Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baimė vėl pastoti?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
Horo
Mane apėmė kažkokia kvaila ir nepagrįsta baimė ( nes saugomės) vėl įsitaisyti pilvuką nestuke.gif , nors abu mūsų mažyliai planuoti. Ar Jums taip nebūna?
Jura_j
QUOTE(Puccha @ 2009 02 27, 16:18)
Mane apėmė kažkokia kvaila ir nepagrįsta baimė ( nes saugomės) vėl įsitaisyti pilvuką nestuke.gif , nors abu mūsų mažyliai planuoti.  Ar Jums taip nebūna?
*

Oj buna, buna... Viena nakti net sapnavau, kad laukiuos, prisipazinsiu - sapnas atitiko kosmaro kategorija lotuliukas.gif O nerimas persekioja, nes saugomes, mano nuomone, nelabai patikimai. Gal ta baime ir susijusi kontracepcija?
Keja
Ir as sia baime dabar gyvenu doh.gif Dar tikrai nenoriu trecio...Jau dariausi 4 testus doh.gif
VaiPė
Iš pradžių baimė kamavo.O dabar su vyru pakalbėjom,kad visai gerai būtų antras blush2.gif
Horo
QUOTE(Jura_j @ 2009 02 27, 16:39)
Oj buna, buna... Viena nakti net sapnavau, kad laukiuos, prisipazinsiu - sapnas atitiko kosmaro kategorija  lotuliukas.gif O nerimas persekioja, nes saugomes, mano nuomone, nelabai patikimai. Gal ta baime ir susijusi kontracepcija?
*

Aš manau, kad tikriausiai taip 4u.gif Nes kažkaip KT tikriausiai nenorėčiau vartot, o visi kalba, kad visos kitos priemonės nepatikimos. O mes jų taip ir normaliai neišbandėm. Nes jei būtume daug metų saugojęsi be kt, o pav gumutėm ir nieko, tai būčiau rami kaip belgas smile.gif
DOMINIKE
QUOTE(Keja @ 2009 02 27, 17:43)
Ir as sia baime dabar gyvenu doh.gif Dar tikrai nenoriu trecio...Jau dariausi 4 testus doh.gif
*

mano mazylei 4 manesiai, baisoka vel pastoti, nustojau pati maitinti, puse menesio nera menesiniu, dariau 2 testus...kazkokia baime tikrai yra...
Jura_j
QUOTE(Puccha @ 2009 02 27, 16:51)
Aš manau, kad tikriausiai taip 4u.gif Nes kažkaip KT tikriausiai nenorėčiau vartot, o visi kalba, kad visos kitos priemonės nepatikimos. O mes jų taip ir normaliai neišbandėm. Nes jei būtume daug metų saugojęsi be kt, o pav gumutėm ir nieko, tai būčiau rami kaip belgas smile.gif
*

Konsultavausi su gyd., tai KT neisrase, pasak jo: "neleisiu vaiko hormonais maitint" biggrin.gif Siule spirale, ale bijau, kad svetimkuni galiu ir atmesti, o visa kita - mano galva nepatikima ir viskas.. Beje, testa jau viena karta dariau doh.gif
Po pirmo gimdymo tokios baimes nebuvo, o va trecio karto bijau blush2.gif
virvė
QUOTE(Puccha @ 2009 02 27, 16:18)
Mane apėmė kažkokia kvaila ir nepagrįsta baimė ( nes saugomės) vėl įsitaisyti pilvuką nestuke.gif , nors abu mūsų mažyliai planuoti.  Ar Jums taip nebūna?
*

oi, nea schmoll.gif aš jau laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsim gandrus gaudyt bigsmile.gif bet fiziškai tai kolkas neįmanoma.
jokios baimės dėl nėštumo nėr
natalikas
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 27, 16:47)
Iš pradžių baimė kamavo.O dabar su vyru pakalbėjom,kad visai gerai būtų antras blush2.gif
*

