Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno r. Noreikiškių lopšelis-darželis "Ąžuolėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
smėliukė
drinks_cheers.gif
tamoska616
QUOTE(Jersey @ 2007 08 23, 14:57)
Nu blemba tvarka tai nors nusisauk doh.gif  Siandien vel nuejau i lopseli paklaust ar nieks dar neisstume, mes sarase 13, dar dvi laisvos vietos. Vedeja pranese kad ateina dar trys vaikai i kita grupe, bet tikisi kad musu neistums, tai sakau kada zinosit, o ji man pataria pasiskambinti rugpjucio 30-31 dienomis. Nu kas per nesamone, diena pries rugsejo 1d. Tai kur as ta vaika kisiu jei mus isstums??????????????????? Visuose kituose lopseliuose grupes jau sudarytos. Nu pakart maza tai tikrai  blink.gif  ph34r.gif
*

skambink tu jai ikyriai kiekviena diena, gal pasalys, kad jau tilpot. Gal pabos atsiliepinet kiekviena diena ir paskys,kad priimti smile.gif
o mes rugsejo 4d tikriausiai zygiuosime, jei tik gydytoja rugsejo 3d. isduos med. pazyma. Be pazymos nepriima
Sekmes Jersey 4u.gif
Smaližė
QUOTE(Jersey @ 2007 08 23, 13:57)
Nu blemba tvarka tai nors nusisauk doh.gif  Siandien vel nuejau i lopseli paklaust ar nieks dar neisstume, mes sarase 13, dar dvi laisvos vietos. Vedeja pranese kad ateina dar trys vaikai i kita grupe, bet tikisi kad musu neistums, tai sakau kada zinosit, o ji man pataria pasiskambinti rugpjucio 30-31 dienomis. Nu kas per nesamone, diena pries rugsejo 1d. Tai kur as ta vaika kisiu jei mus isstums??????????????????? Visuose kituose lopseliuose grupes jau sudarytos. Nu pakart maza tai tikrai  blink.gif  ph34r.gif
*

nemanau, kad išstums.. unsure.gif Ji tik garantuoti bijo... sad.gif Mes irgi stovim prie durų ir trepsim.. yra viena vieta - užims kas ar ne su pirmumo teisėm.. sad.gif Jūs tai nors vietą turit... O mes taip ir trepsim.. sad.gif Jau nervai neblaiko... plaukai kuokštais iš streso krenta.... doh.gif
Jersey
Na ka mes jau priimtos ax.gif Siandien buvau aisku vos infarkto neivare kai atejau apie 15.00( pries tai ta pacia diena buvau apie 13.00 bet jos nesulaukiau) jau atnesiau jos telefonu prasyta deklaracija o ji man sako : "nu zinokit kosmaras, apie 14.30 ateina motina su trim vaikais viena i lopseli , kita i darzeli atvede ir tipo mes su pirmumo teise. blink.gif Gerai kad paskui direktore pasake kad jai atsake. Nu ble..... nesikeikus kas per zmones laukia iki paskutines dienos ir ateina ramiausiai tipo nusispjaut man ant visu nes as su pirmumo teise doh.gif Dirike sake kad visa laime ji neturejo kazkokios pazymos tai galejo jos neregistruoti atai jau butu man sakutes su peiliais schmoll.gif Jus man durnai pasakykit , kaip gali buti tokiu savanaudziu zmoniu g.gif juk visi zino kad ten eiles o tie kurie ant ribos ir jiems pasakyta dvi dienas pries rugsejo 1d kad jusu neistume ..ras ateina poniute ir tave ismeta ramia sazine. Si karta turiu buti dekonga direktorei kad pasielge humaniskai ir rado iseiti kaip manes neisgrust, tiesa tikrai nieko nenesiau jai.Aisku jei ta poniute butu turejusi visus dokus as jau daba lakstyciau po visa kauna ieskodama kito lopselio doh.gif
Mes papuolem i septinta prailginta grupe. Kiek zinau teveliai jau ir susirinkimu turejo ten ir remonta aptare, o kadangi as ant ribos buvau tai ir likau siuo klausimu uz borto, bet noreciau prisijungti. Gal yra mamyciu is tos pacios lopselinuku naujoku grupes ? ax.gif
Smaližė
Sveikinu Jersey 4u.gif Mes irgi priimtos rolleyes.gif thumbup.gif
Na tos pirmumo teisės tai tikrai. na velniopo, lai jos būna, bet terminas popierių pridavimo kad mėnuo iki rugsėjo pirmosios būtų.. O tai gerai sakai, kad kai kuriems žmonėms nusispjaut ir ramia sąžine gali viską sujaukti paskutinę dieną... unsure.gif
rollick
mes ir ryt keliaujam ax.gif rasiau pareiskima kai tik gime vaikiukas. sulaukem eiles -agal visas taisykles. ir tik kai penktadieni nuejau perrasyt pareiskimo(bloga data buvo) suzinojau, kad turiu pirmumo teise 4u.gif tad mes garbingai pradesim tongue.gif
Smaližė
QUOTE(pijus @ 2007 09 02, 15:40)
mes ir ryt keliaujam  ax.gif rasiau pareiskima kai tik gime vaikiukas. sulaukem eiles  -agal visas taisykles. ir tik kai penktadieni nuejau perrasyt pareiskimo(bloga data buvo) suzinojau, kad turiu pirmumo teise 4u.gif tad mes garbingai pradesim  tongue.gif
*

