Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-10 dalis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vėtrė
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 10, 17:22)
nugi buvau radusi nuorodele to filmuko rusu kalba, bet kad jau failas isimtas, raso- file not found ax.gif  blush2.gif
*

Aš kalbu apie rusiškus saitus, iš kurių galima patiems parsisiųsti daugybę norimų filmukų rusų kalba, o ne apie mūsų pačių įkeltus filmus į visokias failų saugyklas kaip 2shared ax.gif

nuoroda

nuoroda

Siųstis leidžia bet kuriuo paros metu, registracijos nereikia smile.gif
Kenguryte
Apie multikų įtaką vaikams
Seldi
Sveiki, turiu jau ta PAVOGTA VEIDA. Jau buvau praradusi vilti. Tas filmukas yra tik vokieciu kalba. Patalpintas i pasaku rinkini,o pasaku rinkinys 50GB Mega kolekcijoje randas. Uzsiregistravau daugybeje svetainiu, bet visur eile norinciu gauti, o besidalijanciu vienetai.
Kadangi multikas yra vokieciu kalba, tad net nezinau ar jums tai tiks. Jei jis cia reikalingas, beliks tik ismokti ikelti ji (nesu to anksciau dariusi) ax.gif ax.gif ax.gif
semkaa
QUOTE(Seldi @ 2009 04 15, 08:46)
... beliks tik ismokti ikelti ji ....

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=393304#
Sanita
aciuks.gif Didelis jums aciu 4u.gif
Keturis metus niekaip negalejau rasti kaip isikelti filmuku... mastau.gif hihihi.gif
flirt.gif Ir velykos man padovanojo jusu .. puslapiukus clap.gif
Jus saunuoles clap_1.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paul@
Merginos gal kuri turit "Begemotas,kuris bijojo skiepu" labai reikia bigsmile.gif
Aušrytė
QUOTE(Paul@ @ 2009 04 20, 19:40)
Merginos gal kuri turit "Begemotas,kuris bijojo skiepu" labai reikia bigsmile.gif
*

"Begemotas, kuris bijojo skiepų" 4u.gif
http://www.2shared.com/file/2291059/40b8c6...ojo_skiepu.html
adrija
QUOTE(Aušrytė @ 2009 04 20, 20:11)

Ačiū labai thumbup.gif
X-iuke
achiu uzh begemota thumbup.gif
Aušrytė
QUOTE(adrija @ 2009 04 20, 20:18)
Ačiū labai thumbup.gif
*

QUOTE(X-iuke @ 2009 04 20, 22:51)
achiu uzh begemota  thumbup.gif
*

Tai kad tiek to padėjimo ax.gif , tik nuorodą perkėliau 4u.gif
Paul@
Aušryte,aciu uz begemota bigsmile.gif 4u.gif
*kakava*
turiu klausimėlį ax.gif ar buvo filmukas "Trys paršiukai"? kažkaip aš nepamenu g.gif
MALUMA
sveikutes mergaiciukes 4u.gif
gal kuri padetumet atsisiusti "egipto princa" blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciukas diddeliausias 4u.gif
Cikadelė
Labukas, gal žinot, kur galima parsisiųsti čekiškų filmukų apie kurmį, maniškei labai patinka, žiūri prisisegusi, o ir man laisva minutėlė nepamaišytų lotuliukas.gif

Va toks kurmis
user posted image
dzhina
QUOTE(Cikadelė @ 2009 04 27, 12:16)
Labukas, gal žinot, kur galima parsisiųsti čekiškų filmukų apie kurmį, maniškei labai patinka, žiūri prisisegusi, o ir man laisva minutėlė nepamaišytų lotuliukas.gif

Va toks kurmis
user posted image
*

http://www.2shared.com/search.jsp?start=0&...p;x=27&y=13 4u.gif
Cikadelė
QUOTE(dzhina @ 2009 04 27, 13:55)

labai didelis ačiū nuo mūsų abiejų 4u.gif
nerilyte
Labukas mamytes, jau daug parsisiunciau filmuku, bet kiek varciau neradau arba pro akis praslydo filmukas "12 menesiu", gal galit kuri ikelti, labai labai aciu 4u.gif
dzhina
QUOTE(nerilyte @ 2009 04 29, 14:22)
Labukas mamytes, jau daug parsisiunciau filmuku, bet kiek varciau neradau arba pro akis praslydo filmukas "12 menesiu", gal galit kuri ikelti, labai labai aciu  4u.gif
*

