Papildyta:
oi, praziurejau kad tokia jau tema yra
sveikos, idomu kaip daro kitos mamytes. ar perka zaisliukus is kitu mamyciu ar taip vadinamose labdarynose? kaip juos po to apdorojate? ar nekenkia vaikiukui?
Papildyta: oi, praziurejau kad tokia jau tema yra
Aš tikrai neperku. Manau, jog neverta dėl kelių sutaupytų litų rizikuoti vaikučio sveikata. Ir pačiam vaikui nemanau, jog smagu būtų žaisti su aptrintais žaislais. Aš geriau už kuklesnį, bet naują žaislą.
kartais perku. sūnui kartais patinka išardyti žaislus ir daryt "mokslinius eksperimentus". tik naujų ir gerų žaislų tam reikalui biški gaila
perkam ir mes devetus,bet tik isaugtus draugu vaikuciu zaisliukus
O as perku, nes kartais pamatai tikrai geros kokybes, aisku veliau isplaunu, dezinfekuoju su spirtu, esu nupirkus vos uz kelis litus pionina, tikrai gera ir dideli
as ir perku, ten randam zymiai pigesniu kokybisku zaislu, ne maximiniu
Ne.
Aš neperku, bet tik dėl to, kad seneliai ir krikšto tėvai prineša tiek, kad jau sakėm, reikės naujus dovanojamus žaislus apmokestinti
Esu pirkusi viena karta, labai patenkinta kokybe, jei geros bukles tikrai vel pirkciau. Pliusiniu/ medziaginiu tai gal nepirkciau. O su plastmasiniais viskas ok
Pirkome dideli vezli su kaladelemis, grojanti, zybsinti. Super
Na taip - perku. Ne viena karta jau esu pirkus is SM. Kam moketi daug brangiau uz nauja zaisla jei galima panaudota nupirkti taip pat gerai islaikyta ir veikianti. Pliusiniai tai ne - kazkaip nelabai man panaudoti, o vat plastmasiniai tai
o kodel gi ne, jei zaislas geros bukles
Nenoreciau pirkti padevetu zaisliuku.Juk yra nors ir graziu, bet kai kuriu negalima visiskai gerai isskalbti.O beje padevetu galima gauti is draugiu vaiku, is kaimynu vaiku, zodziu is tu zmoniu, kuriuos pazisti ir kuriais pasitiki, kad jie zaisliukus priziuri.Kam uz ne nauja moketi?O gal vaikui net nepatiks.
Naujas zaisliukas taip gali vaikui nepatikti
siaip as perku. daugiausia SM. nusivilti neteko
Aš neperku,na nebent paimčiau iš kokios draugės,kuria gerai pažįstu
Aš taip pat neperku.
Teko pirkti. Deja, mano vaikas su žaislais beveik nežaidžia. Todėl pirkti naujus žaislus ir į juos tik žiūrėti neturiu jokio noro.
as neperku ir esu pries naudotus zaisliukus, o apie tuos pliusinius ar minsktus, net kalbosnera
O as perku, ir nieko cia blogo nematau, galvojate turguje ir maximoje jie nebuna nučiupinėti, nežine kiek metu ir kur guleje. Žinau kelias parduotuves kuriose veža devetus žaislus visiskai naujus, ir kuo jie skiriasi nuo kitu? Išplaunu ir tiek, draugai stebisi iš kur tiek daug brangių žaislų mes turime. O kam jiems žinoti iš kur.
