Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno r. Noreikiškių lopšelis-darželis "Ąžuolėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jovitt
Gal yra jau lankančių šį darželį?
Mes jau nuo rudenėlio planuojam žygiuoti, tai įdomu būtų kokios info susižinoti.
Girdėjom tik kad maitinimas geras
jovitt
Nieks nelankot g.gif huh.gif
LiVo
sveika, man irgi įdomu sužinoti, kaip viskas šiam daržely, mat mes esam užsirašę, tik kada eilė ateis neaišku...
supre
QUOTE(LiVo @ 2005 10 08, 18:10)
sveika, man irgi įdomu sužinoti, kaip viskas šiam daržely, mat mes esam užsirašę, tik kada eilė ateis neaišku...
*

Kada eilė ateis,tai cia klausimas,bet kai prieis,tai bus gerai smile.gif mes jau lankom šį darželį apie mėnesi,tai esu labai patenkinta auklėtojomis,labai moka rūpintis vaikais.mums irgi 1metukai ir 7mėnesiai,tai nieko gero nemokėjom,o dabar ir valgyti pati moka ir bando piešti,ir žaidžia,žodžiu vaikas mokosi iš kitų vaikų auklėtojų pagalba.
Smaližė
QUOTE(LiVo @ 2005 10 08, 16:10)
*

o ar labai sunku patekti į šį darželį.. ax.gif
Norėčiau savo mažyle po kokių 1,5 metų pradėt leisti.. kai didžioji žingsniuos į mokyklą..
Sakau, gal jau pats laikas užrašyti tada.. g.gif

TIk dabar pastebėjau, kad mūsų čia visų (trijų biggrin.gif ). vaikučiai tokio pat amžiaus.. TIkriasuiai bus klasiokai bent jau mokykloje.. ax.gif
Smaližė
ups... Jovitt Miglutė už mano Miglutę metukais vyresnė.. wub.gif
Vadinasi su Kornelija tik bendraamžės.. wub.gif
LiVo
Smaliže, kaip sakė darželio vedėja tai užrašyti vaikutį į darželį reikia kuo ankščiau, tipo vos gimusį, ir jie prieš rudenį skambina nori įsitikinti ar jau eisite, jei eilė atėjo, žinoma. nenori neleidi dar, nes jau visad būsi sąraše.
Smaližė
QUOTE(LiVo @ 2006 01 11, 20:39)
Smaliže, kaip sakė darželio vedėja tai užrašyti vaikutį į darželį reikia kuo ankščiau, tipo vos gimusį, ir jie prieš rudenį skambina nori įsitikinti ar jau eisite, jei eilė atėjo, žinoma. nenori neleidi dar, nes jau visad būsi sąraše.
*

Dėkui už info wub.gif 4u.gif
Vadinasi truputėlį pavėlavom.. gimėm jau senokai.. biggrin.gif
Na, bet niekad nevėlu nueiti užsirašyti.. smile.gif
drugutis
Mes irgi planuojam ten uzsirasyti.
Kiek girdejau tai sveikos mitybos darzelis. Turi ir Lego kambari ir baseineli.

Pati lankiau sita darzeli. Geros aukletojos, tvarkingos patalpos. Aisku tai buvo labai seniai... biggrin.gif
Mamka
QUOTE(drugutis @ 2006 03 30, 14:33)
Mes irgi planuojam ten uzsirasyti.
Kiek girdejau tai sveikos mitybos darzelis. Turi ir Lego kambari ir baseineli.

Pati lankiau sita darzeli. Geros aukletojos, tvarkingos patalpos. Aisku tai buvo labai seniai...  biggrin.gif
*

