Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar perkate dėvėtus žaisliukus?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4
*caffe macchiato*
Turejom keleta fisheriuku, bet pirmenybe teikiu naujiems zaislams rolleyes.gif arba bukle turi buti tikrai nepriekaistinga, bet tokiu sunkiai rasti unsure.gif
saule1
Mes taip pat der perkame naujus žaislus bet manau jeigu pasitakytu toks atvejis kad naujas pasirodytu per brangus tai mielai paieškotume ir piigiau kaip ji nupirkus smile.gif aisku tokiu atveju žaislas turi but idelios buklės ax.gif
loretasb
teko pirkti keliata zaisliuku ir nenusivyliau, tarnauja puikiai, o ir nenutampyti.
as ir pirkau naujus zaisliukus, bet kai vaikais nesusidomi juo, tai kodel neperparduot, jei jo bukle kaip naujo, apciupinetas pora kartu 4u.gif
Vanilė
Perku ir pirksiu naudotus žaisliukus,nes kai kurių firmų žaislai dar ilgai tarnauja rolleyes.gif
Liūtaširdė
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 01 01, 17:00)
Perku ir pirksiu naudotus žaisliukus,nes  kai kurių firmų žaislai dar ilgai tarnauja  rolleyes.gif
*

Pritariu 4u.gif
medlink
Kolkas teko pirkti tik viena medini lavinimo kuba naudota smile.gif Kolkas puikiai tarnauja wink.gif o siaip turim labai daug pazistamu atiduotu zaisliuku, tokius mielai priglaudziaum, nes zinok kas ir kaip su jais zaide ax.gif
Alsė
Lig siol dar nesu pirkus naudotu zaisliuku, bet jei ka patinkancio rasiu, galbut ir nusipirksiu smile.gif
mamabalta

Jei geros firmos ir geros būklės, kodėl nenusipirkus ir dėvėto? Juk dažniausiai vaikui greitai pabosta žaislas.
Man tai visai patinka čia, SM, pasidairyti kokių žaisliukų. Stumduką, dar tokį neblogą žaisliuką esu nusipirkusi ir džiaugiuosi.
zide
4u.gif
o mes irgi nusipirkom vieno vaikucio panaudota uzsiemimo staliuka ir labai esam patenkinti. Nereikia moketi dideliu pinigeliu ir gerai sakot, kad greitai tie zaisliukai pabosta ir vaikui vis norisi naujo smile.gif
Sway
as taipogi esu ne viena deveta zaisla vaikams pirkus thumbup.gif tik gal niekad nepirkciau pliusiniu minkstu zaislu devetu, nes tai gali but nehigieniska, visokios bakterijos ant zaislo ir pan.. bet uz visus kitus medinius zaislus ir pan as esu labai uz thumbup.gif gi vaikui amzino dalyko vistiek nenupirksi, isauga is to amziaus, arba sulauzo..o siais laikais nera viskas tip pigu.. g.gif be to, kai perki padeveta daikta, labiau esi garantuotas kad jis kokybiskas, nes kazkas ji jau pries tave isbande, ir jeigu jiem nesuluzo greitai, gal ir tau ilgiau laikys thumbup.gif
sigitela
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 01 01, 17:00)
Perku ir pirksiu naudotus žaisliukus,nes  kai kurių firmų žaislai dar ilgai tarnauja  rolleyes.gif
*

pritariu 4u.gif
erikaaa
labukas 4u.gif as irgi perku, juk dabar krize, reikia taupyti mirksiukas.gif manau nieko cia baisaus, kaip vaikai darzeliuose per kiek ranku praeina tie zaislai, vaikai kaip zaide taipir zais kols nesulauzys rolleyes.gif manau kad visokiu priemoniu yra ir zaislus galima isplauti thumbup.gif
gingizė
Perku FP nes jie nesugadinami ir nesulauzomi-parduotuvej mums per brangu
erikaaa
QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 15:12)
Perku FP nes jie nesugadinami ir nesulauzomi-parduotuvej mums per brangu
*

