Atidarau naują... Manau dar tikrai atsiras daug norinčių sportuoti
Gero sportavimo visiems!!!
Na va, pasibaigė jau ta tema
Atidarau naują... Manau dar tikrai atsiras daug norinčių sportuoti Gero sportavimo visiems!!!
Renkame grupe.
Salygos tos pacios. Mano mob.868741875 Nauja grupe: 4 zmogeliai jau yra Kas jungiasi? 5.
1 mėn. abonementas 140 Lt,
3 mėn. abonementas tik 360 Lt, AKCIJA !!! 4 mėn. abonementas 400 Lt 6 mėn. abonementas 500 Lt, 12 mėn. abonementas- 1100Lt Kviečiame ir Jūsų kolektyvą ir draugus tapti Victoria Gym klubo nariais už itin patrauklią kainą. Šios kainos galioja sudarant bent 7 žmonių grupę. Grupės organizatorius sportuoja nemokamai. Neriboti abonementai suteikia teisę naudotis šiomis paslaugomis: Treniruoklių sale; Kardio treniruoklių sale; Aerobika; Pirtimis (sauna, garinė, rusiška); Baseinu; Masažine vonia; Jeigu surenkat 8 zmones, tai tiesiog reikia visa suma (7 zmoniu) padalinti ant 8... ir tada kiekvienam moka su papildoma nuolaida. Nuolaida mums gavosi 50Lt
Tai tada mane irasykite i grupe, nes mano abonementas baigsis kovo 12d. (irgi buvau grupeje, mokejau 350 lt uz 4 menesius, dabar ieskau tokio pat pasiulymo)
Per AZ tada parasysiu visus duomenis ir susitarsim del pinigeliu.
o gal kas eina pirmadieniais 17.00 pas Toma?
QUOTE(kissa666 @ 2009 03 02, 18:11) As buvus pas Toma tokiu metu kelissyk, daug, kartais net pritruksta stepu. Apskritai pas Toma net ir 14 val ir 12 val. daug zmoniu, myli merginos ta Toma Nors siaip tai ir pas kitus trenerius tiek diena tiek vakarais buna daug zmoniu, nors varijuoja zmoniu skaicius, bet tik viena karta esu macius 15 val pas Beata kad buvo 4 merginos, matyt pries savaitgali nesisportavo niekam, tai daug ir nesuguzejo Nauja grupe: 4 zmogeliai jau yra 5.Tanyte83 Kas jungiasi? 6. QUOTE(luxuriukas @ 2009 03 02, 18:40) As buvus pas Toma tokiu metu kelissyk, daug, kartais net pritruksta stepu. Apskritai pas Toma net ir 14 val ir 12 val. daug zmoniu, myli merginos ta Toma Nors siaip tai ir pas kitus trenerius tiek diena tiek vakarais buna daug zmoniu, nors varijuoja zmoniu skaicius, bet tik viena karta esu macius 15 val pas Beata kad buvo 4 merginos, matyt pries savaitgali nesisportavo niekam, tai daug ir nesuguzejo buvau pas Ramune sestadieni 11val... zmoniu tikrai buvo nemazai... bet man nepatiko visai QUOTE(kissa666 @ 2009 03 02, 23:05) buvau pas Ramune sestadieni 11val... zmoniu tikrai buvo nemazai... bet man nepatiko visai Tai ziurint i kokia treniruote ejai As tai kelias dienas einu i : anticeliulitine pas Toma, pas Beata i stepa, ir pas Ramune i upper body ir circuit training, tai pas pirmus du pavarom gerai su kojytem pagrinde, o pas Ramune tai visiems bet pagrinde virsui Siaip kiekvienas instruktorius turi savo specifika ir aisku ir kiekvienas besportuojantis turi savo lukescius
Gerai Jum merginos, kad galite pasirinkt treniruotes, isbandyt daugiau, tada issirinkt kas patinka labiau. As tai vakar stipriai susinervinau, net parasiau Victoria Gym administracijai laiskeli isreiksdama savo nepasiteisinima
Papildyta: QUOTE(kissa666 @ 2009 03 03, 00:05) buvau pas Ramune sestadieni 11val... zmoniu tikrai buvo nemazai... bet man nepatiko visai Man sestadieniais irgi nelabai patinka, Interval lygtais buna. Labai jau mandrai ten Ramune susuka, ir per daug man to sokinejimo, pradeda nervuot i pabaiga O siaip Ramune man tai liux Tomukas labai fainas, labai gera atmosfera pas ji, gerai nuteikia, ir nei viena nelieka nepastebeta Pas Anastasija buvau pirma karta praeita savaite, Step+AKD, kazkaip silpnoka pasirode, gal cia nepazengusiems, bet man kruvio truko. O buvo kas pas Ona jogos treniruoteje?