Pvz: Baby born nauja pirkau už 30 lt. Chou Chou lele uz 30 lt. Annabele irgi uz 30 lt. Visos naujos grazios, tikrai nepirkciau parduotuveje tokiu leliu po kelis simtus litu. Turim labai daug nauju Vtech zaislu. Fur Real suniuka nauja uz 30 lt. kurio kaina Ciploline virs 200 lt. Turim Bratz 15 leliu, kurios mums kainavo vos 10 lt. visos visai naujos, tik reikia zinoti kur pirkti tuos zaislus. QUOTE(Lobelija @ 2009 04 01, 15:05) O as perku, ir nieko cia blogo nematau, galvojate turguje ir maximoje jie nebuna nučiupinėti, nežine kiek metu ir kur guleje. Žinau kelias parduotuves kuriose veža devetus žaislus visiskai naujus, ir kuo jie skiriasi nuo kitu? Išplaunu ir tiek, draugai stebisi iš kur tiek daug brangių žaislų mes turime. O kam jiems žinoti iš kur. Pvz: Baby born nauja pirkau už 30 lt. Chou Chou lele uz 30 lt. Annabele irgi uz 30 lt. Visos naujos grazios, tikrai nepirkciau parduotuveje tokiu leliu po kelis simtus litu. Turim labai daug nauju Vtech zaislu. Fur Real suniuka nauja uz 30 lt. kurio kaina Ciploline virs 200 lt. Turim Bratz 15 leliu, kurios mums kainavo vos 10 lt. visos visai naujos, tik reikia zinoti kur pirkti tuos zaislus. O kur tokia parduotuve yra? As ir kartais nuperku savo suneliui is tokiu parduotuviu zaisliuku ir FP boruzele ,ir FP kaladeles uz kelis lt pirkau,ergoterapini zisliuka,jo megstamu heroju figureles,Bob the buildres masinyciu,o geriausi atradimai buvo uz 20lt nupirkau didele deze lego statybiniu blokeliu ir uz 25lt visiskai nauja dar neispakuota Mega Block Karibu pirato konstruktoriu
Aš irgi perku, gerai nuplaunu su muilu, o kuriu negalima šlapinti nuvalau su spiritu, su ausų krapštuku išvalau visus tarpelius. Nors kiek pirkau visi buvo gana tvarkingi, tad valau tik dėl "šventos ramybės". O plaunu ir valau ir naujus žaislus, juk neaišku kas juos pakavo ir per kiek žmonių perėjo. Tad tikrai nematau jokio skirtumo tarp naujo ir devėto žaisliuko. Na aišku kainų skirtumas akivaizdus, bet tai tik pliusas naudotiems žaisliukams. Juk tikrai ne visi gali nupirkti visą laiką naują žaislą.
Aš perku padėvėtus žaislus ir per SM ir labdarynuose. Išdezinfekuoju ir nematau jokio skirtumo. Po mano vaiko pažaidimo, jis jau po vienos dienos pasidaro daug prastesnės būklės nei kad tam labdaryne
nieko blogo nematau pirkti dėvėtus žaisliukus,esu pirkusi padevėtą elektrinę supynę,žaisliukų neteko pirkti
Barskuciu ir kitu kudikiams skirtu zaislu nepirkau, taciau pirkau virtuve su iranga, siurbli, ivairiu zaislu smulkiajai motorikai lavinti. Dukrytei labai patinka
Kai tik gime maziuke, tai buvau visom keturiom uz naujus zaislus. Bet krize viska pakoreguoja
as perku zaislus cia SM,ir manau kad ir toliau pirksiu (aciu visom mamom pas kurias esu pirkusi
draugai stebesi kad mes turim tiek geru zaislu ir jie dar nesuluze tokiu firmu nauju tikrai neipirkciau
Neperku
As irgi perku is SM ir esam labai patenkinti, ypac tuomet, kai pamatai, kad geros bukles zaisla nusipirkai 60-70 proc. pigiau nei parduotuveje.
O be to, kai eina vaikai i darzelius, tai ten irgi didele dalis zaislu jau buna nuzaisti ir nuciupineti, ir nieko jiems neatsitinka...
as ir pritariu o kodel gi ne padevetas jei jis puikios bukles, nes siuo metu i naujus geru firmu zaisliukus ne kiekvienas iperka
QUOTE(Lobelija @ 2009 04 01, 14:05) O as perku, ir nieko cia blogo nematau, galvojate turguje ir maximoje jie nebuna nučiupinėti, nežine kiek metu ir kur guleje. Žinau kelias parduotuves kuriose veža devetus žaislus visiskai naujus, ir kuo jie skiriasi nuo kitu? Išplaunu ir tiek, draugai stebisi iš kur tiek daug brangių žaislų mes turime. O kam jiems žinoti iš kur. Pvz: Baby born nauja pirkau už 30 lt. Chou Chou lele uz 30 lt. Annabele irgi uz 30 lt. Visos naujos grazios, tikrai nepirkciau parduotuveje tokiu leliu po kelis simtus litu. Turim labai daug nauju Vtech zaislu. Fur Real suniuka nauja uz 30 lt. kurio kaina Ciploline virs 200 lt. Turim Bratz 15 leliu, kurios mums kainavo vos 10 lt. visos visai naujos, tik reikia zinoti kur pirkti tuos zaislus. O kur čia taip... Kokiame mieste... ? O atsakant į temą taip pat nieko blogo tame nematau QUOTE(*Liepa18* @ 2009 11 05, 18:02) [size=1][/color] O kur čia taip... Kokiame mieste... ? O atsakant į temą taip pat nieko blogo tame nematau Baby Anabelle dovanu taip pat pirkau nauja uz 35 Lt QUOTE(braskelina @ 2009 11 06, 19:21) per ta pati SM gali ziuret, buna naujus parduoda pigiau nei parduotuvese
perkam ir SM, ir ebay
O kai atsibos, parduosim
as irgi dabar tik is sm perku zaislai zymiu firmu ir kelis kart pigiau nei parduotuvej o atrodo tikrai ne prasciau....
