sveikutes,ar nieks nenori pirkt nauju abonimentu
[quote=Natalita,2009 03 07, 23:10]
Gavau Tanites83 zinute. Susiskambinome. Kaip suprantu visos musu grupes nares jau susimokejo ir sportuoja. Sportuojam sauniai
Tai gal nauja grupe nuo balandžio organizuojam??
1 yra 2 yra
oj kaip smagu kad radau cia ta temele...as ir jungciausi prie naujos grupes...anksciau lankiau victoria ir noreciau toliau test..
QUOTE(vikutev @ 2009 03 19, 13:07) seip labai noreciau kokia beje gautusi kaina ir ar reik vis tik surinkt 12 zmoniu? ir per kiek dienu nuo isigyjimo butina aktyvuot abonimenta? nieko nežinau, tik kad pigiau butu... yra ju tinklapis ir ten visa info zurzita rašykis 3
Na va ir ash noreciau prisijungti prie kokios nors grupes?prie kurios galeciau?
Gal kas norėtų abonemento už 300Lt? Galioja iki Liepos 18d.
Na o kaip gi jums naujas aerobikos treneris Ramunas ???
ramunas, tai matosi, kad pasimetes dar, gal neprates dar vesti
kodel keikiat?
haha
Sportavau prisijungusi prie jūsų grupelės ir mano abonimentas jau baigėsi, jei noriu vėl pratęsti tai reikia tiesiog taip nueiti, ar neįmanoma ir reikia laukti visos grupelės?
QUOTE(Rute @ 2009 04 06, 16:04) Ir tipo vėl tom pačiom kainom abonementas bus? Ir aš galėsiu nueiti kai mano abonementas baigsis? Nelabai supratau kaip ten yra? Gali plačiau parašyti? kai tavo abonementas baigsis, galesi nueiti pas laura ir vel pasiimti kaip grupes... na gal kainos bus kitos, nzn kokios tada bus grupes kainos Kaip tau sportuojasi?
ar yra norinciu sportuoti?noriu isigyti abonimenta
QUOTE(kissa666 @ 2009 04 06, 16:29) kai tavo abonementas baigsis, galesi nueiti pas laura ir vel pasiimti kaip grupes... na gal kainos bus kitos, nzn kokios tada bus grupes kainos Gera naujiena. Ačiū QUOTE(kissa666 @ 2009 04 06, 16:29) Sportuojasi. Lankausi beveik kiekvieną dieną, šiaip esu patenkinta brenda mama, gal pabandyk undinei brūkštelti asmeninę žinutę ir pasidomauk ar ji susiorganizavo jau savo grupelę, gal pavyktų prisijungti jei dar nevėlu
kaip jums siam klube aerobika?vis dar tas vaikinuks veda Ramunas?
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 12:54) Pas Ramūną dar neteko pabuvoti, bet įtariu, kad rytoj eisiu iš smalsumo pasižiūrėti į tą trenerį per kurio užsiėmimus merginos sušąla Pačia aerobika nesiskundžiu, juk kiekvienas renkasi tai kas jam patinka. Man pačiai patinka Beatos užsiėmimai. Nieko blogo negaliu pasakyti ir apie kitus trenerius pas kuriuos lankiausi. O Tomo užsiėmimus labai mėgsta naujai prisijungę žmonės, nes jis dėmesingas. Jei mato, kad labai grybauji, pataiso ir prižiūri, pasako kaip daryti.
Taip vis dar ir neprasitęsiau abonimento
Tai jei yra norinčių pradėti sportuoti galime pradėti rinktis į naują grupelę QUOTE(IDeina @ 2009 04 18, 11:02) Taip vis dar ir neprasitęsiau abonimento Tai jei yra norinčių pradėti sportuoti galime pradėti rinktis į naują grupelę nu logiska QUOTE(juste++ @ 2009 04 06, 11:34) Man labai nepatiko kaip jis maivosi...pats nezino koki jis ten save bando parodyt. dar dainuot bando Man taip pat nelabai patiko pas Ramūną, tikrai maivosi,bando ne tik padainuoti, bet ir pašokti, kol mes darem presa
merginos, gal yra norinciu paimti skubiai is manes ir draugo abonementus uz 367lt 4men,mano net neaktyvuotas, draugas buvo 1 karta, bet labai nepatiko jam, ieskosim kitos vietos.
