Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Prancūzų klb. mažiesiems
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Cigale
Isgirdau, kad Vilniuje yra kazkokia mokyklele, kurioje prancuziskai destoma. Ten vaikams, kuriu tevai lietuviai, reikia moketi 450Lt, kuriu bent vienas prancuzas-800Lt. Gal zinote kur?
delfinas
Taip speju, kad tikriausiai prie prancuzu kulturos centro kur nors, ale galiu ir neatspeti... Tas centras yra kazkur aplink Rotuses aikste ar tai Pilies gatvej - gerai ir nepamenu. Na, arba bent jau ten anksciau jis buvo. Pabandyk wink.gif.
Cigale
Zinau ta Centre Culturel Francais, uzsuku karts nuo karto wink.gif , bet kad ten tik kursus organizuoja ir DELF,DALF. Labai noreciau, kad mano vaikiukas (ir visi kiti busimi biggrin.gif ) ismoktu prancuziskai (nu, as tai ismokyciau su savom klaidom dry.gif ), tai ir domiuosi is anksto (labai is anksto wink.gif ) ta mokyklele, jei kartais nepavyktu i Prancuzija isdumt sad.gif

Delfine, o jus gal prancuziskoj Kanadoj gyvenat?
delfinas
QUOTE (agneklimjan @ 2004 03 21, 16:32)
Delfine, o jus gal prancuziskoj Kanadoj gyvenat?

Ne. Mes gyvenam angliskoj daly. Vyras prancuzu moka, o as - ne. Man ten butu nekas, manau g.gif. Be to, manes nei Prancuzija, nei prancuzai (kiek teko sutikti ir bendrauti) visiskai nesvaigina - Tave, suprantu, kad taip? rolleyes.gif. Zinai, prisiminiau, kad skaiciau apie ta mokyklele "Mamos zurnale" berods. Paziuresiu - gal ten ir adresas jos yra. Parasysiu, jei ka.
Cigale
Aha, oi oi, kaip svaigina heart.gif , vien isgirdus ima skruzdeliukai po kuna lakstyt laugh.gif .

Dekui! Buciau dekinga uz info clap.gif !
delfinas
QUOTE (agneklimjan @ 2004 03 21, 17:25)
Aha, oi oi, kaip svaigina heart.gif , vien isgirdus ima skruzdeliukai po kuna lakstyt laugh.gif .

Dekui! Buciau dekinga uz info clap.gif !

Tai va. Paziurejau, bet adreso, deja, ten nera sad.gif. Ale jeigu niekas cia neparasys artimu metu jo, bandysiu dar savais kanalais paklausineti wink.gif.
Smurka
Mano sunus mokos Basanaviciaus vidurineje. Si m-kla yra remiama prancuzu ambasados ir joje sustiprintai mokoma prancuzu kalbos nuo antros klases. vaikai, baigdami vidurine, laisvai kalba prancuziskai.
Tea
Esu girdejusi, kad Ciurlionio g. yra paprastas vaiku darzelis, kuriame kartu su prancuziukais ir lietuviu vaikai lanko. Va tikslaus adreso nezinau, bet kaina irgi ta pacia girdejau.
Cigale
QUOTE (Smurka @ 2004 03 22, 09:20)
Mano sunus mokos Basanaviciaus vidurineje. Si m-kla yra remiama prancuzu ambasados ir joje sustiprintai mokoma prancuzu kalbos nuo antros klases. vaikai, baigdami vidurine, laisvai kalba prancuziskai.

