Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Pavasario šaukliai!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vicious Vici
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 09, 15:49)
kad ne. tiesiog sufokusuota i pirma plana, o antras labai ispaukes, tai taip ir atrodo. tas pasiekiama placiai atverus diafragma arba dar pasirinkus tinkama atstuma tarp 1 ir antro plano (plius atitinkama diafragma).

sakai g.gif nu daug tokių fonų akis regėjo, na bet šis labai jau toks... kaip čia pasakius... norėtųsi pamatyti paprasta muiline ar su nuimtais parametrais užfiksuotą tą foną, kad tikrai patikėti ir pamatyti kas ten, nes dabar labai dirbtina, net labai...
Gaziulka
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 09, 16:21)
sakai g.gif nu daug tokių fonų akis regėjo, na bet šis labai jau toks... kaip čia pasakius... norėtųsi pamatyti paprasta muiline ar su nuimtais parametrais užfiksuotą tą foną, kad tikrai patikėti ir pamatyti kas ten, nes dabar labai dirbtina, net labai...
*

"tokiu fonu" cia kokius turi omeny? isplaukusiu?
nes nu as zmogus kiek fotografuojantis, tai man cia tipiskiausias pvz isplauto fono (kur siaip jau yra sakos/medelis ar kzk pan). absoliuciai nieko itartino.
Dovile88
o ir vel konkursiukas, nu kaip as ju laukiu, rolleyes.gif blush2.gif ziuriu dar spesiu sudalyvaut, vel kaip tycia suzinau paskutine minute, gerai, kad yra kas pranesa biggrin.gif paziurejau foto nu visos tokios grazios ir taip kvepia pavasariu wub.gif
Rustė
QUOTE(Balanda @ 2009 03 09, 16:21)
Čia visžalis augaliukas,jei neklystu,mėlynės
user posted image  mirksiukas.gif
*

čia bruknės manyčiau, arba meškauogės smile.gif
Restar
Šiaip tai man liūdnoka, kad tvirtinamos nuotraukos, kurios visai neatitinka temos sad.gif. Ar Briusely, ar Vilniuje, ar Dubline vis tiek pavasario pati pradžia nors ir skiriasi, ne vienu metu prasideda, bet yra pradžia.

Balsuosiu tik už atitinkančias temą, t.y. šauklius ir pirmuosius pavasario požymius, o ne tulpes, narcizus, pienes ir pan. Yra kelios dėmesio vertos nuotraukos, nors kad "uch, ach", tai ne šį kartą ax.gif .
Rudaakė
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 09, 15:27)
Aha, aha... panagrinėkim hihihi.gif  šią foto wub.gif , koks įdomus fonas, dirbtinai padarytas g.gif , nes man ten kaip šakelių šešėliai mastau.gif
user posted image
*

nieko itartino nematau, tiesiog fotografuota manau ne su "muiline" 4u.gif
Rustė
user posted image

va įdėjo augalą, kurio laukiau - žalčialunkis - nuodingiausias augalas Lietuvoje tongue.gif
bet žiedai pasakiški

ši foto iš interneto http://lt.wikipedia.org/wiki/Paprastasis_%...l%C4%8Dialunkis

user posted image
Balanda
QUOTE(Rustė @ 2009 03 09, 17:40)
*

Aha,tikrai bruknės smile.gif
http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...l%3Dlt%26sa%3DN
dzūkė
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 09, 15:49)
kad ne. tiesiog sufokusuota i pirma plana, o antras labai ispaukes, tai taip ir atrodo. tas pasiekiama placiai atverus diafragma arba dar pasirinkus tinkama atstuma tarp 1 ir antro plano (plius atitinkama diafragma).
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 09, 15:58)
Prieš kritikuodamos pirmiausia apsilankykite ir paskaitinėkite fotografuojančių sm temose ir viskas pasidarys daug aiškiau, nereikės be reikalo kabinėtis
*

Čia ne kritika ir tuo labiau nesikabinėjimas - šiaip įdomu rolleyes.gif , tas antras planas, nei dangus g.gif , nei žolė ar gamta...

