Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Storos rankos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2
claraave
Sveikos merginos, atrodo tokios temelės apie rankas nėra. Tai va, vaikystėje ilgą laiką lankiau baseiną. Šiandien to palikimas - storos rankos. Gal galite patarti kokių pratimų, kurių pagalba galima būti paploninti jas nors šiek tiek. Namuose darau Bodyflexą, bet rankoms pratimą žinau tik vieną. Būsiu labai dėkinga, jeigu pasidalinsite žiniomis 4u.gif
Chanell
Laba 4u.gif man ta pati beda, ranku storumas doh.gif jei tik bus patarimu -parasykite 4u.gif man ne tik visa ranka,o net ir plastaka lotuliukas.gif
claraave
QUOTE(Chanell @ 2009 02 22, 19:11)
Laba  4u.gif  man ta pati beda, ranku storumas  doh.gif  jei tik bus patarimu -parasykite 4u.gif  man ne tik visa ranka,o net ir plastaka lotuliukas.gif
*

Na mano problematiškos vietos nuo alkūnės ir į viršų, žemiau lyg ir gerai viskas ax.gif
Chanell
Man irg blush2.gif ir bijau su treniruokliais neprisizaist 4u.gif
Magnifique
Sveikos.Aš irgi norėčiau pakūdinti rankas,nes kadangi aš plaukioju jau 6 metus,tai pačios turbūt suprantat,kad rankelės mano-ne pagalėliai.Problemiškiausia-žąstikaulio sritis,bet norėčiau,kad visa ranka suplonėtų... rolleyes.gif
_Dovi_
Man ir jas reikia paploninti... sakykit uzduosiu kvaila klausima, turiu treniruokli , kaip slides, kaip dviratis...ar su jom sportuojant ranku apimtys dides(auga raunemys)? blink.gif
Chanell
Skaiciau,kad siek tiek auga, bent mano draugei, bet ten raumenukai ;}
claraave
QUOTE(Chanell @ 2009 02 27, 20:38)
Skaiciau,kad siek tiek  auga, bent mano draugei, bet ten raumenukai ;}
*

Tai bet jei prieš tai ten būna lašinukai, tai toje vietoje atsiranda raumenukai, apimtis realiai nepasikeičia g.gif
Chanell
Taip, tad reikia susikoncentruoti gry nai i rankytes, na as vis dar viliuosi,kad metant svori ir ji sukus. blush2.gif
claraave
QUOTE(Chanell @ 2009 03 01, 10:27)
Taip, tad reikia susikoncentruoti gry nai i rankytes, na as vis dar viliuosi,kad metant svori ir ji sukus. blush2.gif
*

Tikrai sukūs rankytes numetus svorį bendrai, man visada kažkiek sukūsta rankos numetus net kelis kg.
Grisha
sveikos smile.gif ir man si tema aktuali.....gal kas nors zino pratimu rankoms? bet ne tokiu nuo kuriu raumenys auga, o nuo kuriu lasinukai tirpsta?
dontstop
Man rankos neplonėja, nors numečiau jau 17 kg unsure.gif Patarkit, ar reikia svorius kilnot ar kaip tik to vengti?
vijana
Oho 17kg,sveikinu !!! thumbup.gif
Amise
norėjau paklausti ar turi taip būti ar ne, nes va pradėjau su svarmenukus kilnot, po 2 kg rankai ir kažkodėl man bekilnojant juos rankos aptirpo.. Kažkaip seniau kai mkykloj reikdavo juos kilnot tai tiesiog sunku būdavo blush2.gif bet kad rankos imtų tirpt dar niekad g.gif gal žinot kame bėda?
Brituke123
QUOTE(Amise @ 2009 04 23, 14:17)
norėjau paklausti ar turi taip būti ar ne, nes va pradėjau su svarmenukus kilnot, po 2 kg rankai ir kažkodėl man bekilnojant juos rankos aptirpo.. Kažkaip seniau kai mkykloj reikdavo juos kilnot tai tiesiog sunku būdavo  blush2.gif  bet kad rankos imtų tirpt dar niekad  g.gif gal žinot kame bėda?
*

