užsimušdama ieškau pieno miltelių ir niekur nerandu....
Gal kas gali parašyti kur ieškoti tokio produkto - pieno miltelių???
Tiesa, yra visokių sojų pieno miltelių -tai šie man netinka (jų pilna visuose PC)
Sveikos,
užsimušdama ieškau pieno miltelių ir niekur nerandu.... Gal kas gali parašyti kur ieškoti tokio produkto - pieno miltelių??? Tiesa, yra visokių sojų pieno miltelių -tai šie man netinka (jų pilna visuose PC)
Nejau niekas nėra matęs, kur galima įsigyti pieno miltelių?
na jei sojos pieno milteliai netinka, tai gal galiu pasiulyt vaikisko pienuko misinius
Papildyta: o kam butent ju reikia, jei ne paslaptis siaip temoje apie duonos kepima neretai tas klausimas iskyla, mat daznai receptuose ieina pieno milteliai, bet nei viena nesigyre, kad butu radusi pieno milteliu
Na kagi, reikės bandyti su sojos ar tais vaikiškais, tik bijau kad skonis gali būti kitoks
Pieno milteliai Lietuvoje mažomis fasuotėmis nefasuojami. Gamintojai juos fasuoja maišais po 25kg. Nėra poreikio, todėl prekybos centrai ir neprekiauja...
aš nusipirkau maišą pieno miltelių, galiu pasidalinti jei yra norinčių
Pieno milteliu yra pirkti Marijampoles pieno konservu firmineje parduotuveje (Marijampoleje, prie raudonos baznycios). Kaina 8-9lt. uz kg. Gal ir kitose firminese pieno parduotuvese galima rasti?
O kam jie naudojami?
Ieškau pieno miltelių Kaune.
Gal zinot kur Klaioedoje nusipirkt pieno milteliu?
QUOTE(juste10 @ 2011 05 01, 19:05) Vilniuje yra čia, į kitus miestus galima parsisiųsti, nes ten yra ir el. parduotuvė
Ir ta firma atsidare savo parduotuvele kaip suprantu PC Mandarinas
Kepiau tuos nuostabius sausainiukus tiesiog be pieno milteliu, viskas pavyko puikiai
Tai kad pieno miltelius laisvai galima pakeisti kondensuotu pienu ar grietinėle (čia jeigu kavai). O sausainiams nežinau ar tinka
Įdomu kodėl ir kas būtent buvo netaip/nesigavo?
QUOTE(pievu_gele @ 2011 10 25, 12:51) Paskaitykit komentarus: http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/d...s-suniukai.html |