zmoniu tai dabar vakarais labai daug... pries pavasari visi islindo pasportuot
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_
ab rocket 180lt ab tronic x2 160lt celluless 90lt vibro tone 90lt masazinis lankas hoop 70lt leg magic 170lt cardio twister 320lt sauna belt 65lt vibro shaper 110lt galit paziureti kaip atrodo topshop niekuom nesiskiria
sveikos!
tai va, gal yra norinciu jungtis prie grupes ir sportuoti Victoria Gym pigiau? Dieniniai abonementai: 1 men - 90lt 2 men - 160lt 3 men - 220lt Neriboti abonementai: 1 men - 130lt 2 men - 210lt 3 men - 340lt 4 men - 400lt
Laba,gal ne į temą,ar yra Victoria Gym treniruotės besilaukiančioms?
Sveikute,
kiek matau tvarkarasti tai nera http://www.victoria-gym.lt/tvarkarasciai/ QUOTE(Uvita @ 2010 02 23, 20:52) QUOTE(elemac @ 2010 02 07, 08:31) Drįstu nesutikti, kad tarpinis. Stepas apšilimui - spek daryti, pagalvot - nėra laiko. Judesiu skaičius - kaip Beatos, o gal ir dar daugiau. Labai gerai merginos pataikė apibūdinti: Jau po kokio 20-30 n-tojo judesio, kai jau vos gali padaryti, trenetė Aušra praneša: na ir paskutiniai... šešiolika, penkiolika... (O po paskutinių šešiolikos...) Na ir dar... aštuoni, septyni... Bet šiaip, treniruotę veda tvarkingai, apgalvotai. Aišku, svorio didelio pas ją imti neapsimoka. Bet vienareikšmiškai tikrai gerai, kad pakeitė Ramūną. Buvau kelis kartus Ausros treniruotese. Pirma karta nepatiko, pagalvojau, na duosiu sansa. Vis delto naujas treneris, reikia priprasti. Taciau nepasitvirtino, nors ir veda tvarkingai. Pratimu skaicius didelis, cia ne vaiku darzelis -su tais skaiciavimais Ir pratimai atliekami, mano manymu, per greitai. )Jei suletintu muzikos ritma bent 1/4 jau geriau butu) Jau po pirmos treniruotes pajutau, kad skauda nugara, atsirado traumos, ko neturetu buti, nesu naujoke ir zinau kiek svorio galiu pakelti ir kaip pratimus taisyklingai atlikti. Pas Toma, Beata, Ramune visai kitaip. Prisimenu, kai po pirmos treniruotes pas Toma isejau visa issisiepus. Toks uzhtaisas!:)) 2 dienas vaiksciojau taip:) xixi
O as pas Ausra buvau treniruoteje Press+back. Ir labai patiko
QUOTE(Neonine @ 2010 02 24, 11:16) Buvau kelis kartus Ausros treniruotese. Pirma karta nepatiko, pagalvojau, na duosiu sansa. Vis delto naujas treneris, reikia priprasti. Taciau nepasitvirtino, nors ir veda tvarkingai. Pratimu skaicius didelis, cia ne vaiku darzelis -su tais skaiciavimais Ir pratimai atliekami, mano manymu, per greitai. )Jei suletintu muzikos ritma bent 1/4 jau geriau butu) Jau po pirmos treniruotes pajutau, kad skauda nugara, atsirado traumos, ko neturetu buti, nesu naujoke ir zinau kiek svorio galiu pakelti ir kaip pratimus taisyklingai atlikti. Pas Toma, Beata, Ramune visai kitaip. Prisimenu, kai po pirmos treniruotes pas Toma isejau visa issisiepus. Toks uzhtaisas!:)) 2 dienas vaiksciojau taip:) xixi QUOTE(Uvita @ 2010 02 23, 21:52) Specialiai nėštukėms - nėra, bet vyksta aqua treniruotės baseine. Iš esmės galima būtų tokias treniruotes lankyti, jeigu trenerė nutuokianti ir galėtų pasakyti, kokio pratimo, esant nėščiai, nereikėtų daryti ar parodytų kitą variantą, tinkančią nėščiai. Kai laukiausi pirmo vaikščiojau plaukioti, o kai išėjau atostogų lankiau treniruotes nėštukėms. Dvi treniruotės per savaitę buvo salėje, o viena - baseine. Tai gana sparčiai reikėdavo judintis, nes kitaip gali sušalti. Viskas priklauso nuo savijautos. Prieš tai kai pradėjau lauktis antro vaiko gana aktyviai sportavau (visokią aerobiką), tai paskiui tik svorius ir sportavimo laiką sumažinau. Svarbu, kad treneriai būtų protingi ir perspėtų, ko tikrai nereikėtų daryti. Na ir jausti pačiai, kad nėbūtų per daug.
