Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Post Scriptum
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3
dova_nele
Ką daryti, kad kilogramai nesugrįžtų dietai pasibaigus?
Dalinamės savo patirtimi.
Nevalgome po 18 val?
Skaičiuojame kologijas?
Deriname maistą?
Sportuojame?
Darome iškrovos dienas?
Carolina
Ooo, temelė po dietos, ačiū. 4u.gif

Tai va aš galiu pasidalinti savo mintimis ką darau po dietos (ją baigiau šį penktadienį).
1.Atsisakiau dažno saldumynų ir nesveiko maisto vartojimo. (kartais leisiu sau pasilepinti).
2.Nevalgau po 18h.
3.Geriu daug skysčių.
4.Sportuoju kiekvieną dieną ir atėjus gražiems orams pradėsiu rytais bėgioti.
5.Ryte ir per pietus valgau sočiai, prieš 18h lengva vakarienė.Vėliau tik skysčiai.

Jei dar ką sugalvosiu papildysiu. smile.gif
Trečiadienis
dekui uz naujus namus Carolina aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif bet kazkaip nelabai as cia tiksiu, nes atrodo, kad cia jus bandysit islaikyti ka pasieket, o man dar mesti ir mesti reikia doh.gif bet pasirodysiu as cia ir pasipasakosiu kartais kaip man einas ax.gif
_PostScriptum_
vajetau,ziuriu tema mano vardu uzvadinta lotuliukas.gif
Chanell
PostScriptum - tavo padaryta itaka gal. lotuliukas.gif blush2.gif

Sveikos po dietininekes! bigsmile.gif Laukiu graziu oru sportui lauke. thumbup.gif
_PostScriptum_
Na man iki finiso dar pakankamai doh.gif
Bet stengsiuos ir veliau derinti maista,nevalgyti po 18,ir siaip gyventi pagal sistema, pagal kuria dabar ir valgau mirksiukas.gif
Alija25
Na cia ir man ir dar keletui turbut reikia dar mesti, o ne islaikyti esama svori blush2.gif todel ir galvojam kaip graziai, svelniai tai padaryti.
O kaip jum su kaloriju skaiciavimu? Nu man tai niekaip neiseitu, o pastoviai save varzyti, skaiciuoti, neatsipalaiduoti, gal geriau tiesiog patiekalo maziau suvalgyti, a?
Beje po skysciu dietos labai sumazejo poreikis saldumynams thumbup.gif
Man super dalykas butu:
nevalgymas po 18val
Pusrycius valgyti normaliai tik neprisivalgyti, o pietus ir vakariene jau pakontroliuoti (vakarienei daznai turbut rinksiuosi skyscius, jei nesumastysiu ka valgyti)
nepersivalgyti
sportas nors namuose smile.gif
Butinai iskrova su skysciais (1-2dienos).
Carolina mes panasiai mastom thumbup.gif
Gal reikia isrinkti keleta punktu su kuriais visos sutiktume - nevalgymas po 18val turbut pagrindinis cia biggrin.gif
I'm love
Sianakt sapnavau, kad stipriai nusizengiau(valgiau viska is eiles)nuo dietos, o paskui labai griauziausi doh.gif .Galvojau, tiek laiko ir pastangu dejau, o cia batc ir viskas biggrin.gif . kai atsibudau nesupratau ar cia sapnas ar realybe biggrin.gif . laimei tai tik sapnas.
Tai va, tvardykites ir atsispirkite silpnybems, kad nereiktu paskui taip griautzis blush2.gif . Sekmes! 4u.gif
Alija25
O tu I'm love baigei skystintis?
TiTiJu
o kodel jus cia perejot plepet? g.gif
I'm love
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 02, 13:42)
O tu I'm love baigei skystintis?
*

Aha biggrin.gif . Dabar sukuosi, apetitas kazkaip jauciu padidejas doh.gif , na bet tvardausi iki paskutiniuju. O kaip tau sekasi smile.gif ?

