Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tumas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
rassim
Sveikos, mamytes ir ne tik 4u.gif
Laukiam leliuko nestuke.gif ir bandom galvoti vardukus ax.gif g.gif
Idomu ka manot apie varda berniukui Tumas blush2.gif
Retas, trumpas, bet ar grazus? ax.gif
Aciu 4u.gif
muminukas
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

man labai patinka.

o dabar eilė komentarams, kad pavardė, kad Vaižgantas rolleyes.gif
rassim
QUOTE(muminukas @ 2009 02 27, 12:04)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man labai patinka.

o dabar eilė komentarams, kad pavardė, kad Vaižgantas  rolleyes.gif
*

nu jo, teisingai, siti komentarai neisvengiami lotuliukas.gif
ciuke
Man jis toks visai neskambus ax.gif
Lars
Man tai kaip Tomas su kalida.. Nelabai man.
milabra
Neradau tokio vardo, man meta tik Auktumas.
Neturiu nuomonės, man jis tiesiog neskamba.
muminukas
QUOTE(Lars @ 2009 02 27, 11:28)
Man tai kaip Tomas su kalida.. Nelabai man.
*

su Tomu tikrai susijęs, tik jokios klaidos čia nėra mirksiukas.gif tai yra Tomo variantas.
La pluie
Neturiu jokiu argumentu, bet man sis vardas nelabai...
aurutte
nelabai schmoll.gif idomu kaip su pavarde skambetu
Niuta
schmoll.gif
bela
O man patinka thumbup.gif Tik numanau, kad daug kas perklaustų, ar ne Tomas unsure.gif
Nieko sau
Visai nieko bigsmile.gif 4u.gif
GiedrėM
Vardas kaip vardas mirksiukas.gif Sugalvojau, kad gali vaikai pravardžiuot tunu biggrin.gif
l'eau
įdomus, gal net gražus rolleyes.gif
maybe24
Idomus,savo vaiko taip nevadinciau,bet seip visai nieko ax.gif
rytoj
Man gražu thumbup.gif
Žanetyte
Mna nelabai, asiku asocijuojasi su Vaizgantu, bet pats skambejimas man nepatinka, toks atrodo kazkodel liudnas ir perdem rimtas...
perpetuum mobile
labai fainas 4u.gif
areida
drauga Tumu vadindavom,pravarde tokia uzdeje buvom..tai kazkaip vardas..nu nelabai..bet gal del asocijaciju.. g.gif
Arvena
lotuliukas.gif ĮDOMUS ax.gif nei gražus, nei negražus - mano nuomone šį kart visiškai neutrali...Niekiap negalejau savyje nuspręst ar gražus ar ne
deisy
Labai retas vardas, bet jau nuo seno toks buvo ax.gif nežinau, gal ir nieko.
*Liepa18*
Man tai nelabai... g.gif ax.gif

http://www.vaikis.com/index.php?page=150&name_id=7853
Zviozda
Idomus vardas, bet as tokiu vaikuciui savo nedeciau schmoll.gif
*liolia*
schmoll.gif
šilkinė
schmoll.gif
rassim
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 02 28, 14:13)

tai vadinas nebutu darzelyje ar klasej 5 Tumai bigsmile.gif
Raile
Najau, neaaa doh.gif
TANGOO
nei dumas nei tunas niekaip nesuprantu is kur dar tokiu vardu randa schmoll.gif schmoll.gif
muminukas
QUOTE(#super# @ 2009 03 02, 19:13)
nei dumas nei tunas niekaip nesuprantu is kur dar tokiu vardu randa schmoll.gif  schmoll.gif
*