as saugojausi,na pasakiau be prezervarivo ne,tai ir mylymes su,anksciau,kai labai isiaudrindavones buvo pora kart plises tai geriau kazkokius greitai veikiancius,o dabar na pagalvojus kad laimai kai is darbo atkeidineja,geriau dar viena augint,bet saugojausi,o viena karta zuvi sapnavau,tai vos soko negavau nestuke.gif doh.gif ,dar susirgau o dabar jau 2men.ne.bet tikrai zinau kad nenescia,o ir maitinantMPnezinau ar testas ka parodis doh.gif mirksiukas.gif
cudo
Ne. Turie gera vyra,kuris pats regulujoja ka daro blush2.gif Tai 16 m. gaudziau ir prasiau antro vaiko. blush2.gif
NEW MAM
Labiau kankina baime nepastoti lotuliukas.gif
dianele
Tikrai kankina baime dar karta pastoti, nes 100 proc. apsaugos kaip ir nera. visada buna isimciu. g.gif
jurabalta
nepasakyciau, kad tokios baimes visai nera blush2.gif ne laikas dar cool.gif
Unknown member
Kankina! Pirmagimis dar visai mazas, o pagalvojus, jei dabar ir antras "uzkibtu" - siaubas apima. Nesu dar tam pasiruosusi, isvargusi su pirmuoju ir t.t. Mane ne tik baime, greiciau paranoja jau buvo apemusi, o ypac salia gyvai matant istorijas, kaip neplanuoti pametinukai atsirana... Kaip kovojau - isidejau spirale
Keiti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 27, 15:47)
*

Vat būtent pastebėjau tendenciją. Tos, kurios turi tik vieną vaiką, antro pastojimo nebijo, o tos kurios turi du, o jei dar vienas po kito - tos jau bijo. Ir tai manau, natūralu. Juk du sugaudyti kur kas lengviau. Blogiausiu atveju su vienu labiau užsiima tėvelis, su kitu gal mamytė. Trys mažamečiai, o jei dar vienas po kito, manau, tikras išbandymas. Dar vienas dalykas, kad moteris nešioja vaikelį devynis mėnesius, paskui tarkim iki pusės metukų žindo vien tik pieneliu, taigi kaip ir pririšta prie vaikelio, tuoj vėl pastojimas, vėl devyni mėnesiai ir vėl žindymas... Apie trys metai iš moters gyvenimas reikalauja atsidavimo, nepilnavertiško poilsio, miego. Tai šiek tiek sekina, todėl trečio iš kart ir bijoma.

QUOTE(Jura_j @ 2009 02 27, 16:02)
Konsultavausi su gyd., tai KT neisrase, pasak jo: "neleisiu vaiko hormonais maitint"  biggrin.gif  Siule spirale, ale bijau, kad svetimkuni galiu ir atmesti, o visa kita - mano galva nepatikima ir viskas.. Beje, testa jau viena karta dariau  doh.gif
Po pirmo gimdymo tokios baimes nebuvo, o va trecio karto bijau  blush2.gif
*

Aš dabar labai rami, įsidėjau Mireną ir jaučiuosi saugi ir rami. Aišku nebūna 100 proc.

QUOTE(donna bona @ 2009 02 27, 17:50)
oi, nea schmoll.gif  aš jau laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsim gandrus gaudyt bigsmile.gif  bet fiziškai tai kolkas neįmanoma.
jokios baimės dėl nėštumo nėr
*

Aš irgi kažkaip antro labai norėjau iš kart po gimdymo, o va jau trečio iš kart bijočiau. Gal todėl, kad aš ar jauna, man 24-eri. Pasiilgau miego visą naktį, kokio gero baliuko smile.gif To neturėjau jau labai seniai biggrin.gif
blumchen
[quote=Keiti,2009 03 02, 16:41]
Vat būtent pastebėjau tendenciją. Tos, kurios turi tik vieną vaiką, antro pastojimo nebijo, o tos kurios turi du, o jei dar vienas po kito - tos jau bijo. Ir tai manau, natūralu. Juk du sugaudyti kur kas lengviau. Blogiausiu atveju su vienu labiau užsiima tėvelis, su kitu gal mamytė. Trys mažamečiai, o jei dar vienas po kito, manau, tikras išbandymas. Dar vienas dalykas, kad moteris nešioja vaikelį devynis mėnesius, paskui tarkim iki pusės metukų žindo vien tik pieneliu, taigi kaip ir pririšta prie vaikelio, tuoj vėl pastojimas, vėl devyni mėnesiai ir vėl žindymas... Apie trys metai iš moters gyvenimas reikalauja atsidavimo, nepilnavertiško poilsio, miego. Tai šiek tiek sekina, todėl trečio iš kart ir bijoma.

