Žiema , žiema bėk iš kiemo!
Tik ką per Užgavėnes šitaip bandėm išprašyti nusibodusį metų laiką, kuris regis lyg paskutiniam pasispardymui mus vėl džiugina sniegu ir šaltuku.
Pasišaukime pavasarį patys!
Šiandien, atėjus kalendoriniam pavasariui, skelbiame naują fotkonkursą "Pavasario šaukliai!"
Kviečiame dalyvauti ir siųsti nuotraukas, kuriose užfiksuota tik gamta, jūs, jūsų vaikučiai ar gyvūnai su pirmaisiais pavasario ženklais - pirmosiomis gėlėmis, tirpstančiu sniegu, pavasariniais upeliukais, pirmąja žolyte ir viskuo, kas būdinga ankstyvą pavasarį ir kviečia jį kuo greičiau grįžti pas mus!
Visos nuotraukos turi būti gamtoje, lauke. Namie fotografuoti kadrai nebus tvirtinami.
Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia
Nuotraukų laukiame 2009 03 01 2009 03 10 Už gražiausią pavasario nuotrauką balsuosime 2009 03 11 - 2009 03 16 paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !

būtina su žmogum - savim ar vaiku?
QUOTE(l'eau @ 2009 03 01, 10:24) būtina su žmogum - savim ar vaiku?  būtina  gyvūnas irgi tinka atsibodo detektyvai su pasivogtom nuotraukom
jei gyvūnas galima tai gerai  aš subjektyviai manau kad geriau detektyvai nei atpažinti žmonės ir subjektyvus balsavimas
QUOTE(l'eau @ 2009 03 01, 10:27) jei gyvūnas galima tai gerai  aš subjektyviai manau kad geriau detektyvai nei atpažinti žmonės ir subjektyvus balsavimas  galima įdėti tokią nuotrauką, kur žmogus nebus atpažintas  na eigoje pažiūrėsim
Kaip greitai naujas konkursas
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 01, 10:47) Kaip greitai naujas konkursas  na čia dėl kalendorinio pavasario, labai norėjau spėti  va ir gavosi
Stebukle
2009 03 01, 11:05
Aciu uz nauja konkursa  ziuriu reik nesnaust, jei nori dalyvaut,nes neilgai jis truks...
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 01, 11:05) Aciu uz nauja konkursa  ziuriu reik nesnaust, jei nori dalyvaut,nes neilgai jis truks... laikotarpis nuotraukoms tas pats, balsavimą sutrumpinau pagal savaitės dienas, kad pirmadienį baigtųsi  , kad visi spėtų pamatyti , ir pabalsuoti per 6 dienas
Stebukle
2009 03 01, 11:14
QUOTE(Rustė @ 2009 03 01, 12:07) laikotarpis nuotraukoms tas pats, balsavimą sutrumpinau pagal savaitės dienas, kad pirmadienį baigtųsi  , kad visi spėtų pamatyti , ir pabalsuoti per 6 dienas  Kai neturi nuotrauku, tai zinai,tas laikotarpis toks trumpas atrodo ... zibuciu ieskojimui
astisius
2009 03 01, 11:37
Ruste, o gal leisk dėti ir be vaikų, suaugusių ar gyvūnų......Gyvūnus ne visi turi, o su savim ar savo vaikais sudės, tai atpažint gi eis, daugumą dalyvių juk gerai pažįstam.....o dėl pasivogtų nuotraukų, ....tai jei jau norės pasivogt, pasivogs ir su gyvūnais ar vaikais....
Jau yra pirma nuotrauka
QUOTE(astisius @ 2009 03 01, 11:37) Ruste, o gal leisk dėti ir be vaikų, suaugusių ar gyvūnų......Gyvūnus ne visi turi, o su savim ar savo vaikais sudės, tai atpažint gi eis, daugumą dalyvių juk gerai pažįstam.....o dėl pasivogtų nuotraukų, ....tai jei jau norės pasivogt, pasivogs ir su gyvūnais ar vaikais.... žmogus turi būti nebūtinai visas, užtenka rankos, nusisukusio nugara... nekeisiu, tebūnie toks.
VI-VA-VI
2009 03 01, 11:43
va ir prasidejo ,o as varna ne pastebejau Aciu ruste uz nauja konkura,  smagu kad galima su sniegu
astisius
2009 03 01, 11:44
QUOTE(Rustė @ 2009 03 01, 12:41) žmogus turi būti nebūtinai visas, užtenka rankos, nusisukusio nugara... nekeisiu, tebūnie toks.  neturiu tokių..............  Kažkaip jau bandau įsivaizduot kokias sudės, vaikai su žibučių puokštėm....ar kapstantys gėles, sniegą ir t.t.O juk pavasario šaukliai vyturys danguj, ir vyšnių žiedai, ir alyvų žiedai irkt. tai kaip čia įterpt ranką,vaiką ar gyvūną. Pvasaris tai atbundantiu gamta, gėlės....ech, čia aš pati sau ....  nes labai mėgstu fotkint gamtą, be priedų
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 01, 11:43) va ir prasidejo ,o as varna ne pastebejau Aciu ruste uz nauja konkura,  smagu kad galima su sniegu  tik tuo atveju, jei matosi pavasario požymiai - žolytė iš po sniego, gėlės, pumpurai ir t.t. grynai žieminių nuotraukų netvirtinsiu, net jei bus gėlėm apdėtas.
