Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Inhaliatoriai vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
astaste
QUOTE(pauliniausia @ 2011 11 10, 22:12)
Kaip užjaučiu Jus 4u.gif turi grąžinti Jums pinigėlius arba tegu keičia į kitą modelį, mes turime OMRON NE-C28-E,tai jokių problemų thumbup.gif .Ieškokite išeities, juk ginamos ir vartotojų teises ax.gif
*

o čia tas modelis gal kur garsiau veikia? nes mes ėmėm tą naujesnį, tylesnio veikimo.

QUOTE(ch_justina @ 2011 11 14, 17:40)
vat deje, deje, skambino atstovas, sake  visi jie vienodi, gali atvezti 5 ir bus tas pats,zodziu susitarem kad pakeis i senesni modeli, tai gi va ir  se tau pirk naujesni daigta:(
*

vat kaip g.gif na reik gal ir mums skambintis dar kartą, gal koks kitas žmogus ten atsiliepęs kitaip kalbėsis ir tada pasikeistume ir mes į kitą modelį g.gif
FenG
QUOTE(astaste @ 2011 11 10, 22:08)
Ieškojome ir mes inhaliatoriaus ir nusipirkome maždaug prieš mėnesį, ir atėjau pasiskųsti. Niekam nepatarčiau pirkti inhaliatoriaus OMRON COMPAIR NE-C801-E šitokio ir ypač iš www.hiperfarma.lt. Aprašymas labai gražus, bet esminis trūkumas nuo senesnių modelių (palyginom pas pažįstamus, turinčius tokius prietaisus) - beveik neužsifiksuoja vaistams ir vandeniui skirta talpykla. Kadangi pirkome internetu, to neturėjome galimybės patikrinti. Nunešėme į garantinį, pakeitė į kitą, kuri lygiai tokia pati. Hiperfarma užsispyrusiai tvirtina, kad tokia prekė yra kokybiška ir viskas, tačiau net pačioje instrukcijoje gaminio parašyta, kad užsukant šią talpą turi pasigirti į spragtelėjimą panašus garsas, o nieko panašaus tikrai nėra. Jei jau suaugusiajam šiek tiek pakreipus ranką ta talpa išsižioja nusitraukia inhaliavimo procesas, tai ką bekalbėti jei tą talpą laiko 2,5 metų dukrytė arba reikia inhaliuotuoti jos pusės metų sesę, kuri tam dar ir priešinasi intensyviai...  Kadangi į mūsų prašymus gražinti pinigus, kad galėtume nusipirkti senesio modelio OMRON atsakoma neigiamai, lieka vienintelis labai ilgas ir sunkus kelias - rašyti skundą VALSTYBINEI AKREDITAVIMO SVEIKATOS PRIEŽIŪROS VEIKLAI TARNYBAI prie Sveikatos ministerijos, nes tokie prietaisai nei Nemaisto produktų inspekcijos, nei Vartotojų teisių apsaugos tarnybos kompetencijoje. Bet dėl teisybės verta pakovoti, kad bent kiti nesusidurtų su tokiu nekokybišku gaminiu.
*

vaje kaip gaila, o as jau buvau benusiperkanti, ekstra reikia. Tai koki dabar modeliuka imti. Ar Inhaliatorius MICROLIFE NEB10 patikimas? Kazkaip ispeiktasis Omronas toks buvo patrauklus.Su antgaliu nosiai-nera MICROLIFE, tansportavimo krepsiu-nera MICROLIFE, 3 metu garantija -nera MICROLIFE sad.gif.
Esu pasimetusi.Patarkite mamytes, kurios naudojate si aparata. Man reikai seimai ir vaikams ir suaugusiems, kad naudotis galima butu.

jjurgiukas
Aga, as irgi manau, kad geriau tuomet pirksiu senesnio modelio OMRON. Buvau susidomejusi tuo naujuoju. Visa laime, kad ilindau cia paskaityti.
Rūtamėta
QUOTE(FenG @ 2011 11 20, 12:24)
vaje kaip gaila, o as jau buvau benusiperkanti, ekstra reikia. Tai koki dabar modeliuka imti. Ar Inhaliatorius MICROLIFE NEB10 patikimas? Kazkaip ispeiktasis Omronas toks buvo patrauklus.Su antgaliu nosiai-nera  MICROLIFE, tansportavimo krepsiu-nera  MICROLIFE, 3 metu garantija -nera  MICROLIFE sad.gif.
Esu pasimetusi.Patarkite mamytes, kurios naudojate si aparata. Man reikai seimai ir vaikams ir suaugusiems, kad naudotis galima butu.
*

