Vaikas gimė su sunkia širdies yda
Įdomu, kaip jums baigėsi? Ar liga kaip nors atsiliepė jūsų vaikams ?
Aš 6 nėštumo savaitę stipriai susirgau gripu, su didžiule temperatūra
Vaikas gimė su sunkia širdies yda Įdomu, kaip jums baigėsi? Ar liga kaip nors atsiliepė jūsų vaikams ?
Nelabai tikiu,kad tai turėjo įtakos. Nėštumo metu sinusitas žiaurus man buvo.Gėriau antibijotikus.Ir nieko (tfu tfu tfu). Na ir šiaip teko vaistų išgert.Tarkim tvarkiausi dantis ir dvi paras nerealiai skaudėjo dantį vieną.Tad išgėriau porą tablečių nuo skausmo. Tiesa,dar alergija man žiauri buvo.Irgi kitos išeities neturėjau,tik pavartoti vaistus kuriuos gydytoja skyrė.Lyg ir tiek
Kartais būna taip,kad negydant dar blogiau gali vaikučiui būt.
Taip, vieniems nieko, o kitoms atsiliepia, tau sinusitas buvo gal ne pirmus 2 mėnesius, pačios pavojingiausios nėštumui yra pirmosios 8 savaitės
kiek klausiau gydytojų tai sakė labai didelė tikimybė, kad vaiko širdelei tas galėjo pakenkti
Išties priklauso kokiu nėštumo periodu
Ariana, sveikatos tavo mažylei
aš irgi sirgau per pirmus 2 nėštumo mėn. buvo sloga, temperatūra, herpes ant nosies iškilęs.
pas mus irgi didelis SPD
*GAILĖ*o jus operuoti? ateik paplepėsim kitam forume šita tema http://www.mazojisirdele.lt/forumas QUOTE(Ariana @ 2009 02 22, 15:59) pas mus irgi didelis SPD *GAILĖ*o jus operuoti? ateik paplepėsim kitam forume šita tema http://www.mazojisirdele.lt/forumas ne, neoperuoti. gyd sakė kad turbūt nereiks, turėtų savaime užaugt ta skylė
As buvau persalus antroj nestumo pusej. Buvo maza temperatura, pakosedavau, bet vaistu negeriau. Vaikeliui persidave infekcija ir anksciau gime ( 36 sav) su igimta pneumonija.
man irgi 2 men buvo pakilus temperatura, bet as kadangi naturaliste, nieko nevartojau, tik zoleliu arbatas geriau.Bet teko antibiotiku gert del slapimo taku infekcijos-cia jau po trecio men-ir atrodo ksad viskas ciki-vaikutis sveikas gime.
papasakosiu sawo istorija ....
2008 02 16 Lietuvos didzioji diena,o mano mamai su patewiu jubiliejaus sventimas buvo ,pirtis linksmybes ir t.t,o po 12 nakties as isejau namo nes pasijautau silpnai mane Vyras palidejo o pats toliau linksmintis isejo,o mano sirdis reke kad si naktis bus negera kad bus blogai kazkas netaip, ir ne man vienai ta sirdis sake ,mociute mano sake kad ivyks nelaime..... taip ir buvo ..... netoli 4 ryto skambutis ,sako man mano mama nukriti nuo laiptu,skausmas perwere sirdi....gili koma ,operacija ,skilusi kaukole,kraujas issiliejo i smegenis,diagnoze-jai neatsikels iki ryto-negyvenss... vasario 19 mire netoli 4 hdienos....laidotuwes ,vaistu kalnas raminamieji stiprus ,valerijono dideles dozes ,maisiau visus gerimus kiek begalejau... nesulaukiu menesiniu nors turejo buti ta lemtinga 19 diena ,neemiau i galva nes manaiu del streso,o pasirodo as visam grazume jau laukiausi,labai bijojau kad nebutu kazkas blogai nes tada laukiausi pirmasias sawo sawaites,o gime va koks didelis ir stiprus todel manau kad kazkiek gal ir duoda stresa ,ligos ie pns. jum parasiau sia istorija nes ,kad duociau pavizdi kad ne vien del ligos gtali atsirasti vaiko bedos,reikia zvelgti giliau ....
