Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ivairių klausimų kratinys :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3
mukute23
sveikos esamos ir busimos mamytes.turbut tokia tema jau yra,bet esu naujoke ir nerandu blush2.gif .mano problema,o gal dziaugsmas prasidejo praeita men mmm velevo kelias dienas,bet buvo ne tokios kaip visada,nes per mmm visada labai kraujuoju o sikart uzteko iklotu ir tai truko vos 3 dienas kada normaliai sergu 6-7d.pries tas mmm dariau testa buvo neigiamas.ipusejo kitas ciklas pradejo labai svaigti galva,kartais pykina.ir mazdaug po turejusios buti ovuliacijos ant kelnaiciu pamaciau kraujinga isskyru gumuleli,bet jokio tepimo po to nebuvo tik jautesi nepatogumas toks atrode lyg ten viduje butu viskas isbrinke blush2.gif tad pasidariau dar viena testa,bet ir sis buvo neigiamas,tad nuejau pas gyd sake atseit viskas gerai ir tiek.dabar vis dazniau maudzia pilvuka tai sona tai apacia,valgau zveriskai,niekada nemegau juodo sokolado,bet tokius kaip snikers ar twix valgydavau,o dabar juose jauciu juodo sokolado kartuma,daznai einu i tualeta ax.gif .siandien turejau susirgti,bet dar nera mmm tik viduriai labai uzkietejo nors pries mmm buna atvirksciai ir dar vienas atvirkstinis pozymis pries mmm visada labai skauda krutine net priliest negaliu,o dabar nieko tik kad viduje padideje pieno laiukos...vakar neiskenciau ir nakti kai vyras miegojo pasidariau dar viena nt,bet neigiamas,tad nieko nesuprantu.tiesa visus testus dariau ne su rytiniu o vakarais.taip noreciau nestuke.gif ,nes jau 5m kaip nesisaugojam ir nk schmoll.gif .
*Gaja*
Jei nori 100%i sitikinti,tai padaryk hcg tyrima ir bus aisku ar laukiesi smile.gif Jei neigiamas,tai ziurek kad nebutu kokios ligos,jei silpna,bloga ir tt. Nors kartais ir nuo didelio noro buti nestuke.gif atsiranda visokiu nestumo pozymiu 4u.gif
PaslaptingojiElaja
Sveikutes, ir as radau sie temele, ir neatsispyriau paklausti.. Nestuma pradejom planuoti jau pries kokius 5men, taciau nesekmingai. Praita men pagausejo isskyru, pasirodziau daktarei, taciau sake tepinelis nieko blogo nerodo, ir tos isskyros neturi trugdyti pastoti.. taciau atrodo neitikima, gal kam buvo panasi situacija, pasidalinkit smile.gif
Be to, kai nutarem susilaukti vaikelio, manem kad kuo dazniau mylesimes, tuo bus geriau, taciau cia mum turbut ir pakiso koja tas pastojimo proceso neismanymas.. smile.gif juk spermai subresti reikia net 2-4 dienu doh.gif gal buvo daugiau tokiu kaip as, neismaneliu..? cia jau as paguodos ieskau... smile.gif ..
kupalinskiene97
Labas.
anot gydytoju abu sveiki... nors jau n metu nesulaukiam ko trokshtam... nors gal meluoju, syki kazhkas buvo, bet takart daug sunkiai dirbom kad nama gaut greiciau ir apie tai negalvojom...viskas ka atsimenu-patamsejusius spenelius...po sunkios darbo savaites nusprendziau atsipalaiduoti karshtoje vonioje ir...beabejo "atsiplove" man tie patamseje speneliai smile.gif ir mmm atejo smile.gif tik po gero laiko atsipeikejus supratau ka padariau. nuo to laiko nebelendu i karshta vonia, ir jau keletas metu nieko....sia zhiema net judejau nedaug kad tik netrukdyt uzhkibimui.... bet kolkas nieko, patarkit prashau, ar pradet man sportuot shiandien pat ar laukti mmmm kurios nezhinau kada ateis...anksciau budavo reguliarios..o per zhiemos nutukimus ishsiderino tai pastoviai veluoja ir testai neigiami...beje gydytoja patare darbuotis 3-4 kartus per savaite,ka ir stengemes daryt ypac paskutini menesi...ryt poryt pagal sena kalendoriu turetu but mm bet kaip jau minejau del virshvorio gali ir nusitempti iki velyku..
daugelis pataria negalvoti apie tai ir tai savaime ivyks. patarkit KA daryt kad tos mintys neitu i galva??? KAIP nemastyt apie TAI??? jos manyje visada...ar darbe, ar vairuojant namo, priesh miega...visada ash ju jom...
taigi, ar ant visko padejus sportuot shiandien pat? ar nesigailesiu? o gal shis menuo tas, per kuri reiktu pasisaugot? nors jokiu simptomu nejauciu, nu krutine skaudejo, taip, bet shiandien jau nebelabai...wc netraukia taip ziauriai...nzn...help... verysad.gif
VELI
QUOTE(PaslaptingojiElaja @ 2011 03 17, 00:41)
Sveikutes, ir as radau sie temele, ir neatsispyriau paklausti.. Nestuma pradejom planuoti jau pries kokius 5men, taciau nesekmingai. Praita men pagausejo isskyru, pasirodziau daktarei, taciau sake tepinelis nieko blogo nerodo, ir tos isskyros neturi trugdyti pastoti.. taciau atrodo neitikima, gal kam buvo panasi situacija, pasidalinkit smile.gif
Be to, kai nutarem susilaukti vaikelio, manem kad kuo dazniau mylesimes, tuo bus geriau, taciau cia mum turbut ir pakiso koja tas pastojimo proceso neismanymas.. smile.gif juk spermai subresti reikia net 2-4 dienu doh.gif  gal buvo daugiau tokiu kaip as, neismaneliu..? cia jau as paguodos ieskau... smile.gif ..
*