Perku, va šiandien kaip tik skuduryne radau labai fainą traukinuką medinuką iš raidelių už 5lt (tiesa poros raidelių nėra), bet naujas toks netoli 50 lt kainuoja...
Neperku naudotu, kol kas uztenka tiek kiek prinese dovanu, bet ateityje ka gali zinoti...
Pagrinde cia SM"e esu pirkus naudotus zaislus ir nesu dar nusivylusi, nes parduotuveje nauji kainuoja....
sia sav maximoj zaislams nuolaidos. tai pirkdama naudotus, paskaiciuoju, ar verta. nes cia sm kaineles ispustos
QUOTE(lly @ 2009 12 08, 22:30) Kol kas nepirkau devetu zaislu, nes kaip pastebejo lly, kainos dazniausiai neatitinka kokybes.
Perku tokius zaislus (cia ne i tema lai neisizeidzia mamos
Shuniui draskyti...gerus gaila aukoti sudraskymui ir vipilo istraukimui laukan! O vaikui, gal ir pirkciau - tik jau didesniam, kad i burna nekistu! Nes randu tokiu groziu, kad jokiam "cipoline" ar "rududu" neipirkciau! kaina per didele! Nors labdaryno zaislai naujesni, geresnes bukles irgi jau labai pigiems prilyginami but negali!
Sveiki
As perku naudotus zaisliukus maziukei,bet tik jei jie plasmasiniai ir mediniai,ty lengvai galima desinfekuoti,nuvalyt ir pan,...tiai va neperku medziaginiu savaime aisku del higieniniu priezasciu. QUOTE(Latte1 @ 2009 12 11, 01:40) Sveiki As perku naudotus zaisliukus maziukei,bet tik jei jie plasmasiniai ir mediniai,ty lengvai galima desinfekuoti,nuvalyt ir pan,...tiai va neperku medziaginiu savaime aisku del higieniniu priezasciu. geriau zaislai nauji,kad ir maziau. o brangesnius galima pirkti kartu su vaikais,kad nenusiviltu
Aš perku, dėvėtus žaislus ir tuo labai džiaugiuosi
QUOTE(zydrone11 @ 2009 12 14, 20:48) Pritariu 100% QUOTE(l1nuska @ 2009 02 27, 16:58) sveikos, idomu kaip daro kitos mamytes. ar perka zaisliukus is kitu mamyciu ar taip vadinamose labdarynose? kaip juos po to apdorojate? ar nekenkia vaikiukui? Papildyta: oi, praziurejau kad tokia jau tema yra As pirkdavau zaislus savo maziui isparduotuvese Kaune "Jonelio kiemelyje".Ten-daiktai is ivairiu prekybos centru likuciu,sezoniniu prekiu. Sestadieni buvau Gariunu turgavieteje ,2A 10 vietoje atsidare zaislu isparduotuve zinomu firmu:Lego,Barbie,Dysney,Fisher Price ir t.t.t Dauguma zaislu yra pazeista pakuote,bet kainos tikrai geros. Nemanau,kad apsimoka pirkti parduotuvese,Humanose,kai gali naujus zaislus nusipirkti uz geras kainas.
visada buvau nusistačius prieš padevėtus žaislus,tris vaikus augindama pirkau tik naujus,o va su ketvirtu vaiku keletą ir padevėtų nusipirkau,tai ką galiu pasakyti kai žaislas geros firmos,tai tikrai verta,kaip sakant dirba,urzgia kaip nauji
Na aišku maloniau pirkti naują, išpakuoti, na kaip ir bet kurį daiktą. Bet gerų firmų žaislai tikrai gali atlaikyti ne du ir ne tris vaikus, taigi tikrai apsimoka pirkt, bet aišku visko pasitaiko, kartais nepasiseka. Pati pirkau devėtą žaislą vieną kartą na ir nieko, pažaidėm ir pardavėm
|