Labas,mielos mamos.Skaitau čia apie nėštumo metu būtas ligas,bet štai panašaus ko i mano bėdą neradau.Aš 5 mėnesių nėštumo buvau išoperuota,gavau narkozės.Kas mn per operacija buvo atlikta?Traukė adatą iš kojos,iš pėdos.Kaip ir kada ji man ilindo taip ir nesupratau,bet ją nieko neitardama išnešiojau 2 savaites,kol i pagaliau atsiremė i vieną iš sausgyslių ir pradėjo puliuoti,ištino koja,o tada ir suvokiau,kad bus bėdų.Verkiau,bijojau narkozės dėl pilvelį esamos gyvybės,bet man labai padėjo mano ginekologė,palaikė,konsultavo,net operacijos metu buvo šalia.Viskas baigės GERAI
Busios mamytes bukit atsargios ypac jei gydytojas skiria antibiotikus. Kai kurie cefaloporinu grupes antibiotikai pavartoti nestumo metu gali lemti kraujo issiliejima i smegenys vaikuciui.
Pati sirgau budama 2,5men nescia- susirgau bronchitu bet antibu negeriau, issigydziau naturaliom priemonem.
Deja kartais natūralios priemonės nebepadeda. Aš jomis ilgai bandžiau gydyti sinusitą, bet jis jau buvo gerokai įsisenėjęs (ilgai nesupratau kas man yra
Gal as cia ir ne i tema paklausiu, bet neradau kur to paklausti...tai jei ka nepykite
QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 22, 12:34) Gal as cia ir ne i tema paklausiu, bet neradau kur to paklausti...tai jei ka nepykite Jei ši liga ne įgimta, o įgyta tikrai nepersiduos tavo mažytei
Man 11 sav. užpuliavo angina. Teko 2 sav. gert antibiotikus (Ospamox, o vėliau Zinnat), nes jau kliedėjau nuo aukštos temp. Per visą nėštumą dar ne kartą man ji pūliavo, bet vaikiukas gimė sveikas
QUOTE(Ariana @ 2009 02 21, 18:34) Taip, vieniems nieko, o kitoms atsiliepia, tau sinusitas buvo gal ne pirmus 2 mėnesius, pačios pavojingiausios nėštumui yra pirmosios 8 savaitės kiek klausiau gydytojų tai sakė labai didelė tikimybė, kad vaiko širdelei tas galėjo pakenkti tikrai taip,pavojingiausios ligos iki 8sav ir ypač kai su aukšta temperatūra QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 22, 12:34) Gal as cia ir ne i tema paklausiu, bet neradau kur to paklausti...tai jei ka nepykite Teoriškai gali,tiksliau gal ne pati liga,o polinkis ja sirgti,nes čia yra paveldima liga,bet nebūtinai taip bus
prasirgau raudoniuke ir nežinau ką dabar daryt ar gimdyt ar pasidaryt išvalymą
nežinau, širdis sako gimdyt, protas, kad daryt išvalymą... gydytoja sako, kad 100 proc. vaikas bus apsigimęs o aš taip norėjau vaikelio QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 22, 11:34) Gal as cia ir ne i tema paklausiu, bet neradau kur to paklausti...tai jei ka nepykite žurnale TAVO VAIKAS rašo, kad ši liga nepaveldima Papildyta: QUOTE(Elzėja @ 2010 03 04, 09:14) prasirgau raudoniuke ir nežinau ką dabar daryt ar gimdyt ar pasidaryt išvalymą nežinau, širdis sako gimdyt, protas, kad daryt išvalymą... gydytoja sako, kad 100 proc. vaikas bus apsigimęs o aš taip norėjau vaikelio Negi negalima kokių tyrimų atlikt? Gal dar su keliais gydytojais pasikonsultuot? QUOTE(Elzėja @ 2010 03 04, 10:14) prasirgau raudoniuke ir nežinau ką dabar daryt ar gimdyt ar pasidaryt išvalymą nežinau, širdis sako gimdyt, protas, kad daryt išvalymą... gydytoja sako, kad 100 proc. vaikas bus apsigimęs o aš taip norėjau vaikelio Sitoj vieto - busiu labai ziauri As tikrai negimdyciau. Ir daryciau isvalyma kuo greiciau. Deja, pilnai suprantu kaip yra sunku su tuo susitaikyt, bet net genetiniai tyrimai ne viska parodo. O apsigimusi vaikeli augint labai labai sunku. Ar esat pasiruosus visa gyvenima pasvest jo prieziurai? Visko del jo atsisakyt - kartais tenka atsisakyt ir seimos - deja, deja. Ar turesit tiek dvasines stiprybes. As netureciau. Jeigu butu galima rinktis - niekada nerizikuociau. Kai tu nieko negali pakeist ir jau turi toki vaikeli - tada jau nieko nepakeisi - lieka tik prisitaikyt ir atiduot jam visa save, bet jeigu yra pasirinkimas... Reikia pagalvot ir apie maza zmogu - jeigu jis bus apsigimes - koks bus jo gyvenimas - ar tikrai jis noretu gimt. Vis gi - jei nuspresit pasilikt vaikeli - linkiu, kad gydytoja butu neteisi ir pagimdytumet sveika kudikeli
