QUOTE(AstaRaud @ 2010 10 27, 14:02)
QUOTE(AstaRaud @ 2010 10 27, 18:47)
Kokio s spalvos bus baldai? Spalvą derinčiau prie baldų arba grindų. Ruda spalva turi daug atspalvių
Ieskau miegamajam lovos. Noriu baltos su atrama galvai, kuri galetu pasikelti ir nusileisti. Gal matet kur nors? Aciu!! QUOTE(skorpiosa @ 2010 10 26, 12:39) Sveikos merginos Kadangi pradejom galvot apie miegamojo irengima, o ideju truksta tai atejau pas jus patarimo. Yra apie 18 kv kambaris, jame reikia irengti 2 zonas: miegamaji ir poilsio zona. Vietos nedaug, reik italpinti dar ir spinta, langas 1, kambaris neizoliuotas. Ka daryt.... Kaip tik nesenai lankiausi pas grupioke, ji miegamojo lova nuo svetaines atskyre lentynom. Pati susiprojektavo ir pasigamino toki balda, kuris turi daug ivairaus dydzio lentynu, kiaurai per ji viskas matosi, taip ir sviesa patenka, nes miegamojo zonoje lango nera ir jauku. Papildyta: ![]() Kazkas panasaus kaip cia QUOTE(Egipta @ 2010 11 01, 11:32) Kaip tik nesenai lankiausi pas grupioke, ji miegamojo lova nuo svetaines atskyre lentynom. Pati susiprojektavo ir pasigamino toki balda, kuris turi daug ivairaus dydzio lentynu, kiaurai per ji viskas matosi, taip ir sviesa patenka, nes miegamojo zonoje lango nera ir jauku. Bet tai labai gera ideja, norint atskirti dvi zonas viena nuo kitos... QUOTE(Svajone_25 @ 2010 11 02, 09:29) Istikruju gera Sau uzsakem ciuzini ir groteles, vyras pats darys lovos rema.O vaikams pirksim sofas-lovas
Mes pirkome tokią lovą, tik gaila ne labiausiai patinkančią, nes ta buvo per ilga, netilpo mums. Šiaip labai patenkinti, o dėl čiužinio tai kažkaip nenorėjom išlaidauti, nusipirkom Dormeo Memory (reklamos aukos). Nesu patenkinta čiužiniu, nors jau jau baigiu priprasti
QUOTE(Di8 @ 2010 09 27, 21:36) QUOTE(Brač' @ 2010 09 08, 09:08) Sveikutės... kaip tik šiuo metu įsirenginėjame miegamąjį, tai labai aktualus lovų klausimas. Esu nusižiūrėjus va tokias Lova Nr.1 arba Lova Nr.2 arba Lova Nr.3 arba Lova Nr.4 Čia jas SBA parduoda. Labiausiai linkstu prie Lovos Nr.2 Mano būtų smėlio spalvos. Tai gal kuri nors turite tokią, norėjau sužinoti ar patenkintos ar ne... az uz 1 arba 4 varjanta
man 4 pati graziausia
Aš už pirmąją. Be jokių nereikalingų detalių ir patalynės dėžė yra.
Sveikos,
gal galit patarti kaip praktiskiau butu....uzsakinesim dvigule medine lova i miegamaji....noriu kad butu kur sudeti patalus. Kazi kaip geriau - ar su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys Gal kas turit koki komentara is patirties QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 11:12) Sveikos, gal galit patarti kaip praktiskiau butu....uzsakinesim dvigule medine lova i miegamaji....noriu kad butu kur sudeti patalus. Kazi kaip geriau - ar su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys Gal kas turit koki komentara is patirties Sakykit,kur su istraukiamais stalciais matet,niekur parduotuvese nemaciau?
man atrodo, kad labai sunku pakelti groteles su ciuziniu ir taip nuolatos. turbut butu patogiau stalciai...
QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 11:53) na parduotuveje tiesa sakant lovu net neziurejau Isivaizduoju,kaip atrodo,tik parduotuvese nemaciau,gal viena,bet tokio klasikinio,pompasstisko stiliaus QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 13:05) man atrodo, kad labai sunku pakelti groteles su ciuziniu ir taip nuolatos. turbut butu patogiau stalciai... Nea, nesunku. Tik reikia žiūrėti, kad pneumatinis mechanizmas būtų įdėtas. Pas mane miegamojo lova dabartinė su tokiu pakeliamu. Plotis 2 m, ilgis 2,10 m, tikrai labai lengvai pasikelia. Man patogu. Vaikų kambaryje su stalčiais lovos, tai irgi nieko nepatogaus juose nėra. Žodžiu, man ir su stalčiais, ir pakeliama patogu
Sveikutes, reikia patarimo. Foto daryta tika po remonto, aisku ciuzinys yra, jau miegam
O sita fotke, priesais lova, daryta dar nepabaigus remonto (naujasnes neturiu). Galvos skausmas su tuo kampu nes ko norejau uzuolaidu naktiniu iki zemes krentanciu, to neina per ta kampa padaryti, tai dabar rusvas naktines romanetes pakabine esam bet man vistiek norisi ilgu naktiniu uzuolaidu...Kaip isspresti klausima su tuo kampu? Jei kabinu tik is vienos puses naktines, tai kaip su dieninem, det belieka tik iki palanges ane Vat dabar tokias pasisiuvau romanetes (kaip pirmam blynui pabandymui gerai bus, nesu siuveja tai nepeikit)....Aisku kadangi pakabint persigalvojau prie pat lubu, sios per trumpos pasidare - danersiu krasteli vaseliu koki nors rasta manau bus super
O siaip pamasciau (niekur nesu maciusi), netiktu tas uzuolaidas taip pat lanku kabinti?
pagooglinau ir radau ka turejau galvoj:
kristi, lanku neitu nes ta kampa (ten pakavoti seni vamzdziai) naudoju kaip lentynele, ir jis nera mazas, tad uzdengti jo nenoriu be to lubose kur apsvietimas, na ten irgi ne kaip atrodytu gal salia jo uzuolaidos, nu net nzn. Bet jau kai atsibos toji lentyna gal ir galima but begelius deti ir uzuolaidas, bet kazka mastau apie grakstu gelezini karniza, nu bet kad
manau, kad tai butu grazus variantas. Bet man kazkaip noretusi ir dieniniu uzuolaidu ilgu, kad tu radiatoriu nesimatytu. tik aisku, jau jei pasiutos romanetes, nieko nepadarysi, nekaitaliosi juk
ir darnelabai suprantu, kam jus norit naktines uzuolaidos jau jei romanetes yra, gausis du naktiniai miegamojo uzdangalai QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 14:17) manau, kad tai butu grazus variantas. Bet man kazkaip noretusi ir dieniniu uzuolaidu ilgu, kad tu radiatoriu nesimatytu. tik aisku, jau jei pasiutos romanetes, nieko nepadarysi, nekaitaliosi juk ir darnelabai suprantu, kam jus norit naktines uzuolaidos jau jei romanetes yra, gausis du naktiniai miegamojo uzdangalai Nea, du nesigaus, romanetes nuimsiu, as jas laikinai (tik neaisku tas laikinai kiek - pusmeti, metus, nzn) siuvausi nes medziaga turejau, kaip mokejau taip pasidariau nes litu nelabai tuo metu buvo... plikais langais nebusi Nu aisku is klaidu mokomasi...
tai viskas cia gerai gaunasi. prie to kampo dekit vienpuses naktines uzuolaidas perristas bantu, o dienines iki kampo, visvien krasta uzdengs naktine, nesimatys, kad dienine trumpesne is to sono...
