Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdyme dalyvavę artimieji
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Žalia Rūta
user posted image
Žvėriukė
O, nubalsavau ir jau visas 100% atsakymo biggrin.gif
Su vyru....nuo iki....
Briliantas
nuo...iki ...su vyru smile.gif wub.gif
Pia*
Nuo..iki ir mes, net operacija visa stebejo. Sededamas salia laike uz rankos, drasino mane smile.gif
*Martyna*
Maniškis irgi nuo... iki sudalyvavo 4u.gif
vario
chi chi chi..... visos sausinukes biggrin.gif
Ir mano nuo.... iki thumbup.gif ir virkstele nukirpo... wub.gif
mamenka

Niu negaliu as dar balsuot schmoll.gif

Palaike visa laika iki kol isveze i operacine, kaip zinia ten negalima, bet jis butu sudalyvaves
Žvėriukė
QUOTE(mamenka @ 2009 03 02, 19:55)
*

g.gif eik dar balionciku i kitas temas deliot biggrin.gif
Siaip nuo 20 jau turetu leist unsure.gif
Žalia Rūta
Nu jau tos sausinukes kokios saunuoles wub.gif
VaiPė
Vyras, nuo-iki biggrin.gif
kristina.p
vyras buvo per saremius, per gimdyma- ne, bet po to jis perkirpo virkstele rolleyes.gif
Žalia Rūta
QUOTE(kristina.p @ 2009 03 02, 21:12)
vyras buvo per saremius, per gimdyma- ne, bet po to jis perkirpo virkstele  rolleyes.gif
*

O mums nepasiule nukirpt virksteles iras net ta momenta praziopsojau blink.gif Matyt, buvo visko per daug, kad nebesiorientavau kas darosi unsure.gif
Arvena
vyras buvo nuo sarėmių vidurio - kokių 7 cm - iki pat, kai pagimdžius išvežė į palatą.
egsta
buvo nuo...iki ir perkirpo virkstele
(o balsuoti man neina g.gif )
Angele
Buvo nuo ... iki... Labai didele moraline ir ne tik pagalba thumbup.gif wub.gif
Žalia Rūta
QUOTE(egsta @ 2009 03 02, 21:30)
buvo nuo...iki ir perkirpo virkstele
(o balsuoti man neina g.gif )
*

Jei gerai suprantu del to, kad per mazai zinuciu pas tave parasyta, tu, kurias sumuoja biggrin.gif Pas tave 7..
Cukraus pudra
vyras buvo su manim visą laiką.
labai labai labai padėjo. AČIŪ JAM
Pamaiva
Vyras visą laiką buvo su manimi, kol išvežė operuoti unsure.gif
O po to, kadangi nelabai sėkmingai pernešiau cezari, tai tris savaites ligoninėje su manimi ir mano dukrele kartu gyveno ir vyras wub.gif
lil'diamond
vyras dalyvavo nuo iki ir virkštelę nukirpo ir lelių iš gimdyklos į palatą ant savo rankų parsinešė wub.gif
mamenka
QUOTE(Žvėriukė @ 2009 03 02, 20:56)
g.gif  eik dar balionciku i kitas temas deliot  biggrin.gif
Siaip nuo 20 jau turetu leist  unsure.gif
*

einu wacko.gif
Benukas
Visa laika buvo salia bigsmile.gif
HappyAngel
QUOTE(Žvėriukė @ 2009 03 02, 19:56)
g.gif  eik dar balionciku i kitas temas deliot  biggrin.gif
Siaip nuo 20 jau turetu leist  unsure.gif
*

Nuo 25.

Vyras dalyvavo gimdyme nuo...iki.
Uksnė
dalyvavo visame procese thumbup.gif
natuliona
Vyras palidejo iki operacines, nes buvo planinis cezaris smile.gif
aaushra
Vyras dalyvavo operacijoje,ir paskui kartu gulejo ligonineje smile.gif
lauroone
MB irgi dalyvavo nuo...iki, t.y. nuo padarymo biggrin.gif iki kokios lyties vaikeli turim pasakymo wub.gif
Erszebeth
Vyras nuo-iki, ir ilgiau, dieną naktį kartu - iki išrašė iš ligoninės. O su pirma - nuo-iki, bet ligoninėje kartu nebuvo galima gulėti.
mamenka
QUOTE(HappyAngel @ 2009 03 02, 21:57)
Nuo 25.
Vyras dalyvavo gimdyme nuo...iki.
*

