Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno r. Noreikiškių lopšelis-darželis "Ąžuolėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Vestya
smile.gif
erika_jaz
QUOTE(Ritandra @ 2011 06 30, 20:56)
lotuliukas.gif

klausykite buvau ringauduose ir man pasake kad sarasus turi svietimo skyrius ir akademijos ir ringaudu vaiku, sake kad jie statys eile, ir kad 2 dienos pries rugseji mamos zinos ar pateko vaikai, tai ka? tie kurie jau sake kad eina nuo rugsejo kad skambino tai jau klausimas ar pateks? nes kaip supratau svietimo skyrius turi abu sarasus ir skirstys vaikui darzeli. ar as kazko nesupratau ? gal dar kuri ka zino?
*

kaip tai skirstys darzeli g.gif
man tai Ringaudu pradines mokyklos direktore sake,kad rugpjucio gale bus sarasai.dabar ju neskelbia tode,kad nezino kiek iki rugsejo 1d dar bus pateikta prasymu priimti vaika,kuri tures priimt be eiles(soc,remtini,daugiavaikiai,gal dar kazkas ) rolleyes.gif
Ritandra
sveikos, gal zinot kada direktore gryzta is atostogu akademijos darzelio?
Siaurine*
QUOTE(Ritandra @ 2011 07 18, 09:04)
sveikos, gal zinot kada direktore gryzta is atostogu akademijos darzelio?
*

Bent jau pernai tai gryzo rugpjucio 16, manau ir siemet panasiai mirksiukas.gif
Miskauoge
Merginos , kiek laukiate eilese kad vaikiukas papultu i darzeli. Maniskis gime spali, iskarto uzsirasem ir sake kazin ar po 2 ju metu pateksim blush2.gif , tai nieko nesuprantu. Ka eile ateis kai jau i mokykla reikes iseiti doh.gif doh.gif doh.gif
Siaurine*
Mes atlaukem lygiai tris metus, gime vasara, iskart uzrasem, taigi tik si rugseji eile atejo unsure.gif
vilma*
mes irgi tris metus atlaukem, uzrasiau ne iskart tai papuolem 5 metu.
bet jau metus atlankem bigsmile.gif

siaip gal jau pamazes tos eiles cia buvo tie prioritetai dar nepamazinti mirksiukas.gif
Burtininke
Sveikos mamytės smile.gif
Vis šnekėdavo, kad bus vieši sąrašai kas bus priimami į darželį, gal kas žinot kur tokie skelbiami? g.gif
Kažin kaip bus su darželiu... remontams dar galo nematyt...
Irtisa
QUOTE(Burtininke @ 2011 08 06, 08:11)
Sveikos mamytės  smile.gif
Vis šnekėdavo, kad bus vieši sąrašai kas bus priimami į darželį, gal kas žinot kur tokie skelbiami? g.gif
Kažin kaip bus su darželiu... remontams dar galo nematyt...
*

Labux praeita savaite skambinausi i darziuka, sake sia savaie turi jau but vedeja is atostogu grizusi ir i savaites pabaiga sarasai iskelti paciame darziuke kiek zinau. idomu kaip ringaudu darziukas ar atsidarys ar ne, nes ir jau vaikuciui 3,5 m. o uzraseme kai tik gime ir dar pavasari ant klaustuko buvome unsure.gif
erika_jaz
QUOTE(Irtisa @ 2011 08 08, 14:52)
Labux praeita savaite skambinausi i darziuka, sake sia savaie turi jau but vedeja is atostogu grizusi ir i savaites pabaiga sarasai iskelti paciame darziuke kiek zinau. idomu kaip ringaudu darziukas ar atsidarys ar ne, nes ir jau vaikuciui 3,5 m. o uzraseme kai tik gime ir dar pavasari ant klaustuko buvome  unsure.gif
*