sveikos!!
taigi gal yra norinciu jungtis prie grupes ir sportuoti VictoriaGym pigiau? Dieniai abonementai: 1 men - 90lt 2 men - 160lt 3 men - 220lt Neriboti abonementai: 1 men - 130lt 2 men - 210lt 3 men - 330lt 4 men - 400lt
Šį sekmadienį, vasario 28 d., bus papildoma Tomo treniruotė.
Kaip visada, mokestis tas pats: 15 Lt turintiems abonimentą arba 25Lt vienkartinis įėjimas (registratūroje reikia pasakyti, kad einat į treniruotę pas Tomą). QUOTE(Sportaz @ 2010 02 26, 11:39) sveikos!! taigi gal yra norinciu jungtis prie grupes ir sportuoti VictoriaGym pigiau? Dieniai abonementai: 1 men - 90lt 2 men - 160lt 3 men - 220lt Neriboti abonementai: 1 men - 130lt 2 men - 210lt 3 men - 330lt 4 men - 400lt o tai kas man papasakos kaip cia pirkti reikia pas Jus?
As irgi noreciau jungtis prie neriboto
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_
ab rocket 180lt ab tronic x2 160lt celluless 90lt vibro tone 90lt masazinis lankas hoop 70lt leg magic 170lt cardio twister 320lt sauna belt 65lt vibro shaper 110lt galit paziureti kaip atrodo topshop niekuom nesiskiria QUOTE(elemac @ 2010 02 24, 14:43) Specialiai nėštukėms - nėra, bet vyksta aqua treniruotės baseine. Iš esmės galima būtų tokias treniruotes lankyti, jeigu trenerė nutuokianti ir galėtų pasakyti, kokio pratimo, esant nėščiai, nereikėtų daryti ar parodytų kitą variantą, tinkančią nėščiai. Kai laukiausi pirmo vaikščiojau plaukioti, o kai išėjau atostogų lankiau treniruotes nėštukėms. Dvi treniruotės per savaitę buvo salėje, o viena - baseine. Tai gana sparčiai reikėdavo judintis, nes kitaip gali sušalti. Viskas priklauso nuo savijautos. Prieš tai kai pradėjau lauktis antro vaiko gana aktyviai sportavau (visokią aerobiką), tai paskiui tik svorius ir sportavimo laiką sumažinau. Svarbu, kad treneriai būtų protingi ir perspėtų, ko tikrai nereikėtų daryti. Na ir jausti pačiai, kad nėbūtų per daug. Ačiū labai.aš ir taip pagalvojau kad aqua treniruote visai man tiktu,tik man šalta būna baseine Papildyta: QUOTE(Jekaterina_art @ 2010 02 24, 08:29) Mamytė viena patarė lankyt victoria gym vykstančias aqua treniruotes,man tikrai patiktų,ir manau baseine sveika pajudėt besilaukiančiai.labai man patiko Victoria gym,buvau kartą pažiūrėti kai dar nesilaukiau.Nors iš Santariškių nelabai arti,bet į Impuls nenoriu QUOTE(loreta__ @ 2010 02 28, 00:22) jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_ ab rocket 180lt ab tronic x2 160lt celluless 90lt vibro tone 90lt masazinis lankas hoop 70lt leg magic 170lt cardio twister 320lt sauna belt 65lt vibro shaper 110lt galit paziureti kaip atrodo topshop niekuom nesiskiria gal uzteks reklamos??? is 52 zinuciu, 50 apie ta top shop ivairiose forumo vietose!