Sveikos mamytės, gal kuri nuo rudens vedat naujai į darželį savo vaikutį? smile.gif
arjadeva
QUOTE(Mamka @ 2006 07 25, 11:48)
Sveikos mamytės, gal kuri nuo rudens vedat naujai į darželį savo vaikutį? smile.gif
*

taigi eiles ten nerealios!!! nes ir vieta visai grazi, gamta juk aplinkui ir atsei sveiko maitinimo darzelis, jo ir baseinelis yra, bet nezinau daugiau, zinau darzelinuku aukletoja viena tai labai labai griezta, kaip kareivinese, jei vaikutis ant puodo nesedi smile.gif .. bet ismoko atseit.. ten dirba vyro mama, kazka pasakojo, bet mes ten neisim, i eile nebuvom uzsirase, o kas ir buvo, tai sumazejo vietu skaicius, tai dar metams nusikelia kai kuriems smile.gif .. mano drauge kaimyne savo 2 metu sunu zada nuo rugsejo leisti biggrin.gif ...
Mamka
QUOTE(arjadeva @ 2006 07 26, 07:37)
taigi eiles ten nerealios!!! nes ir vieta visai grazi, gamta juk aplinkui ir atsei sveiko maitinimo darzelis, jo ir baseinelis yra, bet nezinau daugiau, zinau darzelinuku aukletoja viena tai labai labai griezta, kaip kareivinese, jei vaikutis ant puodo nesedi smile.gif .. bet ismoko atseit.. ten dirba vyro mama, kazka pasakojo, bet mes ten neisim, i eile nebuvom uzsirase, o kas ir buvo, tai sumazejo vietu skaicius, tai dar metams nusikelia kai kuriems smile.gif .. mano drauge kaimyne savo 2 metu sunu zada nuo rugsejo leisti  biggrin.gif ...
*

Mano mergytė vyresnė, 4 metukų, ir mes i eile uzsirase nuo pat gimimo. Taigi tikiuosi, kad pateksim.
arjadeva
QUOTE(Mamka @ 2006 07 26, 11:07)
Mano mergytė vyresnė, 4 metukų, ir mes i eile uzsirase nuo pat gimimo. Taigi tikiuosi, kad pateksim.
*

tai gal jau pateksit, zinau vyresniems pirmenybe.. viena drauge net su kysiu nepateko, tai lauke vienus metus smile.gif .. ir tai siais sake dar neaisku ar pateks smile.gif .. mums irgi sakė nebent kitais metais, tai sakiau vat ir isvis nevesiu cia lotuliukas.gif .. ot blogo padarysiu, net kysio neduosiu lotuliukas.gif ... nieko, jei is anksto uzsiraset tai tikrai rugseji i darzeli zygiuosit mirksiukas.gif ..
Mamka
QUOTE(arjadeva @ 2006 07 26, 21:36)
tai gal jau pateksit, zinau vyresniems pirmenybe.. viena drauge net su kysiu nepateko, tai lauke vienus metus smile.gif .. ir tai siais sake dar neaisku ar pateks smile.gif .. mums irgi sakė nebent kitais metais, tai sakiau vat ir isvis nevesiu cia  lotuliukas.gif  .. ot blogo padarysiu, net kysio neduosiu  lotuliukas.gif  ... nieko, jei is anksto uzsiraset tai tikrai rugseji i darzeli zygiuosit  mirksiukas.gif  ..
*

Manau, kad taip. Mums jau du kartus kiekviena rugseji buvo priejusi eile, tik mes nejome, nes turejom ziauriai gera aukle. O dabar manau atejo laikas vaika ivesti i kolektyva. group.gif gossip.gif
Mamka
QUOTE(Mamka @ 2006 07 27, 05:57)
Manau, kad taip. Mums jau du kartus kiekviena rugseji buvo priejusi eile, tik mes nejome, nes turejom ziauriai gera aukle. O dabar manau atejo laikas vaika ivesti i kolektyva. group.gif  gossip.gif
*