nail.gif tikriausiai netingi vardų žodyno pavartyti ir asmenvardžių istorija pasidomėti tongue.gif cool.gif
Miglote
Mano giminacio pavarde Tumas. Na bet kito Lukas, dar kito Dovydas, tai galbut tai neturi dideles reiksmes. Siaip idomus vardas 4u.gif
zalia_kojine
Man grazus, trumpas, smagus vardas
Galbut del to, kad turiu smagu kolega Tuma biggrin.gif
Na buna pasitaiko, kad skambinant telefonu kas nors teiraujasi Tomo, bet tai nera labai daznas reiskinys.
Siaip kiek matau, tai jam problemu su vardu nekyla, niek perdaug nesistebi tokiu vardu.
Jazza
Man gražus wub.gif Ir šiaip, asociacijos teigiamos - su J.T. Vaižgantu smile.gif Manau, kad berniukas tokiu vardu bus tikrai šviesus žmogus thumbup.gif
*visterija*
TUMAS - TUNAS
sory , bet pirma mintis šovusi galvon doh.gif
Sevena
nei šis, nei tas, tuo labiau, kad LT tai gan nereta pavardė, o ne vardas schmoll.gif
ANOUK
man vardas grazus. Vyriskas, aisku, asocijuojasi su Vaizgantu, bet tas nera blogai. savo vaikui visai duociau toki...
twins2
Man tai nea schmoll.gif . Labai jau VAIŽGANTĄ primena.
rassim
QUOTE(twins2 @ 2009 03 03, 23:29)
Man tai nea schmoll.gif . Labai jau VAIŽGANTĄ primena.
*

negi tas Vaizgantas taip jau blogai? lotuliukas.gif
VaiPė
O man visai nieko ax.gif
*LADA*
QUOTE(rassim @ 2009 03 04, 08:53)
negi tas Vaizgantas taip jau blogai?  lotuliukas.gif
*

O man ne Vaižgantą o žuvį TUNĄ lotuliukas.gif
Zemaiciuke
as tai tokio vardo nedeciau, paskui sakys kad tupas g.gif
muminukas
QUOTE(*LADA* @ 2009 03 04, 10:34)
O man ne Vaižgantą o žuvį TUNĄ  lotuliukas.gif
*

Papildyta:
QUOTE(kincinaite @ 2009 03 04, 10:54)
as tai tokio vardo nedeciau, paskui sakys kad tupas g.gif
*

g.gif ko norėti iš vaikų, kad neprasivardžiuotų, kai mamos tokį pavyzdį rodo? g.gif g.gif
Agonija
QUOTE(muminukas @ 2009 03 04, 12:16)
Papildyta:
g.gif ko norėti iš vaikų, kad neprasivardžiuotų, kai mamos tokį pavyzdį rodo?  g.gif  g.gif
*

O pati ar norėtum kad tavo vaikas būtų TUMAS? rolleyes.gif Pavyzdžio jokio nerodo,manau, paprasčiausiai šis vardas asocijuojasi su nesąmonėm thumbup.gif
muminukas
QUOTE(Agonija @ 2009 03 04, 11:19)
O pati ar norėtum kad tavo vaikas būtų TUMAS?  rolleyes.gif Pavyzdžio jokio nerodo,manau, paprasčiausiai šis vardas asocijuojasi su nesąmonėm thumbup.gif
*

kaip tai nerodo pavyzdžio? bet kurią temą imk - visur rasi mamų prigalvotų pravardžių tos temos vardui.
Tumas buvo vienas iš variantų laukiamam berniukui. pasirinkom kitą, jau sulaukėm vienos pravardės ir kitam retam, tačiau Lietuvoje prigijusiam vardui.
Zemaiciuke
na mes rinkdami dukrai varda galvojom visus galimus variantus pravardziu ir klausemes aplink. jei galvojat kad mamos pravardziuoja tai labai klystat, as pasakiau tik savo nuomone kaip vaikai vadins mokykloj. beje kiekvienam vardui surandama pravarde tik ji gali buti grazi arba ziauri. pavyzdziui mano dukra Justė, tai kol kas teko girdeti vienintele pravarde kopuste lotuliukas.gif ir nieko baisaus tame nematau cool.gif
muminukas
QUOTE(kincinaite @ 2009 03 04, 12:14)
na mes rinkdami dukrai varda galvojom visus galimus variantus pravardziu ir klausemes aplink. jei galvojat kad mamos pravardziuoja tai labai klystat, as pasakiau tik savo nuomone kaip vaikai vadins mokykloj. beje kiekvienam vardui surandama pravarde tik ji gali buti grazi arba ziauri. pavyzdziui mano dukra Justė, tai kol kas teko girdeti vienintele pravarde kopuste  lotuliukas.gif ir nieko baisaus tame nematau  cool.gif
*

