Kelis kartus pabandžiau taip maitinti, bet galvoju ar nepakenks vaikučiui?
Gal yra daugiau taip maitinančių ?
Man gydytoja rekomendavo dėl mažai priaugto svorio, nutrauktą MP maišyti su mišinuku. Į 100 ml. dėti vieną šaukštelį mišinuko
Kelis kartus pabandžiau taip maitinti, bet galvoju ar nepakenks vaikučiui? Gal yra daugiau taip maitinančių ? QUOTE(Emerencija @ 2009 02 22, 09:56) Man gydytoja rekomendavo dėl mažai priaugto svorio, nutrauktą MP maišyti su mišinuku. Į 100 ml. dėti vieną šaukštelį mišinuko Kelis kartus pabandžiau taip maitinti, bet galvoju ar nepakenks vaikučiui? Gal yra daugiau taip maitinančių ? Durnesnio patarimo dar negirdejau - motinos piena maisyti su misinuku
Svoris auga, pirmą mėnesį 1300 g.(maitinau ir MP ir mišinuku) truko MP todėl primaitindavau,o per antrą gyvenimo mėnesį 400 g. (maitinau vien MP),bet gydytoja liepė PRIMAIŠYTI i MP mišinio ir šitaip maitinti
Žiūrėsiu kiek 3 mėnesį priaugs jei nieko nepriaugs tada susirūpinsiu QUOTE(Emerencija @ 2009 02 22, 18:45) Svoris auga, pirmą mėnesį 1300 g.(maitinau ir MP ir mišinuku) truko MP todėl primaitindavau,o per antrą gyvenimo mėnesį 400 g. (maitinau vien MP),bet gydytoja liepė PRIMAIŠYTI i MP mišinio ir šitaip maitinti Žiūrėsiu kiek 3 mėnesį priaugs jei nieko nepriaugs tada susirūpinsiu Maitinkite MP ir nesukite galvos, 400g per menesi, maitinamam MP kudikiui, priaugti yra gerai QUOTE(Emerencija @ 2009 02 22, 11:56) Man gydytoja rekomendavo dėl mažai priaugto svorio, nutrauktą MP maišyti su mišinuku. Į 100 ml. dėti vieną šaukštelį mišinuko Kelis kartus pabandžiau taip maitinti, bet galvoju ar nepakenks vaikučiui? Gal yra daugiau taip maitinančių ? Man tai nenormalus atrodo pasiulymas
Aš kai gulėjau ligoninėje su vaiku tai ten kitos moterys mišinuką maišydavo su MP. t.y. paruošta mišinuką pildavo į MP
QUOTE(Emerencija @ 2009 02 23, 11:49) Aš kai gulėjau ligoninėje su vaiku tai ten kitos moterys mišinuką maišydavo su MP. t.y. paruošta mišinuką pildavo į MP O kas cia baisaus? Koks skirtumas-maitinti mp ir primaitinti misinuku, ar is viso mp maisyti su misinuku? Pilve vis tiek viena rezultatas gaunasi QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 23, 11:03) O kas cia baisaus? Koks skirtumas-maitinti mp ir primaitinti misinuku, ar is viso mp maisyti su misinuku? Pilve vis tiek viena rezultatas gaunasi tai pilve Pirmą suvalgyk silkę, o paskui tortą. bet juk pilve tas pats gaunasi, tai tada valgom silke ir tortu išsikandam QUOTE(Emerencija @ 2009 02 23, 12:18) tai pilve Pirmą suvalgyk silkę, o paskui tortą. bet juk pilve tas pats gaunasi, tai tada valgom silke ir tortu išsikandam Vis tiek nesupratau Beje, kalbant apie torta ir silke-man nera skanesnio patiekalo, kaip saukstas silkes uzsikasti saukstu tortu, ai, dar ir balta misraine treciu saukstu-kaifuoju net nuo tokio maisymo
na tikrai idomus patarimas gyd
Nu as taip nesiryzciau maitinti. Geriau maitinti savo pienu, o jei truksta tai dar paruosti misinuko.