tikrai garbingai didis.gif wub.gif
Sėkmės Pijui darželyje 4u.gif
tamoska616
na o mes jau siandien buvom darzekyje. pabuvom tik pora valandu ir pasiemiau, nes aukletoja sake, kad jei galiu paimti po poros val, tai geriau ir paimti, nes labai jau maziai visi verke sad.gif manasis ne isimtis. ryt vel porai val nuvesiu, gal po truputi prisipras g.gif
sekmes kitiems vaikuciams ir mamytems smile.gif
rollick
QUOTE(Smaližė @ 2007 09 03, 13:29)
tikrai garbingai didis.gif  wub.gif
Sėkmės Pijui darželyje  4u.gif
*

smile.gif aciu.
pabuvom diena ir susirgom verysad.gif
asglorija
QUOTE(Mamka @ 2006 08 04, 07:51)
Gal kuri mamyte gali patarti kokia grupe geriausia thumbup.gif , mano mergytei nestuke.gif  4 metukai
*

10 grupe thumbup.gif
Melynake:)
Gal yra planuojanciu nuio kito rudens leisti ten savo maziukus?
ticiki
QUOTE(Melynake:) @ 2007 10 08, 11:36)
*

yra,jei viskas gerai,tai tada gal jau zygiusim i darzeli nuo kito rudens biggrin.gif
QUOTE(ticiki @ 2007 10 15, 20:10)
yra,jei viskas gerai,tai tada gal jau zygiusim i darzeli nuo kito rudens biggrin.gif
*

O kaip sekesi su vedeja ar direktore darzelio bendrauti?
ticiki
QUOTE(Melynake:) @ 2007 10 16, 12:37)
O kaip sekesi su vedeja ar direktore darzelio bendrauti?
*

na nzn as tai tik viena karta buvau nuejus,tai ji man pasirode visai nieko,liepe ateit pavasari ir atnest pazyma naujai,tai nieko negaliu ir pasakyt apie ja(direktore). o tai ka ji jau tokia baisa pabaisa? lotuliukas.gif
Daivulyte
QUOTE(Melynake:) @ 2007 10 08, 11:36)
*

Mes taip pat planuojam eiti i sita darzeli ax.gif
Mes jau uzsirasem, tai tikimes, kad eile prieis mums kitam rudeniui smile.gif
lepunele
QUOTE(asglorija @ 2007 10 02, 16:17)
10 grupe thumbup.gif
*

Visos ten grupes geros, ir aukletojos tikrai stengiasi kiek gali, kad tik vaikam butu geriau biggrin.gif [SIZE=1][FONT=Arial]
EDITA*
MATAU NORINČIU Į DARŽELI EITI YRA TAI GAL REIK MINI DARŽELĮ NAMUOSE ATSIDARYTI 4u.gif
QUOTE(EDITA* @ 2008 02 08, 20:39)
MATAU NORINČIU Į DARŽELI EITI YRA TAI GAL REIK MINI DARŽELĮ NAMUOSE ATSIDARYTI  4u.gif
*