Gal kuri mamyte gali patarti kokia grupe geriausia thumbup.gif , mano mergytei nestuke.gif 4 metukai
trupinelis
sveikos, o kas yra aukletoja sio lopselio?
Jersey
Sveikutes, as irgi uzrasiau savo pupa nuo kito rugsejo, kai bus 2 metukai, bet eiles nerealio, sake ateit kita rugpjuti tada bus matyt kaip su mumi ten bus, sakau gal reik tepti greai tada priims g.gif g.gif blush2.gif
Zosytė
draugai tepe prieme :bigsmile
Smaližė
QUOTE(Grazke @ 2006 09 21, 18:01)
draugai tepe prieme :bigsmile
*

g.gif kiek girdėjau, kad ji nepriima dovanėlių.. unsure.gif gal labai geras dovanėles nešė bigsmile.gif , kad atsisakyt negalėjo.. biggrin.gif Įodumu būt sužinoti, ką maždaug.. blush2.gif ax.gif
Zosytė
QUOTE(Smaližė @ 2006 09 25, 09:34)
g.gif kiek girdėjau, kad ji nepriima dovanėlių.. unsure.gif gal labai geras dovanėles nešė  bigsmile.gif , kad atsisakyt negalėjo.. biggrin.gif Įodumu būt sužinoti, ką maždaug..  blush2.gif  ax.gif
*

nezinau,kiek tiesa kiek ne,bet be eiles kazkam nese 600. ir lanko biggrin.gif
vilma*
sveikos mamos. As savo vyruka irgi ruosiuosi tenai uzrasyti.Buvau nukulniavus ziema, bet man nepasiseke, nas pazymos apie deklaruota gyvenamaja vieta neturejau.
Norejau paklaust ar kas nors susiduret su tokia problemele, ar tikrai negali pagal tevelio gyvenamaja vieta uzregistruot? (nes as kitur prisiregistravus ir man liepe gaut pazyma ir ateit) blush2.gif
smėliukė
Viskas galima... Jei tik vietu darzelyje yra.. bet jei eiles, tei pirmumas pagal gyvenamaja vieta... doh.gif Va mes irgi kraustysimes lik Kacergines, tai sis darzelis butu labai thumbup.gif , bet gaut vietu cia be sansu... unsure.gif
Smaližė
QUOTE(Grazke @ 2006 09 26, 18:57)
nezinau,kiek tiesa kiek ne,bet be eiles kazkam nese 600. ir lanko biggrin.gif
*

mega_shok.gif o vargeli.. nieko sau stafkės blink.gif AI, geriau bombonkių už tiek nusipirksiu ir kantriai eilutėj stovėsiu.. biggrin.gif

QUOTE(vilma* @ 2006 09 26, 21:17)
sveikos mamos. As savo vyruka irgi ruosiuosi tenai uzrasyti.Buvau nukulniavus ziema, bet man nepasiseke, nas pazymos apie deklaruota gyvenamaja vieta neturejau.
Norejau paklaust ar kas nors susiduret su tokia problemele, ar tikrai negali pagal tevelio gyvenamaja vieta uzregistruot? (nes as kitur prisiregistravus ir man liepe gaut pazyma ir ateit)  blush2.gif
*

mes irgi neturėjom pažymos, tik gimimo liudijimo kopiją.. Sakė vis tiek, prieš pat einant į darželį (kai eilė ateis), tai reiks išsiimt pažymą naują.. Bet į eilę mus užrašė.. 4u.gif
Burtininke
Mes šį darželį lankyt pradėkom nuo 1m ir 8 mėn. o dabar jau paruošiamoj grupėj tongue.gif
Nieko blogo negaliu pasakyt apie auklėtojas, na viena buvo .... bet tėveliai paauklėjo ir viskas buvo gerai biggrin.gif
Lopšelio auklėtojos ir auklytė - super thumbup.gif Vaikučius ir panešios ir pamyluos ir daug ko išmokys wub.gif
Bet direktorė.... gun_bandana.gif Tiesiai šviesiai pasakysiu- jei tipo vietos nėra, neškit maišą pinigėlių ir vieta atsiras blink.gif 400 Lt - labdara, taip kad supraskit - mažokai.
jovitt
nu nežinau nežinau unsure.gif
Mums eilė atėjo dėl to kad tėvelis dar mokėsi, tai priėmė normaliai, tik biškį dar grupės remontas kainavo, kokia 70,- Lt. Bet, kaip supratau, visi kažką į darželį ateidami susimoka. Na paskui dar kėdutes, puodelius, žaisliukus supirkom darželiui, bet - kai pagalvoji- viskas pateims vaikučiams, auklėtojos nieko sau ir neprašo wink.gif
Smaližė
Keista, kai tokios amžinos eilės darželiuose, kodėl nepastato kito darželio šitam rajonui.. doh.gif .. Na ir mokestį galėtų didesnį imti - jaučiu vis tiek atsirastų norinčių ten vesti savo vaikučius.. Nes į mūsų šitą kraštą auklę prisikviest, tai doh.gif ...
tamoska616
Na mes irgi uzsirasem sia vasara. Galvojau, kad kitam rudeniui jau leisiu, bet dave suprast, kad eile neateis. Tad teks dar metelius palauk, o maziuj su mociute draugaut biggrin.gif
aldute
Sveikos mamytes. As taip pat uzrasiau savo sunu (kai jam buvo 2 men) i ta darzeli. Kiek girdejau, tai labai geras darzelis - geriausias Kauno raj. O eiles tikrai dideles. Tad siulau ilgai nelaukti. Kiek zinau, tai mamom-studentem eiliu nera.
smėliukė
O jei tevas studentas, ar yra lengvatu? g.gif
Jersey
QUOTE(smėliukė @ 2006 11 23, 04:30)
O jei tevas studentas, ar yra lengvatu? g.gif
*

