Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Victoria Gym
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kissa666
Na va, pasibaigė jau ta tema ax.gif

Atidarau naują... Manau dar tikrai atsiras daug norinčių sportuoti fitness3.gif fitness4.gif

Gero sportavimo visiems!!! flirt.gif ax.gif
Natalita
Renkame grupe.
Salygos tos pacios.

Mano mob.868741875
Nauja grupe:
4 zmogeliai jau yra
Kas jungiasi?
5.
Tanyte83
QUOTE(Natalita @ 2009 03 02, 17:04)
Renkame grupe.
Salygos tos pacios.

Mano mob.868741875
Nauja grupe:
4 zmogeliai jau yra
Kas jungiasi?
5.
*

O kokios salygos??
Nera nuorodos i praeita tema blink.gif buciau ten paieskojus jusu salygas
Esu reali kandidate i jusu renkama grupe, domina kaina
kissa666
1 mėn. abonementas – 140 Lt,
3 mėn. abonementas tik 360 Lt,
AKCIJA !!! 4 mėn. abonementas 400 Lt
6 mėn. abonementas – 500 Lt,
12 mėn. abonementas- 1100Lt

Kviečiame ir Jūsų kolektyvą ir draugus tapti Victoria Gym klubo nariais už itin patrauklią kainą.

Šios kainos galioja sudarant bent 7 žmonių grupę. Grupės organizatorius sportuoja nemokamai.

Neriboti abonementai suteikia teisę naudotis šiomis paslaugomis:
• Treniruoklių sale;
• Kardio treniruoklių sale;
• Aerobika;
• Pirtimis (sauna, garinė, rusiška);
• Baseinu;
• Masažine vonia;

Jeigu surenkat 8 zmones, tai tiesiog reikia visa suma (7 zmoniu) padalinti ant 8... ir tada kiekvienam moka su papildoma nuolaida. Nuolaida mums gavosi 50Lt ax.gif
Tanyte83
Tai tada mane irasykite i grupe, nes mano abonementas baigsis kovo 12d. (irgi buvau grupeje, mokejau 350 lt uz 4 menesius, dabar ieskau tokio pat pasiulymo)
Per AZ tada parasysiu visus duomenis ir susitarsim del pinigeliu.
kissa666
o gal kas eina pirmadieniais 17.00 pas Toma? ax.gif ar labai daug zmoniu buna? g.gif
luxuriukas
QUOTE(kissa666 @ 2009 03 02, 18:11)
o gal kas eina pirmadieniais 17.00 pas Toma? ax.gif  ar labai daug zmoniu buna? g.gif
*

As buvus pas Toma tokiu metu kelissyk, daug, kartais net pritruksta stepu.
Apskritai pas Toma net ir 14 val ir 12 val. daug zmoniu, myli merginos ta Toma biggrin.gif

Nors siaip tai ir pas kitus trenerius tiek diena tiek vakarais buna daug zmoniu, nors varijuoja zmoniu skaicius, bet tik viena karta esu macius 15 val pas Beata kad buvo 4 merginos, matyt pries savaitgali nesisportavo niekam, tai daug ir nesuguzejo smile.gif
Natalita

Nauja grupe:
4 zmogeliai jau yra
5.Tanyte83
Kas jungiasi? thumbup.gif
6.
kissa666
QUOTE(luxuriukas @ 2009 03 02, 18:40)
As buvus pas Toma tokiu metu kelissyk, daug, kartais net pritruksta stepu.
Apskritai pas Toma net ir 14 val ir 12 val. daug zmoniu, myli merginos ta Toma  biggrin.gif

Nors siaip tai ir pas kitus trenerius tiek diena tiek vakarais buna daug zmoniu, nors varijuoja zmoniu skaicius, bet tik viena karta esu macius 15 val pas Beata kad buvo 4 merginos, matyt pries savaitgali nesisportavo niekam, tai daug ir nesuguzejo smile.gif
*

buvau pas Ramune sestadieni 11val... zmoniu tikrai buvo nemazai... bet man nepatiko visai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir parinosi ji pati, vis neatsimindama ka rode pries tai, ir kruvio jokio schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif su Tomuku nepalyginsi wub.gif
luxuriukas
QUOTE(kissa666 @ 2009 03 02, 23:05)
buvau pas Ramune sestadieni 11val... zmoniu tikrai buvo nemazai... bet man nepatiko visai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  ir parinosi ji pati, vis neatsimindama ka rode pries tai, ir kruvio jokio schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  su Tomuku nepalyginsi wub.gif
*