Jei tai Ringauduose - tai labai gerai butu
Kokio amziaus mazylius ruosiates jau leisti i darzeli?
Vis abejoju ar ne peranksti as cia sugalvojau (mazdaug nuo 1.5 metuku), gal geriau dar su aukle palikt iki dar kito rudens?
Kaip jus darete ar planuojate daryti?
Ar turite atsargine aukle jei einantis vaikas i darzeli susirgs, o jus jau busit grize i darba?
smėliukė
Mums irgi idomu nuo kokio amziaus maziukus priima ir kaip jiems ten sekasi.. g.gif Reiks pirmadieni pasiskambint...
EDITA*
Vaikus į darželį priima tuomet kai jis pats savarankiškai jau gerai vaikšto. Aš savo dukryte užrašiau į darželį nuo 3 metų. Bet dabar pradedu galvoti kad gal suklydau truputi. Manau kad reikėjo pabandyti ja leisti nuo 2 m., pusei dienos (nuo 9 val. iki 13 val.) Matau kad ji nori bendrauti su vaikais. Pasiima žurnalą "Tavo vaikas" varto ir žiūri į vaikučius. Bet žinant kokia situacija su vietomis darželyje tai turbut nepavyks mums rugsėji į kolektyvą papulti
Tafi
Edita, priima tada kai bent minimaliai sugeba pats bandyti valgyti, yra vaikstanciu ir 7-9 men.
Va kai nuvesi 3 metu pamatysi kaip sunku vaikui kolektyve bendrauti jei iki tol bent jau jokiu bureliu nelankete. Kalbant apie vietas, tai i norima darzeli gali nepapulti is vis, tad cia jau teveliu reikalas suktis is padeties, kol pati nepradesi rupintis niekas uz tave nepadarys.
Ateis rugseji daugiavaike mama ir sekmingai ilis i jusu vieta, o tada beliks laukti 4 metu. Manau jau dabar turi eit del vietos rugseji, o ne laukti rugsejo, nes tada jau grupes buna sukomplektuotos, jau siuo metu turetu buti aisku, kiek bus laisvu vietu konkrecioje amziaus grupeje.
Mano vaikas pirma diena darzelyje prabuvo iki 12val, toliau jau visa diena iki 17val., pietu miego pats pirmas nulusdavo. I darzeli keliauja kaip i svente, gal kad pradejo lankyti neturedamas dvieju metu.

Kalbant apie ligas, tai mes iki darzo nebuvom sirge, o pradejes lankyti lygiai puse metu sirgo istisai, savaite darze, dvi namie, dabar jau isauges ir nuo rugsejo dar nesirges rimtai.
EDITA*
[quote=Tafi,2008 03 03, 15:22]
Edita, priima tada kai bent minimaliai sugeba pats bandyti valgyti, yra vaikstanciu ir 7-9 men.

Pagal įstatymą vaikui suėjus 1 m. jis turi būti priimamas į darželį , jeigu gr. yra laisvų vietų, nepriklausomai nuo to kaip jis valgo (nebent dabar prailginus motinystės atostogas kažkas pasikeitė). Bet kiekvienam darželyje dar sava tvarka yra. Žinau tokių įstaigų kur tik nuo 1 m ir 6 mėn. priima. Tame darželyje kur aš dirbau tai tuos mažiukus tikrai būdavo pamaitina , koki dar iš jų valgytojai. Maniške jau 1 m. ir 4 mėn . o dar tik 7 dantukas kalasi doh.gif . Tai bandau įsivaizduoti kaip ji kokius blynus darželyje valgo
essen.gif
Galvoju gal eiti pas direktore pakalbėt kad nuo rugsėjo mėn. 3-4 val./dieną priimtu bet net vilties neturiu.

rollick
o man rupi toks klausimukas. g.gif maniskis paeina savaite ir dvi serga. ir taip nuo rudens.. siaip atejus nematyti kad kas negaluotu. o siandien nuvedus i darzeli maciau su varvancia nosim ir normaliai pakosejanti vaika. doh.gif tai aisku, kaip tas vaikas nesusirgs??? tevai neturi gal kur det. bet tai kuo musu vaikai seiki kalti?? tegu tada aukle ar samdo jei veda nepilnai pasveikusius vaikus.. kaip jus i tai ziurit ir ka mastot
unsure.gif
rollick
negi niekam nesvarbu? schmoll.gif nejaugi viskiems taspats kad eina sergantys vaikai i darzeli doh.gif
EDITA*
QUOTE(pijus @ 2008 03 09, 19:21)
negi niekam nesvarbu?  schmoll.gif nejaugi viskiems taspats kad eina sergantys vaikai i darzeli  doh.gif
*

Svarbu žinoma kad svarbu 4u.gif Aš manau, kad sergančių vaikų tėvai tikrai neturėtų leisti į darželį. Yra gydimo įstaigos kur išduoda nedarbingumo pažymas. Darbas nepabėgs, o darbdaviai tegul nelipa darbuotojams per galvas.
Smaližė
Kažkuri mamytė rašė, kad nuo trejų metukų vaikui sunku bus priprasti... Nesutinku 4u.gif Labai nuo vaiko priklauso.. Mano mažoji nei vaikščiojo į būrelius, ne per daug bendravo su vaikais, o į darželį, kaip į šventę eina nuo pat pirmos dienos.. 4u.gif
QUOTE(pijus @ 2008 03 09, 19:21)
negi niekam nesvarbu?  schmoll.gif nejaugi viskiems taspats kad eina sergantys vaikai i darzeli  doh.gif
*