Man rodos taspat ar tevas ar motina studentai , svarbu kad dieniniam , va man ir nepassiseke, as neakivaizdiniam tai ir neskaito manes kaip studentes verysad.gif
smėliukė
g.gif O jei magistrantas dieniniam??? rolleyes.gif
Smaližė
QUOTE(smėliukė @ 2006 12 11, 16:08)
g.gif  O jei magistrantas dieniniam??? rolleyes.gif
*

Studentas yra studentas.. mirksiukas.gif nesvarbu, bakalauro laipsnio ar magistro siekiantis.. Va mes pavėlavom.. vyras ir daktarą spėjo apsigint.. sad.gif teks dabar pagal eilę laukt... nes aš mokytis nebenoriu blush2.gif
Čita
Vat as ir vargstu, bandau savo mergaite i lopseli ikisti.
Berniukas jau 1.5m lanko irgi per vargus ikisom. Bet nieko nemokejom.

Mergaite savo uzrasiau, kai jai 2men buvo. Dabar 1.8m. Bet kai tik skambinu, einu kalbeti, ta pati giesmele. Vietu nera, grupes sukomplektuotos. O pries mus dar pora vaiku eileje, kurie irgi nori eiti.
Siulau ir parama, bet kaip sugedes telefonas vis ta pati kalba.

Nezinau, gal tiesiai vokeli i rankas duoti. Bet jei neims. Labai man nepatogu kazkaip ta kysi duoti. Nemoku...

O padetis nepavydetina. Aukle jau trecia keiciasi. Ir nuo antradienio aukles jokios nebeturim. verysad.gif
Smaližė
Man jau neramu daros.. unsure.gif Gal lopšelio grupę taip vietų trūksta.. Mes rudenį žadam į bendro ugdymo (užsirašėm praeitą vasarą), ar kaip vadinasi, kur vaikučiai nuo 3 m. keliauja... unsure.gif
Net bijau skambinti ar važiuoti ten... unsure.gif
Su vokeliais aš nežaisiu... nėr didesnio pažeminimo, kai nuneši ir neima... doh.gif Tai ir nesižeminsiu.. smile.gif

Gal kas žinot, kiek ten grupių yra bendro ugdymo? Kituose darželiuose tai panašaus amžiaus lyg pora bent jau būna...
Negi reiks ir kitus metus močiutę "išnaudoti".. verysad.gif Arba vėl vežioti į darželį kauno mieste.. doh.gif O tiap nepatogu... vyresnioji bus pirmokė.. UI, vienas stresas.. doh.gif
Čita
Siandien jau su vokeliu ejau. Galvojau, kaip nors bet iduosiu. Tai net i kabineta neisileido. Koridoriuje ta pacia litanija atskaite. Kad vietu nera, vaiku i kitas grupes pervedineti atseit inspektore uzdraude, nes pazeidziamos vaiku teises...
Net apsiverkiau is beviltiskumo. verysad.gif