Todel,kad jau pabaigem skysciu dieta smile.gif , kadangi uzsimanem visos ir toliau bendrauti, tai persikelem cia plepeti ax.gif .
Carolina
Na sveikos mergičkos, kaip dienelė einasi? mirksiukas.gif

Man tai šiandien skysčių diena, tai aš tooookia laiminga, taip buvau jos pasiilgusi. bigsmile.gif Dabar lauksiu kiekvieno pirmadienio su malonumu. lotuliukas.gif Na gerai, einu sulčių išgerti ir kibsiu pasportuoti. thumbup.gif
Alija25
As tai vis nenusprendziu kada skysciu iskrovas daryti, jauciu darysiu 2 dienas per savaite antradieniais ir treciadieniais, as irgi jos labai laukiu. 4u.gif
Kaip kitos panos ar issikraudinesit su skysciais kas savaite?
Trečiadienis
as pamasciau, kad skystinsiuo irgi dvi dienas per savaite-pirmadieniais ir antradieniais ax.gif
Alija25
Rimtai? tai gal ir man kita savaite nuo pirmadienio skystintis 2 dienas, kazkaip smagiau kartu. Na bet sia savaite tai antradienis treciadienis. Gal ryt dar kas nors issikraudines?
Carolina
Na va,visos pirmadienį išsikrovinėsim.Man tai užteks ir vienos dienos. smile.gif
Tik kažko šiandien nuvargusi jaučiuosi tai taip norisi pasisotinti, bet sąžinė neleidžia. biggrin.gif
Jaučiu einu dabar kakavos pasidarysiu, kad stipriau būtų, po to tik su arbata ir sultim gyvensiu. ax.gif
Trečiadienis
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 02, 16:43)
Rimtai? tai gal ir man kita savaite nuo pirmadienio skystintis 2 dienas, kazkaip smagiau kartu. Na bet sia savaite tai antradienis treciadienis. Gal ryt dar kas nors issikraudines?
*

kadangi man siandien pirma diena, kai siek tiek valgau, tai palauksiu kitos savaites ax.gif Kazkaip turiu gera nuojauta, kad jei kiekviena savaite pirmadieniais ir antradieniais issikraudinesiu ir po sesiu nevalgysiu, greit pasieksiu savo tikslo rolleyes.gif visos mes pasieksim mirksiukas.gif
dday
QUOTE(Trečiadienis @ 2009 03 01, 23:40)
dekui uz naujus namus Carolina  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  bet kazkaip nelabai as cia tiksiu, nes atrodo, kad cia jus bandysit islaikyti ka pasieket, o man dar mesti ir mesti reikia  doh.gif  bet pasirodysiu as cia ir pasipasakosiu kartais kaip man einas  ax.gif
*

reikia po truputi mesti, ir tai, ka numetei, islaikyti, taip kad, manau, kad tiksi 4u.gif
nors ir pati nepasiprasiau i tema dar blush2.gif
Carolina
QUOTE(dday @ 2009 03 02, 19:22)

nors ir pati nepasiprasiau i tema dar  blush2.gif
*

Prašom į temą. Kuo daugiau tuo smagiau. wink.gif

Na kaip laikotės vakare?Nepiknaudžiaujat? biggrin.gif
dday
QUOTE(Carolina @ 2009 03 02, 20:57)

Na kaip laikotės vakare?Nepiknaudžiaujat? biggrin.gif
*

stengiames, bet ne visada pavyksta blush2.gif
Alija25
Labas rytas man siandien skysciu iskrova biggrin.gif siandien ir ryt, o nuo kitos savaites pirmadieniais - antradieniais. Man irgi atrodo, kad nevaklgymas po 18val daug duos, o jei dar issikraudinesim. Na as dar pasportuoju ir stengiuosi neprisivalgyti. Laukiu mmm ant dienu turi buti. verysad.gif
Trečiadienis
QUOTE(dday @ 2009 03 02, 18:22)
reikia po truputi mesti, ir tai, ka numetei, islaikyti, taip kad, manau, kad tiksi  4u.gif
nors ir pati nepasiprasiau i tema dar  blush2.gif
*

gerai tu sakai man regis rolleyes.gif 4u.gif kur jau daugiau man beeiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia bent savos visos ax.gif

QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 09:13)
Labas rytas man siandien skysciu iskrova biggrin.gif siandien ir ryt, o nuo kitos savaites pirmadieniais - antradieniais. Man irgi atrodo, kad nevaklgymas po 18val daug duos, o jei dar issikraudinesim. Na as dar pasportuoju ir stengiuosi neprisivalgyti. Laukiu mmm ant dienu turi buti. verysad.gif
*

sekmes tau siandien mirksiukas.gif laikykis thumbup.gif
I'm love
Sveikos mergaites.Na galvoju gal ir man laikytis 2 iskrovos dienu per savaite, idomu ar is tikruju bus didesnis skirtumas viena diena i sav. ar dvi ... g.gif . Gal kas ir anksciau yra praktikavusios po dvi iskrovos dienas i savaite g.gif ? butu suzinoti rezultatus ax.gif .
Alija25
QUOTE(I'm love @ 2009 03 03, 12:47)
Sveikos mergaites.Na galvoju gal ir man laikytis 2 iskrovos dienu per savaite, idomu ar is tikruju bus didesnis skirtumas viena diena i sav.  ar dvi ... g.gif . Gal kas ir anksciau yra praktikavusios po dvi iskrovos dienas i savaite  g.gif ? butu suzinoti rezultatus ax.gif .
*