schmoll.gif nu ne as viena turiu ir labai bijojau ir bijau pastot, nors isidejau Mirena, tai kaip ir baimes jau ir neliko thumbup.gif
Keiti
QUOTE(blumchen @ 2009 03 02, 16:26)
schmoll.gif  nu ne as viena turiu ir labai bijojau ir bijau pastot, nors isidejau Mirena, tai kaip ir baimes jau ir neliko  thumbup.gif
*

Aš nesakau, kad taip 100 proc. visoms, sakau, kad tokia tendencija, tokių mamų dauguma. Po pirmo daug kas iš kart planuoja lelių, o po antro - jau nebe tiek tikrai.
Fatimaallaa
Mane kaip po tokia baime visai nekankina. Labai netgi noreciau antro vaikucio, nors dar ir po pirmo gimdymo ne tiek jau daug laiko praeje smile.gif bet mane kankina kitokia baime del gimdymo. Ar antra karta pavyks normaliai ar ir vel kazkas bus ne taip... doh.gif
AusraR
o as pries pora naktu sapnavau kad laukiuosi jau 4 savaites...atsibudau ir taip gera gera buvo wub.gif nors jei pradedu galvoti logiskai tai zinoma, reikai pailseti, pamiegoti ir tt....
Cukraus pudra
aš irgi bailė.
kas mėn. laukiu mmm kaip saulės pavasarinės doh.gif ir vis prisigalvoju visokų nesąmonių, nestuke.gif simptomų.... doh.gif doh.gif
Jurka-purka
Baime gal nepavadinciau,bet tikrai nenoreciau...norisi pasidziaugti sugrizusiom kuno linijomis,bei demesi skirti auganciam pipiriukui.Antrojo noreciau po kokiu triju metu....
verdi
Po pirmojo tikrai buvo nerimas, o po antro nebebijau... ax.gif Negimdyciau daugiau, jei ir uzkibtu... blush2.gif
zuikaciuke
po pirmo tai dabar labai bijau antra karta pastot.nei vyras nei as normaliai negalim pasimylet verysad.gif
astuliene
As kazkaip nebijau pastoti,vyras noretu iskart antro o as noreciau palaukti bent kelis metus kol paaugs dukryte.
-Mylia-
QUOTE(astuliene @ 2009 03 10, 00:27)
As kazkaip nebijau pastoti,vyras noretu iskart antro o as noreciau palaukti bent kelis metus kol paaugs dukryte.
*

Gerai vyrui norėt, kai jam nei nėščiam vaikščiot, atsakingam jaustis už tą gyvybę, nei gimdyt ir skausmus kentėt, nei paskui maitint ir per naktis nemiegot... smile.gif
In-Grid@
Aš dabar labai rami, įsidėjau Mireną ir jaučiuosi saugi ir rami. Aišku nebūna 100 proc.

Kad saugi, tai tikiu,bet ar rami lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nes as irgi turejau verysad.gif bet ketvirtuose metuose teko skubiai isimti, po besaikio kraujavimo,kai jau atsiduriau onkologiniam schmoll.gif Tai va man ten buvo taip masakyta Ginekologai labai rekomenduoja mirena,bet onkologai grieztai pries lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na bet gal kiekvienam skirtingai
Jura_j
Siandien prasidejo lyg ir pykinimas kazkoks, galvos svaigimas. Nulekiau i vaistine, pirmas testas - neigiamas. BET! Rytoj darysiu antra testa, tikiuosi ir jis bus neigiamas, o dabar reikia iki rytojaus nesinervinant isgyventi.. doh.gif
Paranoja uzvalde mane.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Mylia- @ 2009 03 10, 13:12)
Gerai vyrui norėt, kai jam nei nėščiam vaikščiot, atsakingam jaustis už tą gyvybę, nei gimdyt ir skausmus kentėt, nei paskui maitint ir per naktis nemiegot...  smile.gif
*