Tai ziurint i kokia treniruote ejai smile.gif
As tai kelias dienas einu i : anticeliulitine pas Toma, pas Beata i stepa, ir pas Ramune i upper body ir circuit training, tai pas pirmus du pavarom gerai su kojytem pagrinde, o pas Ramune tai visiems bet pagrinde virsui smile.gif snd buvau upper body + press tai jau jaucias raumenu maudimas, ryt ranku negalesiu vel pakelt biggrin.gif man tai patinka pamixuot taip.

Siaip kiekvienas instruktorius turi savo specifika ir aisku ir kiekvienas besportuojantis turi savo lukescius smile.gif

Tanyte83
Gerai Jum merginos, kad galite pasirinkt treniruotes, isbandyt daugiau, tada issirinkt kas patinka labiau. As tai vakar stipriai susinervinau, net parasiau Victoria Gym administracijai laiskeli isreiksdama savo nepasiteisinima verysad.gif , nes nekeicia jie tvarkarascio, taip skriausdami dirbancius:(, visai noreciau pabandyt kazko naujo, bet 4 menesius tenka lankyt ta pati (Body toning, Mix, AKD, kartais savaitgaliais kazka pasirenku), nes lankau po darbo man tinka arba 19 val, arba 20 val. 19 val 2 kartus per savaite sokiai:((( kur susirenka palyginus ne daug zmoniu, o po to pas Toma nera kur apsisukt, po 2 ant vieno stepo. Kazkaip man nelogiska. Nu bet ka padarysi, jie turiu pilna kluba zmoniu ir nesivargina:)))
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2009 03 03, 00:05)
buvau pas Ramune sestadieni 11val... zmoniu tikrai buvo nemazai... bet man nepatiko visai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  ir parinosi ji pati, vis neatsimindama ka rode pries tai, ir kruvio jokio schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  su Tomuku nepalyginsi wub.gif
*

Man sestadieniais irgi nelabai patinka, Interval lygtais buna. Labai jau mandrai ten Ramune susuka, ir per daug man to sokinejimo, pradeda nervuot i pabaiga doh.gif
O siaip Ramune man tai liux thumbup.gif , vakar buvau pas ja treniruotej Press+strech, super!!!!! tokia rami treniruote, presui pratimus darem 30 min, be pertrauku, taip parinkti pratimai, skirtingiems pilvo raumenims, kad ir nereikejo atsipust, tiesiog treniruoji tai vienus raumenis tai kitus.
Tomukas labai fainas, labai gera atmosfera pas ji, gerai nuteikia, ir nei viena nelieka nepastebeta biggrin.gif , ziuri kad visos teisingai darytu, ir pratimukai gerai parinkti ir stepas nenuobodus, ne siaip sau tiek mergaiciu prisirenka:)))))
Pas Anastasija buvau pirma karta praeita savaite, Step+AKD, kazkaip silpnoka pasirode, gal cia nepazengusiems, bet man kruvio truko.
O buvo kas pas Ona jogos treniruoteje?
agne_k888
Sweiki,

Cia vis del tos grupes, jeigu kas noretu siandien/ryt prisijungt (4 men), truksta vieno zmogaus (atsisake pora). smile.gif
carita_de_angel
QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 03, 10:20)
Sweiki,

Cia vis del tos grupes, jeigu kas noretu siandien/ryt prisijungt (4 men), truksta vieno zmogaus (atsisake pora).  smile.gif
*

labas, prisijungciau,ir siandien ir rytoj smile.gif
Tanyte83
QUOTE(Natalita @ 2009 03 02, 23:56)
Nauja grupe:
4 zmogeliai jau yra
5.Tanyte83
Kas jungiasi? thumbup.gif
6.
*

Natalita, tai gal mes visos 5 jungiames prie agnes k888? Nebutinai gi turi buti 8 zmones, manau gali buti ir daugiau:)
carita_de_angel
O jeigu bus daugiau negu `8 tada manaunebus nuolaidos
agne_k888
sveikos, mielai galit jungtis prie manes bet nebus tos didesnes nuolaidos. bus tos kainos kaip buvo surasiusi kazkuri sportininke, t.y. 400 lt 4 men. arba 140 lt 1 men. Tai pabandykit surinkti grupe bus pigiau, jau visai jums nedaug truxta. smile.gif
Rute
QUOTE(carita_de_angel @ 2009 03 03, 10:53)
O jeigu bus daugiau negu `8 tada manaunebus nuolaidos
*

