Įkraunama...
Įkraunama...

Kepta karka

QUOTE(Cherry_ @ 2011 06 12, 22:11)
Visada galite pabandyti ir mums parasyti smile.gif o jei rimtai manau turetu gautis thumbup.gif as siaip pastoviai i rankove viska kisu o dar dazniau i storesne folija smile.gif kad ir dabar sonkauliai pas amne orkaiteje folgoje smile.gif


tai va gaila bandyti jei nieko neiseis is to gero,o jei kas bande gal ispes,kad taip nedaryciau.bet matau,kad teks ant savo kailio isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
na tai va merginos issikepiau as ta karka,suvalgem skaniai,bet neperskaniausiai biggrin.gif
zodziu kepiau stikliniame inde uzdengus,marinavau paprstai su prieskoniais sausais,tada uzpyliau alaus buteliuka ir i orkaite.iskepe gerai,sultingai ir graziai.bet nepatiko man tas alaus prieskonis schmoll.gif tai kita karta meginsiu kitoki kepima.bet visumoj,tai pavykes patiekalas ax.gif
Atsakyti
Visda karka kepu paprastai, su lietuviskais laiudiskais prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai, kmynai, cesnakas). itrinu prieskoniais ir i renkove, dedu iskarda, pilu koki gera litra vandens (i skarda, ne i rankove) ir kepu apie val, tada isimu is rankoves ir sudedu bulves, ir dar pakepu kol iskepa bulves ir apkepa karka, apie 30 min. Visada rankoveje susidaro daug sultinio, gaunasi toks kaip padazas.

user posted image

Tikrai daznai kepu karka, nes paprastas ir skanus patiekalas, nereikia stoveti puse dienos prie virykles. Pasovei i orkaite ir pamirsai smile.gif
Va dar viena

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 17 birželio 2011 - 07:38
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 17, 08:36)
Visda karka kepu paprastai, su lietuviskais laiudiskais prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai, kmynai, cesnakas). itrinu prieskoniais ir i renkove, dedu iskarda, pilu koki gera litra vandens  (i skarda, ne i rankove) ir kepu apie val, tada isimu is rankoves ir sudedu bulves, ir dar pakepu kol iskepa bulves ir apkepa karka, apie 30 min. Visada rankoveje susidaro daug sultinio, gaunasi toks kaip padazas.


vau ispudingai atrodo bigsmile.gif reikes ir sita kepimo buda pamegint,o kad stovet nereikia tai cia tikrai didelis pliusas thumbup.gif kiek dar papildomai darbu gali pasidaryt,kol pagamini pietus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 17, 08:36)
Visda karka kepu paprastai, su lietuviskais laiudiskais prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai, kmynai, cesnakas). itrinu prieskoniais ir i renkove, dedu iskarda, pilu koki gera litra vandens  (i skarda, ne i rankove) ir kepu apie val, tada isimu is rankoves ir sudedu bulves, ir dar pakepu kol iskepa bulves ir apkepa karka, apie 30 min. Visada rankoveje susidaro daug sultinio, gaunasi toks kaip padazas.

user posted image

Tikrai daznai kepu karka, nes paprastas ir skanus patiekalas, nereikia stoveti puse dienos prie virykles. Pasovei i orkaite ir pamirsai  smile.gif
Va dar viena

user posted image



kepiau pagal jus karka biggrin.gif viskas skanu ir puikus atradimas man su tuo vandens ipylimu i skarda, bet ja tikrai ne valanda reikia kepti rankoveje g.gif as kepiau dvi, ir po to isemus is maiso dar kol bulves iskepe.
zodziu skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As marinuoju ivairiuose mesos prieskoniuose (cesnako, lauro butinai) kokias 2 paras, tada verdu apie 1.5 val, tada kepu orkaitej apie 1 - 1.5 val. (priklauso nuo kiekio) moliniame su bulvemis arba zirniais, Gaunasi labai minksta mesa
Atsakyti
QUOTE(jovitae @ 2011 06 27, 21:22)
As marinuoju ivairiuose mesos prieskoniuose (cesnako, lauro butinai) kokias 2 paras, tada verdu apie 1.5  val, tada kepu orkaitej apie 1 - 1.5 val. (priklauso nuo kiekio) moliniame su bulvemis arba zirniais, Gaunasi labai minksta mesa


As irgi taip pat. Mesyte buna minksta minksta smile.gif daznokai mes ja gaminames smile.gif
Atsakyti
Užvakar pritryniau karką taco prieskoniais (buvo užsistovėję nuo neatmenamų laikų, norėjau sunaudot hihihi.gif ), aliejaus, majonezo ir sojos padažo mišiniu. Buvo grynas eksperimentas. Vakar dėjau į rankovę, į orkaitę ir ... išvažiavau po parduotuves hihihi.gif
Kai grįžom po kokių 3val., karka buvo thumbup.gif Net dukra lapnojo, net ausys lingavo (tai geriausias įrodymas, nes pastaruoju metu kažko prieš bet kokias mėsas nusiteikus ji mastau.gif )
Atsakyti
Sveikutės, visos pradžioj verdate paskui kepate, o jeigu tik virta karka? Neskani? Pas mus orkaitė sugedus, tai gal yra kokių receptų be kepimo orkaitej?
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 07 21, 21:06)
Sveikutės, visos pradžioj verdate paskui kepate, o jeigu tik virta karka? Neskani? Pas mus orkaitė sugedus, tai gal yra kokių receptų be kepimo orkaitej?

Skanu su krienais, majonezu ir juoda duona lotuliukas.gif Ir lieka fantastiškas sultinys kokiai raugintų kopūstų sriubai. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 07 21, 22:06)
Sveikutės, visos pradžioj verdate paskui kepate, o jeigu tik virta karka? Neskani? Pas mus orkaitė sugedus, tai gal yra kokių receptų be kepimo orkaitej?



tema ir vadinasi: kepta karta mirksiukas.gif
o siaip ir virta skanu biggrin.gif tik irgi ilgai virt reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 22, 13:06)
tema ir vadinasi: kepta karta mirksiukas.gif

Na gal galima kaip nors imantriai ir keptuvej pakepti ax.gif
Atsakyti