Ar kas gali papasakoti apie treniruotes su vaikuciais? Girdejau kad vyksta, bet tvarkarastyje ju nematau
Šį sekmadienį 11 val. papildoma Tomo Dance treniruotė bus.
Kaina ta pati: 15 Lt turinčioms abonimentą arba 25 Lt vienkartinis abonimentas. Kviečiu prisijungti tas, kurioms patinka pašokti ir negąsdina sudetingesnės kombinacijos.
Elemac,
Cia su tuo vienkartiniu kazkaip idomiai Savaitgali ir siaip 25lt atrodo kainuoja apsilankymas. Tai cia sumoki 25lt kaip uz apsilankyma, ir iseina kad uz treniruote papildomai nemoki? QUOTE(lietuva01 @ 2010 03 06, 23:15) Elemac, Cia su tuo vienkartiniu kazkaip idomiai Savaitgali ir siaip 25lt atrodo kainuoja apsilankymas. Tai cia sumoki 25lt kaip uz apsilankyma, ir iseina kad uz treniruote papildomai nemoki? Na taip, sumoki už vienkartinį apsilankymą ir prašom pas mus ir bet kur kitur. Bet, jeigu ne pas mus, tai savaitgaliais vienkartinis gali ir pigiau kainuoti, pvz, kai eini dviese - 45 Lt. Arba gali turėti tą 8 kartų abonimentą (bent anksčiau tokį mačiau), tada vienas kartas apie 20 Lt ar dar pigesnis. Bet jau kas ateina pas mus su vienkartiniu, tai tikrai ne dėl pirčių, baseinų ar treniruoklių... Renku grupę sportavimui. Neribotas abonementas 400 Lt už 4 mėnesius. Planuojama grupę sudaryti ir pradėti sportuoti nuo balandžio 01 d. Kas jungiasi? Vardą, pavardę ir telefono numeriuką man į AŽ. Galite ir šioje temoje rašyti, kad jungiatės prie organizuojamos grupės.
Sveiki,
gal kas nori prisijungti ir kartu lankyti Victoria Gym? Studentams tik kovo menesi dieninis abonementas 210Lt 3 menesiams. Vienai liudna bei nedrasu Papildyta: Arba gal kas nors papasakos kaip ten viskas? Ar treneriai sudaro tau sportavimo programa? Turiu nugaros trauma, kam rodyt pazyma? QUOTE(aniri89 @ 2010 03 21, 12:11) Arba gal kas nors papasakos kaip ten viskas? Ar treneriai sudaro tau sportavimo programa? Turiu nugaros trauma, kam rodyt pazyma? Pasakot nėra ką, geriau jau nueiti vieną kartą ir apsižiūrėti viską pačiai.Programą kiek žinau sudaro, pati ją nesinaudojau, tai tiksliai pasakyt negaliu. O dėl nugaros - kai sudarinės programą, perspėk, kad turi bėdų su nugara, sudarant programą į tai turėtų atsižvelgti. Jei neklystu - už asmeninės programos sudarymą reikia papildomai susimokėti Papildyta: Patikslinu skelbimuką. Renku grupę sportavimui. Neribotas abonementas: 1 mėn. abonementas - 120 Lt 2 mėn. abonementas - 230 Lt 3 mėn. abonementas - 330 Lt 4 mėn. abonementas - 400 Lt Grupę gali sudaryti skirtingos trukmės abonementai. Planuojama grupę sudaryti ir pradėti sportuoti nuo balandžio 01 d. Kas jungiasi? Vardą, pavardę ir telefono numeriuką man į AŽ. Galite ir šioje temoje rašyti, kad jungiatės prie organizuojamos grupės.
