina gavosi ,ju paskaiciavimais beveik 4000 lt.Nors spinta tikrai neimantri. Zodziu,pasiuntinejau po to firmoms ivairioms savo brezinuka,tai jos man atsiunte savus paskaiciavimus,kaina mazesne kai kur ant 1500lt,kai kur ant 1000 lt. Zodziu,skirtumas nerealus. Patikrinau aisku ,kiekviena is firmu,nu visos patikimos lyg..... Bet kazkaip idomu,nu nejaugi gali ant tiek kaina skirtis? Taip, "Vesida" nėra pigiausi, bet jų darbo kokybė yra puiki! Pažiūrėkite kaip gerai jie įgyvendino mano idėją (geras spalvinis suderinamumas ir medžiagiškumas). ![]() ![]() Po kelių valandų foto ištrinsiu, nes jos nėra reprezentatyvios. QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 18, 10:19) O jei ne paslaptis kur pirkote ir kiek apytikriai kainavo, nes mūsų miegamasis taip pat nedidelis... Graži Jūsų lova, o čiužinį kokį rinkotės, nes mes irgi dabar ant sofkutės kankinamės.. QUOTE(LiusiLiu @ 2010 03 18, 10:59) Ačiū, o gal galima į AŽ meistriuko kontaktus ( o gal jis nedirba kt. miestuose, pvz. Panevėžyje) labai ačiū
Interdiz, o antrojoje spintoje visur dažytas stiklas ar ta vidutinioji juosta MDF? Profiliai dažyti, ar taip tik nuotraukoje atrodo?
QUOTE(Temidė @ 2010 03 18, 12:40) Interdiz, o antrojoje spintoje visur dažytas stiklas ar ta vidutinioji juosta MDF? Profiliai dažyti, ar taip tik nuotraukoje atrodo? Stiklas dažytas, vidurinė juosta -matinis dažyrtas mdf, profiliai standartiniai pagal pateiktą "Vesida" katalogą. Jeigu specialiai profilius dažysite, tai kaina bus žymiai didesnė ir dažai nusibrūžins su laiku, todėl nerekomenduojama. |