Sweiki,
Cia vis del tos grupes, jeigu kas noretu siandien/ryt prisijungt (4 men), truksta vieno zmogaus (atsisake pora).
O jeigu bus daugiau negu `8 tada manaunebus nuolaidos
sveikos, mielai galit jungtis prie manes bet nebus tos didesnes nuolaidos. bus tos kainos kaip buvo surasiusi kazkuri sportininke, t.y. 400 lt 4 men. arba 140 lt 1 men. Tai pabandykit surinkti grupe bus pigiau, jau visai jums nedaug truxta.
QUOTE(carita_de_angel @ 2009 03 03, 10:53) Teisingai manai. Bent jau mums buvo paaiškinta, kad atėjus daugiau žmonių nuolaidos dalinasi ant visų žmonių. Žodžiu logiškiausia susirinkti po 8 žmones. Mačiau Agne turi 7 asmenis - galima drąsiai keliauti ir su 7 asmenimis. Juk mes keliavom 7 ir nuolaidų prašėm kaip už 8 asmenis. Viskas tiko, nuolaidas gavom ir dar rezerve palikom vienam asmeniui pigų abonentą.
ajazus, aisiu šian viena, bišk bijau
manau kad as mielai prisijungciau, jei patikslintu kas kaina (nes labai daug visko perskaiciau, galva susisuko..)
Kaip tik ieskau kur pigiai kojas pakilnoti
Sveikutes,
is esmes man nera skirtumo ar moketi 360 (kai 8 zmoniu grupe), ar 400 ir prisijungti prie kitos grupes. Svarbu, kad nevisa standartini mokesti. musu grupe yra: Nauja grupe: 4 zmogeliai jau yra 5.Tanyte83 6. Daivute. tai kaip ir reiketu dar 2 zmogeliu. QUOTE(blusyte @ 2009 03 03, 12:19) manau kad as mielai prisijungciau, jei patikslintu kas kaina (nes labai daug visko perskaiciau, galva susisuko..) Kaip tik ieskau kur pigiai kojas pakilnoti praeitam puslapy yra visos kainos... 400lt - 4 menesiai; 500lt - 6 menesiai... jeigu grupe is 7-8 zmoniu - tada dar 50lt nuolaidos
Sveikutes,
is esmes man nera skirtumo ar moketi 360 (kai 8 zmoniu grupe), ar 400 ir prisijungti prie kitos grupes. Svarbu, kad nevisa standartini mokesti. musu grupe yra: Nauja grupe: 4 zmogeliai jau yra 5.Tanyte83 6. Daivute. tai kaip ir reiketu dar 2 zmogeliu. Mane galite irgi prirasyti (bet jei kaina 360) Papildyta: uoj, nemoku normaliai atsakymo parasyti, kad matytusi kam atsakau. Zodziu noriu jungitis prie sportuojanciu grupes. Atsiprasau, adar nemoku naudotis, visai neseniai prisiregistravau.. Sveikutes, is esmes man nera skirtumo ar moketi 360 (kai 8 zmoniu grupe), ar 400 ir prisijungti prie kitos grupes. Svarbu, kad nevisa standartini mokesti. musu grupe yra: Nauja grupe: 4 zmogeliai jau yra 5.Tanyte83 6. Daivute. 7.Blusyte 8. Dalia Na grupe kaip ir susirinko. Tanyte ar gali patvirtinti ar nepersigalvojai ir tada as skambinu Laurai ir tariuosi del abonimentu (360 uz 4 men) Papildyta: Susiskambinau su Laura. Taigi prasau musu grupes nariu atsiusti Varda pavarde ir mob tel nr man i AZ. Sarasa persiusiu Laurai ir susitarsiu kokia diena galima uzeiti apmoketi abonimenta (sake siandien serga). QUOTE(Tanyte83 @ 2009 03 03, 09:04) Gerai Jum merginos, kad galite pasirinkt treniruotes, isbandyt daugiau, tada issirinkt kas patinka labiau. As tai vakar stipriai susinervinau, net parasiau Victoria Gym administracijai laiskeli isreiksdama savo nepasiteisinima O buvo kas pas Ona jogos treniruoteje? anksčiau buvo ir 21val.. ir būdavo skirtingesnės treniruotės, ne vien tik step'as ir step'as.. o jo nekeičia, nes gal niekas neprašo kitokių treniruočių jogoj buvau vieną kartą - daug žmonių, kažkaip nebepatinka joga...