Mylia, as nieko pries vaikucius, bet reikia tureti salygas juos uzauginti. Gal kazkur kitur ir imanoma gimdyt kiek Dievas duos, bet ne Lietuvoje. verysad.gif
Zitlali
As laaaaaabai bijau pastoti user posted image naktimis kosmarai persekioja, nes man nestumas tragedija buvo. Gimdymas baikes palyginus...
Nieko sau
Aš manau, kad baimė pastoti kankina tas moteris, kurios jau turi suplanuotą kiekį vaikų ir yra prieš abortus cool.gif . Aš tarp jų.
lauroone
nu as gal kokia keistuole, bet dar tik pora menesiuku po gimdymo, o as jau vel noriu buti nescia doh.gif pasiilagu to jausmo, kad nesioju kita gyvybe savyje ax.gif
o MB labai dziaugiasi, kad man po gana sunkaus nestumo, 17 val. gimdymo ir galiausiai vis tiek padaryto CP - noras vel gimdyti nepraejo lotuliukas.gif
-Mylia-
QUOTE(Jura_j @ 2009 03 10, 18:44)
Mylia, as nieko pries vaikucius, bet reikia tureti salygas juos uzauginti. Gal kazkur kitur ir imanoma gimdyt kiek Dievas duos, bet ne Lietuvoje.  verysad.gif
*

Tikrai pritariu tam, kad Lietuvoje vaikų negali sau leisti, kiek Dievas duoda. Čia džiaugsies, jei vienam užteks tiek materialinio, tiek dvasinio gerbūvio.Juk negalėsi sau leisti visą laiką būti namuose, auginti vaikus ir nedirbti.Taigi, automatiškai dėmesį tektų labai smulkiai vaikams dalinti, o esant kokioms nors problemoms ir apskritai iš kurio nors atimti...Liūdna, bet taip yra...
dajna
mane iswis paranoja uzvalde,niekaip nesulaukiu mmm jau 45 d,bet praeita menesi pora kartu buvo mmm ,ar taip kuriai buvo?ryt darysiu testa smile.gif
Fatimaallaa
QUOTE(lauroone @ 2009 03 11, 23:03)
nu as gal kokia keistuole, bet dar tik pora menesiuku po gimdymo, o as jau vel noriu buti nescia  doh.gif  pasiilagu to jausmo, kad nesioju kita gyvybe savyje  ax.gif
o MB labai dziaugiasi, kad man po gana sunkaus nestumo, 17 val. gimdymo ir galiausiai vis tiek padaryto CP - noras vel gimdyti nepraejo  lotuliukas.gif
*

As galvojau, kad tik man taip yra biggrin.gif As netgi jau pasiteiravau gydytojo kada vis tik butu geriau pastoti po CP, kazkaip baisu, kad nieko nenutiktu, jei per greitai. Bet jau baisiai norisi antro mazylio biggrin.gif Bet tikriausiai teks kokius metelius palaukti.
Jurada
QUOTE(dajna @ 2009 03 12, 21:24)
mane iswis paranoja uzvalde,niekaip nesulaukiu mmm jau 45 d,bet praeita menesi pora kartu buvo mmm ,ar taip kuriai buvo?ryt darysiu testa smile.gif
*

Tai gal tau mėnesinių dar nebuvo,tik patepliojimai, juk neseniai pagimdžius?
Aš susirgau tik už 5,5 mėn po gimdymo.

Atsakant į temą, aš irgi bijau trečio nėštumo. O baimė pagrįsta, nes KT nenaudojam, tik NLA, bet jau virš 10 metų, ir nebuvo netyčiukų.
Manau, bent jau dabar, užteks. Reikia dvi panikes užauginti.
dajna
[quote=Jurada,2009 03 13, 11:35]
Tai gal tau mėnesinių dar nebuvo,tik patepliojimai, juk neseniai pagimdžius?
Aš susirgau tik už 5,5 mėn po gimdymo.

KAD TAI BUVO MMMM tai as ttaip manau ,nes pirma karta truko 6 dienas taip normalei o po 2 sawaiciu vel 8 denas kaip niekada tokios stiprios vaje ....siandein testa dariAU NEIGIAMAS
Erinata
as kiekviena menesi taip laukiu menesiniu kaip niekad anksciau lotuliukas.gif nors ir geriau kontraceptines ( nei vieni netiko, dabar negeriu) vistiek bijuojau lotuliukas.gif
bijau labai pastot, su vienu vaiku vos susitvarkau nezinau ka daryciau su dviem blush2.gif
Horo
QUOTE(gritte @ 2009 03 11, 20:33)
Aš manau, kad baimė pastoti kankina tas moteris, kurios jau turi suplanuotą kiekį vaikų ir yra prieš abortus  cool.gif . Aš tarp jų.
*

