![]()
O, nubalsavau ir jau visas 100% atsakymo
Su vyru....nuo iki....
nuo...iki ...su vyru
Nuo..iki ir mes, net operacija visa stebejo. Sededamas salia laike uz rankos, drasino mane
Maniškis irgi nuo... iki sudalyvavo
chi chi chi..... visos sausinukes
Ir mano nuo.... iki Niu negaliu as dar balsuot Palaike visa laika iki kol isveze i operacine, kaip zinia ten negalima, bet jis butu sudalyvaves
Nu jau tos sausinukes kokios saunuoles
Vyras, nuo-iki
vyras buvo per saremius, per gimdyma- ne, bet po to jis perkirpo virkstele
vyras buvo nuo sarėmių vidurio - kokių 7 cm - iki pat, kai pagimdžius išvežė į palatą.
buvo nuo...iki ir perkirpo virkstele
(o balsuoti man neina
Buvo nuo ... iki... Labai didele moraline ir ne tik pagalba
vyras buvo su manim visą laiką.
labai labai labai padėjo. AČIŪ JAM
Vyras visą laiką buvo su manimi, kol išvežė operuoti
O po to, kadangi nelabai sėkmingai pernešiau cezari, tai tris savaites ligoninėje su manimi ir mano dukrele kartu gyveno ir vyras
vyras dalyvavo nuo iki ir virkštelę nukirpo ir lelių iš gimdyklos į palatą ant savo rankų parsinešė
Visa laika buvo salia
dalyvavo visame procese
Vyras palidejo iki operacines, nes buvo planinis cezaris
Vyras dalyvavo operacijoje,ir paskui kartu gulejo ligonineje
MB irgi dalyvavo nuo...iki, t.y. nuo padarymo
Vyras nuo-iki, ir ilgiau, dieną naktį kartu - iki išrašė iš ligoninės. O su pirma - nuo-iki, bet ligoninėje kartu nebuvo galima gulėti.
Vyras buvo nuo-iki ir nukirpo virkštelę
Vyras dalyvavo visuose trijuose gimdymuose.Net neįsivaizduoju,kaip būčiau ištvėrus,man jau vien ligoninių kvapas šiurpą kelia(ne kokie vaikystės prisiminimai apie ligoninę).O antrąjį gimdydama,tai išvis nežinau,kaip būt viskas susiklostę...Gimdžiau Kretingoj,čia tik du stalai buvo,o gimdėm trise,dar elektra dingo,tai ten panika baisiausia
Abu kartus nuo...iki dalyvavo mano vyras
Gerai,kad šiais laikais leidžia artimiems žmonėms dalyvauti gimdymuose
Per pirmą gimdymą dalyvavo vyras ir mama, aš nenorėjau, kad ji būtų, bet ji labai prašė, tai sutikau, kad stebės. Kadangi buvo komplikacijų, mama verkė ir t.t. tai per antrą gimdymą mamai net iš šalies stebėti nebeleidau, buvau tik su vyru.
Su vyru nuo iki
na mes su vyru taip pat gimdeme abu kartu
Vyras dalyvavo nuo iki
Vyras dalyvavo visam procese
Ir buvo labai laimingas, kad buvo kartu.
o mano tik per sąrėmius, nes viskas baigėsi operacija...
QUOTE(mamenka @ 2009 03 02, 20:55) Niu negaliu as dar balsuot Palaike visa laika iki kol isveze i operacine, kaip zinia ten negalima, bet jis butu sudalyvaves man tokia pat situacija buvo
vyras dalyvavo tiek pirmą, tiek antrą kartą nuo..iki. Kaip kažkuri sakė, nuopadarymo iki parvažiavimo namo
Net neisivaizduoju,kaip reiketu buti be vyro...labai daug padejo.Jei butu vyras negalejes,nors neisivaizduoju jokios priezasties,buciau prasiusi drauges palaikymo
Mano vyras dalyvavo, bet man nebuvo jokio skirtumo...
tikriausiai as vienas tu retu atveju, kai gimdymo metu palaike sesuo, nes vyrui but salia deja nebuvo galimybes
As gimdziau su drauge, nes vaiko tevo nera
Prabalsavau, kaip ir daugelis: vyras buvo nuo - iki, bet tureciau pazymeti ir antra atsakymo varianta, nes dar dalyvavo ir mano drauge. Per saremius vyras uz ranku laike, o ji nugara masazavo, o kai stumiau, tai ji jau tik is sono stebejo
gimdžiau su mama, nes vyras nespėjo grįžti
Mano vyras dalyvavo gimdyme nuo - iki su abiem vaikeliais.
Antram ir virkstele nukirpo
nuo...iki....su vyru,nors man vienodai buvo per skausma nieko nemaciau
mano vyras nuo a..iki z... dalivavo,kai suzinojo sesuo atvaziavo ir net anyta.o kol laukiau gimimo kadangi buvau nuskausminta tai ir brolis uzejo
Esu be galo dekinga vyrui, kad buvo greta ir palaike mane tokia minute
|