Oi, Smurka, nesakyk, kad baigdami laisvai kalba, nors ir nuo 2 klases pradeda prancuzu mokytis. As jau antrus metus privaciai ruosiu valstybiniam prancuzu egzui mokinius is Basanaviciaus mokyklos, tai su mokytoju metodika (ir uzduotimis) pakankamai susipazinau wink.gif . Na, bet jei jau apsistosiu Vilniuj, savo visus mazius (kiek ju bus), pasistengsiu i sita mokykla leist. na, bet su intencija viena diena juos (nepamirstant saves wink.gif ) issiust i Prancuzija.
spanguoliukas
Ta prancūzų darželis-mokyklėlė išskaidyta. Mažiukai nuo 2 metų iki 4 ar 5 metų eina į darželį esantį Donelaičio gatvėje (ten paprastas lietuviškas darželis, bet yra viena grupė tos vadinamosios prancūzų mokyklėlės), didesni vaikai, t.y. priešmokyklinukai ir pradinukai berods žygiuoja į darželį esantį kažkur Žirmūnuose. (Duomenys 2 metų senumo). Jei labai reikia galiu pasidomėt kaip yra dabar.
Kažkada seniau, prieš kokius 5-8 metus, ta mokyklėlė buvo Basanavičiaus vidurinėj, bet paskui ją iškėlė, nes kaip žinia Basanavičiaus vidurinėj mokykloj ir taip vietos nelabai, nes ir taip ten dvi pamainos.
alex
Mano dukra ten mokosi.Nuo 3 iki 5 metu vaikai eina i darzeli esanti Donelaicio gatv.,didesni(nuo 5 iki 11)eina Zirmunu g.108.Jeigu nori galiu duoti mokyklos telefona. smile.gif
Dar norejau pasakyti, kad tai yra ne mokyklele,bet Vilniaus Prancuzu Mokykla.
Cigale
QUOTE (alex @ 2004 03 24, 10:55)
Mano dukra ten mokosi.Nuo 3 iki 5 metu vaikai eina i darzeli esanti Donelaicio gatv.,didesni(nuo 5 iki 11)eina Zirmunu g.108.Jeigu nori galiu duoti mokyklos telefona. smile.gif
Dar norejau pasakyti, kad tai yra ne mokyklele,bet Vilniaus Prancuzu Mokykla.

thumbup.gif Prasau prasau! Dar norejau paklaust, ar ten yra tikru prancuziuku? o lietuviukus (pacius maziausius) ten pradeda mokyt prancuziskai ar iskart visus vaikus i kruva suleidzia ir patiems leidzia ismokt ir atsirinkt kalbas? Klausiu del to, kad mano pusbroliukai Vokietijoj atejo i darzeli ne bum bum nemokedami vokiskai, ir butent zaisdami su kitais, kazkaip labai greitai ismoko vokiskai..
alex
QUOTE(agneklimjan @ 2004 03 28, 23:32)
Y
thumbup.gif Prasau prasau! Dar norejau paklaust, ar ten yra tikru prancuziuku? o lietuviukus (pacius maziausius) ten pradeda mokyt prancuziskai ar iskart visus vaikus i kruva suleidzia ir patiems leidzia ismokt ir atsirinkt kalbas? Klausiu del to, kad mano pusbroliukai Vokietijoj atejo i darzeli ne bum bum nemokedami vokiskai, ir butent zaisdami su kitais, kazkaip labai greitai ismoko vokiskai..

Yra,yra tikru prancuziuku biggrin.gif .Visus vaikus iskart i kruva suleidzia,mokytoja su vaikais kalba tik prancuziskai ir vaikai labai greitai ismoksta kalbeti prancuziskai. clap.gif
dabar adresas ir telefonas:

Ecole Francaise de Vilnius
Zirmunu g.108,
Tel.:276 91 32,mob.+370 650 99 169
E-mail:apeefv@takas.lt
Internet:http://ecolefrancaisedevilnius.ifrance.lt

QUOTE(happymother @ 2004 03 29, 05:24)
o kiek kainuoja menesiui man neatsaket ?

450lt. mokykla+apie 125lt. darzeliui( uz maista man atrodo g.gif )

QUOTE(alex @ 2004 04 06, 18:37)

Jeigu abu tevai lietuviai smile.gif

QUOTE(alex @ 2004 04 06, 21:38)

dabar 500lt+125lt
Ingulbuncius
Del anglisku - zinau, kad yra dvi, bet daugiau info (deja, ne is ten besimokiusiuju, nes jie dar tik pradeda) turiu apie viena - Vilnius international school. Darzelio grupese priima vaikus nuo 2 iki 6 metu, mokymas vyksta lietuviu/anglu kabomis; beda, kad Turniskese. Ir dar kazkur yra darzelis diplomatu vaikams, jis angliskas, bet deja nieko apie ji nezinau. Kazkur centre.
Serafima
Mano irgi mokosi Vilniaus pradinėje prancūzų mokykloje smile.gif

Angliški darželiai yra du;

1) American international school of Vilnius,
prie jos yra maziuku grupes

Tel: (370 5) 212 10 31
Fax: (370 5) 264 72 02

Subačiaus St. #41
Vilnius Lithuania

2) naujas Vilnius International school
siemet veikla pradeda Turniškese
visa info : - http://www.vischool.lt

Sekmes renkantis smile.gif

to Alex

Sprendziant iš pačios vaiko gimimo metu 1998, tai nelabai galejom susitikti sad.gif .
Mes pradejome lankyti, tais metais kai jus jau perejote i Zirmunus smile.gif
Mes dar metus atbusime Donelaityje, o kitais i Zirmunus.
O siaip gal ir buvome susitike per kokia mokyklos svente clap_1.gif

O vaiko vardas nezinau ar ka pasakys, bo pas mus grupeje tokiais vardais 2 mergaites.

