dvynuke85
2010 04 10, 12:54
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 09, 20:49) tas ir yra,bet kad ir lietuvoje nebeima tepineliu tai nezinojau,nes su pirmuoju vaikeliu kai laukiaus kiekvieno vizito metu pas gine paimdavo.dabar pvdz blogai jauciuosi ir net nezinau kur kreiptis,jei vaziuosiu i urgencias tai sakys del menkniekio cia trukdai mus,o gyditoja serga,nera kas ja pavaduoja,visame miestelyje,kuris tikrai nera mazas tik viena nesciasias priziurinti gyditoja.man tame didziausias sokas buvo,noreciau issirasyti kazkokiu vitaminu,nes be recepto cia negausi,savus jau baigiau pries menesi,tai taip laukiau sios konsultacijos kad sakes,dabar dar mesnesiuka teks laukt.nors vienas ramina kad balandzio 30 vaziuosiu pas exoskopuotoja,tai jai bandysiu pasibedavot kad vitaminuku israsytu o jeigu i kokia privacia nueitum?
pukeliux
2010 04 10, 16:49
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 04 09, 00:41) bet palyginus su uzsieniu tokiom salim UK,ES,IE,IT prieziura LT superine. Tai jau taip  Medicinine priežiūra Lietuvoj dar negalim skųstis (išskyrus sudėtingus, brangaus gydymo reikalaujančius atvejus): blogiausiu atveju gali gauti mokamą konsultaciją, skirtingai nuo kai kurių šalių, kur ir tai sunkiai prieinama... Bet teisybę pasakius, tai per aštuonis metus Lietuvoj gan stipriai pasikeitė nėštukių priežiūra...
juscike
2010 04 10, 17:52
sveikos, kaip gerai, kad yra sis puslapis, man 8 savaite, bet nuo paciu pradziu taip skaudejo pilva, kad net nezinojau kur detis, dabar jau po truputi rimsta. Kartais spazmai uzeina, gydytoja sake, kad gresiantis tai liepe nesitvarkyti namie:) ir kuo daugiau guleti lovoje. Apseinu be vaistu, tik arbateles ir poilsis.
sandrijja1980
2010 04 10, 18:56
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 04 10, 12:54) o jeigu i kokia privacia nueitum?  zinai mes su vyru kaip tik nusnekejom ta tema,tai kitai savaitei bandysiu surast kokia privacia gyditoja.geriau sumokesiu piinigelius bet manau kad nuramins ir apziures daug geriau negu pas tas sundaktares.tai aciukas uz patarima.
AsUwish
2010 04 12, 01:00
sveikutes,mamytes... radau cia tokia panasia tema,kur ir man kyla klausimas,as truputi cia placiau... jei nebus sunku,buciau dekinga,jei kuri pasidalintumet savo patirtim ir gal kam taip buvo... mm veluoja jau savaite,dariausi testa,tai buvo neigiamas... bet man vis maudzia pilvo apacia lyg pries mm, beeeet pries jas man laabai skauda,o cia tik maudenimas..  ir dar desine kiauside skauda. na jausmas toks yra. bet man ji visada jautresne,nes didesne,kaip sake gydytoja.. kazkas tokio smile.gif ia tiesu daznai lakstau i vc. pries tai maniau,gal koks uzdegimas pusles, tai pageriau meskauogiu arbatos,nes budavo,kad atrodo norisi,bet po mazai,dabar tai po daug ir daznai,sianakt net 3 kartus keliaus,nors tikrai tiek negeriau,kad reiktu begiot...  o slapimas tai toks skaidrus..buna,kad ima karstis must. ir silpnumas... na toks ne pykinimas, bet kazkoks jausmas, nes man nebuvo iki tokio,kad vemt noretusi. ir skrandis jau daugiau nei savaite kaip sustojes,atrodo,kad vis norisi iauget,kad veiktu..  ir yra baltos isskyros.. as zinau,kad jus ne gydytojos ir nepasakysit diagnozes, bet tiesiog pasakiau simptomus,gal kam buvo panasiai,as darysiuos testa kai veluos koki 10d (jei veluos..  ) bet wis norisi kazkokia nuomone isgirst ar panasia istorija.. busiu labai dekinga ir atsiprasau,kad cia tiek prirasiau Papildyta:dar pastebejau,kad man strenas pradejo skaudet,ko seniau nebuvo...