atsidarys ringaudu darziukas,jau sarasai yra ant duru(is kiemo puses) iskabinti kas pateko nuo rugsejo 4u.gif
Siaurine*
Puiku kad Ringauduose atsidarė daržiukas, gal Akademijos darželio eilės sumažės thumbup.gif
tėtukas
sveiki, tai ar galit man paaiškinti kada reikia užrašyti vaiką į lopšelio grupę?, kada dar vaikas tik sapnuose buvo??! Kiek supratau ta eilė turėtų būti atskirta nuo bendros eilės, ne svaikui suėjus 3 metams jis patenka į darželio grupę. Aš saviškį užregistravau koks mėnesiukas po gimimo ir ką rugsėjo 01dienai jam jau 2.5 metų bet į darželį (lopšelį) nepatekom. Tai kas tada patenka į lopšelio grupęę???
hererra
QUOTE(tėtukas @ 2011 08 22, 11:38)
sveiki, tai ar galit man paaiškinti kada reikia užrašyti vaiką į lopšelio grupę?, kada dar vaikas tik sapnuose buvo??! Kiek supratau ta eilė turėtų būti atskirta nuo bendros eilės, ne svaikui suėjus 3 metams jis patenka į darželio grupę. Aš saviškį užregistravau koks mėnesiukas po gimimo ir ką rugsėjo 01dienai jam jau 2.5 metų bet į darželį (lopšelį) nepatekom. Tai kas tada patenka į lopšelio grupęę???
*

Va šita vieta ir juokingiausia, kad vos po gimimo užrašai, o vaikai į lopšely vistiek nepatenka. Išvada? lopšelyje eilių nėra, yra išrinktieji lotuliukas.gif
loreta311
QUOTE(hererra @ 2011 08 22, 16:00)
Va šita vieta ir juokingiausia, kad vos po gimimo užrašai, o vaikai į lopšely vistiek nepatenka. Išvada? lopšelyje eilių nėra, yra išrinktieji lotuliukas.gif
*

Man irgi mistika, musu didysis patenka siemet, bet jis turi prioriteta, bet mazasis sake direktore pateks i darzeli kai bus 5 metai, tai kam tas lopselis tada...
Siaurine*
Ir man dėl lopšelio mistika buvo doh.gif
Sakau direktorei turbūt nėra mažesnių nei 3m vaikučių, nes neįmanoma patekt greičiau, tai ji tik išpūtė akis ir sako - yra!!! Pasirodo kaip supratau į lopšelį patenka tik tie vaikučiai kurie ateina su pirmenybe, daugiavaikių šeimų ir t.t. doh.gif
hererra
Na, paskui dar tie iš lopšelio užima pora darželio grupių, todėl ir darželio eilės nenormaliai išpūstos... išvis, labai daug čia kas užsirašo, bet paskui pradeda lankyti mieste ir dažnai jau nebegrįžta. Labai liūdna dėl to, fainas daržiukas, norėtume čia lankyti unsure.gif
Miranda80
Na, man ir mistika su tom eilem... manoji gimus ziema, tai gruodi bus 3 metai, uzrasyta menesio laiko, dabar didelis klaustukas ir tai priimtu i lopselio grupe (na sis variantas man dar gal ir geriau), bet esme ta, kad ta grupe jau 2009 metu gimimo mastau.gif tai nesuprantu kaip tos eiles "slenka" jei "prasoka" 2008 metu gimimo vaikai g.gif
jolantux777
QUOTE(Miranda80 @ 2011 08 24, 17:30)
Na, man ir mistika su tom eilem... manoji gimus ziema, tai gruodi bus 3 metai, uzrasyta menesio laiko, dabar didelis klaustukas ir tai priimtu i lopselio grupe (na sis variantas man dar gal ir geriau), bet esme ta, kad ta grupe jau 2009 metu gimimo mastau.gif tai nesuprantu kaip tos eiles "slenka" jei "prasoka" 2008 metu gimimo vaikai  g.gif
*

