Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

as irgi jau antra diena valgau savo kibinus pagal youtiuibini recepta.nu labai jau skanus,tikrai,ypac tesla,tokia tikra,senovine kibinu tesla. rolleyes.gif
Atsakyti
Čia superiniai kibinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jai nežinau kiek kartų kepiau ir visada visus iškart suvalgom doh.gif
Atsakyti
Pagal yotubes recepta - tikrai kad superiniai kibinai, visada tik pagal ji jau gaminu
Atsakyti
O gal galite atsakyti, su kokia mėsyte skaniausia juos darytis. Ar su kiaulienos faršu, ar su pjaustyta mėsyte kaip iš yutubės paveiklsiuko?
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 06 02, 12:02)
O gal galite atsakyti, su kokia mėsyte skaniausia juos darytis. Ar su kiaulienos faršu, ar su pjaustyta mėsyte kaip iš yutubės paveiklsiuko?

pagal tikra recepta mesa reik pjaustyt,bet mes dedam farsa,mum skaniau ax.gif .cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute32 @ 2010 06 02, 10:34)
pagal tikra recepta mesa reik pjaustyt,bet mes dedam farsa,mum skaniau ax.gif .cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif


Aš irgi faršą dedu ax.gif Dėl skanumo, manau tas pats. Bet laiko ženkliai susitaupo thumbup.gif
Atsakyti
Siandien dar karta dariau kibinus pagal recepta is DELFI - gavosi tobulai skanus thumbup.gif Tik sikart dejau daugiau miltu, nei ten rasoma, ne 0,5 o 0,8 taigi reikia:
0,8 kg miltų,
2 kiaušinių,
300 g sviesto,
350 g grietinės
Tesla gavosi labai plastiska, nelimpanti prie ranku, kociojant tik truputi stala pabarsciau miltais. Miltus dejau Ekstra (405D).

Ypac skaniai gavosi mesa - dejau 0,5 kg lieso kiaulienos kumpio, diiiideli svoguna ir apie 300gr sultinio. Smulkintus svogunus uzplikiau verdanciu sultiniu ir palaikiau siek tiek uzdengtame puode karstai. Tada sudejau (i karstus svogunus) kapota mesa ir prieskonius, ismaisiau. Mesyte gavosi minksta, sultinga, kibinas toks kaip ir priklauso - prakandus slapias, su sultiniu viduje wub.gif


QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 06 02, 10:02)
O gal galite atsakyti, su kokia mėsyte skaniausia juos darytis. Ar su kiaulienos faršu, ar su pjaustyta mėsyte kaip iš yutubės paveiklsiuko?


As mesa visada ruosiu su virtuvinio kombaino kapokle - laiko uzima minimaliai. Skirtumas tarp maltos ir kapotos mesos tikrai yra, ir nemazas - malant mesa yra pertrinama, spaudziama didziule jega, o tai pakeicia raumens struktura, jis tampa minkstutis, greiciau iskepa/isverda ir t.t., del sios priezasties yra ismusami kepsniai ir stipriai masazuojama mesa saslykui. Kapojant raumuo nepraranda savo strukturos ir mesa buna kietesne, tvirtesne, nevientisa. Kapojant su kombainu smulkinu beveik iki farso smulkumo (nes man nepatinka stambiai, o ir vaikai geriau sukramto), bet vistiek mesa kitokia, nei gaminant su farsu.
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 06 02, 03:02)
O gal galite atsakyti, su kokia mėsyte skaniausia juos darytis. Ar su kiaulienos faršu, ar su pjaustyta mėsyte kaip iš yutubės paveiklsiuko?

Mes irgi darom pagal yotube, bet mėsytę nepjaustom, o stambiai sumalam. Darėm ir pjaustytą, bet žaidimo perdaug. Stambiai malta pats tas thumbup.gif
Atsakyti
o as pirma karta bandziau su stambiai maltu farsu,kt karta su smulkiai kapota sprandine.skirtumas akivaizdus.dvigubai sultingesnis buvo antra karta. thumbup.gif dabar darysiu tik su kapota mesyte.
Atsakyti
Tai visgi pasidarėme mes su malta mėsyte, buvo labai skanu thumbup.gif
Dariau pagal šį yotube receptą, bet tik viską per pusę, žodžiu pasigaminome iš pusės masės ir gavosi 13 kibinų didelių.
Štai foto, tik nelabai mokėjau juos sulipdyti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 06 02, 11:02)
O gal galite atsakyti, su kokia mėsyte skaniausia juos darytis. Ar su kiaulienos faršu, ar su pjaustyta mėsyte kaip iš yutubės paveiklsiuko?

Man su farsu ne schmoll.gif o stai su kapota mesyte-pasaka thumbup.gif na as ja pjaustau. nera gausi seimyna, bet megstanti pavalgyt biggrin.gif kadangi kasdien negaminu, tai neatrodo labai daug terliones g.gif o ir skonis nepalyginamai geresnis, taigi sioj vietoj laiko netaupau ax.gif na tu pamegink su pjaustyta mesyte ir manau tikrai pajusi skirtuma nuo farso thumbup.gif
Atsakyti
pamaciau kibinus ant kepimo popieriaus ir prisiminiau,kad man prilimpa ant to popiero g.gif tai ar cia mano popierius kokis prastas,ar ir jum prilimpa?turiu toki stebuklinga pada,tai su juo liux,bet beda ta,kad ji viena tik ir beturiu,o kai pridarau kibinu,tai reikia i dvi bletas deti,nes netelpa rolleyes.gif
Atsakyti