Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar perkate dėvėtus žaisliukus?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4
Vygta
Perku,aišku,jei kaina normali,o būna kad prašo vos ne daugiau kaip už naują bigsmile.gif
pauliniausia
Perku, dezinfekuoju, atsibodus parduodu arba atiduodu. Mokslininkai įrodė, kad daug žaislų skatina vystytis vaiko intelektą, tai kur čia naujų kalnus pripirksi. Beje Lt parduotuvės tokios skurdžios žaislų atžvilgiu, o kainos kosminės, ir kokybės 0.
Tinkamai dezinfekavus, paruošus tikrai šaunūs yra ir jau dėvėti žaisliukai.
SIVERIJA
QUOTE(pauliniausia @ 2011 08 11, 01:18)
Mokslininkai įrodė, kad daug žaislų skatina vystytis vaiko intelektą

Kaip man patiko šitas jūsų sakinys thumbup.gif Dabar turėsiu ką vyrui pasakyt, kai burbėt ims dėl žaislų kalnų biggrin.gif
gargantiua
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 08 11, 10:01)
Kaip man patiko šitas jūsų sakinys thumbup.gif Dabar turėsiu ką vyrui pasakyt, kai burbėt ims dėl  žaislų kalnų biggrin.gif
*

Oi, tikrai superinis posakis thumbup.gif Tik, kad tos vietos namie daugiau atsirastų biggrin.gif
pauliniausia
Šituos žodžius tenka ir mūsų tėčiui priminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pumpuška
Dar neteko pirkti dėvėtų žaisliukų, bet jau pradedu domėtis jais biggrin.gif
balcia
Nauju beveik neperku, per akcijas tik, dėvėtu kainas irgi pasiziuriu
*k.a.c.i.u.s*
pirkt neteko,bet nesu nusistacius pries,galima juk isskalbti,isvalyti,isplauti,o kartais juk ir visiskai nauju galima aptikti mirksiukas.gif
vytautesi
O mes dažnai nuperkam dėvėtą žaisliuką. Dėl kelių priežasčių:
1. pigiau. Ypač mėgstam medinukus, jie labai jaukūs ir "nekvaršina" galvos visokiais šlykščiais nenatūraliais garsais. Bet jau naujų kainos tai olialia. Pirkau neseniai naujas kaladėles, tai paskui kai pamačiau, jog naudotas galėjau nupirkt triskart pigiau ir dar idealios būklės... doh.gif
2. Jokios nehigienos tame nematau. Viską galima tvarkingai nuplauti, išvalyti.
3. Žaisliukas "prikeliamas" naujam gyvenimui. Be to, ne visi žaislai, kuriuos vaikams perkam, tikrai pasiteisina. O kai sumoki ne kelis šimtus, o keliasdešimt litų, ne taip ir "skauda"... smile.gif
4. Dėl kokybės- pastebėjau, kad Lietuvoj didelis pasirinkimas tik kinietiškų "balalaikų". Nežinau kaip atrodo kitiems, bet mes pastebėjom, jog vaikas nuo visų tų klykiančių, žviegiančių, spiegiančių, "tralialiuojančių" žaislų darosi irzlus ir pavargęs. Žinau keletą dėvėtų daiktų parduotuvių Vilniuje, kur parduodami iš užsienio parvežti IKEA, FP žaisliukai. Kainuoja jie palyginti centus, o su tom "balalaikom" nepalyginsi. Būklė ideali.
O kai mamos keičiasi tarpusavyje savo vaikiukų išaugtais žaisliukais- aš manau labai puiku. 4u.gif
Upjora
QUOTE(vytautesi @ 2011 09 05, 00:07)
O mes dažnai  nuperkam dėvėtą žaisliuką. Dėl kelių priežasčių:
1. pigiau. Ypač mėgstam medinukus, jie labai jaukūs ir "nekvaršina" galvos visokiais šlykščiais nenatūraliais garsais.
2. Jokios nehigienos tame nematau. Viską galima tvarkingai nuplauti, išvalyti.
3. Žaisliukas "prikeliamas" naujam gyvenimui. Be to, ne visi žaislai, kuriuos vaikams perkam, tikrai pasiteisina.