Na svarbu, o ką daryti? Paburbėt paburbėjau, kai žiauriai sergantis vaikas grupėje užkrėtė čiut ne pusę (daugiau kaip pusę) vaikų.. tame tarpe ir mano.. nors tikrai nesirgalė pas mane.. gal tik kelias dienas nebuvom darželyje nuo rugsėjo... Bet vaikus tiesiog žiauriai sergančius veda... doh.gif Nesuprantu, kodėl tai tėvai patys daro... Neturi kur palikti - tikria nepasiteisinimas... Bet deja, niekas nesikeičia, jeigu ir paburbu.... unsure.gif
dopke
na va ir mes galvojam eiti i si darzeli nuo rudenio, ir vaikui jau bus 3 metai, del ligu jis ir nejo i darzeli ns labai labai sirgom tikiuosi dabar, jau bus vis geriau, o del tok ad vaikus veda serganciu man ir nepatinka schmoll.gif bet ar mes galime ka pakeisti g.gif nemanau, matyt neturi kam palikti o kitos iseities gal ir nera tai ir veda serngaciu vaikuciu verysad.gif

o tai sakot jau dabar reik eiti i darzeli nam es jau prasyma seniai parase tai tikiuosi vietos bus nes nuo dvieju metu nepatekome o sake nuo triju tai jau kaip ir priims na kaip grysim namo gal reiks nuvaizuoti pasiklausti ar tikrai vieta mums jau bus, na manau nuo 3 metu jau visus turi pirimti nes ir grupiu daugiau yra rolleyes.gif
EDITA*
SKAMBINAU ŠIĄ SAVITĘ DIREKTOREI, KALBĖJAU DĖL SAVO PANELĖS.SAKĖ ATEITI BIRŽELIO MĖN. KAI MATYS KIEK VAIKUČIŲ IŠLEIDŽIA, ŽIŪRĖS SĄRAŠUS IR TADA KONKREČIAU GALĖS PASAKYTI. REIKS NUEITI, BET AŠ LABAI VILČIŲ NEPUOSELĖJU
dopke
va ir as buvau pas direktore tai liudnokai visai ten su vietomis, hmm nezinau ir ka daryti reiks
spudga
Sveikutes, ir mes lankome si darzeli. Patekt i ji tai pat nebuvo paprasta: iki paskutines minutes nezinojom ar patekom ar ne. Tik rugsejo pirma jau buvom tikri, kad prieme clap.gif Tik kad tas dziaugsmas neilgai truko. Kaip pradejom lankyt, tai po 2 sav. susirgom ir taip tesiasi beveik visus mokslo metus - savaite paeinam, 2 savaites sergam. Siaip tai darzelis neblogas ir aukletojos ir seimininkutes geros, ir maitinmas geras, ir uzsiima su vaikais - dainuoja, soka ir pan. aisku is pradziu tai buvo isokiu rinkliavu milijonas, bet dabar kai pasiremontavom grupe, ju nebera smile.gif Dar vienas netvarkingas dalykas siame, o gal ir kituose darzeliuose, nezinau, bet ziema grupese buna be proto karsta, tai vaikai laksto su trumpom rankovem, o kai eina i lauka, kol apsirengia suprakaituoja, o isejus i lauka perpucia vejas.
ingutera
jus dikutuojate apie tą darželį, kur prie mokyklos yra? Šitas vadinasi Noreikiškių? atsiprašau už kvailoką klausimą... doh.gif
Jersey
QUOTE(ingutera @ 2008 08 09, 10:32)
jus dikutuojate apie tą darželį, kur prie mokyklos yra? Šitas vadinasi Noreikiškių? atsiprašau už kvailoką klausimą... doh.gif
*

