Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Victoria Gym
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vikutev
sveikutes,ar nieks nenori pirkt nauju abonimentu smile.gif ?nerenkama nauja grupele zmoniu? smile.gif
kissa666
QUOTE(vikutev @ 2009 03 16, 08:27)
sveikutes,ar nieks nenori pirkt nauju abonimentu smile.gif ?nerenkama nauja grupele zmoniu? smile.gif
*

tai pati pradek rinkti smile.gif manau greit surinksi smile.gif
Tanyte83
[quote=Natalita,2009 03 07, 23:10]
Gavau Tanites83 zinute. Susiskambinome. Kaip suprantu visos musu grupes nares jau susimokejo ir sportuoja.

wub.gif ACIU LABAI NATALITA UZ SUKURTA GRUPE IR MUSU SVEIKO GYVENIMO ORGANIZAVIMA
thumbup.gif
Sportuojam sauniai thumbup.gif
undine
Tai gal nauja grupe nuo balandžio organizuojam??

1 yra
2 yra
vikutev
QUOTE(undine @ 2009 03 19, 12:27)
Tai gal nauja grupe nuo balandžio organizuojam??

1 yra
2 yra
*

seip labai noreciau smile.gif ,bet daba mastau ar spesiu su mokslais blush2.gif
kokia beje gautusi kaina ir ar reik vis tik surinkt 12 zmoniu?
ir per kiek dienu nuo isigyjimo butina aktyvuot abonimenta? smile.gif
zurzita
oj kaip smagu kad radau cia ta temele...as ir jungciausi prie naujos grupes...anksciau lankiau victoria ir noreciau toliau test.. fitness4.gif 4u.gif
undine
QUOTE(vikutev @ 2009 03 19, 13:07)
seip labai noreciau smile.gif ,bet daba mastau ar spesiu su mokslais blush2.gif
kokia beje gautusi kaina ir ar reik vis tik surinkt 12 zmoniu?
ir per kiek dienu nuo isigyjimo butina aktyvuot abonimenta? smile.gif
*

nieko nežinau, tik kad pigiau butu... yra ju tinklapis ir ten visa info wink.gif

zurzita rašykis 3 mirksiukas.gif
zurzita
QUOTE(undine @ 2009 03 19, 23:14)
nieko nežinau, tik kad pigiau butu... yra ju tinklapis ir ten visa info wink.gif

zurzita rašykis 3  mirksiukas.gif
*

blush2.gif okis.. 4u.gif
Dreda
Na va ir ash noreciau prisijungti prie kokios nors grupes?prie kurios galeciau? blush2.gif
undine
QUOTE(Dreda @ 2009 03 20, 15:09)
Na va ir ash noreciau prisijungti prie kokios nors grupes?prie kurios galeciau?  blush2.gif
*

o prie kurios norėtumėt? biggrin.gif
tai tada jau 4-ios esam lyg drinks_cheers.gif laukiam dar norinciu.
mama cioli
Gal kas norėtų abonemento už 300Lt? Galioja iki Liepos 18d. 4u.gif rašyti į až
juste++
Na o kaip gi jums naujas aerobikos treneris Ramunas ??? biggrin.gif
frappe
ramunas, tai matosi, kad pasimetes dar, gal neprates dar vesti smile.gif
brenda mama
QUOTE(undine @ 2009 03 23, 11:57)
tai tada jau 4-ios esam lyg  drinks_cheers.gif  laukiam dar norinciu.
*

jungciausi ir as 4u.gif
lauryna
QUOTE(frappe @ 2009 04 03, 17:11)
ramunas, tai matosi, kad pasimetes dar, gal neprates dar vesti smile.gif
*

Tuoj pripras mirksiukas.gif Impulse labai greitai pritapo bigsmile.gif
Jorky
QUOTE(juste++ @ 2009 04 02, 23:33)
Na o kaip gi jums naujas aerobikos treneris Ramunas ??? biggrin.gif
*