NAgi pasakysiu tau savaites gale kas gero is to iseis biggrin.gif
I'm love
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 13:54)
NAgi pasakysiu tau savaites gale kas gero is to iseis biggrin.gif
*

Ok . Lauksiu mirksiukas.gif
dova_nele
labukas;] nius kaip jums gaunasi vesti sveika gyvenimo buda?;] as tai vis dar skystinuosi;]]
I'm love
QUOTE(dova_nele @ 2009 03 03, 15:46)
labukas;] nius kaip jums gaunasi vesti sveika gyvenimo buda?;] as tai vis dar skystinuosi;]]
*

kelinta dienele ir kiek kg pametei blush2.gif ?
dova_nele
QUOTE(I'm love @ 2009 03 03, 14:53)
kelinta dienele ir kiek kg pametei  blush2.gif ?
*

12 diena ir tik trys kg. bet aisku buvau sugriesijus pora kartu;]]] doh.gif
Alija25
Dova nele saunuole,kiek dar skystinsiesi?
Man siandien iskrova sekasi gerai, i tulika darbe nespeju lakstyti, kas 15min lotuliukas.gif neseniai grizau ir bel noriu blink.gif
Kaip kitos gyvenat, ka valgot?
dday
sveikos, man atrodo svarbiausia neryt lotuliukas.gif siaip dvieju iskrovu daugoka, man atrodo, jei bus ju per daug, jos atsibus ir net nesinores laukti tu dienu (pripazinkim, nera taip jau lengva jas istverti...), o ir medz apykaita gali suleteti, bent jau pradziai manau uztektu vienos, ir su viena iskrova + neryjimas + nevalgymas vakare + sportas = svoris juda zemyn thumbup.gif
Carolina
Sveikos. wink.gif

Na va mano šiandienos meniu : pusryčiai - jogurtas su vaisiais + arbata ;pietūs - kebabas(beveik be mėsos,vien daržovės) + arbata ;vakarienė ~18h - keli blynai su užpilu + arbata.

Kaip jūs maitinatės?Nesunku atsispirti pagundoms? biggrin.gif

dova nele šaunuolė, kad tiek laikaisi. mirksiukas.gif

dova_nele
tik tolko is to nelabai matau;]
Gabado
QUOTE(dova_nele @ 2009 03 03, 16:58)
tik tolko is to nelabai matau;]
*

Aš per 10 dienų skysčių ir dar maždaug 10 dienų nedaug valgymo pametus 7-8kg doh.gif
Bet po to apetitas...
Manau reikia pasidžiaugt, kad jie nukris visam, o ne kaip man biggrin.gif
Bet aš po skystinimosi dar laikiaus laikiaus, o po to TAIP RYJAU verysad.gif
Tai po tokios patirties susidariau nuomonę, kad skystintis reikia su normaliais pietumis, kad organizmas gautų absoliučiai visko ko jam reikia biggrin.gif
Nes pauostyti sūrį neužtenka.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Chanell
kaip ms,merginos? 4u.gif
Trečiadienis
sveikos visos, kaip gyvuojat? ax.gif as kolkas puikiai thumbup.gif kaip as dziaugiuos, kad man dabar tiek mazai tereikia kad pasisotinciau rolleyes.gif wub.gif skrandis susitraukes kaip reikalas thumbup.gif is su visais skystinimais ir saikingu valgymu atsikraciau 3.2kg drinks_cheers.gif kaip jus merginos? kazkaip aptilusios jus cia g.gif
Alija25
As dariau skysciu iskrova, bandziau dvi dienas, bet jau 1 subludinau doh.gif kadangi is darbo velai grizau, o ten skysciau neisejo daug privartoti tai vakarai kai kirtau doh.gif bet kita ryta vistiek svarstykles -500gr parode blink.gif tai vakar pasidariau normalia iskrovos diena, nes namie sedejau tai saziningai vien skysciau, siandien svarstykles parode -1,6kg bigsmile.gif isviso jau numeciau 6kgsu sia dieta ir iskrova vakarykscia, tik va pasisverus ant elektroniniu rodo 1,5kg daugiau nei paprastos, tai reiskia ir pries visa procesa daugiau sveriau kol nepradejau tvarkytis unsure.gif
Chanell
kiau? ;p kad net po jos kai valgai krenta 4u.gif bigsmile.gif
Alija25
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 15:53)
kiau? ;p kad net po jos kai valgai krenta 4u.gif  bigsmile.gif
*