Išsakėt mano mintis.
Tomawru
pritariu, auksciau pasisakiusiai mamytei, mes perkam praktiskai 95% devetus zaislus, bet jie buna geru firmu, geros kokybes, malonu i ranka paimti,, o jei nauji buna tai irgi stengiames geru firmu ieskoki zaislu isparduotuvese, na kur nekondicinius zaislus pardavineja, tai dar neteko nusivilti. uztat zaislu turim begales, jei reiktu uz juos moketi pilna kaina neipirktume ax.gif o ir gaila tarkim uz koki centriuka moket 200 lt kai ji gali uz koki 50-60 lt nusipirkti ir t.t
o del higienos, tai isvis as cia nieko blogo nematau, nes zaislai dauguma plasmasiniai, i ja gi neisigeria... lotuliukas.gif
diadora
Jeigu labai mielas ir geros kokybes zaislas, tai tada perku wub.gif Juk viska galima isplauti ir bus svaru ir grazu smile.gif
Eski
O aš perku ir nematau nieko tame bloga. Svarbu, kad būtų galima juos išplauti, aš dar su LOCu praeinu ir viskas ok. Negi manot, kad su jais žaidė kokie afrikos (tarkim) vaikai ir galima užkrėsti savo vaikus kokiom nepagydomom ligom smile.gif
bundze
mes perkame. nes jeigu jau viena (ar ne viena) vaika atlaike, reiskias tikrai kokybiskas zaislas:)
pauliniausia
QUOTE(bundze @ 2011 09 14, 11:11)
mes perkame. nes jeigu jau viena (ar ne viena) vaika atlaike, reiskias tikrai kokybiskas zaislas:)
*

drinks_cheers.gif Tikra tiesa 4u.gif
lina-linutia
naujus perkam smulkiuosius zaislus, o padevetus pirkom: dviracius, paspirtuka, lavinimo staliuka ax.gif
Gelmante
as perku ir nemazaki, tai stebina, kokia gera zaislu kokybe buna-vaikai ju visiskai nenudevi
Vygta
QUOTE(Gelmante @ 2011 09 24, 17:03)
as perku ir nemazaki, tai stebina, kokia gera zaislu kokybe buna-vaikai ju visiskai nenudevi
*

tikra tiesa drinks_cheers.gif
anoli86
Jeigu zaisliukas yra geros bukles, tai perku smile.gif
ginciucha
schmoll.gif
enirshua
perku, nes geros kokybes nauji brangus, o kartais to zaislo tiek ir tereikia pazaidzia ir nutrenkia kampan
bemsiuke
Nusipirkau devetu drabuziu pardei TL obuoli u zjuokinga keliu litų kainą, stovis geras tik kaip ji isplauti? i skalbenke neidesi g.gif
Larance
perku, namuose tik išskalbiu arba išvalau. galima rasti geros būklės, nesulaužytų žaislų, tai kam mokėti dvigubai už naujus? ax.gif
Gabrieliaus mama
QUOTE(l1nuska @ 2009 02 27, 16:58)
sveikos, idomu kaip daro kitos mamytes. ar perka zaisliukus is kitu mamyciu ar taip vadinamose labdarynose? kaip juos po to apdorojate? ar nekenkia vaikiukui?
Papildyta:
oi, praziurejau kad tokia jau tema yra blush2.gif  gal moderatoriai istrins sia tema.... ax.gif  blush2.gif
*

neperkam. na vis tiek zaislas tai gana intymu... vaikas ima viska i burnyte, o kas ten zino, kur tas zaislas buvo ir gulejo... geriau jau maziau zaislu, bet nauju...
daktaryte Ieva
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 08 11, 10:01)
Kaip man patiko šitas jūsų sakinys thumbup.gif Dabar turėsiu ką vyrui pasakyt, kai burbėt ims dėl  žaislų kalnų biggrin.gif
*