Mes tai Impulse keikiam sita "treneri " doh.gif doh.gif doh.gif
frappe
kodel keikiat? bigsmile.gif
zuvedriox
QUOTE(undine @ 2009 03 23, 12:57)
tai tada jau 4-ios esam lyg  drinks_cheers.gif  laukiam dar norinciu.
*

Sveikos 4u.gif , ir aš norėčiau ax.gif , kiek jau merginų yra prisidėjusių? unsure.gif
lauryna
QUOTE(frappe @ 2009 04 04, 12:36)
kodel keikiat?  bigsmile.gif
*

As per jo treniruotes susaldavau blink.gif
frappe
haha blink.gif lotuliukas.gif
juste++
QUOTE(lauryna @ 2009 04 05, 17:47)
As per jo treniruotes susaldavau blink.gif
*

Man labai nepatiko kaip jis maivosi...pats nezino koki jis ten save bando parodyt. dar dainuot bando biggrin.gif
IDeina
Sportavau prisijungusi prie jūsų grupelės ir mano abonimentas jau baigėsi, jei noriu vėl pratęsti tai reikia tiesiog taip nueiti, ar neįmanoma ir reikia laukti visos grupelės?
kissa666
QUOTE(IDeina @ 2009 04 06, 13:55)
Sportavau prisijungusi prie jūsų grupelės ir mano abonimentas jau baigėsi, jei noriu vėl pratęsti tai reikia tiesiog taip nueiti, ar neįmanoma ir reikia laukti visos grupelės?
*

kiek man sake Laura, tai tiesiog reikia nueiti wink.gif
Rute
QUOTE(kissa666 @ 2009 04 06, 14:42)
kiek man sake Laura, tai tiesiog reikia nueiti wink.gif
*

Ir tipo vėl tom pačiom kainom abonementas bus? Ir aš galėsiu nueiti kai mano abonementas baigsis? Nelabai supratau kaip ten yra? Gali plačiau parašyti?
kissa666
QUOTE(Rute @ 2009 04 06, 16:04)
Ir tipo vėl tom pačiom kainom abonementas bus? Ir aš galėsiu nueiti kai mano abonementas baigsis? Nelabai supratau kaip ten yra? Gali plačiau parašyti?
*

kai tavo abonementas baigsis, galesi nueiti pas laura ir vel pasiimti kaip grupes... na gal kainos bus kitos, nzn kokios tada bus grupes kainos mirksiukas.gif bet jeigu tokios pacios, tai vel galesi pasiimti 4men uz 400lt... va tik nzn ar bus papildoma 50lt nuolaida....

Kaip tau sportuojasi? ax.gif
brenda mama
ar yra norinciu sportuoti?noriu isigyti abonimenta
Rute
QUOTE(kissa666 @ 2009 04 06, 16:29)
kai tavo abonementas baigsis, galesi nueiti pas laura ir vel pasiimti kaip grupes... na gal kainos bus kitos, nzn kokios tada bus grupes kainos mirksiukas.gif  bet jeigu tokios pacios, tai vel galesi pasiimti 4men uz 400lt... va tik nzn ar bus papildoma 50lt nuolaida....
*

Gera naujiena. Ačiū 4u.gif Nes kol kas turiu mintį, kad gal reiks prasitęsti abonementą. Tik kažkaip labiau norėtusi nuo rudens, bet... pagyvensim pamatysim kaip bus.
QUOTE(kissa666 @ 2009 04 06, 16:29)
Kaip tau sportuojasi? ax.gif
*

Sportuojasi. Lankausi beveik kiekvieną dieną, šiaip esu patenkinta mirksiukas.gif

brenda mama, gal pabandyk undinei brūkštelti asmeninę žinutę ir pasidomauk ar ji susiorganizavo jau savo grupelę, gal pavyktų prisijungti jei dar nevėlu 4u.gif
Stirna222
kaip jums siam klube aerobika?vis dar tas vaikinuks veda Ramunas?
Rute
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 12:54)
kaip jums siam klube aerobika?vis dar tas vaikinuks veda Ramunas?
*