tikrai pritariu, bet kazkodel devetais minkstais zaislais prekiaut negalima g.gif
kristyyynyte
QUOTE(erikaaa @ 2010 01 31, 20:23)
labukas  4u.gif  as irgi perku, juk dabar krize, reikia taupyti mirksiukas.gif  manau nieko cia baisaus, kaip vaikai darzeliuose per kiek ranku praeina tie zaislai, vaikai kaip zaide taipir zais kols nesulauzys rolleyes.gif  manau kad visokiu priemoniu yra ir zaislus galima isplauti thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
erikaaa
GERIAU DEVETI ZAISLAI, NEGU NIEKO rolleyes.gif
Papildyta:
KRIZES LAIKAIS NEBEGALIU PIRKTI NAUJU ZAISLU, PER BRANGU, geriau keli deveti negu vienas naujas, drinks_cheers.gif
vikulia 84
As irgi perku devetus. Ir nieko cia baisaus. Nuplauni. Kazkokia mamyte sake, kam pirkt apdauzytus. Mano vaikas, nesvarbu, ar senas ar naujas zaislas, po poros dienu vistiek apdauzo. Dar klausimas: ar mazi vaikai supranta, kad cia senas ar naujas daiktas?
Lliucija6
As irgi perku,jie vistiek vienai dienai.
erikaaa
mirksiukas.gif
*boruze*
Dar neteko, perku UK su nuolaidom, tai tas pats gaunasi kas pas mus deveta pirkti, bet siaip neturint galimybes pirkti pigiau musu LT parduotuvese tikrai nepirciau tokiom kainom doh.gif Geriau deveti tada 4u.gif
jurgytia
Vyresniajam tai pirkdavom tik naujus. Bet dabar mažiui perku ir padėvėtus kartais arba atsisiunčiu iš UK naujų. Nes tikrai kainos tokios kaip pas mus padėvėtų doh.gif
kuku1470
nepirkau dar lotuliukas.gif , nes turime nuo vyresnių puseseryčių palikimą.jei geras daiktas, kodėl gi nenupirkus, nes nauji kiti oi kiek kainuoja doh.gif , gali ir basas likt
jurgeresta
Kazkada seniau pirkau,dabar nebe schmoll.gif
dzeine01
ne,neperku schmoll.gif
buziuliuke
Neperku schmoll.gif
M.i.g.l.e
Perku, ir visada likau patenkinta. ax.gif
lourdes
Esu pirkusi, daugiau nepraktikuoju.
vaida-23
labuka,taip perku visada,lb pasitaiko graziu kad neatsispiri nenupirkus smile.gif ir vaikuciai lb patenkinti 4u.gif 4u.gif
Cobretti
perku,bet tik kietus, geros kokybės,dažniausiai žinomo gamintojo,ir ne tik,išplaunu,išvalau,ir vaikai patenkinti thumbup.gif ir ateityje žadu pirkt ax.gif perkam ir naujų,jei kaina nesikandžioja rolleyes.gif
geruta
perku ,bet tik kietus ,geru firmu,kokybe nereali thumbup.gif
,tokiu zaislu musu geriausiose parduotuvese,nebent siustis ,o tada plius pasto islaidos ,zadu pirkti ir toliau ,man kainos ir kokybes santykis patinka
pvz nusizengiau savo nuostatams ,nupirkau minksta Meka peka uz 4litus ,isskalbiau ,mieliausias zaislas wub.gif ,didziulis traktorius su garsais ir uzduotimis uz 14,man taip tinka,kitaip vaikai isvis zaislu neturetu
aole
Perku, bet tik geru firmu, kietus, kad galeciau gerai isplauti, visada lieku patenkinta, vaikai dziaugiasi thumbup.gif

