va,ant PC Panorama yra iškaba apie Pavasarines nuolaidas, po ta iškaba "skrenda" GELTONI lapai
Taip,kad... ko gero ta foto,kur moteris su narcizais irgi pavasarinė
šiaip pavasario supratimas ir jam skirtos spalvos ko getro labai suptilus dalykas
va,ant PC Panorama yra iškaba apie Pavasarines nuolaidas, po ta iškaba "skrenda" GELTONI lapai Taip,kad... ko gero ta foto,kur moteris su narcizais irgi pavasarinė QUOTE(Stebukle @ 2009 03 10, 15:01) Žinot, jei jūs taip komentuojat visos "žinovės" į "temą" NUOTRAUKŲ aptarimas... tai nenuostabu kad daug kas siuncia nuotraukas ne i tema Apie apranga vaiku kalbama kitam skyrelyje, apie tai kas priziuri vaikus- mamos ar giminaites; kur vezat vaikus ir kada juos vezat irgi kitam skyrelyje... tai arba pacios kalbekit i tema, arba visai nieko nerasykit atsiprašau, jūsų postas irgi ne į temą.
šitos
pavadinimas QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 14:57) kovo pradžioj/pabaigoj bent kartą esate išvežusi neapkamšytą, tiesiog paguldytą į vežimėlį be striukės ir pirštinyčių, tik su plonu megztuku? Labai gerai pamenu 2000 metu pavasari, kai per Velykas (berods pati balandzio pradzia gal jau atstok tu nuo to vaiko vezimuke, ka....
ačiū kad atsakėte
kadangi nemažai nuotraukų vaizduoja tiesiog pavasarį/vasarą o ne pavasario šauklius tai ir nestebina kad yra nuotraukų darytų namie ar ne lietuvoje, manau kad visis turi gražių tiesiog pavasario ar vasaros nuotraukų ir nori jas parodyti peperoni, aš balsuosiu už pavadinimą ir aprašymą atitinkančias nuotraukas QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 15:28) na ir puiku kam tada nuo konkurso pradzios nuolat kalbet apie ta pacia foto... kam jinai patiks - vis vien balsuos uz ja - arba atvirksciai
aš ieškojau šalpusnių, bet matyt dar mano krašte nežydi
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 10, 15:33) na ir puiku kam tada nuo konkurso pradzios nuolat kalbet apie ta pacia foto... kam jinai patiks - vis vien balsuos uz ja - arba atvirksciai kodėl čia taip nusprendėt kad kalbu apie konkrečią nuotrauką? jums kuri nors sukėlė įtarimų kad neatitinka temos ar fotografuota ne lauke? QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 15:34) šiemet jokių šalpusnių dar nė su žiburiu nerasi, bent pas mus bet vis tiek džiaugiuosi yra iš ko rinktis labai gražių yra foto QUOTE(Naktibalda @ 2009 03 10, 15:38) šiemet jokių šalpusnių dar nė su žiburiu nerasi, bent pas mus ta nuotrauka, kur su šalpusniais ant vežimėlio manau pakankamai aišku kad ne vyresnė nei savaitės
Jooo, man šalpusniai irgi suuuper
QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 15:36) kodėl čia taip nusprendėt kad kalbu apie konkrečią nuotrauką? jums kuri nors sukėlė įtarimų kad neatitinka temos ar fotografuota ne lauke? oj kaip idomu? deja turiu nuvilt... ir kam cia dabar apsimetinet QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 10, 15:41) nebūtinai. sniegenos jau žydi. dar ant mūsų kapų balta gėlytė kažkokia pražydo. net tikrinau ar nesivaidena gal kažkur dar kas nors jau džiugina QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 15:42) ta nuotrauka, kur su šalpusniais ant vežimėlio manau pakankamai aišku kad ne vyresnė nei savaitės