o kaip tokius komentarus pavadinti? g.gif
ir iš kur žinai, kaip vaikai vadins mokykloje? paprastai pirmiausia vadina vardu, vardo trumpiniu arba pavarde. ir tikrai ne kiekvienam vaikui surandama pravardė, kuria nuolat vadinama. jei Viktoriją pavadina Vika ar Vikte, tai vardo trumpinimas, ne pravardė. kad pasišaipo Ieva - pieva, irgi nieko blogo. bet koktu skaityti mamų, lyg ir suaugusių žmonių, komentarus - prasivardžiavimus schmoll.gif juolab, kad Tumas, Aniceta - nuo seno Lietuvoje įprasti vardai, Tumas net pavarde tapo (o pavardės pradėjo formuotis maždaug 15 amžiuje, taigi tikrrai senokai tas vardas Lietuvoje). jie tiesiog dabar primiršti ir tik reikia sveikinti žmones, kurie vardus renka galbūt vartydami žodyną, o ne žiūrėdami serialus.
Zemaiciuke
QUOTE(muminukas @ 2009 03 04, 13:20)
o kaip tokius komentarus pavadinti?  g.gif
ir iš kur žinai, kaip vaikai vadins mokykloje? paprastai pirmiausia vadina vardu, vardo trumpiniu arba pavarde. ir tikrai ne kiekvienam vaikui surandama pravardė, kuria nuolat vadinama. jei Viktoriją pavadina Vika ar Vikte, tai vardo trumpinimas, ne pravardė. kad pasišaipo Ieva - pieva, irgi nieko blogo. bet koktu skaityti mamų, lyg ir suaugusių žmonių, komentarus - prasivardžiavimus  schmoll.gif juolab, kad Tumas, Aniceta - nuo seno Lietuvoje įprasti vardai, Tumas net pavarde tapo (o pavardės pradėjo formuotis maždaug 15 amžiuje, taigi tikrrai senokai tas vardas Lietuvoje). jie tiesiog dabar primiršti ir tik reikia sveikinti žmones, kurie vardus renka galbūt vartydami žodyną, o ne žiūrėdami serialus.
*

jei manote kad vaikai tik vardus trumpina tai labai klystate, patarciau pasiklausyti mokiniu per pertrauka ir tada suprasite apie ka as kalbu. vaikai yra ziaurus, kartais net plaukai pasisiausia. as taip pat uz paprastus lietuviskus vardus o ne is serialu, taciau reikia pagalvoti ir apie tai kaip su juo jausis vaikas. gali buti ir taip, kad vaikas tikrai nepadekos jums uz isrinkta varda, o tik pasitaikius progai pasikeis ji. g.gif
JaunasTetis
Reikia ziureti koks saskambis su pavarde. Siaip gana idomus variantas. Bet jei pavarde pvz Bartumas..
xxsxx
As manau, kad jei jums vardas Tumas patinka - vadinasi jis yra vaikuciui tinkantis...
Pravardziu visada prigalvojama... verysad.gif Ir jos daznai net nebuna susijusios su vardu.... schmoll.gif
Man Tumas labai grazus vardas. thumbup.gif Paprastas, trumpas, aiskus thumbup.gif
muminukas
QUOTE(kincinaite @ 2009 03 04, 12:28)
jei manote kad vaikai tik vardus trumpina tai labai klystate, patarciau pasiklausyti mokiniu per pertrauka ir tada suprasite apie ka as kalbu. vaikai yra ziaurus, kartais net plaukai pasisiausia.
*

lyg pati kokį aristokratų pensioną būčiau baigusi doh.gif ir mokyklą baigiau, ir "sunkioje" mokykloje dirbau. velnias nėra toks baisus kaip bandai nupiešti. nesišaipo tiek iš vardų, kiek SM komentarų pasiskaitau cool.gif
Zemaiciuke
QUOTE(muminukas @ 2009 03 04, 14:08)
lyg pati kokį aristokratų pensioną būčiau baigusi  doh.gif ir mokyklą baigiau, ir "sunkioje" mokykloje dirbau. velnias nėra toks baisus kaip bandai nupiešti. nesišaipo tiek iš vardų, kiek SM komentarų pasiskaitau  cool.gif
*

nelabai ponia as jus ir suprantu, jus paklauset nuomones apie si varda, mamos pasake. kur cia problema? jei jums sunku priimti kritika ir kitu nuomones tai geriau ju neklauskit. o kas liecia aristokratija: zinot labai nemegstu nemandagiu ir vulgariu zmoniu, ir isvis neprivalau niekam aiskintis.
sekmes Jums!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.