Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sushi
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Užkandžiai ir sriubos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nerytė
user posted image

PIRMA TEMA

user posted image
Llaume
Registruojuos naujoj temoj biggrin.gif
Nerytė
pagaliau, tik kad labai aprimo temele sad.gif
*rami*
Prisiskaiciau, prisiziurejau ... Pabandziau pasigaminti pati sushi... ale man nesigauna juos susukt unsure.gif , man ryziai per daug birus gavosi... Kaip jus ruosiat ryzius?
kutikutule
QUOTE(*rami* @ 2009 02 24, 22:28)
Prisiskaiciau, prisiziurejau ... Pabandziau pasigaminti pati sushi... ale man nesigauna juos susukt  unsure.gif , man ryziai per daug birus gavosi... Kaip jus ruosiat ryzius?
*

http://vitossandeliukas.blogspot.com/2008/...-maki-roll.html

as pagal si recepta ruosiau ryzius, gavos kibus, gal net per daug mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*rami* @ 2009 02 24, 22:28)
Prisiskaiciau, prisiziurejau ... Pabandziau pasigaminti pati sushi... ale man nesigauna juos susukt  unsure.gif , man ryziai per daug birus gavosi... Kaip jus ruosiat ryzius?
*

as pagal si recepta ruosiau ryzius, gavos kibus, gal net per daug, nes gal siek tiek perviriau mirksiukas.gif
red_sun
Niu va siandien viska susipirkau, ryt darysiu, bus MB staigmena. Tik dar toks klausimelis, kuria puse reikia deti tuos nori lapus ant kilimelio, kazkur skaiciau bet dabar nerandu kur doh.gif . Ir gal kuri zinot kaip padaryti tuos suši kaip buna nesuvynioti i lapus o buna tik ryziai ir jie kazkaip ikruose smulkiuose apvolioti, niekur nerandu kaip galima juos padaryti.
*rami*
QUOTE(kutikutule @ 2009 02 24, 22:43)
...
*

As pagal toki pat recepta dariau (tik is youtobe, angliskai, su vaizdu)... Dar ten sake, kad reikia isvirtus ryzius perpilti saltu vandeniu... As taip ir padariau... Bet tai turbut ir buvo klaida, nes nusiplove visas tas glotnumas...Rankos nulinko dar karta paciai gamintis... Bet reikes pabandyt... Aciu...
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 02 24, 23:10)
...nesuvynioti i lapus o buna tik ryziai ir jie kazkaip ikruose smulkiuose apvolioti, niekur nerandu kaip galima juos padaryti.
*

http://www.youtube.com/watch?v=Nz9EAqTBrNw...feature=channel
cia labai graziai viska parodo... tik cia lyg kiek pamenu su semenimis, bet gali pati rinktis kuo apvolioti juos...
kauke26
Neteko girdeti, kad sushi ryzius saltu vandeniu reikia plauti... gal nepriofesionalu video ziurejai? Man kiek teko matyti tai juos isvirtus reikia deti butinai ant medinio pavirsiaus ir tik su medine mentele siek tiek "paskirstyti" pilant ta paruosta acta.. jokiu budu negalima ju minkyti ar dar kazka stipriai daryti...
Giagute
Ne, niekad negalima jų perpilti!
Bet ir ant medinio paviršiaus visai nebūtina. Aš tai išsiverčiu į didelį stiklinį kepimo indą, apšlakstau actu ir išnešu balkonan uždengus kad atšaltų - o tada jau dumblį ant kilimuko ir važiuojam smile.gif

QUOTE(kauke26 @ 2009 02 25, 11:49)
Neteko girdeti, kad sushi ryzius saltu vandeniu reikia plauti... gal nepriofesionalu video ziurejai? Man kiek teko matyti tai juos isvirtus reikia deti butinai ant medinio pavirsiaus ir tik su medine mentele siek tiek "paskirstyti" pilant ta paruosta acta.. jokiu budu negalima ju minkyti ar dar kazka stipriai daryti...
*