Galvojau, kad tik mano vyras burba del zaislu kalnu lotuliukas.gif
As net kai nuperku koki zaisla padedu kamputyje kur vyras nelabai lankosi ir poto vis paduodu vaikui, kol jis nemato doh.gif O po kurio laiko palieku jau vaikui su visam ir tada kartais tarp zaislu kruvos nepastebi naujo zaislo smile.gif Nes tas burbejimas tai atsibosta "geriau pinigus mokslui taupyk nei i tuos zaislus"... Tai kaip tas vaikas tobules iki tu mokslu be zaislu doh.gif
O seip as nemazai perku panaudotu, tik pliusiniu neperku. Ta zaisla issivalai kruopsciai, poto dar spiritu pravalai, tai svariau uz nauja buna smile.gif
Giurza online
Aš perku.Kai sūnus buvo visai mažiukas,buvau pripirkus labai mielų spalvingų medinių žaisliukų.Visokių įdomių,lavinančių žaislų irgi galima surasti.Pliušinių irgi nepirkdavau smile.gif .Daug pigiau,o džiaugsmo vaikui suteikia ne mažiau,nei naujas daiktas.
priklausomybe
Aš irgi perku. Išplaunam ir gerai. Į burną nekiša jau smile.gif, tai ir svarbiausia.
pauliniausia
4u.gif
padraika22
esu pirkus cia sm. bet siaip tai isvis mazai zaislu perku. uztenka tu, kuriuos dovanu per kaledas, gimtadieni gaunam.
Gelmante
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 22, 13:14)
esu pirkus cia sm. bet siaip tai isvis mazai zaislu perku. uztenka tu, kuriuos dovanu per kaledas, gimtadieni gaunam.
*

O as kaip tik perku, nes mums pridovaoja visokiu ne i tema, arba minkstu pliusiniu, kuriu vaikas nemegsta, arba dovanodami naujus iperka tik kokius nelabai kokybiskus, man patinka paciai paieskot geru lavinanciu ir padevetu zaisliuku. Dovanoti daznai buna schmoll.gif tik siaip sau. smile.gif
jorune32
As dar nepirkau, bet domiuosi, nes nelabai norisi sumoketi didelius pinigus ir nebut garantuotam, kad vaikui jis patiks
pelargonijA77
esam nemazai pirke. kartais "labdarynuose" gali tokiu aptikt kur cia nesi net net regejes. esu pirkus dukrai Chicco lele kudiki uz juokinga kaina, vtech telefona, FP kaladeliu bent 8 , tos kur viduje kas nors yra. thumbup.gif
ziogelis2003
dėvėtus perku tokius, kurių nededa į burną. Kažkaip vyresnėliui pamenu taip buvo išopėjus burnytė nuvedus į darželį ir aišku paragavus žaisliukų, tai jau neberizikuoju...
perliuke11
Esu pirkusi is SM ne karta - zaisliukai tikrai puikios bukles buna, kaina nedidele.
Nauju nepripirksi tiek, kiek norisi smile.gif
elingutes mama
ir mes pirkomes is SM,geros bukles.Likome patenkinti.
suntea7
Manau jeigu žaisliukai iš tvarkingų namų, tai tikrai nieko blogo pirkti juos jau pažaistus vieno ar keleto vaikučių. Radau puikią mamą SM, iš kurios perpirkau krūvelę barškučių bei lavinamųjų žaisliukų už mažą kainą (parduotuvėje ko gero būtų išėjęs tik vienas naujas......). Išskalbiau, išvirinau juos ir sėkmingai naudojame thumbup.gif
INGA000
Mes tai pat esame pirke is SM mamyciu ir nenusivilem thumbup.gif
Klepesova
perku bet ne SM nes dažnai čia būna perpardavinėtojos... net žinau pora asmenų kurios tuo ir verčiasi- perka žaislus drabužius ir perparduoda už nenormalią net kainą- kaip pavyzdį prieš 2 metus radau skuduryne dviratuką iš karto paėmiau nuvežiau prie kasų kad perku- (25 litai o dar nuolaida 20 proc) firminis neapdaužytas tik lipdukas truputį apsitrynė ir tai vienoje pusėje neatkreipus dėmesio nesimato)... prie kasų sulaukiau:
"oi kur jūs jį radot jis jau parduotas ... blink.gif ) nu ką parduotas tai parduotas- išlindo normaliai atrodanti moteris su 2 didžiausiais maišais žaislų ir nusivežė tą dviratį , koks buvo mano nustebimas kai tą patį dviratuką radau čia (specialiai pasižiūrėjau nu taippat lipdukas apsitrynės tik jau kainytė nebe 20 litukų (čia su nuolaida) o 65litukai... ir nupirko iš karto doh.gif nei dienelės nepraėjo