MICROLIFE NEB10 va sita kaip tik savo seimynai ir isigijau, kainavo 160 Lt thumbup.gif . gerai, vos eurovaistinej nenusipirkau uz 220 doh.gif
Musu seimyna bronchitukai visi, tai manau pades, ir jau isbandem, sandarus, kol kas viskas gerai, tik va maziukai vaikuciai gali to garso veikimo ir bijoti, nes jie uzia, tai reikia pasijungti kelis del garso ir pasiziureti kuris priimtinesnis smile.gif As pirkau hiperfarma berods vadinasi, prie autobusu stoties, Kaune Totoriu g.
Bet jokiu kitu blogu pastebejimu nera. Buvo omron vaikiskas, geltonas, toks zaismingas, bet mes jau paauge ir del tasytes moketi 190 manau neverta. Tiesa, omrono aparatas japonu gamyba, mūsų Sveicariskas ir 2m. garantija dave.
jjurgiukas
As rytoj jau turesiu Omron Comp AIR TM (NE-C28-E) drinks_cheers.gif. Isbandysiu ir as. Parasysiu savo atsiliepimus del garso ir sandarumo.
PŪKITAS
Jungiuosi i kompanija del inhaliavimo aparaciuko 4u.gif

bandysiu tema paskaitinet, nes kaip tik i Hiperfarma ilindau tai kainos patrauklios bigsmile.gif bet jei jie s..da mala su kokybe g.gif + nezinau kokio modelio ir pan, nes neturiu zalio supratimo kokio mums reikia doh.gif
grazina37
visi inhaliatoriai yra geri,tik vieni garsiau burzgia kiti tyliau,bet funkcija atlieka ta pacia,musu inhaliatorius mikrolife,pirktas pries 6 metus,dirba nepriekaistingai ir negaliu atsidziaugti,naudojames visa seima ir kaimynei dar paskolinu kai uzpuola kosuliai,taip kad nedvejok radai gera prasiulyma ,tai griebk lotuliukas.gif
ch_justina
Mamos nereikejo suprasti kad visi inhaliatoriai omron blogi, tiesiog naujausio modelio tas baltasis mazesnis inhaliatorius, turi ne broka, o neapgalvota gamintojuir dizaineriu ismisla, sandriai ir tvirtai neuzsidaro vaistu talpykla, sunku vaikui paciam laikytis, nes vos pajuda ir atsisuka, todel mes asmeniskai pasiemem senesni modeliuka, taip sektiek didesnis bet viskas patikimai ir tvirtai laikosi, ir su juo viskas tikrai gerai smile.gif yra vis tie patys antgaliai burnai nosiai, ir dvi kaukes niekas ten nesiskiria, tik siektiek didesnis..
PŪKITAS
isigijom Microlife smile.gif nu ka, mazius inhaliuojais, kok kas tik su negazuotu mineraliniu, ryt keliaujam i poliklinika, tada jau su vaistukais pradesim smile.gif
Miško uoga
O kaip Beurer? šitas? Ar geriau mikrolife? g.gif ar jokio skirtumo? hihihi.gif
PŪKITAS
QUOTE(Miško uoga @ 2011 11 30, 19:55)
O kaip Beurer? šitas? Ar geriau mikrolife? g.gif ar jokio skirtumo? hihihi.gif
*

As pirkau Microlife vien del to, kad 3 skirtingi antgaliai (vaikui, suaugusiam ir tas antgalis kur apsiziojus reikia laikyti), garsas g.gif nera jis bauginantis, mano trimetis jo nebijo schmoll.gif Plius 3 skirtingi inhaliacijos variantai (nu ten pagal mirolaseliu kieki yra 3 skirtingi garu lygiai) ax.gif

Kiek matau Beuer tu skirtingu garu koncentracijos ir neturi g.gif gal verta Micrlife pirkti, nes giliam kosuliui vienas lygmuo,pavisiniam kitas, o nosiai ir kt dar kitas. B turi tik 1 • Išpurškimo galingumas > 0,18ml/min;
liukad
QUOTE(Algirdas @ 2011 11 02, 00:46)
kas geriau omron ar microlife? - abu geri. cia kaip ir klausimas - kas geriau ar bmw ar mercedes?.. 
*