Nerytė
QUOTE(kutikutule @ 2009 02 24, 21:43)

as pagal si recepta ruosiau ryzius, gavos kibus, gal net per daug  mirksiukas.gif
*

maciau tam recepte i ryzius pilasi ir druska, as jos niekad nededu, nes po to buna persuru, juk sojos padazas yra surus ax.gif

o nori lapa reikia deti blizge puse i apacia 4u.gif

ryzius reikia pries tai nuplauti (pries verdant), o isvirus jau nebereikia ir netgi draudziama! cool.gif
Giagute
Mergytės, perskaičiau pusę pirmos temos (33 psl) bet jau akys skersuojasi... blink.gif
Ar kuri yra radus žuvies skraiduolės ikrų LT? Ne jūros zuikio (jie visiškai kitokie), bet būtent žuvies skraiduolės?
Bananamio
Mergaites, o kokia soja naudojat valgydamos sushi? Nes vienos buna suresnes, kitos maziau surios, kazin kuri labiausiai tiktu? 4u.gif
Neryte
QUOTE(Bananamio @ 2009 02 27, 12:18)
Mergaites, o kokia soja naudojat valgydamos sushi? Nes vienos buna suresnes, kitos maziau surios, kazin kuri labiausiai tiktu?  4u.gif
*

Jeigu soja per suri,as skiedziu su vandeniu mirksiukas.gif
Saulutė
as isbandziau kokiu 3 rusiu soja, man labiausiai patiko Kikkoman rolleyes.gif
tiesa ji irgi 2-ju rusiu yra, su zaliu dangtuku maziau druskos, bet man abi patiko ax.gif
Giagute
Kikkoman žaliu dangtuku. Geresnės kolkas niekur neradau.

QUOTE(Bananamio @ 2009 02 27, 12:18)
Mergaites, o kokia soja naudojat valgydamos sushi? Nes vienos buna suresnes, kitos maziau surios, kazin kuri labiausiai tiktu?  4u.gif
*

dendule
Sveikos merginos,

Kazkokia tais rami temele pasidarius, bandau prisijungti prie jusu.
Planuoju darytis namie sushi, kazkaip noreciau suzinot apie japoniska omleta kuri deda i vidu. Kiek suprantu ten kiausinis su miltais suplaktas ?
Gal kuri dejot supjaustyta?
Man Kaune skaniausius sushi padaro ne jakatoj o Gan bei, nors ir Jakatoj skanus.
Gan bei yra vienas labai labai paprastas sushi su lasisa ir salia jos kazkoks astrus oranziskai rausvai geltonas padazas neturiu supratimo is ko jis padarytas, gal kuri issivaizduojat kas tai galetu buti?

Dar neperskaiciau pries tai buviosios temos visos, bet dabar fantazuoju koks galetu buti sushi idaras(mazdaug tai ka esu macius ragavus):
1. Lasisa - tik nezinau kokia rukyta sudyta ar pan.?
2. Tunas - kazkur skaiciau kad aliejuje tas kur buna tinka tik graziai isimt ir kazkaip su majonezu sumaisyt nesupratau:(.
3. Ungurys
4. Agurkas
5. Avokadas
6. Philadelphia suris, su juo esu valgius Gan bei tai l.patiko
7. Krevetes - visu rusiu
8. Skraidancios zuvies ikrai tik nezinau ar buna pas mus ju pirkti?
9. Pupeliu daigai?
10. Bambukai?

Papildykite sarasa...
kauke26
QUOTE(Neryte @ 2009 02 27, 13:16)
Jeigu soja per suri,as skiedziu su vandeniu  mirksiukas.gif
*

As soja skiedziu raudonu vynu wink.gif
dendule
QUOTE(kauke26 @ 2009 03 27, 13:21)
As soja skiedziu raudonu vynu wink.gif
*

Geras, man tai skanu siaip tas sojos padazas, ypac kikomano, kai gan bei atnesa ir kvepia gatava as ji gerti smile.gif o dar wasabi kai issidedi isvis... smile.gif
Nerytė
kokia temele apsnudus... antradieni darem sushi vakareli su draugais, bet net nebuvo kada nufotkinti kaip visi puole valgyti lotuliukas.gif
dendule
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 14:40)
kokia temele apsnudus... antradieni darem sushi vakareli su draugais, bet net nebuvo kada nufotkinti kaip visi puole valgyti lotuliukas.gif
*