Ryt as laisva pasiimu, penktadieni -vyras. Sia savaitye istempsim, o kita nezinau ka daryti. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Smaližė @ 2007 03 07, 11:16)
Man jau neramu daros..  unsure.gif Gal  lopšelio grupę taip vietų trūksta.. Mes rudenį žadam į bendro ugdymo (užsirašėm praeitą vasarą), ar kaip vadinasi, kur vaikučiai nuo 3 m. keliauja...  unsure.gif
Net bijau skambinti ar važiuoti ten...  unsure.gif
Su vokeliais aš nežaisiu... nėr didesnio pažeminimo, kai nuneši ir neima... doh.gif Tai ir nesižeminsiu.. smile.gif

Gal kas žinot, kiek ten grupių yra bendro ugdymo? Kituose darželiuose tai panašaus amžiaus lyg pora bent jau būna...
Negi reiks ir kitus metus močiutę "išnaudoti"..  verysad.gif Arba vėl vežioti į darželį kauno mieste.. doh.gif O tiap nepatogu... vyresnioji bus pirmokė.. UI, vienas stresas.. doh.gif
*

Cia su lopseliu didziausios problemos. Vyresniems ir grupiu daugiau yra. Bent kai mano berniukas is lopselio i bendro ugdymo grupe perejo, tai formavo 2 grupes.

O i koki dabar darzeli Kaune vezioji?
Nes gal ir man gali tekti, kad jau cia galutinai atsake. nebent birzeli, bet dar 2 menesiai iki jo...
Smaližė
QUOTE(Čita @ 2007 03 07, 11:32)
Siandien jau su vokeliu ejau. Galvojau, kaip nors bet iduosiu. Tai net i kabineta neisileido. Koridoriuje ta pacia litanija atskaite. Kad vietu nera, vaiku i kitas grupes pervedineti atseit inspektore uzdraude, nes pazeidziamos vaiku teises...
Net apsiverkiau is beviltiskumo. verysad.gif

Ryt as laisva pasiimu, penktadieni -vyras. Sia savaitye istempsim, o kita nezinau ka daryti. verysad.gif
Papildyta:
Cia su lopseliu didziausios problemos. Vyresniems ir grupiu daugiau yra. Bent kai mano berniukas is lopselio i bendro ugdymo grupe perejo, tai formavo 2 grupes.

O i koki dabar darzeli Kaune vezioji?
Nes gal ir man gali tekti, kad jau cia galutinai atsake. nebent birzeli, bet dar 2 menesiai iki jo...
*

o siaube.. doh.gif jau piktumas ima mane.. tipo skatina gimstamumą Lietuvoje.. doh.gif ARba gal nori, kad visi su pašalpom namuose sėdėtumėm.. umn.gif Milijonus sukiša į užpakalį, negali pastatyti darželių.. ui, pikta aš.. unsure.gif

Vargeli vargeli, gi mūsų rajone ir su auklėm sunku... nelabai kas nori važiuoti... Užuojauta tau.. console.gif Mes tai vis močiutę išnaudojam.. blush2.gif