lotuliukas.gif
O gal galėtumėte pasidalinti savo nuomone apie FLAEM? 4u.gif Nusipirkome Flaem Ideal Plus, o niekur forumuose toks net neminimas, mažu prastą išsirinkome prieš tai gerai nepasidomėję.. blush2.gif Ačiū!
krisliuke
QUOTE(astaste @ 2011 11 10, 22:08)
Ieškojome ir mes inhaliatoriaus ir nusipirkome maždaug prieš mėnesį, ir atėjau pasiskųsti. Niekam nepatarčiau pirkti inhaliatoriaus OMRON COMPAIR NE-C801-E šitokio ir ypač iš www.hiperfarma.lt. Aprašymas labai gražus, bet esminis trūkumas nuo senesnių modelių (palyginom pas pažįstamus, turinčius tokius prietaisus) - beveik neužsifiksuoja vaistams ir vandeniui skirta talpykla. Kadangi pirkome internetu, to neturėjome galimybės patikrinti. Nunešėme į garantinį, pakeitė į kitą, kuri lygiai tokia pati. Hiperfarma užsispyrusiai tvirtina, kad tokia prekė yra kokybiška ir viskas, tačiau net pačioje instrukcijoje gaminio parašyta, kad užsukant šią talpą turi pasigirti į spragtelėjimą panašus garsas, o nieko panašaus tikrai nėra. Jei jau suaugusiajam šiek tiek pakreipus ranką ta talpa išsižioja nusitraukia inhaliavimo procesas, tai ką bekalbėti jei tą talpą laiko 2,5 metų dukrytė arba reikia inhaliuotuoti jos pusės metų sesę, kuri tam dar ir priešinasi intensyviai...  Kadangi į mūsų prašymus gražinti pinigus, kad galėtume nusipirkti senesio modelio OMRON atsakoma neigiamai, lieka vienintelis labai ilgas ir sunkus kelias - rašyti skundą VALSTYBINEI AKREDITAVIMO SVEIKATOS PRIEŽIŪROS VEIKLAI TARNYBAI prie Sveikatos ministerijos, nes tokie prietaisai nei Nemaisto produktų inspekcijos, nei Vartotojų teisių apsaugos tarnybos kompetencijoje. Bet dėl teisybės verta pakovoti, kad bent kiti nesusidurtų su tokiu nekokybišku gaminiu.
*

Kvailesnių už mane ir būti negali doh.gif Juk skaičiau šitą pasisakymą, bet tikėjausi, kad gal ne visi inhaliatoriai OMRON COMPAIR NE-C801-E blogi... Bet kur tau - gavom šiandien šį inhaliatorių ir tikrai yra ta pati bėda! Kaip supykau, tik nežinau, ar ne ant savęs labiausiai verysad.gif Vaikas sėdi ant kelių ramiai, bet pačiai laikyti negaliu leisti, nes net man laikant ir truputį pasisukus jau krenta vaistų talpykla. Aišku, galima naudotis tokiu inhaliatorium, bet jei yra patogesnių, tai norisi to patogumo... Tuo labiau, kad kainavo beveik 200 Lt.
smilte1212
QUOTE(PŪKITAS @ 2011 11 30, 21:24)
As pirkau Microlife vien del to, kad 3 skirtingi antgaliai (vaikui, suaugusiam ir tas antgalis kur apsiziojus reikia laikyti), garsas  g.gif  nera jis bauginantis, mano trimetis jo nebijo  schmoll.gif Plius 3 skirtingi inhaliacijos variantai (nu ten pagal mirolaseliu kieki yra 3 skirtingi garu lygiai)  ax.gif

Kiek matau Beuer tu skirtingu garu koncentracijos ir neturi  g.gif  gal verta Micrlife pirkti, nes giliam kosuliui vienas lygmuo,pavisiniam kitas, o nosiai ir kt dar kitas. B turi tik 1 • Išpurškimo galingumas > 0,18ml/min;
*

Mes Microlife labai džiaugiamės:)
krisliuke
QUOTE(krisliuke @ 2011 12 08, 19:16)
Kvailesnių už mane ir būti negali doh.gif Juk skaičiau šitą pasisakymą, bet tikėjausi, kad gal ne visi inhaliatoriai OMRON COMPAIR NE-C801-E blogi... Bet kur tau - gavom šiandien šį inhaliatorių ir tikrai yra ta pati bėda! Kaip supykau, tik nežinau, ar ne ant savęs labiausiai verysad.gif Vaikas sėdi ant kelių ramiai, bet pačiai laikyti negaliu leisti, nes net man laikant ir truputį pasisukus jau krenta vaistų talpykla. Aišku, galima naudotis tokiu inhaliatorium, bet jei yra patogesnių, tai norisi to patogumo... Tuo labiau, kad kainavo beveik  200 Lt.
*

