Gal kas žino,kokiu būdu sportuojantis vaikas gali patekti į Vaikų rinktinę?Ar turi būti tam tikri rezultatai,ar ten laikomi kažkokie normatyvai?Gal kas kokios info turit?mes penkiakovininkai.Vaikai pasikalba tarpusavy,bet kol kas su treneriu apie tai nekalbėjom dar...
QUOTE(virgulia @ 2009 02 25, 09:07) Gal kas žino,kokiu būdu sportuojantis vaikas gali patekti į Vaikų rinktinę?Ar turi būti tam tikri rezultatai,ar ten laikomi kažkokie normatyvai?Gal kas kokios info turit?mes penkiakovininkai.Vaikai pasikalba tarpusavy,bet kol kas su treneriu apie tai nekalbėjom dar... Manau kad į rinktinę sportininkiai yra pakviečiami - pagal rezultatus, rekomendacijas. Nesitiki kad "po blatu" praeitų
ne,ne po blatu,aš net minties tokios neturėjau.Bet girdėjau kalbas,kad į vaikų rinktinę galima ''įstoti''.tai va ir galvoju kaip čia yra...
QUOTE(virgulia @ 2009 02 25, 14:38) ne,ne po blatu,aš net minties tokios neturėjau.Bet girdėjau kalbas,kad į vaikų rinktinę galima ''įstoti''.tai va ir galvoju kaip čia yra... Na jau kažin, tam ir rinktinės, kad būtų ten patys geriausi. O jeigu ir taip, kokia nauda iš to: įstos, o jei ten už vaiką geresių yra, tai jie ir važiuos į varžybas, o kiti liks ir toliau dėl vaizdo
Taigi ir klausiu-gal kas žinot,kokiu atrankos būdu ten patenkama?jeigu vaikui labai gerai sekasi sportuoti?Gal yra laikomi normatyvai ar pan?Juk iš dangaus ten niekas nenukrenta...Bet man niekad neteko girdėt,kad mokyklose-kad ir sporto-kažkas važinėtų ir ieškotų gabių vaikų...
QUOTE(virgulia @ 2009 02 26, 08:37) Taigi ir klausiu-gal kas žinot,kokiu atrankos būdu ten patenkama?jeigu vaikui labai gerai sekasi sportuoti?Gal yra laikomi normatyvai ar pan?Juk iš dangaus ten niekas nenukrenta...Bet man niekad neteko girdėt,kad mokyklose-kad ir sporto-kažkas važinėtų ir ieškotų gabių vaikų... Šiaip daugelio sporto šakų būna jaunučių, jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų rinktinės (priklausomai nuo amžiaus kategorijos). Kiekviena rinktinė turi kažkokius ją kuruojančius trenerius (ar trenerį). Paprastai vaikas važiuoja į varžybas Lietuvoje kaip kažkokio miesto atstovas, o užsienio varžybose arba kaip miesto arba kaip rinktinės. Tokios kaip "vaiku rinktine" nelabai iš tikrųjų esu girdėjus |