Kiek seriju ir po kiek kartu pakeli tuos 2kg svarelius. ? jei labai daug kartu darai tai todel ir tirpsta. padarys pertraukele kokia 30 sekundziu tarp kiekvienos mirksiukas.gif smile.gif
Amise
QUOTE(Brituke123 @ 2009 04 26, 15:44)
Kiek seriju ir po kiek kartu pakeli tuos 2kg svarelius. ? jei labai daug kartu darai tai todel ir tirpsta. padarys pertraukele kokia 30 sekundziu tarp kiekvienos mirksiukas.gif  smile.gif
*

kad po vos 10 kartų vienam elementui juos pakeliu blush2.gif tai dabar kai jau "nebeišstenu" tai darau po 5 su mini pertraukėle hihihi.gif
Brituke123
QUOTE(Amise @ 2009 04 26, 16:00)
kad po vos 10 kartų vienam elementui juos pakeliu  blush2.gif tai dabar kai jau "nebeišstenu" tai darau po 5 su mini pertraukėle hihihi.gif
*

Reiskias per didelis svoris. ax.gif imk 1kg ar puses kg tada padarysi daug daugiau. O tu nori ryskint rankas ar numest papildomus kg?
Nes jei nori mesti tai reikia daryt maziausiai po 15-20 kartu.Bet su tokiu svoriu su kuriuo padarytum nemaziau 15, nes kitaip stambes ranka.
Amise
QUOTE(Brituke123 @ 2009 04 26, 16:22)
Reiskias per didelis svoris.  ax.gif imk 1kg ar puses kg  tada padarysi daug daugiau. O tu nori ryskint rankas ar numest papildomus kg?
Nes jei nori mesti tai reikia daryt maziausiai po 15-20 kartu.Bet su tokiu svoriu su kuriuo padarytum nemaziau 15, nes kitaip stambes ranka.
*

numest ax.gif tai tie 2 kg perdaug mano rankogaliams? blush2.gif
Brituke123
QUOTE(Amise @ 2009 04 26, 16:23)
numest  ax.gif tai tie 2 kg perdaug mano rankogaliams?  blush2.gif
*

Jei jau juos vos pakeli tai geriau mazesni svori imk su kuriuo daugiau padarysi o pa to kai jau susitpres rankos galesi imt savo 2kg. mirksiukas.gif
Amise
QUOTE(Brituke123 @ 2009 04 26, 16:26)
Jei jau juos vos pakeli tai geriau mazesni svori imk su kuriuo daugiau padarysi o pa to kai jau susitpres rankos galesi imt savo 2kg. mirksiukas.gif
*

kai pirkau tai tokie lengvučiai atrodė hihihi.gif oki, reiks mažesnių pasijamt.. Ačiū 4u.gif
Margout
Mano rankos nepasakyciau, kad storos, bet jos nelb turi forma. Patinka kai matosi tricepso linija thumbup.gif taigi kai netingiu padirbu namie su svarmenimis ir padarau siuos pratimus
1 ir 2 Rezultatas yra, kai nepatingiu... ax.gif Begiojimas irgi padeda formuot rankas mirksiukas.gif
jade
QUOTE(nippe @ 2009 05 15, 22:08)
Mano rankos nepasakyciau, kad storos, bet jos nelb turi forma. Patinka kai matosi tricepso linija  thumbup.gif taigi kai netingiu padirbu namie su svarmenimis ir padarau siuos pratimus
1 ir 2 Rezultatas yra, kai nepatingiu... ax.gif Begiojimas irgi padeda formuot rankas  mirksiukas.gif
*

aciu uz video! mano tricepsas toks suglebes.. siaubas! o kokio sunkumo svarmenimis geriausia pradeti? 1kg? 1,5? 2? ir nuo kiek kartu pradeti kad nebutu ne per daug, nei per mazai? (zmogus nesportaves n metu)
Fortun@
norint kad kristu svoris reiktu daryti ne maziau 15 kartu vienai rankai, tarkim as darau 3 kartus po 15, su mazdaug 1 min pertrauka. Jei norit raumenuku reikia su didesniu svoriu taciau po maziau kartu. smile.gif
Mona187
Aš noriu sukūdint savo rankas - tą dalį, kur nuo žąsto iki alkūnės, ką tinkamiausio patartumėt, kokius pratimus atlikinėt?
Papildyta:
kokio sunkumo svarmenimis geriausia pradeti? 1kg? 1,5? 2? ir nuo kiek kartu pradeti kad nebutu ne per daug, nei per mazai? (zmogus nesportaves n metu)
*

