Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegamieji
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nerytė
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
fainas fototapetas
BevardeX
Riužavos pritaikymas miegamajame biggrin.gif
user posted image
user posted image
Nerytė
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 26, 15:28)
*

labai faina ta lova su istraukiamu stalciumi, IKEA toklia turi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
BevardeX
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 26, 16:33)
labai faina ta lova su istraukiamu stalciumi, IKEA toklia turi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Išsitraukia tos spintelės iš šonų? bigsmile.gif Net nepastebėjau doh.gif
Nerytė
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 26, 15:37)
Išsitraukia tos spintelės iš šonų? bigsmile.gif Net nepastebėjau doh.gif
*

drinks_cheers.gif isistraukia.
jau seniai esu nusiziurejus sia lova su ta spintele Ikejoj, bet kad nereikia mums naujos lovos biggrin.gif
Naujakurė
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 26, 16:28)
user posted image

Mes kaip tik ruosiames del sitos lovos keliaut y Ikea bigsmile.gif Gal kas ciupinejot ir galit pasakyt kaip ji atrodo?
Nerytė
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 26, 16:27)
Mes kaip tik ruosiames del sitos lovos keliaut y Ikea  bigsmile.gif  Gal kas ciupinejot ir galit pasakyt kaip ji atrodo?
*

pacios lovos neciupinejau, bet ta stalciu taip, pasiziurejau kaip atsidarineja ax.gif man patiko thumbup.gif tik as ziurejau tamsesni varianta
Malena
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 26, 19:28)
pacios lovos neciupinejau, bet ta stalciu taip, pasiziurejau kaip atsidarineja ax.gif man patiko thumbup.gif tik as ziurejau tamsesni varianta
*

O gal kaina pameni?

Ziuriu Neryte pas mus lovu ir miegamuju spece biggrin.gif
Naujakurė
QUOTE(Malena @ 2009 03 26, 21:03)
O gal kaina pameni?

*

Mes ruda tokia turim nuziureja,o jos kaina su situo stalcium apie 1000 zlotu bigsmile.gif Lova atrodo 549,-z.,o tas stalciu 449,-z
emrata
wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
undi
as siandien eisiu savo isvajotojo miegamojo uzsisakyt..kaip jums jis?

o gal kas toki turit?ar patvarus?cia is sba baldu.. rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Nerytė
QUOTE(Malena @ 2009 03 26, 20:03)
O gal kaina pameni?

*

nepamenu blush2.gif

lotuliukas.gif ne ne ne, as tik besidominti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 09:50)

*

atrodo graziai bet nezinau ar lova praktiska del savo remo... as patogu bus islipineti is lovos ir labai matysis dulkes ant to remo g.gif
undi
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 10:01)
nepamenu  blush2.gif

lotuliukas.gif ne ne ne, as tik besidominti cool.gif
Papildyta:

atrodo graziai bet nezinau ar lova praktiska del savo remo... as patogu bus islipineti is lovos ir labai matysis dulkes ant to remo  g.gif
*

na del remo nebeda,nes isbadziau jau sita varianta..reikia pradzioj priprast ax.gif

o del dulkiu..teks dazniau prabegti su sepeteliu mirksiukas.gif
Nerytė
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 10:06)
o del dulkiu..teks dazniau prabegti su sepeteliu mirksiukas.gif
*

aisku, kad nebeda... tik man svarbiau turbut funkcionalumas ir patogumas miegamajame nei grozis... nors aisku perkant daikta ir kuriant interjera atsizvelgiu ir i grozi... bet manau siais laikais grozi su patogumu nesunku suderinti mirksiukas.gif
linnn
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 09:50)