Teisingai manai. Bent jau mums buvo paaiškinta, kad atėjus daugiau žmonių nuolaidos dalinasi ant visų žmonių. Žodžiu logiškiausia susirinkti po 8 žmones. Mačiau Agne turi 7 asmenis - galima drąsiai keliauti ir su 7 asmenimis. Juk mes keliavom 7 ir nuolaidų prašėm kaip už 8 asmenis. Viskas tiko, nuolaidas gavom ir dar rezerve palikom vienam asmeniui pigų abonentą. ax.gif Tas vienas žmogus buvo prijungtas savaitės bėgyje ir tiek (nors Laurai nebuvo žadėta, kad būtinai prisijungs). smile.gif
rug
ajazus, aisiu šian viena, bišk bijau cool.gif tikiuos jokių nesklandumų nebus ax.gif
carita_de_angel
QUOTE(rug @ 2009 03 03, 11:21)
ajazus, aisiu šian viena, bišk bijau cool.gif tikiuos jokių  nesklandumų nebus ax.gif
*

nebijok, viskas ten gerai bigsmile.gif
carita_de_angel
QUOTE(carita_de_angel @ 2009 03 03, 10:25)
nebijok, viskas ten gerai bigsmile.gif
*

ir visai nebaisu, o labai smagu thumbup.gif
blusyte
manau kad as mielai prisijungciau, jei patikslintu kas kaina (nes labai daug visko perskaiciau, galva susisuko..)
Kaip tik ieskau kur pigiai kojas pakilnoti biggrin.gif
Natalita
Sveikutes,
is esmes man nera skirtumo ar moketi 360 (kai 8 zmoniu grupe), ar 400 ir prisijungti prie kitos grupes. Svarbu, kad nevisa standartini mokesti.
musu grupe yra:
Nauja grupe:
4 zmogeliai jau yra
5.Tanyte83
6. Daivute.
tai kaip ir reiketu dar 2 zmogeliu.
kissa666
QUOTE(blusyte @ 2009 03 03, 12:19)
manau kad as mielai prisijungciau, jei patikslintu kas kaina (nes labai daug visko perskaiciau, galva susisuko..)
Kaip tik ieskau kur pigiai kojas pakilnoti  biggrin.gif
*

praeitam puslapy yra visos kainos... 400lt - 4 menesiai; 500lt - 6 menesiai...

jeigu grupe is 7-8 zmoniu - tada dar 50lt nuolaidos
blusyte
Sveikutes,
is esmes man nera skirtumo ar moketi 360 (kai 8 zmoniu grupe), ar 400 ir prisijungti prie kitos grupes. Svarbu, kad nevisa standartini mokesti.
musu grupe yra:
Nauja grupe:
4 zmogeliai jau yra
5.Tanyte83
6. Daivute.
tai kaip ir reiketu dar 2 zmogeliu.

Mane galite irgi prirasyti (bet jei kaina 360)
Papildyta:
uoj, nemoku normaliai atsakymo parasyti, kad matytusi kam atsakau.
Zodziu noriu jungitis prie sportuojanciu grupes.

Atsiprasau, adar nemoku naudotis, visai neseniai prisiregistravau.. verysad.gif
Natalita

Sveikutes,
musu grupe yra:
Nauja grupe:
4 zmogeliai jau yra
5.Tanyte83
6. Daivute.
7.Blusyte
8. Dalia

Na grupe kaip ir susirinko.