Dumza
perku geru firmu,kietus,muzikinius ir t,t.valau su spiritu ir dezinfekciniu skysciu is ligonines.nauju neipirktumeme,o dabar mazoji uzversta firminiais zaisliukais.
Dzindzilina
Niekada nepirkau devetu zaislu schmoll.gif
Eglemo
Gerai paieškojus galima nusipirkti tikrai kokybiškų, geros būklės naudotų žaisliukų už nedidelę kainą. Manau, kad dažniausiai neapsimoka pirkti naujų gerų firmų žaislų ir mokėti labai didelius pinigus, nes dažniausiai vaikutis tam tikru žaisliuku domisi ne daugiau kaip kelis menesius. mirksiukas.gif
erikaaa
as uz devetus zaisliukus, nes gali nupirkti tokiu idomiu, kur lietuvoj niekur nauju tokiu tikrai nerasi thumbup.gif
LOOONDA
Kadangi nauju zaislu kainos yra nemazos,todel dazniau perku naudotus zaisliukus,dazniausiai SM,taip pat paskui cia ir parduodame.
Devintam danguj
Mano sūnus (1,5 metų) nežaidžia su žaislais, kad ir nauji būtų doh.gif Jam įdomūs tik laidai, rozetės, tėčio instrumentai ir t.t. biggrin.gif
lapute32
QUOTE(Devintam danguj @ 2010 05 26, 01:23)
Mano sūnus (1,5 metų) nežaidžia su žaislais, kad ir nauji būtų doh.gif Jam įdomūs tik laidai, rozetės, tėčio instrumentai ir t.t. biggrin.gif
*

o cia tai geras lotuliukas.gif thumbup.gif .mes tai nesam pirke devetu,o tik gave is draugu,kuriu vaikam jau buvo nereikalingi biggrin.gif
Gurda*
Mano 1,9 m dukrytė irgi pradėjo nežaisti su žaislais, todėl dabar jų visiškai neperku. Jai įdomiausia pieštukai, juos dėlioja piešia, plėšo popieriukus, arba dar labai mėgsta vartyti žurnalus kur yra mažų vaikų.O seniau pirkdavau dėvėtus žaislus, kurie atrodydavo kaip nauji. 4u.gif
erikaaa
o mano dukrytei labai patinka dora, tai tarp nauju niekur nemaciau mirksiukas.gif
murkse
o kodėl ne? juk visad atsiranda kad kažkas padovanoja savo vaiko žaislą, kuo šis skiriasi nuo nupirkto jau naudoto? thumbup.gif
indvai
Perku ir pirksiu is SM, pazaidzia ir vel parduodu, taip vyksta zaislu rotacija
Nida liepa
Ne
Akimirkos
Naudojam praktiskai tik devetus, super 4u.gif
erikaaa
QUOTE(Akimirkos @ 2010 06 27, 17:06)
Naudojam praktiskai tik devetus, super  4u.gif
*

mes irgi, jei pirktum tik naujus, siuo metu gal i metus kokius 5 nupirktum , o devetu i menesi po kelis nuperki thumbup.gif
Wild Pearl
QUOTE(Akimirkos @ 2010 06 27, 17:06)
Naudojam praktiskai tik devetus, super  4u.gif
*

mes karts nuo karto perkame devetus zaisliukus ir galiu pasakyti nieko jie nesiskiria nuo nauju o daug pigesni smile.gif svarbiausia kad zaislas butu gerai islaikytas ir manau nieko cia blogo smile.gif
setute
Minkstu zaislu neperkame,o jei yra geri ir geru firmu,to ko mums reikia perkame is kitu mamyciu thumbup.gif .JAu ne karta pirkau ir gavau labai gerus zaislus uz gera kaina thumbup.gif
nernesta
QUOTE(setute @ 2010 10 23, 16:08)
Minkstu zaislu neperkame,o jei yra geri ir geru firmu,to ko mums reikia perkame is kitu mamyciu thumbup.gif .JAu ne karta pirkau ir gavau labai gerus zaislus uz gera kaina thumbup.gif
*

tikrai pritariu smile.gif
Mamukas***
Teko pirkt ir tokiu, nors niekad nemaniau kad tai darysiu blush2.gif sumokejau uz 3 zaislus 80Lt, nore jie nesimato kad labai butu naudoti... nauji kainuoja tikrai nemaziau nei 300Lt vezti is Vokietijos, o cia forume mamos parduoda juos jau isvalytus sutvarkytus thumbup.gif LT ju pirkt neradau net ax.gif
pupytes
Minkštų žaislų tikrai niekada nepirkčiau, tačiau plasmasinį Chicco traukinuką pirkau ir tikrai labai patenkinta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.