sveikos esamos ir busimos mamytes.turbut tokia tema jau yra,bet esu naujoke ir nerandu
Jei nori 100%i sitikinti,tai padaryk hcg tyrima ir bus aisku ar laukiesi
Sveikutes, ir as radau sie temele, ir neatsispyriau paklausti.. Nestuma pradejom planuoti jau pries kokius 5men, taciau nesekmingai. Praita men pagausejo isskyru, pasirodziau daktarei, taciau sake tepinelis nieko blogo nerodo, ir tos isskyros neturi trugdyti pastoti.. taciau atrodo neitikima, gal kam buvo panasi situacija, pasidalinkit
Be to, kai nutarem susilaukti vaikelio, manem kad kuo dazniau mylesimes, tuo bus geriau, taciau cia mum turbut ir pakiso koja tas pastojimo proceso neismanymas..
Labas.
anot gydytoju abu sveiki... nors jau n metu nesulaukiam ko trokshtam... nors gal meluoju, syki kazhkas buvo, bet takart daug sunkiai dirbom kad nama gaut greiciau ir apie tai negalvojom...viskas ka atsimenu-patamsejusius spenelius...po sunkios darbo savaites nusprendziau atsipalaiduoti karshtoje vonioje ir...beabejo "atsiplove" man tie patamseje speneliai daugelis pataria negalvoti apie tai ir tai savaime ivyks. patarkit KA daryt kad tos mintys neitu i galva??? KAIP nemastyt apie TAI??? jos manyje visada...ar darbe, ar vairuojant namo, priesh miega...visada ash ju jom... taigi, ar ant visko padejus sportuot shiandien pat? ar nesigailesiu? o gal shis menuo tas, per kuri reiktu pasisaugot? nors jokiu simptomu nejauciu, nu krutine skaudejo, taip, bet shiandien jau nebelabai...wc netraukia taip ziauriai...nzn...help... QUOTE(PaslaptingojiElaja @ 2011 03 17, 00:41) Sveikutes, ir as radau sie temele, ir neatsispyriau paklausti.. Nestuma pradejom planuoti jau pries kokius 5men, taciau nesekmingai. Praita men pagausejo isskyru, pasirodziau daktarei, taciau sake tepinelis nieko blogo nerodo, ir tos isskyros neturi trugdyti pastoti.. taciau atrodo neitikima, gal kam buvo panasi situacija, pasidalinkit Be to, kai nutarem susilaukti vaikelio, manem kad kuo dazniau mylesimes, tuo bus geriau, taciau cia mum turbut ir pakiso koja tas pastojimo proceso neismanymas.. jei TV turto rodikliai geri, nieko tokio jei ir i deina 3 kartus gaminsit linkiu dvugubu gandru siemet :* Papildyta: QUOTE(mukute23 @ 2011 02 04, 22:07) QUOTE(kupalinskiene97 @ 2011 04 13, 10:46) <...> beje gydytoja patare darbuotis 3-4 kartus per savaite,ka ir stengemes daryt ypac paskutini menesi... Kas čia do per nesamonė? Kožną savaitė mylėtis 3-4 kartus? Ar jūs kažką ne taip supratot arba gydytoją netiesą pasakė. Jei gydytoja tokį briedą tikrai pasakė - keiskit gydytoją. QUOTE(kupalinskiene97 @ 2011 04 13, 10:46) ryt poryt pagal sena kalendoriu turetu but mm bet kaip jau minejau del virshvorio gali ir nusitempti iki velyku.. Jei turite viršsvorio - patartina susitvarkyti jį. QUOTE(kupalinskiene97 @ 2011 04 13, 10:46) daugelis pataria negalvoti apie tai ir tai savaime ivyks. patarkit KA daryt kad tos mintys neitu i galva??? KAIP nemastyt apie TAI??? jos manyje visada...ar darbe, ar vairuojant namo, priesh miega...visada ash ju jom... Na, pirmai pradžiai pradėkite matuoti bazinę temperatūrą. Galite kombinuoti su Arbor indikatoriumi, stebėkite gleives ir t.t. Nusistatykite vaisingas dienas, kada yra tikslinga užsiimti produktyvia veikla. Ir atsipalaiduoti. Rimtai. Nuo to, kad jūs galvosit "kada" niekam geriau nebus. Reikia negalvoti, o dirbti. QUOTE(kupalinskiene97 @ 2011 04 13, 10:46) taigi, ar ant visko padejus sportuot shiandien pat? ar nesigailesiu? o gal shis menuo tas, per kuri reiktu pasisaugot? nors jokiu simptomu nejauciu, nu krutine skaudejo, taip, bet shiandien jau nebelabai...wc netraukia taip ziauriai...nzn...help... Sportuokit. Gyvenkit įprastą gyvenimą. Jei ir kas buvo (labai abejotina) tai ir buvo. Sportas yra gerai.