aciu labai agne_k888
ner uz ka
labdien, norėjau paklaust, o kiek laiko ten galima būt? 3 valandas kaip impulse? ar kaip? kažkaip man keistai ten viskas, užvakar nuėjau, tos mergos kaip iš dangaus išgriuvusios, lauros nebuvo. sako pas mus 400, sakau susitariau 350. nu i tiek sumokėjau, kortelės negavau, paso nereikėjo. nu keistai bišk, ale nieko, subinę bišk pajudinau, šian vėl eisiu
QUOTE(rug @ 2009 03 05, 13:53) labdien, norėjau paklaust, o kiek laiko ten galima būt? 3 valandas kaip impulse? ar kaip? kažkaip man keistai ten viskas, užvakar nuėjau, tos mergos kaip iš dangaus išgriuvusios, lauros nebuvo. sako pas mus 400, sakau susitariau 350. nu i tiek sumokėjau, kortelės negavau, paso nereikėjo. nu keistai bišk, ale nieko, subinę bišk pajudinau, šian vėl eisiu Jei nusipirkai neribotą abonentą ir naudokis į sveikatą. O kortelę turėjo duot. Gal pas juos kol pinigai nepajamuoti, tol jie kortelių nedalina, negaliu žinoti. Šiandien turbūt gausi tą savo kortelę. Man irgi buvo klausimas kilęs dėl tų 3 valandų, bet logiškai pamąsčius, juk pinigus jau sumokėjau ir galiu eiti pas juos kada noriu, t.y. nors ir 2 kartus per dieną. Pasidariau sau išvadą, kad galiu ten nors visą dieną mirkti, jei tik sugebėsiu. QUOTE(Rute @ 2009 03 05, 13:08) Jei nusipirkai neribotą abonentą ir naudokis į sveikatą. O kortelę turėjo duot. Gal pas juos kol pinigai nepajamuoti, tol jie kortelių nedalina, negaliu žinoti. Šiandien turbūt gausi tą savo kortelę. Man irgi buvo klausimas kilęs dėl tų 3 valandų, bet logiškai pamąsčius, juk pinigus jau sumokėjau ir galiu eiti pas juos kada noriu, t.y. nors ir 2 kartus per dieną. Pasidariau sau išvadą, kad galiu ten nors visą dieną mirkti, jei tik sugebėsiu. vieną kartą į dieną. pasiskaitykite taisykles... QUOTE(rug @ 2009 03 05, 14:53) labdien, norėjau paklaust, o kiek laiko ten galima būt? 3 valandas kaip impulse? ar kaip? kažkaip man keistai ten viskas, užvakar nuėjau, tos mergos kaip iš dangaus išgriuvusios, lauros nebuvo. sako pas mus 400, sakau susitariau 350. nu i tiek sumokėjau, kortelės negavau, paso nereikėjo. nu keistai bišk, ale nieko, subinę bišk pajudinau, šian vėl eisiu O tu prie Natalitos grupes buvai prisijungus??? Siaip kai pries tai buvau prisijungus prie kitos grupes, tai vienas zmogus surinko pinigelius, nuvaziavo pas Laura, visus uzregistravo, ir mes jau tada visi kada kam ipatogu buvo nuejome ir pasakeme, kad prie grupes prirasyti, mus nufotkino, dave korteles.