Taip 4u.gif
ingutera
ačiū 4u.gif
pati niekaip nenuvažiuoju mažytės savo užrašyt į eilę. Gal kitam rudeniui prieitume, jei vdabar užrašyčiau.
Juk čia aplink vienintelis turbūt darželis?
muku
Labas, mamytes. Su situo darzeliu gyvenime esu labai daug susidurus. Direktore yra musu seimai artimas zmogus. As ne karta jai sakiau, net kol dar nebuvau nestuke.gif , kad labai noreciau savo mazylius leisti i ta darzeli. Ir net budama labai gera drauge ji visada sake, kad nebent persikraustytumem i aplinkini rajona, nes kitaip niekaip priimti negaleciau, labai daug norinciu. Turbut vis delto yra pirmenybe pagal gyvenamaja vieta, kiek zinau tai yra vienintelis darzelis visiems aplinkiniams rajonams. Taip, kad eiles jame manau tikros, nors grupiu ir daug. Ir dar ji man sake, kad vaikiuka i darzeli reikia uzsirasyti kuo anksciau, galima vos gimusi. Zinoma, gal kitur tokiu eiliu ir nera, bet juk nieko neprarandi mirksiukas.gif
O siaip galiu pasakyti, kad maitinimas ten is tiesu labai geras, vaikai kasdien gauna net vaisiu! thumbup.gif Ir maistas tikrai skanus, kokybiskas, bent jau seniau kiekviena grupe vasara eidama i lauka kasdien gaudavo net mineralinio vandens Tiche, nzn ar kitur taip yra. Yra daug visokiu bureliu ir uzsiemimu, svenciu, baseinelis, seniai sudeti plastikiniai langai, grupes kiek teko matyti tikrai tvarkingos, nors ne visos turi atskirus miegamuosius, kai kur lovos issilanksto is spintu. Lauke daug nauju karstykliu, krepsinio aikstele. Labai noreciau kada nors leisti savo atzala i si darzeli ir net pavydziu toms,kurios turi tokia galimybe rolleyes.gif
Miranda80
Labuka 4u.gif
Nors as dar tik laukiu savo stebuklo siais metais, bet kad jau tokios eiles, galgi galima dar negimusi mazyli uzregistruot i eile? g.gif Nes kaip supratau kad ir uzregistravus ka tik gimusi, nera garantiju, kad po 2 metu jam bus vieta...
LiVo
Vaiką galima užregistruoti, kai yra jo asmens dokumentas- gimimo liudijimas, jei tu jį užregistruosi tik gavus dokumentus, man regis tikrai pateksit. Lengvo laukimo.
Miranda80
QUOTE(LiVo @ 2008 10 26, 13:05)
Vaiką galima užregistruoti, kai yra jo asmens dokumentas- gimimo liudijimas, jei tu jį užregistruosi tik gavus dokumentus, man regis tikrai pateksit. Lengvo laukimo.
*

Aciu 4u.gif Bandysim tada netraukt ilgai biggrin.gif
Ramunytė
sveikos mamytės, rašau su prašymu, gal kas gali pagelbėti. Noriu užrašyti savo mažiu i si darzeli, nes turim zemes sklypa Virbaliskiu km. ir planuojam nama pradet statyt, bet kadangi siuo metu gyvename Silainiuose, tai darzelio direktore praso, kad atnestume pazyma is Rigaudu seniuno, jog gyvensime ten. O seniunas tokios pazymos remiantis zemes nuosavybes dokumentais neraso. Tai gaunasi, kad kai vaikui reikes eiti i darzeli ir mes persikraustysime gyvent i nama, as tik tada galesiu ji uzrasyti i darzeli ir laukti eileje keleta metu, kol galesim lankyti, arba is vis jau leist i mokykla schmoll.gif , arba turesiu is Virbaliskiu km, vezt vaika i Silainius. Va tokia absurdiska situacija gaunasi. Vienintelis variantas, kad gyvenantis zmogus priklausantis Ringaudu seniunijai, parasytu pazyma, kad laikinai gyvenam pas ji, nedeklarave gyvenamosios vietos ir tada seniunas duotu pazyma darzeliui. Pazystamu nieko neturiu , nei Rigauduose, nei Akademijoj, nei Noreikiskese, nei aplink, todel prasau jusu, gal galit pagelbet, skolinga neliksiu...
simolyte
QUOTE(Ramunytė @ 2008 10 29, 11:24)
sveikos mamytės, rašau su prašymu, gal kas gali pagelbėti. Noriu užrašyti savo mažiu i si darzeli, nes turim zemes sklypa Virbaliskiu km. ir planuojam nama pradet statyt, bet kadangi siuo metu gyvename Silainiuose, tai darzelio direktore praso, kad atnestume pazyma is Rigaudu seniuno, jog gyvensime ten. O seniunas tokios pazymos remiantis zemes nuosavybes dokumentais neraso. Tai gaunasi, kad kai vaikui reikes eiti i darzeli ir mes persikraustysime gyvent i nama, as tik tada galesiu ji uzrasyti i darzeli ir  laukti eileje keleta metu, kol galesim lankyti, arba is vis jau leist i mokykla  schmoll.gif , arba turesiu is Virbaliskiu km, vezt vaika i Silainius. Va tokia absurdiska situacija gaunasi. Vienintelis variantas, kad gyvenantis zmogus priklausantis Ringaudu seniunijai, parasytu pazyma, kad laikinai gyvenam pas ji, nedeklarave gyvenamosios vietos ir tada seniunas duotu pazyma darzeliui. Pazystamu nieko neturiu , nei Rigauduose, nei Akademijoj, nei Noreikiskese, nei aplink, todel prasau jusu, gal galit pagelbet, skolinga neliksiu...
*