Cukraus pudra
2009 03 01, 12:42
pirmoji foto
gaila dar jokių ženklu pavasario nėra ir nei savas nei vaiko nenorėčiau dėt ką daryt?  gyvūnu neturiu ..
Cukraus pudra
2009 03 01, 13:14
QUOTE(Lera @ 2009 03 01, 13:12) gaila dar jokių ženklu pavasario nėra ir nei savas nei vaiko nenorėčiau dėt ką daryt?  gyvūnu neturiu .. tai berods rašė, kad veidas nebūtinai turi matytis. ar ir savo kitų dalių rodyt nenori?
astisius
2009 03 01, 13:20
Tai gal dar per anksti toks konkursas? Pavasario nė ženklo....o pernykštės ar užpernykštės netinka, nes neleidžiama dėt vien gamtą....
ok, dėkit gamtą  tuoj taisau aprašymą
QUOTE(astisius @ 2009 03 01, 11:44) va va, ypač dėl pirmo punkto  pirma foto tik patvirtina tai..
QUOTE(l'eau @ 2009 03 01, 13:31) va va, ypač dėl pirmo punkto  pirma foto tik patvirtina tai.. jau viską pakeičiau  dėkite kas patinka  su vyšnių žiedais suabejočiau, per vėlyvas gal pavasari jau
QUOTE(Rustė @ 2009 03 01, 11:08) Už Gražiausią žiemą balsuosime 2009 03 11 - 2009 03 16
Ruste...
Laba diena. Smagu naujas konkursas , bet ir vėl sniegas  Greičiau jis ištirptų Ruste ir visas mamytes su Pavasariu  QUOTE(Stebukle @ 2009 03 01, 11:05)
QUOTE(Gardi @ 2009 03 01, 13:51) Ruste...  ajazau  nukopinau standartinį tekstą ... einu taisyti..
Na, ką einu ieškot nuotraukytės, kažkaip sudalyvauju kas antrame konkurse, tai ir šio reikia nepraleisti...
QUOTE(Rustė @ 2009 03 01, 13:53) ajazau  nipiriživaj  Tai turim nedaug dienų rodytis, gal reiks sudalyvaut...
po_stalu
2009 03 01, 15:13
O pavasaris ne Lietuvoj irgi tinka? Nes senu nuotrauku neturiu tinkamu, o Lietuvoje dar per ankstoka pavasario saukliu ieskoti
Lady Dy
2009 03 01, 16:53
Valio naujas konkursėlis,vėl džiaugsimės gražiom nuotraukom
Vasaraitė
2009 03 01, 18:04
Ruste, aciu uz nauja konkurseli  Laukiam nuotraukyciu
konkursas
o būtinas tirpstantis sniegas ar gali būti tiesiog pavasaris?
QUOTE(po_stalu @ 2009 03 01, 15:13) O pavasaris ne Lietuvoj irgi tinka? Nes senu nuotrauku neturiu tinkamu, o Lietuvoje dar per ankstoka pavasario saukliu ieskoti  tinka bet kur, kodėl kitu ne pavasaris? pavasaris visur  QUOTE(l'eau @ 2009 03 01, 18:55) o būtinas tirpstantis sniegas ar gali būti tiesiog pavasaris? gali kas nori, na vaizdingai norėjau parašyti, kad būtų aišku
laukine
2009 03 01, 20:30
senas foto kaip supratau galima deti nes kol kas pas mus nekvepia pavasariu  dar gudi ziema  upsss. jau viskas aisku
Gaziulka
2009 03 01, 21:20
man siek tiek neaiškios ribos, iki kada tas ankstyvas pavasaris (žiūriu, tulpės ir pienės dar į jį "telpa"), ir kas dar galėtų būti jam būdinga (be žibučių, daigelių, pumpurų ir tirpstančio sniego) bet kaip nors eigoj išsiaiškinsim. kaštonai pvz., žydintys dar ankstyvas
hm... konkurso sąlyga berods tokia, kad galima fotkint tik lauke. vienoj nuotraukoj, kur pavaizduotas tik žiedas, o fonas neryškus, mano akimis ten ne laukas, o sekcija... nesikabinėju, tik šiaip pastebėjimas... galbūt esu ir neteisi.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 01, 21:20) man siek tiek neaiškios ribos, iki kada tas ankstyvas pavasaris (žiūriu, tulpės ir pienės dar į jį "telpa"), ir kas dar galėtų būti jam būdinga (be žibučių, daigelių, pumpurų ir tirpstančio sniego) bet kaip nors eigoj išsiaiškinsim. kaštonai pvz., žydintys dar ankstyvas  na imsiu ir pažiūrėsiu inete, kad tas ar anas augalas žydi. tulpės būna ir kovo 8-ajai, na vėliau tai tikrai natūraliai lauke pražysta  QUOTE(Žanė @ 2009 03 01, 21:20) hm... konkurso sąlyga berods tokia, kad galima fotkint tik lauke. vienoj nuotraukoj, kur pavaizduotas tik žiedas, o fonas neryškus, mano akimis ten ne laukas, o sekcija... nesikabinėju, tik šiaip pastebėjimas... galbūt esu ir neteisi. ten balkone lovelis, jei apie tą pačią eina kalba.