Skambinau šiandien tiesiai į atstovybę (pirkau ne iš jų), labai maloni moteris pasakė, kad žino šią bėdą ir pakeis man tą detalę kitą savaitę, kai gaus prekes smile.gif Sakė, ne visi šie indeliai neužsifiksuoja. Na, tikėkimės, naujasis jau tikrai bus geras smile.gif
Pelikanė
QUOTE(krisliuke @ 2011 12 08, 19:16)
Kvailesnių už mane ir būti negali doh.gif Juk skaičiau šitą pasisakymą, bet tikėjausi, kad gal ne visi inhaliatoriai OMRON COMPAIR NE-C801-E blogi... Bet kur tau - gavom šiandien šį inhaliatorių ir tikrai yra ta pati bėda! Kaip supykau, tik nežinau, ar ne ant savęs labiausiai verysad.gif Vaikas sėdi ant kelių ramiai, bet pačiai laikyti negaliu leisti, nes net man laikant ir truputį pasisukus jau krenta vaistų talpykla. Aišku, galima naudotis tokiu inhaliatorium, bet jei yra patogesnių, tai norisi to patogumo... Tuo labiau, kad kainavo beveik  200 Lt.
*

Galiu tik patvirtinti sios mamytes ir kitos, kuri panasiai rase, kad sis inhaliatorius yra prastas. Uzsisakiau, atveze i namus, ispakavau ir isbandziau vadybininko akyse - vaistu talpyklos dangtelis tikrai neuzsifiksuoja, uztenka sujudeti, ar netycia ranka paliesti - viskas krenta, o ten gi skystis... Gryna nesamone. Kai atsisakiau moketi pinigus ir imti preke, tada ir vadybinikas prasitare, kad gamintojai betobulindami prietaisa, kai ka praziurejo...
Taigi, pries pirkdami, isitikinkite kokybe 4u.gif
kristinadaud
Sveikos mamytes smile.gif

skaitau Jūsų žinutes ir noriu pasidalinti ir savo patirtimi su Omron inhaliatoriumi C801.
šį inhaliatorių įsigijau prieš gerą mėnesiuką ir sėkmingai išgydžiau savo mažiuką (penkios dienos inhaliacijų) ir vaikutis sveikas thumbup.gif
taigi, galiu pasakyti, kad inhaliatorius C801 man tikrai geras ir nekrito joks vaistų indukas, tad turbūt negalima teigti, kad visi šie inhlaitoriai blogi doh.gif
nes keletos mamyčių patirtis tai dar nevisi inhaliatoriai.
taip pat noriu ir sutikti su tom mamytėm, kurios sakė, kad krenta vaistų indukas.
nes manno draugė taip pat įsigijo tokį inhaliatorių ir jai laisvai laikėsi, bet pasiskambino omron atstovai ir šie maloniai paaiškino, kad žino šią problemą ir kad gali pakeisti induką kitu, tad po kelių dienų jai atvežė į vaistine kitą induką ir šis tikrai laikosi ir nekrenta. atsovai sakė, kad šių indukų neseniai gavo ir visus negerus indukus pakeičia gerais lotuliukas.gif
tik reikia jiems pasiskambinti
taigi trumpai aš už įį inhaliatoriųsmile.gif
sesuo turi senesnio modelio omron inhalaitorių, tai ir sake labai padeda sergant thumbup.gif
o mamytės, kurios galvoja kokios firmos inhaliatorių geriau pirkti, siūlau pasidomėti jų savybėmis, tiksliau išpurškiamų dalelių dydžiu, nes aš kai domėjausi sužinaujau, kad gydant plaučių ir kitų apatinių kvėpavimo takų ligas, svarbu, kad išpurškiamų dalelių dydid būtų mažesnis nei 5 mikronai, o omrono dalelių dydis 3 mikronai, tad puikiai tinka gydymui. o kitų firmų, kurias žiūrinėjau dalelių dydis apie 5 mikronus, tad man paaiškino, kad tokie tinkami gydyti tik slogai(panašiai kaip kvėpavimas virš karšto puodo) blink.gif
ir dar JOKIŲ ETERINIŲ ALIEJŲ su inhaliatoriumi blink.gif
nes aliejai gali tik pakenkti (gali užkimšti vaikučiu plaučius)
ir kodėl aliejus skirtus pilti į vonią ar naudoti pirtyje, kažkas nori naudoti vaikų gydymui????
jjurgiukas
kodėl aliejus skirtus pilti į vonią ar naudoti pirtyje, kažkas nori naudoti vaikų gydymui????
*