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 14:28) tai viskas cia gerai gaunasi. prie to kampo dekit vienpuses naktines uzuolaidas perristas bantu, o dienines iki kampo, visvien krasta uzdengs naktine, nesimatys, kad dienine trumpesne is to sono... Pasimatavau ta savo kampa, jo ilgis ilgiausioj vietoj 90 cm o plotis 30, nemazas QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 09, 13:34) Pasimatavau ta savo kampa, jo ilgis ilgiausioj vietoj 90 cm o plotis 30, nemazas pabandysiu nupasakoti, kaip as isivaizduoju, gal mes tiesiog nesusikalbam nu va kaip sauniai nupiesiau
Super ideja! man patinka!
Graziai mastot, patarkit man ir kitu kambariu klausimais QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 11:12) gal galit patarti kaip praktiskiau butu....uzsakinesim dvigule medine lova i miegamaji....noriu kad butu kur sudeti patalus. Kazi kaip geriau - ar su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys Gal kas turit koki komentara is patirties Aš mąsčiau, kad noriu su stalčiais išvažiuojamais, bet pradėjau galvot kaip bus su grindim, ar neišsibrūžuos per laiką, tai spėju, rinksiuosi su atkeliamu variantu QUOTE(chuchundra @ 2010 11 09, 11:37) mačiau vieną modeliuką SBA balduose
Sveikos mergaites
Noreciau jusu patarimo paprasyti jau kuri laika ieskau miegamojo lovos su baldakimu,klasikine. Gal patartumet kur galima dar paziureti,apart Akropolio ir Baldu rojaus? noreciau kazka panasaus i sia,tik sios firmeles jau nebera;(: http://www.kurpirkti.lt/imagesi/org_097079...848319/Lova.jpg aciu QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 09, 14:12) Super ideja! man patinka! Graziai mastot, patarkit man ir kitu kambariu klausimais oi tikrai nebutinai tik dekoratyvios, naudokit kaip normalias naktines uzuolaidas, kurios diena susirisa. ir nebutinai daryti is abieju pusiu, cia jau kaip jums graziau QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 12:12) ... Kazi kaip geriau - ar su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys Gal kas turit koki komentara is patirties Čiužinys turi būti toks, kuris lankstytųsi per vidurį,, tuomet visai nesunku pakelt. O vat kai mes keitėm čiužinį - apie tai nepagalvojom, tai dabar pakėlus nesilaiko, reikia gerai paremt, kad "pasiraust" dėžėj Ištraukiamo stalčiaus minusai - braižosi grindys, ypač jei nepastebi kokio niekučio palindusio. Gerai jei didesni ratukai ir tarpas tarp grindų ir stalčiaus nemažas, o jei mažesnis, tai
sveikos merginos, matau kaip tik diskutuojat man aktualia tema, siek tiek bandau atsinaujint namus, pardaviau sena karniza ir uzuolaida, dabar stovi plikas langas, bet jau noriu grziu uzuolaidu, su sunkiom naktinem ir graziom dieninem. taigi, renkuosi info ir zvalgausi kaip cia ka padarius, nebenoriu to laikinai, nes vistiek kainuoja pinigus, o vaizdu esi nepatenkintas...taigi, ieskausi medziagu, noriu suderint portieras ir lovatiese, dieniniu, kad nebutu labai tamsu, bet ir uzsidengtu negrazus radiatoriai, ar tai imanoma?