gerai gerai QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 10, 15:47) Pati esu dviejų vaikų mama, kai balsuoju nepuolu balsuoti vien todėl kad ten vaikas, pirmiausia man nuotrauka turi patikti, nesvarbu ar tik gamta ar su gyvūnu ar su vaiku. Šitam konkurse kiek kol kas nuotraukų mačiau ir už kurias planuoju balsuoti kol kas nėra nė vieno vaiko. Tai kad esu mama, dar nereiškia kad toliau vaikų nieko nematau. Esu platesnių pažiūrų, vaikai lieka vaikais, o aš stengiuosi būti neužsisėdėjus tarp 4 sienų As tai nesistengiu, mano toks gyvenimo budas, kad tarp keturiu sienu niekaip neissitenkam. O SM man asmeniskai- svetaine man kaip mamai, o ne kaip libertalei ar kosmonautei. Jeigu Jums kitaip- tai Jusu reikalas. Kaip ir Jusu reikalas balsuoti uz ka norit. Ir leisti kitiems tureti savo nuomone. Kitaip galiu imti ir suabejoti tuo "paziuru platumu". Del aprangos pavasari- labai skirtingu foto esama mano fotoalbumuose. Jei nuotraukos darytos Hong Konge, Tokijuj, Romoj ar pan. - vaiku apranga labai lengvute. Nors turiu ir musu krastu - vienu metu foto is Rygos ilankos- vaikas su teciu atsisagste striukes ir atsiraitoje kelnes braido juroje. Ner gi pasakyta, kad butinai pavasaris Lietuvoje turetu buti nuotraukose.
Pas mus kol kas snieguolės nežydi,nebent galėtum fotkinti tik žolę lendančią iš po sniego.Buvo 106 nuotraukos liko 105
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 10, 15:44) tikrai, ko apsimenėt ir sukt detektyvus? nepatinka - tiesiog neatsakinėkit į klausimą, o nesikabinėkit arba atvirai sakykit jei kuri sukėlė įtarimą kas mane domino - jau paklausiau rustės, tiesa ne į viską atsakė tai tiesiog po konkurso dar kartą paklausiu autorių. kam čia iš karto detektyvai QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 15:48) QUOTE(Peperoni @ 2009 03 10, 15:44) tikrai, ko apsimenėt ir sukt detektyvus? nepatinka - tiesiog neatsakinėkit į klausimą, o nesikabinėkit arba atvirai sakykit jei kuri sukėlė įtarimą O gal tiesiog pradekim gerbt kitu zmoniu laika ir savanoriska darba (kalbu apie Ruste), uzuot nuolat ieskoje tamsiojoj slieku? QUOTE(Peperoni @ 2009 03 10, 15:51) O gal tiesiog pradekim gerbt kitu zmoniu laika ir savanoriska darba (kalbu apie Ruste), uzuot nuolat ieskoje tamsiojoj slieku? tai ir neieškokit, nieks neverčia to daryt QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 15:55) tai ir neieškokit, nieks neverčia to daryt I klausima apie ora ir apranga atsakiau, i klausima apie abejones irgi atsakiau.... reik skaityt atidziau
'smagesnes' temos turbut visame forume nebesurasi...Paskaicius komentarus ir taip vadinamus 'aptarinejimus' praeina noras dalyvauti.
O tai dėl kokio prizo vyksta konkuravimas? galų gale Bus koks pakvietimas į kiną ar dar kažkas
gal sukelsiu veja, bet siaip galiti posta ignoruoti jai kas negerai, bet astidarau puslapy pasigrozeti nuotraukelmis, ir uzkliuvo akis kad yra dvi beveik viedos foto tik gal sakyciau viena is arciau kita is toliau ar kitu kampu bet mintis ideja tokios pacios , kalbu apie tas zolytes lendancias is aksfalto ir su siek tiek sniogo o gal greiciau leduko aplinkui, kaip cia taip iseitu? vienas nickas dvi foto?ar sutapimas dvieju mamyciu ta pati mintis?