[/quote]
Sveikos mamytes ir ne tik... As irgi pritariu siai nuomonei. Mano vaiku pediatre irgi patare negarinti jokiais eukalipto aliejais ipiltais i vandenuka, nes tai aitru ir gali pakenkti, o ne padeti. Taciau, kitos mamos sekmingai naudoja ir tuo patenkintos. Valio, reiskiasi joms tinka ir patinka. As vengiu eukalipto, nebent tik i aliejine smilkaline.
Mes namie isigijom Omron Comp AIR TM (NE-C28-E) ir mes juo labai patenkinti. Teko ir sau, ir vaikams naudoti. Siaip rimtoms ligoms iveikti jis tik palengvinimas, bet pagauti sloga pacioje pradzioje - puiki priemone. Kosuliukui palengvinti irgi super dalykelis, tik va reikia vaistukais pasirupinti is anksto. Visa laime, kad perskaiciau instrukcija, buciau Brontex'o ipylusi ne tirpalo, o sirupo, kazin kas butu nutike.
Norejau mamyciu pasiteirauti, kuo jos garina? As mineralini vandenuka pilu, Brontex tirpaliuka, bandziau ciobreliu arbatos, bet man kazkaip nelabai patiko, nes tas skystis toks putotas putotas pasidaro. Kazin ar naudos buna... Prasau pasidalinti patirtimi.
PŪKITAS
Mes savuoju Microlife irgi patenkinti thumbup.gif inhaliuojames natrio chloridu (kitaip paprasciausia lasdeline), kuria suipirkom vaistinej (maza 250 ml. Jo tikrai ilgam uzteks,. Rasoma, kad atodarius sunaudoti per 12 val, bet tiesiogiai i vena gi nelasinam ax.gif O ten esancios druskor ir kiti priedai puikiui drekina plaucius thumbup.gif Arbatom dar nesigarinom, man kazkaip schmoll.gif g.gif O va Brontexo lasais thumbup.gif
S..K..
QUOTE(Pelikanė @ 2011 12 20, 21:36)
Galiu tik patvirtinti sios mamytes ir kitos, kuri panasiai rase, kad sis inhaliatorius yra prastas. Uzsisakiau, atveze i namus, ispakavau ir isbandziau vadybininko akyse - vaistu talpyklos dangtelis tikrai neuzsifiksuoja, uztenka sujudeti, ar netycia ranka paliesti - viskas krenta, o ten gi skystis... Gryna nesamone. Kai atsisakiau moketi pinigus ir imti preke, tada ir vadybinikas prasitare, kad gamintojai betobulindami prietaisa, kai ka praziurejo...
Taigi, pries pirkdami, isitikinkite kokybe  4u.gif
*

Įsigijau šį inhaliatorių, jeigu vaistų talpyklą uždarau taip kaip reikia (paveiksliuke parodyta), tai dangtelis tikrai nesilaiko, stipriai laikosi, kai uždarai, kad kaukė būtų toj pusėj kaip ir rankenėlė, bet kažin ar galima taip atvirkščiai uždarinėt g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jjurgiukas @ 2011 12 21, 14:43)
Norejau mamyciu pasiteirauti, kuo jos garina? As mineralini vandenuka pilu, Brontex tirpaliuka, bandziau ciobreliu arbatos, bet man kazkaip nelabai patiko, nes tas skystis toks putotas putotas pasidaro. Kazin ar naudos buna... Prasau pasidalinti patirtimi.
*

Mums daktarė sakė, kad kai vaikas užkimęs gerai Borjomi mineraliniu painhaliuot, sausam kosuliui Hedelix, Prospan lašai, šlapiam Brontex lašai. Radau dar tokius lašiukus Apromelis tinkamus inhaliacijoms.
jjurgiukas
Mums daktarė sakė, kad kai vaikas užkimęs gerai Borjomi mineraliniu painhaliuot, sausam kosuliui Hedelix, Prospan lašai, šlapiam Brontex lašai. Radau dar tokius lašiukus Apromelis tinkamus inhaliacijoms.
*

[/quote]

O mums gydytoja sake, kad Brontex tinka tik pacioje kosulio pradzioje, o kai labai slapias kosulys - tuomet geriau Prospan.
S..K..
QUOTE(jjurgiukas @ 2011 12 22, 23:30)
O mums gydytoja sake, kad Brontex tinka tik pacioje kosulio pradzioje, o kai labai slapias kosulys - tuomet geriau Prospan.
*