aaagnex, esi visiškai teisi, bet... yra daugybė "bet"
aš labai, labai sunkiai pastojau, bijau, kad pasidariusi išvalymą daugiau niekada nebepastosiu vyras mane labai palaiko, sunku ir jam, bet jis neparodo, sako kad auginsim kartu jei gims nesveikas dar niekada gyvenime man nebuvo taip sunku apsispręsti
ačiū už palaikymą
apsisprendžiau
sirgau ir aš. Buvo 12 savaitė - peršalau, pakilo temperatūra, ko niekad nebūdavo. Daktarė parašė antibiotikų dėl visa ko, bet liepė bandyt liaudiškom priemonėm gydytis. Išsigydžiau, bet po dviejų dienų susirgau dar baisiau. Teko išgert antibiotikus. Vėliau dar kelis kartus buvo gerklės skausmai, bet naudojau tik islandinės kerpės tabletes. Leliukas kol kas sveikas, ligų jokių neišlindo. Gimė mergytė šiek tiek pernešiota. Kai pagimdžiau, parodė, kad virkštelė buvo susivijus kaip du siūlai, galėjo būt atibiotikų darbas
Sveikos
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 02 22, 14:52) aš irgi sirgau per pirmus 2 nėštumo mėn. buvo sloga, temperatūra, herpes ant nosies iškilęs. Kai man mazdaug buvo 3-4savaites, pasigavau bacila, nei tai persalimas, nei tai gripas buvo, buvo nosies gleivine ir gerkle kazkaip supuliavus...tiesa, apie nestuma nezinojau, tai geriau Fervex'a, ciulpiau pastiles. Paskui, aisku po biski viskas praejo, vaistu jau nebenaudojau, kai suzinojau, kad laukiuosi, bet va einant 10 savaite eme ir ivyko savaiminis persileidimas...gamta pati atsirinko, nezinau ar del to, bet ir as manau, kad visi sie dalykai labai ankstyvam nestume turi itakos
Elzėja, stiprybės ir ramybės Jūsų šeimai, laikykitės.
Nėštumo metu man teko gerti tris (!) antibiotikų kursus bei priešuždegiminius vaistus Visoms linkiu kuo geriausios sveikatos ir mažiau stresų.
mano nestumas buvo toks s, kad jau galvojau, kad jei ir liks gyvas vaikiukas mano pilve, tai bus neiisivystes arba protiskai atsilikes..
14 nestumo savaite gulejau ant operacinio stalo, pernesiau narkoze, nureze puse kiausidziu ir dar kai ko, po to zaizda pilve niekaip negijo - kilo nereali temperatura, kledejau, gyde jau viskuo, net neziuredami, kad pilve turiu lobi. kasdien laukiau, kad tuoj ivyks kas nors baisesnio. Po kiek laiko aprimo skausmai, temperatura nukrito, israse namo, bet po savaites vel grizau ten pat, - viskas atsinaujino. kazkaip istverem:) vaikas gime sveikiausias, koks tik gali buti. del protisku gabumu - irgi viskas ciki - 2.5 metu atrodo kaip 4, skaiciuoja, skiria 8 spalvas, sneka kaip is pypkes, zino 2 eilerastukus, ir kelias dainas, supranta 2 kalbas. thanks for God, kad taip viskas baigesi QUOTE(T'Nova @ 2010 03 12, 12:47) mano nestumas buvo toks s, kad jau galvojau, kad jei ir liks gyvas vaikiukas mano pilve, tai bus neiisivystes arba protiskai atsilikes.. 14 nestumo savaite gulejau ant operacinio stalo, pernesiau narkoze, nureze puse kiausidziu ir dar kai ko, po to zaizda pilve niekaip negijo - kilo nereali temperatura, kledejau, gyde jau viskuo, net neziuredami, kad pilve turiu lobi. kasdien laukiau, kad tuoj ivyks kas nors baisesnio. Po kiek laiko aprimo skausmai, temperatura nukrito, israse namo, bet po savaites vel grizau ten pat, - viskas atsinaujino. kazkaip istverem:) vaikas gime sveikiausias, koks tik gali buti. del protisku gabumu - irgi viskas ciki - 2.5 metu atrodo kaip 4, skaiciuoja, skiria 8 spalvas, sneka kaip is pypkes, zino 2 eilerastukus, ir kelias dainas, supranta 2 kalbas. thanks for God, kad taip viskas baigesi Tai dar karteli irodo kad stebuklu gyvenime buna
budama 6-8 savaičiu peršalau, gydytoja liepe gerti daug arbatos ir gulėti.