[/quote]
Just_R
Kas liečia rankas, trenerė mokė, kad reikia daryt panašiai kaip atsispaudimus tik rankos už nugaros, remiasi delnai į kokį suolelį, kojos ištiestos ir taip "sėstis" žemyn ir vėl kilti, dirba rankos. Taip pradedant po 10 "nusileidimų" du kartus padaryt, po to didint iki 12 po 3 kartus ir t. t. 4u.gif
Ir gerai pratimai su svareliais thumbup.gif
1.Laisvai atsipalaidavę mosuokite rankomis į vidų (apkabinkite save per krūtinę) ir išorę (laisvai pakelkite rankas į viršų).
2.Rankos sulenktos per alkūnes. Sulenkite plaštakas per riešus į vidų (į save) ir tvirtai suspauskite kumščius, po to pasukite plaštakas per riešus į išorę (nuo savęs) ir stipriai išskėskite pirštus. Kartokite pratimą greitu tempu.
3.Rankos sulenktos per alkūnes, delnas prieš delną. Paspauskite plaštakas per riešus nykščiais į priekį, po to pasukite juos mažaisiais pirštais į priekį. Papurtykite plaštakas.
4.Rankos sulenktos per alkūnes. Sukite plaštakas per riešus pakaitomis į abi puses.
5.Rankos sulenktos per alkūnes. Pasukite plaštakas delnais į viršų, po to į apačią.
6.Padėkite rankas laisvai ant pilvo, po to išskėskite ja į šalis.
1.Pečius pakelkite, po to nuleiskite. Kartokite 6 – 8 kartus. Atpalaiduokite pečių juostos raumenis. Tempas lėtas.
2.Padėkite plaštakas išorine puse ant juosmens. Stumkite alkūnes į priekį ir žemyn lenkite galvą. Po to stumkite alkūnes atgal, kelkite galvą ir išsirieskite. Tempas lėtas. Kartokite pratimą 4 – 6 kartus, po to nuleiskite rankas žemyn ir atpalaidavę pakratykite.
3.Dešinę ranką tieskite į priekį, kairę – į viršų. Keiskite rankų padėtį. Pratimą baikite, nuleiskite rankas ir pakratykite plaštakas. Tempas vidutinis.
4.Laisvu judesiu pakelkite rankas į šalis, lengvai išrieskite nugarą, ,,numeskite” rankas, po to jas pakelkite ir sukryžiuokite ant krūtinės. smile.gif
Killah1
Sveikos as noreciau tai pogi prisijungti prie jusu .Turiu ta pacia problema su rankomis ,sportuoju,bet karts nuo karto nusizengiu maisto mitybai.Ir atradau toki maisto papilda ,kurios sportuoja patarciau ji isigyti.Vadinasi TERMOBOL jis skirtas toms kurios nori numesti svori sportuojant ir kai ji naudoji ir sportuoji dvigubai greiciau krenta svoris.Tad va si maisto papilda naudodama suliekninau savo rankas bet iki norimo rezultato dar truksta ,bet pradzia yra .Dabar padariau pertrauka ir .Nuo rytdienos ji vel pradedu vartot smile.gif
dianuke20
QUOTE(Killah1 @ 2009 07 31, 00:00)
Sveikos as noreciau tai pogi prisijungti prie jusu .Turiu ta pacia problema su rankomis ,sportuoju,bet karts nuo karto nusizengiu maisto mitybai.Ir atradau toki maisto papilda ,kurios sportuoja patarciau ji isigyti.Vadinasi TERMOBOL jis skirtas toms kurios nori numesti svori sportuojant ir kai ji naudoji ir sportuoji dvigubai greiciau krenta svoris.Tad va si maisto papilda naudodama suliekninau savo rankas bet iki norimo rezultato dar truksta ,bet pradzia yra .Dabar padariau pertrauka ir  .Nuo rytdienos ji vel pradedu vartot smile.gif
*

o kur galima jį isigyti?
Baranka
QUOTE(dianuke20 @ 2009 08 18, 19:56)
o kur galima jį isigyti?
*

Ir mane domina blush2.gif
pavel
man irgi ne pro sali butu smile.gif
Bučka
QUOTE(Killah1 @ 2009 07 31, 01:00)
Sveikos as noreciau tai pogi prisijungti prie jusu .Turiu ta pacia problema su rankomis ,sportuoju,bet karts nuo karto nusizengiu maisto mitybai.Ir atradau toki maisto papilda ,kurios sportuoja patarciau ji isigyti.Vadinasi TERMOBOL jis skirtas toms kurios nori numesti svori sportuojant ir kai ji naudoji ir sportuoji dvigubai greiciau krenta svoris.Tad va si maisto papilda naudodama suliekninau savo rankas bet iki norimo rezultato dar truksta ,bet pradzia yra .Dabar padariau pertrauka ir  .Nuo rytdienos ji vel pradedu vartot smile.gif
*