As tai sales beveik nelankau, bet kazkada uzsinorejau programa, kad sudarytu, bet tik pilvo presui po aerobikos
QUOTE(aniri89 @ 2010 03 21, 12:11) Sveiki, gal kas nori prisijungti ir kartu lankyti Victoria Gym? Studentams tik kovo menesi dieninis abonementas 210Lt 3 menesiams. Vienai liudna bei nedrasu Papildyta: Arba gal kas nors papasakos kaip ten viskas? Ar treneriai sudaro tau sportavimo programa? Turiu nugaros trauma, kam rodyt pazyma? QUOTE(aniri89 @ 2010 03 21, 13:11) Sveiki, gal kas nori prisijungti ir kartu lankyti Victoria Gym? Studentams tik kovo menesi dieninis abonementas 210Lt 3 menesiams. Vienai liudna bei nedrasu Papildyta: Arba gal kas nors papasakos kaip ten viskas? Ar treneriai sudaro tau sportavimo programa? Turiu nugaros trauma, kam rodyt pazyma? Na, kad gali būti nedrąsu, gal ir tikiu, bet kad liūdna...? Eini į aerobikos treniruotę ir kompanijos sportavimui nebereikia - nėra kada plepėt, tik kartok, ką rodo. Ir aerobikos treneriams pasakius, kad yra problemos su nugura, manau, gautum patarimų kokių pratimų nereiktų daryti. Na, bent jau pas Tomą garantuotai būtų saugu sportuoti. QUOTE(elemac @ 2010 03 22, 14:08) Na, kad gali būti nedrąsu, gal ir tikiu, bet kad liūdna...? Eini į aerobikos treniruotę ir kompanijos sportavimui nebereikia - nėra kada plepėt, tik kartok, ką rodo. Ir aerobikos treneriams pasakius, kad yra problemos su nugura, manau, gautum patarimų kokių pratimų nereiktų daryti. Na, bent jau pas Tomą garantuotai būtų saugu sportuoti. As vaikstau i aerobika, ir tikrai kazkokiems paplepejimams laiko tikrai nera
Na prie ko cia paplepejimai
Pastebejau, kad daugelis lanko tik trenizuotes, o ne sale, kodel? QUOTE(aniri89 @ 2010 03 22, 16:39) Na prie ko cia paplepejimai Pastebejau, kad daugelis lanko tik trenizuotes, o ne sale, kodel? Nes pasportuoji ne ką neprasčiau nei ant treniruoklių, tik svorius atitinkamus išsirinkti reikia. O dar treneris už tave viską skaičiuoja - tau tik dirbti ir pasikrauti geros energijos belieka. Tiesa, treneris dar pribėga ir pataiso jei ką neteisingai darai
Kai ateini pirma karta, tai prieini prie trenerio ir pasakai, kad tau paaiskintu kas kaip? Na, tai yra, kaip man reiketu sportuot? Skaiciau, kad pirma konsultacija nemokama, tolimesnis programos sudarymas 50Lt
QUOTE(aniri89 @ 2010 03 22, 23:37) Kai ateini pirma karta, tai prieini prie trenerio ir pasakai, kad tau paaiskintu kas kaip? Na, tai yra, kaip man reiketu sportuot? Skaiciau, kad pirma konsultacija nemokama, tolimesnis programos sudarymas 50Lt Čia apie treniruoklių salę. Tiesa, šitam klube pirmąja nemokama programa nesinaudojau, bet kadaisia kitam klube teko testuotis ir gauti tą programą, kurią, matyt, kiekvienam duoda tokią pačią (na gal kelis tipinius variantus turi). Pirmą kartą su paaiškinimais treneris pavedžiojo, parodė, kur kaip kurį pratimą daryti ir tiek žinių. Pati anksčiau sportavau, lyg ir turėjau tos patirties dirbti viena štanginėje, bet man tie pasivaikščiojimai treniruoklių salėje neprilipo. Nuėjau pasižiūrėti, kas gi vyksta tose aerobikos treniruotėse... sakyčiau, gana nedrąsiai, nes atrodo, kad tu ateini kaip naujokė į seniau susidariusią chebrą ir visi čia į tave spokso, apkalbinėja... Bet gi nieko panašaus, niekam čia neįdomu, ką ir kaip tu darai, nebent treneriui, jeigu neteisingai darai kokį pratimą. Aš į treniruoklių salę nebegrįžau. QUOTE(elemac @ 2010 03 23, 15:58) Čia apie treniruoklių salę. Tiesa, šitam klube pirmąja nemokama programa nesinaudojau, bet kadaisia kitam klube teko testuotis ir gauti tą programą, kurią, matyt, kiekvienam duoda tokią pačią (na gal kelis tipinius variantus turi). Pirmą kartą su paaiškinimais treneris pavedžiojo, parodė, kur kaip kurį pratimą daryti ir tiek žinių. Pati anksčiau sportavau, lyg ir turėjau tos patirties dirbti viena štanginėje, bet man tie pasivaikščiojimai treniruoklių salėje neprilipo. Nuėjau pasižiūrėti, kas gi vyksta tose aerobikos treniruotėse... sakyčiau, gana nedrąsiai, nes atrodo, kad tu ateini kaip naujokė į seniau susidariusią chebrą ir visi čia į tave spokso, apkalbinėja... Bet gi nieko panašaus, niekam čia neįdomu, ką ir kaip tu darai, nebent treneriui, jeigu neteisingai darai kokį pratimą. Aš į treniruoklių salę nebegrįžau. As noreciau tos programos, nes pati nezinau kaip sportuot. Gal Jus galetumete ja pasidalint? (jei dar sakote, kad duoda tokia pacia)? Papildyta: Dar klausimas. Jei tarkim ateinu i kalanetika, tai jau ja reikia pastoviai lankyt, kad butu rezultatai? Ar galima metytis?