sulaukus apie 12sav sužinojau, kad mano lelius nustojo vystytis, gine speja, kad buvau persalus ir gamta pati atsirinko.
Mano sūnelis gimė su įgimta infekcija - tiesa, ji į jokią ligą neperėjo (kažkas rašė, kad su pneumonija gimė vaikelis). Tai teko pirmomis dienomis mažiukui riebų antibų kursą gauti. Tiesa, daugiau vaikas tobulai sveikas
O nuo ko ta infekcija - neįsivaizduojam Yra tik du kabliukai - maždaug pirmo trimestro pab. - antro pradžioj turėjau slogą, kuri sėkmingai praėjo per dvi dienas, tempos nebuvo. O paskutinį mėnesį šlapimo tyrime buvo leukocitų, bet kitą dieną pakartojus - nebe; MB (medikas) ir gydytojas sakė, kad matyt gleivių pateko į mėginį. Ir vsio. Ir visi kraipė galvas. MB sako, kad pas žmogų organizme ištisai pilna virusų, infekcijų (pvz, herpes ar kokios juodligės bakterijos žarnyne), tik imuninė sistema juos blokuoja, o prie mažiuko placenta neprileidžia. Sako, gal mūsų atveju prileido... Ir kaip taip viskas ir liko neaišku, dabar neramu antrojo laukiantis - kad vėl nebūtų to paties...
As susirgau 35 savaiteje per pati gripa. Sirgau ne gripu, todel antibijotiku negeriau ir temperatura buvo apie 37.8, tai arabtelem issivadavau. Kaip gime maziukas, tai turejo virusiuka ir gavo per kateteri antibijotikus leisti. Gydytoja sake geriau jau as pati buciau pagerusi antibijotiku, o tai tas virusiukas man nekenke, o mazylis per silpnas su juo kovot. Taciau mazylis daba auga gerai ir nieko blogo jam nera
Per nėštumą teko 2 kartus gulėti ligoninėje
Pirmą kartą (buvo 18 sav.) išoperavo apendicitą. Pamačius ginekologės siuntime diagnozę: apendicitas, gresiantis persileidimas, pasaulis vos neapsivertė aukštyn kojom, išoperavo tą pačią dieną, darė pilną narkozę, ligoninėje leido antibiotikus ir namie vėliau teko gerti. Buvo labai baisu dėl vaikelio Antrą kartą (35 sav.) buvo infekcija. Vėl teko gerti antibiotikus Pergyvenau, ar tie atvejai neatsispindės vaiko sveikatai. Gimus dukrytei buvo lyg viskas ir gerai, po mėnesio pradėjo berti mano mažylė, gydytojai sakė, kad tai atopinis dermatitas, sudarė griežtą dietą, bet dėja nepadėjo Manau, kad antibiotikai ir buvo jautrios, sausos odos priežastimi, nes nuo dietos pagerėjimų nebuvo QUOTE(Elzėja @ 2010 03 04, 12:27) aaagnex, esi visiškai teisi, bet... yra daugybė "bet" aš labai, labai sunkiai pastojau, bijau, kad pasidariusi išvalymą daugiau niekada nebepastosiu vyras mane labai palaiko, sunku ir jam, bet jis neparodo, sako kad auginsim kartu jei gims nesveikas dar niekada gyvenime man nebuvo taip sunku apsispręsti o kodel nenorit nueiti i genetikos centra santariskese ? stiprybes jums
kol kas viskas gerai mano mažiukui, Dauno sindromo nėra, ir toliau esu sekama genetikės.