*

kol įprasi - mėlynės ant kojų garantuotos. O ir šiaip labai skaudžiai gali užsigauti. Iš graugų patirties.
undi
QUOTE(linnn @ 2009 03 27, 10:34)
kol įprasi - mėlynės ant kojų garantuotos. O ir šiaip labai skaudžiai gali užsigauti. Iš graugų patirties.
*

na man tai jau nebegresia..pas drauga panasi lova..tai pripratau..del to ir nesigazdinu del tu kampu blush2.gif
einareja
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 11:50)

user posted image

user posted image
*

Norėjau tokį pirkti , bet pardavėjos atkalbėjo.Pasiulė keletą kartų įlipti ir išlipti iš lovos.To pakako , kad apsigalvočiau.Išsirinkau panašią , bet be kraštų.Kaip mb sako-tvorą,nes galvūgalis iš kelių lentų atrodo sujungtas biggrin.gif
undi
QUOTE(einareja @ 2009 03 27, 11:40)
Norėjau tokį pirkti , bet pardavėjos atkalbėjo.Pasiulė keletą kartų įlipti ir išlipti iš lovos.To pakako , kad apsigalvočiau.Išsirinkau panašią , bet be kraštų.Kaip mb sako-tvorą,nes galvūgalis iš kelių lentų atrodo sujungtas biggrin.gif
*

o atkalbejo del ko, tik del tu sonu? g.gif
einareja
Taip , dėl to , kad nepatogūs.Ir nesigailiu,nes dar ir į dabartinę lovą lėkdama sugebu koją nusibalnoti biggrin.gif .Kai vietos pas mane miegamajame nėra labai daug tai nusprendžiau pirkti protingiau,nors labai labai norėjau būtent tos su kampais...
giega
Pas mane lova su tokiais krastais.Nieko sudetingo-nei ilipt,nei islipt.Dar nei karto nesusimusiau.
derata
Pas mane irgi tokia pati, tik aptraukta eco oda (is tos pacios SBA).Spinteliu prie lovos kol kas neturim, tai labai patogu pasimest telefoniuka ar net kokia stikline vandens ant to remo. Bet kas liecia koju dauzymasi tai tikrai dar reikia priprast. Turbut, kad dabar jau pirkdmama dar karta apgalvociau... 4u.gif
Nerytė
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image

Papildyta:
uzsivedziau blush2.gif
user posted image
user posted image
Bremen
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 09:01)

atrodo graziai bet nezinau ar lova praktiska del savo remo... as patogu bus islipineti is lovos ir labai matysis dulkes ant to remo  g.gif
*

Pas mane irgi tokia lova, ir super patogi thumbup.gif , ypač rytiniam kavos puodeliui pasistatyti biggrin.gif
Nerytė
QUOTE(Bremen @ 2009 03 28, 15:28)
Pas mane irgi tokia lova, ir super patogi  thumbup.gif , ypač rytiniam kavos puodeliui pasistatyti  biggrin.gif
*

na kaip supratau cia labai subjektyvu... vienoms ji patogi, o kitom ne... as nebandziau tai nezinau, issakiau tik savo mintis pamacius tokia lova cool.gif
Diija
QUOTE(emrata @ 2009 03 27, 10:40)
user posted image
*

Čia mano svajonių baldai bigsmile.gif

beje turiu klausimėlį... planuoju miegamąjį daryt tamsoką, derinant švelniai kakavinę ir šokoladinę spalvas... grindys bus tamsau medžio, lova, spintelės, Tv staliukas taip pat tamsiai rudi. Siena už lovos (galvūgalio) noriu tapetuot tamsiais tapetais (gal gelėtais ar kokiais raštais g.gif ) .... bet kažkaip mastau gal per daug rudas tas miegamasis bus.. g.gif kažin kokią spalvą dar galėčiau įvesti kad pagyvintų vaizdą? Gal bordo ar tamsiai violetinę? a? g.gif
ariadnė
Mūsų miegamojo lova taip pat turi rėmą (šiek tiek siauresnis nei pateiktame pavyzdyje) ir jokių nepatogumų nei įlipant nei išlipant iš lovos nejaučiu schmoll.gif , pačioj pradžioj tik pora kartų teko koją užsigauti apeinant lovą.
Bulvės žmona
QUOTE(Diija @ 2009 03 28, 16:29)
Čia mano svajonių baldai  bigsmile.gif