\

hihihi.gif prabalsavau
Nepyk ZR, 4u.gif nebetersiu eterio
žydrynė
Vyras buvo nuo-iki ir nukirpo virkštelę
krystiana
Vyras dalyvavo visuose trijuose gimdymuose.Net neįsivaizduoju,kaip būčiau ištvėrus,man jau vien ligoninių kvapas šiurpą kelia(ne kokie vaikystės prisiminimai apie ligoninę).O antrąjį gimdydama,tai išvis nežinau,kaip būt viskas susiklostę...Gimdžiau Kretingoj,čia tik du stalai buvo,o gimdėm trise,dar elektra dingo,tai ten panika baisiausia doh.gif O ant to stalo kur gimdžiau,buvo nulūžęs tas vienas pakojis,ar kaip ten jį pavadint,nu vienžo,vieną koją man turėjo laikyt vyras doh.gif juk sesutės ten ir taip nespėjo suktis...Nu bet čia buvo 1996 metais...
akinorev
Abu kartus nuo...iki dalyvavo mano vyras biggrin.gif Drąsino,laikė už rankos,masažavo nugarą,neduodavo pamiršti apie taisyklingą kvėpavimą.... be jo man būtų daug sunkiau.
Gerai,kad šiais laikais leidžia artimiems žmonėms dalyvauti gimdymuose smile.gif
Keiti
Per pirmą gimdymą dalyvavo vyras ir mama, aš nenorėjau, kad ji būtų, bet ji labai prašė, tai sutikau, kad stebės. Kadangi buvo komplikacijų, mama verkė ir t.t. tai per antrą gimdymą mamai net iš šalies stebėti nebeleidau, buvau tik su vyru.
JurSan
Su vyru nuo iki thumbup.gif
#tagra#
na mes su vyru taip pat gimdeme abu kartu smile.gif Esu labai jam uz tai dekinga, man labai reikejo jo palaikymo ir buvimo salia ax.gif smile.gif O jis dabar gali didziuotis, kad pirmiau uz mane pamate dukryte thumbup.gif
ka ka du
Vyras dalyvavo nuo iki 4u.gif Be jo paramos būtų buvę sunku smile.gif
plato
Vyras dalyvavo visam procese 4u.gif
Ir buvo labai laimingas, kad buvo kartu.
Burbuliuks
o mano tik per sąrėmius, nes viskas baigėsi operacija... ax.gif o ten jo nieks neleido schmoll.gif tik va vaiką tai jis pirmas pamatė, nes aš buvau busiau gyva, net kvėpuoti pamiršusi, kai vaiką išgirdau doh.gif lotuliukas.gif
xramunelex222
QUOTE(mamenka @ 2009 03 02, 20:55)

Palaike visa laika iki kol isveze i operacine, kaip zinia ten negalima, bet jis butu sudalyvaves
*

man tokia pat situacija buvo rolleyes.gif mano vyras visa laika ir iki galo butu buves bet man teko staigiai atlikti operacija nes vaiko toniukai krito...tad teko mane palikti operacineje..tai kaip ir nera varianto kad tiktu.. g.gif
Lishka
vyras dalyvavo tiek pirmą, tiek antrą kartą nuo..iki. Kaip kažkuri sakė, nuopadarymo iki parvažiavimo namo thumbup.gif
Jurka-purka
Net neisivaizduoju,kaip reiketu buti be vyro...labai daug padejo.Jei butu vyras negalejes,nors neisivaizduoju jokios priezasties,buciau prasiusi drauges palaikymo 4u.gif
verdi
Mano vyras dalyvavo, bet man nebuvo jokio skirtumo... ax.gif
asertyt
QUOTE(aaushra @ 2009 03 02, 22:34)
Vyras dalyvavo operacijoje,ir paskui kartu gulejo ligonineje  smile.gif
*

Mano irgi bigsmile.gif
alinata
tikriausiai as vienas tu retu atveju, kai gimdymo metu palaike sesuo, nes vyrui but salia deja nebuvo galimybes verysad.gif uztat turiu nuostabia seseri kuri ir uz rankos laike ir moraliskai palaike 4u.gif
Zitlali
As gimdziau su drauge, nes vaiko tevo nera smile.gif tai tik per stumima ir epidura isprasiau is gimdyklos smile.gif ir dar kai tikrindavo kakleli... o siaip visad kartu prabuvo smile.gif O per stumima nenorejau, kad butu nes ji pati laukesi klecko lotuliukas.gif
Brigitte
Prabalsavau, kaip ir daugelis: vyras buvo nuo - iki, bet tureciau pazymeti ir antra atsakymo varianta, nes dar dalyvavo ir mano drauge. Per saremius vyras uz ranku laike, o ji nugara masazavo, o kai stumiau, tai ji jau tik is sono stebejo smile.gif
morozko
gimdžiau su mama, nes vyras nespėjo grįžti verysad.gif
deima15
Mano vyras dalyvavo gimdyme nuo - iki su abiem vaikeliais.
Antram ir virkstele nukirpo blink.gif
astuliene
nuo...iki....su vyru,nors man vienodai buvo per skausma nieko nemaciau verysad.gif
vlagita
mano vyras nuo a..iki z... dalivavo,kai suzinojo sesuo atvaziavo ir net anyta.o kol laukiau gimimo kadangi buvau nuskausminta tai ir brolis uzejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vyras buvo visa laika o sesuo ir i palata palydejo kaip sakoma vyrui padejo uz tai esu jai labai dekinga. thumbup.gif
Okei
Esu be galo dekinga vyrui, kad buvo greta ir palaike mane tokia minute wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.