jei TV turto rodikliai geri, nieko tokio jei ir i deina 3 kartus gaminsit smile.gif 3-4 d. tarpai svarbus, pas ka rodikliai nepergreiciausi (arba kiekiai nedideli) smile.gif
linkiu dvugubu gandru siemet :*
Papildyta:
QUOTE(mukute23 @ 2011 02 04, 22:07)
nes jau 5m kaip nesisaugojam ir nk schmoll.gif .
*

mirksiukas.gif man NT irgi negreit parode smile.gif
Nakviša
QUOTE(kupalinskiene97 @ 2011 04 13, 10:46)
<...> beje gydytoja patare darbuotis 3-4 kartus per savaite,ka ir stengemes daryt ypac paskutini menesi...
*

Kas čia do per nesamonė? Kožną savaitė mylėtis 3-4 kartus? Ar jūs kažką ne taip supratot arba gydytoją netiesą pasakė. Jei gydytoja tokį briedą tikrai pasakė - keiskit gydytoją.
ryt poryt pagal sena kalendoriu turetu but mm bet kaip jau minejau del virshvorio gali ir nusitempti iki velyku..
*

Jei turite viršsvorio - patartina susitvarkyti jį.

daugelis pataria negalvoti apie tai ir tai savaime ivyks. patarkit KA daryt kad tos mintys neitu i galva??? KAIP nemastyt apie TAI??? jos manyje visada...ar darbe, ar vairuojant namo, priesh miega...visada ash ju jom...
*

Na, pirmai pradžiai pradėkite matuoti bazinę temperatūrą. Galite kombinuoti su Arbor indikatoriumi, stebėkite gleives ir t.t. Nusistatykite vaisingas dienas, kada yra tikslinga užsiimti produktyvia veikla. Ir atsipalaiduoti. Rimtai. Nuo to, kad jūs galvosit "kada" niekam geriau nebus. Reikia negalvoti, o dirbti.

taigi, ar ant visko padejus sportuot shiandien pat? ar nesigailesiu? o gal shis menuo tas, per kuri reiktu pasisaugot? nors jokiu simptomu nejauciu, nu krutine skaudejo, taip, bet shiandien jau nebelabai...wc netraukia taip ziauriai...nzn...help... verysad.gif
*

Sportuokit. Gyvenkit įprastą gyvenimą. Jei ir kas buvo (labai abejotina) tai ir buvo. Sportas yra gerai.
VELI
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 13, 13:29)
Kas čia do per nesamonė? Kožną savaitė mylėtis 3-4 kartus?
*

bigsmile.gif kodel gi ne, turetu buti linksma ir malonu, jeit ik sveikata panestu... biggrin.gif nors visus kartus vaiku ir neprigamintu biggrin.gif
Geocinta
Sveikos mamytes, esamos ir busimos 4u.gif

kadangi si tema skirta tam, kas nerado ar nesugebejo surasti atitinkamos temos, kreipiuosi i jus su tokiu klausimeliu... Teigiama, kad nestumo testo (SLAPIMO) neverta net daryti iki tos dienos, kai turejo prasideti menesines. O kaip yra su KRAUJO tyrymu? Kada sis testas pradeda rodyti nestuma? Klausiu del to, kad pati asmeniskai niekada sio tyrimo nedariau, tik girdejau ir skaiciau, kad neva jau po 5 dienu po pastojimo gali parodyti, jei apvaisinimas ivyko. Taciau siandien pasiskambinusi i med.centra (Kauno g. Vilniuje) gavau atsakyma, kad likus 2 dienom iki numatomu menesiniu testas nieko neparodys... Tad suabejojau, kaip gi yra is tikruju?