beje turiu klausimėlį...  planuoju miegamąjį daryt tamsoką, derinant švelniai kakavinę ir šokoladinę spalvas... grindys bus tamsau medžio, lova, spintelės, Tv staliukas taip pat tamsiai rudi. Siena už lovos (galvūgalio) noriu tapetuot tamsiais tapetais (gal gelėtais ar kokiais raštais  g.gif ) .... bet kažkaip mastau gal per daug rudas tas miegamasis bus..  g.gif  kažin kokią spalvą dar galėčiau įvesti kad pagyvintų vaizdą? Gal bordo ar tamsiai violetinę? a?  g.gif
*

Man kažkaip atrodo, kad ta bordo ar tamsi violetinė bus labai gretima rudai. Norėtųsi tada kažko ryškesnio - pvz švelniai žydrą arba atvirkščiai ryški turkio spalva rolleyes.gif Dar natūrali žalia turėtų gražiai atrodyti 4u.gif Aš norėčiau kada nors savo miegamą kambarį tokį pasidaryti smile.gif
O dėl tamsių grindų, tai bent jau ant mano draugės tamsių parketlenčių žiauriai dulkės matosi. Tik nuvalai, praeina 15 min. ir jau gali vėl valyti. Na aišku gal prisideda prie to jos kačiukas, bet ir namų dulkės labai matosi.
Diija
QUOTE(tapkute @ 2009 03 28, 18:48)
Man kažkaip atrodo, kad ta bordo ar tamsi violetinė bus labai gretima rudai. Norėtųsi tada kažko ryškesnio - pvz švelniai žydrą arba atvirkščiai ryški turkio spalva  rolleyes.gif Dar natūrali žalia turėtų gražiai atrodyti  4u.gif Aš norėčiau kada nors savo miegamą kambarį tokį pasidaryti smile.gif
O dėl tamsių grindų, tai bent jau ant mano draugės tamsių parketlenčių žiauriai dulkės matosi. Tik nuvalai, praeina 15 min. ir jau gali vėl valyti. Na aišku gal prisideda prie to jos kačiukas, bet ir namų dulkės labai matosi.
*

Ryški turkio būtų įdomus variantas bigsmile.gif tačiau bijau kad tokių aksesuarų (pagalvėlių, žvakių, kilimėlio ir pan) bus sudėtinga rasti g.gif Reikėtų labiau "einamos" spalvos.... žalia tai atkrenta, nes vaikų vonią planuoju daryt baltą su žaliais dekorais ir detalėm, tai jau nebenoriu kartotis.... gal kas užmatėt kokiį pavyzduką kambario, kuriame dominuotų tamsiai rudi ir švelniai rusvi atspalviai su violetine, bordo ar raudona? g.gif
ruda lape
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 10:50)

user posted image

user posted image
*

Man tai dėl vaikų neramu būtų, pas mus daug mažesni kraštai ir jie sugeba nusibaldoti viską, ką gali, o su tokiais... g.gif
undi
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 28, 23:44)
Man tai dėl vaikų neramu būtų, pas mus daug mažesni kraštai ir jie sugeba nusibaldoti viską, ką gali, o su tokiais...  g.gif
*