imanoma, tai tikrai, tik vat kas liecia pati derinima, reikia eiti isalonus ir vietoj ieskoti deranciu audiniu, nes siaip atskirai susipirkti gali buti sudetinga, bet imanoma
su salonais irgi taip, bandziau su vienu sneketis telefonu, ta kiek klausiau kainu, sako nuo daug ko priklauso nuo daug ko priklauso...pasakiau ismatavimus, kad man prabangos nereikia ir t.t. bet vistiek net orientaciniu kainu
bijau nugasdinti, bet istikruju viskas labai daug kainuoja jeigu norite tureti pagal savo individualius poreikius. Ir as kai domejausi kainomis, niekas nieko man nesugebejo pasakyti, vaziavo i namus, matavo, skaiciavo tada jau gavau kainas. Pas mane langas apie 4-5 metrus ir truputi didesnis aukstis nei standartas, kazkur 270 cm, tai uz naktines ir dienines uzuolaidas, ju siuvima ir tvirtinima sumokejau 2500 LT
Gal kitos merginos kazka gales patarti, kaip pigiau prasisukti, nes man tai irgi aktualu siuo metu QUOTE(kristi777 @ 2010 11 10, 10:53) bijau nugasdinti, bet istikruju viskas labai daug kainuoja jeigu norite tureti pagal savo individualius poreikius. Ir as kai domejausi kainomis, niekas nieko man nesugebejo pasakyti, vaziavo i namus, matavo, skaiciavo tada jau gavau kainas. Pas mane langas apie 4-5 metrus ir truputi didesnis aukstis nei standartas, kazkur 270 cm, tai uz naktines ir dienines uzuolaidas, ju siuvima ir tvirtinima sumokejau 2500 LT Gal kitos merginos kazka gales patarti, kaip pigiau prasisukti, nes man tai irgi aktualu siuo metu na man irgi reikia ir dieniniu ir naktiniu, bet tokios sumos tikrai negaliu skirti QUOTE(Shiraz @ 2010 11 10, 10:04) na man irgi reikia ir dieniniu ir naktiniu, bet tokios sumos tikrai negaliu skirti Merginos,einam i Langu rubus(tema) gal ten kas ka patars,kaip pigiau prasisukt,tokiu sumu irgi neturiu.
nerandu as tu langu rubu
As miegamajame turiu ruda ale odine lova, sienas bandysiu dazyt sviesiai, tik va kuom nepasiprendziu . Kilimas ar grindys i miegama??? QUOTE(Paranormali @ 2010 11 10, 15:13) As miegamajame turiu ruda ale odine lova, sienas bandysiu dazyt sviesiai, tik va kuom nepasiprendziu . Kilimas ar grindys i miegama??? asmeniškai aš tik už grindis. Kilimai dulkias ir visokias erkutes renka ir prižiūrėti sunkiau QUOTE(Paranormali @ 2010 11 10, 15:13) As miegamajame turiu ruda ale odine lova, sienas bandysiu dazyt sviesiai, tik va kuom nepasiprendziu . Kilimas ar grindys i miegama??? Miegamajam kilimines dangos net nepatariamos. Del tu paciu priezasciu kurias kolege auksciau paminejo, durkes ir pan..o tu tuom kvepuosi nakti miegodama.
pas mus miegamajam grindys, bet vis svajoju koki grazu gera silta kilimuka po kojom, nes ryte taip nemalonu ant saltu grindu kojas padet
QUOTE(raganiukė78 @ 2010 11 11, 10:11) pas mus miegamajam grindys, bet vis svajoju koki grazu gera silta kilimuka po kojom, nes ryte taip nemalonu ant saltu grindu kojas padet na pas mus grindys laminatas, bet yra ir kilimas minkstas toks, labai smagu is lovos islipti ne ant saltu grindu, o ant minksto kilimo, siaip jis man ir jaukumo priduoda . QUOTE(raganiukė78 @ 2010 11 11, 09:11) pas mus miegamajam grindys, bet vis svajoju koki grazu gera silta kilimuka po kojom, nes ryte taip nemalonu ant saltu grindu kojas padet mes išmetėm visas kilimines dangas ir miegamajam pasiklojom kamštį. nieko geresnio net neįsivaizduoju
nu va merginos, pries gera savaite kvarsinau jums galvas del uzuolaidu, ikeliu rezultata
http://i530.photobucket.com/albums/dd342/b...55/IMG_0037.jpg QUOTE(Shiraz @ 2010 11 17, 11:35) nu va merginos, pries gera savaite kvarsinau jums galvas del uzuolaidu, ikeliu rezultata http://i530.photobucket.com/albums/dd342/b...55/IMG_0037.jpg O to sujungimo butinai reik. Pas mus 2 m. langas, zadam be sujungimo det, strypus jau ilgus nusipirkom. Kazin nebus blogai? dabar sudvejojau
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|