Mes tai kažkaip nesuplanavę vaikų skaičiaus, bet jaučiu, kad dar tikrai ne laikas dar tam.
Erinata, aš turiu du biggrin.gif Anksčiau galvojau, kad vargo vakarienė bus, bet susitvarkau bigsmile.gif ir dabar galvojau, ką aš veikiau kai tik vieną teturėjau biggrin.gif
Erinata
QUOTE(Puccha @ 2009 03 13, 17:26)

Erinata, aš turiu du biggrin.gif Anksčiau galvojau, kad vargo vakarienė bus, bet susitvarkau  bigsmile.gif ir dabar galvojau, ką aš veikiau kai tik vieną teturėjau  biggrin.gif
*

pas mane kazkoks superhiperaktyvus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei toks ir antras bus iskart galima nusisaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
-Mylia-
QUOTE(Erinata @ 2009 03 13, 18:49)
pas mane kazkoks superhiperaktyvus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jei toks ir antras bus iskart galima nusisaut lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Aš tave puikiai suprantu...Mano gyvenime jau trys ir daugiau metų tokie, kad nei miego, nei poilsio...Tik spėk bėgt iš paskos...Visi, ką susitinki, klausia, kokios aš dietos laikausi... biggrin.gif Nes svoris, kaip pradėjo krist po gimdymo, tai sveriu mažiau, nei prieš nėštumą...O tada irgi nebuvau stora...Visiems labai juokinga būna, kai pasakau, kad mano dieta bėgioja aplink mane...Ir nesupranta, kaip aš, tokia savanaudė ir egoistė, nenoriu net pagalvot apie kitą vaiką... doh.gif Bepigu kalbėti tiems, kurie net nejaučia, kad vaiką turi...
MOTERIŠKUTĖ
QUOTE(-Mylia- @ 2009 03 15, 13:50)
Aš tave puikiai suprantu...Mano gyvenime jau trys ir daugiau metų tokie, kad nei miego, nei poilsio...Tik spėk bėgt iš paskos...Visi, ką susitinki, klausia, kokios aš dietos laikausi... biggrin.gif  Nes svoris, kaip pradėjo krist po gimdymo, tai sveriu mažiau, nei prieš nėštumą...O tada irgi nebuvau stora...Visiems labai juokinga būna, kai pasakau, kad mano dieta bėgioja aplink mane...Ir nesupranta, kaip aš, tokia savanaudė ir egoistė, nenoriu net pagalvot apie kitą vaiką... doh.gif Bepigu kalbėti tiems, kurie net nejaučia, kad vaiką turi...
*

Va as noreciau,kad man taip butu...kad svoris kristu sveikai=begiojant paskui mazylius biggrin.gif
Turiu labai ramia,gera dukryte,tikra angeleli...mieganti naktimis nuo 4sav...Aisku,ji dar maziuke,dar nzn ar velniuku netaps g.gif
Taciau iskart antro tai nenoriu,nors esu nusiteikus 3-4 vaikiukams smile.gif
Dabar dar mmm veluoja,bet galvoju,kad gal po gimdymo dar nenusitvarke ciklas,nors jau 2 mmm turejau ax.gif
elenuxus
Pusmeti po gimdymo bijojau pastot, o dabar jau ne, vistiek planuose greitu laiku antras pipiras ax.gif
radena
jei man suveluoja menesines,tai man silpna tiesiog daros nuo minties neduok dieve as nescia,teturiu viena vaikuti,bet nesveikai nenoriu antro verysad.gif
Ritandra
QUOTE(radena @ 2009 03 22, 15:11)
jei man suveluoja menesines,tai man silpna tiesiog daros nuo minties neduok dieve as nescia,teturiu viena vaikuti,bet nesveikai nenoriu antro verysad.gif
*