Nesu praktikuojanti, bet šiokį tokį supratimą turiu... ir kas įdomu to ir klausiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 03 09, 16:40)
*

Ten prie boružių g.gif , aš pamaniau, kad bukmedis unsure.gif
Gaziulka
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 09, 18:14)
Čia ne kritika ir tuo labiau nesikabinėjimas - šiaip įdomu  rolleyes.gif , tas antras planas, nei dangus g.gif , nei žolė ar gamta...
*

manau, 2 planas - paprasciausios sakeles dangaus fone.
l'eau
Aha, aha... panagrinėkim hihihi.gif  šią foto wub.gif , koks įdomus fonas, dirbtinai padarytas g.gif , nes man ten kaip šakelių šešėliai mastau.gif
user posted image
*

fotografuojant macro režimu (kai akcentuojamas mažas objektas) fonas visada toks išeina smile.gif
Karbynė
Visaip galima dėl to fono kai "pasikrapštai" su nustatymais. Galiu pridėti konkrečiais pavyzdžiais. Štai jums vaizdai daryti "muiline" - canon powershot a95. Programulka tik mažinta ir rėmas dėtas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pasidomėkit nors kiek a vis tik prieš...na tiesiog visišką nesupratimą demonstruojant...na tokį visišką visišką, kad nelieka ką pasakyti
dzūkė
QUOTE(l'eau @ 2009 03 09, 18:49)
fotografuojant macro režimu (kai akcentuojamas mažas objektas) fonas visada toks išeina smile.gif
*

biggrin.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(Karbynė @ 2009 03 09, 19:11)
Visaip galima dėl to fono kai "pasikrapštai" su nustatymais. Galiu pridėti konkrečiais pavyzdžiais. Štai jums vaizdai daryti "muiline" - canon powershot a95.

pasidomėkit nors kiek a vis tik prieš...na tiesiog visišką nesupratimą demonstruojant...na tokį visišką visišką, kad nelieka ką pasakyti
*

Esu visiška nesusipratėlė, bet pateiktose nuotraukose nieko identiško ar net panašaus nematau su aptariama foto smile.gif
l'eau
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 09, 19:34)
biggrin.gif ačiū 4u.gif
Esu visiška nesusipratėlė, bet pateiktose nuotraukose nieko identiško ar net panašaus nematau  su aptariama foto smile.gif
*

panašu tai, kad pirmam plane koks nors mažas objektas, o fonas išplaukęs smile.gif
Balanda
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 08, 22:31)
o man atrodo kad si karta, daugiau megeju nuotrauku  4u.gif  ir to dziaugiuosiu thumbup.gif  kad visos nuotraukos labai grazios ir be fotosopo.Gal ir yra keleta tokiu,bet nors ne taip smarkiai issiskyria is visu. mirksiukas.gif
*

Man irgi tai patinka bigsmile.gif Ir mažiau tikimybės,kad nuotrauka vogta.Peržiūrėjau fotokonkursą apie vandenį,ir radau vieną foto,gavusią nemažai balsų,kurią buvau seniai seniai ant darbastalio net užsidėjus cool.gif
Cukraus pudra
user posted image
*

l'eau, ne apie išplaukęs fonas sukėlė abejones ar smalsumą
Karbynė
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 09, 19:34)
Esu visiška nesusipratėlė, bet pateiktose nuotraukose nieko identiško ar net panašaus nematau  su aptariama foto smile.gif
*

o aš aptariamoje nuotraukoje nekalbant apie estetinį vaizdą nematau nič nieko keisto, nes viskas iki kruopos elementaru ir aišku (kaip tai padaroma net su "muiline" ir kodėl fonas atrodo kaip atrodo). Vaikų darželis. Na taip, reikėjo ne tik mygtuką paspaust, bet ir nustatymus pasireguliuot, pasistengt...gal tai ir yra nenatūralu hihihi.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Balanda @ 2009 03 09, 19:50)
Man irgi tai patinka  bigsmile.gif Ir mažiau tikimybės,kad nuotrauka vogta.Peržiūrėjau fotokonkursą apie vandenį,ir radau vieną foto,gavusią nemažai balsų,kurią buvau seniai seniai ant darbastalio net užsidėjus  cool.gif
*

nejaugi zmones taip nori laimeti net vogia nuotraukas,arba ne turi fotoaparato doh.gif o tu pranesk Rustei ta informacija ax.gif
dzūkė
QUOTE(Karbynė @ 2009 03 09, 20:05)
o aš aptariamoje nuotraukoje nekalbant apie estetinį vaizdą nematau nič nieko keisto, nes viskas iki kruopos elementaru ir aišku (kaip tai padaroma net su "muiline" ir kodėl fonas atrodo kaip atrodo). Vaikų darželis. Na taip, reikėjo ne tik mygtuką paspaust, bet ir nustatymus pasireguliuot, pasistengt...gal tai ir yra nenatūralu  hihihi.gif
*

o aš matau ax.gif ir mėtykit pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif kiek norit - aš matau smoke.gif
Karbynė
Paaiškinu - esu kone įsitikinus, kad ten yra tos pačios šakelės, jokie ne šešėliai ir ne nenatūralūs stebuklai biggrin.gif Taip sufokusuota ir tiek. Elementarno (labai elementarno) Vatson 4u.gif Pasibandykit atkakliau ir jums taip gali gautis wink.gif
Maistu nesimėtau smile.gif
dzūkė
Dar viena thumbup.gif idėja biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2009 03 09, 20:23)
*

