Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip patekti į vaikų rinktinę?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
virgulia
Gal kas žino,kokiu būdu sportuojantis vaikas gali patekti į Vaikų rinktinę?Ar turi būti tam tikri rezultatai,ar ten laikomi kažkokie normatyvai?Gal kas kokios info turit?mes penkiakovininkai.Vaikai pasikalba tarpusavy,bet kol kas su treneriu apie tai nekalbėjom dar...
milabra
QUOTE(virgulia @ 2009 02 25, 09:07)
Gal kas žino,kokiu būdu sportuojantis vaikas gali patekti į Vaikų rinktinę?Ar turi būti tam tikri rezultatai,ar ten laikomi kažkokie normatyvai?Gal kas kokios info turit?mes penkiakovininkai.Vaikai pasikalba tarpusavy,bet kol kas su treneriu apie tai nekalbėjom dar...
*

Manau kad į rinktinę sportininkiai yra pakviečiami - pagal rezultatus, rekomendacijas. Nesitiki kad "po blatu" praeitų unsure.gif
virgulia
ne,ne po blatu,aš net minties tokios neturėjau.Bet girdėjau kalbas,kad į vaikų rinktinę galima ''įstoti''.tai va ir galvoju kaip čia yra...
ernoja
QUOTE(virgulia @ 2009 02 25, 14:38)
ne,ne po blatu,aš net minties tokios neturėjau.Bet girdėjau kalbas,kad į vaikų rinktinę galima  ''įstoti''.tai va ir galvoju kaip čia yra...
*

Na jau kažin, tam ir rinktinės, kad būtų ten patys geriausi. O jeigu ir taip, kokia nauda iš to: įstos, o jei ten už vaiką geresių yra, tai jie ir važiuos į varžybas, o kiti liks ir toliau dėl vaizdo
virgulia
Taigi ir klausiu-gal kas žinot,kokiu atrankos būdu ten patenkama?jeigu vaikui labai gerai sekasi sportuoti?Gal yra laikomi normatyvai ar pan?Juk iš dangaus ten niekas nenukrenta...Bet man niekad neteko girdėt,kad mokyklose-kad ir sporto-kažkas važinėtų ir ieškotų gabių vaikų...
wanila
QUOTE(virgulia @ 2009 02 26, 08:37)
Taigi ir klausiu-gal kas žinot,kokiu atrankos būdu ten patenkama?jeigu vaikui labai gerai sekasi sportuoti?Gal yra laikomi normatyvai ar pan?Juk iš dangaus ten niekas nenukrenta...Bet man niekad neteko girdėt,kad mokyklose-kad ir sporto-kažkas važinėtų ir ieškotų gabių vaikų...
*

Šiaip daugelio sporto šakų būna jaunučių, jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų rinktinės (priklausomai nuo amžiaus kategorijos). Kiekviena rinktinė turi kažkokius ją kuruojančius trenerius (ar trenerį). Paprastai vaikas važiuoja į varžybas Lietuvoje kaip kažkokio miesto atstovas, o užsienio varžybose arba kaip miesto arba kaip rinktinės. Tokios kaip "vaiku rinktine" nelabai iš tikrųjų esu girdėjus blush2.gif Į rinktines dažniausiai renka treneris pagal varžybų rezultatus. Jeigu jūsų vaikas dalyvauja varžybose Lietuvos mastu, dažnai būna tarp prizininkų, manau, kad turėtų būti pastebėtas smile.gif Tiksliai penkiakovės atrankos į rinktinę principo nežinau, bet panašus turbūt... Jeigu Jūsų vaikas noriai ir gerai sportuoja, tai belieka susilaukti sėkmės, daug stengtis ir nenuleisti rankų 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.