Noreciau is mamyciu isgirs atsiliepimus apie PRIMIGI avalyne.Nupirkau dukrytei basutes(naujas)labai kieta oda
Na mes pirkom basutes praeita vasara.
Labai lengvos, patogios. Isformuotas padukas. Pirkom tik labai nedaug didesnes, tai vasaros pabaigoj pirstai jau lindo lauk:) Siaip apsidevejo, bet ir nesiojo gi kasdien ir paplaudavau. Gi sviesios su zomsa. Bet del tvirtumo, tai dar 2 vaikus tikrai atlaikytu
MES STAI TOKIAS PIRKOM
![]() lABAI KIETOS,NET NEZINAU AR DUKRYTE NORES NESIOTI.GAL KAS NORS TOKIAS TUREJOT? LAUKSIU ATSILIEPIMU
nepatinka nei modeliukai nei KAINOS
Kuri parduotuvė prekiauja Primigi avalyne
labaiii gera avalyne, turejo mano vaikinukas batukus ir basutes,
tik gaila,kad LT parduotuvese kainos nemazos, is JAV parsisiut gaunasi pigiau nei pirkt Kotrynos parduotuvej QUOTE(Margita @ 2009 03 04, 19:16) Kuri parduotuvė prekiauja Primigi avalyne Lietuvoj prekiauja parduotuvė "Kotryna" Mano dukra turėjo ir žieminukus, ir batelius tai viskas labai labai super Pvx keli žieminukų modeliukai ![]() QUOTE(boruzhe @ 2009 03 04, 23:42) Labai gražūs batukai
As pirkau dukrytei pavasarinius batukus,perdaug neziurejau i ta firma o tik paskui pamaciau kad primigi.Modeliu yra tikrai graziu,o visai netycia as juos radau parduotuvej Kaune Batu kalnas,pasirinkimas tikrai didelis visokiu firmu o ir kainos neblogos,mokejau 60 litu,nauji.Bazej kainos zymiai didesnes uz odinius
mes turejom ir zieminukus ir pavasarinius ir basutes tai man super patiko
Na mano dukryte avi sios firmos basutes tai lyg ir viskas normalu,turim vienas tai ir paplaunam,ir vel kaip naujos.mes patenkintos.o del kainos tai kaip cia pasakius,mokejom 140lt,butu pigiau tai butu dar geriau.
Man tai labai patinka,atitinka visus ortopedinius reikalavimus
užmačiau, kad Primigi ir Kauno Akropolyje pradėjo prekiauti RIKI 2, kur vietoj Toys marketo atsidarė
vasarinių basučių pasirinkimas nekoks užtat kainos nedaug brangesnės nei Barteko
Mes labai patenkinti Primigi batukais ir basutėm ir žieminiais batais.Nors kainos ir nemažos, bet kokybė jų gera
Nukainuota Primigi avalyne yra Batu kalnas parduotuvej Vilniuje.
Kaune Batu kalne nemazas pasirinkimas ir kainos normalios - pvz. ilgi odiniai 30 dydzio ~ 80 lt.
PMIGIAMS +
labai gerom kainos primigi avalynes yra ir klaipedoj batu kalne. super avalyne mes uz ja.
Dedam ir mes pliusą, jokių priekaištų
Mes turejome trejas poras sios firmos batu. Labai patiko, ypac vasarines basutes. Pirkau batu kalne, kaune. Kolekcija gal net ir ne pati naujausia, bet batukai dailus ir kainos super. Kike pamenu uz basutes mokejau apie 60 LT, uz rudeninisu lyg tai 80. Tik siam sezonui basuciu neradom ten, ieskosiu kitur.
Esu ir as Batu kalne pirkusi primigi. Gaila kad ten tik likuciai ir dazniausiai placiai kojytei tie modeliukai netinkami
mum pasiseke tuomet su batu kalno pirkiniais
turime primigi basutes,jau nesioja vaikas 3menesi,matau,kad ir visa vasara isnesios, pasaka ne basutes
Musu basutes irgi tokios pacios buvo kaip Jusu aprasytos
Vakar zadejom vaziuoti apsiprkinti, patingejom... Bet artimaiusiu metu tikiu dziaugsimes naujomis primigi basutemis
O mes uzsakem mazylei stai toki modeliuka ziemai,nepigiai gavosi su parsiuntimais visais,bet panasu,kad neturetu nosiukai apsibrozdinti:))Jei dydis netiks,pasiulysiu kitoms mamytems:)))Va toks modeliukas,superinis
http://www.amazon.com/gp/product/images/B0...mp;color_name=1 ziuresim kaip atrodys "gyvai"
Man Primigi visai nepatinka. Nors ju kaina nemaza, bet jie visi kieti. Padas ju nera lankstus ir oda kieta, nera kuo lygint nei su Ecco , nei Superfit.
Musu turetu padas labai lankstus, nieko neblogiau uz ecco. Nors tas lankstus padas ne visuomet yra pliusas. Kol turejome problemu su kojomis, nesiojome tik ortopedinius batus, padas absoliuciai nesilankstantis.