Gali būt, kad ir supainiojau blush2.gif daug apie ką kalbėjome, tai gal ir ne taip supratau. Mes dar tik pradėsim ''draugaut'' su inhaliotoriumi, tai reikės daugiau pasidomėt viskuo, bandysim ir žiūrėsim, kas kada geriausiai padeda.
ejau_pro_sali
QUOTE(PŪKITAS @ 2011 11 30, 21:24)
As pirkau Microlife vien del to, kad 3 skirtingi antgaliai (vaikui, suaugusiam ir tas antgalis kur apsiziojus reikia laikyti), garsas  g.gif  nera jis bauginantis, mano trimetis jo nebijo  schmoll.gif Plius 3 skirtingi inhaliacijos variantai (nu ten pagal mirolaseliu kieki yra 3 skirtingi garu lygiai)  ax.gif

Kiek matau Beuer tu skirtingu garu koncentracijos ir neturi  g.gif  gal verta Micrlife pirkti, nes giliam kosuliui vienas lygmuo,pavisiniam kitas, o nosiai ir kt dar kitas. B turi tik 1 • Išpurškimo galingumas > 0,18ml/min;
*

Sakykite, o kuo skiriasi tie 3 skirtingi vaiantai? as kazkodel galvojau kad ten grynai stiprumas - 1 silpniau 2 vidutinis, 3 stipriai. Ar esant kosuliui tinka tik pvz2, slogai - 1 ir pan? Vyras esant kosuliui inhaliuojasi, bet berods visada su 1 ax.gif
PŪKITAS
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2011 12 29, 15:35)
Sakykite, o kuo skiriasi tie 3 skirtingi vaiantai?  as kazkodel galvojau kad ten grynai stiprumas - 1 silpniau 2 vidutinis, 3 stipriai. Ar  esant kosuliui tinka tik pvz2, slogai - 1 ir pan?  Vyras esant kosuliui inhaliuojasi, bet berods visada su 1 ax.gif
*

tie trys slirtingi lygiai tai laseliu didumas (jei taip zmogiskai snekant), su pirmuoju jie smulkus ir daugiau slogai, o su trecu jie didesni ir patenka giliau i plaucius smile.gif Manau slogai tikrai uztenka 1 smile.gif

Va dabar pries pora geru savaiciu mazius sirgo plauciu uzdegimu tai tik su 3 inhaliavomes, net pagal burbuliavimo garsa girdisi, kad kitaip smile.gif
ejau_pro_sali
QUOTE(PŪKITAS @ 2011 12 29, 23:14)
tie trys slirtingi lygiai tai laseliu didumas (jei taip zmogiskai snekant), su pirmuoju jie smulkus ir daugiau slogai, o su trecu jie didesni ir patenka giliau i plaucius  smile.gif  Manau slogai tikrai uztenka 1  smile.gif

Va dabar pries pora geru savaiciu mazius sirgo plauciu uzdegimu tai tik su 3 inhaliavomes, net pagal burbuliavimo garsa girdisi, kad kitaip  smile.gif
*

Aciu labai, dabar zinosiu 4u.gif
O siaip jei vaikui (2ir 4 metu) duoti inhaliuotis mineraliniu - kiek tas turi trukti? Nes jei vaistai, tai ten pvz ant brontexo prasyta kiek lasu ir jie praktiskai per 5-10 min susinauduoja, o jei su mineraliniu - kiek laiko? tas pacias 5-10 min? g.gif
PŪKITAS
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2011 12 30, 00:15)
Aciu labai, dabar zinosiu  4u.gif
O siaip jei vaikui (2ir 4 metu) duoti inhaliuotis mineraliniu - kiek tas turi trukti? Nes jei vaistai, tai ten pvz ant brontexo prasyta kiek lasu ir jie praktiskai per 5-10 min susinauduoja, o jei su mineraliniu - kiek laiko? tas pacias 5-10 min?  g.gif
*

kuo ilgaiu laikys tuo geriau mirksiukas.gif nes kuo daugiau drusku pateks i plaucius tuo efektyvesnis veikimas, labaiu sudrekins, karkalai lengviau pasisalina smile.gif as fiziologinio tirpalo esu nusipirkus, tai kai gydytojos klausiau sake kiek norit tiek garinkites thumbup.gif kuo daugiau tuo geriau smile.gif
kristama
Sveiki;
Gal kas esate bande nauja inhaliatoriu A70?kokie atsiliepimai?nes pagal kaina tai jis nera lb brangus,tik idomu jo kokybe,o atsiliepimu niekur neradau.. g.gif buvau nusiziurejus omron ne-c801,bet paskaicius atsiliepimus persigalvojau,gal siuo metu jau juos gerus gamina? doh.gif nutariau pirkti omron ne-c28-e,bet internetinese parduotuvese ju nera prekyboje,kur jus juos pirkote jus??
twins mummy
Sveiki,