nea, prie agnės. bet atskirai susimokėjau, nei fotkino, tik kvitą davė, gal nufotkins kitąkart. nežinau. gaila, kad infra pirties nėr
Besina ta Victoria.Sian nebuvo Ritos uzsiemimu.Taip norejau i stretching+press nuet
QUOTE(massandra @ 2009 03 05, 14:52) Trenere serga, antra savaite. Gripas jai, siemet su komplikacijom toks, tai gal rimtai sueme ja, tai reikia suprast ir neliudet kad nebuvo tavo norimos treniruotes, nes treneriai irgi gali susirgt, kartais net skiepai nepadeda, o siaip reikia dziaugtis, as irgi buvau pas beata, kai pavadavo Ritos uzsiemima bet 12 val. vietoj pilateso anticeliulitine padare, tai pajudejau gerai, reikia dziaugtis, kad suorganizuojas, kas pavaduoja Papildyta: QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 05, 12:56) ner uz ka tai nenuostabu, kai abonentus tokiom gerom kainom padaro, ir beveik pigiausia gaunasi sportuot visame Vilniuje jau dabar kaip uz neribota laika. Jau ir diena, dazniausiai einu 11-12 val, daugeja zmoniu, ir stengiuosi neit vakarais, nes tikrai isivaizduoju kaip ten tiršta būna
Matet ?!
http://www.victoriagym.lt/vgym/ *Sudaryk grupę iš 12 žmonių ir pats sportuok nemokamai. Dėl visos informacijos kreipkitės į pardavimų skyrių. labai jau daug grupiu tikriausiai kuriasi paskutiniu metu
Sveikos,
labai ieskojau klubo arciau namu su vandens ir kitom aerobikom. as dar tik naujoke siam reikale QUOTE(agnet23 @ 2009 03 06, 01:14) Sveikos, labai ieskojau klubo arciau namu su vandens ir kitom aerobikom. as dar tik naujoke siam reikale As lankau aerobikas 11-12 val. pora kartu pavyko anskciau atsikelt tai ir 10 val atvaziavau Galima bet kokiu laiku, kai tau patogu ir sportuoti tris valandas atejus
Kur NATALITA su visa grupe???????
Mane kaip ir prijunge prie grupes, bet info nelabai gavau:((((( QUOTE(Rute @ 2009 03 06, 13:55) Gavau Tanites83 zinute. Susiskambinome. Kaip suprantu visos musu grupes nares jau susimokejo ir sportuoja. Visoms kitoms pranesu kiek supratau: jeigu prisijungiate prie kitos grupes tai mokate tik 400 lt, jei norite pasinaudoti papildoma nuolaida (8 nariu grupeje buvo 1 nemokama vieta,kurios vertę mes dalinomes polygiai). Dabar jeigu reikia jau 12 zmoniu grupe rinkti tai
Per daug ir liudna, kad ju vis daugeja
Galiu pasiulyti menesini neribota abonimenta i Victoria Gym uz 120 lt, susidomejusius rasykite rasa.pociene@gmail.com
kazkaip nenormaliai jau daug tu zmoniu... gal tikrai surinks babkes is visu ir bankrutuos?
QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 09, 13:54) O ko Jūs norite, juk gaunasi, kad tai turbūt pigiausias klubas Vilniaus mieste (pritaikius nuolaidas). O ir nepamirškit - pavasaris. Pavasarį visada klubai lūžta. Aš tikiuosi, kad jie nebankrutuos; QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 09, 12:54) kazkaip nenormaliai jau daug tu zmoniu... gal tikrai surinks babkes is visu ir bankrutuos? rytais visai neblogai... zmoniu aisku nera kad jau labai mazai, bet bent stepu visiems uztenka QUOTE(kissa666 @ 2009 03 09, 15:28) Kad teko girdeti is skolu issikapste.. pasikeite valdzia truputuka, pasikeite politika abonementu platinime ir dabar turi ka turi. Daug zmoniu, bet maziau skolu. Zodziu as laukiu pavasario vasaros ir gero oro, o tada ir zmoniu apmazes. Siandien pirma karta po pertraukos eisiu sportuoti.
niu as jau pries 9 turiu islekt i darba tai, kai taip anxti tai visai mazai zmoniu buna
QUOTE(agne_k888 @ 2009 03 09, 14:37) niu as jau pries 9 turiu islekt i darba tai, kai taip anxti tai visai mazai zmoniu buna na aerobika rytais irgi daug kas lanko... kazkur 20-30 zmoniu buna |