Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegamieji
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Upokšnis
QUOTE(AstaRaud @ 2010 10 27, 14:02)
Ir aš noriu patarimo dėl užuolaidų šiam miegamojo kambariui:
*

QUOTE(AstaRaud @ 2010 10 27, 18:47)
schmoll.gif  baldai bus šviesūs
*

Kokio s spalvos bus baldai? Spalvą derinčiau prie baldų arba grindų. Ruda spalva turi daug atspalvių ax.gif
AstaRaud
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 27, 19:21)
man tai cia kuo sviesesniu norisi, nes pats kamabrys gana tamsus  4u.gif
*

Na nufotografuosiu nuo lango pusės - tai tada kambarys atrodys šviesus...
Burbulenzas
4u.gif
Ieskau miegamajam lovos. Noriu baltos su atrama galvai, kuri galetu pasikelti ir nusileisti. Gal matet kur nors?

Aciu!! bigsmile.gif
Egipta
QUOTE(skorpiosa @ 2010 10 26, 12:39)
Sveikos merginos 4u.gif .
Kadangi pradejom galvot apie miegamojo irengima, o ideju truksta tai atejau pas jus patarimo. Yra apie 18 kv kambaris, jame reikia irengti 2 zonas: miegamaji ir poilsio zona. Vietos nedaug, reik italpinti dar ir spinta, langas 1, kambaris neizoliuotas. Ka daryt.... doh.gif , kazkokia perdanga ar stumdomom durim negaliu, nes tada poilsio zonoj sviesos isvis nebus, be to virs to vienintelio lango dar balkonas kaboja... tamsoka ir tap kambary. Spjaut i svecius ir irengti tiktai miegamaji irgi ... na nezinau
*

Kaip tik nesenai lankiausi pas grupioke, ji miegamojo lova nuo svetaines atskyre lentynom. Pati susiprojektavo ir pasigamino toki balda, kuris turi daug ivairaus dydzio lentynu, kiaurai per ji viskas matosi, taip ir sviesa patenka, nes miegamojo zonoje lango nera ir jauku.
Papildyta:
user posted image

Kazkas panasaus kaip cia
Svajone_25
QUOTE(Egipta @ 2010 11 01, 11:32)
Kaip tik nesenai lankiausi pas grupioke, ji miegamojo lova nuo svetaines atskyre lentynom. Pati susiprojektavo ir pasigamino toki balda, kuris turi daug ivairaus dydzio  lentynu, kiaurai per ji viskas matosi, taip ir sviesa patenka, nes miegamojo zonoje lango nera ir jauku.
*

Bet tai labai gera ideja, norint atskirti dvi zonas viena nuo kitos... thumbup.gif
skorpiosa
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 11 02, 09:29)
Bet tai labai gera ideja, norint atskirti dvi zonas viena nuo kitos... thumbup.gif
*

Istikruju gera smile.gif , mes praeitais metais viska nupiesem, suproektavom taip ir liko. Dabar nutarem kad dideli kambari vaikams atiduosim o sau darysim grinai miegamaji. Vis ti jos auga, drauges prades lakstyt... jom vietos daugiau reikia.
Sau uzsakem ciuzini ir groteles, vyras pats darys lovos rema.O vaikams pirksim sofas-lovas
smalsianosė
Mes pirkome tokią lovą, tik gaila ne labiausiai patinkančią, nes ta buvo per ilga, netilpo mums. Šiaip labai patenkinti, o dėl čiužinio tai kažkaip nenorėjom išlaidauti, nusipirkom Dormeo Memory (reklamos aukos). Nesu patenkinta čiužiniu, nors jau jau baigiu priprasti smile.gif

QUOTE(Di8 @ 2010 09 27, 21:36)
man irgi jos labai gražios  thumbup.gif
gal žinote kiek čiužiniai kainuoja prie šių lovų blush2.gif
*

mamulka10
QUOTE(Brač' @ 2010 09 08, 09:08)
Sveikutės...

kaip tik šiuo metu įsirenginėjame miegamąjį, tai labai aktualus lovų klausimas.
Esu nusižiūrėjus va tokias
Lova Nr.1
arba
Lova Nr.2
arba
Lova Nr.3
arba
Lova Nr.4