Mes naudojame A70 kompresorini inhaliatoriu. Raso,kad jis garus suskaido i labai smulkias daleles, kurios lengviau patenka i kvepavimo takus. Kaina jo mazesne. Pati pirkau per grupinis.lt zymiai pigiau. Minusas sio inhaliatoriaus - garsiai dirba. O taip visai geras aparatas smile.gif pilasi nedidelis kiekis medikamentu, uztenka 5 ml. Mes inhaliuojame su natrio chloridu ir Eucabal - Balzam S. Pati labai slogavau, greitai padejo smile.gif
coliuke29
o sakykite ka is viso galima pilti i inhaliatoriu,niekad neturejom tik dabar isigijom tai nezinau ,vaikui toks jau dregnesnis ,buvo laringitas ,tiesa gerkle paraudusi kazin ar gerai inhaliuoti ?o idomu ka pila kai ten ligoninese inhaliuoja?
ejau_pro_sali
Gal nevisai i tema sicia, bet vis siek tiek prie inhaliaciju...
Turejau lempa aromaterapijai ( metalinis stovas zvakei+ plono stiklo lekstute), lekstute suduzo. Gal kas mate, kur ka nors panasaus galima nusipirkti, apskritai kur buna tu lempu aromaterapijai?
S..K..
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 02 17, 13:30)
Gal nevisai i tema sicia, bet vis siek tiek prie inhaliaciju...
*

Paprastų tokių kuriose galima garint eterinius aliejus, esu mačiusi pirkti, senukuose, iki parduotuvėje, parduotuvėse po 1 eurą.
ejau_pro_sali
QUOTE(S..K.. @ 2012 02 17, 19:59)
Paprastų tokių kuriose galima garint eterinius aliejus, esu mačiusi pirkti, senukuose, iki parduotuvėje, parduotuvėse po 1 eurą.
*

taip taip, tokiu paprasciausiu ir reikia, nes mazas nelabai nori inhaliuotis, o taip ipilu eukaliptu aliejaus ir nori nenori prisikvepuoja smile.gif
Aciu 4u.gif
Averita
Mes paprasta toki pirkom blush2.gif

http://pigu.lt/vaistines_prekes/medicinine..._a70?id=3087530

nu nezinau, bet man inhaliatorius daro stebuklus thumbup.gif
meilutė
Turime Omron C28 ir esame labai patenkinti.Inhaliuojamės visa šeima su jūros vandeniuku,Brontexo lašais thumbup.gif
1986mama
o kaip manote kuri geriau pirkti? http://www.hiperfarma.lt/medicinos-technik...0877-63a8b29234 ar http://www.hiperfarma.lt/medicinos-technik...4560-63a8b29234 tarp ju skirtumas tik tase ir nosies antgalis?o istikruju,tas nosies antgalis labai reikalingas?
S..K..
QUOTE(1986mama @ 2012 02 25, 11:52)
o kaip manote kuri geriau pirkti? http://www.hiperfarma.lt/medicinos-technik...0877-63a8b29234  ar  http://www.hiperfarma.lt/medicinos-technik...4560-63a8b29234  tarp ju skirtumas tik tase ir nosies antgalis?o istikruju,tas nosies antgalis labai reikalingas?
*

Omron'ui ilgesnę garantiją duoda mirksiukas.gif
1986mama
QUOTE(S..K.. @ 2012 02 25, 14:12)
Omron'ui ilgesnę garantiją duoda  mirksiukas.gif
*

nusipirkau omron eurovaistinej dabar 191lt pigiau nei internete,bet nepagalcojau,kad neina gulincio vaiko inhaliuot
lauroxy
Sveikos, šiandien beta.lt inhaliatoriai po 129lt, gal kam prireiks, planuoju pirkt 4u.gif iš komentarų supratau, kad nėra blogi? g.gif
http://beta.lt/klaipeda/akcija/8883521/129...tu-visai-seimai
raganieška
QUOTE(lauroxy @ 2012 02 28, 12:14)
Sveikos, šiandien beta.lt inhaliatoriai po 129lt, gal kam prireiks, planuoju pirkt 4u.gif iš komentarų supratau, kad nėra blogi? g.gif
http://beta.lt/klaipeda/akcija/8883521/129...tu-visai-seimai
*

