Turejom keleta fisheriuku, bet pirmenybe teikiu naujiems zaislams
Mes taip pat der perkame naujus žaislus bet manau jeigu pasitakytu toks atvejis kad naujas pasirodytu per brangus tai mielai paieškotume ir piigiau kaip ji nupirkus
teko pirkti keliata zaisliuku ir nenusivyliau, tarnauja puikiai, o ir nenutampyti.
as ir pirkau naujus zaisliukus, bet kai vaikais nesusidomi juo, tai kodel neperparduot, jei jo bukle kaip naujo, apciupinetas pora kartu
Perku ir pirksiu naudotus žaisliukus,nes kai kurių firmų žaislai dar ilgai tarnauja
Kolkas teko pirkti tik viena medini lavinimo kuba naudota
Lig siol dar nesu pirkus naudotu zaisliuku, bet jei ka patinkancio rasiu, galbut ir nusipirksiu
Jei geros firmos ir geros būklės, kodėl nenusipirkus ir dėvėto? Juk dažniausiai vaikui greitai pabosta žaislas. Man tai visai patinka čia, SM, pasidairyti kokių žaisliukų. Stumduką, dar tokį neblogą žaisliuką esu nusipirkusi ir džiaugiuosi. o mes irgi nusipirkom vieno vaikucio panaudota uzsiemimo staliuka ir labai esam patenkinti. Nereikia moketi dideliu pinigeliu ir gerai sakot, kad greitai tie zaisliukai pabosta ir vaikui vis norisi naujo
as taipogi esu ne viena deveta zaisla vaikams pirkus
labukas
Perku FP nes jie nesugadinami ir nesulauzomi-parduotuvej mums per brangu
GERIAU DEVETI ZAISLAI, NEGU NIEKO
Papildyta: KRIZES LAIKAIS NEBEGALIU PIRKTI NAUJU ZAISLU, PER BRANGU, geriau keli deveti negu vienas naujas,
As irgi perku devetus. Ir nieko cia baisaus. Nuplauni. Kazkokia mamyte sake, kam pirkt apdauzytus. Mano vaikas, nesvarbu, ar senas ar naujas zaislas, po poros dienu vistiek apdauzo. Dar klausimas: ar mazi vaikai supranta, kad cia senas ar naujas daiktas?
As irgi perku,jie vistiek vienai dienai.
Dar neteko, perku UK su nuolaidom, tai tas pats gaunasi kas pas mus deveta pirkti, bet siaip neturint galimybes pirkti pigiau musu LT parduotuvese tikrai nepirciau tokiom kainom
Vyresniajam tai pirkdavom tik naujus. Bet dabar mažiui perku ir padėvėtus kartais arba atsisiunčiu iš UK naujų. Nes tikrai kainos tokios kaip pas mus padėvėtų
nepirkau dar
Kazkada seniau pirkau,dabar nebe
ne,neperku
Neperku
Perku, ir visada likau patenkinta.
Esu pirkusi, daugiau nepraktikuoju.
labuka,taip perku visada,lb pasitaiko graziu kad neatsispiri nenupirkus
perku,bet tik kietus, geros kokybės,dažniausiai žinomo gamintojo,ir ne tik,išplaunu,išvalau,ir vaikai patenkinti
perku ,bet tik kietus ,geru firmu,kokybe nereali
,tokiu zaislu musu geriausiose parduotuvese,nebent siustis ,o tada plius pasto islaidos ,zadu pirkti ir toliau ,man kainos ir kokybes santykis patinka pvz nusizengiau savo nuostatams ,nupirkau minksta Meka peka uz 4litus ,isskalbiau ,mieliausias zaislas
Perku, bet tik geru firmu, kietus, kad galeciau gerai isplauti, visada lieku patenkinta, vaikai dziaugiasi
perku geru firmu,kietus,muzikinius ir t,t.valau su spiritu ir dezinfekciniu skysciu is ligonines.nauju neipirktumeme,o dabar mazoji uzversta firminiais zaisliukais.
Niekada nepirkau devetu zaislu
Gerai paieškojus galima nusipirkti tikrai kokybiškų, geros būklės naudotų žaisliukų už nedidelę kainą. Manau, kad dažniausiai neapsimoka pirkti naujų gerų firmų žaislų ir mokėti labai didelius pinigus, nes dažniausiai vaikutis tam tikru žaisliuku domisi ne daugiau kaip kelis menesius.
as uz devetus zaisliukus, nes gali nupirkti tokiu idomiu, kur lietuvoj niekur nauju tokiu tikrai nerasi
Kadangi nauju zaislu kainos yra nemazos,todel dazniau perku naudotus zaisliukus,dazniausiai SM,taip pat paskui cia ir parduodame.
Mano sūnus (1,5 metų) nežaidžia su žaislais, kad ir nauji būtų
Mano 1,9 m dukrytė irgi pradėjo nežaisti su žaislais, todėl dabar jų visiškai neperku. Jai įdomiausia pieštukai, juos dėlioja piešia, plėšo popieriukus, arba dar labai mėgsta vartyti žurnalus kur yra mažų vaikų.O seniau pirkdavau dėvėtus žaislus, kurie atrodydavo kaip nauji.
o mano dukrytei labai patinka dora, tai tarp nauju niekur nemaciau
o kodėl ne? juk visad atsiranda kad kažkas padovanoja savo vaiko žaislą, kuo šis skiriasi nuo nupirkto jau naudoto?
Perku ir pirksiu is SM, pazaidzia ir vel parduodu, taip vyksta zaislu rotacija
Ne
Naudojam praktiskai tik devetus, super
Minkstu zaislu neperkame,o jei yra geri ir geru firmu,to ko mums reikia perkame is kitu mamyciu
Teko pirkt ir tokiu, nors niekad nemaniau kad tai darysiu
Minkštų žaislų tikrai niekada nepirkčiau, tačiau plasmasinį Chicco traukinuką pirkau ir tikrai labai patenkinta.
|