Čia jas SBA parduoda. Labiausiai linkstu prie Lovos Nr.2 Mano būtų smėlio spalvos.
Tai gal kuri nors turite tokią, norėjau sužinoti ar patenkintos ar ne...
*

az uz 1 arba 4 varjanta mirksiukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
skorpiosa
QUOTE(mamulka10 @ 2010 11 03, 23:00)
az uz 1 arba  4 varjanta  mirksiukas.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Man 2 labiau patinka wub.gif
LolitCafe
man 4 pati graziausia ax.gif
Temidė
Aš už pirmąją. Be jokių nereikalingų detalių ir patalynės dėžė yra.
ingridatam
Sveikos,

gal galit patarti kaip praktiskiau butu....uzsakinesim dvigule medine lova i miegamaji....noriu kad butu kur sudeti patalus. Kazi kaip geriau - ar su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys g.gif
Gal kas turit koki komentara is patirties 4u.gif
chuchundra
QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 11:12)
Sveikos,

gal galit patarti kaip praktiskiau butu....uzsakinesim dvigule medine lova i miegamaji....noriu kad butu kur sudeti patalus. Kazi kaip geriau - ar  su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys  g.gif
Gal kas turit koki komentara is patirties  4u.gif
*

Sakykit,kur su istraukiamais stalciais matet,niekur parduotuvese nemaciau?
ingridatam
QUOTE(chuchundra @ 2010 11 09, 11:37)
*

na parduotuveje tiesa sakant lovu net neziurejau blush2.gif kadangi mes uzsakinesim, tai rinkausi modeli is interneto.....nemoku cia ideti foto..bet galiu atsiusti emeilu jei parasysit 4u.gif
kristi777
man atrodo, kad labai sunku pakelti groteles su ciuziniu ir taip nuolatos. turbut butu patogiau stalciai...
chuchundra
QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 11:53)
na parduotuveje tiesa sakant lovu net neziurejau  blush2.gif kadangi mes uzsakinesim, tai rinkausi modeli is interneto.....nemoku cia ideti foto..bet galiu atsiusti emeilu jei parasysit  4u.gif
*

Isivaizduoju,kaip atrodo,tik parduotuvese nemaciau,gal viena,bet tokio klasikinio,pompasstisko stiliaus schmoll.gif
Temidė
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 13:05)
man atrodo, kad labai sunku pakelti groteles su ciuziniu ir taip nuolatos. turbut butu patogiau stalciai...
*

Nea, nesunku. Tik reikia žiūrėti, kad pneumatinis mechanizmas būtų įdėtas. Pas mane miegamojo lova dabartinė su tokiu pakeliamu. Plotis 2 m, ilgis 2,10 m, tikrai labai lengvai pasikelia. Man patogu.
Vaikų kambaryje su stalčiais lovos, tai irgi nieko nepatogaus juose nėra. Žodžiu, man ir su stalčiais, ir pakeliama patogu smile.gif
Rutele_S
Sveikutes, reikia patarimo. Foto daryta tika po remonto, aisku ciuzinys yra, jau miegam biggrin.gif bet klausimas toks, ar tiktu kairej p.kaip dabar ziurint tualetinis stalelis? Neskaitant to kad toj pusej miega vyras? Be to, nerandu tokio kuris tiktu prie lovos doh.gif dar patarkit koks cia sviestuvas tiktu ir lempos stalines. Jeigu netingit, butu liuks su paveiksliukais bigsmile.gif
user posted image
O sita fotke, priesais lova, daryta dar nepabaigus remonto (naujasnes neturiu). Galvos skausmas su tuo kampu nes ko norejau uzuolaidu naktiniu iki zemes krentanciu, to neina per ta kampa padaryti, tai dabar rusvas naktines romanetes pakabine esam bet man vistiek norisi ilgu naktiniu uzuolaidu...Kaip isspresti klausima su tuo kampu? Jei kabinu tik is vienos puses naktines, tai kaip su dieninem, det belieka tik iki palanges ane g.gif
user posted image
Vat dabar tokias pasisiuvau romanetes (kaip pirmam blynui pabandymui gerai bus, nesu siuveja tai nepeikit)....Aisku kadangi pakabint persigalvojau prie pat lubu, sios per trumpos pasidare - danersiu krasteli vaseliu koki nors rasta manau bus super wub.gif na nebt jau kol kas...
user posted image
kristi777
O siaip pamasciau (niekur nesu maciusi), netiktu tas uzuolaidas taip pat lanku kabinti?
pagooglinau ir radau ka turejau galvoj:

user posted image
Rutele_S
kristi, lanku neitu nes ta kampa (ten pakavoti seni vamzdziai) naudoju kaip lentynele, ir jis nera mazas, tad uzdengti jo nenoriu be to lubose kur apsvietimas, na ten irgi ne kaip atrodytu gal salia jo uzuolaidos, nu net nzn. Bet jau kai atsibos toji lentyna gal ir galima but begelius deti ir uzuolaidas, bet kazka mastau apie grakstu gelezini karniza, nu bet kad doh.gif O jeigu deti tik toj vienoj pusej visa naktine uzuolaida na ne is 2 o is 1 dalies, ir dienai surist kokiu groziu su kutu wub.gif
kristi777
manau, kad tai butu grazus variantas. Bet man kazkaip noretusi ir dieniniu uzuolaidu ilgu, kad tu radiatoriu nesimatytu. tik aisku, jau jei pasiutos romanetes, nieko nepadarysi, nekaitaliosi juk smile.gif
ir darnelabai suprantu, kam jus norit naktines uzuolaidos jau jei romanetes yra, gausis du naktiniai miegamojo uzdangalai g.gif
Rutele_S
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 14:17)
manau, kad tai butu grazus variantas. Bet man kazkaip noretusi ir dieniniu uzuolaidu ilgu, kad tu radiatoriu nesimatytu. tik aisku, jau jei pasiutos romanetes, nieko nepadarysi, nekaitaliosi juk smile.gif
ir darnelabai suprantu, kam jus norit naktines uzuolaidos jau jei romanetes yra, gausis du naktiniai miegamojo uzdangalai  g.gif
*

Nea, du nesigaus, romanetes nuimsiu, as jas laikinai (tik neaisku tas laikinai kiek - pusmeti, metus, nzn) siuvausi nes medziaga turejau, kaip mokejau taip pasidariau nes litu nelabai tuo metu buvo... plikais langais nebusi blush2.gif O ilgu naktiniu uzuolaidu norejau visada, tik velgi, kazkodel apie tai pagalvojau kai jau tas kampas buvo padarytas, kad man ju neis graziai pakabinti doh.gif O radiatoriu jo, gerai but uzdengt, bet tik toks variantas tada lieka kaip siulet, lanku, kad pasikabintu ir dienines ilgos... Bet paziurejau kad vienas halogenas uzsidengtu tada...ar nuo kur jas det?
Nu aisku is klaidu mokomasi...
kristi777
tai viskas cia gerai gaunasi. prie to kampo dekit vienpuses naktines uzuolaidas perristas bantu, o dienines iki kampo, visvien krasta uzdengs naktine, nesimatys, kad dienine trumpesne is to sono...
Rutele_S
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 14:28)
tai viskas cia gerai gaunasi. prie to kampo dekit vienpuses naktines uzuolaidas perristas bantu, o dienines iki kampo, visvien krasta uzdengs naktine, nesimatys, kad dienine trumpesne is to sono...
*

Pasimatavau ta savo kampa, jo ilgis ilgiausioj vietoj 90 cm o plotis 30, nemazas doh.gif o kaip su halogenu virsuj, gausis atvepe tos uzuolaidos per kampa g.gif o dar pamenu taip dziaugiausi kad pasisleps seni vamzdziai, ir ten lentynele bus orchidejai bigsmile.gif
kristi777
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 09, 13:34)
Pasimatavau ta savo kampa, jo ilgis ilgiausioj vietoj 90 cm o plotis 30, nemazas doh.gif  o kaip su halogenu virsuj, gausis atvepe tos uzuolaidos per kampa g.gif  o dar pamenu taip dziaugiausi kad pasisleps seni vamzdziai, ir ten lentynele bus orchidejai bigsmile.gif
*