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 01, 21:20) man siek tiek neaiškios ribos, iki kada tas ankstyvas pavasaris (žiūriu, tulpės ir pienės dar į jį "telpa"), ir kas dar galėtų būti jam būdinga (be žibučių, daigelių, pumpurų ir tirpstančio sniego) bet kaip nors eigoj išsiaiškinsim. kaštonai pvz., žydintys dar ankstyvas  na, pavasario šaukliai, tai tarsi pirmieji pavasario požymiai. žibutės, pirma žolytė, krokai, vyturiai - va kas pavasario šaukliai  o alyvos, vyšnios ir kaštonai žydi gegužę, tai sakyčiau jau pavasariui besibaigiant... Papildyta:QUOTE(Rustė @ 2009 03 01, 21:23) ten balkone lovelis, jei apie tą pačią eina kalba. tada taip, žinoma  kadanors būtų įdomu turėti konkursą, kur dalyvauja tik šiuo metu padarytos foto. na, būtų kaip ir užduotis, pvz kaip dabar - paieškoti pavsario, kai tokia gūdi žiema už lango... tada tikrai jau ieškotume šauklių  čia lyrinis nukrypimas.
QUOTE(Žanė @ 2009 03 01, 21:27) na, pavasario šaukliai, tai tarsi pirmieji pavasario požymiai. žibutės, pirma žolytė, krokai, vyturiai - va kas pavasario šaukliai  o alyvos, vyšnios ir kaštonai žydi gegužę, tai sakyčiau jau pavasariui besibaigiant... Papildyta:tada taip, žinoma  kadanors būtų įdomu turėti konkursą, kur dalyvauja tik šiuo metu padarytos foto. na, būtų kaip ir užduotis, pvz kaip dabar - paieškoti pavsario, kai tokia gūdi žiema už lango... tada tikrai jau ieškotume šauklių  čia lyrinis nukrypimas. ir aš taip manau, kad jau gegužės mėnesio pavasario nelabai norėčiau matyti.
Gaziulka
2009 03 01, 21:38
QUOTE(Rustė @ 2009 03 01, 21:23) na imsiu ir pažiūrėsiu inete, kad tas ar anas augalas žydi. tu tikrai neieškok dėl mūsų, kas norės, pasižiūrės, šiaip mano pamąstymas buvo, kad mažoka tų potencialių šauklių: pumpurai, ankstyvi žiedai (augalai), daigai, tirpstantis ledas joo, vėlyvo pavasario vaizdai šiuo metu tik erzintų
Geresnių pavasario šauklių nežinau - pirmieji pavasario šaukliai
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 01, 21:38) tu tikrai neieškok dėl mūsų, kas norės, pasižiūrės, šiaip mano pamąstymas buvo, kad mažoka tų potencialių šauklių: pumpurai, ankstyvi žiedai (augalai), daigai, tirpstantis ledas joo, vėlyvo pavasario vaizdai šiuo metu tik erzintų  na, manau ir iš tiek galima sugalvoti skirtingų variantų
VI-VA-VI
2009 03 01, 22:27
jau 11 nuotrauku ir visos grazios
jau ir pritemptinės prasideda - kas gi vaikus žibutėm barsto
Cukraus pudra
2009 03 02, 09:34
QUOTE(l'eau @ 2009 03 02, 06:35) jau ir pritemptinės prasideda - kas gi vaikus žibutėm barsto  MAMOS. jos dar ne taip daro
Nieko sau
2009 03 02, 09:48
QUOTE(Rustė @ 2009 03 01, 21:28) ir aš taip manau, kad jau gegužės mėnesio pavasario nelabai norėčiau matyti. Bet ant vienos nuotraukos užrašyta gegužės 8
QUOTE(gritte @ 2009 03 02, 09:48) Bet ant vienos nuotraukos užrašyta gegužės 8  jau pamačiau tik to, netrinsiu jau dabar, kitose pažiūrėsiu datas... nepamačiau šį kartą. bet jei tos datos nebūtų, nekiltų abejonių dėl laikotarpio
Vasaraitė
2009 03 02, 10:08
Nu jau si man kokia miela  Tik erdves labai truksta
Valetta
2009 03 02, 10:46
man sita kol kas graziausia
|
|