Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pajuodavo kojos pirsto nagas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Sypsenaa
Noriu pasiguosti... Ir tikiuosi, kas kas nors gales paaiskinti, kas atsitiko...

Viena diena pastebejau, kad pajuodavo kojos didziojo pirsto nagas (ne visas, o kampas tos puses, kuri yra salia kito pirsto, tikiuosi aiskiai parasiau...). sad.gif Nesupratau, kodel, bet galvojau gal kur nusimusiau, nors man neskaudejo. Po kiek laiko nusilakavau nagus ir to juodumo nebuvo matyti. Vakar (kazkur po 2 svaiciu) nusivalau laka, o tas juodumas nei kiek nesumazejes!!!! verysad.gif Maza to, kitos kojos didziojo pirsto nagas pajuodavo toje pacioje vietoje. blink.gif verysad.gif

Nesuprantu, kas atsitiko ir ka daryti!!!!!! cry.gif Tikiuosi, kas nors galesit man ka nors patarti!
Aciu visiems uz atsakymus.
liepsnele
Arba buvai kada nusimušus tą vietą ir tiesiog neatkreipei dėmesio, gal kažkas užmynė arba spaudžia batai tose vietose, per siauri. Kitas variantas - gali būti grybelis. Čia jau pas gydytoją reikia kreiptis.
Sypsenaa
o gali butu grybelis grynai juodas? unsure.gif
Eina sau, jei grybelis!!! blink.gif blink.gif blink.gif Taigi sakes!!!! blink.gif blink.gif blink.gif

Nu, dar truputi palukesiu. Bet kiek laukti?......? blink.gif
rosa
Man buvo pajuodavęs bevardis (nežinau, ar kojų taip vadinasi). Grįžau po atostogų ir po kokių 2 savaičių pajuodavo. Paskui prisiminiau, kad laipiojant po kalnus, batas šiek tiek spaudė tą pirštą, bet visai nesmarkiai. Nuaugo tas nagas ir viskas ok. Gal ir tau kažkas panašaus g.gif
Sypsenaa
gal.... bet kad visas vasariniu batu poras jau antra sezona nesioju... o pernai nieko nebuvo.... g.gif velnias zino... blink.gif
Motina
Grybas, kaip taisyklė prasideda nuo mažojo pirštelio nago ir 4-5 pirštų tarpupirštyje unsure.gif
Taip, kad tikriausiai ne grybas smile.gif
semke
tikrai ne nagu grybelis- patikek. nagu grybelis nera juodos spalvos, jis rusvas ir prasideda nuo nago krastelio, taip pat jis labai letai progresuoja. negali atsirasti staigiai ir dar juodas. garantija ne grybelis. gal nusimusei ar pan. palauk ir praeis mirksiukas.gif
zigzag
Tai ne grybelis. Jeigu juoduotų vienos kojos pirštai, tai gal ką negero įtartum. Ar batai tikrai patogūs?
anzu
Kreipkis greiciau pas chirurga. Mano vyrui teko visa naga nuimti ir kazkaip jo augimo dydi pasiaurinti. Kankinosi vargsas pora savaiciu sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.