Gal kas daretes? Pasidalinkit patirtimi blush2.gif
Ingutevi
QUOTE(Geocinta @ 2012 02 27, 20:33)
Sveikos mamytes, esamos ir busimos  4u.gif

kadangi si tema skirta tam, kas nerado ar nesugebejo surasti atitinkamos temos, kreipiuosi i jus su tokiu klausimeliu... Teigiama, kad nestumo testo (SLAPIMO) neverta net daryti iki tos dienos, kai turejo prasideti menesines. O kaip yra su KRAUJO tyrymu? Kada sis testas pradeda rodyti nestuma? Klausiu del to, kad pati asmeniskai niekada sio tyrimo nedariau, tik girdejau ir skaiciau,  kad neva jau po 5 dienu po pastojimo gali parodyti, jei apvaisinimas ivyko. Taciau siandien pasiskambinusi i med.centra (Kauno g. Vilniuje) gavau atsakyma, kad likus 2 dienom iki numatomu menesiniu testas nieko neparodys... Tad suabejojau, kaip gi yra is tikruju?

Gal kas daretes? Pasidalinkit patirtimi  blush2.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=772426 sioje temoje manau rasite visus atsakymus 4u.gif
Žžžiedė
Sveikos,

nelabai radau, kur geriau rasti atsakymą į savo klausimą, pabandysiu ieskoti cia. Rasau i "Nesulaukiančiųjų" temą, kažkaip manydama, kad gal čia daugiau visos išbandžiusios visokių preparatų ir labiau pasikausčiusios šia tema.

Ar esate girdejusios apie papildą Wild Yam GP (kažkokiosten šaknies ekstraktas)?
Man ginė jį apsiūlė, kai buvau nuėjusi profilaktiškai pasitikrinti ir paklausti patarimų dėl pastojimo (na, tikėjausi pasiūlymų dėl vitaminų ar kažko, pridedančių sveikatos ir sėkmės planuojant nestuke.gif ). Atkreipiu dėmesį - kaip papildą, greta pasiūlytų vitaminų (keletas atliktų tyrimų jokių sveikatos problemų neparodė, tiesiog kol kas per 6 mėn nepavyko pastot).

Vaistininkė manęs paklausė, ar gydytoja paaiškino, nuo kurios ciklo dienos papildą gerti, nes jis gali sutrikdyti ciklą. Nieko apie tai nežinojau, išskyrus tai, kad isgerti kursą (30 tab., po 1 kasdien). Nusipirkau, maniau išsiaiškinsiu vėliau.

Bėda ta:
1) informaciniam lapely nieko daugiau nei gydytojos nurodyta "gerti 1 tab per dieną" nėra - nei kiek laiko gerti, nei kokiu ciklo metu pradėti tai daryti.
2) vaistininkė suneramino, nes manau, jei išsiderins ciklas, turbūt pastoti man tai nepadės
3) internetas sako, kad (rastą info, kad tai nepatikrintas preparatas, arba atvirkščiai - stebuklas, detaliau neaprašinėsiu) geriant tik 1-mą ciklo pusę - skatina ovuliaciją, jei tik per 2-ąją - implantaciją (naturalią progesterono gamybą), o jei pastviai per visą ciklą, kaip man ir prirašyta, veikia kaip kontraceptikas blink.gif (wild yam naudota kaip vienų pirmųjų sukurtų kontraceptikų medžiaga).
Bet aš juk noriu pastoti unsure.gif Likau nesupratusi - gal negert jo visai, o jei gerti - kurią dalį, juolab kad nusiskundimų neturiu, ginė tyrimais nieko nenustatė.

Be abejo, aš dar perklasiu info savo daktrės, bet, kad išsklaidyt abejones, ar verta prasidėt, pasidalinkite:
Gal kažkam jūsų šitas papildas buvo paskirtas? Kada kaip (ciklo dalis) ir dėl ko jį gėrėte? Ką apie jį žinote (man dėl jo kyla abejoniu, nes daug prieštaringos info)?

Pelargonija
Aš tik šiaip pasamprotausiu, kaip man atrodo ax.gif
Jeigu liepė gerti mėnesį, tai greičiausiai nuo pirmos ciklos dienos.
Visokie papildai neveikia greitai, jie stiprina ir gerina organizmą. Jeigu tą mėnesį ir veikia kaip kontraceptikas - bendras poveikis turi būti į gera smile.gif
Jeigu kas neaišku, žinoma, geriausia klausti savo daktarės.
Kas Tau skyrė šitą dalyką? Gal Karpenko? mirksiukas.gif Man ji skyrė 3 mėnesiams visokius papildus, viską reikėjo vartoti po ciklą - nuo vienų mmm iki kitų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.