Pas Ramūną dar neteko pabuvoti, bet įtariu, kad rytoj eisiu iš smalsumo pasižiūrėti į tą trenerį per kurio užsiėmimus merginos sušąla biggrin.gif
Pačia aerobika nesiskundžiu, juk kiekvienas renkasi tai kas jam patinka. Man pačiai patinka Beatos užsiėmimai. Nieko blogo negaliu pasakyti ir apie kitus trenerius pas kuriuos lankiausi. O Tomo užsiėmimus labai mėgsta naujai prisijungę žmonės, nes jis dėmesingas. Jei mato, kad labai grybauji, pataiso ir prižiūri, pasako kaip daryti.
IDeina
Taip vis dar ir neprasitęsiau abonimento doh.gif paskambinau, tai ar ji manęs nesuprato, ar aš ne taip ją supratau, bet norint toliau sportuoti prie grupelės reikia ir vėl eit su grupele, nes "po vieną vaikščiojančių nepriimam" doh.gif keistai man čia.
Tai jei yra norinčių pradėti sportuoti galime pradėti rinktis į naują grupelę smile.gif
vikutev
QUOTE(IDeina @ 2009 04 18, 11:02)
Taip vis dar ir neprasitęsiau abonimento doh.gif  paskambinau, tai ar ji manęs nesuprato, ar aš ne taip ją supratau, bet norint toliau sportuoti prie grupelės reikia ir vėl eit su grupele, nes "po vieną vaikščiojančių nepriimam" doh.gif  keistai man čia.
Tai jei yra norinčių pradėti sportuoti galime pradėti rinktis į naują grupelę smile.gif
*

nu logiska blush2.gif jiems gi neapsimoka po viena pratesinet,gal dalis grupes nebelankys,tai jie suinteresuoti,kad mes naujas grupeles del nuolaidu sudarinetume biggrin.gif
Joam
QUOTE(juste++ @ 2009 04 06, 11:34)
Man labai nepatiko kaip jis maivosi...pats nezino koki jis ten save bando parodyt. dar dainuot bando biggrin.gif
*

Man taip pat nelabai patiko pas Ramūną, tikrai maivosi,bando ne tik padainuoti, bet ir pašokti, kol mes darem presa doh.gif , man susidarė įspudis jog jis nemoka vesti treniruočių... schmoll.gif verysad.gif
brenda mama
QUOTE(Joam @ 2009 04 19, 13:07)
Man taip pat nelabai patiko pas Ramūną, tikrai maivosi,bando ne tik padainuoti, bet ir pašokti, kol mes darem presa  doh.gif  , man susidarė įspudis jog jis nemoka vesti treniruočių...  schmoll.gif  verysad.gif
*

O as daugiau neisiu i jo treniruotes,uzteko vieno karto pasigailejau,kad nuejau.
avem1
merginos, gal yra norinciu paimti skubiai is manes ir draugo abonementus uz 367lt 4men,mano net neaktyvuotas, draugas buvo 1 karta, bet labai nepatiko jam, ieskosim kitos vietos.
Kreipkites,kas nori i az 4u.gif
avem1
4u.gif
kissa666
Gavau is sporto klubo grupes pasiulyma:

1 mėn. abonementas – 140 Lt,
NAUJIENA!!! 2 mėn. abonementas-245 Lt
NAUJIENA!!! 3 mėn. abonementas tik 315 Lt,

4 mėn. abonementas 400 Lt
6 mėn. abonementas – 550 Lt,
12 mėn. abonementas- 1100Lt

Kontaktai:
Laura Talandzevičiūtė
Pardavimų grupės vadovė
Mob. 862098822
Trinapolio g. 11
El.paštas: laura@victoriagym.lt
Internetinis puslapis: www.victoriagym.lt
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(kissa666 @ 2009 04 21, 16:39)
Gavau is sporto klubo grupes pasiulyma:

1 mėn. abonementas – 140 Lt,
NAUJIENA!!! 2 mėn. abonementas-245 Lt
NAUJIENA!!! 3 mėn. abonementas tik 315 Lt,

4 mėn. abonementas 400 Lt
6 mėn. abonementas – 550 Lt,
12 mėn. abonementas- 1100Lt