[Jei tarkim ateinu i kalanetika, tai jau ja reikia pastoviai lankyt, kad butu rezultatai? Ar galima metytis?
[/quote] Norint rezultatu, zinoma, kad reikia pastoviai ir reguliariai viska daryti. Ir geriausia tomis paciomis dienomis, tuo paciu laiku (turiu patirties) QUOTE(aniri89 @ 2010 03 24, 12:05) As noreciau tos programos, nes pati nezinau kaip sportuot. Gal Jus galetumete ja pasidalint? (jei dar sakote, kad duoda tokia pacia)? Papildyta: Dar klausimas. Jei tarkim ateinu i kalanetika, tai jau ja reikia pastoviai lankyt, kad butu rezultatai? Ar galima metytis? Jeigu dėl tos klausimo dalies kur apie rezultatus, pasakyčiau, kad tai priklauso nuo daugelio faktorių. No ko tu pradedi ir ko tu sieki? Turi daug svorio ir nori numesti? Esi liekna, bet nori, kad išryškėtų vienas kitas raumenukas? Jautiesi suglebusi ir nori žvalumo, geros nuotaikos? Turi daug valios, gali laikytis sveikos dietos, kasdien gali daryti tai, kas būtų nuobodu, neteiktų malonumo? ir t.t. O jeigu paprastai, negalvojant apie rezultatus, tai siūlyčiau viską išbandyti ir rinktis tai, kas labiausiai patiktų. Jeigu teisingai supratau, tai esi nesportavusi (neskaitant fizinio mokykloje). Gali pabandyti treniruoklių salėje gauti tą pirmą nemokamą programą. O iš aerobikos treniruočių kalanetika būtų pati nekenksmingiausia dėl to, kad ji yra mažo intensyvumo. Bet raumenų skausmo neišvengtum niekur. Jeigu kalanetika pasirodytų per lengva, bandyk kitas treniruotes. Tik negriebk didelio svorio. Beatos treniruotės yra stiprios, pas Tomą su tokiu pačiu svoriu būtų kur kas lengviau, Rita, Ramunė, Ramūnas kažkur per vidurį (dar priklauso nuo treniruotės tipo). Yra iš ko pasirinkti ir sau prisitaikyti. O rezultato nereikia tikėtis po savaitės. QUOTE(elemac @ 2010 03 24, 17:32) Jeigu dėl tos klausimo dalies kur apie rezultatus, pasakyčiau, kad tai priklauso nuo daugelio faktorių. No ko tu pradedi ir ko tu sieki? Turi daug svorio ir nori numesti? Esi liekna, bet nori, kad išryškėtų vienas kitas raumenukas? Jautiesi suglebusi ir nori žvalumo, geros nuotaikos? Turi daug valios, gali laikytis sveikos dietos, kasdien gali daryti tai, kas būtų nuobodu, neteiktų malonumo? ir t.t. O jeigu paprastai, negalvojant apie rezultatus, tai siūlyčiau viską išbandyti ir rinktis tai, kas labiausiai patiktų. Jeigu teisingai supratau, tai esi nesportavusi (neskaitant fizinio mokykloje). Gali pabandyti treniruoklių salėje gauti tą pirmą nemokamą programą. O iš aerobikos treniruočių kalanetika būtų pati nekenksmingiausia dėl to, kad ji yra mažo intensyvumo. Bet raumenų skausmo neišvengtum niekur. Jeigu kalanetika pasirodytų per lengva, bandyk kitas treniruotes. Tik negriebk didelio svorio. Beatos treniruotės yra stiprios, pas Tomą su tokiu pačiu svoriu būtų kur kas lengviau, Rita, Ramunė, Ramūnas kažkur per vidurį (dar priklauso nuo treniruotės tipo). Yra iš ko pasirinkti ir sau prisitaikyti. O rezultato nereikia tikėtis po savaitės. Sportavau kazkada, kai ejau i sporto sale del pramogos. Mano ugis 164, o svoris 55kg, noretusi numesti nuo sonu ir pilvo. Dabar man reiketu numesti nuo tu daliu, o jau po to raumenuka auginti. Manau pasirinksiu sale, o po to bus matyt, ar noriu uzsiemimu. O gal verta tarkim po sales eit i uzsiemima?