na taip bet tas ziedelis nelabai krenta i aky bent jau fonas jo kitoks
na mamulės ir pasipykot. mamulės todėl, kad forumas vadinasi supermama
nelabai man patinka kai kurios diskusijos, kur viską susumavus mintis eina tokia: nieko nevertos tos vieno pykšt mygtuko muilinėj paspaudimo nuotraukos, kurias padaro mama, auginanti vaiką, nieko apart jo nematanti, tik užsidariusi tarp keturių sienų... na, aš aišku čia sutirštinau, ir daug citatų į vieną surinkau, bet vaizdelis ir mintis panaši man rodos, kad nelabai gražiai čia išsakoma, ką? truputėlį daugiau pagarbos norėtųsi, čia juk supermama forumas. QUOTE(dzūkė @ 2009 03 09, 22:20) aha ir man kažkaip ne... QUOTE(alfa159 @ 2009 03 10, 08:46) ........ Man susidare ispudis- yra mamyciu grupe, kurios siuncia foto, kad parodyti savo beibius ir ju nuotaikas, bet nieko nelaimi, ir yra besidominciu fotografija grupele (megeju ar profu), kuri varzosi tarpusavyje del prizo. Na stai- mazdaug saiskinau savo pozicija, gal kas suprato. jūsų nuomonė labai įdomi, verta dėmesio ir man įdomu ją skaityt, ir iš dalies sutikti. aš beje balsuoju ir už gražiai žibantį pagaliuką, ir už vaikiuką, žvelgiu, kaip nuotaika pagauta. einu pasidairysiu, mažu bus naujų kadrų su šaukliais. Papildyta: QUOTE(liumcikas @ 2009 03 10, 18:32) na taip bet tas ziedelis nelabai krenta i aky bent jau fonas jo kitoks čia apie šią kalbi, kad panaši į tą, kur seniau kažkada buvau įkėlusi, kad tinka šauklių temai? ![]() man irgi labai panašu. bet prisipažinsiu, vaikščiodama ir ieškodama pumpuriukų, irgi mačiau lygiai tokius pačius augaliukus, tik nefotkinau, nes žinojau, kad tokie jau yra ir mano favorituose manau tokių augaliukų dabar galima rast. bet pripažįstu, kad panašumas foto yra
Tai ir kačiukų daug prifotkinta yra, irgi sakysit, kad tas pats autorius?
Gi matosi, kad aplinka kitokia... ![]() ![]() Vienoj lapai matosi, kitoj matosi, kad 2 kuokšteliai samanų, pagrindo tekstūra kitokia. Neieškokit kriminalų QUOTE(himalaia @ 2009 03 10, 19:03) Tai ir kačiukų daug prifotkinta yra, irgi sakysit, kad tas pats autorius? Gi matosi, kad aplinka kitokia... ![]() ![]() Vienoj lapai matosi, kitoj matosi, kad 2 kuokšteliai samanų, pagrindo tekstūra kitokia. Neieškokit kriminalų manau ir žmogaus užklausimas draugiškas buvo... Papildyta: gražus kadras. čia obelis, ar ne? įdomu, kada jos žydi. ne visai šauklys, bet labai mielas
![]() Na, bet paskutiniu metu, kone kievienoje temoje ginčai ir rietenos...
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 10, 15:58) I klausima apie ora ir apranga atsakiau, i klausima apie abejones irgi atsakiau.... reik skaityt atidziau skaičiau. neatsakėt į konkretų klausimą, tik papasakojot apie vieną balandį. nebespaminkit jei nebenorit manau tai kad temą ir aprašymą atitinkančių beveik nėra tik pliusas, nes buvo labai lengva išsirinkt už ką balsuoti, o ir turinčios gražių vaikų, pavasario ir vasaros kadrų galėjo pasirodyt jau laukiu balsavimo balsuosiu už ![]() ![]() ir kažkaip neberadau pirmosios, su vaikučiu ir gėlėm sniege gal žinantys pasakytų kokios čia gėlės? QUOTE(Gardi @ 2009 03 10, 21:33) krokai ačiū QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 10, 21:36) šitos šitos. gal įdėtumėt nuorodą? QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 10, 21:36) tai 3 baslas paslaptis ne, tiesiog to nuotraukos nerandu QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 10, 21:36) sioj nuotrakaukoj labai vaizdas grazus ne lietuva matyt
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|