Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: nuolatiniai pilvo skausmai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2
dvynuke85
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 09, 20:49)
tas ir yra,bet kad ir lietuvoje nebeima tepineliu tai nezinojau,nes su pirmuoju vaikeliu kai laukiaus kiekvieno vizito metu pas gine paimdavo.dabar pvdz blogai jauciuosi ir net nezinau kur kreiptis,jei vaziuosiu i urgencias tai sakys del menkniekio cia trukdai mus,o gyditoja serga,nera kas ja pavaduoja,visame miestelyje,kuris tikrai nera mazas tik viena nesciasias priziurinti gyditoja.man tame didziausias sokas buvo,noreciau issirasyti kazkokiu vitaminu,nes be recepto cia negausi,savus jau baigiau pries menesi,tai taip laukiau sios konsultacijos kad sakes,dabar dar mesnesiuka teks laukt.nors vienas ramina kad balandzio 30 vaziuosiu pas exoskopuotoja,tai jai bandysiu pasibedavot kad vitaminuku israsytu
*

o jeigu i kokia privacia nueitum? g.gif
pukeliux
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 04 09, 00:41)
bet palyginus su uzsieniu tokiom salim UK,ES,IE,IT prieziura LT superine.
*

Tai jau taip drinks_cheers.gif Medicinine priežiūra Lietuvoj dar negalim skųstis (išskyrus sudėtingus, brangaus gydymo reikalaujančius atvejus): blogiausiu atveju gali gauti mokamą konsultaciją, skirtingai nuo kai kurių šalių, kur ir tai sunkiai prieinama... Bet teisybę pasakius, tai per aštuonis metus Lietuvoj gan stipriai pasikeitė nėštukių priežiūra...
juscike
sveikos, kaip gerai, kad yra sis puslapis, man 8 savaite, bet nuo paciu pradziu taip skaudejo pilva, kad net nezinojau kur detis, dabar jau po truputi rimsta. Kartais spazmai uzeina, gydytoja sake, kad gresiantis tai liepe nesitvarkyti namie:) ir kuo daugiau guleti lovoje. Apseinu be vaistu, tik arbateles ir poilsis.
sandrijja1980
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 04 10, 12:54)
o jeigu i kokia privacia nueitum? g.gif
*

zinai mes su vyru kaip tik nusnekejom ta tema,tai kitai savaitei bandysiu surast kokia privacia gyditoja.geriau sumokesiu piinigelius bet manau kad nuramins ir apziures daug geriau negu pas tas sundaktares.tai aciukas uz patarima. 4u.gif
AsUwish
sveikutes,mamytes... radau cia tokia panasia tema,kur ir man kyla klausimas,as truputi cia placiau... jei nebus sunku,buciau dekinga,jei kuri pasidalintumet savo patirtim ir gal kam taip buvo... blush2.gif

mm veluoja jau savaite,dariausi testa,tai buvo neigiamas... bet man vis maudzia pilvo apacia lyg pries mm, beeeet pries jas man laabai skauda,o cia tik maudenimas.. unsure.gif ir dar desine kiauside skauda. na jausmas toks yra. bet man ji visada jautresne,nes didesne,kaip sake gydytoja.. kazkas tokio smile.gif ia tiesu daznai lakstau i vc. pries tai maniau,gal koks uzdegimas pusles, tai pageriau meskauogiu arbatos,nes budavo,kad atrodo norisi,bet po mazai,dabar tai po daug ir daznai,sianakt net 3 kartus keliaus,nors tikrai tiek negeriau,kad reiktu begiot... doh.gif o slapimas tai toks skaidrus..buna,kad ima karstis must. ir silpnumas... na toks ne pykinimas, bet kazkoks jausmas, nes man nebuvo iki tokio,kad vemt noretusi. ir skrandis jau daugiau nei savaite kaip sustojes,atrodo,kad vis norisi iauget,kad veiktu.. ax.gif ir yra baltos isskyros..