Aga as cia ilindau neseniai galvoju jus aktyviai bendrausite...
As vis svajoju pasidaryt namie bet niekaip nesusiperku produktu, viena kart nuvarem pirkti o ten nebuvo nori lapu....
Svarstau dar ar skanejos ryzius pirkti ar kaip sakot jus cia(perskaiciau pries tai buvusia tema ir grozybiu jusu priziurejau) japoniskus geriau?
Nerytė
QUOTE(dendule @ 2009 03 27, 14:56)
Aga as cia ilindau neseniai galvoju jus aktyviai bendrausite...
As vis svajoju pasidaryt namie bet niekaip nesusiperku produktu, viena kart nuvarem pirkti o ten nebuvo nori lapu....
Svarstau dar ar skanejos ryzius pirkti ar kaip sakot jus cia(perskaiciau pries tai buvusia tema ir grozybiu jusu priziurejau) japoniskus geriau?
*

jei darysi pirma karta tai rekomenduociau is japonisku... po to kai igus ranka galesi eksperimentuoti ax.gif
gvazdikelis
QUOTE(Saulutė @ 2009 02 28, 13:15)
as isbandziau kokiu 3 rusiu soja, man labiausiai patiko Kikkoman  rolleyes.gif
tiesa ji irgi 2-ju rusiu yra, su zaliu dangtuku maziau druskos, bet man abi patiko  ax.gif
*

Mums irgi sitas skaniausias thumbup.gif .
QUOTE(dendule @ 2009 03 15, 11:27)

Dar neperskaiciau pries tai buviosios temos visos, bet dabar fantazuoju koks galetu buti sushi idaras(mazdaug tai ka esu macius ragavus):
1. Lasisa - tik nezinau kokia rukyta sudyta ar pan.?
2. Tunas - kazkur skaiciau kad aliejuje tas kur buna tinka tik graziai isimt ir kazkaip su majonezu sumaisyt nesupratau:(.
3. Ungurys
4. Agurkas
5. Avokadas
6. Philadelphia suris, su juo esu valgius Gan bei tai l.patiko
7. Krevetes - visu rusiu
8. Skraidancios zuvies ikrai tik nezinau ar buna pas mus ju pirkti?
9. Pupeliu daigai?
10. Bambukai?

Papildykite sarasa...
*

Mes darome su krabu lazdelemis, silke, marinuotu agurkeliu 4u.gif .
Nerytė
QUOTE(gvazdikelis @ 2009 03 27, 17:00)
Mes darome su krabu lazdelemis, silke, marinuotu agurkeliu 4u.gif .
*

nors silke labai megstu bet sushi su silke neisivaizduoju blush2.gif
himalaia
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 12:01)
*

JAV gan populiarus sushi su marinuota skumbre (mackerel), tai skonis panašus į silkės, bet subtilesnis, tekstūra truputį skiriasi. Man skanu. Iš pradžių spjaudžiausi, kas čia per silkė ant ryžių, bet paskui pripratau ir super.

Pratęsiu sąrašą, kokius produktus dar galima sushiui naudot:

Lašišos ikrai
Iš kraštų apkepintas šviežias tunas
Jūrų šukutės
Tešloje keptos krevetės (tempura)
Aštuonkojis
Kalmarai
Omletas
Jūrų ešerys
Geltonuodegė
Sezamo sėklos
Teriyaki padažas
Otas
Svogūnų laiškai
Majonezas
ir ...
dendule
QUOTE(himalaia @ 2009 03 27, 19:12)
JAV gan populiarus sushi su marinuota skumbre (mackerel), tai skonis panašus į silkės, bet subtilesnis, tekstūra truputį skiriasi. Man skanu. Iš pradžių spjaudžiausi, kas čia per silkė ant ryžių, bet paskui pripratau ir super.

Pratęsiu sąrašą, kokius produktus dar galima sushiui naudot:

Lašišos ikrai
Iš kraštų apkepintas šviežias tunas
Jūrų šukutės
Tešloje keptos krevetės (tempura)
Aštuonkojis
Kalmarai
Omletas
Jūrų ešerys
Geltonuodegė
Sezamo sėklos
Teriyaki padažas
Otas
Svogūnų laiškai
Majonezas
ir ...
*

Mergytes pasakykit kaip jie daro ta astru padaza viduje, kazkur skaiciau kazkoki specifini lyg prieskoni ar ka turi...