dvynuke85
2010 04 12, 15:59
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 10, 19:56) zinai mes su vyru kaip tik nusnekejom ta tema,tai kitai savaitei bandysiu surast kokia privacia gyditoja.geriau sumokesiu piinigelius bet manau kad nuramins ir apziures daug geriau negu pas tas sundaktares.tai aciukas uz patarima.  teisingai,man irgi kai jau nervai trukst su ju medicina sumoku pinigus ir gaunu konsultacija kaip reikia.bent jau galesi buti rami mum jau 17sav dar nei karto kraujo tyrimas nedarytas  tai ka ir bekalbet,o pirmas vizitas ligoninej tik kai bus 20sav,tai ar cia galima vadinti normalia priezizura
daiva Zangliene
2012 01 05, 15:11
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 03 30, 13:01) Man irgi maude pilvuka kaip pries mmm ,buvau apziuroj 6 savaiciu daktare pasake kad taip ir turi buti  . Pasiule pagerti magni milteliuose  . Tai gi ir jums turetu viskas buti gerai  ir man siaubindai lig digliaias pilva dure daba liukxs sveikatyte
supermamacka
2012 01 12, 11:43
O man pradėjo skaudėti dešiniam pilvuko šone apačioje, kas tai galetų reikšti Baisiai nerimauju,  man gali skaudėti, kad tik vaikiukas dėl to gerai jaustusi...
Saule93
2012 01 17, 22:05
Sveikos Lankausi cia pirma karta.Tai turiu toki klausimeli.Man regis pastojau,dariausi 2 testukus abu buvo teigiami,uzsirasiau pas ginekologa sausio 27,bet mane neramina pastovus pilvo skausmai,maudzia pilva kaip per menesines..Gal galetumet ka patarti,atsakyti kas man darosi  Tai pirmas nestumas,tai ir panikos labai daug
QUOTE(Saule93 @ 2012 01 18, 00:05) Sveikos Lankausi cia pirma karta.Tai turiu toki klausimeli.Man regis pastojau,dariausi 2 testukus abu buvo teigiami,uzsirasiau pas ginekologa sausio 27,bet mane neramina pastovus pilvo skausmai,maudzia pilva kaip per menesines..Gal galetumet ka patarti,atsakyti kas man darosi  Tai pirmas nestumas,tai ir panikos labai daug  Man taip buvo per pirmąjį nėštumą, manau, kad leliukas kuriasi gimdoje, ji plečiasi, taikosi prie kudikelio, užtat ir jauti skausmelius, kitus 2 nėštumus, pradžioj skausmų nejaučiau, matyt, gimdai jau nebe naujiena naujas gyventojas  jei skausmai būna labai stiprūs, tai nelauk, kreipkis į gydytojus, o šiaip visokių pamaudimų, paskaudėjimų bus visą nėštumą, tik visada reikia gydytojai pasisakyti, kas neramina, maža ką.....
Simbulis
2012 01 24, 08:07
QUOTE(Saule93 @ 2012 01 17, 23:05) Sveikos Lankausi cia pirma karta.Tai turiu toki klausimeli.Man regis pastojau,dariausi 2 testukus abu buvo teigiami,uzsirasiau pas ginekologa sausio 27,bet mane neramina pastovus pilvo skausmai,maudzia pilva kaip per menesines..Gal galetumet ka patarti,atsakyti kas man darosi  Tai pirmas nestumas,tai ir panikos labai daug  O jums skauda ar tiesiog maudzia? Siaip skausmo kaip ir neturetu buti, na aisku dar kad skausmas yra labai subjektyvus rodiklis. Siaip pilvuko apacios mmaudimas kaip pries mm yra normalu, gali paskausti dar kuri nors sona, tai irgi normalu, bet neturi labai jau skaudeti. dar gali pradeti teplioti rudos spalvos isskyrom, svarbu kad nebutu su krauju ir kad nebutu rozines spalvos. O siaip viska pasisakykite gydytojai per vizita, ji jums daug issamiau viska paaiskins
|
|