Papildyta:
Įdomus daikčiukas kėdei pakepti

patiko dizainas

manau labai fainas uzsiemimas vaikams

fainas stalas:

- 9 tema -
![]() Papildyta: Įdomus daikčiukas kėdei pakepti ![]() patiko dizainas ![]() manau labai fainas uzsiemimas vaikams ![]() fainas stalas: ![]()
is kur sitie groziai??
Man irgi laabai jau fainas Stebukliuku kambarys,toks grynai vaikiskas,spalvingas
woow
koks s grazus kakmbariukas ir kaip fainai nufotkinta viskas
Sveikos mamytes,
Jus tikros ideju generatores ir saunuoles Bet va turiu klausimu visoms toms, kas pirko baldus is "Daug pasauliu"
as irgi dairausi i baltus baldus, idomu butu isgirsti nuomoniu
Stebukle, labai grazu
QUOTE(agnemonas @ 2009 03 03, 12:30) Sveikos mamytes, Jus tikros ideju generatores ir saunuoles Bet va turiu klausimu visoms toms, kas pirko baldus is "Daug pasauliu" Baltu baldu is pusies nepatariu pirkti, nes gali geltonais plemais ismetyti, o balinti baldai is pusies - gerai. Jeigu norite baltu baldu, rinkites is berzo QUOTE(Asta.gru @ 2009 03 03, 18:47) Baltu baldu is pusies nepatariu pirkti, nes gali geltonais plemais ismetyti, o balinti baldai is pusies - gerai. Jeigu norite baltu baldu, rinkites is berzo Aciu, uz ispejima, norim balintu, o ne baltu. Mane labiau domina, ar jie neteplus. Juk vaikai buna aktyvus, landus, kartais ju nesuziuresi, jei tarkim nuteplioja su savo rankutemis ar lengvai nusivalo tie balinti baldai? Be to, idomu butu ir suzinoti apie pacia firma "Daug pasauliu": kaip aptarnavo, ar nevelavo su uzsakymu, ar patenkino pristatytu baldu kokybe, ar lengva buvo patiems juos susirinkti?
Na drisiu ideti ir as savo mazosios kambario remonto viena etapa.
http://public.fotki.com/balile/namas/namas...mbarys/vasaris/ Kambarys yra name, jo dydis - 56m2. Kambarys padalintas i dvi zonas:aktyvia ir pasyvia. Pasyvi yra labiau zalia, o aktyvi balta. Ten tos angos yra spintos-drabuzines, zaislines.
Mergytes, gal ir man kas patars. Reikia rinktis spalvas bei tapetus ar dazus musu merginu kambariukams. Mazajai, tai dar kazka ir ismastau, vaikiskos svelnios splavytes, kokia viena siena geletais ar margais tapetais, plius Ikejos baldziukai
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 01:15) Mergytes, gal ir man kas patars. Reikia rinktis spalvas bei tapetus ar dazus musu merginu kambariukams. Mazajai, tai dar kazka ir ismastau, vaikiskos svelnios splavytes, kokia viena siena geletais ar margais tapetais, plius Ikejos baldziukai Manau, kad leisk jai pagyventi toje violetineje spalvoje. Reikia vaikui jos QUOTE(agnemonas @ 2009 03 03, 12:30) Sveikos mamytes, Jus tikros ideju generatores ir saunuoles Bet va turiu klausimu visoms toms, kas pirko baldus is "Daug pasauliu" mes gruodžio mėnesį užsakinėjome pas juos lovą vaikui. Šiaip tai viskas patiko. Užsisakėme skrajoj. Padarė lovą greičiau, nei tikėjomės. Surinkti tikrai buvo nesunku. Mes užsakinėjome natūralios spalvos lovytę, tad negaliu pakomentuoti dėl blintų baldų QUOTE(jolanty @ 2009 03 03, 23:45) Manau, kad leisk jai pagyventi toje violetineje spalvoje. Reikia vaikui jos Tai zinok ir leisiu gyvent toj violetinej erdvej QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 13:43) Tai zinok ir leisiu gyvent toj violetinej erdvej pirkit dazomus tapietus. Mums buvo beda su vienu tapietu atspalviu. Gavosi per tamsus. Tai ememe ir perdazeme
Dazomu, tai gal nea
Dovis, manau leisk dukrai bent vieną violetinę sieną. O ant tos sienos gali pakabinti didelį didelį veidrodį su tigriniais rėmais arba kelias dukros nuotraukas vėlgi su tigriniais rėmeliais. Tai nugesins tą violetinumą QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 14:39) Dazomu, tai gal nea