sveikos, norejau paklaust, kada reikia sumoket uz tas aerobikos trenituotes? nes ten kiekviena treniruote turintiems abonimenta, lyg ir 15lt kainuoja
o ka reiskia papildoma?
tai jei as turiu abonimenta, tai galiu eit i tas treniruotes? QUOTE(aniri89 @ 2010 03 24, 22:34) Sportavau kazkada, kai ejau i sporto sale del pramogos. Mano ugis 164, o svoris 55kg, noretusi numesti nuo sonu ir pilvo. Dabar man reiketu numesti nuo tu daliu, o jau po to raumenuka auginti. Manau pasirinksiu sale, o po to bus matyt, ar noriu uzsiemimu. O gal verta tarkim po sales eit i uzsiemima? man atrodo, kad tu salej greiciau raumenukus priauginsi, nei svori numesi... na pvz man taip buvo, kai anksciau vaiksciuojau impulse i sale QUOTE(Vook @ 2010 03 24, 23:47) papildoma treniruote buna sekmadieniais pas Toma, visos kitos nieko nekainuoja, jei turi abonimenta
ooo labai aciu uz atsakyma, nes as aisku per didele vista tai galvojau kad kiekviena treniruote ten kainuoja
QUOTE(kissa666 @ 2010 03 25, 07:48) man atrodo, kad tu salej greiciau raumenukus priauginsi, nei svori numesi... na pvz man taip buvo, kai anksciau vaiksciuojau impulse i sale o tu gal lankai victoria dabar? na, kad salei raumenuko is kart nepriaugint, reik kardio lankyt QUOTE(aniri89 @ 2010 03 24, 23:34) Sportavau kazkada, kai ejau i sporto sale del pramogos. Mano ugis 164, o svoris 55kg, noretusi numesti nuo sonu ir pilvo. Dabar man reiketu numesti nuo tu daliu, o jau po to raumenuka auginti. Manau pasirinksiu sale, o po to bus matyt, ar noriu uzsiemimu. O gal verta tarkim po sales eit i uzsiemima? 164 ir 55 - taigi čia arti idealo Nežinau ar aš sportuočiau, jeigu tas sportas neteiktų man malonumo. O dėl pilvo preso, tai girdėjau Beatos treniruotė Maxi press labai gera. Ilgai skauda... Ramunės šiek tiek švelnesnė. NESVAIČIOKIT apie tuos 15 Lt. NESKLEISKIT DEZINFORMACIJOS. Taigi tvarkaraštyje tik vienoje vietoje paminėtas šitas mokestis, o po tvarkaraščiu parašyta: "Papildoma terniruotė vyks... Kaina..." Mes pačios susiorganizuojam grupelę ir norim, kad mums treneris pravestų treniruotę, tada ir sumokam papildomai. Bet tai būna step arba dance treniruotė ir sudėtingesnė nei paprastai. QUOTE(elemac @ 2010 03 25, 12:40) 164 ir 55 - taigi čia arti idealo Nežinau ar aš sportuočiau, jeigu tas sportas neteiktų man malonumo. O dėl pilvo preso, tai girdėjau Beatos treniruotė Maxi press labai gera. Ilgai skauda... Ramunės šiek tiek švelnesnė. NESVAIČIOKIT apie tuos 15 Lt. NESKLEISKIT DEZINFORMACIJOS. Taigi tvarkaraštyje tik vienoje vietoje paminėtas šitas mokestis, o po tvarkaraščiu parašyta: "Papildoma terniruotė vyks... Kaina..." Mes pačios susiorganizuojam grupelę ir norim, kad mums treneris pravestų treniruotę, tada ir