o skuduryne esu nupirkusi:
už 2 litukus LITTLE PONY minkštas žaislas lengvai skalbiasi, stovi ant 4 kojyčių, nu trumpiau super (pavadėlis atsisega dydis nu dukra paėmusi už pavadžio pasilenkusi šiek tiek vedžioja
LEGO DUPLO 11 kaladėlių plius buvo įdėta susinerianti kaladėlė imituojanti virtuvę už 1,5 lituko
minkštą žaislą skirtą kūdikiams barškančią avytę (naudojamą nuo 1 metukų) barškančią siuvinėtom akytėm nosyte už 1 litą
sėdintį su granulytėmis viduje Iglį Piglį 1 litas
sėdintį su granulytėmis teletabį geltoną 1 litas
draugė atnešė radusi iš skuduryno vaikišką keramikinį arbatytės serviziuką miniatiūriniai šaukšteliai, lėkštutės puodeliai cukrinė, grietinėlei indas arbatinis viskas pintoje dėžutėje 4 asmenims
toliau super ką radau tai miniatiūrinisnameliukas iš išorės atrodo kaip didelė pudrinėn vienas kvadratinis kitas žvaigždutės formos tas kur kvadratinis ir vonia yra ir virtuvė ir WC ir miegamasis ir prieškambaris su durelėmis žvaigždutės forma- tai holivudo persirengimo kambarys už abu 2 litai. Dukra neatsidžiaugia pasiima figūrėles nuo kiaušinio su surprizu ir žaidžia valandomis.kažkas panašaus:
čia

prisukamą bezdžionėle už 50 centų viena ant kitos galvos sudėtos prisuki o jos šokinėja viena ant kitos galvomis
barbę bet neapsižiūrėjau viena rankytė nutarkuota- žiūrėjau kad plaukai gražiausi būtų o reikėjo galūnes tikrinti doh.gif už 1 litą (tikra barbė ir štampas yra )
lėlę skudurinę gėlytę filmuko heroję su maudymke.už 2 litus9bet buvo ir nuolaida nepamenu ar 20 ar ir didesnė) blush2.gif
marina86
Pirkau pora kartu SM, kai radau uz normalia kaina. Dazniausiai neapsimoka pirkti naudotu zaislu cia, nes mamos vos 20-30 proc. kainos numeta, uz tiek gali ir nauja zaisla per akcija nupirkt smile.gif
erikaaa
QUOTE(marina86 @ 2011 12 24, 03:30)
Pirkau pora kartu SM, kai radau uz normalia kaina. Dazniausiai neapsimoka pirkti naudotu zaislu cia, nes mamos vos 20-30 proc. kainos numeta, uz tiek gali ir nauja zaisla per akcija nupirkt smile.gif
*

cia as irgi neperku, nes devetu rubu pardese galima rasti daug pigiau, as grojanti 30cm teletabi nupirkau uz 10lt o cia po 50lt doh.gif
tik reikia netingeti po turgelus ar skudurynus pasivaiksciot mirksiukas.gif
cheeky-monkey
mes irgi perkam ir esam labai patenkinti kokybes ir kainos santykiu 4u.gif
Lotus-eater
Ir mes perkam dėliones, konstruktorius, knygutes. Tikrai puikios kokybės ir už simbolišką kainą galima rasti thumbup.gif
lina13
mes taipat pirkom is sm ir tikrai geri zaisliukai thumbup.gif perkam ir naujus smile.gif vaikiukui greit nusibosta norisi naujo tai kodel ir nepirkti jug dauguma mamyčių paziuri kad vaikiukas nebezaidzia ir parduoda o perka ton vietoj kitą,jug kiekviena mamyte gavusi siuntinuką nusiplauna ,plasmases geros su soda nuplauni ir jokių infekcijų
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.