Kontaktai:
Laura Talandzevičiūtė
Pardavimų grupės vadovė
Mob. 862098822
Trinapolio g. 11
El.paštas: laura@victoriagym.lt
Internetinis puslapis: www.victoriagym.lt
*

o kiek grupeje turi buti zmoniu? g.gif
Atsiprasau jei apie tai buvo kalbeta, as Impulso lankytoja, bet kad brangoka ten, tai ieskaukur pigiau ax.gif
kissa666
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 04 22, 21:32)
o kiek grupeje turi buti zmoniu?  g.gif
Atsiprasau jei apie tai buvo kalbeta, as Impulso lankytoja, bet kad brangoka ten, tai ieskaukur pigiau  ax.gif
*

ooo, kokie zmones wub.gif

uztenka 7 zmoniu... jei yra 8 zmones, turetu buti dar papildoma nuolaida 50Lt mirksiukas.gif

siaip gaunasi labai pigiai ten, bet sako vakare labai daug zmoniu doh.gif
man tai kolkas pavyksta ryte vaiksciuot, bet ir tai daug zmoniu doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
B.r.i.u.n.e.t.e, kada kavos uzleksi?
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(kissa666 @ 2009 04 22, 21:46)
ooo, kokie zmones  wub.gif

uztenka 7 zmoniu... jei yra 8 zmones, turetu buti dar papildoma nuolaida 50Lt  mirksiukas.gif 

siaip gaunasi labai pigiai ten, bet sako vakare labai daug zmoniu doh.gif 
man tai kolkas pavyksta ryte vaiksciuot, bet ir tai daug zmoniu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
B.r.i.u.n.e.t.e, kada kavos uzleksi?
*

Kai tik busiu pakviesta taip is karto ir atleksiu biggrin.gif lotuliukas.gif

O kaip siaip ispudziai, ar apsimoka eiti?
Realiai man reikia tik treniruokliu sales, vandenuko as nemegstu, o kai noriu i pirti tai varau i Vichy (turiu ten abonementa)
kissa666
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 04 22, 21:50)
Kai tik busiu pakviesta taip is karto ir atleksiu  biggrin.gif  lotuliukas.gif

O kaip siaip ispudziai, ar apsimoka eiti?
Realiai man reikia tik treniruokliu sales, vandenuko as nemegstu, o kai noriu i pirti tai varau i Vichy (turiu ten abonementa)
*

na as treniruokliu saleje nekarto nebuvau 4u.gif vaikstau i aerobika, tai labai patinka pas Toma thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

nors ir dabar atlek smile.gif na reikia butinai susitikti, senai bematemes... bet nuo kitos svaaites praktika, tai nzn kaipt ten bus doh.gif
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(kissa666 @ 2009 04 22, 21:59)
na as treniruokliu saleje nekarto nebuvau 4u.gif  vaikstau i aerobika, tai labai patinka pas Toma thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

nors ir dabar atlek  smile.gif  na reikia butinai susitikti, senai bematemes... bet nuo kitos svaaites praktika, tai nzn kaipt ten bus doh.gif
*

Tai reikia ziuret kada ta grupe rinksis, visai gal verta kart nuo karto nueiti. Reikia ir man pradeti sveika gyvenimo buda biggrin.gif
Abonementa as turiu nupirkti kartu su grupe, bet lankyti galiu atskirai man patogiu laiku? g.gif

Dabar tai gal jau ne, bo rytoj neatsikelsiu.
Kai tik bus laiko rasyk, kazka suderinsim mirksiukas.gif
kissa666
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 04 22, 22:07)
Tai reikia ziuret kada ta grupe rinksis, visai gal verta kart nuo karto nueiti. Reikia ir man pradeti sveika gyvenimo buda  biggrin.gif
Abonementa as turiu nupirkti kartu su grupe, bet lankyti galiu atskirai man patogiu laiku?  g.gif

Dabar tai gal jau ne, bo rytoj neatsikelsiu.
Kai tik bus laiko rasyk, kazka suderinsim  mirksiukas.gif

*

taip, lankyt gali kada nori ir kaip daznai nori...