Tanyte ar gali patvirtinti ar nepersigalvojai ir tada as skambinu Laurai ir tariuosi del abonimentu (360 uz 4 men)thumbup.gif
Papildyta:
Susiskambinau su Laura.
Taigi prasau musu grupes nariu atsiusti Varda pavarde ir mob tel nr man i AZ.
Sarasa persiusiu Laurai ir susitarsiu kokia diena galima uzeiti apmoketi abonimenta (sake siandien serga). thumbup.gif
Mistaken
QUOTE(Tanyte83 @ 2009 03 03, 09:04)
Gerai Jum merginos, kad galite pasirinkt treniruotes, isbandyt daugiau, tada issirinkt kas patinka labiau. As tai vakar stipriai susinervinau, net parasiau Victoria Gym administracijai laiskeli isreiksdama savo nepasiteisinima verysad.gif , nes nekeicia jie tvarkarascio, taip skriausdami dirbancius:(, visai noreciau pabandyt kazko naujo, bet 4 menesius tenka lankyt ta pati (Body toning, Mix, AKD, kartais savaitgaliais kazka pasirenku), nes lankau po darbo man tinka arba 19 val, arba 20 val. 19 val 2 kartus per savaite sokiai:((( kur susirenka palyginus ne daug zmoniu, o po to pas Toma nera kur apsisukt, po 2 ant vieno stepo. Kazkaip man nelogiska. Nu bet ka padarysi, jie turiu pilna kluba zmoniu ir nesivargina:)))

O buvo kas pas Ona jogos treniruoteje?
*

anksčiau buvo ir 21val.. ir būdavo skirtingesnės treniruotės, ne vien tik step'as ir step'as.. smile.gif bet kažkodėl ėmė ir panaikino tas vėlesnes verysad.gif
o jo nekeičia, nes gal niekas neprašo kitokių treniruočių smile.gif o šiaip vakr buvau latina dance, tai nieko.. nors geriau būtų kokia MT tokiu laiku. Liūdna, kad nei pilateso, nei kalanetikos ar ko panašaus nėra vakare... negi dabar mesti darbą ir eiti dienos metu biggrin.gif
jogoj buvau vieną kartą - daug žmonių, kažkaip nebepatinka joga...
carita_de_angel
aciu labai agne_k888 4u.gif
agne_k888
ner uz ka smile.gif vakar buvo mln zmoniu doh.gif tai rakteliu reikejo laukt ilgokai....niu siaip galvoju pradet ryte eit pries darba manau tuscia bus biggrin.gif
Rute
QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 05, 12:56)
ner uz ka  smile.gif  vakar buvo mln zmoniu  doh.gif  tai rakteliu reikejo laukt ilgokai....niu siaip galvoju pradet ryte eit pries darba manau tuscia bus  biggrin.gif
*

Išeidinėjau iš klubo 19 val. - net nustebau kiek buvo laukiančiųjų. Tiesa sakant, net išsižiojau iš nuostabos. doh.gif
rug
labdien, norėjau paklaust, o kiek laiko ten galima būt? 3 valandas kaip impulse? ar kaip? kažkaip man keistai ten viskas, užvakar nuėjau, tos mergos kaip iš dangaus išgriuvusios, lauros nebuvo. sako pas mus 400, sakau susitariau 350. nu i tiek sumokėjau, kortelės negavau, paso nereikėjo. nu keistai bišk, ale nieko, subinę bišk pajudinau, šian vėl eisiu
Rute
QUOTE(rug @ 2009 03 05, 13:53)
labdien, norėjau paklaust, o kiek laiko ten galima būt? 3 valandas kaip impulse? ar kaip? kažkaip man keistai ten viskas, užvakar nuėjau, tos mergos kaip iš dangaus išgriuvusios, lauros nebuvo. sako pas mus 400, sakau susitariau 350. nu i tiek sumokėjau, kortelės negavau, paso nereikėjo. nu keistai bišk, ale nieko, subinę bišk pajudinau, šian vėl eisiu
*

Jei nusipirkai neribotą abonentą ir naudokis į sveikatą. O kortelę turėjo duot. Gal pas juos kol pinigai nepajamuoti, tol jie kortelių nedalina, negaliu žinoti. Šiandien turbūt gausi tą savo kortelę. Man irgi buvo klausimas kilęs dėl tų 3 valandų, bet logiškai pamąsčius, juk pinigus jau sumokėjau ir galiu eiti pas juos kada noriu, t.y. nors ir 2 kartus per dieną. Pasidariau sau išvadą, kad galiu ten nors visą dieną mirkti, jei tik sugebėsiu. smile.gif
Mistaken
QUOTE(Rute @ 2009 03 05, 13:08)
Jei nusipirkai neribotą abonentą ir naudokis į sveikatą. O kortelę turėjo duot. Gal pas juos kol pinigai nepajamuoti, tol jie kortelių nedalina, negaliu žinoti. Šiandien turbūt gausi tą savo kortelę. Man irgi buvo klausimas kilęs dėl tų 3 valandų, bet logiškai pamąsčius, juk pinigus jau sumokėjau ir galiu eiti pas juos kada noriu, t.y. nors ir 2 kartus per dieną. Pasidariau sau išvadą, kad galiu ten nors visą dieną mirkti, jei tik sugebėsiu. smile.gif
*

vieną kartą į dieną. pasiskaitykite taisykles...
Tanyte83
QUOTE(rug @ 2009 03 05, 14:53)
*