Sakyciau su turimom priemonem tai hellmans majonezas ir cili pipiriukai ar tabasco...nes nereliai patinka patys paprasciausi sushiukai kur yra viduje lasisa su astriu padaziuku...

Beje dar labai megstu su philadelphia suriu...dieviskai skanu...as cia is gan bei meniu smile.gif
himalaia
QUOTE(dendule @ 2009 03 27, 13:33)
Mergytes pasakykit kaip jie daro ta astru padaza viduje, kazkur skaiciau kazkoki specifini lyg prieskoni ar ka turi...

Sakyciau su turimom priemonem tai hellmans majonezas ir cili pipiriukai ar tabasco...nes nereliai patinka patys paprasciausi sushiukai kur yra viduje lasisa su astriu padaziuku...
Beje dar labai megstu su philadelphia suriu...dieviskai skanu...as cia is gan bei meniu smile.gif
*

Žiūrint koks tas padažas. Jei apie tokį, kur į "spicy tuna" deda, tai ten smulkiai sukapojami svogūnų laiškai, pilamas čili aliejus arba dedamas tailandietiškas sriracha padažas (kuris susideda praktiškai tik iš acto, čili pipirų, druskos, cukraus ir česnako), toks:
user posted image
Dar majonezo galima pridėti.
Tas ašturs padažas, kurį turite omenyje gaminamas iš japoniško majonezo (kuris su ryžių actu gaminamas) ir čili aliejaus arba to sriracha padažo. Labai paprasta smile.gif Beje, yra pirkti to tailandietiško padažo maximoj, man atrodo.
Dar varijacijos su tuo padažu gali būti tokios: majonezas+ čili aliejus+ susmulkinti aštrieji pipirai arba majonezas+ aliejus+ skraiduolės ikrai.
gvazdikelis
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 18:01)
*

O tu pabandyk, labai skanu smile.gif .Bet cia skonio reikalas mirksiukas.gif .
mmartaa
QUOTE(gvazdikelis @ 2009 03 28, 00:25)
O tu pabandyk, labai skanu smile.gif .Bet cia skonio reikalas mirksiukas.gif .
*

kaip idomiai sushi su silke,man atrodo vien tas zodis silke su sushi nesiderina g.gif o tai tu cia ja dejai paprasta sudyta file?
gvazdikelis
QUOTE(mmartaa @ 2009 03 28, 12:03)
kaip idomiai sushi su silke,man atrodo vien tas zodis silke su sushi nesiderina g.gif o tai tu cia ja dejai paprasta sudyta file?
*

Mes visada perkama silpnai sudyta silkiu file. As bijau valgyti zalia zuvi , tai niekada nedarau su zalia blush2.gif . Man labai skanu...Odar kartais ir marinuotu agurkeliu idedu blush2.gif .Patinka mums eksperimentuoti smile.gif .
Nerytė
QUOTE(gvazdikelis @ 2009 03 28, 13:04)
Mes visada perkama silpnai sudyta silkiu file. As bijau valgyti zalia zuvi  , tai niekada nedarau su zalia blush2.gif . Man labai skanu...Odar kartais ir marinuotu agurkeliu idedu blush2.gif .Patinka mums eksperimentuoti smile.gif .
*

g.gif nu nezinau ar isdrysiu.. atrodo sugadinsiu ryzius ir nori lapus su tokiu deriniu, bet gal pribresiu siam reikalui ax.gif
dendule
QUOTE(himalaia @ 2009 03 27, 20:09)
Žiūrint koks tas padažas. Jei apie tokį, kur į "spicy tuna" deda, tai ten smulkiai sukapojami svogūnų laiškai, pilamas čili aliejus arba dedamas tailandietiškas sriracha padažas (kuris susideda praktiškai tik iš acto, čili pipirų, druskos, cukraus ir česnako), toks:
user posted image
Dar majonezo galima pridėti.
Tas ašturs padažas, kurį turite omenyje gaminamas iš japoniško majonezo (kuris su ryžių actu gaminamas) ir čili aliejaus arba to sriracha padažo. Labai paprasta smile.gif Beje, yra pirkti to tailandietiško padažo maximoj, man atrodo.
Dar varijacijos su tuo padažu gali būti tokios: majonezas+ čili aliejus+ susmulkinti aštrieji pipirai arba majonezas+ aliejus+ skraiduolės ikrai.
*

