Laukiam leliuko
Idomu ka manot apie varda berniukui Tumas
Retas, trumpas, bet ar grazus?
Aciu
Sveikos, mamytes ir ne tik
Laukiam leliuko Idomu ka manot apie varda berniukui Tumas Retas, trumpas, bet ar grazus? Aciu man labai patinka. o dabar eilė komentarams, kad pavardė, kad Vaižgantas
Man jis toks visai neskambus
Man tai kaip Tomas su kalida.. Nelabai man.
Neradau tokio vardo, man meta tik Auktumas.
Neturiu nuomonės, man jis tiesiog neskamba.
Neturiu jokiu argumentu, bet man sis vardas nelabai...
nelabai
O man patinka
Visai nieko
Vardas kaip vardas
įdomus, gal net gražus
Idomus,savo vaiko taip nevadinciau,bet seip visai nieko
Man gražu
Mna nelabai, asiku asocijuojasi su Vaizgantu, bet pats skambejimas man nepatinka, toks atrodo kazkodel liudnas ir perdem rimtas...
labai fainas
drauga Tumu vadindavom,pravarde tokia uzdeje buvom..tai kazkaip vardas..nu nelabai..bet gal del asocijaciju..
Labai retas vardas, bet jau nuo seno toks buvo
Idomus vardas, bet as tokiu vaikuciui savo nedeciau
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 02 28, 14:13) tai vadinas nebutu darzelyje ar klasej 5 Tumai
Najau, neaaa
nei dumas nei tunas niekaip nesuprantu is kur dar tokiu vardu randa
Mano giminacio pavarde Tumas. Na bet kito Lukas, dar kito Dovydas, tai galbut tai neturi dideles reiksmes. Siaip idomus vardas
Man grazus, trumpas, smagus vardas
Galbut del to, kad turiu smagu kolega Tuma Na buna pasitaiko, kad skambinant telefonu kas nors teiraujasi Tomo, bet tai nera labai daznas reiskinys. Siaip kiek matau, tai jam problemu su vardu nekyla, niek perdaug nesistebi tokiu vardu.
Man gražus
TUMAS - TUNAS
sory , bet pirma mintis šovusi galvon
nei šis, nei tas, tuo labiau, kad LT tai gan nereta pavardė, o ne vardas
man vardas grazus. Vyriskas, aisku, asocijuojasi su Vaizgantu, bet tas nera blogai. savo vaikui visai duociau toki...
Man tai nea
O man visai nieko
as tai tokio vardo nedeciau, paskui sakys kad tupas
QUOTE(Agonija @ 2009 03 04, 11:19) O pati ar norėtum kad tavo vaikas būtų TUMAS? kaip tai nerodo pavyzdžio? bet kurią temą imk - visur rasi mamų prigalvotų pravardžių tos temos vardui. Tumas buvo vienas iš variantų laukiamam berniukui. pasirinkom kitą, jau sulaukėm vienos pravardės ir kitam retam, tačiau Lietuvoje prigijusiam vardui.
na mes rinkdami dukrai varda galvojom visus galimus variantus pravardziu ir klausemes aplink. jei galvojat kad mamos pravardziuoja tai labai klystat, as pasakiau tik savo nuomone kaip vaikai vadins mokykloj. beje kiekvienam vardui surandama pravarde tik ji gali buti grazi arba ziauri. pavyzdziui mano dukra Justė, tai kol kas teko girdeti vienintele pravarde kopuste
QUOTE(kincinaite @ 2009 03 04, 12:14) na mes rinkdami dukrai varda galvojom visus galimus variantus pravardziu ir klausemes aplink. jei galvojat kad mamos pravardziuoja tai labai klystat, as pasakiau tik savo nuomone kaip vaikai vadins mokykloj. beje kiekvienam vardui surandama pravarde tik ji gali buti grazi arba ziauri. pavyzdziui mano dukra Justė, tai kol kas teko girdeti vienintele pravarde kopuste o kaip tokius komentarus pavadinti? ir iš kur žinai, kaip vaikai vadins mokykloje? paprastai pirmiausia vadina vardu, vardo trumpiniu arba pavarde. ir tikrai ne kiekvienam vaikui surandama pravardė, kuria nuolat vadinama. jei Viktoriją pavadina Vika ar Vikte, tai vardo trumpinimas, ne pravardė. kad pasišaipo Ieva - pieva, irgi nieko blogo. bet koktu skaityti mamų, lyg ir suaugusių žmonių, komentarus - prasivardžiavimus QUOTE(muminukas @ 2009 03 04, 13:20) o kaip tokius komentarus pavadinti? ir iš kur žinai, kaip vaikai vadins mokykloje? paprastai pirmiausia vadina vardu, vardo trumpiniu arba pavarde. ir tikrai ne kiekvienam vaikui surandama pravardė, kuria nuolat vadinama. jei Viktoriją pavadina Vika ar Vikte, tai vardo trumpinimas, ne pravardė. kad pasišaipo Ieva - pieva, irgi nieko blogo. bet koktu skaityti mamų, lyg ir suaugusių žmonių, komentarus - prasivardžiavimus jei manote kad vaikai tik vardus trumpina tai labai klystate, patarciau pasiklausyti mokiniu per pertrauka ir tada suprasite apie ka as kalbu. vaikai yra ziaurus, kartais net plaukai pasisiausia. as taip pat uz paprastus lietuviskus vardus o ne is serialu, taciau reikia pagalvoti ir apie tai kaip su juo jausis vaikas. gali buti ir taip, kad vaikas tikrai nepadekos jums uz isrinkta varda, o tik pasitaikius progai pasikeis ji.
Reikia ziureti koks saskambis su pavarde. Siaip gana idomus variantas. Bet jei pavarde pvz Bartumas..
As manau, kad jei jums vardas Tumas patinka - vadinasi jis yra vaikuciui tinkantis...
Pravardziu visada prigalvojama... Man Tumas labai grazus vardas. QUOTE(kincinaite @ 2009 03 04, 12:28) jei manote kad vaikai tik vardus trumpina tai labai klystate, patarciau pasiklausyti mokiniu per pertrauka ir tada suprasite apie ka as kalbu. vaikai yra ziaurus, kartais net plaukai pasisiausia. lyg pati kokį aristokratų pensioną būčiau baigusi QUOTE(muminukas @ 2009 03 04, 14:08) lyg pati kokį aristokratų pensioną būčiau baigusi nelabai ponia as jus ir suprantu, jus paklauset nuomones apie si varda, mamos pasake. kur cia problema? jei jums sunku priimti kritika ir kitu nuomones tai geriau ju neklauskit. o kas liecia aristokratija: zinot labai nemegstu nemandagiu ir vulgariu zmoniu, ir isvis neprivalau niekam aiskintis. sekmes Jums! |