Nu dabar jau man patarkite. Užsikamavau dėl sienų spalvos. Ryškių nenoriu, jau pagyvenome jose - užteko ir man, ir vaikams. Spalvotu baldu irgi nenoriu, nes jie tarnaus ilgai. Keisti dažnai galimybių nėra. Spalvas žiūrinėjau tokioje knygoje, kad pagelbėtų. Išsirinkau variantą, kur derinamos tokios spalvos: sienos - medaus (ji tokia gelsvai rusva), baldai - šokoladas rudas + kreminė. Kaip minimalų paryškinimą galima dėti avietinio (na kokią vazelę ar pagalvėlę). Problema ta, kad nerandu tokios splavos dažų paletėje. Iš kitos paletės rinktis negaliu (yra tam tikrų niuansų). Ta medaus spalva turi būti ryškenės už kreminę. Visi mano variantai toje paletėje arba "nužaliuoja", arba turi oranžinio atspalvio. Ir nežinau su kuria spalva mažiau rizikos - ar ta, kuri pagaminta iš geltonai žalių variantų, ar iš geltonai oranžinių. Ar geriau išvis žiūrėti švelniai rusvą kambarį, nes geltonai rusvo nerandu. Net nežinau ar ką supratote
QUOTE(Redos @ 2009 03 04, 14:57) Spalvas žiūrinėjau tokioje knygoje, kad pagelbėtų. Kokia knyga? Man ir idomu butu pavartyt kazka panasaus
Taip taip, as irgi baigiu nuprotet : Dar kai visam namui reikia spalvas ir medziagas parinkti
labai,
labai prasysiu patarimo;:)) negaliu apsispresti kokia parinkti mergaites kambario baldu plokste, man labai patinka Termopal blizgios salotines ir gelsvos derinys, bet labai bijau del praktiskumo, gal kam teke susidurti su baldais is blizgios plokste? karkasas naturalios medzio splavos, neapsisprendziu tik del fasado:)) labai dekui uz patarimus;;)) QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 14:39) O tapeta, matai ir zinai, patinka jis tau ar ne. Varciau kazkurio gamintojo nauja kataloga, tai yra tu violetiniu pasirinkimas. Bet ta violetine, tai tokia tikra ryski violetine, ne kokia pienu paplaukusi. Neisivaizduoju kaip ji tam kambary gyvens.vyras , tai isvis pakraupes nuo tos idejos Oi neapsirikit su tom ryškiom spalvom. Papildyta: QUOTE(jolanty @ 2009 03 04, 00:45) Viena mano pažįstama dar būdama moksleivė savo kambario sienas, kol tėvai buvo išvažiavę, persidažė tamsiai žaliai - norėjosi... Deja labai greitai suprato, kad tai nebuvo toks jau puikus sumanymas. Taigi jei nėra noro greitu laiku daryti kito remonto, geriau su kai kuriomis vaikų fantazijomis atsargiau.
O tai kaip vaikui paaiskinti,kad jo norima spalva yra netinkama? Cia jau ne apie detales kalba eina, o apie siena.
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 20:55) O tai kaip vaikui paaiskinti,kad jo norima spalva yra netinkama? Cia jau ne apie detales kalba eina, o apie siena. Aš tai leisčiau įgyvendinti savo dukros ilgai turėtą svajonę gyventi tokiame kambaryje kokiame ji nori... kas ta viena siena, gal po dviejų - trijų metų perdažysit, jei ji norės, juk nesunku. O padarysit pagal suaugusiųjų supratimą apie spalvas, jų derinius ir dukra sėdėdama tame kambaryje svajos kaip jai būtų gera violetiniam pasauly Aišku, čia tik mano požiūris QUOTE(ingridukas0506 @ 2009 03 04, 17:12) labai, labai prasysiu patarimo;:)) negaliu apsispresti kokia parinkti mergaites kambario baldu plokste, man labai patinka Termopal blizgios salotines ir gelsvos derinys, bet labai bijau del praktiskumo, gal kam teke susidurti su baldais is blizgios plokste? karkasas naturalios medzio splavos, neapsisprendziu tik del fasado:)) labai dekui uz patarimus;;)) Na jei jau rinksites tokius ryskius baldus bent jau sienas darykit baltas arba labai svelnaus atspalvio... plokstes spalva cia jusu skonio dalykas jei tinkamai viska suderinsite bus super. siaip ant blizgios plokstes labai greit prilimpa pirsciukai, turekit uomenyje,kad su skudureliu daug reiks lakstyt..... pvz. pas mano tevus vaiku kambaryje, is baldu tik viena virsutine spintele blizgios melsvos plokstes, o visi kiti baldai rudi , tai labai pagyvina kambari.