Musu situacija buvo lygiai tokia pati. Tik mes turejom statybos leidima. Taigi parasem prasyma priimti vaika i darzeli ir pateikem statybos leidimo kopija, nes tuo metu reliai kitokio dokumento ir negalejom tureti (nebent forminti nebaigta namo statyba ir pan.). Tokiu dokumentu mums pakako. O siais metais, kai jau apsigyvenom name, beje Virbaliskiu k. smile.gif , gavom pazyma is seniuno ir keliaujam jau i darzeli.
Ramunytė
QUOTE(simolyte @ 2008 11 19, 15:58)
Musu situacija buvo lygiai tokia pati. Tik mes turejom statybos leidima. Taigi parasem prasyma priimti vaika i darzeli ir pateikem statybos leidimo kopija, nes tuo metu reliai kitokio dokumento ir negalejom tureti (nebent forminti nebaigta namo statyba ir pan.). Tokiu dokumentu mums pakako. O siais metais, kai jau apsigyvenom name, beje Virbaliskiu k.  smile.gif  , gavom pazyma is seniuno ir keliaujam jau i darzeli.
*

O musu direktore is karto paparase seniuno pazymos, gal pasikeite kazkas, siaip leidimas statybai jau kaip suprantu yra, viskas sutvarkyta, bet musu deja nepriima, manau butu direktore paskiusi, kad atnest siuos dokumentus ir viskas, na ka darysi, teks palaukt, gal kai pradesim satyba tada bandyt vel eiti pas darzelio direktore smile.gif As nelabai zinau ten to kaimo, bet mes tai statysime prie tvenkinio, nezinau net jo pavadinimo tiesa pasakius ax.gif . O ar dideles eiles siame darzelyje?
QUOTE(Ramunytė @ 2008 11 25, 14:01)
O musu direktore is karto paparase seniuno pazymos, gal pasikeite kazkas, siaip leidimas statybai jau kaip suprantu yra, viskas sutvarkyta, bet musu deja nepriima, manau butu direktore paskiusi, kad atnest siuos dokumentus ir viskas, na ka darysi, teks palaukt, gal kai pradesim satyba tada bandyt vel eiti pas darzelio direktore smile.gif  As nelabai zinau ten to kaimo, bet mes tai statysime prie tvenkinio, nezinau net jo pavadinimo tiesa pasakius  ax.gif . O ar dideles eiles siame darzelyje?
*

Eiles tai kaip supratau labai dideles, nes mes uzsirasem kai vaikui buvo apie 6 men (dabar 1 m 8 men), o si rudeni sake nauju prieme 40 vaiku is kuriu tik 4 be pirmumo teises t.y.pagal eile), tai neisivaizduoju ar tokiais tempais iki mokyklos mes papulsim...nors pagal gyvenama vieta kaip ir prioritetas butu pries kacergines ir kitu aplinkiniu rajonu vaikus. Kitais budais papult kolkas irgi nepavyko...
Ramunytė
QUOTE(Melynake:) @ 2008 11 28, 14:37)
Eiles tai kaip supratau labai dideles, nes mes uzsirasem kai vaikui buvo apie  6 men (dabar 1 m 8 men), o si rudeni sake nauju prieme 40 vaiku is kuriu tik 4 be pirmumo teises t.y.pagal eile), tai neisivaizduoju ar tokiais tempais iki mokyklos mes papulsim...nors pagal gyvenama vieta kaip ir prioritetas butu pries kacergines ir kitu aplinkiniu rajonu vaikus. Kitais budais papult kolkas irgi nepavyko...
*