Niekonežinau, niekonežinau cool.gif
Karbynė
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 09, 20:29)
Niekonežinau, niekonežinau cool.gif
*

očevidno tongue.gif
Žanė
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 08, 20:57)
Jeigu tavo favoritės tokios ax.gif  - manau tikrai iš savųjų ką nors atrinktum, nesikuklink mirksiukas.gif
*

va iš tos serijos, bet nedėjau. pasimestų ji toj masėj, šiaip tik pasirodau. eini eini, pilka, šlapia, tik duobės asfalte... ir randi tokį mažą kopūstėlį prie Gedimino pilies sienos biggrin.gif
user posted image
dzūkė
QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 20:49)
va iš tos serijos, bet nedėjau. pasimestų ji toj masėj, šiaip tik pasirodau. eini eini, pilka, šlapia, tik duobės asfalte... ir randi tokį mažą kopūstėlį prie Gedimino pilies sienos biggrin.gif
*

... bet kažkurią įdėjai rolleyes.gif

Visai gražu pastebėti ir tokį kopūstėlį 4u.gif
Žanė
va kokia smagi įdomi foto biggrin.gif
user posted image

dzuke, ačiū. aš pradedančioji, tik kritikuoti moku hihihi.gif juokauju žinoma.
Papildyta:
va dar vienas pavasario daigas "šiukšlyne". man smagu wink.gif
user posted image
Papildyta:
kokia čia gėlytė? user posted image graži fotografija, tik įdomu, ar čia krokas irgi? spalva tokia stulbinanti... ir dar ta geltona, kur aukščiau dėjau, įdomu, kokia gėlytė?
kai ginčyjotės, ar mėlynės, ar spalnguolės ten, ar dar kažkas, pasijaučiau gryna miesčionka, nieko nežinau unsure.gif
Papildyta:
dar viena nauja šauklių foto smile.gif
user posted image
AJ.
QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 22:36)

kokia čia gėlytė? user posted image graži fotografija, tik įdomu, ar čia krokas irgi? spalva tokia stulbinanti...

*

Taip, krokas. Ju buna keliu spalvu.
VI-VA-VI
QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 21:36)
*

grazi thumbup.gif
dzūkė
QUOTE(AJ. @ 2009 03 09, 21:51)
Taip, krokas. Ju buna keliu spalvu.
*

irnesakyk.gif čia ir spalvos truputį 'pareguliuotos'.
VI-VA-VI
QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 21:36)
*

o nam si nuotrauka labai grazi thumbup.gif
Olaiva
sunku bus,kai reiks pačias pačiausias pasirinkti poryt doh.gif
Valetta
sita thumbup.gif
user posted image
wub.gif
Gaziulka
sita anksciau ar veliau turejo ten atsirasti. ir be abejo, susluoti kruvele balsu thumbup.gif
dzūkė
QUOTE(Valetta @ 2009 03 09, 22:10)
*

Aš irgi įlindau pasižiūrėt naujų bijau.gif , bandyta kažkas daryt, bet ji man kažkodėl baisoka pasirodė unsure.gif

Nepykit, doh.gif aš visai be skonio unsure.gif
Cukraus pudra
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 09, 22:20)

Nepykit, doh.gif  aš visai be skonio unsure.gif
*

aš irgi blush2.gif

nelabai suprantu kas ten pavasario šauklys g.gif
narcizai, kaip ir pavasario akcentas, bet... aplink sniegas, o keli nabagėliai narcizai "paskutiniai"nupjauti g.gif ir mergaitė ne pavasariškai ryški, o žiemiškai balsva
VI-VA-VI
sita  thumbup.gif
*

tai kad laiko geles dar ne reiskia kad pavasaris doh.gif sniegas dar blizga,matosi kad saltis. doh.gif manau kad si nuotrauka visiskai neatitinka konkursui schmoll.gif schmoll.gif
Balanda
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 09, 21:08)
nejaugi zmones taip nori laimeti net vogia nuotraukas,arba ne turi fotoaparato doh.gif o tu pranesk Rustei ta informacija ax.gif
*

Tai va,kad jau neturiu išsisaugojus tos nuotraukos,o konkurse ji dar ir truputį apkarpyta buvo.Vakar dar pasikuičiau po internetą,iš kur gražias nuotraukas dažniausiai renkuosi,bet neradau.Kur jau čia atsiminsi,kur ją buvau radus unsure.gif