tai va, negi tiek daug su pirmenybėm aplenkia, dabar gi nedaug tų prioritetų belikę. bet ir šiaip eilė kosminė, Ringauduos daržiukas atsidarė, tai viliuosi kad gal kiek pagreitės reikalai, bet iš atsiliepimų matosi kad nelabai. Mes šiemet užsirašėm po mėnesiuko nuo gimimo, tai eilėj buvom trys šimtai kažkelinti. Gyvenam prie pat darželio, nesąmonė būtų vaiką į miestą vežiot.
Burtininke
Mes papuolėm thumbup.gif Atlaukėm 3 metus doh.gif
lepunele
Nieko nesupratau apie ta darzeli, nebent tai kad sunku papulti doh.gif
lepunele
QUOTE(Miskauoge @ 2011 07 18, 15:10)
Merginos , kiek laukiate eilese kad vaikiukas papultu i darzeli. Maniskis gime spali, iskarto uzsirasem ir sake kazin ar po 2 ju metu pateksim  blush2.gif , tai nieko nesuprantu. Ka eile ateis kai jau i mokykla reikes iseiti  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Reikia darzeliui trecio auksto ax.gif
raminda
QUOTE(lepunele @ 2012 02 29, 19:50)
Reikia darzeliui trecio auksto ax.gif
*

ir kuo greiciau g.gif
vilma*
QUOTE(Miranda80 @ 2011 08 24, 17:30)
Na, man ir mistika su tom eilem... manoji gimus ziema, tai gruodi bus 3 metai, uzrasyta menesio laiko, dabar didelis klaustukas ir tai priimtu i lopselio grupe (na sis variantas man dar gal ir geriau), bet esme ta, kad ta grupe jau 2009 metu gimimo mastau.gif tai nesuprantu kaip tos eiles "slenka" jei "prasoka" 2008 metu gimimo vaikai  g.gif
*

pagal mano matematika jus jau i darzelio grupe o ne i loselio turi priimt. nes 2008 metuku vaikuciai jau triju metuku ir jie jau ne lopselinukai.
lopselinukai 2009 metu. Bet tas visai neturetu tureti itakos Jusu eilei. Nes jei ateis eile nesvarbu ar lopslinio amziaus ar ne vistiek turi priimti. g.gif
nu bent jau kai maniskis lanke taip buvo.
dabar tikriausiai tos eiles vel padidejo nes vaikuciai dabar jau nori papulti kurie gime kai buvo labai gimstamumas padidejes kai ismokos padidintos buvo.
linkiu visom mamytem apsiginkluoti kantrybe 4u.gif
Tic-Tac
Buvau darzelyje uzsirasyti i eile, tai maziukui tik 2 menesiukai, o eileje esame 349. Taip kad papulti ir sulaukti eiles - be sansu
Loora
QUOTE(Tic-Tac @ 2012 04 29, 17:35)
Buvau darzelyje uzsirasyti i eile, tai maziukui tik 2 menesiukai, o eileje esame 349. Taip kad papulti ir sulaukti eiles - be sansu
*

O internete nėra galimybės pažiūrėti šito darželio sąrašus, eiles?
milla22

QUOTE(Tic-Tac @ 2012 04 29, 17:35)
*

doh.gif nejaugi tiek Akademijoj vaikuuuu yra doh.gif
Tic-Tac
QUOTE(milla22 @ 2012 05 14, 16:48)
doh.gif  nejaugi tiek Akademijoj vaikuuuu yra  doh.gif
*

Aha ir as suabejojau ta eile. Pasak direktores, kad is tos eiles nemazai isbraukta vaikuciu, atsidarus ringaudų darzeliui. g.gif
loreta311
Kazi gal kas jau gavo pakvietima i lopseli?
Direktore turetu paskambinti ir pranesti sia dziugia zinia bigsmile.gif
oi laukiu laukiu... doh.gif
3lena
QUOTE(loreta311 @ 2012 05 15, 18:44)
Direktore turetu paskambinti ir pranesti sia dziugia zinia  bigsmile.gif
oi laukiu laukiu...  doh.gif
*

gavom mes pakvietima smile.gif atsisakem ir perleidom vieta kam nors kitam smile.gif nutariau, kad dar paauginsiu namie vaikina smile.gif
milla22
QUOTE(loreta311 @ 2012 05 15, 16:44)
Direktore turetu paskambinti ir pranesti sia dziugia zinia  bigsmile.gif
oi laukiu laukiu...  doh.gif
*