Patarimas gydytojos visiskas absurdas
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 23, 09:03) O kas cia baisaus? Koks skirtumas-maitinti mp ir primaitinti misinuku, ar is viso mp maisyti su misinuku? Pilve vis tiek viena rezultatas gaunasi o nepagalvojate,kad gal tas misinukas reaguoti su MP, ,juk baltymai ir visa kita.... na, cia jau chemija... juk aiskiai ant pakuociu raso, kad negalima jo maisyti, ,o be to daugumoj eina 30ml vandenuko ir 1 samtelis miltuku,kitaip gali pakenkti mazyliui...o cia kazkoki skiedala patare daryti
Aš nemanau, kad čia normalus patarimas. Jei jau trūksta pienuko, tada gali primaitinti mišinuku, bet maišyti - nesąmonė ...
Tuolabiau juk jei kūdikis išvis priauga svorio, tai jo primaitinti nereikia Mano mažoji pirmaisiais mėnesiais priauginėjo beveik po kilogramą, o po to Jos tempai mažėjo iki 300 g paskutinį mėnesį. Gydytoja aiškino, kad jaudintis maitinant tik savo pienuku nereikia ir net nuo 4 mėn. neliepė primaitinti, nes jei vaikas auga, reiškia visko užtenka. Ji tiesiog smulkutė, tačiau labai aktyvi, linksma mergytė. Be reikalo primaitinti tikrai nereikia.
MP sumaišytas su mišinuko milteliais man atrodo per stipriai koncentruotas "gėrimas" dar kieto maisto nevalgančiam vaikui. Jeigu paruoštas pagal instrukcijas mišinukas būtų maišomas su MP - tai kas kita. Pati taip dariau, kai su vyresniąja turėjau labai mažai pieno, o ji neėmė krūties. Tai nutraukusi tegul ir 20 ml stengdavausi sugirdyti iki paskutinio lašo, ir supildavau tą pienuką į paruoštą mišinuką.
tikrai taip nesamoningai nemaisyciau
Manau is pradziu geriau butu maitinti savo pienuku, o primaitinti misinuku. Jei valgo lialiukas is kruties tai leisti jam valgyti kuo ilgiau(tada ir pienuko prades gamintis daugiau). O kai jau pastebesi kad nebega pienukas, o vaikutis vis dar alkanas, primaitink misinuku.
Aš šitaip nedaryčiau... Juk MP daug geriau nei mišinukas... Tai, gal duokit MP ir mišinuką atskirai... Bet čia tik mano nuomonė ...
tai ir ant pakuociu raso,kad negalima maisyti mp.siaip yra ,caw gate,arba ,sma,firmu specialus BREAST MILK FORTIFIER papildai,kad auktu svoris kudikiams.ligoninese naudoja neisnesiotiems kudikiama,kad grei ciau priauktu svorio.dar yra DOUCAL.na nezinau kaip gyditojas gali patarti maisyti mp su misineliu kai yra tam skirtu produktu.normalu per diena priauktu 30g.jei priauga su mp tikrai nieko papildomai nereikia.yra tam spec lentele tikrinti pagal amziu svori jei zemiau ribos tik tada reiktu pasikonsultuot su protingu gyditoju
Absurdiškiausias pasiūlymas iš gydytojos lūpų... Niekada taip nedaryčiau, jei trūksta MP tai tada vieną matinimą MP ,kitą mišinuku.....
Idomu kokia gydytoja rekomendavo, ir kokiais saltiniais remesi dalindama tokias rekomendacijas.
Misinuka maisyti galima tik su vandeniu ir tik tam tikromis proporcijomis, maisytas su MP gausis per stiprus koncentratas vaiko skrandukui. Ir jei turite MP tai taip ir maitinkite, nebent truktu pienelio, tada jau primaitinti misinuku. O svorio priaugimas pas vaikiukus labai individualus.
negirdėjus kad taip miksuotų
gal geriau vieną kart duot MP, sekantį valgymą - mišinuką? jei MP mažai.. QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 14, 11:50) MP sumaišytas su mišinuko milteliais man atrodo per stipriai koncentruotas "gėrimas" dar kieto maisto nevalgančiam vaikui. Jeigu paruoštas pagal instrukcijas mišinukas būtų maišomas su MP - tai kas kita. Pati taip dariau, kai su vyresniąja turėjau labai mažai pieno, o ji neėmė krūties. Tai nutraukusi tegul ir 20 ml stengdavausi sugirdyti iki paskutinio lašo, ir supildavau tą pienuką į paruoštą mišinuką. kai maze gulejo ligoninej ir buvo maitinama per vamzdeli, jai buvo pirma supilamas mp,o is karto po to misinys |