as zinau,kad jus ne gydytojos ir nepasakysit diagnozes, bet tiesiog pasakiau simptomus,gal kam buvo panasiai,as darysiuos testa kai veluos koki 10d (jei veluos.. smile.gif) bet wis norisi kazkokia nuomone isgirst ar panasia istorija.. smile.gif

busiu labai dekinga ir atsiprasau,kad cia tiek prirasiau 4u.gif
Papildyta:
dar pastebejau,kad man strenas pradejo skaudet,ko seniau nebuvo... ax.gif
dvynuke85
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 10, 19:56)
zinai mes su vyru kaip tik nusnekejom ta tema,tai kitai savaitei bandysiu surast kokia privacia gyditoja.geriau sumokesiu piinigelius bet manau kad nuramins ir apziures daug geriau negu pas tas sundaktares.tai aciukas uz patarima. 4u.gif
*

teisingai,man irgi kai jau nervai trukst su ju medicina sumoku pinigus ir gaunu konsultacija kaip reikia.bent jau galesi buti rami 4u.gif
mum jau 17sav dar nei karto kraujo tyrimas nedarytas doh.gif tai ka ir bekalbet,o pirmas vizitas ligoninej tik kai bus 20sav,tai ar cia galima vadinti normalia priezizura doh.gif
daiva Zangliene
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 03 30, 13:01)
Man irgi maude pilvuka kaip pries mmm ,buvau apziuroj 6 savaiciu  daktare pasake kad taip ir turi buti 4u.gif . Pasiule pagerti magni milteliuose  smile.gif . Tai gi ir jums turetu viskas buti gerai  smile.gif
*

ir man siaubindai lig digliaias pilva dure daba liukxs sveikatyte assa.gif assa.gif assa.gif
supermamacka
O man pradėjo skaudėti dešiniam pilvuko šone apačioje, kas tai galetų reikšti g.gif
Baisiai nerimauju, verysad.gif man gali skaudėti, kad tik vaikiukas dėl to gerai jaustusi...
Saule93
Sveikos smile.gif

Lankausi cia pirma karta.Tai turiu toki klausimeli.Man regis pastojau,dariausi 2 testukus abu buvo teigiami,uzsirasiau pas ginekologa sausio 27,bet mane neramina pastovus pilvo skausmai,maudzia pilva kaip per menesines..Gal galetumet ka patarti,atsakyti kas man darosi smile.gif Tai pirmas nestumas,tai ir panikos labai daug smile.gif
Grigė
QUOTE(Saule93 @ 2012 01 18, 00:05)
Sveikos smile.gif
Lankausi cia pirma karta.Tai turiu toki klausimeli.Man regis pastojau,dariausi 2 testukus abu buvo teigiami,uzsirasiau pas ginekologa sausio 27,bet mane neramina pastovus pilvo skausmai,maudzia pilva kaip per menesines..Gal galetumet ka patarti,atsakyti kas man darosi smile.gif Tai pirmas nestumas,tai ir panikos labai daug smile.gif
*

Man taip buvo per pirmąjį nėštumą, manau, kad leliukas kuriasi gimdoje, ji plečiasi, taikosi prie kudikelio, užtat ir jauti skausmelius, kitus 2 nėštumus, pradžioj skausmų nejaučiau, matyt, gimdai jau nebe naujiena naujas gyventojas smile.gif jei skausmai būna labai stiprūs, tai nelauk, kreipkis į gydytojus, o šiaip visokių pamaudimų, paskaudėjimų bus visą nėštumą, tik visada reikia gydytojai pasisakyti, kas neramina, maža ką.....
Simbulis
QUOTE(Saule93 @ 2012 01 17, 23:05)
Sveikos smile.gif
*

O jums skauda ar tiesiog maudzia? Siaip skausmo kaip ir neturetu buti, na aisku dar kad skausmas yra labai subjektyvus rodiklis. Siaip pilvuko apacios mmaudimas kaip pries mm yra normalu, gali paskausti dar kuri nors sona, tai irgi normalu, bet neturi labai jau skaudeti. dar gali pradeti teplioti rudos spalvos isskyrom, svarbu kad nebutu su krauju ir kad nebutu rozines spalvos. O siaip viska pasisakykite gydytojai per vizita, ji jums daug issamiau viska paaiskins smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.