Zinok pas mane su skysciu dieta gaudavosi tikrai virs 1000kl gal net 1500. Viena kakava virs 200kl turi. O kur dar sultys, jogurtai, juk per diena visko daug privartoji. Cia nuo kiekvienos priklauso kas kaip ir ka gere, nes pas mane tai geralu buvo normaliai.
O kaip tau Chanell sekasi?
Chanell
dau mest kg,tuos nenaudelius, ne su skysciu dieta kolkas. blush2.gif bet tu teisi,isties, tei skysciai - issigelbejimas. bigsmile.gif

kakava - kaip skanu biggrin.gif labai dziaugiuos uz Tave ,Alija! bigsmile.gif o del kcal,taip ir turejo gautis,saunuole!!
jau baigei? ar dar reikai atsikratyti? 4u.gif
Alija25
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 17:47)
dau mest kg,tuos nenaudelius, ne su skysciu dieta kolkas. blush2.gif  bet tu teisi,isties, tei skysciai - issigelbejimas. bigsmile.gif

kakava - kaip skanu biggrin.gif  labai dziaugiuos uz Tave ,Alija! bigsmile.gif  o del kcal,taip ir turejo gautis,saunuole!!
jau baigei? ar dar reikai atsikratyti? 4u.gif
*

Oj nejuokauk, svajoju dar 20kg atsikratyti, na bent 10kg iki vasaros but nieko. mirksiukas.gif Kiek tu noretum?
Ale kaip cia tylu. unsure.gif
Carolina
Sveikos wink.gif Matau gerai jums čia sekasi thumbup.gif Na aš tai laikausi normaliai gan, tik kartais užeina noras tiek valgyti kiek telpa biggrin.gif Bet aš laikausi iš paskutiniųjų. biggrin.gif Šiandien pasimatavau apimtis, tai maisto prižiūrėjimas + sportas davė man nuo vasario 22 d. nuo liemens tie patys minus 7 cm, nuo užpakaliuko minus 3 cm ir nuo šlaunų gaila tik minus 1 cm. blush2.gif O pasisverti greitu metu nepavyks, nes svarstyklės sugedusios. doh.gif Tikiuos nukrito kas nors, ar bent jau išsilaikė tie minus 2.5kg. g.gif

Norėjau paklausti ar mažinot valgymo porcijas, ar atsisakėt kokių produktų? ax.gif
dova_nele
labas rytas mergaites;] nius as vakar taip valgyt norejau kad net bloga buvo;] tai sukirtau salotu;]]] dvi dienas geriau tik zalia arbata tai minus 1 kg. bet po vakarykscio pavalgymo vel tas pats gryzo;]]] neka numetu bet nepasiduodiu, db sakiau viena karta dienoij uzvalgysiu salotu kokiu ar seip kazko nelabai turincio daug koloriju ir lengvo maisto;] bijau kad nebutu blogiau tik geriant;]]] vis dar sportuoju, ech nzn kiek cia taip tesis;]
Alija25
QUOTE(Carolina @ 2009 03 05, 23:03)
Sveikos wink.gif Matau gerai jums čia sekasi  thumbup.gif Na aš tai laikausi normaliai gan, tik kartais užeina noras tiek valgyti kiek telpa  biggrin.gif Bet aš laikausi iš paskutiniųjų. biggrin.gif Šiandien pasimatavau apimtis, tai maisto prižiūrėjimas + sportas davė man nuo vasario 22 d. nuo liemens tie patys minus 7 cm, nuo užpakaliuko minus 3 cm ir nuo šlaunų gaila tik minus 1 cm. blush2.gif O pasisverti greitu metu nepavyks, nes svarstyklės sugedusios.  doh.gif Tikiuos nukrito kas nors, ar bent jau išsilaikė tie minus 2.5kg.  g.gif

Norėjau paklausti ar mažinot valgymo porcijas, ar atsisakėt kokių produktų?  ax.gif
*