Zodziu gausis, kad ir maniskis tiesiai i mokykla, o darzelio ir nematysim, na ka padarysi jei jau sistema tokia dabar verysad.gif
LiVo
Sveikos,
Muku labai gyrė darželį, aš jo taip girti negaliu mano 2 vaikai lanko; apie sveiką mitybą- lopšelio vaikams duoda kugelį, ar normalu? O ir šiaip dažniausiai košės, bulvės, dažnai vaiką parsivedi neva po vakarienės, tai vaikas parėjęs iš karto prašo valgyti, nevalgęs, neprivalgęs. Apie darželio direktorę verta patylėti, vadovaujasi gandais ir, jei kokiu reikalu kreipsies tai papasakos apie viso darželio bėdas...kurios man neaktualios. Darželyje karaliauja rinkliavų kultas, tai kurios ruošiasi į lopšelį turėtų tam būti pasiruošusos, ten viskas nupirkta, padaryta už tėvų pinigus jei rengiamas susirinkimas, tai jau iš karto reikia žinoti, kad reikės...pinigų. Nesupratau politikos, kai ant direktorės 50-mečio vaikai turėjo mesti pinigus dovanai, kiekviena grupė kažkokią sumą, ar tai yra normalu? Darželio direktorė mėgsta pasigirti, kaip tas gerai ar tas gražu, taip gražu, kai viskas iš rinkliavų. Kodėl ponia direktorė neruošia projektų, tada galėtų gauti pinigų iš ES pg. įvairias programas? Lengviausia melžti tėvus. Svarbiausia ne vaikai, jų ugdymas, neskiria specialistų jeigu reikia, atseit didelis jų užimtumas. Ponia direktorė valdininkę, kuri prižiūri ar kontroliuoja šį darželį iš švietimo skyriaus, veža į kavinę. Nežinau, visi žino ir tyli, nes vaikai greit užauga.
taip, kad darželis eilinis, didelių pagyrų nevertas.
d.deives
LiVo slystu klausyti. Muku tikrai neveltui gyre darzeli,mes taip pat lankom sita darzeli ir ne pirmus metus. Ir direktore yra tikrai nuostabi moteris, viskuo labai rupinasi, stengiasi, ir virtuvej pati viska ziuri ir darbuotojus visus aplekia ir apskritai, kiek darzelis visko turi, tik jos deka, ir projektus daro, jei ne jie nei paramu jokiu nebutu, ir moketum pati zymiai daugiau nei dabar moki. O maistas. gal nesugebi ismokint vaiko valgyti, aukletojos iki vemimo tavo vaikui nsugrus maisto, juk ir pati to nenoretum. O maistas tikrai geras, kad toki tik visu darzeliu vaikai valgytu, tai tikrai labai gerai butu. vaisiai, darzoves, salotos, mesytes, zuvis, sriubos,kose (kas yra labaiusiai rekomenduotina gydytoju pusryciams) ir dar net jogurtu, sureliu gauna. Ar zinai kad tu uz maista moki 3 litus pietum? ka savo vaikui sugebetum namie uz tiek paduoti? jei ne parama kuria gauna darzelis butent del direktores pastangu, moketum dvigubai daugiau ir dar prasteni maista gautu. taip kad neskleisk cia ereziju,o detis kad ir ant dovaneles yra man paciai labai malonu,nes tikrai esu patenkinta, kad rupinasi musu vaikais. o tu nenori, nesidek, niekas niekada mestis ant kokiu dovanu NEVERCIA ! As pati tikrai noriu, kad mano vaikas butu malonioj aplinkoj ir kazka patvarkyti visada grupej reikia, taip ir i mokykla nuejus darysi, priprask, valstybe neisremintuos tau visu grupiu, visu darzeliu, visu mokyklu. o ir kur tu matei nekvalifikuotus darbuotojus blink.gif .. visos aukletojos saunios, savo darba ismanacios ir vaikais tikrai rupinasi kiekveina is ten dirbanciu.

QUOTE(LiVo @ 2008 12 17, 02:27)
Sveikos,
Muku labai gyrė darželį, aš jo taip girti negaliu mano 2 vaikai lanko; apie sveiką mitybą- lopšelio vaikams duoda kugelį, ar normalu? O ir šiaip dažniausiai košės, bulvės, dažnai vaiką parsivedi neva po vakarienės, tai vaikas parėjęs iš karto prašo valgyti, nevalgęs, neprivalgęs. Apie darželio direktorę verta patylėti, vadovaujasi gandais ir, jei kokiu reikalu kreipsies tai papasakos apie viso darželio bėdas...kurios man neaktualios. Darželyje karaliauja rinkliavų kultas, tai kurios ruošiasi į lopšelį turėtų tam būti pasiruošusos, ten viskas nupirkta, padaryta už tėvų pinigus jei rengiamas susirinkimas, tai jau iš karto reikia žinoti, kad reikės...pinigų. Nesupratau politikos, kai ant direktorės 50-mečio vaikai turėjo mesti pinigus dovanai, kiekviena grupė kažkokią sumą, ar tai yra normalu? Darželio direktorė mėgsta pasigirti, kaip tas gerai ar tas gražu, taip gražu, kai viskas iš rinkliavų. Kodėl ponia direktorė neruošia projektų, tada galėtų gauti pinigų iš ES pg. įvairias programas? Lengviausia melžti tėvus. Svarbiausia ne vaikai, jų ugdymas, neskiria specialistų jeigu reikia, atseit didelis jų užimtumas. Ponia direktorė valdininkę, kuri prižiūri ar kontroliuoja šį darželį iš švietimo skyriaus, veža į kavinę. Nežinau, visi žino ir tyli, nes vaikai greit užauga.
taip, kad darželis eilinis, didelių pagyrų nevertas.
*