pabandysiu nupasakoti, kaip as isivaizduoju, gal mes tiesiog nesusikalbam smile.gif Dienine uzuolaida eitu per visa langa iki pat zemes. Naktine galetu buti suraukta, t.y. viena jos banga eina kampu nuo to "baslio" su halogenais ir nuozulniai neuzdengdama kampines lentynos susirisa ties jos krastu, kur jau langas prasideda. o kita banga analogiskai is kitos puses. nu gal iseis papaisyti, pabandysiu 4u.gif
nu va kaip sauniai nupiesiau smile.gif

user posted image
Rutele_S
Super ideja! man patinka! bigsmile.gif kazin jos tik dekoratyvios tame sone butu, na nenaudojamos, o uzsitrauktu langas su kita uzuolaida? ar vistikdaryti dvi vienodo plocio uzuolaidas?
Graziai mastot, patarkit man ir kitu kambariu klausimais bigsmile.gif
Bonpari
QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 11:12)
gal galit patarti kaip praktiskiau butu....uzsakinesim dvigule medine lova i miegamaji....noriu kad butu kur sudeti patalus. Kazi kaip geriau - ar  su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys  g.gif
Gal kas turit koki komentara is patirties  4u.gif
*

Aš mąsčiau, kad noriu su stalčiais išvažiuojamais, bet pradėjau galvot kaip bus su grindim, ar neišsibrūžuos per laiką, tai spėju, rinksiuosi su atkeliamu variantu

QUOTE(chuchundra @ 2010 11 09, 11:37)
*

mačiau vieną modeliuką SBA balduose ax.gif
Margaritka
Sveikos mergaites 4u.gif
Noreciau jusu patarimo paprasyti ax.gif
jau kuri laika ieskau miegamojo lovos su baldakimu,klasikine.
Gal patartumet kur galima dar paziureti,apart Akropolio ir Baldu rojaus?
noreciau kazka panasaus i sia,tik sios firmeles jau nebera;(:
http://www.kurpirkti.lt/imagesi/org_097079...848319/Lova.jpg
aciu smile.gif
kristi777
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 09, 14:12)
Super ideja! man patinka! bigsmile.gif  kazin jos tik dekoratyvios tame sone butu, na nenaudojamos, o uzsitrauktu langas su kita uzuolaida? ar vistikdaryti dvi vienodo plocio uzuolaidas?
Graziai mastot, patarkit man ir kitu kambariu klausimais bigsmile.gif
*

oi tikrai nebutinai tik dekoratyvios, naudokit kaip normalias naktines uzuolaidas, kurios diena susirisa. ir nebutinai daryti is abieju pusiu, cia jau kaip jums graziau 4u.gif O patarti man visada smagu, svarbu tik kazkam idomios mano mintys. Pasakykit problemas kituose kambariuose ir visos bendrom jegom kazka sugalvosim mirksiukas.gif
edinka
QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 12:12)
... Kazi kaip geriau - ar  su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys
Gal kas turit koki komentara is patirties 
*