Na nežinau, gamintojas Taivanis, o parduotuvėje kaina ne 215Lt, o 175Lt. Man tokie fokusai visai nepatinka doh.gif
http://www.kraujospudis.eu/index.php?page=...=20&lang=lt
Ingulyte
Turim Omron kompresorini inhaliatoriu - super daiktas. Kadangi vaikas linkes i kvepavimo taku susirgimus, tai inhaliatorius mums pirmasis pagalbininkas.
Ibi patria, ubi bene!
Sveikos mamytės, nusipirkau šį inhaliatorių.
Inhaliatorius OMRON COMPAIR NE-C801-E
ir tik dabar atradau tokią temą. ir komentarus dėl nesandarumo. šiaip nieko man ir tas paskambinimas jei jau pakeistų tą dangtelį. o gal kas jau skambinot galėtumėt kontaktus pamėtėti kur skambinti reikia jei jau ką biggrin.gif Būsiu dėkinga 4u.gif
ANGELIUKSTE
sveikos, supermamos..
ieskau ir as "stebuklo" 4u.gif
perskaiciau tema, bet taip ir neapsisprendziau :/
noreciau inhaliatoriaus, kad galeciau duoti gulinciam vaikuciui, kuris garsiai neburgztu..kad galeciau nakti, mieganciam duoti pakviepuot.. kad tiktu visai seimai.. 4u.gif na ir noreciau itilpti i 200lt..
gal kas galetu ka pasiulyt? blush2.gif
is anksto dekoju.. wub.gif
p.s. kolkas ziurineju i si http://www.hiperfarma.lt/medicinos-technik...8084-63a8b29234 bet kazin koks jo veikimo garsas.. gal galetu kas placiau pakomentuot.. thumbup.gif
bet http://www.farmaplius.lt/prekes/inhaliator...-20028-677.html ziuriu sis turi 3 skirtingus lygius.. tai gal tox butu geriau? doh.gif
o sis http://www.efarma.lt/medicinine-technika-1...haliatorius-a70 atrodo irgi neblogas.. kaina gera.. o ir pamineta, kad negarsiai burzgia g.gif
kristinele 1986 03 28
mes irgi turim incalizatoriu is katalogo ..visai geras daiktas mums padejo:) i ji reikia ipilti verdancio vandenio pora las eukalipto aliejaus ir uzdengi ir pakvepuoti:)
ANGELIUKSTE
QUOTE(kristinele 1986 03 28 @ 2012 03 02, 17:43)
mes irgi turim incalizatoriu is katalogo ..visai geras daiktas mums padejo:) i ji reikia ipilti verdancio vandenio pora las eukalipto aliejaus ir uzdengi ir pakvepuoti:)
*

bet cia anksiau truputuka rase, kad nelabai gerai tas aliejus g.gif
ANGELIUKSTE
na ka.. kadangi skubiai reikejo, tai nuvaziavau ir nusipirkau microlife neb 10..
ant pakuotes parasyta, kad mazas garso lygis.. nu bet ka as zinau doh.gif mazasis[1m] bega tolyn nuo to mazo garso.. didzioji [3m] is pradziu verke, sauke tikrai nenoriu net bandyt.. bet.. susitarem ir dabar jau atimt sunku thumbup.gif patenkinta sedi ir dziaugiasi.
tik labai ydomu pasidare.. kaip tada kiti burzgia, jei jau sis patylintas???? blink.gif
p.s. bet siaip tai tikrai superinis daigtas.. didzioji pakvepavo juros vandens ir iskart taip graziai atsikosejo.. nu zodziu smile.gif manau vykes pirkinys thumbup.gif
Sie_muska
Na prisiskaičiau tikriausiai teks įsigyti... Kas turite, gal galite pasakyti kokį pirkti, kad tyliau dirbtų ir kad gulinčiam vaikui būtų galima naudoti? AČIŪ
Ta_pati
Sakykit mamytės, o ką pilate profilaktiškai pakvėpuoti vaikučiams? ax.gif
S..K..
QUOTE(Ta_pati @ 2012 03 10, 12:08)
*

Mineralinį vandenį pvz. Borjomi, tik be burbuliuku kad būtų.
egasonka
QUOTE(Ta_pati @ 2012 03 10, 13:08)
*

mes NaCl 4u.gif
Pušis
mineralinį negazuotą ( pvz.Tichė), o jei būna bronchitas - 1 ml mineralinio ir 1 ml brontex ( būna vaistinėje lašai)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.