LiVo
Kažkaip labai įdomios nuomonės tiek MUKU, tiek d. deives, nes abi uzsiregistravo parašyti viena 1 žinutę, kita 3..., turbūt vieno ir to paties asmens žinutės. Na, nesvarbu, čia yra forumas, kiekvienas turi teisę parašyti savo nuomonę. Šiaip nepaneigei nė vieno mano pasakymo, dėl rinkliavų ir tt, bet darželiui tuo girtis nevertėtų nes tai yra draudžiama įstatymu. Konkrečiai auklėtojoms jokių priekaištų neturiu, tikrai geros specialistės. Bet, kai susirinkimai yra rengiami ne aptarti kaip vaikams sekasi, bet kaip čia tuos tėvus nugręžt...tai baisiai bado akis. Yra darželių, kurie yra gražūs tvarkingi ir neprašynėdami iš tėvų, vadovybė moka tvarkytis, dalyvauja projektuose.
O tokie pasakymai kaip aukletojos iki vemimo tavo vaikui nsugrus maisto, yra ne tik mažų mažiausiai nekultūringi, bet baisūs...
rollick
siaip butu nieko pries darzeli, bet kad vaikai serga, deja, aukletojos prisideda verysad.gif bent jaunesistengia daryt iki galo savo darbo schmoll.gif
Belissma_
QUOTE(LiVo @ 2009 01 16, 10:54)
Kažkaip labai įdomios nuomonės tiek MUKU, tiek d. deives, nes abi uzsiregistravo parašyti viena 1 žinutę, kita 3..., turbūt vieno ir to paties asmens žinutės. Na, nesvarbu, čia yra forumas, kiekvienas turi teisę parašyti savo nuomonę. Šiaip nepaneigei nė vieno mano pasakymo, dėl rinkliavų ir tt, bet darželiui tuo girtis nevertėtų nes tai yra draudžiama įstatymu. Konkrečiai auklėtojoms jokių priekaištų neturiu, tikrai geros specialistės. Bet, kai susirinkimai yra rengiami ne aptarti kaip vaikams sekasi, bet kaip čia tuos tėvus nugręžt...tai baisiai bado akis. Yra darželių, kurie yra gražūs tvarkingi ir neprašynėdami iš tėvų, vadovybė moka tvarkytis, dalyvauja projektuose.
O tokie pasakymai kaip  aukletojos iki vemimo tavo vaikui nsugrus maisto, yra ne tik mažų mažiausiai nekultūringi, bet baisūs...
*

Atleisk LiVo, turiu paneigti Tavo pasakymą, kad susirinkimai rengiami tik tėvus nugręžti. Gal galvoji, kad auklėtojos tuos pinigus sau į kišenę dedasi? Jos taip pat gauna "iš aukščiau" įsakymą dėl pinigų rinkimo. Tą pati puikiai žinau. Ar bent žinai kam skirti tie pinigai, kuriuos auklėtojos ne savo noru renka? Galvoji jom labai smagu prašinėt tėvų paaukoti į grupės fondą žaislų pirkimui ar dar kam nors? Nors pasitaiko ir tėvų, kurie nedejuoja dėl renkamų pinigų, nes puikiai žino, kad jie skirti vaikams, o visi čekiai, kur buvo panaudoti pinigai, visada būna pristatomi.
d.deives
Jei butum tokia protinga kaip dediesi esanti, tai pastebetum, kad as prisiregistravusi 2007 ... ir tikrai ne dabar ir ne del taves blink.gif ... o aukletojos , jau kuo jos galetu prisideti prie vaiku sirgimo, labai idomu.. Vaikai visada, ypac pirmais lankymo metais serga.. savaite eina savaite ne, ir tai normalu, reikia adaptuotis, ir imuniteto dar jokio nera.. kas per zmones turetu dirbti, kad tycia sargdintu, blink.gif ... nesamone... o tu nezinai, kad kituose darzeliuose ypac lopseliuose tokiu sugrudimu pasitaiko? as ne is pirsto cia islauziau.. yra kur gruda per prievarta, kad tik butu pavalges atseit, o kitas paskui dar ir isvemia. taip kad dziaugiuosi, kad musu vaikai to nepatiria, jei nenori valgyti, tai nieko ir nepadarysi. bet skustis del to kad alkanas grizta, net juokinga.

QUOTE(LiVo @ 2009 01 16, 11:54)
O tokie pasakymai kaip  aukletojos iki vemimo tavo vaikui nsugrus maisto, yra ne tik mažų mažiausiai nekultūringi, bet baisūs...
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.