na viskas as jau uzsisakiau ta miegamojo komplekciuka..norai yra norai..o ir grozis nerealus man thumbup.gif ..sia savaite turetu atveshti..tai butinai naujojo kambario foto idesiu rolleyes.gif o beje as vaiku dar neturiu..tai apie tai dar nesusimastau.. blush2.gif
Meduvė
sveiki,
Man iskilo toks durnas klausimas: o dvigules lovos yra vienodu ismatavimu, t.y. ta dalis kur dedasi ciuzinys? ax.gif O kokio dydzio yra standartiskas dvigulis ciuzinys?
undi
QUOTE(Meduvė @ 2009 03 30, 11:58)
sveiki,
Man iskilo toks durnas klausimas: o dvigules lovos yra vienodu ismatavimu, t.y. ta dalis kur dedasi ciuzinys? ax.gif O kokio dydzio yra standartiskas dvigulis ciuzinys?
*

na standartas ciuziniu buna 160x200 ir lovos dazniausiai tokios buna rolleyes.gif
Diija
QUOTE(Meduvė @ 2009 03 30, 12:58)
sveiki,
*

oj nea. Standartiniai dviguliai čiužiniai būna 160,180,200 ir net lyg 220 bigsmile.gif aš tai noriu plačios lovos, kad savaitgaliais visi su vaikais galėtume padrybsoti wub.gif Ieškosiu lovos su 200x200 čiunžiniu ax.gif
katane
QUOTE(undi @ 2009 03 30, 14:04)
na standartas ciuziniu buna 160x200 ir lovos dazniausiai tokios buna rolleyes.gif
*

Ne visai taip wink.gif. Standartas yra ir 140x200, ir 160x200, ir 180x200 (lietuviu gamintoju lovos ilgio standartas gali buti ir 195, ir 200) Zinoma populiariausia 160x200, antroje vietoje 180x200 smile.gif
Diija
QUOTE(katane @ 2009 03 30, 16:16)
Ne visai taip wink.gif. Standartas yra ir 140x200, ir 160x200, ir 180x200 (lietuviu gamintoju lovos ilgio standartas gali buti ir 195, ir 200) Zinoma populiariausia 160x200, antroje vietoje 180x200 smile.gif
*

yra ir 200x200 mirksiukas.gif O kažin ar 140 galima vadinti dviguliu čiužiniu? g.gif
katane
QUOTE(Diija @ 2009 03 30, 17:16)
oj nea. Standartiniai dviguliai čiužiniai būna 160,180,200 ir net lyg 220  bigsmile.gif  aš tai noriu plačios lovos, kad savaitgaliais visi su vaikais galėtume padrybsoti  wub.gif  Ieškosiu lovos su 200x200 čiunžiniu  ax.gif
*

is dalies sutinku smile.gif ciuzinio standartas gali buti ir 200x200, taciau tokios lovos kaip standartines jau nelabai rasit, nebent daryti pagal individualu uzsakyma. O ilgis 220 tikrai neieina i standartini smile.gif
undi
QUOTE(katane @ 2009 03 30, 15:16)
*

na as ir kalbejau apie einamiausius blush2.gif
Diija
QUOTE(katane @ 2009 03 30, 16:19)
is dalies sutinku smile.gif ciuzinio standartas gali buti ir 200x200, taciau tokios lovos kaip standartines jau nelabai rasit, nebent daryti pagal individualu uzsakyma. O ilgis 220 tikrai neieina i standartini smile.gif
*

Na lietuvių gamintojų gal ir nelabai rasiu, bet itališkų tikrai yra wub.gif nors šiaip ar taip planuoju gaminti miegamojo baldus pagal užsakymą, tik reikia susirasti kokį superinį modeliuką. O 220 man labai tiktų į standartus, nes noriu labaaaaai didelės lovos rolleyes.gif
katane
QUOTE(Diija @ 2009 03 30, 17:18)
yra ir 200x200  mirksiukas.gif  O kažin ar 140 galima vadinti dviguliu čiužiniu?  g.gif
*

ne tik galima, bet ir yra smile.gif. (Paprasta sofa yra 120-130 plocio, o skaitosi dvigule wink.gif)
Diija
QUOTE(katane @ 2009 03 30, 16:22)
ne tik galima, bet ir yra smile.gif. (Paprasta  sofa yra 120-130 plocio, o skaitosi dvigule wink.gif)
*

tada mes su vyru labai plačiai miegam biggrin.gif nes abu netelpam savo laikinoj 150 pločio sofoj... blush2.gif
katane
QUOTE(Diija @ 2009 03 30, 17:23)
tada mes su vyru labai plačiai miegam  biggrin.gif  nes abu netelpam savo laikinoj  150 pločio sofoj...  blush2.gif
*