Sveikos mamytes, esamos ir busimos
kadangi si tema skirta tam, kas nerado ar nesugebejo surasti atitinkamos temos, kreipiuosi i jus su tokiu klausimeliu... Teigiama, kad nestumo testo (SLAPIMO) neverta net daryti iki tos dienos, kai turejo prasideti menesines. O kaip yra su KRAUJO tyrymu? Kada sis testas pradeda rodyti nestuma? Klausiu del to, kad pati asmeniskai niekada sio tyrimo nedariau, tik girdejau ir skaiciau, kad neva jau po 5 dienu po pastojimo gali parodyti, jei apvaisinimas ivyko. Taciau siandien pasiskambinusi i med.centra (Kauno g. Vilniuje) gavau atsakyma, kad likus 2 dienom iki numatomu menesiniu testas nieko neparodys... Tad suabejojau, kaip gi yra is tikruju? Gal kas daretes? Pasidalinkit patirtimi QUOTE(Geocinta @ 2012 02 27, 20:33) Sveikos mamytes, esamos ir busimos kadangi si tema skirta tam, kas nerado ar nesugebejo surasti atitinkamos temos, kreipiuosi i jus su tokiu klausimeliu... Teigiama, kad nestumo testo (SLAPIMO) neverta net daryti iki tos dienos, kai turejo prasideti menesines. O kaip yra su KRAUJO tyrymu? Kada sis testas pradeda rodyti nestuma? Klausiu del to, kad pati asmeniskai niekada sio tyrimo nedariau, tik girdejau ir skaiciau, kad neva jau po 5 dienu po pastojimo gali parodyti, jei apvaisinimas ivyko. Taciau siandien pasiskambinusi i med.centra (Kauno g. Vilniuje) gavau atsakyma, kad likus 2 dienom iki numatomu menesiniu testas nieko neparodys... Tad suabejojau, kaip gi yra is tikruju? Gal kas daretes? Pasidalinkit patirtimi http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=772426 sioje temoje manau rasite visus atsakymus
Sveikos,
nelabai radau, kur geriau rasti atsakymą į savo klausimą, pabandysiu ieskoti cia. Rasau i "Nesulaukiančiųjų" temą, kažkaip manydama, kad gal čia daugiau visos išbandžiusios visokių preparatų ir labiau pasikausčiusios šia tema. Ar esate girdejusios apie papildą Wild Yam GP (kažkokiosten šaknies ekstraktas)? Man ginė jį apsiūlė, kai buvau nuėjusi profilaktiškai pasitikrinti ir paklausti patarimų dėl pastojimo (na, tikėjausi pasiūlymų dėl vitaminų ar kažko, pridedančių sveikatos ir sėkmės planuojant Vaistininkė manęs paklausė, ar gydytoja paaiškino, nuo kurios ciklo dienos papildą gerti, nes jis gali sutrikdyti ciklą. Nieko apie tai nežinojau, išskyrus tai, kad isgerti kursą (30 tab., po 1 kasdien). Nusipirkau, maniau išsiaiškinsiu vėliau. Bėda ta: 1) informaciniam lapely nieko daugiau nei gydytojos nurodyta "gerti 1 tab per dieną" nėra - nei kiek laiko gerti, nei kokiu ciklo metu pradėti tai daryti. 2) vaistininkė suneramino, nes manau, jei išsiderins ciklas, turbūt pastoti man tai nepadės 3) internetas sako, kad (rastą info, kad tai nepatikrintas preparatas, arba atvirkščiai - stebuklas, detaliau neaprašinėsiu) geriant tik 1-mą ciklo pusę - skatina ovuliaciją, jei tik per 2-ąją - implantaciją (naturalią progesterono gamybą), o jei pastviai per visą ciklą, kaip man ir prirašyta, veikia kaip kontraceptikas Bet aš juk noriu pastoti Be abejo, aš dar perklasiu info savo daktrės, bet, kad išsklaidyt abejones, ar verta prasidėt, pasidalinkite: Gal kažkam jūsų šitas papildas buvo paskirtas? Kada kaip (ciklo dalis) ir dėl ko jį gėrėte? Ką apie jį žinote (man dėl jo kyla abejoniu, nes daug prieštaringos info)?
Aš tik šiaip pasamprotausiu, kaip man atrodo
Jeigu liepė gerti mėnesį, tai greičiausiai nuo pirmos ciklos dienos. Visokie papildai neveikia greitai, jie stiprina ir gerina organizmą. Jeigu tą mėnesį ir veikia kaip kontraceptikas - bendras poveikis turi būti į gera Jeigu kas neaišku, žinoma, geriausia klausti savo daktarės. Kas Tau skyrė šitą dalyką? Gal Karpenko? |