Rudaakė
sita  thumbup.gif
user posted image
wub.gif
*

man ji visai neipatinga, kazkaip nelabai siejasi su konkurso tema.....
VI-VA-VI
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 09, 22:38)
nelabai suprantu kas ten pavasario šauklys  g.gif
narcizai, kaip ir pavasario akcentas, bet... aplink sniegas, o keli nabagėliai narcizai "paskutiniai"nupjauti  g.gif  ir mergaitė ne pavasaryškai ryški, o žiemiškai balsva[/i]
*

sutinku su tavim drinks_cheers.gif kai pamaciau galvoju samone prarasiu verysad.gif cia tikra ziema doh.gif doh.gif geliu parduotuvei visada pavasaris biggrin.gif
Rustė
QUOTE(Balanda @ 2009 03 09, 22:44)
Tai va,kad jau neturiu išsisaugojus tos nuotraukos,o konkurse ji dar ir truputį apkarpyta buvo.Vakar dar pasikuičiau po internetą,iš kur gražias nuotraukas dažniausiai renkuosi,bet neradau.Kur jau čia atsiminsi,kur ją buvau radus  unsure.gif
*

tai pažiūrėkite į konkursą, atpažinsite - prašau man AŽ

aš žinau vieną.

bet ji nesurinko tiek balsų, kad kažką keistų jos pašalinimas.
tebūnie autorei ant sąžinės triniti.gif
astisius
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 09, 23:41)
tai kad laiko  geles dar ne reiskia kad pavasaris doh.gif sniegas dar blizga,matosi kad saltis.  doh.gif manau kad si nuotrauka visiskai neatitinka konkursui schmoll.gif  schmoll.gif
*

kaip ir sutinku....bet gal čia atseit šaukia, laukia pavasario? g.gif bet man ji jau tokia dirbtina....nugludinta....
Vicious Vici
QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 20:49)

nu va kai normaliai išplaukęs fonas, tai ir kibti nereikia, o prie to aš prikibau, nes jau persistenta (mano manymu) ax.gif bet gal kitiems patinka g.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 09, 22:20)
Aš irgi įlindau pasižiūrėt naujų bijau.gif  , bandyta kažkas daryt, bet ji man kažkodėl baisoka pasirodė unsure.gif

tai aš irgi su tavim į sąrašą drinks_cheers.gif
VI-VA-VI
QUOTE(astisius @ 2009 03 09, 22:46)
kaip ir sutinku....bet gal čia atseit šaukia, laukia pavasario? g.gif bet man ji jau tokia dirbtina....nugludinta....
*

idomu ar ji liks konkurse? tai tada bus visiska nesamone doh.gif
Vicious Vici
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 09, 22:52)

gi jau patvirtinta g.gif
astisius
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 09, 23:52)
*

unsure.gif Ta prasme? Jei Rustė įdėjo, tai matyt atitinka...... doh.gif
Rustė
*

liks, realiai tinkama, mergina išėjo ieškoti pavasario.

kitos, kur kačiukai, gėlės sniege mažai kuo skiriasi g.gif

nepatinka, nebalsuokit, nu kas verčia smile.gif
Papugele
QUOTE(astisius @ 2009 03 09, 23:46)
kaip ir sutinku....bet gal čia atseit šaukia, laukia pavasario?  g.gif

Jei ir nesaukia, tai greit sauks is salcio, su balerinos sijonu pusnyne biggrin.gif
astisius
QUOTE(Rustė @ 2009 03 09, 23:54)

kitos, kur kačiukai, gėlės sniege mažai kuo skiriasi  g.gif

*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nors pavasario galima išeit ieškot ir žiemos pradžioj....ai tiek to, būkim draugiškos 4u.gif
Cukraus pudra
*

nesakyčiau, kad nesąmonė. nes fotografija nėra prasta. idėja irgi. gal tiesiog "neišpildyta" iki galo. na, mergaitė bent jau išsižiojusi galėjo būti, kad tikrai šauktų... jei foto daryta dabar, tai pasirinkimas mažas, arba sniegas arba "šiukšlynas" ir manau, geriau jau lipt į sniegą ir šaukt tą pavasarį.

bet, jei tinka iš sniego lendanti snieguolė turi tikt ir šita. gi tas pats sniegas. jei tinka narcizai, turi tikt ir šita. tai mano nuomone į temos rėmus kaip ir tinka, o toliau lieku prie nuomonės išsakytos anam poste, kad šauklio man reikia ryškaus.
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 03 09, 22:54)
kitos, kur kačiukai, gėlės sniege mažai kuo skiriasi  g.gif
*

niekas ne vercia balsoti, biggrin.gif bet Ruste, tai dabar visi prasides statyti nuotraukas su gelemis rankose ir saukti pavasari, dar su rogutemis lotuliukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(astisius @ 2009 03 09, 22:55)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif nors pavasario galima išeit ieškot ir žiemos pradžioj....ai tiek to, būkim draugiškos 4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet narcizai bent jau mūsų miestelio prekyvietėse žiemomis nepardavinėjami.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.