labai aciu uz patarima:) kai isirengsim kambariuka butinai pasirodysime:)
QUOTE(agnemonas @ 2009 03 03, 13:30) Bet va turiu klausimu visoms toms, kas pirko baldus is "Daug pasauliu" QUOTE(Gija* @ 2009 03 03, 14:16) Mes pirkome iš Daug pasaulių baltus baldus dukrytei (lovą, spintelę, staliuką su kedutėmis). Aš esu labai patenkinta, nieko baldams nenutiko, nors dukra tvarkos nelabai mėgsta
Dovis, dar vieną mintį pasakysiu dėl tavo dukrytės kambario... Surask internete būtent violetinį kambarį su tokia ar panašios spalvos sofa į jos turimą ir parodyk savo mergytei
QUOTE(smiltupe @ 2009 03 05, 10:47) Labai patiko šis stalas.Kaip manot gal užtektų stalą nutept paprastais juodais dažais,ar čia kokie nors spec dažai reikalingi,kad paišyt paskui butų galima Gal ten kažkokia spec. danga priklijuota... QUOTE(smiltupe @ 2009 03 05, 10:47) Labai patiko šis stalas.Kaip manot gal užtektų stalą nutept paprastais juodais dažais,ar čia kokie nors spec dažai reikalingi,kad paišyt paskui butų galima QUOTE(Nerytė @ 2009 03 04, 21:00) bet kas idomiausia,kad toks staliukas pardavime yra tik melynas o ir visai draugu chebrai uztenka vietos... QUOTE(jeila @ 2009 03 05, 14:02) bet kas idomiausia,kad toks staliukas pardavime yra tik melynas o ir visai draugu chebrai uztenka vietos... kalbi apie PL ikeja? nes as per paieska kai ieskojau IKEJOS tu staloiuku (tik mane domino kvadratinis), lenkijoj buvo tik raudoni, o kitose salyse ir melyni ir zali
neblogu lovu variantu radau sta cia:
http://www.childreninteriors.net/index.php/pageid/399
Stebukle, super vaikų kambarys
QUOTE(Dovis @ 2009 03 03, 23:15) manau violetinė spalva gražu, tik ne visos sienos. Ir ta sova tigrinė tiks, bus kaip akcentas, prie jo galit dar paderint kokią lempą ar vazelę. Jei jau taip norisi, kad ir sofa būtų violetinė, tai suraskit tai sofai violetinį užtiesalą ir viskas, kai nusibos nuimsit. QUOTE(KristinaP12 @ 2009 03 04, 14:40) Dovis, manau leisk dukrai bent vieną violetinę sieną. O ant tos sienos gali pakabinti didelį didelį veidrodį su tigriniais rėmais arba kelias dukros nuotraukas vėlgi su tigriniais rėmeliais. Tai nugesins tą violetinumą Būtent QUOTE(Shania @ 2009 03 05, 11:53) Mes pirkome iš Daug pasaulių baltus baldus dukrytei (lovą, spintelę, staliuką su kedutėmis). Aš esu labai patenkinta, nieko baldams nenutiko, nors dukra tvarkos nelabai mėgsta Aciu uz pasidalinta patirti QUOTE(Nerytė @ 2009 03 05, 17:12) del tokiu menkniekiu neverta gaist laiko... vistiek tie staliukai neilgam
Aciu visoms uz komentarus Stebukliuku kambariui
O kas del baldu... ilgai galvojom ka pirkt, bet pagalvojau, jei jie man senuose namuose "sudroze" nauja vaiku komplekta per 2 menesius, tai dabar tikrai neverta nauju pirkt. Todel pati konstruoju QUOTE(jeila @ 2009 03 05, 16:34) del tokiu menkniekiu neverta gaist laiko... vistiek tie staliukai neilgam zinoma, kad neverta, bet jei yra pasirinkimas tai kodel neissirinkti QUOTE(Stebukle @ 2009 03 05, 17:35) Aciu visoms uz komentarus Stebukliuku kambariui O kas del baldu... ilgai galvojom ka pirkt, bet pagalvojau, jei jie man senuose namuose "sudroze" nauja vaiku komplekta per 2 menesius, tai dabar tikrai neverta nauju pirkt. Todel pati konstruoju QUOTE(Stebukle @ 2009 03 05, 18:35) Aciu visoms uz komentarus Stebukliuku kambariui O kas del baldu... ilgai galvojom ka pirkt, bet pagalvojau, jei jie man senuose namuose "sudroze" nauja vaiku komplekta per 2 menesius, tai dabar tikrai neverta nauju pirkt. Todel pati konstruoju jusu vaiku nuotraukytes ![]() ![]() ![]() ![]()
Man irgi sitas kambariukas labai patinka toks jaukus ,mielas
|