sumokam papildomai. Bet tai būna step arba dance treniruotė ir sudėtingesnė nei paprastai. Na as vakar buvau beatos Maxi press, tai kazko snd man isvis nieko nesijaucia QUOTE(elemac @ 2010 03 25, 14:40) 164 ir 55 - taigi čia arti idealo Nežinau ar aš sportuočiau, jeigu tas sportas neteiktų man malonumo. O dėl pilvo preso, tai girdėjau Beatos treniruotė Maxi press labai gera. Ilgai skauda... Ramunės šiek tiek švelnesnė. NESVAIČIOKIT apie tuos 15 Lt. NESKLEISKIT DEZINFORMACIJOS. Taigi tvarkaraštyje tik vienoje vietoje paminėtas šitas mokestis, o po tvarkaraščiu parašyta: "Papildoma terniruotė vyks... Kaina..." Mes pačios susiorganizuojam grupelę ir norim, kad mums treneris pravestų treniruotę, tada ir sumokam papildomai. Bet tai būna step arba dance treniruotė ir sudėtingesnė nei paprastai. Na jau atleidziu jums. Kokia pramoga? Pastrikset aerobikoj, isbandyt treniruoklius. Dabar jau jus man atleiskit, bet turbut senu paziuru esat. Be to, nematet manes. Jums idealas, o man sonai bei pilvas nepatinka. Plius, kur minejau, kad man sportas neteikia malonumo? Anektodats, kai vaiksto vasara su siaurais sijonais, o sonai bei pilvas isvirtes i visas puses. QUOTE(aniri89 @ 2010 03 25, 14:28) Na jau atleidziu jums. Kokia pramoga? Pastrikset aerobikoj, isbandyt treniruoklius. Dabar jau jus man atleiskit, bet turbut senu paziuru esat. Be to, nematet manes. Jums idealas, o man sonai bei pilvas nepatinka. Pastriksėt aerobikoj - aišku pramoga QUOTE(aniri89 @ 2010 03 25, 14:28) Kuris sportas? Daug sporto rūšių būna. Vienos teikia didelį malonumą, kitos mažesnį, trečios visai neteikia. QUOTE(aniri89 @ 2010 03 25, 14:28) Reikia drabužių dydį pasirinkti teisingai, sijonas ne korsetas Vistik manau, kad svorio metimą galima derinti su raumenukų "tonizavimu". Svorio metimui pasirinkti kardio treniruoklius, kas mano galva, yra nuobodoka, arba pastriksėjimą ant stepo, kas yra daug smagiau. O raumenukų tonizavimui - treniruokliai arba atitinkami aerobikos užsiėmimai. QUOTE(elemac @ 2010 03 25, 16:48) Pastriksėt aerobikoj - aišku pramoga Kuris sportas? Daug sporto rūšių būna. Vienos teikia didelį malonumą, kitos mažesnį, trečios visai neteikia. Reikia drabužių dydį pasirinkti teisingai, sijonas ne korsetas Vistik manau, kad svorio metimą galima derinti su raumenukų "tonizavimu". Svorio metimui pasirinkti kardio treniruoklius, kas mano galva, yra nuobodoka, arba pastriksėjimą ant stepo, kas yra daug smagiau. O raumenukų tonizavimui - treniruokliai arba atitinkami aerobikos užsiėmimai. Linksma skaityt jusu komentarus, nes turit savo gan kategoriska nuomone. Jus manot, kad kardio nuobodu, taciau turiu pavyzdziu, kai tokiu budu greiciau atsikratoma nereikalingu kg nei striksint aerobikoj. |