Kreipkites,kas nori i az
Gavau is sporto klubo grupes pasiulyma:
1 mėn. abonementas 140 Lt, NAUJIENA!!! 2 mėn. abonementas-245 Lt NAUJIENA!!! 3 mėn. abonementas tik 315 Lt, 4 mėn. abonementas 400 Lt 6 mėn. abonementas 550 Lt, 12 mėn. abonementas- 1100Lt Kontaktai: Laura Talandzevičiūtė Pardavimų grupės vadovė Mob. 862098822 Trinapolio g. 11 El.paštas: laura@victoriagym.lt Internetinis puslapis: www.victoriagym.lt QUOTE(kissa666 @ 2009 04 21, 16:39) Gavau is sporto klubo grupes pasiulyma: 1 mėn. abonementas 140 Lt, NAUJIENA!!! 2 mėn. abonementas-245 Lt NAUJIENA!!! 3 mėn. abonementas tik 315 Lt, 4 mėn. abonementas 400 Lt 6 mėn. abonementas 550 Lt, 12 mėn. abonementas- 1100Lt Kontaktai: Laura Talandzevičiūtė Pardavimų grupės vadovė Mob. 862098822 Trinapolio g. 11 El.paštas: laura@victoriagym.lt Internetinis puslapis: www.victoriagym.lt o kiek grupeje turi buti zmoniu? Atsiprasau jei apie tai buvo kalbeta, as Impulso lankytoja, bet kad brangoka ten, tai ieskaukur pigiau QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 04 22, 21:32) o kiek grupeje turi buti zmoniu? Atsiprasau jei apie tai buvo kalbeta, as Impulso lankytoja, bet kad brangoka ten, tai ieskaukur pigiau ooo, kokie zmones uztenka 7 zmoniu... jei yra 8 zmones, turetu buti dar papildoma nuolaida 50Lt siaip gaunasi labai pigiai ten, bet sako vakare labai daug zmoniu man tai kolkas pavyksta ryte vaiksciuot, bet ir tai daug zmoniu Papildyta: B.r.i.u.n.e.t.e, kada kavos uzleksi? QUOTE(kissa666 @ 2009 04 22, 21:46) ooo, kokie zmones uztenka 7 zmoniu... jei yra 8 zmones, turetu buti dar papildoma nuolaida 50Lt siaip gaunasi labai pigiai ten, bet sako vakare labai daug zmoniu man tai kolkas pavyksta ryte vaiksciuot, bet ir tai daug zmoniu Papildyta: B.r.i.u.n.e.t.e, kada kavos uzleksi? Kai tik busiu pakviesta taip is karto ir atleksiu O kaip siaip ispudziai, ar apsimoka eiti? Realiai man reikia tik treniruokliu sales, vandenuko as nemegstu, o kai noriu i pirti tai varau i Vichy (turiu ten abonementa) QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 04 22, 21:50) Kai tik busiu pakviesta taip is karto ir atleksiu O kaip siaip ispudziai, ar apsimoka eiti? Realiai man reikia tik treniruokliu sales, vandenuko as nemegstu, o kai noriu i pirti tai varau i Vichy (turiu ten abonementa) na as treniruokliu saleje nekarto nebuvau nors ir dabar atlek QUOTE(kissa666 @ 2009 04 22, 21:59) na as treniruokliu saleje nekarto nebuvau nors ir dabar atlek Tai reikia ziuret kada ta grupe rinksis, visai gal verta kart nuo karto nueiti. Reikia ir man pradeti sveika gyvenimo buda Abonementa as turiu nupirkti kartu su grupe, bet lankyti galiu atskirai man patogiu laiku? Dabar tai gal jau ne, bo rytoj neatsikelsiu. Kai tik bus laiko rasyk, kazka suderinsim QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 04 22, 22:07) Tai reikia ziuret kada ta grupe rinksis, visai gal verta kart nuo karto nueiti. Reikia ir man pradeti sveika gyvenimo buda Abonementa as turiu nupirkti kartu su grupe, bet lankyti galiu atskirai man patogiu laiku? Dabar tai gal jau ne, bo rytoj neatsikelsiu. Kai tik bus laiko rasyk, kazka suderinsim taip, lankyt gali kada nori ir kaip daznai nori... tai pasiskelbk, kad nori surinkti grupe.... as per savaitgali surinkau tai gerai, butinai parasysiu... dabar beja naujoj vietoj gyvenam, irgi fabijoniskese, bet prie senuku
As seniau budavau rytine lankytoja 10-13 val. apsisukdavau visuose kampuose VictoriaGymo, bet dabar tokios salygos, kad turiu eit po darbo, tai einu 18-19-20 val, tai nei ten daug nei ten mazai zmoniu, salej treniruojas kiekvienas sau, aerobikoj, kaip visada zmoniu daug, bet ju budavo ir rytais, skirtumo siaip nepastebiu
Kadangi kaina labai patraukli ir pats klubas kaip uz tokia kaina labai geras, tai ir ryte ir vakare ir savaitgaliais zmoniu perejusiu is kitur i Victoria cia buna.Niekur nebuna, kad saleje vienas busi ir pan. Siaip sake treneris 7ta val ryte jei ateisi tai busim dviese arba maxpenkiese Nesiparinkit zmones del tu zmoniu
Ir aš pastebėjau, kad žmonės daugmaž pasiskirstę, anksčiau kažkokiom bangom plaukdavo, net raktelių tekdavo luktelt. O gal mano lankymo laikas tiesiog toks. Dažniausia atvažiuoju kelios minutės iki 17 val., draugė važiuoja iškart po darbo ir būna apie 18 val. sakė jai irgi normaliai žmonių būna.
sveiki, noreciau taip pat pradeti lankyti victoria gym...gal but yra kurioje nors grupeje dar vietos?priimtu? o jei ne tai tada pati sudarineju grupe....
Dėmesio!
Keičiasi klubo darbo laikas vasaros sezonui: Gegužės 1-31 d. : I -V 6:30 22:00 VI VII 9:00 20:00 Birželio 1d.- Rugpjūčio 31 d. : I -V 8:00 21:00 VI VII 9:00 19:00 žodžiu nekaip nuteikia |