Ką daryti, kad kilogramai nesugrįžtų dietai pasibaigus?
Dalinamės savo patirtimi.
Nevalgome po 18 val?
Skaičiuojame kologijas?
Deriname maistą?
Sportuojame?
Darome iškrovos dienas?
Ką daryti, kad kilogramai nesugrįžtų dietai pasibaigus?
Dalinamės savo patirtimi. Nevalgome po 18 val? Skaičiuojame kologijas? Deriname maistą? Sportuojame? Darome iškrovos dienas?
Ooo, temelė po dietos, ačiū.
Tai va aš galiu pasidalinti savo mintimis ką darau po dietos (ją baigiau šį penktadienį). 1.Atsisakiau dažno saldumynų ir nesveiko maisto vartojimo. (kartais leisiu sau pasilepinti). 2.Nevalgau po 18h. 3.Geriu daug skysčių. 4.Sportuoju kiekvieną dieną ir atėjus gražiems orams pradėsiu rytais bėgioti. 5.Ryte ir per pietus valgau sočiai, prieš 18h lengva vakarienė.Vėliau tik skysčiai. Jei dar ką sugalvosiu papildysiu.
dekui uz naujus namus Carolina
vajetau,ziuriu tema mano vardu uzvadinta
PostScriptum - tavo padaryta itaka gal.
Sveikos po dietininekes!
Na man iki finiso dar pakankamai
Bet stengsiuos ir veliau derinti maista,nevalgyti po 18,ir siaip gyventi pagal sistema, pagal kuria dabar ir valgau
Na cia ir man ir dar keletui turbut reikia dar mesti, o ne islaikyti esama svori
O kaip jum su kaloriju skaiciavimu? Nu man tai niekaip neiseitu, o pastoviai save varzyti, skaiciuoti, neatsipalaiduoti, gal geriau tiesiog patiekalo maziau suvalgyti, a? Beje po skysciu dietos labai sumazejo poreikis saldumynams Man super dalykas butu: nevalgymas po 18val Pusrycius valgyti normaliai tik neprisivalgyti, o pietus ir vakariene jau pakontroliuoti (vakarienei daznai turbut rinksiuosi skyscius, jei nesumastysiu ka valgyti) nepersivalgyti sportas nors namuose Butinai iskrova su skysciais (1-2dienos). Carolina mes panasiai mastom Gal reikia isrinkti keleta punktu su kuriais visos sutiktume - nevalgymas po 18val turbut pagrindinis cia
Sianakt sapnavau, kad stipriai nusizengiau(valgiau viska is eiles)nuo dietos, o paskui labai griauziausi
Tai va, tvardykites ir atsispirkite silpnybems, kad nereiktu paskui taip griautzis
O tu I'm love baigei skystintis?
o kodel jus cia perejot plepet?
Na sveikos mergičkos, kaip dienelė einasi?
Man tai šiandien skysčių diena, tai aš tooookia laiminga, taip buvau jos pasiilgusi.
As tai vis nenusprendziu kada skysciu iskrovas daryti, jauciu darysiu 2 dienas per savaite antradieniais ir treciadieniais, as irgi jos labai laukiu.
Kaip kitos panos ar issikraudinesit su skysciais kas savaite?
as pamasciau, kad skystinsiuo irgi dvi dienas per savaite-pirmadieniais ir antradieniais
Rimtai? tai gal ir man kita savaite nuo pirmadienio skystintis 2 dienas, kazkaip smagiau kartu. Na bet sia savaite tai antradienis treciadienis. Gal ryt dar kas nors issikraudines?
Na va,visos pirmadienį išsikrovinėsim.Man tai užteks ir vienos dienos.
Tik kažko šiandien nuvargusi jaučiuosi tai taip norisi pasisotinti, bet sąžinė neleidžia. Jaučiu einu dabar kakavos pasidarysiu, kad stipriau būtų, po to tik su arbata ir sultim gyvensiu. QUOTE(Alija25 @ 2009 03 02, 16:43) Rimtai? tai gal ir man kita savaite nuo pirmadienio skystintis 2 dienas, kazkaip smagiau kartu. Na bet sia savaite tai antradienis treciadienis. Gal ryt dar kas nors issikraudines? kadangi man siandien pirma diena, kai siek tiek valgau, tai palauksiu kitos savaites QUOTE(Trečiadienis @ 2009 03 01, 23:40) dekui uz naujus namus Carolina reikia po truputi mesti, ir tai, ka numetei, islaikyti, taip kad, manau, kad tiksi nors ir pati nepasiprasiau i tema dar
Labas rytas man siandien skysciu iskrova
QUOTE(dday @ 2009 03 02, 18:22) reikia po truputi mesti, ir tai, ka numetei, islaikyti, taip kad, manau, kad tiksi nors ir pati nepasiprasiau i tema dar gerai tu sakai man regis QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 09:13) Labas rytas man siandien skysciu iskrova sekmes tau siandien
Sveikos mergaites.Na galvoju gal ir man laikytis 2 iskrovos dienu per savaite, idomu ar is tikruju bus didesnis skirtumas viena diena i sav. ar dvi ...
QUOTE(I'm love @ 2009 03 03, 12:47) Sveikos mergaites.Na galvoju gal ir man laikytis 2 iskrovos dienu per savaite, idomu ar is tikruju bus didesnis skirtumas viena diena i sav. ar dvi ... NAgi pasakysiu tau savaites gale kas gero is to iseis
labukas;] nius kaip jums gaunasi vesti sveika gyvenimo buda?;] as tai vis dar skystinuosi;]]
Dova nele saunuole,kiek dar skystinsiesi?
