Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liga nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2
ashatre
Sveikos! as 15 nestumo savaite susirgau plauciu uzdegimu....aciu mamai ir dievui,kad padejo man issigelbet be antibijotiku! gydemes naturaliai..aisku su greituske pasivazinejau :xe: tikiuosi neatsilieps tai mano mazuleliui..
Buriuke
QUOTE(Elzėja @ 2010 04 03, 16:06)
kol kas viskas gerai mano mažiukui, Dauno sindromo nėra, ir toliau esu sekama genetikės.
*

oi kaip smagu, kad išsityrei ir kad turėsit sveiką vaikutį thumbup.gif

QUOTE(musik @ 2010 04 23, 09:35)
O as uz aborta  blush2.gif  Manau jei man duotu maziau kaip 50% kad gims nesveikas vaikas daryciau aborta  blush2.gif
Turejau galimybe matyt kaip kencia tie vaikiukai, kaip kencia ju artimieji, kai gydytojai zinodami, kad 100% toks vaikas neisgyvens nei metu, vis tiek pagal istatymus ji vos ne kas antra diena reanimuoja. T.y. jei zinoma, kad vaikas bus negyvybingas, kam vien su aparatura laikyt ji sitam pasaulyje?
Manau geriau pataupyt savo nervus ir jegas padaryt aborta ir neuzilgo pastot antra karta  smile.gif
Galit mane uzmetyt akmenim  pomidorai2.gif

tokiu atveju ir aš būčiau už išvalymą ax.gif

bet kai tik sužino, kad laukiasi ir lekia daryt išvalymo, nes nenori vaikelio, tai tam nepritariu schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.