oj kaip aciu 4u.gif
beje vakar buvo jakatoj Kaune, kazkaip as ten nusivyliau sushi sad.gif ryziai man kazkokie pervirti pasirode..ir soju padazas ne kikoman sad.gif na su spicy tuna buvo visai skanu ypac idaras...
As sergu priklausomybe nuo sushi smile.gif ax.gif ax.gif
Nerytė
QUOTE(dendule @ 2009 03 28, 19:04)
beje vakar buvo jakatoj Kaune, kazkaip as ten nusivyliau sushi sad.gif ryziai man kazkokie pervirti pasirode..ir soju padazas ne kikoman sad.gif na su spicy tuna buvo visai skanu ypac idaras...
*

mes irgi nusivylem... taip buna kai nueini i tikraji japoniska sushi restorana (su vandens salele) tai po to vis lygini ir atrandi minusu ax.gif
himalaia
Kaip Kaune- nežinau, bet Vilniuje aš visad eidavau į Miyako Europoj, tačiau po kurio laiko baisiai suprastėjo, pradėjo apdžiūvusią žuvį nešt, patamsėjusį tuną ir taip kelis kartus iš eilės... Buvau darbo dienom, vakarais, tai galvojau, kad nėra daug žmonių, todėl apyvartos nėra, žuvis pastovi, bet vėliau porą kartų nuėjus savaitgalį- tas pats. Tad persimečiau į Osaką. Niekad nenusivyliau thumbup.gif
dendule
QUOTE(himalaia @ 2009 03 30, 15:31)
Kaip Kaune- nežinau, bet Vilniuje aš visad eidavau į Miyako Europoj, tačiau po kurio laiko baisiai suprastėjo, pradėjo apdžiūvusią žuvį nešt, patamsėjusį tuną ir taip kelis kartus iš eilės... Buvau darbo dienom, vakarais, tai galvojau, kad nėra daug žmonių, todėl apyvartos nėra, žuvis pastovi, bet vėliau porą kartų nuėjus savaitgalį- tas pats. Tad persimečiau į Osaką. Niekad nenusivyliau  thumbup.gif
*

Gerai zinosiu kur skanu sushi suvalgyt Vilniuje kazkaip galvojau Miyako gerai turetu buti...na viskas aisku.... Osaka smile.gif
mmartaa
gal kas galit pasakyti kur galima nusipirki juoduju sezamo seklu,nu niekur neuzmatau g.gif
dendule
QUOTE(mmartaa @ 2009 03 31, 20:55)
gal kas galit pasakyti kur galima nusipirki juoduju sezamo seklu,nu niekur neuzmatau g.gif
*

kiek pamenu kai skaiciau senas temas cia mergyciu prirasytas, tai lietuvoj sudetinga su tom seklom.... o gal kuri rado?
himalaia
QUOTE(mmartaa @ 2009 03 31, 14:55)
*

Bandykit specializuotose prieskonių parduotuvėse paieškot. Ne tik japoniški restoranai juos naudoja, reiškia kažkur yra, nebūtinai gi visi iš užsienio siunčiasi.
*tiute*
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 25, 14:11)
maciau tam recepte i ryzius pilasi ir druska, as jos niekad nededu, nes po to buna persuru, juk sojos padazas yra surus  ax.gif

na as druskytes dedu labai nedaug tik mazyti ziupsneli. Man ne persuru, nes gal del to, kad naudoju sojos padaziuka su maziau druskos (kaip matosi cia). Kiek isbandziau su siuo skaniausia smile.gif
Reiktu dar deti dashi milteliu, bet ju pakoldas neradau pirkti. Gal kas kur uzmate?