Aš vežu į Kregždutę.. bet ir ten problema, kiek girdėjau, su lopšeliu.. Ir į vyresnių grupes jau netelpa norintys.. doh.gif
LiVo
Nu šio darželio direktorė, tai blink.gif esu girdėjus, net kaip staugia ant savo darbuotojų prie pašalinių, bet čia nieko, istorija buvo tokia, užrašiau savo mažę 1,4 mėn., tai lygiai po metų pradėjo lankyti darželį, nors irgi vis vietų nebuvo, nieko nedaviau, bet pasakiau, kad paskambinsiu nebeatsimenu kam sakiau 4u.gif , bet jie gali sužinoti apie vietas šiam darželį ir tt, tai direktorės tonas buvo sušvelnėjęs, sako, tai dar pasišnekam,, ir ką, kai aš jau galvojau, kad vaikas neis į darželį ji paskambino, kelios dienos prieš rugsėjį, tipo yra vieta mūsų vaikui ar norim, tai aišku norėjom, auklėtojos geros, bet serga dažnai ir mažam leliukui namie vis neša zarazų piktų ( ligų).
Smaližė
QUOTE(LiVo @ 2007 04 28, 18:14)
Nu šio darželio direktorė, tai  blink.gif esu girdėjus, net kaip staugia ant savo darbuotojų prie pašalinių, bet čia nieko, istorija buvo tokia, užrašiau savo mažę 1,4 mėn., tai lygiai po metų pradėjo lankyti darželį, nors irgi vis vietų nebuvo, nieko nedaviau,  bet pasakiau, kad paskambinsiu nebeatsimenu kam sakiau  4u.gif , bet jie gali sužinoti apie vietas šiam darželį ir tt, tai direktorės tonas buvo sušvelnėjęs, sako, tai dar pasišnekam,, ir ką, kai aš jau galvojau, kad vaikas neis į darželį ji paskambino, kelios dienos prieš rugsėjį, tipo yra vieta mūsų vaikui ar norim, tai aišku norėjom, auklėtojos geros, bet serga dažnai ir mažam leliukui namie vis neša zarazų piktų ( ligų).
*

mastau.gif gaila, kad nepameni KAM ruošeisi skambint.. biggrin.gif Manau, kad rajono švietimo skyrius turėtų padėtį žinoti... unsure.gif Nu kaip nemėgstu veltis į visokius piktumus sad.gif
Na tik tiek guodžia, kad auklėtojos geros.. na iš pasisakymų supratau.. smile.gif
ringa
Mano panelei jau pernai buvo eilė priėjusi, bet dar nevedžiau. Šiemet jau eis. Nors kažką kalbėjo, kad tipo gali ir nebūti vietų, na bet tada tiesiu taikymu į švietimą žygiuosiu. Du metus pralaukus nesiruošiu auklės samdyt.
EDITA*
LABUTIS MAMYTES GAL AS JAU RYT IR VAZIUOJU SAVAO PANELE UZRASYTI NES JUSU PASISKAICIUS SMAGU DAROS doh.gif SKAMBINAU DIREKTOREI KAI PANELEI BUVO 2 MEN TAI SAKE PATS LAIKAS UZRASYTI BET NIEKAIP IKI TEN NENUVAZIUOJU.MANO DRAUGE LEIDO SAVO DUKRA I SITO DARZELIO PARUOSIAMA GR. IS PRADZIU NEPRIEME NES JIE GYVENA MARVELEJE BET PO PRIIME smile.gif MMANE DOMINA AR DARZELYJE KOKIA UGDOMOJI VEIKLA VYKSTA NES KAI DRAUGE PASAKE KAD MAMYCIU SVENTES NEBUS TAI MAN IDOMU PASIDARE. GAL KAS GALITE KA PAPASAKOTI 4u.gif
tamoska616
Nu va jau paskelbe, kas papuola nuo rudens i lopsiuka.
Valio - mes vargais negalais papuolem smile.gif
Is pradziu buvom ant ribos - bet po to tipo kazkas atsisake vesti nuo rudens, tai mes jau sarase VALIO!!!!!
Sekmes kitoms mamytems stengiantis savo pipiriukus uzrasant i darzeli 4u.gif
Jersey
QUOTE(tamoska616 @ 2007 07 02, 08:10)
Nu va jau paskelbe, kas papuola nuo rudens i lopsiuka.
Valio - mes vargais negalais papuolem smile.gif
Is pradziu buvom ant ribos - bet po to tipo kazkas atsisake vesti nuo rudens, tai mes jau sarase VALIO!!!!!
Sekmes kitoms mamytems stengiantis savo pipiriukus uzrasant i darzeli  4u.gif
*