Taip jau buna mirksiukas.gif ... Studiju laikais mes tilpom ir viengulej 90 blush2.gif. o kuo toliau tuo placiau norisi biggrin.gif
Melia
QUOTE(Bremen @ 2009 03 28, 16:28)
Pas mane irgi tokia lova, ir super patogi  thumbup.gif , ypač rytiniam kavos puodeliui pasistatyti  biggrin.gif
*

biggrin.gif puiku butent del kavos puodelio, si modeli isimylejau, nes spinteliu nemegstu
Subjektyvi
Dėl kavos puodelio pasiryžusios balnotis kojas? biggrin.gif Merginos, juk pats geriausias ir saugiausias pasaulyje šalia lovos statomas baldelis - spintelė ar komodėlė. Kaip kas vadina. Ten ir lempą galima pasistatyti, ir knygas (žurnalus), dar ką nors gero. Ir puodelis kavos telpa. Aš be tų spintukių neįsivaizduoju pilno miegamojo komplekto. ax.gif
Astee
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 18:43)
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image

*

Labai simpatiski miegamieji.
gyde
QUOTE(Victoria Beckham @ 2009 03 30, 20:15)
biggrin.gif  puiku butent del kavos puodelio, si modeli isimylejau, nes spinteliu nemegstu
*

yra kitas pasirinkimas isvien su galvugalio krastu einanti ale lentynele. Del lovos grazumo drinks_cheers.gif taciau del patogumo saubejociau, nebemt krastas vilktas oda, ar gobelenu.
undi
QUOTE(gyde @ 2009 03 31, 12:15)
yra kitas pasirinkimas isvien su galvugalio krastu einanti ale lentynele.  Del lovos grazumo  drinks_cheers.gif taciau del patogumo saubejociau, nebemt krastas vilktas oda, ar gobelenu.
*

as dabar pradejau sukti galva del kito dalyko..kai lova su tokiais galais..kokia lovatiese deti g.gif kazkaip kiek maciau nuotrauku niekur ant tokiu lovu nerodo rolleyes.gif gal kas is savo patirties gali patart kaip graziau butu ir geriau.. blush2.gif
Malena
Nerytes idetieji labai jaukus,ech tureciau as dvara galeciau kasdien skirtingo stiliaus miegamuosiuose miegot lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Malena @ 2009 03 31, 12:57)
Nerytes idetieji labai jaukus,ech tureciau as dvara galeciau kasdien skirtingo stiliaus miegamuosiuose miegot lotuliukas.gif
*

istekek uz pinkeviciaus..jis juk turi dvara lotuliukas.gif hihihi.gif
gyde
QUOTE(undi @ 2009 03 31, 14:35)
as dabar pradejau sukti galva del kito dalyko..kai lova su tokiais galais..kokia lovatiese deti g.gif  kazkaip kiek maciau nuotrauku niekur ant tokiu lovu nerodo rolleyes.gif  gal kas is savo patirties gali patart kaip graziau butu ir geriau.. blush2.gif
*

cia turejai galvoje galus, ar krastus, jei krastai su remu puikiausias lovos uzdangalas tiks su guma, kaip kad buna ivairios paklodes su gumomis aptempiancios ciuzini.
Malena
QUOTE(undi @ 2009 03 31, 14:12)
istekek uz pinkeviciaus..jis juk turi dvara lotuliukas.gif  hihihi.gif
*

As jau geriau be dvaro ir be senio lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.