Man siandien iskrova sekasi gerai, i tulika darbe nespeju lakstyti, kas 15min Kaip kitos gyvenat, ka valgot?
sveikos, man atrodo svarbiausia neryt
Sveikos.
Na va mano šiandienos meniu : pusryčiai - jogurtas su vaisiais + arbata ;pietūs - kebabas(beveik be mėsos,vien daržovės) + arbata ;vakarienė ~18h - keli blynai su užpilu + arbata. Kaip jūs maitinatės?Nesunku atsispirti pagundoms? dova nele šaunuolė, kad tiek laikaisi.
tik tolko is to nelabai matau;]
QUOTE(dova_nele @ 2009 03 03, 16:58) Aš per 10 dienų skysčių ir dar maždaug 10 dienų nedaug valgymo pametus 7-8kg Bet po to apetitas... Manau reikia pasidžiaugt, kad jie nukris visam, o ne kaip man Bet aš po skystinimosi dar laikiaus laikiaus, o po to TAIP RYJAU Tai po tokios patirties susidariau nuomonę, kad skystintis reikia su normaliais pietumis, kad organizmas gautų absoliučiai visko ko jam reikia Nes pauostyti sūrį neužtenka..
kaip ms,merginos?
sveikos visos, kaip gyvuojat?
As dariau skysciu iskrova, bandziau dvi dienas, bet jau 1 subludinau
kiau? ;p kad net po jos kai valgai krenta
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 15:53) Zinok pas mane su skysciu dieta gaudavosi tikrai virs 1000kl gal net 1500. Viena kakava virs 200kl turi. O kur dar sultys, jogurtai, juk per diena visko daug privartoji. Cia nuo kiekvienos priklauso kas kaip ir ka gere, nes pas mane tai geralu buvo normaliai. O kaip tau Chanell sekasi?
dau mest kg,tuos nenaudelius, ne su skysciu dieta kolkas.
kakava - kaip skanu jau baigei? ar dar reikai atsikratyti? QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 17:47) dau mest kg,tuos nenaudelius, ne su skysciu dieta kolkas. kakava - kaip skanu jau baigei? ar dar reikai atsikratyti? Oj nejuokauk, svajoju dar 20kg atsikratyti, na bent 10kg iki vasaros but nieko. Ale kaip cia tylu.
Sveikos
Norėjau paklausti ar mažinot valgymo porcijas, ar atsisakėt kokių produktų?
labas rytas mergaites;] nius as vakar taip valgyt norejau kad net bloga buvo;] tai sukirtau salotu;]]] dvi dienas geriau tik zalia arbata tai minus 1 kg. bet po vakarykscio pavalgymo vel tas pats gryzo;]]] neka numetu bet nepasiduodiu, db sakiau viena karta dienoij uzvalgysiu salotu kokiu ar seip kazko nelabai turincio daug koloriju ir lengvo maisto;] bijau kad nebutu blogiau tik geriant;]]] vis dar sportuoju, ech nzn kiek cia taip tesis;]
QUOTE(Carolina @ 2009 03 05, 23:03) Sveikos Norėjau paklausti ar mažinot valgymo porcijas, ar atsisakėt kokių produktų? Man kazkaip sladumynu visai nesinori net paciai keista.O seip tai as stengiuosi tik neprisivalgyti. TAi pusrycius ir pietus valgau normaliai, bet neprisivalgau, o jau vakarienei lengvo kazka- sriubos ar jogurta ar koses siek tiek.Na ir aisku po 18val nevalgau. Laukiu kitos savaites iskrovos dieneles, labai fainas jausmas po jos buna Papildyta: O produktu tai jokiu neatsisakiau. Mano pusryciai zinok kartasi buna sotesni nei pietus Papildyta: QUOTE(dova_nele @ 2009 03 06, 10:19) labas rytas mergaites;] nius as vakar taip valgyt norejau kad net bloga buvo;] tai sukirtau salotu;]]] dvi dienas geriau tik zalia arbata tai minus 1 kg. bet po vakarykscio pavalgymo vel tas pats gryzo;]]] neka numetu bet nepasiduodiu, db sakiau viena karta dienoij uzvalgysiu salotu kokiu ar seip kazko nelabai turincio daug koloriju ir lengvo maisto;] bijau kad nebutu blogiau tik geriant;]]] vis dar sportuoju, ech nzn kiek cia taip tesis;] Tai tu vis dar skysciu dieta tesi? QUOTE(Alija25 @ 2009 03 06, 13:39) Man kazkaip sladumynu visai nesinori net paciai keista.O seip tai as stengiuosi tik neprisivalgyti. TAi pusrycius ir pietus valgau normaliai, bet neprisivalgau, o jau vakarienei lengvo kazka- sriubos ar jogurta ar koses siek tiek.Na ir aisku po 18val nevalgau. Laukiu kitos savaites iskrovos dieneles, labai fainas jausmas po jos buna Papildyta: O produktu tai jokiu neatsisakiau. Mano pusryciai zinok kartasi buna sotesni nei pietus Papildyta: Tai tu vis dar skysciu dieta tesi? nius jo reikia gal po mazu bent jau kokiu barzoviu uzvalgyt;]
oij geriau net nezinoti gal tik kokie 3 kg;] viskas veltui
Ne veltui, 3kg tai ne menkai,mieloji
Tikrai dova nele grizt butu pats laikas
Dova nele, gal reikėtų tau tikrai grįžti prie normalesnio maisto, o vėliau vėl galėsi pasidietinti.
Aš tai jau svajoju apie pirmadienį(skystinsiuos), nes per pastarasias dienas kažko per daug apsivalgau..Šiandien dar kugelio užvalgiau, tai išvis gėda. O kaip jūs? Nenusiženginėjat? |