Labas Mamytės
QUOTE(aureda @ 2009 03 02, 11:33) Labas Mamytės Tai gali buti labai daugelio ligu pozymis - mano draugui dabar jau 3ias menuo tokia temperatura, ir nieko neranda, nors ytarimu buvo nuo Slapimo taku ligu iki TBC, dabar daromes skyliaukes tyrimus. Tamstai gali buti ir plauciu uzdegimas, ar koks virusas, eik pas gydytoja ir pasidaryk bendrus kraujo ir slapimo tyrimus, paziuresit ka parodys. P.S. temos pavadinimas neatitinka temos turinio QUOTE(aureda @ 2009 03 02, 11:33) Labas Mamytės Na del temperaturos, tai as taip pat turiu tokia problema jau puse metu QUOTE(aureda @ 2009 03 02, 10:33) Labas Mamytės nei sloga nei kosulys nera gripo pozymiai! o Jus kartais ne elektroniniu termometru matuojat temperatura?
aga Mamytės pamačiau aš per velai kitą panašia temą tikrai atsiprašau
Nu va o man negali buti ilgai temp.aš net negaliu važiuoti i ligoninę,pradėti man reikalinga gydimą.Katik susikambinau su ja tai sakė gerk vitaminą C.Na tikiuosi tas vitaminas man padės
Labas,
esu dviem atvejais turejusi ilgokai tokia temperatura: 1. pries susirgdama plauciu uzdegimu 2. kai susirgau toksoplazmoze (infekcine liga) Tikiuosi ne vieno is siu tu neturesi. Sveik QUOTE(Rasucci @ 2009 03 02, 14:02) Cia placiau apie tai. http://www.sveikas.lt/ligos_placiau2.asp?I...id2=&linkID Tipo nuo kaciu, blogai nuplautu vaisiu ar darzoviu, negerai iskeptos mesos pvz. saslyku. Nors as nezinau kur ta "kaka" pasigavau, nes kates neturim, saslyku visa amzinybe nevalgius, rankas visad plaunu... Gydytoja sake, jog labai daug zmoniu yra persirge ir to net nezino, o kai kuriems paumeja, nes imunitetas silpnesnis. Taip kad jei ka, tikrinkites. QUOTE(saulute05 @ 2009 03 02, 15:39) Cia placiau apie tai. http://www.sveikas.lt/ligos_placiau2.asp?I...id2=&linkID Tipo nuo kaciu, blogai nuplautu vaisiu ar darzoviu, negerai iskeptos mesos pvz. saslyku. Nors as nezinau kur ta "kaka" pasigavau, nes kates neturim, saslyku visa amzinybe nevalgius, rankas visad plaunu... Gydytoja sake, jog labai daug zmoniu yra persirge ir to net nezino, o kai kuriems paumeja, nes imunitetas silpnesnis. Taip kad jei ka, tikrinkites. Aciu uz paaiskinima, as apie tai skaiciau, ir va mane labiausiai neramina kad mes nei kaciu auginam nei saltu oru saslykus valgom ar kazka pan. Taip pat higienos laikomes, bet butinai reiks issitirti del sios infekcijos. Aciu QUOTE(Rasucci @ 2009 03 02, 14:46) Aciu uz paaiskinima, as apie tai skaiciau, ir va mane labiausiai neramina kad mes nei kaciu auginam nei saltu oru saslykus valgom ar kazka pan. Taip pat higienos laikomes, bet butinai reiks issitirti del sios infekcijos. Aciu Nera uz ka, kad tik neturetumet tokiu zarazu O issitirti butina, ypac pries planuojant vaikeli. Sekmes QUOTE(Loram @ 2009 03 02, 12:50) nei sloga nei kosulys nera gripo pozymiai! o Jus kartais ne elektroniniu termometru matuojat temperatura? O kuo skiriasi nuo paprasto termometro? Matuoju ir tuo, ir tuo, temperatūra visada būna tokia pat. Elektroninį termometrą palaikau truputį ilgiau ir po jo duoto signalo. QUOTE(Mergelė @ 2009 03 04, 11:48) O kuo skiriasi nuo paprasto termometro? Matuoju ir tuo, ir tuo, temperatūra visada būna tokia pat. Elektroninį termometrą palaikau truputį ilgiau ir po jo duoto signalo. As pastebejau kad elektroninis kartais netiesa rodo, paprastas tiksliau rodo. Tik del to ir paklause Mums abiems dabar tiria mikoplazmine pneumonija - ryt bus tyrimo rezultatai - cia dar viena liga kuri gali but esant zemai temperaturai. QUOTE(Rasucci @ 2009 03 04, 13:07) As pastebejau kad elektroninis kartais netiesa rodo, paprastas tiksliau rodo. Tik del to ir paklause Mums abiems dabar tiria mikoplazmine pneumonija - ryt bus tyrimo rezultatai - cia dar viena liga kuri gali but esant zemai temperaturai. O mano pastoviai žema temperatūra, kiek gydytojai sakau, tai ji net nesureguoja. O čia gali būti ligos požymis. Mano tempa labai dažnai būna 35,5. QUOTE(Mergelė @ 2009 03 04, 14:28) O mano pastoviai žema temperatūra, kiek gydytojai sakau, tai ji net nesureguoja. O čia gali būti ligos požymis. Mano tempa labai dažnai būna 35,5. O kaip savijauta? jei jautiesi prastai, tada reiktu pasitikrinti. Krauja, slapima, kraujo biochemimi pasidaryt- tiesiog ziuret ka rodys. Jei tavo gydytoja nenori i tai gilintis, nueik privaciai viena karta ir pasikonsultuok. Man temperatura nukrenta nuo kai kuriu arbaru - metu pvz.
Rašėte, kad labai krečia šaltis. Man taip kartą buvo negalėjau net ramiai pagulėti visa tirtėjau po storiausiom kaldrom. Man tada nustatė gimdos uždegimą. Žinau kad dar labai šaltis krečia prie inkstų uždegimo.
Mano visada temp buna 37 ir 4 pvz.. Irgi gydytojai kiek kartu esu sakius, bet kazkaip praleidzia pro ausis, oman cia atrodokad cia nuo vaikystes laiku galetu but kokia gripo komplikacija ar dar kas, nestikrai tokia temp visad kazkaip keistai..
labas mamukės
QUOTE(aureda @ 2009 03 21, 17:52) labas mamukės Tai paprasykit siuntimo pas koki infektologa, kad padarytu specialius tyrimus del infekciju
Sveikos mamos. as cia truputi ne i tema bet 16-metei panelei iskilo klausimas, o atsakymo forume niekur neradau arba tiesiog praziopsojau
Mano kuno temperatura visada yra 35,4-36,1, spaudimas irgi kiek mazesnis, turiu padidejusia skydliauke. gal kuri esate susidurusi su panasiom situacijom ir galetumete mane apsviesti nes daktare sako kad nieko blogo. QUOTE(Sayuri @ 2009 03 21, 20:24) Sveikos mamos. as cia truputi ne i tema bet 16-metei panelei iskilo klausimas, o atsakymo forume niekur neradau arba tiesiog praziopsojau Mano kuno temperatura visada yra 35,4-36,1, spaudimas irgi kiek mazesnis, turiu padidejusia skydliauke. gal kuri esate susidurusi su panasiom situacijom ir galetumete mane apsviesti nes daktare sako kad nieko blogo. Daznai pazeminta temperatura ir mazesni kraujo spaudima turi zmones kuriu kraujotaka sutrikus. Ar nebuna pavyzdxiui saltos kojos, rankos, ir toks "skruzdziu skruzdziu begiojimo" jausmas? |