Čiužinys turi būti toks, kuris lankstytųsi per vidurį,, tuomet visai nesunku pakelt. O vat kai mes keitėm čiužinį - apie tai nepagalvojom, tai dabar pakėlus nesilaiko, reikia gerai paremt, kad "pasiraust" dėžėj lotuliukas.gif
Ištraukiamo stalčiaus minusai - braižosi grindys, ypač jei nepastebi kokio niekučio palindusio. Gerai jei didesni ratukai ir tarpas tarp grindų ir stalčiaus nemažas, o jei mažesnis, tai schmoll.gif
Shiraz
sveikos merginos, matau kaip tik diskutuojat man aktualia tema, siek tiek bandau atsinaujint namus, pardaviau sena karniza ir uzuolaida, dabar stovi plikas langas, bet jau noriu grziu uzuolaidu, su sunkiom naktinem ir graziom dieninem. taigi, renkuosi info ir zvalgausi kaip cia ka padarius, nebenoriu to laikinai, nes vistiek kainuoja pinigus, o vaizdu esi nepatenkintas...taigi, ieskausi medziagu, noriu suderint portieras ir lovatiese, dieniniu, kad nebutu labai tamsu, bet ir uzsidengtu negrazus radiatoriai, ar tai imanoma? g.gif
kristi777
imanoma, tai tikrai, tik vat kas liecia pati derinima, reikia eiti isalonus ir vietoj ieskoti deranciu audiniu, nes siaip atskirai susipirkti gali buti sudetinga, bet imanoma smile.gif
Shiraz
su salonais irgi taip, bandziau su vienu sneketis telefonu, ta kiek klausiau kainu, sako nuo daug ko priklauso nuo daug ko priklauso...pasakiau ismatavimus, kad man prabangos nereikia ir t.t. bet vistiek net orientaciniu kainu doh.gif siena 3.3m, aukstis 2.45, grynas standartas, tai vistiek zino, kiek kainuoja mazdaug. nes velgi pradet viska rinktis, tai medziagu kainas suskaiciuot sugebu, bet jei uz darba susisauks daugiau nei uz medziaga doh.gif nu zodziu, neisivaizduoju kad uz uzuolaidas mokeciau 1000 LT schmoll.gif
kristi777
bijau nugasdinti, bet istikruju viskas labai daug kainuoja jeigu norite tureti pagal savo individualius poreikius. Ir as kai domejausi kainomis, niekas nieko man nesugebejo pasakyti, vaziavo i namus, matavo, skaiciavo tada jau gavau kainas. Pas mane langas apie 4-5 metrus ir truputi didesnis aukstis nei standartas, kazkur 270 cm, tai uz naktines ir dienines uzuolaidas, ju siuvima ir tvirtinima sumokejau 2500 LT doh.gif Kazkoks kosmaras, bet tai buvo pigiausia, ka gavau (pirkau bazej), o uzuolaidu visvien reikejo. As, kaip ir jus, esu tokios nuomones, kad verciau gerai viena karta, nei bet kas, kas nepatinka, nes tai bereikalingas pinigu ismetimas.
Gal kitos merginos kazka gales patarti, kaip pigiau prasisukti, nes man tai irgi aktualu siuo metu 4u.gif
Shiraz
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 10, 10:53)
bijau nugasdinti, bet istikruju viskas labai daug kainuoja jeigu norite tureti pagal savo individualius poreikius. Ir as kai domejausi kainomis, niekas nieko man nesugebejo pasakyti, vaziavo i namus, matavo, skaiciavo tada jau gavau kainas. Pas mane langas apie 4-5 metrus ir truputi didesnis aukstis nei standartas, kazkur 270 cm, tai uz naktines ir dienines uzuolaidas, ju siuvima ir tvirtinima sumokejau 2500 LT  doh.gif Kazkoks kosmaras, bet tai buvo pigiausia, ka gavau (pirkau bazej), o uzuolaidu visvien reikejo. As, kaip ir jus, esu tokios nuomones, kad verciau gerai viena karta, nei bet kas, kas nepatinka, nes tai bereikalingas pinigu ismetimas.
Gal kitos merginos kazka gales patarti, kaip pigiau prasisukti, nes man tai irgi aktualu siuo metu  4u.gif
*

na man irgi reikia ir dieniniu ir naktiniu, bet tokios sumos tikrai negaliu skirti blink.gif mano mociute siuveja, bet senamadisko kirpimo, bet manau, kad jeigu kazkaip paprastai tai gal pasiutu g.gif o bazej tai sita jau zinau, kad nera pigu schmoll.gif o tu laikinu, beleko, jau esu atsikandus, todel daugiau nebenoriu, reikia kazka galvot, laukiam patarimu thumbup.gif
chuchundra
QUOTE(Shiraz @ 2010 11 10, 10:04)
na man irgi reikia ir dieniniu ir naktiniu, bet tokios sumos tikrai negaliu skirti blink.gif mano mociute siuveja, bet senamadisko kirpimo, bet manau, kad jeigu kazkaip paprastai tai gal pasiutu g.gif o bazej tai sita jau zinau, kad nera pigu schmoll.gif o tu laikinu, beleko, jau esu atsikandus, todel daugiau nebenoriu, reikia kazka galvot, laukiam patarimu thumbup.gif
*

Merginos,einam i Langu rubus(tema) gal ten kas ka patars,kaip pigiau prasisukt,tokiu sumu irgi neturiu.
Upokšnis
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 12:05)
*

Bet stalčiams reikia vietos g.gif
Aš tai ieškau lovos, kurioje patalynės dėžė būtų per visą lovą, o ne per pusę. Gaila, kad tokių pasiūlymų labai nedaug.
Shiraz
nerandu as tu langu rubu g.gif
Temidė
QUOTE(Shiraz @ 2010 11 10, 13:33)
nerandu as tu langu rubu g.gif
*