http://www.2shared.com/file/2043628/6322b1...VD_vip.html?s=1 4u.gif
MAILUTE
sveiki o kaip atsisiusti is tos saugyklos kyr zakelis raso... g.gif aciu 4u.gif
Cikadelė
Norėjau paklausti, gal kas žinot tokį multifilmą, berods taip pat čekų ar lenkų gamybos, kažkada rodė per LRT, apie tokų šuniuką Tobiką, viena ausim juoda, labai mielas multikas, dukrytei labai patiko, bet pavadinimo nežinau ir nežinau, kur ieškoti g.gif
gal kas suprasit, apie ką aš čia g.gif
_Draugė_
Oi kokia puiki tema. Ačiū 4u.gif
O galima siųsti po kelis filmukus iškart, ar prašys palaukti po vieno atsiuntimo? (taip kartais būna)
Viltin
QUOTE(_Draugė_ @ 2009 05 06, 12:15)
Oi kokia puiki tema. Ačiū  4u.gif
O galima siųsti po kelis filmukus iškart, ar prašys palaukti po vieno atsiuntimo? (taip kartais būna)
*

Po vieną mirksiukas.gif
vėtrė
QUOTE(Cikadelė @ 2009 05 05, 11:27)
kažkada rodė per LRT, apie tokų šuniuką Tobiką, viena ausim juoda,
*

Pagal mane, tai tu kalbi apie Reksą, yra įkeltas Reks rinkinukas, gali parsisiųsti ir pažiūrėti smile.gif

Nuoroda
D*K
sveikos,
norėjau pasiklausti. "Na Palauk" serijos, tik rusiškai yra, ar taip pat ir lietuviškai?
Aušrytė
QUOTE(D*K @ 2009 05 08, 12:14)
sveikos,
norėjau pasiklausti. "Na Palauk" serijos, tik rusiškai yra, ar taip pat ir lietuviškai?
*

Tai , kad ten nelabai yra ką verst... lotuliukas.gif
Sanita
Kates namai gana grazus, ar jau buvo?
Gal kam reikia? mirksiukas.gif
D*K
QUOTE(Aušrytė @ 2009 05 08, 12:17)
Tai , kad ten nelabai yra ką verst... lotuliukas.gif
*

kaip kam. Noriu filmuko berniukui, kuris ir taip trikalbis. Tai kam dar kišti rusų klb. kad ir tuos porą žodžių.
Sanita
Kates namai LT
zarazna
QUOTE(dzhina @ 2009 04 06, 13:23)
apie sita filmuka jau daug buvo kalbeta doh.gif
rusijoje jis uzdraustas, lietuviskai niekur niekas neranda schmoll.gif
*

Labai smalsu, o kodėl jis uždraustas? g.gif

Aš taip pat turiu prašymėlį. Yra filmukų seriją apie Mašą. Radau lietuviškai tik vieną "Maša ir stebuklinga uogienė", gal kas nors turi kitus? 4u.gif
vėtrė
QUOTE(zarazna @ 2009 05 09, 19:31)
Labai smalsu, o kodėl jis uždraustas?  g.gif

Aš taip pat turiu prašymėlį. Yra filmukų seriją apie Mašą. Radau lietuviškai tik vieną "Maša ir stebuklinga uogienė", gal kas nors turi kitus?  4u.gif
*

Yra visa serija Mašos filmukų, tik, deje, rusų kalboje. Jei nori mūsų forume „senoji animacija rusų kalba“ gali pasiieškoti nuorodų į rusiškus saitus, iš ten parsisiųsi mirksiukas.gif
zarazna
Žinau, kad yra išversti ir į lietuvių kalbą - Va . Tik matyt niekas neturi ir nesukėlė.
Labai norėčiau, ypač tos pasakos kur jos kojos ir rankos neklausė, labai ją iš vaikystės atsimenu ax.gif
vėtrė
QUOTE(zarazna @ 2009 05 09, 21:34)
  Tik matyt niekas neturi ir nesukėlė.
*

