mano maziuka isbere nuo hippo tai pradejau duoti milumil. Jis ir pigesnis, ir vaikas jau puculis pasidare ,tai manau misinukas tiko
Sveios merginos!
mums lbai reikia patarimo ir pagalbos.... toks klausymas, ar nieko blogo jeigu dukrelei bus 6 men tik po poros dienu, o sis misinukas nuo 6 men? ir svarbiausia, as isvykau i sdyba visam savaitgaliui, o pakuote nuo milumil 2 palikau namie (paemiau tik maiseli),tai kad net nezinau kaip dozuoti ir paruosti...gal kas galetu parasyti
Mes nusipirkom milumil 2 skirta nakciai, siiap valgom MP, tai misinukas ir bus valgomas tik nakti, dabar pirma nakti bandem, tai vietoj 2-3 kartu mazius prabudo tik 1 karta
mano mažei 7 mėn. Gėrėme Milumil 1, puikiai tiko, tik teko nutraukti nes prasidejo problemos su atpilinėjimais fontanais.iš pradžių galvojome kad milumil kaltas, bet bandėme ne vieną skystą mišinį. ir nuo visų atpylė. tada perėjom prie aptamil AR. padėjo labai, apie 5 mėn nustojo atpylinėti ir grįžome vėl prie milumil 1. nuo pusmečio geriame milumil 2. kiek pastebėjau nuo šio mišinuko mažė pradejo daugiau svoriuko priaugti,
šiaip jei ne tie atpylinėjimai siaubingi, tai būtume visada milumil gėrę.
Mums 4 mėnesiukai ir nuo 2,5 geriam Milumil 1, mums viskas tinka, mano mergytė geria noriai ir beveik neatpylineja.
Dėl blogo tirpimo tai sugalvojau tokį būdą: kai jau ateina laikas valgyti (beveik visada valgome tuo pačiu laiku), prieš kokias 10-15 min padarau mišinuką ir įdedu buteliuką į indelį su karštu vandeniu. kol ją pervystau ir dar ant pilvuko prieš valgį paguldau, tai mišinukas pats tas- ir ištirpsta ir geros temperatūros |