O tu prie Natalitos grupes buvai prisijungus???
Siaip kai pries tai buvau prisijungus prie kitos grupes, tai vienas zmogus surinko pinigelius, nuvaziavo pas Laura, visus uzregistravo, ir mes jau tada visi kada kam ipatogu buvo nuejome ir pasakeme, kad prie grupes prirasyti, mus nufotkino, dave korteles.
rug
nea, prie agnės. bet atskirai susimokėjau, nei fotkino, tik kvitą davė, gal nufotkins kitąkart. nežinau. gaila, kad infra pirties nėr verysad.gif
massandra
Besina ta Victoria.Sian nebuvo Ritos uzsiemimu.Taip norejau i stretching+press nuet verysad.gif
luxuriukas
QUOTE(massandra @ 2009 03 05, 14:52)
Besina ta Victoria.Sian nebuvo Ritos uzsiemimu.Taip norejau i stretching+press nuet verysad.gif
*

Trenere serga, antra savaite.
Gripas jai, siemet su komplikacijom toks, tai gal rimtai sueme ja, tai reikia suprast ir neliudet kad nebuvo tavo norimos treniruotes, nes treneriai irgi gali susirgt, kartais net skiepai nepadeda, o siaip reikia dziaugtis, as irgi buvau pas beata, kai pavadavo Ritos uzsiemima bet 12 val. vietoj pilateso anticeliulitine padare, tai pajudejau gerai, reikia dziaugtis, kad suorganizuojas, kas pavaduoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 05, 12:56)
ner uz ka  smile.gif  vakar buvo mln zmoniu  doh.gif  tai rakteliu reikejo laukt ilgokai....niu siaip galvoju pradet ryte eit pries darba manau tuscia bus  biggrin.gif
*

tai nenuostabu, kai abonentus tokiom gerom kainom padaro, ir beveik pigiausia gaunasi sportuot visame Vilniuje jau dabar kaip uz neribota laika.
Jau ir diena, dazniausiai einu 11-12 val, daugeja zmoniu, ir stengiuosi neit vakarais, nes tikrai isivaizduoju kaip ten tiršta būna biggrin.gif
kissa666
Matet ?! lotuliukas.gif
http://www.victoriagym.lt/vgym/

*Sudaryk grupę iš 12 žmonių ir pats sportuok nemokamai. Dėl visos informacijos kreipkitės į pardavimų skyrių.

labai jau daug grupiu tikriausiai kuriasi paskutiniu metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
agnet23
Sveikos,
labai ieskojau klubo arciau namu su vandens ir kitom aerobikom. as dar tik naujoke siam reikale smile.gif Auginu mazyte dukryte smile.gif nusprendziau, kad jau pats laikas atstatyti savo jegas. Ar kas nors is cia besikalbanciu lanko treniruotes rytais? ir jei susidaro grupe, tai ar galima rinktis bet kokiu laiku vykstancias treniruotes (nepriklausomai nuo "grupiokiu")?
luxuriukas
QUOTE(agnet23 @ 2009 03 06, 01:14)
Sveikos,
labai ieskojau klubo arciau namu su vandens ir kitom aerobikom. as dar tik naujoke siam reikale smile.gif Auginu mazyte dukryte smile.gif nusprendziau, kad jau pats laikas atstatyti savo jegas. Ar kas nors is cia besikalbanciu lanko treniruotes rytais? ir jei susidaro grupe, tai ar galima rinktis bet kokiu laiku vykstancias treniruotes (nepriklausomai nuo "grupiokiu")?
*

As lankau aerobikas 11-12 val. pora kartu pavyko anskciau atsikelt tai ir 10 val atvaziavau biggrin.gif
Galima bet kokiu laiku, kai tau patogu ir sportuoti tris valandas atejus smile.gif
Tanyte83
Kur NATALITA su visa grupe???????
Mane kaip ir prijunge prie grupes, bet info nelabai gavau:(((((
Rute
QUOTE(Tanyte83 @ 2009 03 06, 10:30)
Kur NATALITA  su visa grupe???????
Mane kaip ir prijunge prie grupes, bet info nelabai gavau:(((((
*