Tikriausiai, kad iš mūsiškių šito disko nieks neturi, jei turėsim, būtinai pasidalinsim mirksiukas.gif
Sanita
Grazus filmukas.. irasas tik sevas
Misko keliautojai
Papildyta:
biggrin.gif cia irgi senas irasas Baltprausys tik RU
Gal kas turit lietuviskai? labai noreciau ax.gif
&joy
Sveiki, gal kas turit lietuviskai igarsinta "Skraidanti laiva"? Per paieska nerandu ax.gif
Sanita
Budavo toks grazus filmukas, pasaka - Elenyte ir jos broliukas kur pavirto i avineli atsigeres is balutes.. kaip vadinasi? gal kas turit? blush2.gif 4u.gif
katinas2
Sveiki,niekaip nerandu filmuko "Pirstinaite" ,paieska pasinaudojau,neduoda g.gif
Sanita
Užburtas berniukas thumbup.gif
katinas2
Sveiki ,gal kas turit filmuka Pirstinaite 4u.gif
Jis apie mergaite ir jos pirstinaite ,kuri pavirto suniuku,gal kas pamenat ir turit,anksciau buvau parsisiuntus ji is 2shared,bet dabar jo nebeduoda verysad.gif
Ingoša
QUOTE(katinas2 @ 2009 05 12, 13:39)
Sveiki ,gal kas turit filmuka Pirstinaite  4u.gif
Jis apie mergaite ir jos pirstinaite ,kuri pavirto suniuku,gal kas pamenat ir turit,anksciau buvau parsisiuntus ji is 2shared,bet dabar jo nebeduoda  verysad.gif
*

Turiu, bet nemoku įdėti doh.gif biggrin.gif
semkaa
QUOTE(Ingoša @ 2009 05 13, 09:03)
Turiu, bet nemoku įdėti doh.gif  biggrin.gif

1 puslapyje yra nuorodos i kitu temu 1 puslapius. paskaityk lotuliukas.gif
Ingoša
QUOTE(semkaa @ 2009 05 13, 13:44)
1 puslapyje yra nuorodos i kitu temu 1 puslapius. paskaityk  lotuliukas.gif
*

Gal ačiū biggrin.gif
Tutka
Nerandu "Katino Leopoldo" verysad.gif
Dilgynė
QUOTE(Tutka @ 2009 05 13, 16:33)
Nerandu "Katino Leopoldo" verysad.gif
*

Yra
&joy
O tai "Skraidancio laivo" nieks neturit? unsure.gif Cia tas, kur kaminkretys isimylejo caraite, o caras paskelbe, kas atiduos ja tik tam, kuris pastatys skraidanti laiva. Dar ten buvo vandenis, kuris norejo skraidyt, raganos. Visas temas beveik perziurejau, per 2shared paieska ieskojau, nera verysad.gif
vėtrė
QUOTE(&joy @ 2009 05 13, 19:01)
O tai "Skraidancio laivo" nieks neturit? unsure.gif
*

Man kažkaip atrodo, kad LT ir neturėjom, o RU pasieškok rusiškuose psl, kur daug animacijos gali parsisiųsti, rusiškoje tėmelėje nuorodų susirask mirksiukas.gif
&joy
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 14, 00:53)
Man kažkaip atrodo, kad LT ir neturėjom, o RU pasieškok rusiškuose psl, kur daug animacijos gali parsisiųsti, rusiškoje tėmelėje nuorodų susirask  mirksiukas.gif
*

Labai gaila verysad.gif Noriu lietuvisko, labai gaila kad niekas neturit smile.gif
Siaip
Sveikos,
ar atsimenate toki filmuka, kai berniukas pateko i Didziojo Nenorio sali, jam sakydavo - gerai, kad nenori, busi toks kaip didysis nenorius, ar pan., daugiau nelabai ka atsimenu, bet zinau, kad buvo geras lotuliukas.gif Vaikam pasakojau mazdaug siuzeta, tai labai uzsinorejo pasiziuret, gal galit padet surast?
vėtrė
QUOTE(Siaip @ 2009 05 14, 12:26)
gal galit padet surast?
*

Gal šitas? Nenoriukas Lt nėra, siųskis RU
Semile
QUOTE(Zakelis @ 2009 03 26, 20:01)
Daugybė Senosios (Tarybinės) Animacijos ĮGARSINTOS Į LIETUVIŠKAI Galite Pasižiūrėti Čia-> http://www.dailymotion.com/group/149803/1  bigsmile.gif
Šis Saitas Nuolat Atnaujinamas  smile.gif

-----
Zakelis
*

labai dekui uz nuoroda mirksiukas.gif kokiu puikiu fimuku radau thumbup.gif
Siaip
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 14, 14:06)
Gal šitas? Nenoriukas Lt nėra, siųskis RU
*

Taip sitas, labai labai aciu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.