2-3 nestumo sav. (dar nezn.kad laukiuos) susirgau. Prigeriau iv. vaistu, bet temp. niekaip nekrito-teko gerti antib. CIA ir paiskejo, kad laukiuos
Dabar augam ir dziaugiames vieni kitais Stiprybes toms, kurios turi nerimo, linkiu ir tikiu kad viskas Jums bus gerai..
Sveikos mamytes, stai mano istorija:
pastojau rugpjucio pabaigoi, tuo metu dar studijavau klp, pirmas niestumas, ir pradejau lankytis pas gydytoja privaciai. Is pradziu buvo viskas gerai ir viskas atrode normalei iki 21 sav. Tada nuejau pas gydytoja konsultacijai ir man paske kad pas vaikelio galvyteje yra daugiau nei iprastai vandens ir israse siuntima itariant ''ventrikulomegalija'' i klaipedos ligonine pasitikrinti ir tenais man daktare pasake kad galvyteja skysciu yra per daug ir kad vaikeli greiciausiai reikes pasalinti ir israse skubu siuntima i kauno klinikas ir kita diena as jau ten buvau. Kaune mane patikrino docente, ten auksciausia daktare kaip supratau apziurejo mazyli ir pasake kad smegenu skilveliai yra isiplete 14 ir 15 mm o visa kita buvo gerai ir leido pasilikti vaikeli. aisku as labai labaib apsidziaugiau ir iskelevau namo tik sake atvykti kai busiu jau 28 sav. ir pasake jai skysciu nedauges bus viskas gerai ir nieko konkretaus man nepasake. uz poros sav., per egzaminu sesija as pasigavau inkstu uzdegima ir pragulejau ligonineje apie savaite, bet nieko pasveikau gana lengvai nes is kart kreipiausi i gyditojus ir gryzau laikyti egzaminu. Kai atejo laikas as vel nuvykau i kauno klinikas pasitikrinti, ir nereikia net sakyt kiek streso teko patirt per ta laika. Kaip patikrino vaikeli tik uzrase skaicius kad skilveliai padidejo iki 23 mm ir nieko man neaiskino as daug sykiu klausiau ko tiketis ir man te paske kad nnieko nezino, jog gal bus blogai o gal ir ne ir paske ateit 32 sav, bet as ketinau skristi i graikija pas vaikeluo teva ir ten nuskridus pasitikrinti. Kita dien jau nuskridus nuejau pas genekologe ji mane nusiunte i ligonine pasitikrinti o ten man paske kad yra lb daug vandens galvoje ir kad vaikeliui gimti sveikam duoda tik 5 proc. o seip jis turetu gimti su labai didela negalia. i mazdaug po sav. kai buvo apie 7 su puse men. atliko cezario pjuvi ir iseme vaikeli. ji gime 2 kg ir pragyveno ligonineje savaite ir mire, nes buvo isiliejas kraujas smegenyse ir daug kt. Graikijoje daktarai pasake kad mano genekologe turejo matyti ta liga jau 4 menesi o ne sestam, kad ji neatliko nemazai tyrimu kurie turejo buti atlikti, o kauno klinikuose jau tada neturejo leisti vaikeliui gyventi nes vandenu norma max gali buti iki 10 mm, kai iprastai yra tik 4 mm o man vaikelio buvo jau tada 14 ir 15 mm. ir jei buciau pasilikus lietuvoje buciau pagimdzius lab. ligota vaikeli. tik noriu perspeti mamytes kad reikalautu tyrimu, kad jom netektu iskesti tai ka as isgyvenau, stiprybes jums. QUOTE(Elefterija @ 2010 04 16, 19:44) Užjaučiu tave dėl vaikelio mirties sakai, kad klinikose turėjo jau neleisti tavo vaikeliui gimti, bet aš neleisčiau jo žudyti Bet deja... nežinau, jei aš būčiau tokioje situacijoje, aš manau geriau, kad vaikelis gimtų ir jį palaidoti, negu, kad žudyti dar negimusį... dabar bent jau turi kapelį..... bet tai tik mano subjektyvi nuomonė
perskaiciau visa tema, oj kaip baisu kai gimsta nesveikas vaikelis