Taigi paskambink jai mobiliu. Jis nurodytas temos pirmame puslapyje 4u.gif
Natalita
QUOTE(Rute @ 2009 03 06, 13:55)
Taigi paskambink jai mobiliu. Jis nurodytas temos pirmame puslapyje  4u.gif
*

Gavau Tanites83 zinute. Susiskambinome. Kaip suprantu visos musu grupes nares jau susimokejo ir sportuoja.
Visoms kitoms pranesu kiek supratau: jeigu prisijungiate prie kitos grupes tai mokate tik 400 lt,
jei norite pasinaudoti papildoma nuolaida (8 nariu grupeje buvo 1 nemokama vieta,kurios vertę mes dalinomes polygiai). Dabar jeigu reikia jau 12 zmoniu grupe rinkti tai g.gif g.gif g.gif g.gif Tikrai matyt jau per daug grupiu bigsmile.gif
luxuriukas
Per daug ir liudna, kad ju vis daugeja g.gif
jaunyste123
Galiu pasiulyti menesini neribota abonimenta i Victoria Gym uz 120 lt, susidomejusius rasykite rasa.pociene@gmail.com
agne_k888
kazkaip nenormaliai jau daug tu zmoniu... gal tikrai surinks babkes is visu ir bankrutuos? biggrin.gif doh.gif butu kietai cia...gal kiek gailiuos kad 4 men abonementa pirkau, reikejo trumpesni pasiimt, niu bet pavasaris arteja rytais tex ten apsilankyti, tai gal ne taip ir blogai... smile.gif
Rute
QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 09, 13:54)
kazkaip nenormaliai jau daug tu zmoniu... 
*

O ko Jūs norite, juk gaunasi, kad tai turbūt pigiausias klubas Vilniaus mieste (pritaikius nuolaidas). O ir nepamirškit - pavasaris. Pavasarį visada klubai lūžta.
Aš tikiuosi, kad jie nebankrutuos; doh.gif Juk ten tokia minia žmonių dabar eina ..
kissa666
QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 09, 12:54)
kazkaip nenormaliai jau daug tu zmoniu... gal tikrai surinks babkes is visu ir bankrutuos?  biggrin.gif  doh.gif  butu kietai cia...gal kiek gailiuos kad 4 men abonementa pirkau, reikejo trumpesni pasiimt, niu bet pavasaris arteja rytais tex ten apsilankyti, tai gal ne taip ir blogai... smile.gif
*

rytais visai neblogai... zmoniu aisku nera kad jau labai mazai, bet bent stepu visiems uztenka mirksiukas.gif
pienas
QUOTE(kissa666 @ 2009 03 09, 15:28)
rytais visai neblogai... zmoniu aisku nera kad jau labai mazai, bet bent stepu visiems uztenka mirksiukas.gif
*

Kad teko girdeti is skolu issikapste.. pasikeite valdzia truputuka, pasikeite politika abonementu platinime ir dabar turi ka turi. Daug zmoniu, bet maziau skolu. Zodziu as laukiu pavasario vasaros ir gero oro, o tada ir zmoniu apmazes. Siandien pirma karta po pertraukos eisiu sportuoti.
agne_k888
niu as jau pries 9 turiu islekt i darba tai, kai taip anxti tai visai mazai zmoniu buna smile.gif o tuo labiau, kad manes aerobika nedomina tai nesijauciu tokia priklausoma nuo laiko ir zmoniu kiekio (vat del to net tos aerobikos megint neketinu biggrin.gif ), tiesiog prie kardio palaukti jei vakare kazkiek reikia...thumbup.gif
kissa666
QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 09, 14:37)
niu as jau pries 9 turiu islekt i darba tai, kai taip anxti tai visai mazai zmoniu buna  smile.gif o tuo labiau, kad manes aerobika nedomina tai nesijauciu tokia priklausoma nuo laiko ir zmoniu kiekio (vat del to net tos aerobikos megint neketinu biggrin.gif ), tiesiog prie kardio palaukti jei vakare kazkiek reikia...thumbup.gif
*

na aerobika rytais irgi daug kas lanko... kazkur 20-30 zmoniu buna unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.