O nekenkia organizmui?smile.gif
Snuffe
Sveikos,

Neradau cia tokios temos, tai nusprendziau nauja uzvesti. Mane kamuoja problema - pazastyse (ir ju priekyje) kaupiasi riebalai, susidaro tarsi tokie maiseliai. Atrodo siaubingai doh.gif Kai nuleidi rankas, matosi tokie du burbulai, tad net palaidiniu ant petneseliu nesoti negaliu - lasiniai verciasi lauk ax.gif

Rankos mano nestoros, pati irgi dideliu problemu su svoriu neturiu, tik ta vieta ramiai gyvent neduoda. Gal kuri esate susidurusi su tokia beda ir zinote, kaip tuos riebaliukus is ten pasalinti? 4u.gif
vilmaamliv
sveika, as isvis esu kuda, bet turiu tokia pat problema jau nuo mazens doh.gif o patarimu ar pratimu net nezinau g.gif
mezzanine
kaip tik siom dienom irgi pradejau del tu vietu nerimauti biggrin.gif
deime
user posted image

gal kam reik- 2 vnt po 1 kg, tik 30 lt 4u.gif
Snuffe
As jau daaaug metu nerimauju. Rimtai, negi cia nera tokiu, kurios su sia problema susidure ir zino, kaip ja isspresti? ax.gif
Incikas81
Mano rankos taip pat storos,visi visada atkreipia demesi kai bunu su palaidine be rankoviu,pati taip pat turiu bedu su svoriu,tai pirma bandysiu mest bendra svori ir tuo paciu pasinaudosiu jusu patarimais mirksiukas.gif
Hekate:*
Sveikutes... na pas mane ir problema su svoriu o rankutes nuo alkunes i virsu is vis ryskios o dar tie kaip merginos sako burbulai lasiniu pazastyse is vis tragedija tad ieskausi pratimu ivairiu... svarmenu neturiu ir nelabai turiu galimybiu juos sau leisti tai teks galvoti kaip juos pasigaminti biggrin.gif o gal kas paveiksliuku su aprasymais pratimu rankoms turi? blush2.gif na dar ir pati bandysiu ieskoti cool.gif
isla
QUOTE(Hekate:* @ 2010 01 05, 16:41)
Sveikutes... na pas mane ir problema su svoriu o rankutes nuo alkunes i virsu is vis ryskios o dar tie kaip merginos sako burbulai lasiniu pazastyse is vis tragedija tad ieskausi pratimu ivairiu... svarmenu neturiu ir nelabai turiu galimybiu juos sau leisti tai teks galvoti kaip juos pasigaminti  biggrin.gif  o gal kas paveiksliuku su aprasymais pratimu rankoms turi? blush2.gif  na dar ir pati bandysiu ieskoti  cool.gif
*

as svarmenukus rimi pirkau tik uz 10lt, kas manu nera daug. jie tokie minksti patogus, issirinkau po 0,75kg, nes raumenu nenoriu, o tik padailint ranku formas. su tais svarmenukais kasdien darau situos pratimus, nors cia sako, kad moterys gali ir be svarmenu daryt: http://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts...feature=related , man jie labai smagus thumbup.gif
Bezdžionė
QUOTE(Hekate:* @ 2010 01 05, 15:41)
svarmenu neturiu ir nelabai turiu galimybiu juos sau leisti tai teks galvoti kaip juos pasigaminti  biggrin.gif 

Galima paimti du buteliukus (nuo mineralinio, sulčių ar pan.) ir pripilti vandens ar smėlio
Cool Mama
QUOTE(isla @ 2010 01 12, 12:18)
as svarmenukus rimi pirkau tik uz 10lt, kas manu nera daug. jie tokie minksti patogus, issirinkau po 0,75kg, nes raumenu nenoriu, o tik padailint ranku formas. su tais svarmenukais kasdien darau situos pratimus, nors cia sako, kad moterys gali ir be svarmenu daryt: http://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts...feature=related , man jie labai smagus  thumbup.gif
*

super pratimukai thumbup.gif bigsmile.gif o idomu kelintu metu tas video biggrin.gif

dvi konservuoto maisto skardines pasiimkit , bigsmile.gif tarkim zirnelius ar kukuruzus koncervuotus bigsmile.gif thumbup.gif
Diamond-D
Sveikutės,