QUOTE(jurguze @ 2009 11 11, 14:27) Man 11 sav. užpuliavo angina. Teko 2 sav. gert antibiotikus (Ospamox, o vėliau Zinnat), nes jau kliedėjau nuo aukštos temp. Per visą nėštumą dar ne kartą man ji pūliavo, bet vaikiukas gimė sveikas dar pamiršau parašyt, kad 13sav. rado cimetogalo virusą(aktyvų). daktarai liepė nusiteikt, kad vaiko neišnešiosiu
paskaiciau ir issigandau. dabar besilaukdama daznai virusinem ivairiom ligom sirgau - tai sloga, tai pakosejimas. vis nuo dukrytes pasigaudavau. tik vaistu rimtesniu kazkap gert neteko, per kelias dienas su juros vandeniu ir ivairiom arbatom issikapstydavau. bet beijau, atsilieps kiek vaikui tie virusai ar ne
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 16, 21:42) Užjaučiu tave dėl vaikelio mirties sakai, kad klinikose turėjo jau neleisti tavo vaikeliui gimti, bet aš neleisčiau jo žudyti Bet deja... nežinau, jei aš būčiau tokioje situacijoje, aš manau geriau, kad vaikelis gimtų ir jį palaidoti, negu, kad žudyti dar negimusį... dabar bent jau turi kapelį..... bet tai tik mano subjektyvi nuomonė O as uz aborta Turejau galimybe matyt kaip kencia tie vaikiukai, kaip kencia ju artimieji, kai gydytojai zinodami, kad 100% toks vaikas neisgyvens nei metu, vis tiek pagal istatymus ji vos ne kas antra diena reanimuoja. T.y. jei zinoma, kad vaikas bus negyvybingas, kam vien su aparatura laikyt ji sitam pasaulyje? Manau geriau pataupyt savo nervus ir jegas padaryt aborta ir neuzilgo pastot antra karta Galit mane uzmetyt akmenim Per visa nestuma nesusirga nei karto, nors dirbau su dideliu srautu zmoniu ir per UVRI epidemijas QUOTE(musik @ 2010 04 23, 09:35) Galit mane uzmetyt akmenim nemėtysiu į tave akmenim, gerbiu tavo nuomonę. Tu teisi sakydama, kad tokiam vaikeliui geriau negimti, bet ne todėl, kad aš nesugebėčiau jo nesveiko užauginti, o todėl, kad man jo labai būtu gaila. Matyti vaiko kančias, žiūrėti, kaip jis guli reanimacijoje, kiekvieną kartą tverdamas sunkų skausmą. Ir kiekvieną kartą galvoti, kad geriau jau tą skausmą pačiai ištverti, nei leisti vaikui kentėti... QUOTE(musik @ 2010 04 23, 08:35) Per visa nestuma nesusirga nei karto, nors dirbau su dideliu srautu zmoniu ir per UVRI epidemijas Aš pastojau lapkričio pab., nežinodama to smagiai atšvenčiau Naujuosius metus darbe, su draugais ir šiaip visokių progų buvo, žodžiu alkoholio porą kartų padauginusi buvau QUOTE(ilonytė @ 2010 03 04, 20:50) sirgau ir aš. Buvo 12 savaitė - peršalau, pakilo temperatūra, ko niekad nebūdavo. Daktarė parašė antibiotikų dėl visa ko, bet liepė bandyt liaudiškom priemonėm gydytis. Išsigydžiau, bet po dviejų dienų susirgau dar baisiau. Teko išgert antibiotikus. Vėliau dar kelis kartus buvo gerklės skausmai, bet naudojau tik islandinės kerpės tabletes. Leliukas kol kas sveikas, ligų jokių neišlindo. Gimė mergytė šiek tiek pernešiota. Kai pagimdžiau, parodė, kad virkštelė buvo susivijus kaip du siūlai, galėjo būt atibiotikų darbas Sirgau ir as visa nestuma...sloga,kadangi niekas nesake,kad ir sloga reikia gydyt...Zinoma bandziau gydytis visokiom liaudiskom medicinom, bet tai ne kazka pagelbedavo...rimtesniu vaistu bijojau naudoti....rezultatas-gimdymas 8 men.,sunelis gime su labai didele sloga....Na bet dabar viskas tvarkoj |