tai pasiskelbk, kad nori surinkti grupe.... as per savaitgali surinkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai gerai, butinai parasysiu... dabar beja naujoj vietoj gyvenam, irgi fabijoniskese, bet prie senuku wub.gif
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(kissa666 @ 2009 04 22, 22:33)
taip, lankyt gali kada nori ir kaip daznai nori...

tai pasiskelbk, kad nori surinkti grupe.... as per savaitgali surinkau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai gerai, butinai parasysiu... dabar beja naujoj vietoj gyvenam, irgi fabijoniskese, bet prie senuku  wub.gif
*

sveikinu, reikia ta reikaliuka atsvesti clap_1.gif alc.gif gathering.gif
luxuriukas
As seniau budavau rytine lankytoja 10-13 val. apsisukdavau visuose kampuose VictoriaGymo, bet dabar tokios salygos, kad turiu eit po darbo, tai einu 18-19-20 val, tai nei ten daug nei ten mazai zmoniu, salej treniruojas kiekvienas sau, aerobikoj, kaip visada zmoniu daug, bet ju budavo ir rytais, skirtumo siaip nepastebiu smile.gif
Kadangi kaina labai patraukli ir pats klubas kaip uz tokia kaina labai geras, tai ir ryte ir vakare ir savaitgaliais zmoniu perejusiu is kitur i Victoria cia buna.Niekur nebuna, kad saleje vienas busi ir pan. Siaip sake treneris 7ta val ryte jei ateisi tai busim dviese arba maxpenkiese biggrin.gif
Nesiparinkit zmones del tu zmoniu smile.gif
Rute
Ir aš pastebėjau, kad žmonės daugmaž pasiskirstę, anksčiau kažkokiom bangom plaukdavo, net raktelių tekdavo luktelt. O gal mano lankymo laikas tiesiog toks. Dažniausia atvažiuoju kelios minutės iki 17 val., draugė važiuoja iškart po darbo ir būna apie 18 val. sakė jai irgi normaliai žmonių būna.
fantasian
sveiki, noreciau taip pat pradeti lankyti victoria gym...gal but yra kurioje nors grupeje dar vietos?priimtu? o jei ne tai tada pati sudarineju grupe....
Mistaken
Dėmesio!

Keičiasi klubo darbo laikas vasaros sezonui:

Gegužės 1-31 d. :

I -V 6:30 – 22:00

VI – VII 9:00 – 20:00

Birželio 1d.- Rugpjūčio 31 d. :

I -V 8:00 – 21:00

VI – VII 9:00 – 19:00

žodžiu nekaip nuteikia smile.gif toks darbo laikas smile.gif O dar treniruotes gal nuims po darbo irgi? biggrin.gif ir taip levos, mano nuomone, dabar vyksta kad galeciau eiti i tas, kur patinka, tureciau nedirbti, nesamone sad.gif
B.r.i.u.n.e.t.e
QUOTE(fantasian @ 2009 04 26, 15:09)
sveiki, noreciau taip pat pradeti lankyti victoria gym...gal but yra kurioje  nors grupeje dar vietos?priimtu?  o jei ne tai tada pati sudarineju grupe....
*

As mielai prisijungciau prie grupes mirksiukas.gif
vikutev
QUOTE(Mistaken @ 2009 04 27, 12:58)

žodžiu nekaip nuteikia smile.gif toks darbo laikas smile.gif O dar treniruotes gal nuims po darbo irgi? biggrin.gif ir taip levos, mano nuomone, dabar vyksta kad galeciau eiti i tas, kur patinka, tureciau nedirbti, nesamone sad.gif
*

matyt teks darbus mest del geros savijautos ir geros figuros lotuliukas.gif
avem1
QUOTE(avem1 @ 2009 04 20, 10:22)
merginos, gal yra norinciu paimti skubiai is manes ir draugo abonementus uz 367lt 4men,mano net neaktyvuotas, draugas buvo 1 karta, bet labai nepatiko jam, ieskosim kitos vietos.
Kreipkites,kas nori i az  4u.gif
*

Mazinu iki 320lt/4 menesiams.
Laukiu az
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.