Vardas IEVA
Springlet
QUOTE (alex @ 2004 08 18, 13:10)
dabar 500lt+125lt

Cia nepriklausomai nuo amziaus?
ar 3 ar 11..
alex
QUOTE (Springlet @ 2004 09 07, 16:24)
Cia nepriklausomai nuo amziaus?
ar 3 ar 11..

taip wink.gif
uups
Gal ka sudomins:
Kaune, Shumano centre (Gedimino g. 43) ikimokyklinukai mokomi prancuzu kalbos nemokamai. Mokyklinukams yra mokamos pamokeles (berods, 35lt/2k sav). Pasiteirauti galima tel. 203994 smile.gif
Cigale
O KUR VILNIUJ???!!!!!!
bumbulas
QUOTE(Serafima @ 2004 08 31, 13:37)
Mano irgi mokosi Vilniaus pradinėje prancūzų mokykloje  smile.gif
Angliški darželiai yra du;

1) American international school of Vilnius,
prie jos yra maziuku grupes

Tel:  (370 5) 212 10 31
Fax:  (370 5) 264 72 02 

Subačiaus St. #41
Vilnius Lithuania
*

Girdejau, kai ta American International school of vilnius jau turi ir sestadienio mokyklele prancuzu kalba. Cia visa info www.aisv.lt
merich
QUOTE(agneklimjan @ 2004 10 04, 20:09)
O KUR VILNIUJ???!!!!!!
*

Ar tie kursai kokybiski?
Bishojo
QUOTE(merich @ 2005 08 05, 14:55)
Ar tie kursai kokybiski?
*

Na aš apie pačius kursus nieko nežinau, bet Roberto Šumano centras yra oficialus prancūzų kultūros centras Lietuvoje, taigi ir visi kursai, kurie ten vyksta turi būti suderinti su įvairiom atitinkamomis institucijomis (kokiomis tiksliai nežinau, tai ir nerašau smile.gif ). Taigi ten kursai turėtų būti tikrai tikrai kokybiški. thumbup.gif

Beje Vilniuje Roberto Šumano centras yra Didžiojoj gatvėj, numeris berods 1. Manau, jei toie kursai yra Kaune, tai ir Vilniuj turėtų būti mirksiukas.gif

UUps, o nuo kokio amžiaus kleckus moko ten?
forFUN
Nuo keliu metu mokyti pradeda??
forFUN
g.gif bet kad iki mokykliniai vaikai dar lietuviskai dar tvirtai nekalba, ka jau kalbeti apie prancuzu kalba g.gif
Fen-berry
Kelintadieniais ir kelintą valandą vyksta užsiėmimai, ar reikalingi kokie nors dokumentai, ar reikia iš anksto registruotis? Ir svarbiausias klausimas - mums 5 bus rugsėjo mėnesį, ar priims?
Ligvita
atnaujinu tema, gal kas lankesi ar turi info apie siuos kursus?
Ligvita
g.gif
AStonke
ir kam ta prancūzų kalba penkiamečiui vaikui? Vistiek kol jam jos reikės ,bus pamiršęs....... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
Ligvita
šiaip tai vaikai kalbų geriausiai mokosi iki 6 metų
Žmogė
QUOTE(Rasavei @ 2006 06 02, 14:45)
šiaip tai vaikai kalbų geriausiai mokosi iki 6 metų
*

O ar nebuna mamoms nemokamu uzsiemimu? bigsmile.gif O as ka, as mielai 4u.gif O vaikai nzn. gal nenoreciau penkiamecio tiek apkraut...Sutinku, kad mazesniems lengviau ismokt, bet ar jie ja panaudos? g.gif nepasimirs? g.gif kol lietuviu ismoks? 4u.gif
lekstina
Ar kas nors leidžiat ikimokyklinuką mokytis prancūzų k.? Nuo kelių metų galima?
Vavidvake
QUOTE(lekstina @ 2006 08 04, 12:18)
Ar kas nors leidžiat ikimokyklinuką mokytis prancūzų k.? Nuo kelių metų galima?
*

Mes lankom prancuzu mokykla vilniuje jau 3 metai. Kalba ismokom, bet del viso kito nieko gero pasakyti negaliu. Mokslu nebetesim, rugseji zygiuojam i paprasta mokykla.
lial_ka