Čia:

Langų rūbai
Paranormali
blush2.gif prisijungsiu nes namie remontai ....
As miegamajame turiu ruda ale odine lova, sienas bandysiu dazyt sviesiai, tik va kuom nepasiprendziu . Kilimas ar grindys i miegama??? g.gif pasidalinkit savo uz ir pries.... Dabar guli kilimine danga, na UK jos visur. Plesiu beveik visas jas lauk. Tik va miegamajam mastau kilimas ar grindys geriau? g.gif jame niekas nevyksta tik miegam smile.gif
princesiuke
QUOTE(Paranormali @ 2010 11 10, 15:13)
blush2.gif  prisijungsiu nes namie remontai ....
As miegamajame turiu ruda ale odine lova, sienas bandysiu dazyt sviesiai, tik va kuom nepasiprendziu . Kilimas ar grindys i miegama??? g.gif  pasidalinkit savo uz ir pries.... Dabar guli kilimine danga, na UK jos visur. Plesiu beveik visas jas lauk. Tik va miegamajam mastau kilimas ar grindys geriau? g.gif  jame niekas nevyksta tik miegam smile.gif
*

asmeniškai aš tik už grindis. Kilimai dulkias ir visokias erkutes renka ir prižiūrėti sunkiau rolleyes.gif
GreenLady
QUOTE(Paranormali @ 2010 11 10, 15:13)
blush2.gif  prisijungsiu nes namie remontai ....
As miegamajame turiu ruda ale odine lova, sienas bandysiu dazyt sviesiai, tik va kuom nepasiprendziu . Kilimas ar grindys i miegama??? g.gif  pasidalinkit savo uz ir pries.... Dabar guli kilimine danga, na UK jos visur. Plesiu beveik visas jas lauk. Tik va miegamajam mastau kilimas ar grindys geriau? g.gif  jame niekas nevyksta tik miegam smile.gif
*

Miegamajam kilimines dangos net nepatariamos. Del tu paciu priezasciu kurias kolege auksciau paminejo, durkes ir pan..o tu tuom kvepuosi nakti miegodama.
raganiukė78
pas mus miegamajam grindys, bet vis svajoju koki grazu gera silta kilimuka po kojom, nes ryte taip nemalonu ant saltu grindu kojas padet
Nirida
QUOTE(raganiukė78 @ 2010 11 11, 10:11)
pas mus miegamajam grindys, bet vis svajoju koki grazu gera silta kilimuka po kojom, nes ryte taip nemalonu ant saltu grindu kojas padet
*

na pas mus grindys laminatas, bet yra ir kilimas minkstas toks, labai smagu is lovos islipti ne ant saltu grindu, o ant minksto kilimo, siaip jis man ir jaukumo priduoda .
šešėlis
QUOTE(raganiukė78 @ 2010 11 11, 09:11)

mes išmetėm visas kilimines dangas ir miegamajam pasiklojom kamštį. nieko geresnio net neįsivaizduoju smile.gif
Brač'
QUOTE(šešėlis @ 2010 11 11, 13:59)
mes išmetėm visas kilimines dangas ir miegamajam pasiklojom kamštį. nieko geresnio net neįsivaizduoju smile.gif
*

Kamštis gerai, man tai labai patinka thumbup.gif Pas mus kambariuose visuose kamštinės grindys, o būsimo miegamo ir dalis sienų bus kamščiu apklijuota.
Shiraz
nu va merginos, pries gera savaite kvarsinau jums galvas del uzuolaidu, ikeliu rezultata ax.gif
http://i530.photobucket.com/albums/dd342/b...55/IMG_0037.jpg
www.rrr
QUOTE(Shiraz @ 2010 11 17, 11:35)
nu va merginos, pries gera savaite kvarsinau jums galvas del uzuolaidu, ikeliu rezultata ax.gif
http://i530.photobucket.com/albums/dd342/b...55/IMG_0037.jpg
*

O to sujungimo butinai reik. Pas mus 2 m. langas, zadam be sujungimo det, strypus jau ilgus nusipirkom. Kazin nebus blogai? dabar sudvejojau ax.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.