O kada uzrasete eilen savo vaikiuka ? 4u.gif
Tare
gal kas zinot ka nors apie "norvegiskus (o gal svediskus....??) namukus" - nezinau, ar projektas, ar realus planai statyti namukus kaip ir pusiau privaciam darzeliui sito darzelio teritorijoje, isliekant sarasuose esamoje eileje, maitinantis sito darzelio maistu ir gaunant ugdyma is esamu darbuotoju?
Turejo susirinkimas buti praeita pirmadieni sita tema, bet nepavyko sudalyvauti.
Mus informavo, kad suzinosim, ar papuolam i darzeli tik apie 20 rugpjucio... Pasiule toki pusiau privatu varianta - atseit pigiau nei aukle vistiek....
Idomu butu ka nors suzinoti is apsilankiusiuju susirinkime?
loreta311
QUOTE(milla22 @ 2012 05 16, 18:05)
O kada uzrasete eilen savo vaikiuka ? 4u.gif
*

Uzrasem 2011 sausio men. ax.gif

QUOTE(Tare @ 2012 05 16, 19:42)
gal kas zinot ka nors apie "norvegiskus (o gal svediskus....??) namukus" - nezinau, ar projektas, ar realus planai statyti namukus kaip ir pusiau privaciam darzeliui sito darzelio teritorijoje, isliekant sarasuose esamoje eileje, maitinantis sito darzelio maistu ir gaunant ugdyma is esamu darbuotoju?
Turejo susirinkimas buti praeita pirmadieni sita tema, bet nepavyko sudalyvauti.
Mus informavo, kad suzinosim, ar papuolam i darzeli tik apie 20 rugpjucio... Pasiule toki pusiau privatu varianta - atseit pigiau nei aukle vistiek....
*

Ne nieko nezinau, labai butu idomu suzinoti apie toki varianta.
O Jus pati dir. informavo, kad tik rugpjucio gale suzinosite ar pakliusit i lopsiuka?
Nu lauksiu info apie si projekta bigsmile.gif
Vaidulka15
KAIP TA DIREKTORE AR SUKALBAMA KAZIN?
Melynake:)
QUOTE(Tare @ 2012 05 16, 19:42)
*

Pabandysiu informuoti, ka pavyko suzinoti 4u.gif
Trumpai apie susirinkima :
Kaip supratau, siuo metu vyksta apklausa (galima parasyti prasyma) ar butu norinciu lankyti tokio tipo darzeli. Kad sitas projektas ivyktu, turi atsirasti bent 40 norinciu vaikuciu, kaina sake planuojamas apie 500-600 Lt. per mėnesi. Nelankymo atveju, pateikus pazyma nereiketu moketi tik uz maista, bet nuomos dali vistiek tektu moketi.
Maistas darzelio, sales darzelio, pedagogai darzelio.
Minėjo, kad is valstybinio darzelio eilės tikrai nebūsim isbraukti jei lankysim modulini, o priejus eilei bus galima pereiti.
Auklėtojų klausimas sake ispręstas, svarbu, kad tik poreikis butu 4u.gif

Pasigedau tik kaskokiu datu.... na tarkim kad apklausa vyksta iki pvz. liepos men. , o pvz. rugpjuti butu priimtas sprendimas (turbut savivaldybes sprendimas)pagal tas apklausas - statys toki modulini darzeli ar ne.

Tai manau jei tik yra noras, poreikis ir galimybes reiktu kuo greiciau informuoti direktore ir gal rudeni jau norintys galetu lankyti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.