Vilniaus Prancūzų Pradinė Mokykla - Darzelis :

www.efv.lt
piene78
O gal kas leidziate savo mazuosius i prancuzu kulturos centro sestadienine mokyklele, butu idomu isgirsti atsiliepimus
Katrix
QUOTE(piene78 @ 2008 07 12, 17:21)
O gal kas leidziate savo mazuosius i prancuzu kulturos centro sestadienine mokyklele, butu idomu isgirsti atsiliepimus
*

Mano dukryte lanke siuos uzsiemimus. Siaip as labai patenkinta. Pati moku prancuzu k., tai tikrai supratau, ko ten moke tongue.gif
Aisku, stebuklu tiketis nereikia, jei nori rimtu rezultatu, be abejo vieno karto per savaite mazai. Bet siaip ten faina ne tik kalbos atzvilgiu, dukrai labai patiko. o uz tokia juokinga kaina apskritai thumbup.gif
Beje, dukrai tuo metu buvo 3 metai.
Siais metais ir vel lankysim 4u.gif
Afalina
Sveiki,
aš manau, kad vaikai, kol maži, gali bet kokią kalbą ar kelias kalbas visai nesąmoningai išmokti, o tiesiog žaisdami. Ir ne tik nuo trejų metų bet nuo trijų mėnesių. Žinau, kad neformalaus ugdymo centras planuoja dar ir kitas kalbas, o jei susirinks grupė, tai ir prancūzų. Stilius visai vaikiškas muzikinis - per daineles ir žaidimus.
Galima apsilankyti www.nuc.lt
kadangi tai naujas centras, tai galima užsukti dažniau, nes informacija nuolat atnaujinama.
Frane
QUOTE(Afalina @ 2008 08 27, 22:11)
Sveiki,
aš manau, kad vaikai, kol maži, gali bet kokią kalbą ar kelias kalbas visai nesąmoningai išmokti, o tiesiog žaisdami. Ir ne tik nuo trejų metų bet nuo trijų mėnesių. Žinau, kad neformalaus ugdymo centras planuoja dar ir kitas kalbas, o jei susirinks grupė, tai ir prancūzų. Stilius visai vaikiškas muzikinis - per daineles ir žaidimus.
Galima apsilankyti www.nuc.lt
kadangi tai naujas centras, tai galima užsukti dažniau, nes informacija nuolat atnaujinama.
*

bet tai cia kaune verysad.gif
Afalina
QUOTE(Frane @ 2008 08 27, 23:53)
bet tai cia kaune  verysad.gif
*

Labai neliūdėkite, po metų gali ir Viniuje atsirasti...
Elzbieta
Uzsienio kalbos visada gerai thumbup.gif
Kuo daugiau mokesi - tuo lengviau bus kur nors isvaziavus.
Nors prancuzu kalbos nemegstu, bet dukra del jos kliedi, tad nuo 8 metu pradejo mokintis. Apie kalbas manau taip - vaikas pats turi jas megti! Nes maniske mokykloje tradiciskai mokinasi anglu k. Bet visada svajojo moketi ir prancuziskai.. doh.gif
Gal kas zino kokiu geru prancuzisku internetiniu psl. vaikams??
Mokomuju zaidimuku ir t.t.
*magnifique*
sveiki visi! jei yra norinciu patobulinti ar ismokti sia nuostabia kalba, prasom! Esu jauna kvalifikuota pedagoge, dirbanti mokykloje ir mokanti prancuzu kalbos:)
Kantri
QUOTE(rimvydele @ 2011 01 17, 18:55)
sveiki visi! jei yra norinciu patobulinti ar ismokti sia nuostabia kalba, prasom! Esu jauna kvalifikuota pedagoge, dirbanti mokykloje ir mokanti prancuzu kalbos:)
*

Ir kiek kainuoja pamokeles?? Kiek trunka ir po kiek vaiku ketinate grupeleje tureti? 4u.gif Ar cia individualiai tik?
*magnifique*
QUOTE(Kantri @ 2011 01 17, 22:20)
Ir kiek kainuoja pamokeles?? Kiek trunka ir po kiek vaiku ketinate grupeleje tureti?  4u.gif  Ar cia individualiai tik?
*

jei ka domina prancuzu kalbos uzsiemimai, skambinkite 862310130, Vilnius. Dirbu tiek grupese, tiek individualiai. Taip pat jei kartais ieskote kokios mokomosios medziagos sia kalba, kreipkites, labai daug turiu! iki malonaus!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.