Buciau mielai pirkus dukrai siai vasarai primigi basutes, bet visam Kaune teradau tik iki 26 dydzio. sakyciau didesniu ir negamina, bet batelisu turime 28 dydzio, pirkau batu kalne. ir siaip sumasumarum neradau basuciu patinkanciu, kazkokia tragedija ne leliukui batus rasti. Nupirkau ecco, bet ne viai tokias kokiu ieskojau nir uz brangiau nei planavau .
Man tai Primigi puikus batai atrodo, tik labai sunku atspet, kokio jie dydzio, kai siuntiesi internetu. Vienu metu turejom 3vnt to paties dydzio 24d, bet visi buvo skirtingo ilgio paduku.
QUOTE(kiwi82 @ 2010 06 12, 19:41) Man Primigi visai nepatinka. Nors ju kaina nemaza, bet jie visi kieti. Padas ju nera lankstus ir oda kieta, nera kuo lygint nei su Ecco , nei Superfit. nu ydomu kaippasidare musu turimi Primigi kur kas lankstesni,minkstesni uz ecco dabar ,kaip tik mazajam labiau ziuriu primigi avalyne negu ecco
man rodos, kaip kam pasiseka su modeliu, vienus turejau- labai patiko, kitus- baisiai daze vaiko kojas, i miesta net nededavau
tikrai taip..as irgi taip manau (viskas nuo modelio priklauso).. prisiskaite geru komentaru ir mes ishsirinkom primigi.. bet keduku padas tikrai sunkiai lankstosi ir nusitryne labai jau greit..
QUOTE(Nada... @ 2010 06 24, 22:14) man rodos, kaip kam pasiseka su modeliu, vienus turejau- labai patiko, kitus- baisiai daze vaiko kojas, i miesta net nededavau QUOTE(ekologe @ 2010 06 09, 18:09) O mes uzsakem mazylei stai toki modeliuka ziemai,nepigiai gavosi su parsiuntimais visais,bet panasu,kad neturetu nosiukai apsibrozdinti:))Jei dydis netiks,pasiulysiu kitoms mamytems:)))Va toks modeliukas,superinis http://www.amazon.com/gp/product/images/B0...mp;color_name=1 ziuresim kaip atrodys "gyvai" labai fainuciai
Man irgi super Primigi
PRIMIGI avalyne yra populairiausia ir perkamiausia visoj EU, o kokybe tai superine.
teko matyt kitu metu kolekcijas, tai toks grozis, kad akiu atitraukt negalejau! Ypac mergaitems (tikiuosi Kotryna uzsives sveiki, erikiuxxx:))
Mes ir primigi ir ecco ir geox ir naturino ir superfit ir mod8 ir rogmanoli ....nesiojom.
Primigi ne prastesnes ir ne pranasesnes,labiausiai patinka,kad batai labai grazus,visados sulaukiam pagyru,kur tokius grazius batus pirkom. Buvo ir pora,kad susinesiojo greitai,bet italu kokybe tuom ir izymi,kad nera 100%.
Mums irgi Primigi
o kaip su Primigi zieminais batai ? ar kojytes nesala ?
musu patys pirmi batukai - basutes buvo Primigi. sakyciau taip greiciau ir vaiskciot pradejo
Turejom ir turim nemazai batuku Primigi. Tiek zieminuku, tiek sandaliuku. Tik rudeniniai labai greitai nusinesiojo, o kiti, tai tikrai atlaike nemazai isbandymu, bet atrode gerai.
Tik su ju ismierom, man tai mistika. Vienu tarpu turejom 3 batukus su vienoda ismiera, bet visu paduko ilgis buvo skirtingas. Zieminukai - padidinti, rudeniniai - maziausi.
O man labai nepasiseke su Primigi basutem .Nupirkau naujas cia SM,tai nuo pat pirmo uzsidejimo tryne nuo to nezmonisko kietumo sonuose .Is pradziu galvojau gal kad naujos -prasinesios.Bet kai uzsigydem pusles ir vel uzsidejomazius vasara ir dar be kojinytes ,nutryne iki krauju
Daugiau jokiu isskyrus ecco neturejom
Mes irgi turim bent kelias poras Primigi batuku ir basuciu, tai labai sauniai nesiojasi, puiki kokybe.
QUOTE(edicike @ 2010 08 25, 22:43) O man labai nepasiseke su Primigi basutem .Nupirkau naujas cia SM,tai nuo pat pirmo uzsidejimo tryne nuo to nezmonisko kietumo sonuose .Is pradziu galvojau gal kad naujos -prasinesios.Bet kai uzsigydem pusles ir vel uzsidejomazius vasara ir dar be kojinytes ,nutryne iki krauju Daugiau jokiu isskyrus ecco neturejom Iš tiesų viskas priklauso nuo modelio - yra super lengvų, lanksčių, o yra ir kietų - vieni tėvai nori, kad avalynė būtų kuo lengvesnė, lankstesnė, kiti - kad tvirtesnė, labiau prilaikanti pėdą. Tad perkant tiesiog reikia žinoti, ko norisi |