Turiu ir aš šiokią tokią problemėlę su tom rankom. Sportuoju 5 kartus per savaitę namų sąlygom (savaitgaliais leidziu sau pailsėti) ax.gif , raumenukai jaučiasi bet po riebaliukų sluoksniu. g.gif Turiu svarmenukus 2 X 2 kg (anskčiau dariau 2 X 1 kg, tai nieko nesijuto man), dabar lyg ir bando tvarkytis tos rankos. O pratimą tai tokį rankom darau:
http://www.youtube.com/watch?v=dBKUE5lISgo...=PL&index=8
Tikiuos prieš vasarą pavyks tuos riebaliukus sudegint. smile.gif
Gurda*
O man darant pratimus rankoms, jos atvirkščiai- dar pastorėjo. Aš sportuoju klube,rankoms pratimus darau tik su 2 kg svoriais, ir atsirado virš alkūnių raumenų. Nežinau ką daryt, sportuot noriu, o raumenų nelabai schmoll.gif
sauleskaitra
Na, merginos as irgi turejau sioke toke problemike su rankomis, bet kai pradejau dirbti fizini darba, net nepastebejau kai visa tai dingo thumbup.gif
Vytauciuke
Sveikos smile.gif
Pas mane ta pati problema, tiksliau ta problema ant manęs visos, bet rankytės labai pagerintos. Jei per pilvą susisegu tai per rankas aptemtas rūbas, atrodau siaubingai. Bet man jos labai padidėja kai vaiką ilgiau panešioju. Jei tik nemigo naktys ir jaučiu kaip jos pučiasi. Nežinau, ką.. pradėsiu daryti pratimus kad dar labiau ne padidėtų. Šiuo metu laikausi dietos, ir bandysiu taip mažinti. bet jei nepadės pasiekti norimo rezultato, ryškinsiu raumenis smile.gif
rasiuk@s
labuka,turiu ta pacia problema su rankom,radau cia daug geru pratimu ir patarimu smile.gif reik pradet sportuot ir sekt rezultata,jei nesuplones,bent dailios bus thumbup.gif
spyrgute
QUOTE(rasiuk@s @ 2011 01 13, 22:02)
labuka,turiu ta pacia problema su rankom,radau cia daug geru pratimu ir patarimu  smile.gif reik pradet sportuot ir sekt rezultata,jei nesuplones,bent dailios bus thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
taram-param
Pradėjau sportuoti ir aš. Svorio mesti lyg ir nereikia, tiesiog noriu figūrą padailinti prieš maudynių sezoną biggrin.gif Nu bet su rankom man irgi problema. Atsispaudimų daryti negaliu, nes pirma - nemoku taisyklingai, antra - slabakė esu, vos kelis teišspaudžiu, trečia - negaliu pakęsti šito pratimo, nepatinka jis man nors tu ką doh.gif
Perskaičiau čia apie tą pratimuką kur nuo "suoliuko" atbula atsispaudimus daryti kojas prieš save ištiesus - pagalvojau, kad šitas neblogas turėtų būti. Prisimenu mokykloj per fizinį liepdavo tokius daryt, tai dabar būtinai pabandysiu. Dar reiks svarmenukus iš buteliukų pasidaryti. Nes mano rankos ne tai kad storos, bet tokios suglebusios be formos ir tie lašinukai pažastyse tokie ištižę kad baisu fear.gif
Nėra nudribę, bet jau taip nedailiai atrodo, siaubiakas blink.gif
Angle
labas visoms smile.gif negaliu patikėti kas man nutiko - bedarant pratimą kur alkūnėmis atsirėmus į kėdę leidi visą kūną aukštyn žemyn, tai apturėjau traumą - įtrūko krūtinkaulis doh.gif taip tik susispaudė kažkas ir sutraškėjo doh.gif matyt tricepsai visai silpni pas mane ir visas krūvis atiteko krūtinei. dabar kol sugis praeis kelios savaitės. skauda mažai, bet nepatogumas kad ne visus pratimus dabar galiu daryti g.gif
na bent jau šitą dar galiu, visai neblogas, gal ir jums patiks:
http://www.youtube.com/watch?v=MxeHYAtEpwk
smile.gif
Justina_P
su ta atsvara iš nugaros ir tūpinėt tikrai geras pratimas, atsimenu man padėdavo, bet pakeitus baldus nebeturiu kur remtis sad.gif
MO
QUOTE(Justina_P @ 2011 05 07, 20:38)
su ta atsvara iš nugaros ir tūpinėt tikrai geras pratimas, atsimenu man padėdavo, bet pakeitus baldus nebeturiu kur remtis  sad.gif
*

taigi nebūtina spec.baldai-atsiremi į kėdę,pėdas užkabaroji kur aukščiau,ir-pirmyn triskart po keliolika mirksiukas.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.