Sveikinam , mes irgi papuolem i septinta grupe lopselio, bet maniske trylikta, dar toje grupeje yra dvi laisvos vietos, bet mums pasake kad iki pat rugsejo pirmosios gali isstumt kas nors su pirmumo teise, taigi iki 09-01 taip ir neaisku, kaip dabar sarase esam o kaip bus po likusiu menesiu tai neaisku doh.gif
smėliukė
O kAIP SUZINOT? gAL INTERNETE SARASAI YRA? g.gif
tamoska616
QUOTE(smėliukė @ 2007 07 03, 14:08)
O kAIP SUZINOT? gAL INTERNETE SARASAI YRA? g.gif
*

mums tai pati vedeja paskambino.
sliulyciau smmėliukei pačiai pasiskambinti vedėjai ir pasiteirauti. Tel.nr. 837397294
Sėmkės unsure.gif
Jersey
Man irgi vedėja skambino praeita sekmadieni ir paprašė pirmadienį apsilankyti. Tad pradžiugino kad ji kaip ir sarasuose jau nuo rudens , et kaip minėjau visada yra tikimybė kad isstums su pirmenybe. Nu blemba tie studentai lotuliukas.gif doh.gif
Smaližė
O aš jau pykstu truputį dėl tų pirmenybių.... blush2.gif Reikia alkoholiku patapt ar skirtis su vyru.. mastau.gif Susiplanuoji gyvenimą vienaip, o tau prieš nosį kažkas pirmumo teisėm užlenda... unsure.gif būtų juokinga, jeigu nebūtų graudu... cray.gif Čia aš iš tų, kuriems prieš pat nosį brūkšnys užbrauktas buvo... sad.gif
Čia negražiai pasakysiu, ale studentams reik mokytis, a ne vaikus gamint.. dirol.gif tik akmenais neužmėtykit... biggrin.gif čia pusiau juokais pasakiau, nes pati mokslinių laipsnių atsisakiau dėl šeimos.. vyras siekė aukščiau, o man ir vidutinio protingumo diplomo užteko biggrin.gif
Jersey
QUOTE(Smaližė @ 2007 07 19, 03:42)
O aš jau pykstu truputį dėl tų pirmenybių....  blush2.gif Reikia alkoholiku patapt ar skirtis su vyru.. mastau.gif Susiplanuoji gyvenimą vienaip, o tau prieš nosį kažkas pirmumo teisėm užlenda... unsure.gif būtų juokinga, jeigu nebūtų graudu... cray.gif Čia aš iš tų, kuriems prieš pat nosį brūkšnys užbrauktas buvo... sad.gif
Čia negražiai pasakysiu, ale studentams reik mokytis, a ne vaikus gamint.. dirol.gif tik akmenais neužmėtykit... biggrin.gif čia pusiau juokais pasakiau, nes pati mokslinių laipsnių atsisakiau dėl šeimos.. vyras siekė aukščiau, o man ir vidutinio protingumo diplomo užteko biggrin.gif
*

Cia taikytina dienininkam manyciau. As ir studente, bet mokaus neakivaizdziai visgi vaikus augint , juos maitint, kada gi visa tai suspet mokinantis dieniniam. Oi siuntam ant tu dieniniu nes tik jie pirmuma ir turi doh.gif doh.gif unsure.gif
tamoska616
As tai nelabai pykstu ant tu studentu, bet tik ant sistemos pykstu.
Man paciai kilo noras pasiimti magistre paskutini semestra akademines, kad tik buciau dieniniam skyriuje ir vaikiuka priimtu i darzeli.
Bet va birzelyje baigiau ir dabar mes 14 sarase. Na visada yra galimybe, kad mes iskrisim verysad.gif
semkaxxx
Niu sveikutes as ir savo maziu i si darzeli uzrasius tai ir laukiam dabar eiles,o kad jos dideles tai teisybe as saviski uzrasiau kai buvo du menesiukai smile.gif
Jersey
Nu blemba tvarka tai nors nusisauk doh.gif Siandien vel nuejau i lopseli paklaust ar nieks dar neisstume, mes sarase 13, dar dvi laisvos vietos. Vedeja pranese kad ateina dar trys vaikai i kita grupe, bet tikisi kad musu neistums, tai sakau kada zinosit, o ji man pataria pasiskambinti rugpjucio 30-31 dienomis. Nu kas per nesamone, diena pries rugsejo 1d. Tai kur as ta vaika kisiu jei mus isstums??????????????????? Visuose kituose lopseliuose grupes jau sudarytos. Nu pakart maza tai tikrai blink.gif ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.