Beje, neperseniausiai teko sushi valgyti japonu restorane akropolyje.... schmoll.gif ryziai sulype i kose... beskoniai unsure.gif gerai, kad alkis gelbejo bigsmile.gif
mmartaa
Nerytes reikia klausti,nes ji sushiukus apiberusi yra,tai Neryte, kur perki juodasias sezamo seklas,isduok paslapti wink.gif
Nerytė
QUOTE(mmartaa @ 2009 03 31, 20:55)
*

Lenkijoj yra Carrfour prekybos centruose arba Macro mirksiukas.gif
bizyte
man iskilo klausimas, ar vyniojimui ryziai turi buti silti ar jau visai atvese? g.gif
Nerytė
QUOTE(bizyte @ 2009 04 01, 13:05)
man iskilo klausimas, ar vyniojimui ryziai turi buti silti ar jau visai atvese? g.gif
*

as dazniausiai vynioju pravesusius... neuztenka laiko, kad visai atvestu, vis pervelai uzstatau doh.gif
Llaume
QUOTE(bizyte @ 2009 04 01, 14:05)
*

As vinioju is karto paruostus ryzius. Buna dar karstoki.
dendule
Mergytes as tik cia pradeda skaityt, man seiles susikaupia ir tik apie sushi galvoju biggrin.gif
Gal as narkosushimane? smile.gif...
bizyte
QUOTE(Llaume @ 2009 04 01, 14:25)
As vinioju is karto paruostus ryzius. Buna dar karstoki.
*

as tik du kartus dar bandziau gaminti, tai pirma karta vyniojau siltus ir man nori gavosi toks tampomas, nu lyg noretusi jo siek tiek standesnio g.gif antra karta jau dariau su vesesniais ryziais, man rodos buvo geriau, tai ir galvoju, kad gal juos reikia visai ataususius vynioti? idomu kaip japonai daro? g.gif
himalaia
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 08:48)
Mergytes as tik cia pradeda skaityt, man seiles susikaupia ir tik apie sushi galvoju biggrin.gif
*

Nieko, aš irgi negaliu atsivalgyt... Bent kartą per savaitę "dozės" reikia smile.gif Pavalgau ir vėl noriu.

QUOTE(bizyte @ 2009 04 01, 09:10)
as tik du kartus dar bandziau gaminti, tai pirma karta vyniojau siltus ir man nori gavosi toks tampomas, nu lyg noretusi jo siek tiek standesnio g.gif antra karta jau dariau su vesesniais ryziais, man rodos buvo geriau, tai ir galvoju, kad gal juos reikia visai ataususius vynioti? idomu kaip japonai daro? g.gif
*

QUOTE(bizyte @ 2009 04 01, 07:05)
*

Teoriškai sushio ryžiai turi būti visai atvėsę, kambario temperatūros.
Kad nori būtų standesnis, jį reikia paskrudinti ant liepsnos trumpai arba kelioms sekundėms į karštą keptuvę įmest.
Nerytė
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 14:48)
*

lotuliukas.gif as irgi tokia pati
mmartaa
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 01, 15:20)
as dazniausiai vynioju pravesusius... neuztenka laiko, kad visai atvestu, vis pervelai uzstatau doh.gif
*

kur perkat juodasias sezamo seklas?niekaip nerandu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 01, 17:29)
lotuliukas.gif as irgi tokia pati
*

as vel su tom sezamo seklom blush2.gif niekaip negaunu jokios zinios,kur perkat juodasias sezamo seklas? g.gif
Papildyta:
kaip tik zadam su vyru palekti iki lenkijos,reiks butinai nusipirkti smile.gif siandien ir as dariau sushi,turejau sveciu,skanu,su konservuotu tunu,mums skaniausi,tuna sumaisau su majonezu,dar dedu avokado ir agurko thumbup.gif pameginkit neapsiriksit wink.gif
alexxandra
Aš juodąsias sezamo sėklas perku "Skonio studijoj" J.Basanavičiaus g. 18 Vilniuj.
Visuomet būna, o ir kainuoja berods 2.5o už pakelį wink.gif
himalaia
Sakiau, kad prieskonių praduotuvėse ieškot reikia tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.