Man kazkaip sladumynu visai nesinori net paciai keista.O seip tai as stengiuosi tik neprisivalgyti. TAi pusrycius ir pietus valgau normaliai, bet neprisivalgau, o jau vakarienei lengvo kazka- sriubos ar jogurta ar koses siek tiek.Na ir aisku po 18val nevalgau. Laukiu kitos savaites iskrovos dieneles, labai fainas jausmas po jos buna smile.gif. Tik dar nzn kuria diena pirmadieni ar antradieni issikraudinesiu.
Papildyta:
O produktu tai jokiu neatsisakiau. Mano pusryciai zinok kartasi buna sotesni nei pietus blush2.gif pvz siandien kugelio pusryciams valgiau, vakar kotleta, nes kas ryte suvalgyta tikrai per diena issibarsto. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dova_nele @ 2009 03 06, 10:19)
labas rytas mergaites;] nius as vakar taip valgyt norejau kad net bloga buvo;] tai sukirtau salotu;]]] dvi dienas geriau tik zalia arbata tai minus 1 kg. bet po vakarykscio pavalgymo vel tas pats gryzo;]]] neka numetu bet nepasiduodiu, db sakiau viena karta dienoij uzvalgysiu salotu kokiu ar seip kazko nelabai turincio daug koloriju ir lengvo maisto;] bijau kad nebutu blogiau tik geriant;]]] vis dar sportuoju, ech nzn kiek cia taip tesis;]
*

Tai tu vis dar skysciu dieta tesi? g.gif Ziurek atsargiai, neprisidirbk. Per tas 2 dienas kai gerei arbata galejai susivaryti medziagu apykaita, nes kaloriju visai negavai. Negadink sau sveikatos. Geriau palauk kuri laika ir vel pakartosi dieta kokia savaite. Atsimeni kai as sakiau, kad svoris krito 5 dienas 5kg, o paskui stop visai nekrito, tai dar 7 dienas palaukiau, kadangi progreso nemaciau tai ir nustojau. O pries 2 dienas kai pasidariau iskrovos dienele viena, nustebau biggrin.gif vel smagiai nusirideno kg. biggrin.gif
dova_nele
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 06, 13:39)
Man kazkaip sladumynu visai nesinori net paciai keista.O seip tai as stengiuosi tik neprisivalgyti. TAi pusrycius ir pietus valgau normaliai, bet neprisivalgau, o jau vakarienei lengvo kazka- sriubos ar jogurta ar koses siek tiek.Na ir aisku po 18val nevalgau. Laukiu kitos savaites iskrovos dieneles, labai fainas jausmas po jos buna smile.gif. Tik dar nzn kuria diena pirmadieni ar antradieni issikraudinesiu.
Papildyta:
O produktu tai jokiu neatsisakiau. Mano pusryciai zinok kartasi buna sotesni nei pietus blush2.gif pvz siandien kugelio pusryciams valgiau, vakar kotleta, nes kas ryte suvalgyta tikrai per diena issibarsto. ax.gif
Papildyta:

Tai tu vis dar skysciu dieta tesi? g.gif Ziurek atsargiai, neprisidirbk. Per tas 2 dienas kai gerei arbata galejai susivaryti medziagu apykaita, nes kaloriju visai negavai. Negadink sau sveikatos. Geriau palauk kuri laika ir vel pakartosi dieta kokia savaite. Atsimeni kai as sakiau, kad svoris krito 5 dienas 5kg, o paskui stop visai nekrito, tai dar 7 dienas palaukiau, kadangi progreso nemaciau tai ir nustojau. O pries 2 dienas kai pasidariau iskrovos dienele viena, nustebau biggrin.gif vel smagiai nusirideno kg. biggrin.gif
*

nius jo reikia gal po mazu bent jau kokiu barzoviu uzvalgyt;]
dday
QUOTE(dova_nele @ 2009 03 07, 15:33)
nius jo reikia gal po mazu bent jau kokiu barzoviu uzvalgyt;]
*

ir koks dabartinis rezultatas tavo dietos? smile.gif
dova_nele
oij geriau net nezinoti gal tik kokie 3 kg;] viskas veltui
Chanell
Ne veltui, 3kg tai ne menkai,mieloji blink.gif wub.gif
dday
QUOTE(dova_nele @ 2009 03 07, 17:24)
oij geriau net nezinoti gal tik kokie 3 kg;] viskas veltui
*

ne veltui tikrai, trys kg gerai 4u.gif
bet gal jau po truputi grįsk prie normalios mitybos? g.gif
Alija25
Tikrai dova nele grizt butu pats laikas smile.gif
Carolina
Dova nele, gal reikėtų tau tikrai grįžti prie normalesnio maisto, o vėliau vėl galėsi pasidietinti. ax.gif

Aš tai jau svajoju apie pirmadienį(skystinsiuos), nes per pastarasias dienas kažko per daug apsivalgau..Šiandien dar kugelio užvalgiau, tai išvis gėda. doh.gif O dabar ant tiek sąžinė graužia, kad palauksiu dar kol pabaigs virškinti kugelį ir eisiu pasportuoti, nes neužmigsiu ramiai biggrin.gif

O kaip jūs? Nenusiženginėjat? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.