o man atvirksciai, saugomes bet mintyse galvoju "galetu but" rolleyes.gif nors maziui mano trecias menuo bet jau svajoju apie antra ax.gif tik vyras dar sako palaukiam metelius mirksiukas.gif
fasion149
Galetu taip nenutikti, bet jei jau taip atsitiktu - nebutu didziausia pasaulyje tragedija blush2.gif
Jurqita
Kadangi turėjau "laimės" auginti pametukus sūnelius bigsmile.gif , tai klaikiai bijojau vėl pastoti. Tai po antrojo sūnelio spiralė neatrodė taip baisu, kaip kad vėl pastoti. Na o trečiasis džiaugsmelis - dukrytė - laukta ir planuota. Bet vėl bijausi klaikiai pastoti. Juk būtų ketvitytas unsure.gif, nors ir saugausi vėl spirale g.gif
emula
as manau kad po gimdymo turi praeiti siek tiek laiko ir visas skausmas uzsimirshta , kai vaikelis paauga vel norisi mazuciuko vaikucio, bet gaila dabartines salygos daugumai neleidzia tureti daugiau vaiku, nes valstybe spjauna i mamu puse
Treciadiene
Iš pradžių aš irgi bijojau ir labai nenorėjau vėl pastoti. Kadangi maitinau, saugojomės nutraukdami ltinį aktą. O dabar, gal jau ir antro norėčiau, nesisaugom, bet nepavyksta pastoti...
Dinushka
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 12:03)
as manau kad po gimdymo turi praeiti siek tiek laiko ir visas skausmas uzsimirshta , kai vaikelis paauga vel norisi mazuciuko vaikucio, bet gaila dabartines salygos daugumai neleidzia tureti daugiau vaiku, nes valstybe spjauna i mamu puse
*

na jau, kur gi spjauna ta valstybe... Nereikia vyti dieno i medi... Dar paieskoti reiketu tokiu salygu vaikams auginti - du metus gali ramiai sau ciuciuoti maziuka, jei noras yra, gimdykis dar viena, ir vel mokes... 100, 85 proc atlyginimo... O jei dar noras nedingsta - ir vel... Ar tikrai taip jau ir spjaunama i mamu puse? As tik tikiuosi, kad krize artimiausiu metu neitakos pokyciu ir sioje srityje, nes tai kaip yra dabar su garantijomis auginant vaikus Lietuvoje daugiau jokioje kitoje salyje tokiu salygu nerasite... Net Skandnavijos salyse, ir tai antrus metus jau nebemoka...
VaiPė
QUOTE(Dinushka @ 2009 04 01, 11:14)
na jau, kur gi spjauna ta valstybe... Nereikia vyti dieno i medi... Dar paieskoti reiketu tokiu salygu vaikams auginti - du metus gali ramiai sau ciuciuoti maziuka, jei noras yra, gimdykis dar viena, ir vel mokes... 100, 85 proc atlyginimo... O jei dar noras nedingsta - ir vel... Ar tikrai taip jau ir spjaunama i mamu puse? As tik tikiuosi, kad krize artimiausiu metu neitakos pokyciu ir sioje srityje, nes tai kaip yra dabar  su garantijomis auginant vaikus Lietuvoje daugiau jokioje kitoje salyje tokiu salygu nerasite... Net Skandnavijos salyse, ir tai antrus metus jau nebemoka...
*

Na,žinok,aš su mielu noru jau vėl pastočiau,bet vien ta situacija mane ir gasdina.Birželį po prezidento rinkimų viskas išaiškės,ar gausim du metus pinigėlius,ar tik metus jau unsure.gif
Aš su mielu noru eičiau į darbą po metų.Bet kur unsure.gif ?Niekas nenori mamų su mažais vaikiukais.Jeigu į darbą grįžt jau po metų,tai kur vaikiuką palikt g.gif Darželiai tik nuo 2 metukų priima,auklės irgi nori pinigėlių uždirbt.
Daug labai niuansų šia tema.Lietuva nesuteikia salygų dirbti mamos (kaip tarkim Skandinavijos šalyse).

Kažkur perskaičiau neblogą mintį: "LIETUVOJE VĖL ARTĖJA DEMOGRAFINĖ KRIZĖ". Manau,ši mintis ne iš piršto laužta.

Nors iš kitos pusės,mūsų su MB norui turėti pametinukus,nesutrukdys nei ši nesamonė.Nes noras tikrai yra 4u.gif
ASgelele
Mane ir kamuoja nerimas, mergytei 6 menesiai.. Labai bijau pastot vel.. Bet kai pati maitinu tai nzn kaip cia geriau saugotis... blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.